Sofa dan kerusi di pedalaman ruang tamu - Bagaimana untuk mengatur perabot yang menarik dan bergaya? 200+ Foto dalam gaya moden

Apakah susunan perabot untuk dipilih? Bagaimana untuk memilih pelapis yang betul? Bagaimana untuk mengambil kira gaya pedalaman dalam susunan zon lembut? Jawapan kepada semua soalan di bawah dalam artikel kami.

Kandungan artikel ini:

Barisan perabot

Ruang tamu - tempat rehat tradisional untuk seluruh keluarga dan penerimaan tetamu. Zon lembut yang memenuhi keperluan tertentu (ergonomik, estetik) membantu mewujudkan suasana yang selesa di dalam bilik.

Kami menggabungkan sofa dengan kerusi

Kami menggabungkan sofa dengan kerusi

Transformers (produk pelbagai fungsi) menduduki tempat teratas penarafan. Ini adalah "sihir sihir" untuk pangsapuri kecil. Pada waktu malam, sofa mudah berubah menjadi kenyang penuh tempat tidur. Pada waktu siang di zon lembut anda boleh berehat dengan rakan - lihat tvuntuk bercakap Apabila memilih sofa dan kerusi, ciri-ciri lain patut mendapat perhatian:

 • jenis pembinaan. Modular diwakili oleh unsur-unsur individu: canapé, kerusi, Utsman, sudut, tangan. Sudut terbentuk dalam dua bahagian (utama, sudut). Reka bentuk lurus adalah yang paling popular;
 • saiz sofa menentukan bilangan tempat duduk. Boleh didapati dari dua hingga lima dan lebih (biasanya melalui pesanan peribadi);
 • jenis transformasi. Produk gelongsor (pantograph, puma, eurobook, lumba-lumba), dengan giliran (akordion, katil lipat bahasa Perancis, Amerika, Itali), lipat (klik-klyak, buku) dihasilkan.

Apabila memilih perabot, perhatikan saiznya.

Apabila memilih perabot, perhatikan saiznya.

Di antara model reka bentuk kreatif dunia moden yang bergaya. Perkara-perkara yang jelas menentang latar belakang piawai. Dan perkara-perkara tidak boleh dianggap "terlepas" dari kehidupan.. Sesetengah model sangat baik untuk gaya dalaman tertentu.

Sofa atau kerusi boleh dinaik taraf dan dicipta secara unik daripada bahan mahal.

Ia akan menjadi menarik untuk anda:ULASAN: Sofa di dalam ruang tamu (200+ Foto): titik utama pilihan untuk mewujudkan kesenangan

kembali ke menu ↑

Pilihan susunan bilik

Parameter bilik mesti diambil kira apabila memilih keadaan. Sofa dua tempat duduk sederhana akan menjadi "hilang" di ruang tamu yang luas dan ia akan menjadi sukar untuk mewujudkan suasana yang selesa. Di dalam sebuah bilik kecil, sofa besar akan menduduki sebahagian besar kawasan itu, dan ruang tamu visual akan kelihatan sempit.

Sofa kecil di ruang tamu besar mungkin hilang.

Sofa kecil di ruang tamu besar mungkin hilang.

Dalam kes ini, jangan lupa almari, meja sisi, kerusi atau barangan lain. Model ganda lipat akan tidur dengan selamat pada waktu malam.Kerusi kecil dan tapak kaki akan mewujudkan keadaan santai untuk bersantai dengan rakan-rakan di zon lembut.

Biasanya kumpulan sofa dianggap sebagai satu set perabot, yang diwakili oleh dua atau tiga sofa tempat duduk dan sepasang kerusi. Trend gaya bergaya yang menawarkan perubahan tradisi: pusat ruang tamu dihiasi dengan perabot dari objek yang berbeza.

Perabot lipat adalah sangat mudah untuk menerima tetamu

Perabot lipat adalah sangat mudah untuk menerima tetamu

Ia adalah yang paling mudah untuk menyusun semula set item di ruang tamu yang luas:

 • sudut besar atau sofa berbentuk U, kerusi berlengan dan sofa;
 • beberapa kerusi bentuk yang berbeza (besar dan kecil), sofa kecil;
 • komposisi dua sofa bersaiz sederhana dan sepasang kerusi besar dalam.

Duet kerusi dan sofa sangat popular untuk waktu yang lama. Set ini cukup untuk mewujudkan kawasan tempat duduk yang selesa di premis yang berlainan. Di dalam mana-mana bilik, anda boleh menyusun semula kerusi, kopi jadualsupaya tetamu boleh berehat dengan selesa. Juga, lokasi baru item individu - cara yang bagus untuk mengemas kini keadaan dengan cepat.

Duet klasik Ageless

Duet klasik Ageless

kembali ke menu ↑

Cara penempatan

Saiz dan bentuk perabot, kawasan bilik, cahaya. Dengan kombinasi yang tepat faktor-faktor ini, mudah untuk mewujudkan persekitaran yang menyenangkan untuk berehat dan bertemu dengan rakan-rakan. Ternyata pedalaman yang bergaya di mana semua item berada di tempat. Terdapat tiga susun atur alat dengar lembut klasik:

Kami mewujudkan suasana yang menyenangkan untuk berehat.

Kami mewujudkan suasana yang menyenangkan untuk berehat.

Simetri

Sesuai untuk bilik-bilik dengan kawasan yang besar. Prinsip skema: titik pusat yang dipilih secara kondisional di dalam bilik dan objek berpasangan perabot diletakkan di sekelilingnya pada jarak yang sama. Tata letaknya dengan sempurna mencipta bahagian klasik di ruang tamu. Biasanya di sisi perapian menubuhkan dua kerusi atau sepasang sofa kecil dengan pouf. Atau di sekeliling meja kopi menetapkan dua kerusi berlengan besar dan dua sofa kemas. Pilihan ini sesuai untuk orang-orang pedantic yang lebih suka geometri yang ketat dan garis-garis yang jelas dalam persekitaran mereka.

Prinsip susunan simetri perabot

Prinsip susunan simetri perabot

Asymmetrical

Peletakan asimetri tidak harus dikaitkan dengan kekacauan atau penempatan rawak perabot. Susunan objek asimetris membantu untuk menekankan atau menutup susunan ruang yang tidak biasa. Imbangan visual dari perabot besar dan kecil membawa keharmonian ke pedalaman. Untuk mengelompokkan elemen dengan betul, pusat komposisi juga dipilih. In zon berehat di dekat perkara-perkara tingkap diletakkan pada sisi pembukaan. Dalam kes ini, sofa besar secara visual mengimbangi kerusi, meja kopi dan vas lantai atau lampu lantai. Dengan bantuan susunan asimetri, mudah untuk menyamar dengan saiz bilik kecil yang sederhana.

Membantu mengemas kini susun atur tersuai

Membantu mengemas kini susun atur tersuai

Pekeliling

Susunan objek melingkar kelihatan asli di dalam bilik besar. Biasanya sekitar sen nominal (meja kopi, karpet) diletakkan dalam bulatan, pada jarak yang sama. Pada masa yang sama, biasanya berhampiran dengan pusat biasanya elemen-elemen besar (kerusi, sofa), dan pada jarak jauh, berhampiran dinding, ada unsur-unsur yang kecil (pouf, vas lantai). Ia tidak perlu untuk memerhatikan simetri. Perkara mungkin berbeza (tidak dipasangkan). Kaedah ini paling sesuai untuk pemilihan visual di bilik besar zon individu (ruang makan, kawasan rekreasi).

Susunan meja di sofa dengan kerusi

Susunan meja di sofa dengan kerusi

Untuk menjadikan persekitaran dalaman berfungsi, anda perlu mematuhi peraturan penting berikut:

 • kerusi-kerusi berlengan dan sofa disediakan pada jarak yang cukup untuk penyelenggaraan perbualan yang mudah. Pada masa yang sama terdapat ruang bagi pergerakan bebas penduduk di antara objek;
 • ketinggian meja dan lengan tangan adalah sama;
 • antara elemen keadaan, laluan tidak lagi 0.55-0.6 m;
 • Meja kopi adalah dari sofa atau kerusi tidak lebih daripada 0.5 m;
 • sofa dengan kerusi membuka "muka" ke pintu. Mereka yang duduk hendaklah melihat orang masuk dan keluar, supaya tidak mengalami ketidakselesaan;
 • di dalam bilik kecil, unsur-unsur kumpulan lembut tidak diletakkan berhampiran satu dinding. Lebih banyak sofa dan kerusi-kerusi yang lebih selesa, terletak di antara perkara-perkara lain (ottoman, meja, vas lantai, kabinet kecil).

Kursi dengan sofa terletak pada jarak yang mudah untuk perbualan

Kursi dengan sofa terletak pada jarak yang mudah untuk perbualan

Butiran besar-besaran mengenai keadaan tidak meletakkan di dekat pintu, bukaan tingkap. Adalah lebih baik untuk meletakkan sofa besar di tengah-tengah dinding, dan kerusi bertentangan.

Ia akan menjadi menarik untuk anda:TINJAUAN: Bagaimana untuk memilih katil sofa dengan tilam ortopedik untuk kegunaan harian? 180+ Foto

kembali ke menu ↑

Bagaimana untuk memilih bahan?

Pelbagai pilihan upholsteri mempunyai kualiti yang berbeza, kesan sentuhan, ketahanan, butiran penjagaan.

kembali ke menu ↑

Tekstil semulajadi

Bahan-bahan semula jadi (kulit, tekstil) adalah mesra alam, berkualiti dan elegan. Setiap bahan mempunyai sisi positif dan negatif:

Perlindungan kulit sentiasa menarik perhatian. Lembut, menyenangkan kepada salutan sentuhan memberikan perabot yang bergaya, rapi. Sesetengah pembeli menahan diri daripada membeli produk kulit kerana pendapat umum mengenai kepanasan salutan. Ini salah tanggapan. Kulit tulen adalah elastik, senang digunakan. Ia mudah dijaga, ia tahan dengan lelasan, air mata. Kulit sempurna sesuai apabila perabot upholstering, jadi pereka menggunakannya untuk upholsteri perabot upholstery.
Kulit sukar untuk dijaga

Kulit sukar untuk dijaga

Sisi negatif pelapis kulit - kos yang tinggi, memerlukan penjagaan khas apabila mengeluarkan beberapa kesan. Untuk zon lembut, adalah wajar untuk memilih satu set item. Jika tidak risiko tinggi pada masa depan untuk tidak mencari kerusi / sofa warna yang sesuai. Perabot sedemikian tidak sesuai untuk penginapan bermalam tetap.

Upholstery yang dibuat dari fabrik semula jadi bagus untuk disentuh. Tekstil mulia meminjamkan suasana elegan ke pedalaman, membawa sentuhan mewah ke kawasan pedalaman. Bahan-bahan semacam itu mahal, mereka dibezakan oleh penjagaan yang tidak menentu: noda yang sukar sukar dibuang tanpa tekstil yang merosakkan, alat khas diperlukan untuk membersihkan perabot. Oleh kerana perubahan suhu atau kelembapan, kain semula jadi boleh mengecut. Untuk memelihara naungan bahan, objek tidak diletakkan di tempat-tempat yang terang diterangi oleh matahari.
Salutan semula jadi selesa dan menyenangkan untuk disentuh

Salutan semula jadi selesa dan menyenangkan untuk disentuh

Pilihan produk dengan upholsteri semula jadi dibenarkan dengan luas pangsapuridi mana setiap penyewa mempunyai bilik yang berasingan. Sekiranya di ruang tamu keluarga sentiasa menghabiskan waktu malam atau sering menerima tetamu, maka adalah disarankan untuk melihat pilihan upholsteri yang lebih mahal dan berliku-liku.

kembali ke menu ↑

Upholstery buatan dan sintetik

Mengapa pengeluar memilih upholsteri untuk membuat perabot kerusi berlengan? Tiada rahsia dalam perkara ini. Sebab utama:

 • kos bahan demokratik;
 • pilihan warna dan tekstur yang besar;
 • rintangan haus meningkat.

Apabila memilih bahan, kami memberi perhatian kepada kekuatan dan kualitinya.

Apabila memilih bahan, kami memberi perhatian kepada kekuatan dan kualitinya.

Kain popular:

 • bulu. Mengekalkan pelbagai beban, ia diregregasikan dengan struktur khas kotoran dan cecair penghalau. Lembut, tanpa pewarnaan bahan adalah murah, menyenangkan untuk disentuh. Malah bahan pencemar yang kuat dapat dengan mudah dikeluarkan dari permukaan, yang sangat penting untuk keluarga dengan anak-anak. Untuk perkara-perkara seperti ini, anda tidak akan bimbang jika terdapat haiwan di dalam rumah. Kaedah penjagaan adalah mudah: habuk mengumpul dengan cepat dan mengekalkan sinaran halus permukaan dengan pembersih vakum; kebanyakan kotoran dikeluarkan dengan detergen cecair. Sekiranya cecair secara tidak sengaja ditumpahkan di atas sofa atau kerusi berlengan, mudah dibersihkan dengan serbet atau tuala yang bersih;
 • chenille boleh dikaitkan dengan jenis kain jacquard. Bahan hangat dengan permukaan bulu tahan lama dan dicirikan oleh kekuatan tinggi, ketumpatan. Upholsteri tidak boleh dipanggil murah, tetapi ia adalah harga yang sangat berharga. Hiasan bergaya memberikan perabot yang kelihatan hebat. Dalam menjaga perkara tidak berubah: jenis pencemaran umum dikeluarkan dengan detergen cecair. Apabila pembersihan barang-barang setiap hari dengan pembersih vakum, mereka akan mengekalkan penampilan cantik yang rapi untuk masa yang lama.

Kemasan bergaya bergaya Provence

Kemasan bergaya bergaya Provence

Suede palsu sempurna meniru bahan semula jadi, tetapi jauh lebih murah. Dalam operasi, salutan itu menunjukkan ketahanan terhadap kepudaran, lelasan. Untuk memastikan tidur lebih lembut dan sutera, produk dibersihkan dengan berus khas.

Debu kecil dengan sempurna dibersihkan dengan air. Selepas pengeringan, permukaan fleecy dipulihkan dengan berus lembut.

Ia akan menjadi menarik untuk anda:ULASAN: Bagaimana untuk meletakkan sofa kecil di dapur? 200+ (Foto) Interior dapur yang selesa

kembali ke menu ↑

Julat warna

Perabot kosong tidak akan keluar dari gaya. Produk sedemikian mudah untuk dimuatkan ke dalam bahagian yang berbeza, mereka "ramah" dengan hiasan bilik, tekstil dan perabot lain. Antara warna yang paling popular:

Warna terang, popular di kawasan pedalaman

Warna terang, popular di kawasan pedalaman

Apabila memilih warna, anda boleh mengambil nada pelapis perabot sebagai asas dan memilih bahagian pedalaman yang lain. Hanya dengan berhati-hati kita mesti berurusan dengan warna-warna kaya (merah, hijau, merah jambu), yang dapat visual mengisi ruang. Oleh itu, lebih baik menghiasi zon lembut ruang tamu kecil dengan pelapis berwarna pastel.

Trend asal - kerusi yang berwarna-warni (atau pasangan) dipilih sebagai satu set untuk sofa warna tunggal. Skema warna set perabot mungkin tidak bertepatan: sofa putih dan kerusi di hiasan hitam dan kelabu. Atau sofa dalam corak yang besar dan kerusi berlengan di tekstil monophonik. Bantal hiasan dengan penutup dari bahan berpola yang sama akan menggabungkan perabot. Dan zon lembut akan kelihatan sihat.

Gamut berwarna-warni pasti akan memberikan pemandangan indah ke bilik. Lukisan kecil (motif bunga, jalur) warna pastel akan membawa kedamaian dan ketenangan ke kawasan pedalaman. Tekstil cerah dengan perhiasan yang menarik akan menjadikan bilik itu elegan, dinamik. Warna dalaman sepatutnya terdapat dalam perhiasan / corak supaya produk lancar melengkapkan hiasan dan tidak kelihatan asing.

kembali ke menu ↑

Perlindungan asal

Di ruang tamu kadang-kadang ramai orang berkumpul. Saudara-mara datang ke acara khas atau tetamu untuk cuti. Perlindungan yang elegan akan memberikan kesungguhan, kecerahan. Akan melindungi pelapis dari pelbagai noda, tanpa mana-mana cuti boleh lakukan.

Juga meliputi akan menjadi cara yang baik untuk mempelbagaikan keadaan dalam musim yang berbeza. Pada hari-hari musim panas, tekstil kapas dan tekstil yang terang membawa kesegaran dan semangat ke pedalaman. Dan bagi tempoh musim sejuk, selimut mewah, beludru dan beludru lebih baik.

Perlindungan akan membantu melindungi perabot anda daripada pelbagai kerosakan

Perlindungan akan membantu melindungi perabot anda daripada pelbagai kerosakan

Ia akan menjadi menarik untuk anda: ULASAN: Reka bentuk bilik kanak-kanak dengan sofa lembut: Bagaimana dan di manakah saya harus meletakkannya?

kembali ke menu ↑

Gaya perabot

Pelbagai bentuk, reka bentuk dan warna membuat perabot menjadi aksen penting dalam pedalaman. Untuk memilih model yang betul, mengambil kira gaya tertentu ruang tamu.

kembali ke menu ↑

Klasik yang bijak

Ciri-ciri utama gaya - keanggunan, anugerah. Dan keadaan dipilih boleh dipercayai, berfungsi. Barisan yang indah di sofa, kerusi berlengan organik sesuai dengan keadaan. Sofa dan kerusi tidak menimbulkan pretentiousness. Mereka membuat objek dari kayu semula jadi (bic, mahoni, jati, ceri, oak). Penyelenggaraan yang mengekalkan manifestasi dirinya dalam unsur-unsur yang diukir (kaki, sisi atau belakang). Sesetengah model dihiasi dengan daun emas, tatah. Bentuk tradisional - bulat / melengkung belakang, kerusi segi empat tepat.

Dalam gaya klasik - keanggunan dan keindahan

Dalam gaya klasik - keanggunan dan keindahan

Upholsteri perabot juga menekankan status pemilik - kulit asli atau tekstil kelihatan kaya, tetapi tidak menantang. Warna-warna ini tenang:

 • ungu;
 • berpasir;
 • emas;
 • coklat;
 • warna burgundy.

Bahan-bahan semulajadi dan lapang dengan cetakan retro (floristik kecil, jalur, damask).Pengisi adalah bahan hipoalergenik khas (holofiber), buih poliuretana, mata air individu, lateks.

Warna mulia dan menenangkan

Warna mulia dan menenangkan

Ini adalah gaya bilik yang luas di mana ruang dipenuhi dengan kehormatan, kecanggihan. Sebagai peraturan, zon lembut dibentuk oleh 2-3 sofa kecil dengan kerusi besar atau satu sofa besar dan dua kerusi. Selalunya, perabot dipasang di sekitar perimeter permaidani lantai yang mahal. Penafsiran yang lebih moden mengenai gaya adalah sofa sudut dengan pouf besar-besaran.

Peminat bilik bersaiz sederhana boleh mengambil sofa sudut kecil atau memakai duet dari sofa padat dan kerusi berlengan. Almari pakaian kecil akan melengkapkan hiasan.

Duet padat dari sofa dan kerusi

Duet padat dari sofa dan kerusi

kembali ke menu ↑

Cozy Provence

Gaya desa semakin ditemui di pangsapuri bandar. Arah yang menarik kelihatan luar biasa dan sentiasa harmoni. Perabot di atas perabot - perwujudan sebenar kehangatan rumah, ketenangan. Kebanyakan model dibuat dari kayu semula jadi. Sebagai peraturan, belakang sofa membuat tinggi. Model-model dengan punggung kayu dan lengan tangan bentuk ukiran elegan mempunyai rupa asal. Untuk penginapan yang selesa gunakan banyak bantal dengan pelbagai saiz.

Upholstery tekstil, cetakan bunga atau monotonous, visual membuat lampu perabot, cantik. Kain berjalur dengan imej haiwan, daun dibenarkan. Bantal menjahit dari bahan atau kontras yang sama.
Bantal hiasan untuk kontras yang terang

Bantal hiasan untuk kontras yang terang

Untuk bahagian dalam sebuah bilik kecil dalam gaya bergaya klasik sesuai dengan sofa lurus, kerusi berlengan. Model yang selesa dengan kerangka tekstil bulat, kerusi bengkok, belakang lembut tinggi. Set barang-barang palsu membawa percintaan dan nota Perancis ke pedalaman. Unsur-unsur logam mempunyai rupa terbuka dan biasanya dicat hitam / putih.

Bilik-bilik yang luas akan menghiasi sofa sudut yang besar. Model sedemikian biasanya mempunyai katil tambahan.

Ia akan menjadi menarik untuk anda: TINJAUAN: Bagaimana untuk menjahit capes di sofa dan kerusi dengan tangan anda sendiri? 120+ (Foto) Idea untuk rumah anda

kembali ke menu ↑

Ruang Scandinavia

Warna terkurung, banyak ruang, cahaya, cetakan grafik - ciri-ciri Scandinavian dalaman. Tenang, sederhana, suasana yang selesa tidak boleh disukai.

Suasana tenang dalam gaya Scandinavia

Suasana tenang dalam gaya Scandinavia

Apabila mencipta kawasan rekreasi, penekanan diberikan pada keselesaan dan suasana yang hangat, bersahaja. Kepala palet dekorasi berwarna putih. Tetapi upholsteri perabot boleh mempunyai warna yang berbeza: semua warna kelabu, biru atau hijau dalam. Oleh itu, keadaan tidak kelihatan membosankan, membosankan.

Reka bentuk di semangat utara adalah pantulan perpaduan manusia dan alam semula jadi. Perabot ini dibuat dari bahan semula jadi. Rangka kerja yang dikumpul dari birch, beech, oak. Upholstery - kapas, bulu, linen.

Objek berbeza dalam bentuk mudah, fungsi. Sudut perabot mungkin sedikit bulat. Malah sofa yang luas kelihatan tanpa berat. Set perabot mudah dipilih untuk kedua-dua bilik yang luas dan padat.
Bergaya, ringkas dan selesa

Bergaya, ringkas dan selesa

Model Transformer yang dilengkapi dengan sistem storan adalah dialu-alukan. Sebagai peraturan, keadaan keseluruhan dibuat dalam gaya yang sama dan mudah untuk secara beransur-ansur membeli barang-barang yang diperlukan.

Ia akan menjadi menarik untuk anda:TINJAUAN: Sofas Lurus dan Sempit moden dengan ruang tidur dari "A" hingga "Z" (175+ Foto di dapur dan di ruang tamu)

kembali ke menu ↑

Berteknologi tinggi bertenaga

Gaya ini masih dianggap arah baru dalam reka bentuk bilik. Berteknologi tinggi semakin ramai peminat kerana keringkasan, kesederhanaan, aksesibiliti. Baris asal model perabot, pelapis kasar, warna cerah, unsur krom (kaki, bingkai, lengan) adalah ciri utama persekitaran dinamik.

Sistem modular sudut - penyelesaian bukan remeh untuk merancang kawasan rekreasi. Unsur-unsur individu mudah disusun semula, juga mudah untuk menempatkan seluruh kit di mana saja di dalam bilik. Sememangnya, saiz modul mesti mematuhi parameter ruang.

Keserasian palet warna berteknologi tinggi

Keserasian palet warna berteknologi tinggi

Agar tidak kehilangan perasaan ruang kosong dan mengekalkan ciri-ciri gaya, adalah wajar untuk mematuhi peraturan:

 • untuk sebuah bilik kecil pilih set perabot dengan pelapis cahaya. Ruang tamu yang luas akan dihiasi dengan model dengan upholsteri yang terang;
 • tetapkan sofa di tengah-tengah bilik atau di tengah-tengah tembok bebas;
 • dalam bilik yang kompak adalah lebih baik untuk meletakkan sofa lurus, satu kerusi. Bilik besar akan dihiasi dengan sofa pelbagai bentuk (sudut, berbentuk U, bulat, separuh bulatan).

Upholstery yang sesuai untuk perabot: kulit (semula jadi, buatan), tekstil tenunan kasar. Untuk gabungan harmoni dengan permukaan logam bahan yang sesuai dengan julat warna yang sesuai (kelabu, putih, hitam, biru).

Perabot memainkan peranan utama dalam mewujudkan dalaman yang bergaya. Kelebihan sofa dengan kerusi beberapa.

kembali ke menu ↑

VIDEO: Sofa yang berkualiti tinggi dan bergaya di pedalaman

Sofa dan kerusi-kerusi berlengan

Membuat pilihan yang tepat

kembali ke menu ↑

GALERI PHOTO (lebih daripada 200 gambar)

8.5 Skor Jumlah
Kerusi sofa dan lounge

Apabila memilih sofa dengan kerusi-kerusi di ruang tamu anda, pastikan anda mempertimbangkan semua nuansa: bahan, saiz, bilangan tempat duduk. Lagipun, perabot yang dipilih sememangnya tidak sesuai, atau mengganggu. Mengenai pilihan gaya yang akan anda pelajari dalam artikel kami. Setelah meninjau maklumat, sila tinggalkan komen anda dengan hujah dalam komen. Mereka akan berguna kepada pembaca lain. Pendapat anda sangat penting kepada kami. Terima kasih kerana penyertaan anda. Kami menghargai setiap ulasan anda dan masa anda.

Relevan maklumat
9
Ketersediaan permohonan
8
Pendedahan topik
8.5
Kebolehpercayaan maklumat
8.5
Kebaikan
 • Permutasi kecil dapat mengubah bilik secara visual.
 • Komposisi asal membuat objek bentuk dan warna yang berbeza.
 • Zon lembut menarik dan mudah dikemas kini dengan menambahkan atau mengeluarkan unsur-unsur individu.
Cons
 • Upholstery tekstil asli memakai dengan cepat (anda perlu menyeret semua item)
 • Produk gaya tertentu adalah kecil, kit hanya dijual secara keseluruhan.
Tambah ulasan anda

Kami akan gembira dan pendapat anda

Tinggalkan jawapan

Penilaian keseluruhan anda

ms2.decorexpro.com - Jurnal harian Reka bentuk, Senibina, Reka Bentuk Dalaman

Bilik-bilik

Halaman dan taman

Reka bentuk