Kertas dinding kuning air di pedalaman - 175+ (Foto) Gabungan Kombinasi (di dapur, ruang tamu, bilik tidur)

Kertas dinding beige di pedalaman - pilihan yang lembut, selesa dan selesa. Anda boleh menggunakannya dalam satu palet atau mempelbagaikan dengan butiran yang terang.

Kandungannya:

Nuansa beige

Warna adalah komponen utama yang mewujudkan suasana di dalam bilik dan suasana hati orang. Ia adalah perlu untuk memilih skim warna, yang seperti pemilik rumah. Adalah dinasihatkan untuk menganjurkan ruang, menyembunyikan kekurangan dan menonjolkan kelebihan, memberikan bilik gaya tertentu.

Skema warna beige adalah penyelesaian tradisional dalam mewujudkan pedalaman. Gaya ini membayangkan penggunaan gabungan unsur-unsur terang bersama dengan warna neutral hangat. Warna kuning air sesuai dengan interior klasik, kerana ia mempunyai pesona, keanggunan dan keterukan yang khas.

Dalam reka bentuk moden, nada-nada ini dipilih untuk mewujudkan suasana semulajadi, yang merupakan sifat dan keselesaan luaran.

Kertas dinding beige di pedalaman - pilihan yang lembut, selesa dan selesa

Kertas dinding beige di pedalaman - pilihan yang lembut, selesa dan selesa

Warna ini menyesuaikan diri untuk berehat dan berehat, meningkatkan kesihatan, sementara ia menyesuaikan diri dengan perkara-perkara penting dan tidak mengalih perhatian.

Tidak benar untuk percaya bahawa reka bentuk sedemikian membosankan, bukan emosi. Warna kuning air menggabungkan dengan versi berlainan palet, dan pelbagai warna dan nada mempunyai pelbagai. Ia boleh menjadi kacang, krim, biskut, karamel dan lain-lain.

Walaupun hanya satu skala yang digunakan dalam mewujudkan pedalaman, bilik itu akan menjadi selesa, hangat, dan pada masa yang sama mempunyai aksen yang bergaya.

kembali ke menu ↑

Jenis kertas dinding

Pilihan yang popular untuk penamat dinding adalah kertas dinding. Mereka mempunyai kos yang rendah, pelbagai jenis warna dan corak, mereka praktikal. Kertas dinding boleh menjadi monophonic, dan mempunyai pelbagai cetakan, tekstur dan warna yang termasuk semua palet warna kuning air.

Nada sedemikian dipilih untuk mewujudkan suasana semulajadi.

Nada sedemikian dipilih untuk mewujudkan suasana semulajadi.

Jenis utama kertas dinding pada bahan produk adalah:

 • Kertas - Ini adalah pilihan yang paling bajet dan ekologi. Tetapi kertas kertas kertas pendek, selepas beberapa tahun mereka mula mengupas dan kehilangan warna asalnya.
 • Vinyl tahan lama dan tahan kelembapan. Mereka membolehkan anda untuk menyembunyikan ketidaksamaan dinding dan berkhidmat lukisan. Tidak disyorkan untuk menampal bilik tidur dan kanak-kanak bilik, supaya tidak membenarkan udara.
 • Flizelinovye - tidak mempunyai kekurangan yang jelas.
 • Cecair - gabungan kualiti lukisan dan hiasan plaster. Apabila melekat, mereka tidak mempunyai jahitan, debu tidak dikumpulkan pada mereka, mereka mempunyai tekstur yang mendalam yang membantu mempelbagaikan dan menekankan walaupun warna terang yang paling terang.
 • Tekstilakan memberikan kemewahan dan keanggunan bilik.Gabungan warna kuning air dengan pola bunga akan menekankan gaya klasik bilik. Tetapi pada masa yang sama mereka tidak tahan terhadap sebarang jenis pencemaran.
 • Dinding mural agak rumit dalam pemilihan teduhan beige.

Pilihan yang popular untuk hiasan dinding adalah kertas dinding.

Pilihan yang popular untuk hiasan dinding adalah kertas dinding.

Pilihan kertas dinding bergantung kepada kawasan aplikasi mereka, bajet dan gaya bilik.

kembali ke menu ↑

Kertas dinding kuning air di kawasan pedalaman

Pertimbangkan penggunaan kertas dinding kuning air di bahagian dalam bilik yang berbeza. Di manakah mereka kelihatan hebat?

kembali ke menu ↑

Di ruang tamu

Banyak yang secara tradisinya mencipta ruang untuk para tetamu di nada beige. Pereka bentuk mengesyorkan menggunakan elemen hiasan tambahan untuk mewujudkan aksen yang terang dan memberi ruang gaya, seperti:

Sisipan dan panel kertas dinding dengan corak akan memberikan ruang yang lebih tinggi.

Lembaga
Warna kuning muda menonjol sebagai latar belakang, dan memberi ruang aksen yang terang satu dinding harus ditarik dalam warna yang berbeza. Dengan cara ini anda boleh memilih zon berhampiran lembut perabot, tv, perapian atau menarik perhatian pada tiang bergaya atau relung di dalam bilik.
Banyak yang secara tradisinya mencipta bilik tetamu di nada beige.

Banyak yang secara tradisinya mencipta bilik tetamu di nada beige.

Julat ini mempunyai pelbagai nada dan warna, yang berbeza dengan ketepuan dan beberapa mungkin lebih gelap, dekat dengan coklat. Atas sebab ini, nada kertas dinding kuning air perlu dipilih dengan teliti, sebagai contoh, kertas dinding kuning gelap akan menjadikan bilik kelihatan lebih kecil dan tidak cukup menyala.

Corak pada dinding sepadan dengan gaya bilik. Garis ketat, susunan bunga dan hiasan besar yang luar biasa adalah pilihan untuk pedalaman dalam gaya klasik.

Jadual, almari dan barang-barang lain boleh berada dalam kedua-dua skala gelap dan ringan. Perabot di atas hendaklah dipilih mengikut aksen yang terang di dinding, gaya dalaman, warna sekskadang-kadang mekar langsir. Sofa mungkin cahaya, warna gelap atau kaya.

Warna ini adalah latar belakang

Warna ini adalah latar belakang

kembali ke menu ↑

Di dapur

Mewujudkan bahagian dalam dapur, dan terutama pilihan kertas dinding adalah tugas yang serius. Lagipun, pendedahan berterusan kepada kelembapan dan wap merosakkan penutup dinding, dan warna cahaya di dinding tercemar dengan cepat. Untuk melakukan ini, para pereka dinasihatkan supaya berfikir dengan teliti tentang semua kelebihan dan kekurangan kertas dinding di dapur, setelah membuat keputusan.

Lembaga
Untuk dapur mesti memilih kertas dinding, yang dalam hal pencemaran boleh dibasuh. Jenis dinding yang meliputi meliputi ketahanan dan keselesaan. Tetapi lebih baik untuk dinding jubin atau istimewa panel.

Untuk mewujudkan suasana yang positif dan kenyal, wallpaper kuning muda dengan warna matahari hangat harus digabungkan.

Jenis dinding yang meliputi meliputi ketahanan dan keselesaan.

Jenis dinding yang meliputi meliputi ketahanan dan keselesaan.

Pilihan skala lantai hanya bergantung pada keistimewaan pemilik, ia boleh menjadi gelap dan terang. Palet keseluruhan untuk dapur harus dipilih dalam skala yang lebih kaya, agar nada menjadi lebih seimbang.

Apabila memilih perabot yang ditetapkan untuk dapur, anda mesti memberi tumpuan terlebih dahulu ke kawasan bilik. Jika kawasan dapur tidak besar, maka lebih baik memilih perabot cahaya, nada halus. Sekiranya terdapat banyak ruang di dalam bilik, maka alat dengar kayu gelap atau tepu dibenarkan untuk kertas dinding sedemikian di dapur.

Langsir Pada dapur sedemikian patut dimohon di bawah aturan pemilihan perabot.

kembali ke menu ↑

Gamma beige di dalam bilik tidur

Nada beige memberikan kesenangan bilik, kehangatan, kelembutan dan keharmonian, sehingga para pereka memberikan keutamaan tertentu pada julat ini ketika menghias kamar tidur. Wallpaper warna ini adalah pilihan yang paling serba boleh dan mudah.

Bilik tidur boleh dihiasi dalam satu nada dan dengan penambahan elemen terang. Untuk mengelakkan monotoni, penggunaan kertas dinding kuning air dengan corak disyorkan.
Wallpaper warna ini adalah pilihan yang paling serba boleh dan mudah.

Wallpaper warna ini adalah pilihan yang paling serba boleh dan mudah.

Lembaga
Aksen terang di dinding bilik dapat mencegah tidur penuh yang sihat, oleh sebab itu, pereka menyarankan penggunaannya di belakang kepala kepala. Selebihnya boleh disisipkan dengan kertas dinding biasa atau bergaris atau dengan gamma neutral cetak kecil.

Warna perabot di dalam bilik tidur semacam itu harus memberi keselesaan. Untuk menekankan kelembutan dan kelesuan atmosfera, keutamaan harus diberikan kepada nada cahaya atau putih dalam alat dengar. Perabot gelap besar atau perabot warna tepu juga akan dirasakan agak harmoni.

Langsir untuk bilik tidur boleh mempunyai pelbagai warna, perkara utama yang digabungkan dengan gaya pedalaman dan padat, sehingga pada waktu pagi cahaya matahari tidak akan masuk ke dalam bilik.

Langsir untuk bilik tidur dalam coklat

Langsir untuk bilik tidur dalam coklat

kembali ke menu ↑

Di bilik kanak-kanak

Warna kuning muda sesuai untuk melihat dinding di tapak semaian, terutama jika pemiliknya masih muda. Terima kasih kepada gamut lembut hangat, bayi akan tidur lebih baik dan tenang.

Pereka menasihatkan di nurseri untuk menggabungkan satu latar belakang warna dengan permukaan yang berpola. Sebagai corak boleh menjadi haiwan, watak kartun atau cerita dongeng, ruang, bunga atau unsur alam. Kombinasi ini akan memeriahkan bilik, memberikan warna yang lebih terang.

Kelemahan palet ini adalah jenama mereka. Pada usia tertentu, seorang kanak-kanak mungkin ingin menghias bilik sendiri, dan kertas dinding boleh menjadi kanvas untuk ciptaan. Oleh itu, pereka mencadangkan warna ini di tapak semaian untuk kanak-kanak di bawah umur tiga tahun atau sudah dewasa.

kembali ke menu ↑

Gabungan kertas dinding kuning air

Mewujudkan kawasan pedalaman tidak terhad kepada pilihan kertas dinding. Mereka perlu memasukkan dan menggabungkan dengan elemen reka bentuk dengan betul, memilih palet yang menekankan sifat skala warna dan mempelbagaikannya.

Untuk membuat dalaman yang lebih cerah dengan kertas dinding kuning air, anda boleh membuat salah satu dinding warna lain yang cerah. Dalam kes ini, peranan khas dimainkan oleh tekstur bahan dan corak, yang boleh menjadi elemen coloristic utama.
Cerah, elemen hijau

Cerah, elemen hijau

Kaedah gabungan utama adalah:

 • gamma halftone dan monokrom;
 • nada yang berbeza.
kembali ke menu ↑

Gamma monokrom dan halftone

Gabungan ini membayangkan penggunaan nada yang berbeza, warna warna yang sama. Ini membantu untuk mewujudkan yang paling selesa untuk persepsi visual palet, kerana tidak ada aksen yang terang, tetapi terdapat pelbagai pilihan semula jadi.

Terhadap latar belakang kertas dinding kuning, perabot dengan pelapis berwarna kelabu atau putih dan langsir nada ini kelihatan sangat harmonis dan bergaya. Jika tekstil mempunyai apa-apa corak, maka dinding harus disisipkan dalam lapisan monokromatik. Penyelesaian reka bentuk ini membantu mengimbangi pedalaman.
Gaya Jepun

Gaya Jepun

Satu set yang diperbuat daripada kayu berwarna terang akan harmoni dalam gaya bilik ini. Walaupun bahagian dalamnya dilakukan dalam satu warna, adalah disyorkan untuk membuat perbezaan dalam nada atau warna. Sebagai contoh, objek putih memerlukan kertas dinding latar yang kaya dengan tekstur, dan perabot kayu - kertas dinding nada yang disenyapkan.
kembali ke menu ↑

Nada berbeza yang terang

Dasar palet ini adalah penambahan elemen terang dalam reka bentuk bilik. Nada yang berbeza agak ketara pada warna beige, untuk alasan ini kombinasi perlu dipilih dengan teliti.

Melukis pada kertas dinding warna yang berbeza mestilah hadir semasa menghias atau tekstil. Dalam kes lain, anda harus memberi tumpuan kepada semitone kuning air, yang boleh menjadi merah jambu, pic atau ungu, yang menyediakan garis panduan untuk carian masa depan.

Ruang tamu gaya moden

Ruang tamu gaya moden

Kustom melihat latar belakang kertas dinding kuning air kelihatan warna sejuk turquoise. Gabungan warna ini memberi ruang sentuhan yang segar. Aksen hijau akan memberikan suasana semula jadi, yang merupakan landskap semulajadi. Pink terhadap latar belakang beige memberikan kelembutan bilik, dan merah - hangat.

Gamma berbeza yang terang tidak boleh berlaku di ruang angkasa, jika tidak, warna kuning air akan hilang sepenuhnya.

kembali ke menu ↑

Kertas dinding kelabu-beige

Bagi orang yang seimbang dan tenang dalaman yang selesa dengan kertas dinding kelabu-kuning-kelabu. Palet ini memberikan kesenangan bilik dan mewujudkan suasana yang bersahaja. Kedua-dua warna kontras ini melengkapi satu sama lain, sementara mereka benar-benar netral.

Sekiranya anda menambah aksen hijau ke pedalaman dengan kertas dinding kelabu-kuning-kelabu, maka bilik akan menjadi lebih cerah dan memperoleh daya tarikan. Gabungan ini mempunyai kesan yang baik terhadap sistem saraf manusia, menenangkannya.

Kertas dinding kelabu-beige akan kelihatan sesuai apabila menghabiskan ruang tamu atau bilik tidur.

Dengan pengedaran warna yang betul, anda boleh menukar kawasan ruangan secara visual. Cahaya kuning air dan kertas dinding berwarna abu-abu akan membantu untuk mengembangkan bilik, tetapi warna yang lebih gelap akan mengurangkannya.

Jika bilik mempunyai dimensi yang tidak standard, maka disebabkan oleh penempatan aksen yang betul, skala kelabu-kuning membantu memberi ruang kepada pemandangan yang dikehendaki. Sebagai contoh, jika ruang terlalu luas, maka kelabu-kelabu-keluarkan gambar membolehkan ia dipersempit, secara visual menjadi bentuk persegi biasa.

Gamma kelabu-merah paling kerap berlaku apabila anda membuat bilik Scandinavian gaya.

kembali ke menu ↑

Coklat gelap

Kertas dinding berwarna coklat tua akan terlihat sempurna apabila membuat dapur dalaman atau ruang tamu. Apabila membuat bilik tidur, julat ini juga akan sesuai.

Menurut banyak doktor, gamma berwarna coklat muda mempunyai kesan positif kepada orang yang menderita insomnia atau tinggal dalam keadaan ketegangan. Oleh itu, ahli psikologi mengesyorkan kombinasi ini untuk digunakan dalam perabot dan barangan hiasan.

Dengan jumlah dalaman buatan atau cahaya matahari yang mencukupi dalam nada coklat dan beige tampak cukup mulia. Langit coklat harus digunakan di tempat yang paling menonjol, dan jumlah pantulannya tidak besar. Pereka bentuk mengesyorkan warna ini apabila membuat lukisan baguette, pintu, selimut atau bantal untuk sofa di ruang tamu.

Di pedalaman nurseri

Di pedalaman nurseri

Brown dan beige saling melengkapi antara satu sama lain dan mengisi bilik dengan keselesaan dan kehangatan. Gabungan ini terdiri daripada feminin dan maskulin.

Lembaga
Warna coklat dan kuning air perlu digabungkan dengan betul. Jika gamma coklat berlaku di kawasan pedalaman, suasana umum di dalam bilik tidak akan menyebabkan perasaan tenang dan bersantai, tetapi akan membawa perasaan berat dan kemurungan.
kembali ke menu ↑

Lukisan berwarna kuning dan lukisan plot

Perhiasan geometri digunakan untuk meningkatkan ruang sebuah bilik kecil, dan menjadikan siling lebih tinggi. Untuk bilik kecil, para pereka dinasihatkan untuk memilih kertas dinding berwarna beige berwarna terang, dan di bilik-bilik dengan kawasan yang besar, anda harus memilih warna yang lebih sengit.

Tembok dengan cetakan

Tembok dengan cetakan

Lembaga
Adalah disyorkan untuk menggunakan dinding pelindung dengan berhati-hati. Jalur menegak bukan sahaja menaikkan ketinggian siling, tetapi juga membuat bilik kelihatan lebih sempit. Jalur melintang meluaskan bahagian luar bilik, manakala ketinggian siling menjadi kurang.

Kertas hias latar dengan hiasan plot, contohnya, orang, haiwan, burung tidak disyorkan untuk hiasan di kawasan besar. Oleh kerana cetakan sedemikian sukar untuk dibaca.

Adalah disyorkan untuk menggabungkan kertas dinding dengan perhiasan plot dengan kertas dinding berwarna kuning teliti atau kertas dinding bergaris.

kembali ke menu ↑

Perhiasan kecil dan geometri kecil

Perceraian, pukulan, garis dan tempat yang berbeza dengan intensiti adalah abstraksi. Coraknya terletak pada kertas dinding yang chaotically. Pilihan kertas dinding kuning air ini akan menjadi keselamatan ketika menamat dinding bahkan, sebagai elemen hiasan mereka.

Produk bertekstur di dalam bilik tidur

Produk bertekstur di dalam bilik tidur

Bentuk geometri kecil, seperti dataran, bulatan, dan rombus, juga membantu menyembunyikan kelemahan permukaan. Memohon kertas dinding kuning air emas dengan corak sedemikian disyorkan di koridor atau bilik mandi. Perhiasan ini tidak mengurangkan ruang.

kembali ke menu ↑

Dengan corak

Kain berwarna kuning muda dengan corak menekankan skema warna dan membuat keputusan gaya bilik. Terima kasih kepada perhiasan, anda boleh mencipta aksen yang terang di dalam bilik dan menyembunyikan beberapa kelemahan dalam susun atur.

Kertas dinding kuning air dengan corak yang sesuai ke dalam mana-mana bilik dan memberikan cinta dan ringan.

Model dengan monogram boleh kelihatan berbeza di setiap bahagian dalam, walaupun gaya yang sama. Kesan ini boleh dicapai dengan menggabungkan pelbagai warna dan warna, ciri pencahayaan dan dimensi bilik.
Ruang tamu yang terang dan selesa

Ruang tamu yang terang dan selesa

Untuk gaya klasik, anda harus memilih kertas dinding berwarna beige dengan modulasi dan penyepuhan. Corak sedemikian di dinding memberikan bilik mewah dan daya tarikan istimewa. Untuk pedalaman moden dengan latar belakang yang hangat, produk dengan perhiasan yang terang sesuai.

Aspek positif dari kertas dinding kuning air dengan corak:

 • Mudah untuk mewujudkan aksen. Untuk melakukan ini, gunakan kertas dinding dengan corak cerah, pelepasan ketara atau dengan modulasi.
 • Kesederhanaan dalam kombinasi dengan unsur-unsur lain, seperti corak, corak abstrak atau bunga.
 • Produk dengan corak dan limpahan berlubang memberikan keselesaan dan keanggunan dalaman.
 • Keupayaan untuk menukar ruang secara visual.
 • Penutup dinding dengan monogram tidak mengganggu dan dilihat dengan mudah.
 • Model dengan monogram akan membantu menyerahkan gaya klasik bilik.

kembali ke menu ↑

Langsir

Semasa penciptaan bahagian dalam bilik salah satu perkara penting ialah pilihan langsir. Mereka memainkan peranan yang penting dalam memberikan kesenangan dan atmosfera kepada setiap bilik, bukannya pengecualian bilik dengan kertas dinding beige.

Langsir membolehkan anda meningkatkan dan mengurangkan ruang visual, memberikan warna khas kepada tingkap dan benda-benda, mencairkan gamut warna dan menyerlahkan elemen reka bentuk tertentu.
Salah satu acara utama ialah pilihan langsir

Salah satu acara utama ialah pilihan langsir

Apabila memilih produk, anda harus memilih julat warna mereka di bawah perabot kerangka atau mengaitkan corak kain dengan cetakan koper. Langsir monokrom ketika membuat pedalaman lebih baik untuk tidak menggunakan, kerana mereka tidak akan membuat sebarang kesan psikologi, perhatian yang memukau, menekankan pedalaman.

Pewarna boleh sememangnya apa-apa. Tirai boleh sama ada dalam warna kuning muda atau dalam warna yang lebih cerah, seperti merah atau biru. Langsir coklat atau warna biru kelihatan sangat harmoni dengan hiasan latar.

Lembaga
Skema warna tirai tidak boleh memusnahkan warna kertas dinding, ia harus menekankan keutuhan gaya.
Tirai membolehkan kedua-dua untuk meningkatkan dan mengurangkan visual bilik.

Tirai membolehkan kedua-dua untuk meningkatkan dan mengurangkan visual bilik.

Kain cahaya telus kelihatan agak mengagumkan, mereka memberi ruang kepada pencahayaan solar yang diperlukan. Tetapi pilihan ini tidak sesuai untuk semua bilik. In dapur Pilihan ini akan lebih sesuai daripada di bilik tidur atau ruang tamu, kerana warna cerah pagi akan terbangun. Oleh itu, di dalam bilik tidur perlu memberi keutamaan kepada kain padat.

Dalam gaya klasik

Dalam gaya klasik

Warna kuning muda, walaupun serba boleh, mempunyai kelebihan dan kekurangannya, yang harus diambil kira apabila reka bentuk dalaman.

Warna kuning muda

Asli dan serba boleh

8.8 Skor Jumlah
Kertas dinding kuning air - pilihan serba boleh

Skala beige untuk dinding menghias adalah keputusan yang tepat. Ia boleh menjadi latar belakang dan aksen yang terang di dalam bilik. Nada lain akan menjadi pusat, dan tidak memerlukan elemen tambahan. Palet ini membawa suasana kehangatan, keselesaan rumah dan keanggunan ke bilik. Memohon dinding penutup warna ini di dalam bilik yang berbeza, seperti ruang tamu, bilik tidur, koridor, dapur, malah bilik mandi. Mereka adalah relevan apabila membuat gaya yang berbeza di dalam bilik, kedua-dua klasik dan moden. Setelah meninjau maklumat, sila tinggalkan komen anda dengan hujah dalam komen.Mereka akan berguna kepada pembaca lain. Pendapat anda sangat penting kepada kami. Terima kasih kerana penyertaan anda. Kami menghargai setiap ulasan anda dan masa anda.

Relevan maklumat
8.5
Ketersediaan permohonan
9
Pendedahan topik
8.5
Kebolehpercayaan maklumat
9
Kebaikan
 • Ruang pengembangan visual. Terima kasih kepada ciri ini, nada cahaya beige dianjurkan untuk digunakan di bilik kecil.
 • Bezh membantu melegakan, menenangkan saraf dan menenangkan, sementara ia tidak depresi. Teduh ini universal dan sesuai untuk mewujudkan dalaman di pelbagai bilik.
 • Palet warna kuning air kaya dengan nada dan pelbagai cetakan.
Cons
 • Mereka agak brendi dan juga tempat yang paling kecil kelihatan pada mereka.
 • Jangan gunakannya di dekat wastafel di dapur.
 • Untuk membuat pedalaman, perlu menggabungkan warna dengan betul. Sekiranya anda tidak berfikir dengan teliti, keadaan boleh berubah menjadi mendesak dan berat, dan tidak menjadi cahaya dan damai. Ini boleh berlaku jika siling, dinding dan lantai memotong dalam nada yang sama.
Tambah ulasan anda

Kami akan gembira dan pendapat anda

Tinggalkan jawapan

Penilaian keseluruhan anda

ms2.decorexpro.com - Jurnal harian Reka bentuk, Senibina, Reka Bentuk Dalaman

Bilik-bilik

Halaman dan taman

Reka bentuk