110+ (Foto) Cara mudah untuk menganjurkan pesta Tahun Baru dalam gaya kegemaran anda (Rusia, Scandinavian, oriental). Idea reka bentuk moden

Parti tema akan menjadi alternatif kepada sambutan tradisional Tahun Baru. Ia adalah perlu untuk menghiasi bilik terlebih dahulu, menjahit pakaian, mencipta menu di atas meja, mengambil program dan muzik yang kompetitif yang menyeronokkan. Selepas mengkaji contoh-contoh perayaan, pilih pilihan yang ketat untuk perayaan pejabat atau keseronokan untuk acara yang mesra. Ketahui bagaimana anda boleh menguruskan apartmen dalam gaya Rusia, batu atau Scandinavia. Lebih terperinci kemudian dalam artikel.

Kandungan artikel ini:

Tahun Baru dalam gaya Rusia

Untuk merayakan Tahun Baru di bawah gaya Rusia, adalah disyorkan untuk menyusun isi dada nenek, di mana banyak peralatan kuno disimpan. Ruang dalaman rumah atau apartmen dibuat tuala atau kain dengan motif kebangsaan, mencetak motif Rusia pada kadbod, lukisan cat boleh dibasuh dengan cat menggunakan stensil.

Set barang kemas kayu buatan tangan

Set barang kemas kayu buatan tangan

Merancang sebuah parti di sebuah rumah negara, mengumpul sebuah syarikat yang ramah:

 • Ruang tamu buat di bawah bilik lama, tutup dengan kain dari mata yang bersinar TV dengan gelombang mikro. Meliputi berkhidmat selendang bedspreads, tudung berwarna-warni dengan tassels.
 • Di tengah-tengah bilik diletakkan panjang jadual dengan bangku kayu, najis atau kerusi. Dinding mempunyai dada besar atau kabinet di bawah gaya.
 • Tingkat mereka ditutup dengan papan lantai rumah, tingkap ditutup dengan langsir linen. Pada bukaan tingkap berteduh panel bersulam dengan valances.
 • Terhadap latar belakang perabot kayu, mainan tanah liat, tuala kain linen atau kapas yang harmoni terlihat dengan taplak meja. Untuk jahitan jahitan untuk perabot pilih kain semulajadi untuk memadankan bahan rumah tangga yang tidak dikelilingi.
 • Sekiranya anda ingin mewujudkan sebuah parti di bawah gaya pondok saudagar kaya, kain tekstil seperti velor atau sutera, bersulam dengan benang emas, digunakan untuk menghias. Daripada bangku, meja dan kerusi ditempatkan di meja. sofa, diliputi dengan bedspreads berpola. Laluan rumah digantikan oleh permaidani, langsir diperbuat daripada kain berkilat.
 • Parti Tema akan menghiasi wallpaper foto dengan dapur Rusia. Meja segi empat tepat disisipkan dengan kadbod dan kertas dinding di bawah batu semulajadi, memotong kotak api, dan di bawahnya ditempatkan balak dengan "api".

Hiasan pada pokok itu dalam gaya Rusia

Hiasan pada pokok itu dalam gaya Rusia

Dinding ditutup dengan kulit beruang, dulang bulat atau kerudung nenek di bawah gaya rakyat. Juga menggantung di sudut dan dinding bilik adalah berkas bawang dan bagel, komposisi beri rowan dan cakar runcing. Sebuah samovar, digilap untuk bersinar, diletakkan di atas meja, tab, tong, alat rotan, makanan dan minuman dihidangkan dalam piring dan hidangan kayu.

Kostum lama Rusia untuk pesta, yang disewa di studio teater, akan mewujudkan suasana perayaan. Lelaki mencuba baju sulaman berjenama, zip dan kulit domba di bawah gaya Rusia. Gadis-gadis kelihatan berwarna-warni dalam baju bersulam, sundresses merah atau kuning bergaya dan sepatu kulit. Para wanita memakai ikat kepala dengan colts, manik-manik dan manik-manik karang.
Warna khas akan menambah pakaian

Warna khas akan menambah pakaian

Ia akan menjadi menarik untuk anda:ULASAN: Betapa menarik, bergaya dan asli untuk menghiasi bilik untuk Tahun Baru 2019 dengan tangan mereka sendiri (230+ Foto): Ciri-ciri dalaman yang sangat indah di setiap rumah

kembali ke menu ↑ kembali ke menu ↑

Dalam gaya kisah dongeng

Menyediakan untuk pesta Tahun Baru yang hebat bermula dalam 2 minggu dari perancangan hiasan bilik dan tetapan meja. Pada mulanya mereka menghantar jemputan yang menunjukkan tema percutian, penutupnya dihiasi dengan gambar wira dongeng.

kembali ke menu ↑

Perwujudan kisah Cinderella

Rumah negara untuk pesta berubah menjadi istana kerajaan. Meja-meja diatur di sepanjang dewan, dihiasi dengan taplak meja satin putih dengan tassels emas. Dewan itu dihiasi dengan warna putih dan emas yang mengagumkan, garland berkilat digantung, dan bunga karat bunga dengan lilin diletakkan di atas meja.

Garlands dalam gaya Cinderella

Garlands dalam gaya "Cinderella"

Untuk tirai yang menyembunyikan angka tikus di bawah gaya yang hebat. Dua kerusi berlengan tinggi menjadi tahta untuk tuan rumah parti - raja dan ratu. Ketibaan para dukes dan duchess diumumkan oleh tuan upacara, menjemput tetamu ke meja.

Ia akan menjadi menarik untuk anda: ULASAN: Tingkap-tingkap yang menghias untuk 2018 Baru: 170+ Idea Foto untuk digunakan

kembali ke menu ↑

Cerita Oriental

Untuk pesta tema dalam gaya Aladdin, keluarkan semua meja dan kerusi dari bilik, menjadikannya di lantai permaidani dengan corak motley. Adalah disyorkan untuk meninggalkan jadual rendah untuk lampu vintaj, lilin, pembakaran kemenyan. Tersebar di atas lantai bantal, menjaga keselesaan para tetamu. Dari reka bentuk warna untuk pihak memilih warna merah, emas, warna hijau di bawah gaya. Para tetamu dirawat dengan gula-gula oriental pada dulang tembaga, buah candied dihidangkan.

Sedikit timur untuk hiasan anda

Sedikit timur untuk hiasan anda

Ia akan menjadi menarik untuk anda: KAJIAN: Betapa indahnya untuk menghiasi rumah untuk tahun baru 2019 dengan tangan mereka sendiri (186+ Gambar): Kisah dongeng di sekeliling kita

kembali ke menu ↑

Jemputan ke Narnia

Tetamu melalui pintu almari masuk ke Narnia, di mana snags bergaya dihiasi dengan kalung putih, bola putih dan perak digantung di dinding dan tingkap. Diperbuat daripada kadbod dan kertas dinding tukang perapian, mereka menguruskan perabot rotan, tudung merah digantung di kerusi untuk dipadankan dengan gaya rumah faun yang menjemput untuk perayaan. Di tengah-tengah bilik ini adalah meja kayu berat dengan kerusi rotan.

Botol Decoupage dalam gaya Narnia

Botol Decoupage dalam gaya "Narnia"

kembali ke menu ↑

Pada lawatan ke Hatter

Di Wonderland yang luar biasa, para tetamu memilih peranan Hatter, Wise Caterpillar, Alice, Arnab, dan watak-watak lain. Adalah disyorkan untuk mengatur meja untuk minum teh, di mana untuk mengatur perkakas dan gula-gula untuk tetamu. Kadbod jam berhenti pada pukul lima, sudah tiba masanya untuk dijemput ke meja. Pra-menjahit dengan jenis cendawan, tersangkut garlandBuatlah papan kadbod dengan lubang untuk arnab.

Lembaga
Untuk kisah dongeng tentang lanun di sekitar rumah, peti mati dengan permata tersembunyi, dan para tetamu, dibahagikan kepada dua pasukan, mencari harta. Jadual menghiasi mock-up kapal, botol rum, bendera hitam dengan tengkorak. Suasana rasmi Potteromans dipaparkan apabila mengulangi hiasan ruang tamu Encik dan Puan Dursley, atau mengubah bilik kecil di dalam almari Harry.
Membuat kisah dongeng di negara ini sentiasa terang, cantik, dengan sedikit masa kecil

Membuat kisah dongeng di negara ini sentiasa terang, cantik, dengan sedikit masa kecil

Ia akan menjadi menarik untuk anda:ULASAN: Bagaimana cara membuat hiasan di tingkap kertas dengan tangan anda sendiri? (150+ Foto). Kami memenuhi Tahun 2018 Anjing yang baru dengan indah

kembali ke menu ↑ kembali ke menu ↑

Gaya rock

Pertemuan Tahun Baru dalam gaya pemuzik rock akan memberi suasana yang hebat, biarkan anda melupakan kod berpakaian pejabat untuk hari itu. Maju dalam seragam yang bergaya dan aksesori, set meja dan hiasan bilik.

Untuk pesta, lelaki berpakaian t-shirt dengan tengkorak, seluar kulit dan jaket, hoodie atau jaket kulit. Bulu hitam diikat pada kepala, kasut renda tentera tinggi sesuai untuk kasut.
Ecostyle dalam hiasan Tahun Baru

Ecostyle dalam hiasan Tahun Baru

Gelang logam, medali dan rantai disemat logam akan melengkapkan rupa. Gadis memilih kombinasi kewanitaan dengan kekasaran, berpakaian dalam pakaian ringan di bawah kasut dengan sol tebal. Untuk pesta yang bergaya, make-up dalam warna gelap sesuai - kelopak mata hitam dan bulu mata, bibir warna ceri yang mendalam.

Ia akan menjadi menarik untuk anda: ULASAN: Fireworks of ideas: Bagaimana anda boleh membuat kertas panjang dan indah untuk Tahun Baru? 100+ Gambar DIY Mudah Berpasangan

kembali ke menu ↑

Tempat pertemuan

Pesta rock bertema sempurna untuk acara korporat atau mesra. Adalah disyorkan untuk meraikan di kelab malam atau bar rock dengan rombongan gaya konsert. Hiaskan dengan atribut garaj, bilik simpanan atau bas disko. Gaya grunge mengagumkan dengan bilik-bilik dengan dinding bata, di sini termasuk muzik keras, tanpa rasa takut terhadap aduan dari jiran-jiran.

Parti tema meraikan Tahun Baru

Parti tema meraikan Tahun Baru

Ia akan menjadi menarik untuk anda:TINJAUAN: Betapa bergaya dan cantik untuk menghiasi pokok Krismas untuk Tahun Baru 2018? Apakah jenis mainan yang anda perlukan? (175+ Foto)

kembali ke menu ↑

Hiasan bilik

Dinding garaj ditutup dengan poster dengan imej pemuzik rock, gitar disusun, rekod digantung. Pesta ini akan dihiasi dengan belon hitam dengan simbol dicat putih dari kumpulan, tengkorak, gitar untuk menyesuaikan gaya.

Menggantikan pengganti motosikal berkhidmat sebagai salinan buih, dicat dengan pukulan berapi-api. Mereka meletakkan lampu sorot pada tahap improvisasi, meninggalkan lampu bilik dimalapkan. Di pusat untuk menari ruang kosong, meja diletakkan di sepanjang dinding. Gothic menambah lilin tebal, diletakkan di atas meja.

Tema ini akan dihiasi dengan gitar

Tema ini akan dihiasi dengan gitar

Mereka menasihati terlebih dahulu untuk membincangkan prestasi band rock di pesta yang bergaya, idea seperti ini tidak akan membiarkan anda bosan, akan memberi kegembiraan dan semangat. Furor membuat kemunculan rocker Santa Claus dalam gelas hitam besar dan bandana, memberikan cenderamata kepada pekerja pejabat kejam.

Santa Claus akan menggembirakan setiap tetamu

Santa Claus akan menggembirakan setiap tetamu

Ia akan menjadi menarik untuk anda:ULASAN: Bagaimana cara membuat pokok DIY untuk Tahun Baru dengan tangan anda sendiri? Kami menghias rumah sebelum bercuti (185+ Foto)

kembali ke menu ↑ kembali ke menu ↑

Parti-parti dalam gaya 80-an

Parti-partai tahun 80-an menggembirakan dengan pelangi warna dan memberi suasana yang ceria, dan ia tidak akan menjadi sukar untuk melengkapkan bilik dan meja untuk menyesuaikan gaya tahun-tahun yang lalu. Di bawah tirai berwarna menyembunyikan peralatan, tirai, supaya tidak mengganggu suasana aksi.

Pokok lama dengan cara yang baru

Pokok lama dengan cara yang baru

Ia akan menjadi menarik untuk anda:ULASAN: 180 + Idea foto: Betapa cantik dan Asli menghiasi pejabat dengan tangan anda sendiri untuk tahun 2018 yang baru

kembali ke menu ↑

Hiasan pangsapuri

Semakin besar bilik untuk pesta, lebih baik untuk mewujudkan suasana Tahun Baru pada gaya tahun-tahun yang lalu. Meninggalkan lantai tarian yang luas, meja dan kerusi ditolak ke dinding.

Peraturan organisasi parti:

 • Di bawah siling menggantung bola - simbol gaya disko, dilekatkan dengan kepingan cakera yang mengkilap. Peralatan mewah yang digantung di dinding, siling, tingkap. Garlands, bintang, salji salji, bendera dipotong dari kerajang.
 • Poster dengan bintang-bintang disko, poster dengan slogan, imej bercetak pemimpin disisipkan di dinding.Lampu buatan rumah, dipotong daripada kadbod Tahun Baru, diletakkan di atas meja.
 • Untuk parti memerlukan perakam kaset atau stereo. Biarkan tidak bekerja dalam keadaan, tetapi sebagai sifat gaya. Mereka menetapkan muzik ringan, lebih cemerlang dan bergaya, lebih baik untuk bercuti.
 • Untuk parti yang bergaya menetapkan pokok itu dengan "hujan" yang berkilau, manik kaca, tentera mainan.
 • Meja dihidangkan dengan taplak meja berwarna-warni dan label makanan kalengan Soviet dicetak pada tuala.

Untuk hiasan - satu perkara rasa, tetapi dengan sentuhan

Untuk hiasan - satu perkara rasa, tetapi dengan sentuhan

Kemuncak parti itu akan menjadi TV tabung, dengan serbet rajutan dibuang. Teratas meletakkan pasu kaca dengan tiga kancing. Sebuah radio lama, tergantung dinding, jam cangkuk.
kembali ke menu ↑

Pakai Parti

Gaya tahun 80-an ditandai dengan gabungan warna-warna cerah. Lelaki untuk berpakaian pesta menyempitkan baju dengan suspender dan tracksuits, kasut digantikan dengan kasut yang bergaya. Gadis berpakaian seluar, mini skirt, jaket atau "Olimpiks". Pakaian jubah atau kain berkilat membuka satu bahu. Aksesori besar: klip, manik, anting-anting, gelang.

Kami membuat bilik untuk gaya yang dipilih

Kami membuat bilik untuk gaya yang dipilih

Pada parti, gadis dinasihatkan untuk melakukan bouffant tinggi, ekor dibenarkan di satu pihak. Makeup menarik mata dengan berkilau, kelopak mata biru terang, merah muda, merah jambu atau gincu fuchsia.

Ia akan menjadi menarik untuk anda:TINJAUAN: Botol Decoupage untuk Tahun Baru (170+ Foto). Perhiasan DIY. Idea dan bengkel baru

kembali ke menu ↑ kembali ke menu ↑

Gaya skandinavia

Perkara utama ialah dekorasi yang dipilih mewujudkan suasana selesa.

Perkara utama ialah dekorasi yang dipilih mewujudkan suasana selesa.

Parti di bawah gaya Scandinavia menawarkan untuk menghabiskan percutian dengan keluarga anda. Keselesaan rumah dengan hiasan yang sederhana tanpa warna-warna terang dan gelendong:

 • mainan, berdiri, meja dan kerusi diperbuat daripada kayu;
 • penggunaan bahan buatan: kon, buah beri, acorns;
 • perhiasan dalam bentuk haiwan, sering rusa;
 • kain rumah untuk tingkap, dinding, meja, kerusi.

Dengan pokok Krismas kayu dan dalam gaya Scandinavia

Dengan pokok Krismas kayu dan dalam gaya Scandinavia

Di rumah mereka menggantungkan sarung tangan, meletakkan sledges dan sepatu yang digunakan untuk mencipta gaya scandi. Bilik dan meja dihiasi dengan warna-warna sejuk, hiasan buatan tangan akan menekankan kesempurnaan imej Tahun Baru

Bersedia untuk parti Scandinavia:

 • Apabila memilih untuk menghiasi palet putih, adalah disyorkan untuk meletakkan pokok Krismas tiruan dengan cawangan perak dan kalungan berkilauan di lantai atau meja.
 • Hiasan dalam bentuk loket yang diperbuat daripada logam atau kayu, kalung kon berlapis perak, beri rowan sesuai untuk pokok Krismas hijau. Craftswomen menjahit mainan lembut, terletak di antara cawangan.
 • Gnomes tradisional "berlari" di rak, bersembunyi di atas tungku, meja, sofa dan kerusi berlengan.
 • Cat putih melukis kepingan salji dan wajah haiwan lucu pada butiran tingkap atau pintu kaca.
 • Potong salji salju untuk kalungan, dari cakar runcing dan beri membuat bunga di dinding.
 • Di atas meja diletakkan kayu berdiri untuk lilin, bakul rotan, tong arak. Dinasihatkan untuk meletakkan ikan hiasan atau kering di antara peranti.

Kraftangan dihargai dalam gaya ini.

Kraftangan dihargai dalam gaya ini.

Lembaga
Gaya pesta Scandinavia dipaparkan dalam perapian yang benar atau diperbaiki, dengan kaus kaki merah yang tergantung di dinding. Sebuah perapian dan meja dihiasi dengan bunga karangan bunga rimbun atau juniper, berry, dan candlesticks.

Untuk hidangan menggunakan hidangan nada putih dan merah di bawah gaya. Warna merah menanggalkan ketulenan putih plat, dulang atau teko. Di atas meja, pilih alas taplak dan tuala dengan gambar rusa, mengulang corak pada bantal atau langsir.

Gaya pesta Scandinavia dipaparkan dalam perapian yang benar atau diperbaiki, dengan kaus kaki merah yang tergantung di dinding. Sebuah perapian dan meja dihiasi dengan bunga karangan bunga rimbun atau juniper, berry, dan candlesticks.

Pokok natal dalam keranjang rotan - menarik dan dikhaskan

Ia akan menjadi menarik untuk anda:ULASAN: Bagaimana cara membuat lilin dengan tangan anda sendiri di rumah? Bengkel yang menarik (155+ Foto)

kembali ke menu ↑ kembali ke menu ↑

Pesta gaya Jepun

Untuk pesta di bawah gaya Jepun disyorkan untuk mendapatkan permaidani merah di lantai, peminat hiasan di dinding, meja untuk upacara minum teh. Acara bergaya dengan rakan sekerja atau rakan-rakan akan memerlukan penyediaan:

 • Mereka mengesyorkan zon bilik dengan skrin, memilih tempat minum teh, bufet dan menari.
 • Kertas tanglung, kalungan, gambar bunga ceri, imej hieroglif dengan hasrat kebahagiaan digantung di dinding.
 • Meja dihidangkan dengan plat segiempat, payung hiasan, lilin terapung.

Penggemar boleh dengan mudah dan cepat melakukannya sendiri

Penggemar boleh dengan mudah dan cepat melakukannya sendiri

Lelaki cuba imej pahlawan samurai, bersenjata dengan pedang. Gadis-gadis di parti itu berubah menjadi geisha dalam kimono sutera, membuat gaya rambut tinggi. Untuk membuat solekan, anda harus memutihkan wajah anda dengan menggambar bentuk mata Asia, membuat lipstik "bibir" merah jambu di bibir anda. Geishas disyorkan untuk berkhidmat demi meja, peminat diri mereka, membuat gerakan tarian.

Pakaian yang akan membawa anda ke Tahun Baru Jepun

Pakaian yang akan membawa anda ke Tahun Baru Jepun

Adalah dinasihatkan untuk dimasukkan ke dalam bilik sebuah akuarium dengan ikan mas emas, air pancut, periuk dengan kekwa atau buluh. Satu tambahan kepada gaya akan ikebana atau bonsai, ditetapkan di atas meja.

kembali ke menu ↑

VIDEO: Bersiap sedia untuk Tahun Baru

Betapa cantik untuk menghiasi?

Pilihan hiasan untuk Tahun Baru

kembali ke menu ↑ kembali ke menu ↑

Kesimpulannya

Petua untuk menganjurkan pesta tema akan membawa suasana Tahun Baru, dengan tenaga positif sepanjang tahun. Semakin cepat cuti itu difikirkan, lebih baik ia akan melaksanakan idea-idea yang dirancang. Bersama-sama dengan kawan-kawan, kami mencadangkan penyusunan program dan penetapan meja yang kompetitif, dengan mempertimbangkan ulasan para peserta masa depan permainan.

kembali ke menu ↑ kembali ke menu ↑

GALERI PHOTO (lebih daripada 110 gambar)

8 Skor Jumlah
Asal menghiasi apartmen untuk Tahun Baru

Tidak tahu bagaimana untuk menghiasi apartmen untuk Tahun Baru? Kami tahu tentang semua gaya yang perlu anda ketahui. Mengenai semua nuansa reka bentuk lebih terperinci kemudian dalam artikel. Setelah meninjau maklumat, sila tinggalkan komen anda dengan hujah dalam komen. Mereka akan berguna kepada pembaca lain. Pendapat anda sangat penting kepada kami. Terima kasih kerana penyertaan anda. Kami menghargai setiap ulasan anda dan masa anda.

Relevan maklumat
8
Ketersediaan permohonan
7.5
Pendedahan topik
8
Kebolehpercayaan maklumat
8.5
Kebaikan
 • parti tema menjanjikan masa yang menyeronokkan;
 • sesi foto asal;
 • gambar yang telah ditetapkan terlebih dahulu oleh para tetamu.
Cons
 • perbelanjaan pada reka bentuk bilik dan meja;
 • reinkarnasi yang tidak boleh diterima;
 • satu atau dua tetamu akan mula jelas, merosakkan suasana tetamu yang lain.
Tambah ulasan anda
Kami akan gembira dan pendapat anda

Tinggalkan jawapan

Penilaian keseluruhan anda

ms2.decorexpro.com - Jurnal harian Reka bentuk, Senibina, Reka Bentuk Dalaman

Bilik-bilik

Halaman dan taman

Reka bentuk