150+ Foto Interiors Moden dalam warna Grey. Kelebihan yang memberikan reka bentuk kelabu

Sekiranya anda berfikir bahawa dalaman kelabu itu membosankan, gambar itu sebaliknya. Warna ini adalah trend fesyen untuk kehidupan moden.

Kandungannya:

Warna yang memberikan kedamaian dan kemewahan bersejarah

Anda tidak boleh berfikir bahawa warna abu-abu menyedihkan dan menjadikan pedalaman tidak berwajah. Pakar menganggap warna kelabu yang berbeza sebagai latar belakang yang indah untuk barangan dalaman, perabot. Ia tidak menjengkelkan, tidak mengganggu, sesuai untuk pelbagai gaya. Gabungan halus tekstur bahan:

Warna kelabu di pedalaman

Warna kelabu di pedalaman

Warna kelabu mempunyai pelbagai warna:

 • Batu arang.
 • Anthracite.
 • Pearl
 • Logam: timah, keluli.
 • Asfalt dan batu basah.

Senarai ini boleh diteruskan. Tetapi perkara utama adalah bahawa warna ini memberi pelbagai dan peluang yang mencukupi untuk mencipta interior unik dalam pelbagai gaya.

Trend fesyen untuk kehidupan moden

Trend fesyen untuk kehidupan moden

Warna berbeza bersempena dengan:

 • coklat;
 • biru;
 • hijau;
 • merah;
 • ungu;
 • merah jambu dan lain-lain.

Digunakan untuk membuat gaya dalaman klasik, klasik neoklasik. Dalam apa cara? Ia cukup untuk menambah sedikit kelabu kepada cat, ia memperoleh daya tarikan sejarah dengan sentuhan keindahan zaman dahulu.

Warna kelabu mempunyai pelbagai warna.

Warna kelabu mempunyai pelbagai warna.

Warna ini ketepuan yang berbeza juga melengkapi bahagian-bahagian kayu perabot, dalaman, bahan hiasan, meniru, perabot rotan rotan, salutan seks jubin Warna coklat memberikan kelembutan, keplastikan dan mengimbangi keparahan warna utama.itu Perabot tidak perlu hanya kayu. Ia menggabungkan bahan-bahan semula jadi dan bahagian-bahagian logam:

Warna warna ini sesuai untuk barangan dalaman

Warna warna ini sesuai untuk barangan dalaman

Warna ini selaras dengan:

 • birch;
 • alder;
 • merapikan;
 • beech;
 • eksotik: dusii, gula-gula, goncala.

Bingkai kayu cermin, lukisan, pintu, jadual, butiran sofa dalaman monochrome dicairkan. Kesan yang sama memberikan warna hijau dan tiruan tumbuhan - bunga, pokok, pokok palma. Mereka memberikan bilik-bilik dengan daya tarikan yang canggih.

Warna coklat memberikan kelembutan, plastisitas dan mengimbangi keparahan warna utama.

Warna coklat memberikan kelembutan, plastisitas dan mengimbangi keparahan warna utama.

Pencinta berteknologi tinggi Sangat menghargai warna ini, kerana ia selaras dengan baik dengan bahagian bersalut nikel, lekapan lampu, tangga perarakan di rumah.Tetapi, jangan lakukan tanpa bahagian ikonik: lampu, perabot kaca. Jika tidak, perumahan menjadi milik negara, ketat.

Gaya berteknologi tinggi

Gaya berteknologi tinggi

Gaya loteng menarik dengan keasliannya. Ia menggabungkan kekejaman industri, dinamik. Dalam gaya ini, batu semula jadi atau bata batu dalam harmoni dengan kelabu dinding kelabu yang licin.

Bahagian logam, grafit atau lampu perak membantu mewujudkan pencahayaan yang baik dan menentukan fungsi zon.

Mahu mempelbagaikan dunia di sekeliling kita? Penggunaan kerikil akan membantu. Perimeter bilik dihiasi dengan kerikil laut, gelas-kaca gelas atau plastik tahan lama yang telus diletakkan di atas. Pedalaman berubah dan sesuai dengan trend alam sekitar yang bergaya.

Gaya loteng menarik dengan keasliannya

Gaya loteng menarik dengan keasliannya

Permaidani, meliputi bulu menambah kelembutan, plastisitas, kelantangan kepada reka bentuk laconic dalam bentuk monokrom.

Di dalam bilik kecil, anda tidak boleh menggunakan banyak elemen sedemikian. Satu permaidani di dinding dalam bingkai, dua bantal hiasan atau tanjung di sofa dengan kombinasi bantal satin cukup.

Arahan reka bentuk moden menggunakan plastik, logam bersalut nikel, kaca mewah, warna gamut. Untuk barangan yang diperbuat daripada bahan-bahan ini, dinding kelabu yang ketat menjadi bingkai bergaya.. Mereka tidak mengalih perhatian, tetapi memberi tumpuan kepada item dalaman.

Indah moden mudah dilaksanakan di ruang kecil

Indah moden mudah dilaksanakan di ruang kecil

Grey membantu mencipta bahagian dalaman sejarah. Ia cukup untuk menambahkan sedikit warna ini dalam:

 • biru;
 • coklat;
 • hijau;
 • merah.

Bilik ini mendapat daya tarikan bersejarah. Digabungkan dengan logam tua, lampu gaya, bahkan bilik-bilik kecil diubah dan memperoleh penghalusan abad ke-lama.

Indah moden mudah dilaksanakan di ruang kecil.

Untuk ini, dinding monokrom dilengkapi dengan:

 • Lampu Tiffany;
 • tingkap kaca berwarna;
 • butiran pintu kaca.

Perabot yang berwibawa, garisan plastik dalam bentuk bau datang ke hadapan. Terima kasih kepada latar belakang utama, lebih mudah untuk membuat serpihan gaya ini di dalam bilik kecil.

Membantu mencipta dalaman sejarah

Membantu mencipta dalaman sejarah

Kelabu bukan sahaja warna debu dengan asfalt. Untuk reka bentuk bilik dalam gaya eko, kombinasi warna batu basah, kehijauan dan warna yang berbeza dari kayu, yang memberikan kesan yang benar-benar hebat.

Penghematan digabungkan dengan sayur-sayuran yang meriah. Kayu adalah kestabilan. Akibatnya, pedalaman tidak hanya cantik. Mereka memberikan peralihan hebat dari irama kehidupan moden kepada keamanan yang diperlukan.

Jangan gunakan lukisan pastoral dalam gaya Oriental atau Jepun, tetapi di dalam bilik dihiasi gaya neoklasik, trend lukisan moden: kubisme, abstraksi. Sekiranya tidak ada kekacauan, sukar untuk mengekalkan garis reka bentuk utama.
Gaya eko

Gaya eko

kembali ke menu ↑

Wallpaper abu-abu - adakah ia membosankan atau bergaya?

Apakah warna kelabu? Ini adalah sempadan antara putih dan hitam. Konsep semacam itu adalah bertentangan. Pereka dan penghias bermain di atasnya: mereka menyambungkan uncombinable: bahan hiasan gaya yang berbeza, perabot. Terhadap latar belakang kelabu, walaupun sofa laconic dengan upholsteri cerah atau slaid dengan warna gelap menjadi objek seni.

Batasan antara putih dan hitam

Batasan antara putih dan hitam

Bilik yang dihiasi dengan warna ini menjadi menarik jika anda menggunakan helah reka bentuk.

Ia adalah perlu untuk memilih pelengkap yang tepat untuk warna "berubah".

 • Jangan menghiasi semua dinding dalam satu warna, ia menimbulkan kebosanan. Memohon salah satu daripada tiga pilihan yang diterangkan di bawah.
 • Jika anda mahu kertas dinding sama, pilih tekstur yang berbeza.
 • Dinding biasa menjadi latar belakang yang baik untuk butiran terang.
 • Pilih perabot yang cantik (yang menarik perhatian dengan warna, bentuk).

Memohon undang-undang colorist, pencahayaan yang betul, hiasan bergantung kepada saiz bilik dan bilik akan menjadi karya.
Bilik menjadi menarik jika anda menggunakan helah reka bentuk

Bilik menjadi menarik jika anda menggunakan helah reka bentuk

Hiasan dinding yang menarik:

 • Satu dinding dihiasi dengan kertas dinding cetakan besar. Pilih corak dalam warna yang sama dan warna yang berbeza.
 • Sama dengan pilihan pertama, tetapi menarik warna yang berbeza. Dia menjadi objek seni. Jangan menghiasi seluruh dinding, membuat bingkai cetakan atau stuko. Anda boleh membuat gambar buatan manusia.
 • Tiga dinding - kertas dinding halus dan satu pilihan dengan tekstur yang besar. Dalam kes ini, kepelbagaian dijamin, dan pilihan tekstur menjadi hiasan tambahan di dalam bilik.

Jangan menghiasi semua dinding dalam satu warna, ia menimbulkan kebosanan.

Jangan menghiasi semua dinding dalam satu warna, ia menimbulkan kebosanan.

Lembaga
Jangan menggabungkan gaya yang berlainan gaya: kitsch dan empayar, berteknologi tinggi dan baroque. Jika tidak, bilik akan berubah menjadi "hodgepodge."

Kelabu sangat diperlukan di pejabat. Suasana perniagaan akan disediakan. Jika anda menggabungkan kelabu dengan coklat, bilik itu mengambil rupa perayaan. Pilih warna-warna berasaskan baja yang memberikan rasa kematangan.

Suasana perniagaan akan disediakan

Suasana perniagaan akan disediakan

kembali ke menu ↑

Bagaimana untuk membuat dalaman dalaman kelabu monokrom cantik?

Jangan takut warna-warna yang tenang. Leonardo da Vinci yang hebat menyatakan: "Putih, ini adalah yang pertama dari yang utama." Tetapi sedikit berani untuk memilih dalaman putih tulen. Sejumlah besar mencipta suasana sejuk, ketegangan dalaman dan ingatan wad hospital.

Bagi pencinta keamanan yang tidak terganggu, hiasan kelabu-putih bilik dengan terperinci keterangan terperinci menjadi pilihan yang baik. Apa boleh jadi? Perabot kayu gelap, bingkai gambar, bunga hijau segar, pencahayaan terang atau langsir.

Putih adalah yang pertama dari warna utama Leonardo da Vinci.

"Putih adalah yang pertama warna utama" oleh Leonardo da Vinci

Asas dasar ini menjadi "kanvas bersih" untuk barang-barang lain. Dia mengenakan tenaga dan memberikan kesucian pemikiran. Gabungan dua warna asas dapat dilengkapi dengan yang lain dan kelihatan harmonis.

Penggunaan bahan pelbagai tekstur:

 • hiasan dinding kelabu hiasan dan perabot dengan pintu berkilat;
 • dinding putih dan upholsteri perabot kelabu, kelabu dengan putih permaidaniantrasit facades dan countertops perabot;
 • Salah satu dinding dihiasi dengan putih, dan ia menjadi latar belakang untuk lukisan, pasu lantai, perabot kerusi, dan rak hiasan. Tiga yang lain adalah kelabu.

Gabungan dua warna asas boleh dilengkapkan dengan warna lain dan kelihatan harmonis.

Gabungan dua warna asas boleh dilengkapkan dengan warna lain dan kelihatan harmonis.

Pedalaman ini adalah yang paling mudah untuk diubah dan berubah. Anda boleh mengatur hiasan bermusim: pada musim sejuk tambahkan warna hangat: bantal merah, oren, kuning; di musim bunga - pasu hijau, bedspreads untuk sofa dan kerusi; pada musim panas - untuk menyediakan biru atau biru yang sejuk; pada musim gugur - nada merah jambu atau ungu.

kembali ke menu ↑

Bagaimanakah tirai mengubah rupa rumah anda?

Tekstil mengubah bilik, menekankan gaya yang dipilih, mengimbangi keteraturan reka bentuk ringkas, melindungi bilik dari alam sekitar. Apa yang ditawarkan pereka? Bahan semula jadi dan tiruan mereka:

Memberi anda peluang untuk bermain tekstur yang berbeza

Memberi anda peluang untuk bermain tekstur yang berbeza

Pertimbangkan lokasi bilik tertentu. Untuk sebelah utara, pilih warna cahaya, yang selatan memerlukan perlindungan matahari yang baik, oleh itu warna tepu cukup sesuai. Ia tidak mengalihkan perhatian dari barang-barang dalaman lain dan menjadi pelengkap, bukannya terperinci aksen.

Trend fesyen tahun ini adalah nada semula jadi.

Memberi anda peluang untuk bermain dalam tekstur yang berbeza. Tirai nipis memilih dengan tekstur rami, kain kapas. Tirai satin atau sutera dengan lipatan lembut melicinkan sudut tajam. Sekiranya anda tidak menyusun bilik dalam gaya neoklasik, jangan lupa lambrequins. Mereka kehilangan kedudukan mereka.

Tekstil mengubah bilik, menekankan gaya yang dipilih, mengimbangi keterukan reka bentuk ringkas

Tekstil mengubah bilik, menekankan gaya yang dipilih.

Mahu menyediakan pelbagai? Buat tirai tiga lapisan warna yang berbeza tepu. Anda boleh menutup tingkap dengan kanvas cahaya atau gelap, sehingga mengubah rupa perumahan.

Gunakan untuk meraih cengkaman. Mereka menyediakan lipatan seragam yang lembut dan seragam. Adalah wajar bahawa langsir dan tekstil lain selaras dengan satu sama lain. Ini membolehkan anda mewujudkan suasana selesa anda sendiri.

Gabungan yang indah

Gabungan yang indah

kembali ke menu ↑

Sofa

Perabot memerlukan trendi, berfungsi. Kelabu memberikan keanggunan dan kecanggihan. Penampilan yang hebat, bukan hitam, tetapi pelapis kulit grafit. Kami akan mempertimbangkan dua pilihan: upholstery kelabu dengan sofa di bahagian dalam warna lain dan perabot berwarna di bilik kelabu. Kedua-dua pilihan boleh.

Bagi pencinta eksperimen dalam ruang tamu Dua sofa dipasang: satu berwarna kelabu dan yang lain berwarna putih, hitam atau coklat. Pelbagai dan eksklusif dijamin.

Elegance and refinement

Elegance and refinement

Pendekatan ini boleh digunakan untuk sofa dapur di bilik dengan percuma susun atur. Perabot kerusi rias di ruang tamu adalah besar dan kelabu, dan dapur adalah kerusi berlapis-lapis. Pendekatan ini menyeimbangkan dalaman monokrom, tetapi tidak mengganggu rusuhan warna.

Sofa putih, hitam, biru dengan kusyen kelabu, tangan menghiasi pedalaman dan mewujudkan suasana yang halus. Teknik ini kelihatan lebih baik model monophonik yang cerah.

Perabot memerlukan trendi, berfungsi.

Perabot memerlukan trendi, berfungsi.

Lembaga
Main dengan tekstur upholsteri: latar belakang kelabu dengan corak kelabu gelap; tempat duduk berwarna berwarna dan backrests dengan tangan berwarna boleh benar-benar mengubah rupa persekitaran.
kembali ke menu ↑

Pintu dapur, apa warna yang bergaya?

Kelabu sering digunakan dalam reka bentuk dapur dan lorong. Mengapa saya menawarkan warna ini. Brown, dalam pelbagai tafsiran, sudah menjadi membosankan. Pengilang mencipta:

 • sisipan yang tidak biasa dengan batu;
 • lukisan pasir;
 • tingkap kaca berwarna;
 • pengikat pelbagai bentuk.

Versi mudah pintu ke dapur

Versi mudah pintu ke dapur

Sekiranya anda ingin mengemas kini kawasan pedalaman dengan cepat, tetapi jangan membaiki keseluruhan apartmen atau rumah. Cuba tetapkan pintu kepada kelabu. Kesannya akan menjadi menakjubkan. Rentang warna luas:

 • mutiara;
 • kelabu muda;
 • berasap
 • ashen;
 • grafit.

Apakah kelebihan mereka:

 • Pintu menyegarkan bilik dan menjadikannya selesa.
 • Tiada pencemaran yang boleh dilihat.
 • Pintu, lantai ini adalah latar belakang yang sempurna untuk hijau, ceri atau hitam.
 • Pilihan warna abu-abu berwarna abu-abu memberikan suasana yang hangat dan intim.
 • Daun pintu dengan warna kebiruan memberikan sejuk yang menyegarkan, menekankan kebersihan.

Kelabu sering digunakan dalam reka bentuk dapur dan lorong.

Kelabu sering digunakan dalam reka bentuk dapur dan lorong.

Pintu menjadi sempadan antara dua bilik. Pilih model dalam satu gaya, jika tidak, rasa tidak selesa dijamin. Untuk kanak-kanak, tidur, bilik mandi Model dengan kain tuli adalah lebih baik. Di ruang tamu, bingkai pintu dapur dengan tekstur, kaca berwarna kelihatan baik.

Di mana pedalaman mereka terpakai? Linen licin dengan acuan laconic untuk rumah dan pangsapuri moden. Tiruan kayu ringan berusia menekankan gaya negara dan provensi. Palet perak, panel keriting yang melengkung, lapisan hiasan melengkapkan gaya klasik. Pengikat kaca untuk gaya eko, Jepun dan minimalism.

Pintu menyegarkan bilik dan menjadikannya selesa

Pintu menyegarkan bilik dan menjadikannya selesa

Apa yang perlu dielakkan?

 • Jangan letakkan pintu yang licin dalam bilik gaya neoklasik. Jika tidak, pedalaman kehilangan nilainya dan kelihatan murah.
 • Untuk bilik kecil, grafit, nada antrasit tidak boleh diterima. Mereka secara visual mencuri ruang.
 • Eklektik dan Empayar tidak digabungkan dengan pintu kelabu.

Dinding coklat gelap dan pintu yang sama membangkitkan emosi negatif. Tetapi pedalaman dengan dinding pastel menjadi lebih besar, dan aksesori mewah dan perabot memperoleh daya tarikan. Pintu grafit mengetepikan perabot warna putih yang berbeza: susu cair, gading. Keluli juga menyokong biru dan cyan elegan.

Model dalam palet perak

Model dalam palet perak

kembali ke menu ↑

Bilik tidur

Di bilik-bilik lain memberikan suasana damai. Ia menjadi latar belakang yang baik untuk objek lain dan kehidupan anda pada umumnya. Tidak mengganggu, tetapi membolehkan anda memberi tumpuan kepada diri sendiri, orang yang anda sayangi. Ia digabungkan dengan merah jambu, kuning. Memberi tenaga positif.

Terendak naungan dan barangan fesyen

Terendak naungan dan barangan fesyen

Baik melengkapi warna untuk gaya persekitaran:

 • hijau;
 • coklat;
 • oren;
 • biru

Oleh itu, sebuah oasis damai dibuat, walaupun di bandar yang berasap dan bising. Di dalam bilik yang panjang, cat dinding pendek nada lebih gelap daripada yang lama dan anda akan melihat bahawa bilik telah berubah dan visual yang diperolehi parameter lain.

Warna naungan semulajadi dan barang-barang bergaya, unsur dalaman memberikan campuran harmoni sifat dan kemodenan. Teknik ini memastikan kelonggaran dan rasa harmoni.

Di bilik-bilik lain memberikan suasana damai

Di bilik-bilik lain memberikan suasana damai

Lembaga
Kelabu adalah penting untuk kanak-kanak dengan hiperaktif. Mereka memerlukan ketenangan dan suasana yang akan mengimbangi kelebihan emosi. Walau bagaimanapun, butiran tambahan tambahan mesti ditambah ke tapak semaian: bedspreads, meja, kotak untuk mainan, langsir.
kembali ke menu ↑

Ruang tamu

Sehingga bahagian dalamnya tidak kelihatan monokrom, ia cukup mencairkannya dengan objek yang berbeza atau aksen yang terang:

 • lampu lantai;
 • sconce;
 • lampu;
 • langsir vintaj.

Di pedalaman ruang tamu

Di pedalaman ruang tamu

Kelabu dan merah adalah gabungan yang luar biasa. Tetapi ia sangat sesuai untuk bilik yang menghadap ke utara dan barat laut. Biasanya bilik-bilik ini tidak mempunyai cukup cahaya. Merah memainkan peranan warna berwarna terang dan memberikan kehangatan. Ia dikaitkan dengan hiasan gaya Empire klasik.

Lembaga
Sekiranya anda mempunyai bilik yang besar, pilihlah perabot yang berwarna-warni dari warna ini, ditambah dengan dinding kelabu dan bilik itu mendapat daya tarikan istana.

Pada nota
Eksperimen: cat semua dinding dalam kelabu muda dan gunakan corak grafit atau perak steril. Anda tidak perlu memilih corak kertas dinding yang dikehendaki, menghabiskan masa menampal. Dengan kesan pelaburan minimum adalah menakjubkan.
Kelabu dan merah - gabungan yang luar biasa

Kelabu dan merah - gabungan yang luar biasa

Untuk ruang tamu, nuansa warna membantu untuk mengelakkan rusuhan warna dan memberi kedamaian, yang diperlukan untuk bersantai. Pemilik mempunyai pelbagai besar untuk pilihan hiasan:

 • lukisan;
 • VAZ;
 • lekapan lampu;
 • penutup lantai.

Lebih mudah memilih tekstil dan mengubahnya mengikut kehendak anda.

Pencinta gaya Jepun akan menyukai gabungan dinding kelabu, lantai dan perabot, bahan hiasan, dan pintu kayu. Ia sesuai dan perabot bentuk ringkas warna antrasit. Di dalam kawasan itu, semua butiran berfungsi untuk membantu orang mendengarkan diri mereka, perasaan mereka dan menikmati dunia di sekeliling mereka.

Membantu menghindari rusuhan warna dan memberikan keamanan

Membantu menghindari rusuhan warna dan memberikan keamanan

Warna cahaya kelabu diperlukan untuk menghias bilik-bilik kecil. Perkara yang sama boleh dikatakan:

 • cap cap;
 • permaidani;
 • kusyen hiasan.

Anda mahu cepat menukar pedalaman, menggantikan tekstil, bermain dengan tekstur. Sudah menjadi atlas, mengambil permaidani, menggantikan bulu dengan flaks. Dunia di sekeliling kita akan segera berkilau dengan nuansa baru.

Pengenalan kepada pedalaman warna hangat: kuning, oren memberikan kedamaian dan rasa suasana yang cerah. Gunakan teknik ini pada musim gugur dan musim sejuk untuk menghalang suasana depresi dan tidak kehilangan rasa kegembiraan.

Warna cahaya diperlukan untuk menghias bilik-bilik kecil.

Warna cahaya diperlukan untuk menghias bilik-bilik kecil.

kembali ke menu ↑

Biru kelabu

Abu-abu sangat menarik bersama-sama dengan biru, sama seperti biru dan biru. Di bilik tidur dan ruang tamu, hiasan mutiara hiasan dan perabot biru dan tekstil memberikan bergaya klasik. Warna dan warna semacam itu saling melengkapi, saling melengkapi.

Untuk gaya berteknologi tinggi, di mana logam berlapis krom digunakan, bahagian perabot dengan warna neon, worktop kaca adalah pilihan yang boleh diterima. Anda tidak perlu memikirkan butiran yang terang.Bilik itu tenang, menyenangkan dan tidak membosankan.
Kelabu menjadi hebat dengan warna biru

Kelabu menjadi hebat dengan warna biru

Gabungan klasik biru + kelabu diasaskan di dalam istana barok istana. Trend ini tidak keluar dari fesyen, kerana semua yang dicipta pada masa lalu kekal dengan kita di peringkat genetik dan termasuk rentetan jiwa yang diperlukan. Akibatnya, tidak ada letupan warna, tetapi ada kebanggaan garis dan keabsahan yang terhenti. Pelapis turquoise, bantal bantal menetapkan aksen yang diperlukan dan menambah nota ceria.

Bilik yang tenang, menyenangkan dan tidak membosankan

Bilik yang tenang, menyenangkan dan tidak membosankan

kembali ke menu ↑

Kelabu putih - bangsawan terang

Tidak suka letupan warna tempat yang menawarkan pencinta gaya seni pop, kitsch. Tetapi bosan dengan palet beige - trend tahun kebelakangan ini? Perhatikan tandem: putih dan kelabu.

Warna putih mencairkan nada kelabu utama, memberikan peningkatan visual di dalam bilik. Penggunaan fragmen grafit atau antrasit yang fragmentasi akan membantu mempelbagaikan pedalaman. Ia mungkin:

 • hiasan keramik seramik;
 • trim pintu;
 • tetingkap tetingkap;
 • kaunter bar.

Tandem: putih dan kelabu

Tandem: putih dan kelabu

Campuran ini sesuai dengan gaya Scandinavia. Dan ini tidak menghairankan: penduduk di kawasan utara dengan salji membawa warna semula jadi ke dalam reka bentuk perumahan. Mereka diperlukan bagi mereka yang mengambil berat tentang keselesaan perumahan, kedamaian dalaman. Ingatlah dataran bersalji, yang mereka berikan kedamaian duniawi. Sensasi sedemikian memberikan dalaman dalaman kelabu.

Di bilik yang menghadap ke utara, gunakan warna putih lembut:

 • berkrim;
 • susu yang dibakar;
 • berkrim.

Mereka menjamin peralihan lembut, jangan membuat bilik sejuk. Pilihan pemenang: lantai antrasit, dinding kelabu neutral dan perabot putih salji.

Warna putih mencairkan nada kelabu asas dan memberikan peningkatan visual di dalam bilik.

Warna putih mencairkan nada kelabu asas dan memberikan peningkatan visual di dalam bilik.

kembali ke menu ↑

Apa yang boleh memberi linoleum dalaman?

Lantai kayu, ubin tidak keluar dari fesyen. Tetapi linoleum untuk lantai tetap popular. Kelebihan utama ialah harga, pelbagai corak, serba boleh, keupayaan untuk cepat menggantikan penutup lantai. Mari kita bercakap tentang warna dan corak.

Kelebihan linoleum ini adalah harga

Kelebihan linoleum ini adalah harga

Cukup untuk pergi ke kedai-kedai perkakasan atau laman web dalam talian untuk memahami linoleum meniru:

 • batu;
 • marmar;
 • pokok;
 • lantai parket;
 • lukisan abstrak.

Sesuai dengan bahan-bahan lain:

 • jubin;
 • papan lantai;
 • laminate flooring

Ia cukup untuk mendapatkan ambang transitif, masalah sambungan diselesaikan.

Bahan ini membantu tidak membuat pelaburan kewangan yang besar, dengan cepat mengubah pedalaman. Penjelasan kecil. Untuk lorong memerlukan linoleum dengan rintangan haus yang baik. Bilik kediaman penting buih atau asas yang dirasai. Jika tidak, keselesaan sukar dicapai.

Linoleum untuk lantai masih popular

Linoleum untuk lantai masih popular

kembali ke menu ↑

Apa yang perlu dipertimbangkan?

Apa lantai yang kami gunakan untuk melihat di pedalaman? Kebanyakan akan berkata: coklat dalam tafsiran warna dan tekstur yang berbeza. Itulah sebabnya saya bercadang untuk menggunakan kelabu. Jangan takut untuk bereksperimen. Warna perumahan yang dikemas kini boleh mengubah kehidupan secara drastik.

Pereka mencadangkan menggunakan bahan yang berbeza untuk menghias lantai. Mari lihat mengapa mereka harus berbeza. Di ruang tamu, bilik tidur, pejabat, kanak-kanak - memerlukan kehangatan. Dapur, bilik kebersihan, lorong sering dibasuh. Berdasarkan ini, lihat dalam koleksi bahan binaan, ambil apa yang ditawarkan dalam warna kelabu terbaik: linoleum, jubin.

Pilihan yang baik, tidak menandakan untuk lantai

Pilihan yang baik, tidak menandakan untuk lantai

Mari kita pertimbangkan bahan abu-abu mana yang terpakai di pedalaman:

 • Kayu adalah pilihan bergaya yang indah.
 • Jubin seramik dibentangkan dalam pelbagai jenis.
 • Linoleum adalah peluang belanjawan untuk bereksperimen.
 • Lantai sendiri meratakan adalah pilihan yang mahal, tetapi kesannya akan mengagumkan.

Dikekalkan, agak ketat, manakala warna kelabu yang elegan untuk sebarang bahan tidak kehilangan sifatnya.Memberi kedamaian, kecanggihan, eksklusif dan tidak menjengkelkan, tidak seperti koleksi dengan lukisan warna yang kompleks.

Tile paling sesuai untuk dapur atau lorong

Tile paling sesuai untuk dapur atau lorong

Kesan yang menarik diberikan oleh papan kayu dengan tekstur berwarna kelabu dalam koleksi yang berbeza, mempunyai nama: "Oak Ice White", "Grabo", "Oil Rustic", "Cardamono", dan lain-lain. Mereka melengkapi gaya: Scandinavia, kolonial, Provence.

Mari kita bercakap mengenai bahagian praktikal. Lantai ini lebih mudah untuk beroperasi. Kurang kesan kotoran, bengkak, calar, debu. Ini menjadikan kehidupan lebih mudah bagi pemilik rumah.

Asas lantai ini melengkapi mata pelajaran lain dengan baik:

 • perabot;
 • barang-barang hiasan;
 • tekstil.

Penampilan asal perumahan dijamin.

Memberi kedamaian dan kecanggihan, eksklusif dan tidak mengganggu

Memberi kedamaian dan kecanggihan, eksklusif dan tidak mengganggu

kembali ke menu ↑

Jubin

Gerbang abu-abu terang menambah daya tahan, menekankan kebersihan. Pilihan pemenang adalah dinding kelabu, jubin cerah. Reka bentuk cetakan besar dalam trend, baik cairkan ketenangan monokrom warna utama.

Di dalam bilik kecil, bermain dengan tekstur saiznya.

Pilih jubin besar untuk lantai dengan permukaan kasar, dan berkilat untuk dinding. Corak jubin sepatutnya sama atau dalam gaya yang sama. Lantai membuat sedikit lebih gelap daripada dinding. Sesetengah koleksi menawarkan pilihan sedemikian. Akibatnya, gabungan permukaan kelabu, lekapan paip putih, lampu, cermin menjadikan bilik itu besar dan elegan.

Gerbang kelabu muda menambah keselesaan dan kejelasan.

Gerbang kelabu muda menambah keselesaan dan kejelasan.

Mereka makan untuk membeli ubi warna yang sama, tandas konsol, tenggelam tanpa kaki, ruang kehilangan sempadan yang jelas, yang menguntungkan dalam bilik kebersihan kecil. Noda topeng warna, serpihan kecil, debu. Tuan rumah tidak perlu berjalan-jalan dengan kain sepanjang hari, kerana ia berlaku jika hitam atau putih dipilih untuk jubin.

Gunakan bahan semula jadi dengan warna ini. Anda akan terkejut bagaimana kehidupan, hubungan keluarga mula berubah. Lagipun, bukan rahsia apa yang mengelilingi kita - ia mewujudkan "I" dalaman kita, membantu bergerak ke hadapan atau "mati dari kebosanan", mencipta karya atau menyesal peluang yang hilang. Pilih apa yang anda suka, anda akan melihat hari esok yang baru.

Lantai membuat sedikit lebih gelap daripada dinding.

Lantai membuat sedikit lebih gelap daripada dinding.

Peraturan asas adalah pengenalan harmoni warna tambahan dalam pelbagai warna kelabu. Dan sekarang mari kita saksikan.

Warna kelabu mempunyai kelebihan: ia memberikan ketenangan fikiran, menjadi nada dasar untuk objek dan perabot hiasan.

Ia berjalan lancar dengan pelbagai warna. Untuk memastikan kepelbagaian, menghiasi dinding bilik individu dengan warna yang berbeza.

Shades of grey dalam jumlah yang banyak membuat melankolis. Untuk membuat kemahiran dalaman yang bersejarah diperlukan. Hanya dalam kes ini penambahan pigmen kelabu untuk cat akan memberikan mewah borjuasi, dinding tidak akan kelihatan kotor. Warna kelabu di tapak semaian harus ditambah dengan sebilangan besar kepingan berwarna perabot, dalaman.

Peraturan asas adalah pengenalan harmoni warna tambahan dalam pelbagai warna kelabu.

Peraturan asas adalah pengenalan harmoni warna tambahan dalam pelbagai warna kelabu.

Kelabu di pedalaman

Gabungkan dengan warna lain

8.5 Skor Jumlah
Kelabu mulia di pedalaman

Kelabu adalah warna yang mulia, yang hampir tidak boleh diketepikan di setiap kawasan. Tidak kira bagaimana anda akan mengatur dan melengkapkan bilik itu, dan tidak melakukan tanpa kelabu. Ia berjalan lancar dengan pelbagai warna, pelbagai aspek. Ia boleh menarik untuk dikalahkan dalam reka bentuk. Setelah meninjau maklumat, sila tinggalkan komen anda dengan hujah dalam komen. Mereka akan berguna kepada pembaca lain. Pendapat anda sangat penting kepada kami. Terima kasih kerana penyertaan anda. Kami menghargai setiap ulasan anda dan masa anda.

Relevan maklumat
8
Permohonan Kebolehcapaian
8
Pendedahan topik
9
Kebolehpercayaan maklumat
9.5
Kebaikan
 • Konservatisme
 • Ketepatan
 • Neutrality
 • Ketepatan
 • Tidak menandakan
Cons
 • Membosankan dalam bentuk yang paling tulen
 • Perlu dicairkan lagi
Tambah ulasan anda

Avatar

Saya seorang pereka bukan sahaja dengan pendidikan, tetapi juga di bilik mandi. Saya suka mencipta kecantikan dan keselesaan. Nasihat saya akan membantu memahami arah reka bentuk moden dan mewujudkan dalaman yang bergaya di sekeliling anda.

Kami akan gembira dan pendapat anda

Tinggalkan jawapan

Penilaian keseluruhan anda

ms2.decorexpro.com - Jurnal harian Reka bentuk, Senibina, Reka Bentuk Dalaman

Bilik-bilik

Halaman dan taman

Reka bentuk