Gambar kertas dinding di bahagian dalam bilik tidur: 205+ (Foto) Idea yang indah untuk mewujudkan keselesaan

Jika pada sebutan dinding foto anda mempunyai persatuan lapisan jenis ini dengan birch putih, terhadap latar belakang gloss kelabu-biru, maka bahan ini adalah untuk anda. Kertas bercetak kertas di dalam bilik tidur dan gambar idea-idea terbaik gabungan yang dibentangkan dalam artikel ini, saya harap akan menghilangkan stereotaip ini, akan membantu mengorientasikan dengan lebih baik dalam pilihan imej, cara memekatkan. Di samping itu, kami akan mempertimbangkan secara terperinci bagaimana untuk menjaga bahan, mengenali nuansa memilih untuk bekerja dengan wallpaper foto, memahami di mana lebih baik untuk melekatkan mereka.

Kandungannya:

Idea kreatif kertas dinding foto buku

Idea kreatif kertas dinding foto buku

Fungsi kertas dinding dengan imej

Fungsi kertas dinding foto adalah berbeza, mereka dapat melakukan beberapa tugas secara serentak:

 • Zonasi. Pemilihan kawasan tertentu dari bilik: zon tidur, membaca, kecantikan, hobi kegemaran, misalnya, kerja jahitan.
 • Penekanan. Melekatkan imej yang cerah dapat berfungsi sebagai elemen yang mengganggu atau, sebaliknya, sebagai menarik. Ia sering digunakan apabila bilik tidur sudah lama. perabotatau pedalaman dibuat dalam nada membosankan.
 • Pencahayaan. Pemilihan imej yang secara visual menjadikan bilik lebih cerah. Ini termasuk laut dengan langit biru dan awan putih, kapal terbang terbang di latar belakang biru langit dan sebagainya.
 • Menipu. Gambar realistik di latar belakang dinding dengan imej tingkap atau pintu, perapian atau imej panorama laut, teres landskap semulajadi.

Loghat terang pedalaman - bunga besar

Loghat terang pedalaman - bunga besar

 • Perubahan ruang. Motif semulajadi yang secara visual membesarkan ruang bilik tidur, sebagai contoh, hutan atau hutan, dengan jalan menuju jarak.
 • Motif gaya. Peranan mereka adalah untuk menggariskan gaya: dalam bahasa Jepun - sakura, taman atau imej seorang geisha, di Gothic - istana purba, pertarungan berkiblat, dan sebagainya.
 • Estetika. Foto-foto kecil kain yang berfungsi untuk hiasan kepala kepala katilyang selain kecantikan boleh memberikan dan keindahan estetik kepada pemilik bilik tidur.

Kertas bercetak kertas untuk bilik tidur

Reka bentuk untuk pedalaman anda

Mural dinding boleh mewujudkan mood yang baik, jika anda memilihnya dan mengatur di bilik tidur dengan betul.

Gambar yang paling sederhana dengan awan yang melintasi langit yang terletak di pintu masuk ke bilik tidur memastikan perasaan terbang setiap kali anda melawat bilik.

Boleh mewujudkan mood yang baik

Boleh mewujudkan mood yang baik

kembali ke menu ↑

Varieti imej pada web foto

Mural dinding sering digunakan dalam reka bentuk projek reka bentuk yang bergaya. Semua imej dibahagikan kepada beberapa jenis:

 • Panorama. Boleh mencipta kesan yang dipertingkatkan di dalam bilik. Ini termasuk: imej padang rumput alpine, tingkap panorama terbuka yang menghadap ke teres atau taman.
 • Latar Belakang. Mereka direka untuk melengkapkan atau mencipta latar belakang dalam gambaran keseluruhan pedalaman, untuk menekankan geometri projek reka bentuk. Sebagai contoh, imej hutan buluh, pokok birch dan sebagainya.
 • Single. Imej-imej ini termasuk motif dengan corak tunggal - gunung, haiwan, bunga, atau istana.

Motif semulajadi yang secara visual membesarkan ruang

Motif semulajadi yang secara visual membesarkan ruang

Mengikut jenis lukisan percetakan adalah:

 • dikeluarkan atau dibesarkan;
 • dengan pandangan dari bawah atau di atas;
 • kumpulan atau tunggal.

Pemilihan jenis imej tertentu bergantung sepenuhnya kepada keinginan cita rasa peribadi. Tiada rangka kerja pasti di sini.

Sering digunakan dalam reka bentuk projek reka bentuk yang bergaya.

Sering digunakan dalam reka bentuk projek reka bentuk yang bergaya.

kembali ke menu ↑

Jenis kain pada bahan

Bahan yang membuat kertas dinding adalah berbeza. Ciri-ciri kualiti salutan dan kosnya bergantung padanya. Mereka semuanya terdiri daripada 2 lapisan.

Varieti bahan lapisan bawah:

 • Kertas. Mudah merobek kerana terbuat dari kertas. Ia takut kelembapan yang tinggi. Dianggap pilihan yang paling murah. Ia mempunyai pelbagai jenis imej yang besar. Selamat, bernafas dengan baik.
 • Flizeline. Dibuat dari bahan mesra alam semula jadi. Ia mempunyai banyak kelebihan: tahan lama, boleh dipercayai, tahan lama. Kelemahan termasuk hanya kos yang tinggi.
 • Vinyl. Ia diperbuat daripada polivinil klorida. Ia mempunyai tahap purata breathability berbanding semua spesies lain. Tidak disyorkan untuk bilik tidur.

Pilih bahan tahan lama untuk produk.

Pilih bahan tahan lama untuk produk.

Varieti lapisan atas (depan):

 • Tekstil. Ia mempunyai permukaan kasar atau cembung yang meniru bahan semula jadi atau buatan.
 • Matt. Dengan lapisan yang lebih tinggi, imej yang digunakan padanya tidak tenang dengan permukaan matte, yang paling kerap dibuat kertas.
 • Berlaminasi. Padat dengan permukaan licin, berkilat. Kesan ini mewujudkan lapisan filem transparan yang khusus digunakan. Ia juga berfungsi sebagai perlindungan untuk reka bentuk dan kanvas itu sendiri.

Dalaman bilik tidur romantik

Dalaman bilik tidur romantik

kembali ke menu ↑

Peranan pemilihan warna

Perkara berwarna pada pilihan kain, baik pada feng shui, dan tanpa itu. Keadaan fikiran para pelancong dan kehidupan bergantung kepada warna.

kembali ke menu ↑

Putih

Kebaikan warna, kesucian warna. Ia berjalan lancar dengan mana-mana teduh lain, secara visual mengembang dan memanjangkan bilik tidur. Sesuai untuk mana-mana projek reka bentuk. Ia juga menyumbang kepada dan membantu pelanjutan genus.

Tirai tingkap dengan pemandangan yang indah

Tirai tingkap dengan pemandangan yang indah

kembali ke menu ↑

Biru

Ini adalah warna tenang dan bersantai. Ia juga menggabungkan dengan warna lain. Warna-warna cerah dari julat ini - secara visual meningkatkan ruang, gelap - visual mengurangkan ruang. Biru - menggalakkan kelonggaran, menenangkan sistem saraf pada waktu tidur.

kembali ke menu ↑

Merah

Warna semangat dan kuasa. Menurut ahli psikologi, ia boleh menjadi agresif; menurut Feng Shui, ia boleh membawa cinta kepada hubungan pasangan, menambah cinta dan semangat. Boleh juga meningkatkan keagungan dan kemarahan.

Peta Dunia - untuk pencinta perjalanan

Peta Dunia - untuk pencinta perjalanan

kembali ke menu ↑

Kuning

Warna keseronokan dan keyakinan. Sempurna dapat mengangkat mood yang rosak. Membantu fokus, menimbulkan kebolehan mental. Untuk bilik tidur, anda boleh memilih nada yang lebih santai. Merawat antidepresan yang berkesan.

kembali ke menu ↑

Hijau

Warna keharmonian dan alam semula jadi itu sendiri. Ia mempunyai kesan menenangkan pada orang yang mempunyai jenis psiko yang berbeza. Sesuai untuk bilik tidur pistachio hue hijau pelbagai warna.

Unsur dalaman lembut dan bijak

Unsur dalaman lembut dan bijak

kembali ke menu ↑

Hitam

Warna kekosongan dan keteguhan. Ia perlu menggunakan warna ini dengan berhati-hati, untuk menggabungkannya dengan nada cerah dan tepu, supaya kombinasi yang berbeza diperolehi. Ahli psikologi mendakwa bahawa skema warna hitam membantu melegakan keletihan.

kembali ke menu ↑

Ungu

Warna mistik dan falsafah. Untuk bilik tidur, disyorkan untuk membeli warna cahaya, sebagai contoh, ungu. Yang lebih gelap akan tayar. Menurut teori feng shui, ungu menarik kewangan ke rumah.

Bandar malam mencipta suasana yang selesa

Bandar malam mencipta suasana yang selesa

kembali ke menu ↑

Idea untuk kombinasi warna dan cetakan yang berjaya

Kanvas foto sebagai hiasan atau warna tambahan, boleh memberi penekanan secara mendalam kepada reka bentuk keseluruhan. Sebagai contoh:

 • Untuk pilihan reka bentuk yang membosankan, landskap dalam nada zaitun, tekstur semula jadi yang dipertingkatkan sangat sesuai. Warna kuning muda dan pasir di dinding bersesuaian dengan tema laut. Jadi bilik tidur anda akan kelihatan segar dan luas.
 • Cetakan hitam dan putih asal dan bergaya di dinding di dalam bilik tidur. Hanya dalam kes ini, ia perlu untuk memberi perhatian khusus kepada pilihan perabot dan penamat latar belakang utama. Gabungan ini merujuk kepada kontras, jadi lebih baik memberi pilihan kepada monokrom.
 • Hiasan yang menegak dan aktif membantu untuk membesarkan bilik tidur yang rendah.
 • Orange atau kuning Cetakan dalam bentuk bunga dengan teduhan akan menambah keselesaan, positif dan daya hidup kepadanya.

Kanvas foto sebagai hiasan atau warna tambahan

Kanvas foto sebagai hiasan atau warna tambahan

 • Palet sejuk boleh dicairkan dengan segmen panas hangat.
 • Tudung berwarna ungu gelap cair lilac halus. Ia akan menambah ruang, cahaya dan kesegaran ke bilik tidur.
 • Jangan takut untuk menggabungkan warna yang kaya. Jadi anda boleh menambah mood bilik.
 • Bunga tunggal atau objek pada latar belakang seragam dinding tidak hanya fad, tetapi juga pilihan hiasan yang baik. Selalunya nada warna dipilih menjadi warna yang sama dengan nada dinding bersebelahan. Pilihan selesai ini kelihatan tidak terputus. Warna cetak warna monokrom muffles selesai monokrom.

Gaya minimalis

Gaya minimalis

kembali ke menu ↑

Peraturan pemilihan

Anda boleh mengikuti nasihat pereka yang berpengalaman:

 • Penerangan. Jika bilik tidur anda gelap, kurang terang, kemudian pilih imej yang lebih baik daripada warna cahaya, dan sebaliknya.
 • Kawasan. Untuk bilik tidur kecil, anda tidak boleh membeli linen dengan kesan 3D atau lukisan dengan warna gelap.
 • Warna. Warna pada kanvas foto dan latar belakang utama harus digabungkan dengan baik. Adalah lebih baik bahawa mereka mempunyai pelbagai warna yang sama, iaitu, ulangi.
 • Penguntukan bilik. Untuk bilik tidur, lebih baik untuk membeli warna yang tenang di kanvas, untuk dapur - kaya, cerah, sebaik-baiknya yang mencuci dengan baik, tema marin akan sesuai dengan bilik mandi, untuk ruang tamu - mana-mana tema yang ada.
 • Fungsi fotowall. Adalah sangat penting untuk mengambil kira fungsi yang akan diletakkan di kanvas: hiasan, penekanan, zon, peningkatan ruang atau estetika.

Jika anda mengambil kira apabila memilih tidak semua, tetapi kebanyakan petua, bilik tidur anda akan kelihatan harmonis, bergaya, bergaya. Ini bermakna setiap pagi anda akan bangun dengan semangat tinggi dan tidur dengan baik.

kembali ke menu ↑

Pengelasan lukisan mengikut subjek

Pemisahan lukisan pada subjek - bersyarat. Ia membolehkan pengguna hanya mengemudi dengan betul dengan nuansa pilihan.

kembali ke menu ↑

Tema bunga

Berbagai dunia bunga sangat luas, dari pastel halus hingga warna-warna terang, yang memungkinkan untuk mempertimbangkan tema bunga yang cukup populer. Kertas foto dengan imej bunga di kepala katil yang dipilih, mengikut statistik, setiap 2 atau 3 pelanggan. Populariti seperti itu boleh dijelaskan oleh hakikat bahawa gambar bunga untuk hiasan dinding adalah sangat mudah untuk memilih projek reka bentuk gaya apa pun.

Gambar bunga di kepala katil

Gambar bunga di kepala katil

kembali ke menu ↑

Provence

Untuknya, ia akan menjadi pilihan yang sesuai di mana latar belakang utama dilukis: tulip putih, padang lavender, peonies, krisan atau bunga ros.

Peraturan umum kombinasi warna: lebih cerah corak yang anda pilih, lebih neutral latar belakang utama kawasan pedalaman haruslah, elemen kurang aksen seharusnya berada di dalam bilik tidur.

kembali ke menu ↑

Loteng

Gaya ini melibatkan penggunaan abstraksi warna di katil harus dalam bentuk romantis gambar panorama dengan imej:

 • bidang bunga;
 • dinding bata yang bertumbuh dengan ivy;
 • tumbuhan besar yang dikumpulkan dalam satu kolaj tunggal.

Rasa al fresco di pergunungan

Rasa al fresco di pergunungan

kembali ke menu ↑

Klasik

Gaya ini akan kelihatan imej yang baik dalam bentuk pot bunga vintaj, di mana bunga akan mekar, tunas dibuka, dengan titisan embun. Adalah baik jika terdapat poppy poppy atau sesuatu seperti itu dalam sejambak. Belakang bulat katil atau lembut sofa hanya melengkapi daya tarikan gambar sedemikian.

kembali ke menu ↑

Bunga pada kanvas

Tema bunga sangat popular dalam pilihan kanvas foto. Tetapi tidak semua orang tahu nilai jenis bunga tertentu untuk tidur. Pertimbangkan idea pilihan yang paling berjaya dan peraturan gabungan warna.

Dalam gaya klasik

Dalam gaya klasik

kembali ke menu ↑

Nilai warna Rose

Sejak mawar dianggap sebagai salah satu tumbuhan utama dalam hiasan, kami akan mempertimbangkan lebih terperinci kombinasi dan peraturan mereka untuk kegunaan di bilik tidur.

Warna mawar akan menceritakan watak orang itu, mencipta dan menyesuaikan suasana di dalam bilik:

 • Krim atau putih - dianggap simbol kecantikan, belia, kesucian dan ringan.
 • Pink halus - akan membawa keanggunan dan keanggunan ke pedalaman.
 • Orange atau kuning - melambangkan kelembutan keinginan, kegembiraan.
 • Bordeaux atau merah - Berkaitan dengan cinta, semangat, misteri.
 • Hitam atau biru - menandakan misteri, mistisisme, walaupun agak jarang berlaku.

Mawar dianggap sebagai salah satu pokok utama dalam hiasan

Mawar dianggap sebagai salah satu pokok utama dalam hiasan

kembali ke menu ↑

Peonies

Bunga ini mempunyai peminat tidak kurang daripada bunga mawar, jadi mari kita bercakap mengenainya.

Keajaiban warna dan imej peony di mural foto kanvas:

 • Saiz bunga mempunyai makna tertentu. Semakin besar dimensinya, semakin luasnya bilik tidurnya. Jika anda melekatkannya di dalam sebuah bilik kecil, maka peonies akan memberi tekanan bukan hanya pada mata, tetapi juga pada jiwa.
 • Anda boleh membesarkan ruang bilik tidur dengan kanvas yang menggambarkan peony pada batang yang tinggi.
 • Peony merah yang terang boleh menyebabkan keletihan dan keletihan. Jika warna ini menjadi keutamaan anda dan anda benar-benar mahu melihatnya, cairkan warna merah terang dengan hijau atau hitam.
 • Peonies yang tumbuh di kawasan terbuka akan membantu meningkatkan ruang kecil. Kesannya akan semata-mata visual, tetapi kesannya akan menjadi baik.

Stylists peony menganggap bunga neutral. Tidak ada peraturan atau sekatan dalam pilihan mereka, tetapi masih patut didengar dengan nuansa.

kembali ke menu ↑

Landskap atau landskap

Kedua-dua motif yang lain pada penutup kanvas dianggap simbol kedamaian dan kedamaian. Di kepala katil - ini adalah keputusan yang tepat dalam pilihan. Pilihan yang paling berjaya ialah:

 • glades dengan imej hutan gugur;
 • jenis bidang berbunga;
 • bijirin atau ladang strawberi.

Imej lanskap tersebut terdiri daripada tiga komponen:

 • langit;
 • motif semulajadi;
 • bangunan itu.
Perasaan musim panas sentiasa ada di dalam bilik anda

Perasaan musim panas sentiasa ada di dalam bilik anda

Seni percetakan mereka menghasilkan karya-karya dalam bentuk gerbang semulajadi, jalan-jalan sempit yang berturap, merambah cakrawala, pintu terbuka atau tingkap yang luas. Kanvas dengan imej mereka secara drastik dapat mengubah kawasan pedalaman di bilik tidur. Pada masa yang sama, tiada usaha khas diperlukan. Kehadiran mereka di dalam bilik boleh menyumbang kepada pengubahsuaian dalaman walaupun dalam rancangan gaya.

Lembaga
Untuk membesarkan visual yang kecil, gam bilik tidur di salah satu dinding: imej hutan telus dalam kabus, topi udara yang terbuat dari bunga dandelion. Jadi anda boleh memberi tumpuan bukan pada keping perabot, iaitu pada gambar.
Landskap ini secara visual memanjangkan bilik.

Landskap ini secara visual memanjangkan bilik.

kembali ke menu ↑

Kertas foto dengan imej bandar

Bandar-bandar yang digambarkan di kanvas digunakan sebagai hiasan dalam gaya yang berbeza. Fotografi dengan bandar dapat melaksanakan pelbagai fungsi:

 • Bahagian ruang ke dalam zon.Sekiranya terdapat beberapa bilik, dan kita bercakap tentang bilik tidur, maka kaedah ini boleh digunakan untuk membezakan antara kawasan tidur dan sudut kosmetik.
 • Perubahan visual parameter bilik. Ia digunakan di bilik-bilik kecil. Jika anda melekit kertas dinding dengan imej bandar secara mendatar - anda secara visual mengembangkan dinding, menegak - menaikkan paras langit-langit.

Perubahan visual parameter bilik

Perubahan visual parameter bilik

 • City pada kertas dinding foto, sebagai hiasan bilik. Sudah tentu, lukisan itu akan dianggap hiasan di mana-mana bilik. Di sini, motif bandar malam dalam lampu atau yang lama akan kelihatan sama baiknya. Chroma, monokrom atau imej hitam dan putih - pilihan hanya diberikan kepada anda.
 • Bandar di dinding, sebagai zon aksen. Idea penamat ini boleh digunakan dalam kes-kes di mana keberanian pedalaman anda mempunyai masa untuk bosan.

Kertas foto dengan imej bandar

Kami mengemas kini pedalaman

kembali ke menu ↑

Bandar dan gaya reka bentuk

Untuk melengkapkan gaya juga menggunakan imej kota.

3 D kertas dinding

3 D kertas dinding

Untuk antik

 • Imej dengan motif Yunani purba adalah relevan di sini.
 • Kertas foto dengan imej Yunani purba.

Untuk minimalism

 • Gambar hitam dan putih, lebih baik jika mereka dibuat dengan pensel.
 • Kertas dinding hitam dan putih di dalam bilik tidur.

Untuk klasik

 • Di sini, bandar malam dalam lampu cerah akan kelihatan baik.
 • Dekorasi bilik tidur dengan gaya klasik.

Pilihan yang bergaya

Pilihan yang bergaya

Untuk Provence

 • Adalah lebih baik untuk memilih bandar-bandar yang dikebumikan di verdure atau bunga. Imej sedemikian juga sesuai untuk gaya negara.
 • Mural dinding - pemandangan dari tingkap di bandar.

Untuk antik atau sejarah

 • Imej dengan bandar atau bilik yang usang adalah sesuai.
 • Kain dengan pemandangan kota yang musnah di pedalaman bilik tidur.

Untuk glam atau perancis

 • Kertas dinding yang bagus dengan imej Paris, London.
 • Imej Paris di bahagian dalam bilik tidur.
 • Panel foto, yang menggambarkan taman sayuran terhadap latar belakang tingkap terbuka dengan teres, boleh digunakan dalam gaya yang berbeza.
 • Imej panoramik bandar melawan tetingkap.

Untuk peminat sukan

Untuk peminat sukan

kembali ke menu ↑

Kertas dinding 3D

Ciri kanvas dengan imej 3D adalah format gambar yang luas. Man melihat imej dalam tiga dimensi. Dengan kata lain, motif yang diterapkan kepada mereka memperoleh kesan "hidup". Lukisan-lukisan ini secara visual meningkatkan ruang bilik, digunakan dalam penciptaan projek-projek reka bentuk yang bergaya.

Kelebihan kanvas 3D:

 • Kanvas imej 3D dicirikan oleh rintangan haus yang baik;
 • mereka boleh dibersihkan dengan detergen biasa;
 • cat yang cat kanvas tidak toksik, dan oleh itu selamat untuk kesihatan.

Dicirikan oleh rintangan haus yang baik.

Dicirikan oleh rintangan haus yang baik.

Komponen hiasan yang digunakan oleh pengeluar dianggap sebagai yang utama. Mereka sebenarnya mempunyai semua kelebihan, tetapi terdapat beberapa kelemahan yang mereka terima:

 • Kos - Wallpaper foto bagus dengan imej 3D adalah mahal. Ini adalah sebab utama untuk mengehadkan pembelian dan penggunaan.
 • Ruang bilik. Di dalam bilik tidur kecil, tidak sesuai untuk membeli dan melekatkannya. Mereka boleh secara visual mengurangkan kawasan mereka, dan tidak sesuai mereka akan melihat latar belakang dinding lain jika ia terbuat dari bahan kelas ekonomi.
 • Kertas bercetak kertas dengan lukisan 3D paling kerap disediakan di bawah zakaz Tempoh akhir boleh ditangguhkan dari beberapa minggu - ini sekurang-kurangnya sehingga beberapa bulan.
 • Pemulihan lukisan itu tidak tertakluk. Ini mesti dipertimbangkan semasa memilih. Sekiranya kerosakan tidak sengaja pada kanvas, anda perlu memesan atau membeli yang baru.

Boleh dibersihkan dengan detergen biasa.

Boleh dibersihkan dengan detergen biasa.

kembali ke menu ↑

Klasifikasi kanvas 3D

Semua wallpaper dengan imej 3D dibahagikan kepada:

1Standard. Dari namanya jelas bahawa kanvas tersebut mempunyai ukuran yang tipikal. Lukisan itu tidak dianggap sebatian. Motifnya tidak berbeza dengan kerumitan - ini adalah lukisan bersahaja dengan geometri mudah.

2Bersendirian. Mempunyai dimensi yang ditentukan. Setiap unsur adalah lukisan lengkap atau pecahan imej.Pedalaman boleh digunakan dalam beberapa jenis (paling kerap dalam dua): imej aksen, dan tumpuan perhatian terhadapnya. Dan komposisi tertentu yang terletak.
Cat bahawa kanvas cat tidak toksik.

Cat bahawa kanvas cat tidak toksik.

3Panoramik. Ini kanvas besar yang boleh menempati seluruh kawasan dinding. Di mana gambar itu dipasang sepenuhnya (dalam sekeping kain). Kesan terbaik dicapai apabila ia menduduki seluruh perimeter dinding atau bahkan bilik.

4Fluorescent. Di siang hari, tidak berbeza dari kertas dinding mudah dengan pengukuran tiga dimensi, kecuali kecerahan dan ketepuan. Pada waktu malam, mereka secara radikal mengubah penampilannya. Kesan ini dicapai oleh lampu pendarfluor. Peranan mereka - pencahayaan lukisan pada waktu malam.
Ia akan menjadi elemen yang cerah dalam mana-mana bahagian dalam.

Ia akan menjadi elemen yang cerah dalam mana-mana bahagian dalam.

5Cahaya LED. Ini adalah jenis kertas dinding dan pilihan hiasan bilik yang paling menarik dan popular, termasuk bilik tidur. Kubah volumetrik, indah dan sangat luar biasa adalah sistem keseluruhan yang terdiri daripada pelbagai LED diod pemancar cahaya. Tetapi ciri utama mereka tidak terletak pada ini, tetapi dalam fakta bahawa mereka boleh dikawal. Setiap jenis dilengkapi dengan panel kawalan dengan beberapa mod, kecerahan lampu latar, keupayaan untuk membuat komposisi pencahayaan anda sendiri.

Kertas dinding 3D

Proses pelekat

Terdapat banyak kemungkinan bilik tidur yang menghias dengan kertas dinding foto 3D. Perkara utama ialah membeli produk berkualiti supaya hayat perkhidmatan itu tidak mengecewakan anda. Pembekal yang terbukti kepercayaan. Perkara utama di sini bukanlah harga, tetapi kualiti.

Gaya berteknologi tinggi

Gaya berteknologi tinggi

kembali ke menu ↑

Siling

Mempelbagaikan bahagian dalam bilik tidur itu bukan sahaja dapat melekatkan fotowall di dinding. Varian di mana permukaan siling ditutup dengan kertas dinding foto yang kelihatan elegan, luar biasa dan menarik. Saya yakin bahawa pelekat bahagian bilik ini dengan jenis kanvas yang berkualiti: langit berbintang, kosmos, atau imej dari bunga akan menjadi satu perintah magnitud yang lebih murah. Jika anda membandingkannya dengan penamat drywall atau kanvas diregangkan.

Pilihan untuk bilik kanak-kanak

Pilihan untuk bilik kanak-kanak

Tekstil berbeza dalam kualiti dan harga. Mereka mengandungi bahan-bahan semulajadi terpalut: rami, sutera, polipropilena. Sangat mudah untuk memberikan kanvas seperti yang terbaik dari pilihan atau warna.

Jadikan dalaman anda lebih pelbagai

Jadikan dalaman anda lebih pelbagai

kembali ke menu ↑

Penjagaan Wallpaper Gambar

Berlaminasi boleh dibasuh dengan serbet atau kain lembut dibasahkan dengan air dengan penambahan sebilangan kecil detergen yang tidak agresif. Flizelinovye juga boleh disapu dengan kain lembap. Lapisan muka mereka dilindungi oleh filem yang telus.

Kertas, jika mereka tidak mempunyai lapisan perlindungan, lebih baik tidak basah, di sini hanya pembersihan kering dibenarkan, sebagai contoh, dengan pembersih vakum.

Bilik tidur lelaki

Bilik tidur lelaki

kembali ke menu ↑

Di mana untuk meletakkan foto di dalam bilik tidur?

Apa jenis kertas dinding untuk dipilih, saya harap anda telah membuat keputusan. Tetapi ke tempat perekat harus didekati dengan teliti. Lokasi mereka memainkan peranan bukan sahaja dalam persepsi estetik, tetapi juga mempengaruhi, dan serius, geometri bilik. Di dalam bilik tidur, mereka biasanya diletakkan di kepala katil, di siling, di sekeliling perimeter dinding penerimaan.

Dinding sempit dapat dikembangkan secara visual dengan wallpaper foto panorama, di mana lukisan digunakan secara mendatar. Atau jika anda menempelkannya dengan kanvas berkilat sebahagiannya secara mendatar. Bilik statik akan berhenti jika anda melekat di dalamnya kertas dinding dengan dinamik atau perspektif. Kanvas dengan intensiti berbeza imej boleh berubah secara visual, walaupun bentuk bilik.

Fesyen klasik

Fesyen klasik

Cahaya atas dan bawah gelap akan menjadikannya lebih rendah. Secara alternatif, sebaliknya, bilik akan kelihatan lebih tinggi. Cetakan gelap pada kanvas dengan tepi yang lebih ringan akan secara visual memperluaskan bilik tidur.

Melekat kertas dinding

Belajar untuk melakukan semuanya dengan betul

9 Skor Jumlah
Kertas dinding foto di pedalaman

Untuk menggunakan kertas dinding foto dalam reka bentuk dalaman bilik tidur terdapat sejumlah besar pilihan. Dipandu oleh tip yang disenaraikan dalam artikel, serta video, anda boleh mengelakkan kesilapan apabila memilih kanvas pada bahan pembuatan, kaedah gluing dan menghias. Jika semuanya dilakukan dengan betul, maka untuk masa yang lama anda akan bangun dengan senyuman gembira.Beristirahat, tidak terancam dengan kertas dinding foto yang dipilih atau ditampal secara tidak wajar. Setelah meninjau maklumat, sila tinggalkan komen anda dengan hujah dalam komen. Mereka akan berguna kepada pembaca lain. Pendapat anda sangat penting kepada kami. Terima kasih kerana penyertaan anda. Kami menghargai setiap ulasan anda dan masa anda.

Relevan maklumat
8.5
Ketersediaan permohonan
7.5
Pendedahan topik
9
Kebolehpercayaan maklumat
8.5
Kebaikan
 • Bahan ini dianggap mesra alam, yang membolehkan penggunaannya pada kanak-kanak
 • Memberi banyak peluang dalam pelaksanaan projek reka bentuk yang paling berani dan kompleks
 • Hayat purata 15 tahun
 • Pemasangan mudah
 • Dengan mural foto anda secara visual boleh membesarkan bilik kecil, atau mengurangkan yang besar.
Cons
 • Masalah dengan pilihan yang betul, jika diragukan. Adalah lebih baik untuk menggunakan nasihat stylists sebaliknya lukisan atau pedalaman dengan cepat boleh bosan
 • Pengetahuan pengukuran dan fungsi lukisan yang tepat
 • Kesukaran dalam melekat format besar kertas dinding
 • Sesetengah jenis terlalu mahal
Tambah ulasan anda

Kami akan gembira dan pendapat anda

Tinggalkan jawapan

Penilaian keseluruhan anda

ms2.decorexpro.com - Jurnal harian Reka bentuk, Senibina, Reka Bentuk Dalaman

Bilik-bilik

Halaman dan taman

Reka bentuk