Mewujudkan percutian atau hiasan yang menarik dengan kalungan: 145+ (Gambar) hiasan rumah yang menakjubkan, tingkap, pokok Krismas, dinding. Idea yang berani yang boleh mengubah pedalaman anda. 4 kelas induk

Cuti Tahun Baru dikehendaki dengan kemungkinan wujud fantasi, yang memungkinkan untuk membuat beberapa tempat menarik untuk menghiasi rumah. Bercakap tentang hiasan sebuah rumah atau apartmen, keluarga mengingati kalungan, yang boleh menjadi cahaya, kertas, filamen, diperbuat daripada dirasai, dan lain-lain. Gunakan hiasan yang paling menarik dari artikel ini.

Kandungan artikel ini:

Cara untuk digunakan

Rantai bercahaya boleh digunakan bukan sahaja untuk menghiasi perumahan sebelum cuti Tahun Baru, tetapi juga untuk menggunakan elemen ini dalam kehidupan seharian. Perhatikan langkah berjaga-jaga keselamatan, terutamanya penggunaan perkakas.

Perkara utama adalah mematuhi keselamatan

Perkara utama adalah mematuhi keselamatan

Dengan bantuan mereka, anda boleh mencipta reka bentuk dalaman terpilih menggunakan kaedah berikut:

 • Hiaskan tempat tidur. Ia dibenarkan untuk menggantung jenis LED dan kertas, yang disyorkan untuk berubah dari masa ke masa dalam memerangi habuk.
 • Menggantung hiasan cahaya di belakang kanopi. Menggunakan elemen menghias akan mencipta cahaya lembut dan suasana yang selesa di dalam bilik tidur. Ia akan menjadi sangat menarik dan menghiburkan untuk pengantin baru.
 • Penempatan di sekitar dinding. Sorot dinding di bahagian dalam bilik, jika anda tidak mahu melekat kertas dinding atau wallpaper foto.

Kalung kertas untuk hiasan

Kalung kertas untuk hiasan

 • Pencahayaan foto atau gambar. Sekiranya anda menggantung garland ringan atas komposisi lukisan atau foto keluarga, cabut beberapa mentol lampu, suasana penekanan akan dibuat pada objek dinding untuk reka bentuk.
 • Garland sebagai asas untuk gambar. Sekiranya anda tidak mahu menggunakan bingkai untuk gambar, anda boleh menggantungnya pada jenis cahaya dengan pakaian baju pereka.
 • Penciptaan bebas lampu. Jika anda meletakkan rantai cahaya di bawah penutup kaca, anda boleh mencipta lampu malam yang indah di atas katil.
 • Lampu malam atau lampu rantai dengan lampu standard. Sekiranya rantai mempunyai besar "lampu Ilyich", mereka boleh digunakan untuk membuat lampu malam atau lampu. Untuk melakukan ini, cukup letakkan garland dalam keadaan menegak di tempat tertentu - disarankan untuk membetulkan produk ke dinding.

Dalam bentuk lampu malam atau lampu

Dalam bentuk lampu malam atau lampu

Rantai cahaya boleh zon bilik atau meningkatkannya secara visual di siling tinggi. Permohonan sedemikian kelihatan bergaya, menarik, harmoni dengan pedalaman - minimalisme, berteknologi tinggilain

Ia akan menjadi menarik untuk anda:ULASAN: Fireworks of ideas: Bagaimana anda boleh membuat kertas panjang dan indah untuk Tahun Baru? 100+ Gambar DIY Mudah Berpasangan

kembali ke menu ↑ kembali ke menu ↑

Bagaimana untuk digantung di pokok Krismas?

Pokok Krismas - simbol tahun baru, suasana percutian dan musim sejuk. Hiasan tradisional pokok Krismas adalah penggunaan garlands, mainan.

Hiasan Pokok Krismas Tradisional

Hiasan Pokok Krismas Tradisional

Dalam permohonan garlands sebagai hiasan pada pokok Krismas, terdapat tiga cara:

 • Pertama mereka memakai pokok Krismas mainan, dan hanya rantai cahaya diletakkan di tepi cawangan. Rentetan itu ternyata sukar, kerana hiasan itu sentiasa berusaha jatuh dari pinggir cawangan. Ia juga perlu memerhatikan gabungan gaya mainan dengan jenis pencahayaan. Tidak mungkin untuk menggabungkan beberapa jenis - contohnya, pelbagai klasik dengan bola monochromatic dan variegated. Dikehendaki mematuhi petikan.
 • Pertama sekali, rantaian cahaya diletakkan di atas pokok Krismas, dan hanya itu hiasan yang diperbuat daripada mainan. Cara standard adalah mudah dan memberi peluang untuk menggunakan beberapa jenis bola dan hiasan pokok Krismas. Tetapi tidak disyorkan untuk menggunakan varieti telus, kerana mereka tidak akan mencipta sorotan yang sama dari kalungan.
 • Rantaian itu dibalut di sekeliling batang pokok itu. Kaedah yang dibentangkan hanya sesuai untuk merapikan subur, mengapa cahaya garland akan mencipta misteri. Mainan dalam kes ini, digantung dengan pemeliharaan jarang. Gunakan item satu warna. Tumpuannya akan menjadi cahaya yang ringan dan meriah.

Selalunya garland digantung dalam bulatan

Selalunya garland digantung dalam bulatan

Penginapan di atas rimba perlu dilakukan dengan penciptaan putaran. Anda tidak boleh meninggalkan pokok itu tanpa pengawasan, serta keperluan untuk mematikan litar elektrik sebelum tidur.

Ia akan menjadi menarik untuk anda:TINJAUAN: Kertas salji kertas mudah dan tebal DIY: 75+ Foto dengan arahan Langkah demi langkah. Kami menghias rumah untuk percutian (+ Ulasan)

kembali ke menu ↑ kembali ke menu ↑

Hiasan rumah

Pemilik rumah negara menghiasi rumah mereka bukan sahaja dari dalam, tetapi juga dari luar. Jika anda seorang pemula, baca panduan berikut untuk menghiasi muka depan rumah dengan penggunaan perhiasan rantai:

 • Jika anda menggunakan jenis cahaya, lebih baik meletakkannya sedemikian rupa sehingga salji atau hujan tidak jatuh ke atasnya, yang tidak biasa di beberapa rantau di Rusia. Oleh itu, kalungan dengan lampu diletakkan di bawah visor atau dilekatkan ke bahagian dalam tingkap di sekitar perimeter.

Adalah lebih baik untuk meletakkan supaya salji tidak jatuh ke garland

Adalah lebih baik untuk meletakkan supaya salji tidak jatuh ke garland

 • Melindungi lampu dari kelembapan boleh dilakukan dengan membuat kalkun Krismas di pintu depan. Bagi bunga ranting menggunakan cemara dan garland yang sederhana, monophonic kelihatan lebih mengagumkan dalam komposisi. Cawangan-cawangan dengan rantaian cahaya saling berkaitan antara satu sama lain dan diikat ke bingkai wayar.
 • Gunakan kaedah dekorasi berganda. Varieti cahaya dilampirkan dengan lapisan pertama, dan kerucut dengan lapisan kedua - mereka dibuat secara bebas, merangkai tanaman pewarna yang dikumpulkan. Dan fasad kelihatan hebat, dan perlindungan mentol cahaya dari kelembapan dicipta.

Gunakan kaedah dekorasi berganda

Gunakan kaedah dekorasi berganda

 • Rantai boleh diletakkan di bank, setelah sebelumnya dicat dengan corak Krismas. Ternyata alternatif yang hebat untuk bola berwarna di salji dekat anjung. Bank-bank ditutup dengan penutup, di mana lubang dibuat sebelum kord. Adalah disyorkan untuk menggunakan kalungan panjang supaya anda boleh membuat keseluruhan kaleng dan melampirkannya ke outlet di dalam rumah.
 • Varieti yang terang boleh dibuat secara bebas dengan mengikat kerucut pada tali berselang dengan epal. Adalah lebih baik untuk mengambil varieti hijau atau kuning, supaya mereka menentang fasad dan kerucut sebanyak mungkin.
 • Begitu juga, garlands diperbuat daripada kerucut dan hiasan Krismas. Jika anda menahan urutan tertentu, anda boleh membuat komposisi keseluruhan hiasan di muka bangunan rumah.

Adalah disyorkan untuk menggunakan garland panjang.

Adalah disyorkan untuk menggunakan garland panjang.

Ini adalah kaedah paling mudah untuk menghiasi muka depan rumah untuk suasana perayaan. Apabila menggunakan variasi cahaya, penting untuk mengikuti saran keselamatan.

Ia akan menjadi menarik untuk anda:TINJAUAN: Quilling - kemahiran pembuatan kertas. Bengkel untuk Pemula Langkah demi Langkah (165+ Foto)

kembali ke menu ↑ kembali ke menu ↑

Kelas induk semasa membuat

Jika anda ingin membuat barang kemas anda sendiri, anda boleh menggunakan bengkel berikut. Kraf yang dicadangkan mudah dilakukan dengan kanak-kanak - ini akan memancarkan petang sebelum cuti.

kembali ke menu ↑

Pembungkus gula-gula

Tunjukkan fantasi

Tunjukkan fantasi

Di sini anda boleh menunjukkan imaginasi dan memilih pelbagai pembungkus gula-gula daripada gula-gula. Mereka boleh disusun mengikut warna atau diikat pada rentetan dengan cara yang huru-hara. Ia semua bergantung pada spesifik percutian, yang dicipta untuk merayakan tahun baru.

Kami mencari pembalut dan kami memotong

Kami mencari pembalut dan kami memotong

Pengeluaran rantai menggunakan pembungkus gula-gula dibentangkan:

 • Untuk masa yang lama, kumpulkan pembungkus gula-gula - bakul di mana gula-gula diletakkan.
 • Gunakan benang dan gam yang tebal.
 • Bengkokkan pembalut pada separuh, letakkan benang pada bengkok dan lem dua keping bersama.
 • Oleh itu, buatlah kura-kura dengan panjang seperti yang diperlukan untuk menghiasi bilik.

Kami mengumpulkan semua bola

Kami mengumpulkan semua bola

Begitu juga, anda boleh menggunakan potongan lingkaran foil.

Rentetan rentetan

Rentetan rentetan

Hiasan yang dibentangkan adalah sesuai walaupun untuk menggantungnya di muka depan rumah. Salji dan kelembapan tidak akan merosakkan pembalut gula-gula dan akan mengekalkan penampilan asli kraf itu.
Semakin lama kita mahu, semakin banyak rentetan kita

Semakin lama kita mahu, semakin banyak rentetan kita

Ia akan menjadi menarik untuk anda:TINJAUAN: Kraftangan DIY dari sekeping kertas (7 arahan langkah demi langkah) 130+ Gambar: kita mula dari yang paling mudah. Pengumpulan kelas tuan terbaik!

kembali ke menu ↑

Variasi kertas

Bukan versi kertas sukar melakukannya sendiri dari kalangan

Bukan versi kertas sukar melakukannya sendiri dari kalangan

Kalung kertas seperti itu boleh digunakan bukan sahaja untuk pesta Tahun Baru, tetapi juga untuk percutian lain - pesta ulang tahun kanak-kanak, pesta Hari Valentine dan sebagainya.

Boleh dilakukan pada mana-mana subjek

Boleh dilakukan pada mana-mana subjek

Membuat mereka mudah:

 • Daripada kertas berwarna, anda mesti memotong jalur warna yang berbeza dengan saiz yang sama.
 • Gunakan mesin jahit dan kilat semua jalur merentasi, mengumpul mereka ke dalam garland.
 • Letakkan jalur ke selera anda.

Kami membuat cincin dari kertas berwarna dan menyampaikannya dari satu sama lain.

Kami membuat cincin dari kertas berwarna dan menyampaikannya dari satu sama lain.

Garlands sedemikian rupa menarik dalam kedua-dua susunan mendatar, dan menegak.

Cerah, cantik dan perayaan

Cerah, cantik dan perayaan

Ia akan menjadi menarik untuk anda:ULASAN: Bagaimana membuat bunga dari kertas bergelombang dengan tangan anda sendiri? 125 Foto dan 5 bengkel ringkas

kembali ke menu ↑

Dari kertas atau pakej

Berus boleh dibuat dari kertas atau beg dan kemudian diletakkan pada benang. Ia akan menghasilkan bunga yang menarik, yang, apabila pakej diaktifkan, boleh diletakkan di jalan untuk menghiasi muka depan rumah.

Urutan pembuatan berus adalah seperti berikut:

 • Potong segiempat atau segi empat tepat dari pek atau kertas berwarna.
 • Lipat separuh dan potong, tidak sampai ke tepi, mencipta pinggiran yang sesuai.
 • Twist kosong ke dalam jerami dan lipatkannya separuh.
 • Anda boleh melekatkannya bersama atau gam dengan pita pelekat untuk membentuk berus.

Garland beg plastik mereka

Garland beg plastik mereka

Ia dibenarkan untuk menggunakan penggulungan asas berus salah satu jalur yang dicipta.. Di tengah-tengah akan ada lubang di mana benang dimasukkan untuk merangkai garland berikutnya.

Ia akan menjadi menarik untuk anda:TINJAUAN: Cara membuat bunga dari kertas beralun dengan permen dengan tangan anda sendiri? Kelas induk +75 Foto bunga mewah

kembali ke menu ↑

Rantaian kertas

Berbeza panjang boleh berwarna

Berbeza panjang boleh berwarna

Sesungguhnya anda mengingati rantai yang dibuat di sekolah dari kertas berwarna. Buat mereka lebih menarik, jika anda menggunakan imajinasi dan kertas warna warna yang sama, serta kertas putih biasa. Urutan pembuatan adalah seperti berikut:

 • Membuat kosong kertas, meletakkannya di segi empat atau segi empat tepat - semuanya bergantung kepada bentuk yang digunakan pada masa akan datang.
 • Lukis pada kosong template. Potong dalam kuantiti yang betul - sebanyak mungkin.
 • Seterusnya, menenun bahagian-bahagian bersama dan lem mereka, membentuk kalungan.

Boleh dalam bentuk hati - kita lakukan untuk setiap selera

Boleh dalam bentuk hati - kita lakukan untuk setiap selera

Anda boleh tampil dengan angka anda sendiri. Tugas utama dalam proses yang dibentangkan adalah kemungkinan wajib hubungan antara angka yang mudah. Sedang kesabaran dan anda pasti dapat mengemaskini hiasan anda.

kembali ke menu ↑

VIDEO: Betapa cantiknya menghias dengan kalungan?

Hiasan Garland

Bengkel DIY

kembali ke menu ↑ kembali ke menu ↑

Kesimpulannya

Garlands boleh digunakan bukan sahaja untuk hiasan sebelum bercuti, tetapi juga dengan cara yang sama untuk menghiasi bahagian dalaman yang dipilih di dalam bilik. Malah rantai kertas mudah boleh menarik ke dalam reka bentuk.

kembali ke menu ↑ kembali ke menu ↑

GALERI PHOTO (lebih daripada 145 gambar)

8 Skor Jumlah
Hiasan garlands - bersiap sedia untuk Tahun Baru

Garlands akan menjadi tambahan hebat kepada hiasan untuk Tahun Baru. Cerah, ringan dan cantik. Mereka boleh terdiri daripada pelbagai bentuk dan saiz. Sekiranya anda belum bersedia untuk bercuti dan mencari idea-idea yang terang, maka artikel kami adalah untuk anda. Setelah meninjau maklumat, sila tinggalkan komen anda dengan hujah dalam komen. Mereka akan berguna kepada pembaca lain. Pendapat anda sangat penting kepada kami. Terima kasih kerana penyertaan anda. Kami menghargai setiap ulasan anda dan masa anda.

Relevan maklumat
8.5
Ketersediaan permohonan
9
Pendedahan topik
6.5
Kebolehpercayaan maklumat
8
Kebaikan
 • kesederhanaan;
 • kos rendah;
 • kecantikan dengan perwujudan suasana perayaan.
Cons
 • keperluan keselamatan mandatori; berisiko tinggi lampu terbakar dalam jenis LED;
 • keperluan untuk memilih jenis dan reka bentuk untuk merealisasikan idea tertentu.
Tambah ulasan anda
Kami akan gembira dan pendapat anda

Tinggalkan jawapan

Penilaian keseluruhan anda

ms2.decorexpro.com - Jurnal harian Reka bentuk, Senibina, Reka Bentuk Dalaman

Bilik-bilik

Halaman dan taman

Reka bentuk