Tapestry Elegant di pedalaman: gabungan dengan gaya, idea reka bentuk (100 + Foto). Bagaimana untuk mencipta reka bentuk yang selesa dengan tangan anda sendiri? (langsir, seprei, lukisan)

Di tengah-tengah tapestri - benang pelbagai warna yang tenunan. Terima kasih kepada corak yang cantik itu. Akhirnya, produk sedemikian agak tahan lama, dan akan bertahan lama. Permaidani di pedalaman rumah kelihatan bergaya, ia boleh dimasukkan dalam hampir semua reka bentuk bilik. Apabila memilih sesuatu produk, reka bentuk warna dan gaya diambil kira berhubung dengan barangan dalaman lain di dalam bilik. Ketahui apa yang sebenarnya akan menjadikan reka bentuk anda lebih cerah, dan dalam gaya apa yang akan kelihatan lebih cerah dan kaya.

Kandungan artikel ini:

Ciri penjagaan

Bahan seperti permaidani adalah lebih baik untuk tidak membersihkan diri sendiri. Produk kecil masih boleh dihantar ke mesin untuk operasi yang berhati-hati, tetapi perkara-perkara besar lebih baik untuk dibersihkan dengan kering.

Apabila memilih, kami mengambil kira reka bentuk warna dan gaya bilik.

Apabila memilih, kami mengambil kira reka bentuk warna dan gaya bilik.

Pada mana-mana produk dari permaidani terdapat peringatan kecil dari pengilang untuk penjagaan produk. Peraturan-peraturan ini mesti dipatuhi dengan ketat supaya item tersebut dapat berlangsung selagi mungkin.

Ia akan menjadi menarik untuk anda:TINJAUAN: 175+ Gambar Poster Wall Menarik dengan alat do-it-yourself. Dari kain, dari gabus, dari manik-manik - apa yang lebih cantik?

kembali ke menu ↑ kembali ke menu ↑

Produk

Dari bahan ini dibuat langsir, bedspreads dan capes pada sofa, katilsarung bantal untuk bantal. Anda boleh menemui apa-apa hiasan untuk rumah sebagai tuala, taplak meja, mural. Terdapat arah yang berasingan dalam produk-produk tapestri - ikon. Mereka tidak hanya menghiasi bilik, tetapi juga berfungsi sebagai simbol kesejahteraan dan kedamaian di rumah.

Reka bentuk luar biasa kepala katil

Reka bentuk luar biasa kepala katil

Ia akan menjadi menarik untuk anda:ULASAN: Bagaimana menggantung gambar yang betul di pedalaman dapur - 205+ (Foto) Idea Bergaya dan Cantik

kembali ke menu ↑

Langsir

Tirai langsir mempunyai prestasi yang baik, mereka tahan lama. Tirai semacam itu tidak akan memudar di matahari, mereka tidak akan muncul benjolan, mereka akan mengekalkan penampilan mulia mereka untuk masa yang agak lama. Bahan semulajadi lembut dan lembut untuk disentuh.

Tirai tiruan yang tahan pakai

Tirai tiruan yang tahan pakai

Tirai semacam itu ruang tamu akan memberi pedalaman lebih mantap. Di samping itu, mereka adalah padat dan melindungi daripada sinaran suria yang berlebihan. Malah siluet tidak dapat dilihat melalui mereka.

Lebih banyak langsir kelihatan di ruang tamu. Mereka sesuai dalam klasik atau retro gaya. Tetapi, di mana-mana terdapat nuansa dan jika anda memilih pilihan yang betul, maka langsir ini akan sesuai dengan keputusan gaya lain.
Paling sesuai untuk ruang tamu

Paling sesuai untuk ruang tamu

Untuk gaya klasik, pilih langsir berat dari permaidani. Kanvas akan digabungkan dengan baik dengan tulle, perkara utama adalah untuk menyediakan gunung yang selamat untuk langsir.

Untuk bilik besar, pilih warna warna gelap, sebagai contoh, hitam, biruburgundy coklat dan sebagainya Untuk bilik kecil, warna pastel cahaya lebih sesuai. Mereka akan membantu untuk secara visual meningkatkan ruang di dalam bilik.

Untuk bilik kecil, pilih warna warna cahaya.

Untuk bilik kecil, pilih warna warna cahaya.

Adalah penting untuk memilih aksesori yang sesuai untuk tekstil tingkap. Bahan seperti permaidani akan digabungkan dengan tulle, langsir, yang akan menyalakan cahaya. Tekstur padat bahan tersebut akan selaras dengan tali pinggang, tassels yang dikepang, dan tali padat.

Tirai langsir tidak begitu sesuai untuk gaya seperti minimalisme, loteng atau berteknologi tinggi. Tetapi, jika ia munasabah untuk mendekati reka bentuk bilik, maka perkara-perkara itu boleh digabungkan dengan betul.

Betulkan dengan betul dengan gaya yang dipilih.

Betulkan dengan betul dengan gaya yang dipilih.

Ia akan menjadi menarik untuk anda:ULASAN: Kami melakukan tangan kita sendiri: Bagaimanakah permaidani benang dapat dilihat di pedalaman anda? (85+ Foto). Idea yang menarik untuk reka bentuk yang bergaya (permaidani bulat, segi empat tepat, diperbuat daripada pompons)

kembali ke menu ↑

Bantal

Bantal permaidani agak praktikal. Mereka sangat memerlukan. Permaidani adalah plot atau corak hiasan pada fabrik yang kuat, tanpa kain. Corak ini dicipta dengan menggunakan benang bulu dan sutera berwarna. Kain tersebut ternyata bukan hanya kuat, tetapi juga cantik.

Bantal permaidani akan menjadi praktikal, tahan lama, mereka menyenangkan untuk menyentuh dan tidak menggembirakan. Mereka boleh menghiasi ruang tamu, bilik tidur, dan juga bilik kanak-kanak, perkara utama adalah memilih corak atau perhiasan yang sesuai. Sarung bantal di bantal boleh ditanggalkan, ia memudahkan penjagaan mereka.
Bantal bantal - aksen terang untuk sebarang reka bentuk

Bantal bantal - aksen terang untuk sebarang reka bentuk

Kes bantal penyaduran adalah alternatif yang baik untuk membeli bantal baru. Dengan cara ini, mereka boleh berfungsi sebagai ruang simpanan. Jika anda meletakkan selimut di sana, katil ganti, ia akan menjimatkan ruang di dalam almari.

Ia akan menjadi menarik untuk anda: ULASAN: Karpet Cantik di lantai: 230+ Foto Reka Bentuk Fesyen di pedalaman moden

kembali ke menu ↑

Meliputi dan Berpelekat

Seprai tebal bukan sahaja akan menghiasi sofa, katil atau kerusi berlengan, tetapi juga melindungi daripada pencemaran. Lebih mudah membersihkan penutup, walaupun dengan bantuan pembersihan kering, bukannya sofa. Penutup pelapis sangat praktikal, mereka tidak kelihatan mengetatkan dan pelet.

Selimut ini sangat praktikal.

Selimut ini sangat praktikal.

Sarung ini akan membantu mengemas kini sofa. Ia akan menyembunyikan semua kelemahan perabot (tempat, bengkak, bengkak).

Lembaga
Untuk sofa, lebih baik membeli selimut dengan hiasan atau corak yang kecil. Jika mereka akan membuat katil, lebih baik untuk memberi perhatian kepada corak yang besar.
Penggunaan permaidani yang paling biasa diterima dalam penciptaan karpet

Penggunaan permaidani yang paling biasa diterima dalam penciptaan karpet

Ini disebabkan fakta bahawa dalam angka kecil tidak akan ada pencemaran yang dapat dilihat. Walaupun penggunaan harian seprai, penampilan akan tetap sama untuk waktu yang lama.

Tempat tidur permaidani boleh dijemput dan masuk bilik kanak-kanak. Terdapat cetakan khas untuk kanak-kanak, dengan lukisan lucu, watak-watak dari kartun, wira-wira, dan lain-lain. Unsur ini akan mengubah bilik kanak-kanak.

Seprai dengan gajah syurga untuk bilik kanak-kanak

Seprai dengan gajah syurga untuk bilik kanak-kanak

Ia akan menjadi menarik untuk anda:TINJAUAN: Rugs, teka-teki untuk kanak-kanak - Lantai lembut: membangun dengan keselesaan (145+ Foto)

kembali ke menu ↑

Gambar dan panel

Mural Permaidani membawa elemen seni dan hiasan. Dengan itu, anda boleh menghiasi dinding asal rumah itu.

Permaidani halus diluluskan dari generasi ke generasi.

Permaidani halus diluluskan dari generasi ke generasi.

Plot untuk permaidani adalah:

 • adegan dari kitab dan mitologi;
 • cerita dari cerita;
 • perhiasan;
 • seni bina gereja;
 • pelbagai imej haiwan;
 • bunga.

Mereka boleh dipanggil karpet tekstil.

Mereka boleh dipanggil karpet tekstil.

Anda boleh memilih salinan lukisan terkenal, landskap, masih hidup, dan sebagainya.

Panel seperti ini akan kelihatan baik di dinding yang dicat putih.Ia boleh menggantikan mural atau lukisan di dinding. Sekiranya pangsapuri disewa, dan tidak ada keinginan untuk membuat pembaikan, tetapi saya mahu menyegarkannya, maka lukisan permadani akan diselamatkan.

Lembaga
Gambar boleh digantung di dinding di belakang sofa. Ia adalah perlu untuk mempertimbangkan saiz gambar dan bilik. Jika ia digantung di ruang terbuka, ia akan membantu menjadikannya lebih selesa.
Selalunya benang emas yang digunakan, bahan mentah sutera, dicelup dengan pewarna semulajadi

Selalunya benang emas yang digunakan, bahan mentah sutera, dicelup dengan pewarna semulajadi

Gambar ini boleh menghiasi bilik tidur, menggantungnya di atas kepala katil, atau dua lukisan kecil di kedua-dua sisi.

Anda boleh menambah daya tarikan dan keanggunan ke pedalaman klasik dengan bantuan panel dalam gaya Renaissance. Foto-foto tersebut akan kelihatan baik di perpustakaan pejabat dan rumah.

Terlihat baik dalam kajian atau perpustakaan

Terlihat baik dalam kajian atau perpustakaan

Gambar boleh digantung sedikit jadualdan tambah keseluruhan komposisi dengan alat pencahayaan kecil di kedua-dua belah pihak.

Gambar permaidani boleh digantung di bilik tidur, ruang tamu, pembibitan dan juga lorong. Dalam kes terakhir, jika anda menambah panel dengan cangkuk kecil, poket, menjadikannya tempat untuk menyimpan kunci anda, maka ia sesuai dengan sempurna ke lorong.

Betul ke dalam mana-mana bilik

Betul ke dalam mana-mana bilik

Gambar atau panel permaidani akan membantu memberikan lebih banyak kemewahan kepada kertas dinding mudah walaupun mudah. Perhiasan yang dipilih dengan tepat membetulkan bentuk bilik.

Ia akan menjadi menarik untuk anda: KAJIAN: Reka bentuk moden seprai tidur di atas katil di dalam bilik tidur - Baru Cantik dan Bergaya (170+ Foto)

kembali ke menu ↑ kembali ke menu ↑

Reka bentuk dalaman

Tapestry - bahan yang lebih halus, dan corak di atasnya sangat halus dan jelas. Terima kasih kepada teknologi, peralihan garis lancar diperhatikan pada corak kompleks. Kerja sedemikian akan sesuai di mana-mana kawasan rumah.

Permaidani dengan corak hiasan cerah kelihatan sangat berfaedah di bilik-bilik moden.

Permaidani dengan corak hiasan cerah kelihatan sangat berfaedah di bilik-bilik moden.

kembali ke menu ↑

Muzik negara

Untuk gaya muzik negara berfungsi dengan baik dengan perhiasan dan corak tradisional. Tali pinggang, karpet, langsir dan tuala permaidani sesuai untuk gaya ini. Adalah lebih baik untuk meletakkan bantal selimut atau cerah di atas sofa.

Di tempat permaidani adalah lebih baik untuk menggantung panel atau gambar permaidani. Anda boleh mengatur sudut bilik dengan ikon. Di koridor, anda boleh menambah barangan, menggunakan beg permaidani.

Pilihan ini sesuai untuk pedalaman yang selesa.

Pilihan ini sesuai untuk pedalaman yang selesa.

Untuk negara, gaya negara, warna terang, dan lukisan motley juga sesuai. Tetapi di mana-mana terdapat rasa perkadaran, dan perkara utama adalah tidak melampaui dengan warna terang.

Dengan bantuan taplak meja bahan ini, anda boleh mengubah meja makan. Napkin akan membantu menghias perabot lama, menyembunyikan calar di meja sisi katil, meja kopi, meja rias.

Aksen terang akan menarik perhatian orang lain.

Aksen terang akan menarik perhatian orang lain.

kembali ke menu ↑

Gaya klasik

Dalam reka bentuk klasik, semua elemen harus dihiasi dengan warna yang menenangkan. Ambil semua perkara kecil dan barangan yang memerlukan kualiti. Ia boleh menjadi bantal permaidani yang indah, langsir tebal berwarna coklat atau pastel yang tebal. Mereka mesti digabungkan dengan parket, dengan semua perabot yang diperbuat daripada kayu semula jadi.

Lukisan-lukisan tapestry akan menjadikan bilik lebih kuat. Jika ruang tamu besar, maka lebih baik untuk menekankan simetri, yang dicirikan oleh klasik, untuk menggantung dua gambar.
Mudah dan cahaya klasik dalam bentuk panel kecil

Mudah dan cahaya klasik dalam bentuk panel kecil

Anda boleh menggantung gambar, panel di atas sofa atau mantelpiece. Bingkai untuk lukisan dalam reka bentuk klasik haruslah mahal. Ia boleh menyeberang, perak, logam, atau hutan berharga.

Di dalam bilik tidur, anda boleh menggunakan seprai, sarung bantal atau tirai berat di tingkap. Di atas katil juga boleh menggantung semua panel. Dengan menutup dinding anda boleh memberikan keselesaan. Jika dinding di apartmen nipis, maka ini juga akan memberikan penebat haba dan bunyi.

Kami menyediakan keselesaan dan penebat bunyi di dalam bilik tidur

Kami menyediakan keselesaan dan penebat bunyi di dalam bilik tidur

kembali ke menu ↑

Moden dan permaidani

Gaya ini sesuai untuk pencinta golongan klasik dengan unsur-unsur kemodenan. Permaidani dalam gaya moden akan kelihatan baik di bilik tidur atau ruang tamu.

Tidak mengganggu dan mudah

Tidak mengganggu dan mudah

Motif utama untuk permaidani dalam kes ini adalah perhiasan bunga atau bunga.

Untuk bilik kecil yang sesuai landskap atau lukisan dari laut yang tidak berkesudahan. Tirai di ruang tamu, bilik tidur perlu panjang, ke lantai. Baik jika akan ada nilai yang mahal, baik, tahap.

Anda boleh mengambil seprai tidur di atas katil, sofa di dalam warna langsir, ia boleh menjadi jubah di atas kerusi.

Anda boleh memilih untuk memadankan bantal atau langsir

Anda boleh memilih untuk memadankan bantal atau langsir

Dalam perjalanan item seperti lampshade perapian, meliputi buku, album, kotak. Perkara-perkara kecil ini akan membantu menjadikan suasana lebih bersahaja, selesa.

kembali ke menu ↑

Gaya moden

Gaya moden tidak akan merosakkan permaidani. Panel atau benda lain dari bahan tersebut yang akan mengandungi lukisan yang terang dalam gaya avant-garde, gabungan hitam dan putih, adegan volumetrik yang realistik akan dapat diterima di pedalaman seperti itu.

Pemandangan yang realistik dan besar sentiasa ada dalam fesyen.

Pemandangan yang realistik dan besar sentiasa ada dalam fesyen.

Perkara yang paling penting ialah mengekalkan gaya, dan tidak menggabungkannya dengan yang lain. Adalah lebih baik untuk menukar bantal klasik untuk penggelek, mereka tidak akan kurang selesa. Di dinding anda boleh menggantung gambar modular yang besar, atau panel futuristik.

Selalunya panel digantung di dinding

Selalunya panel digantung di dinding

kembali ke menu ↑

VIDEO: Cantik dan bergaya menghiasi dinding

Reka bentuk yang cantik dengan permaidani

60 idea yang anda suka

kembali ke menu ↑ kembali ke menu ↑

Kesimpulannya

Permaidani akan menjadi baik dengan bata atau konkrit, yang bermaksud ia boleh sesuai dengan gaya perindustrian dan loteng.

Tapestry - universal digunakan. Ia mempunyai kelebihan, sesuai dengan reka bentuk gaya bilik.

kembali ke menu ↑ kembali ke menu ↑

GALERI PHOTO (lebih daripada 100 gambar)

8.1 Skor Jumlah
Penghalusan dan penghalusan pedalaman gobelin

Tapestry bukan peninggalan masa lalu. Ini adalah pilihan yang akan sentiasa menarik mata orang lain di mana sahaja ia berada. Cuba pilih gaya, dan hasilnya tidak akan membuat anda menunggu. Setelah meninjau maklumat, sila tinggalkan komen anda dengan hujah dalam komen. Mereka akan berguna kepada pembaca lain. Pendapat anda sangat penting kepada kami. Terima kasih kerana penyertaan anda. Kami menghargai setiap ulasan anda dan masa anda.

Harga
9.5
Ketersediaan
8
Penjagaan
8.5
Praktikal
6.5
Kebaikan
 • Pemilihan warna yang besar, kelantangan warna yang baik.
 • Corak cantik, bahan tahan lama.
 • Praktikal dan daya tarikan.
 • Tekstur dan ketahanan yang baik.
 • fungsi dan sifat sentuhan tinggi.
Cons
 • Sesetengah jenis bahan ini berat berat.
 • Ketegaran bahan, itulah sebabnya mengapa ia sukar diletakkan.
 • Untuk mengelakkan penampilan lipatan dan lipatan, anda perlu pergi ke pembersih kering, di rumah, tidak dianjurkan untuk mencucinya.
Tambah ulasan anda

Kami akan gembira dan pendapat anda

Tinggalkan jawapan

Penilaian keseluruhan anda

ms2.decorexpro.com - Jurnal harian Reka bentuk, Senibina, Reka Bentuk Dalaman

Bilik-bilik

Halaman dan taman

Reka bentuk