Bagaimana untuk membuat jadual untuk Tahun Baru 2019 benar-benar perayaan dan bajet? 135+ (Foto) penyajian DIY yang indah (+ Ulasan)

Menurut horoskop timur, New 2019 akan diadakan di bawah naungan Yellow Earthen Babig. Ia akan membawa kestabilan kepada semua bidang kehidupan manusia. Gilt menghormati nilai keluarga, suka makanan yang enak dan banyak keseronokan. Untuk haiwan menjadi sekutu sepanjang tahun, anda perlu memujuknya. Bagaimana untuk menghiasi? Apa yang hendak dimasak? Apa yang perlu dijumpai? Jawapan kepada soalan yang paling relevan lagi dalam artikel.

Kandungan artikel ini:

Bagaimana untuk menyediakan rumah untuk percutian?

Celeng ini adalah pencinta rumah tangga dan syarikat besar yang ramah. Oleh itu, adalah mungkin untuk meraikan ketibaan Tahun Baru 2019, sama ada dengan keluarga anda dan pada pesta yang bising dengan rakan-rakan. Perkara utama - untuk meraikan keseronokan percutian.

Tetapan meja cantik

Tetapan meja cantik

Muggs seperti mewah serta bahan semula jadi. Oleh itu, untuk menghias rumah, anda perlu mengambil hiasan Tahun Baru daripada pelbagai unsur semula jadi. Ini termasuk:

 • pokok;
 • tanah liat;
 • kaca;
 • barangan yang serupa.

Warna merah selalu dalam trend.

Warna merah selalu dalam trend.

Astrologers menasihatkan untuk menggunakan bunga bunga segar sebagai hiasan Krismas. Mereka akan kelihatan asal pada hari cuti.

Bahan semulajadi juga harus hadir di tetamu utama percutian - pokok Krismas. Pada cawangan tumbuhan boleh digantung:

 • buah kayu manis;
 • mainan kayu;
 • benjolan;
 • kumpulan abu gunung;
 • oren kering.

Kayu manis dan oren kelihatan hebat di pokok Krismas

Kayu manis dan oren kelihatan hebat di pokok Krismas

Kabanchiku akan menyukainya jika makanan kegemarannya akan berupa hiasan:

 • acorns;
 • buah berangan;
 • kacang.

Untuk melengkapkan komposisi bercuti, anda boleh mengatur lilin hiasan yang diikat dengan pita emas diantara yang dirawat.

Acorns dan buah berangan akan berfungsi dengan baik pada tahun ini.

Acorns dan buah berangan akan berfungsi dengan baik pada tahun ini.

Ia akan menjadi menarik untuk anda:ULASAN: Betapa menarik, bergaya dan asli untuk menghiasi bilik untuk Tahun Baru 2019 dengan tangan mereka sendiri (230+ Foto): Ciri-ciri dalaman yang sangat indah di setiap rumah

kembali ke menu ↑ kembali ke menu ↑

Apa yang perlu hadir di atas meja?

Babi - kekasih yang terkenal dengan makanan yang lazat. Oleh itu, jadual harus menarik kelimpahannya. Hidangan daging yang berbeza mesti ada di sini.

Sebagai hidangan sampingan, anda boleh menggunakan pelbagai kekacang. Ini termasuk:

 • lentil;
 • kacang soya;
 • kacang polong.

Jangan lupa tentang kacang dan kacang merah di atas meja

Jangan lupa tentang kacang dan kacang merah di atas meja

Sayur-sayuran dan buah-buahan adalah yang terbaik untuk memilih warna kuning. Lagipun, tahun 2019 adalah masa Pig Kuning Hijau. Juga para ahli nujum mengesyorkan untuk menenangkan sayur-sayuran untuk menenangkan haiwan itu. Puncaknya harus membuat hidangan setiap cendawan hutan.

Lembaga
Jangan terlibat dalam minum minuman beralkohol pada Malam Tahun Baru.Bumi Babi tidak meluluskan kebebasan tersebut. Anda boleh bersenang-senang tanpa memanaskan minuman.
Hijau - warna yang menguntungkan untuk hiasan meja Tahun Baru

Hijau - warna bertuah untuk reka bentuk jadual Tahun Baru

Hiasan meja perayaan bermula dengan serbet dan lilin. Mungkin untuk mencipta satu komposisi pusat perlu menunjukkan semua imaginasinya. Susunan bunga spruce akan kelihatan berfaedah. Ia boleh diletakkan di tengah-tengah komposisi keseluruhan. Oleh kerana hiasannya digunakan:

 • Cone.
 • Ranting semulajadi.
 • Benang manik.
 • Kelompok rowan.
 • Mainan Krismas.

Spruce ikebana di atas meja akan sesuai

Spruce ikebana di atas meja akan sesuai

Bingkai kayu dalam bentuk pokok Krismas dengan candlesticks kelihatan baik, segala macam komposisi kandil yang dihiasi dengan bola Krismas dan jarum. Anda boleh meletakkan sebuah kapal yang indah dengan air tepat di tengah meja, memercikkannya dengan bintang atau perhiasan emas, dan lilin terapung di atas air.

Lilin akan menjadi hiasan utama jadual percutian. Terima kasih kepada elemen yang bergaya ini akan mewujudkan suasana senja yang menyelubungi dan menyenangkan. Ia akan menambah misteri kepada malam yang paling ajaib tahun ini. Api lilin akan tercermin dalam gelas champagne, yang pada masa yang sama akan mewujudkan suasana yang hebat dan romantis.

Lilin akan kelihatan harmonis untuk Tahun Baru

Lilin akan kelihatan harmonis untuk Tahun Baru

Lebih baik memilih lilin di kandil tinggi. Juga membenarkan penggunaan dan podvochek kecil. Perkara utama untuk mempertimbangkan saiz jadual percutian.

Anda juga boleh menyerlahkan kursus utama dengan lilin. Untuk ini, bekas pembakaran kecil diletakkan di sekelilingnya. Apabila menggunakan lilin di dalam rumah di mana terdapat kanak-kanak, anda juga harus menjaga langkah-langkah keselamatan, dan juga memastikan tetamu kecil tidak membakar nyalaan lilin dengan tidak sengaja.
Cantik, perayaan, dalam suasana selesa

Cantik, perayaan, dalam suasana selesa

Item lain untuk hiasan untuk jadual Tahun Baru boleh menjadi manik. Ia harus dilekatkan pada dawai nipis, yang kemudiannya boleh dibungkuk dalam bentuk huruf pertama nama tetamu. Ini akan membantu cara yang asal untuk menunjuk tempat tetamu atau hanya mengejutkannya. Sekiranya terdapat masa dan keinginan, maka surat itu dihiasi dengan reben yang cantik, pokok mandarin dan ranting konifer ditempatkan di sebelah palsu. Ini akan menjadikan jadual itu benar-benar hebat, yang akan membolehkan semua orang merasakan semangat cuti.

Sejak tahun depan bukan hanya tahun babi, tetapi babi kuning. Semua barang kemas mesti berwarna kuning dan emas.

Bagi kebanyakan orang Rusia, cuti Tahun Baru dikaitkan dengan salad "Olivier" dan "Herring di bawah mantel bulu", bau tangerin dan coklat. Makanan tidak boleh selalu menyampaikan suasana percutian secara keseluruhannya. Di sinilah letak jadual asal datang untuk menyelamatkan.
Kami mengambil kira semua butiran dan bergabung dengan gondok masa depan

Kami mengambil kira semua butiran dan bergabung dengan gondok masa depan

Ia akan menjadi menarik untuk anda:ULASAN: Kerajinan yang dibuat dari kerucut cemara (besar, dicat) untuk Tahun Baru (175+ Foto) Mainan yang indah untuk cuti!

kembali ke menu ↑

Bagaimana untuk menghiasi?

Bagi kebanyakan orang Rusia, cuti Tahun Baru dikaitkan dengan salad "Olivier" dan "Herring di bawah mantel bulu", bau tangerin dan coklat. Tetapi bukan sahaja hidangan menyampaikan suasana Tahun Baru. Di sini juga terdapat hiasan asal jadual, yang terdiri daripada unsur-unsur seperti:

Alas meja Anda secara bebas dapat menghiasi tepi taplak putih dengan sulaman Tahun Baru dalam bentuk:

 • Pokok-pokok Krismas;
 • snowmen;
 • hadiah;
 • kepingan salji.

Alas meja - atribut setiap jadual

Alas meja - atribut setiap jadual

Ia juga mungkin dengan bantuan besi untuk menempel pada pinggir aplikasi taplak meja tema Tahun Baru. Tidak buruk dan pilihan dengan dua alas meja dalam warna yang berbeza:

 • merah dan hijau;
 • emas dan hitam;
 • emas dan putih;
 • emas dan perak.

Semua warna Tahun Baru - pilihan yang indah untuk bercuti

Semua warna Tahun Baru - pilihan yang indah untuk bercuti

Tali pinggang hendaklah saiz yang berbeza. Satu adalah seperti biasa, dan yang lain adalah berlian.

Pinggan mangkuk. Anda perlu memilih hidangan putih dengan rim emas. Peminat jarum boleh melukis gelas dalam tema Krismas dengan cat akrilik.

Ia bernilai memberi perhatian khusus kepada hidangan

Ia bernilai memberi perhatian khusus kepada hidangan

Perhiasan. Anda boleh meletakkan ranting pine di atas meja dan juga menghias atau memasak di atas meja bercuti.Gerbang konvoi yang diperbuat dengan bubuk salji kelihatan pada mulanya.

Hiasan, bola, cawangan cemara - kami menggunakan segala-galanya

Hiasan, bola, cawangan cemara - kami menggunakan segala-galanya

Pokok Krismas kecil di atas meja juga akan kelihatan hebat. Ia tidak sepatutnya menghalang pelawat dan tuan rumah dari meninjau, dan tidak seharusnya menjadi penghalang kepada komunikasi. Pada tahun yang akan datang dari Babi Kuning, anda boleh membuat meja Krismas pokok dari pelbagai makanan ringan.

Ia akan menjadi menarik untuk anda:ULASAN: Kraftangan DIY untuk Tahun Baru 2019 (120+ Foto) - Surprise orang yang disayangi dengan imaginasi anda (+ Ulasan)

kembali ke menu ↑ kembali ke menu ↑

Apa yang hendak dimasak?

Dalam merangka menu untuk percutian tidak boleh menjadi pelit, Yellow Gilt suka kemewahan. Untuk memujuknya sepanjang tahun depan, anda perlu mengambil pendekatan yang lebih bertanggungjawab terhadap pilihan hidangan.

Hidangan masakan asli dan makanan ringan

Hidangan masakan asli dan makanan ringan

Pada jadual perlu ada:

 • Salad beberapa jenis.
 • Makanan ringan yang menarik.
 • Kursus utama asal.
 • Pencuci mulut

Perkara utama adalah untuk menjadi lazat dan menyelerakan.

Perkara utama adalah untuk menjadi lazat dan menyelerakan.

Oleh kerana babi akan menjadi pelindung, hidangan daging harus ada di atas meja. Untuk memasak gula-gula perlu menggunakan pelbagai ramuan. Tiada tetamu harus meninggalkan meja perayaan lapar atau tidak berpuas hati dengan hidangan yang disediakan.

Paling penting, jika ada makanan ringan panas dan sejuk dari ayam, daging lembu, ikan di atas meja. Untuk salad berpakaian, anda boleh menggunakan bukan sahaja mayonis biasa, tetapi juga resipi asli sos, termasuk minyak zaitun. Setiap hidangan haruslah lazat, tetapi tidak sukar untuk disediakan. Babi bumi mencintai segala-galanya untuk menjadi mudah dan cepat.

Pro daging mesti diingati - ia sepatutnya sama sekali

Pro daging mesti diingati - ia sepatutnya sama sekali

Tuan rumah tidak perlu terukir supaya meja perayaan akan pecah dengan hidangan Tahun Baru. Cukup untuk melakukan apa sahaja seperti tetamu boleh makan dalam satu malam yang ajaib. Adalah lebih baik untuk menumpukan lebih banyak masa kepada penetapan meja supaya ia memberi kesan positif pada simbol tahun yang akan datang.

Bertemu tahun depan seperti yang sepatutnya. Walaupun babi adalah omnivora, sayur-sayuran dan bijirin mesti hadir di meja perayaan. Dari salad eksotik harus ditinggalkan memihak kepada Olivier dan Shuba yang biasa. Bagi pencuci mulut, keutamaan harus diberikan kepada pelbagai pai dan gulung. Pasu dengan coklat dalam kerajang emas akan kelihatan sangat bagus.

Apa percutian tanpa gula?

Apa percutian tanpa gula?

Juga di atas meja harus ada buah kuning. Antaranya ialah:

 • pisang;
 • epal;
 • oren;
 • mandarin;
 • lemon;
 • nanas

Buah kuning mesti ada.

Buah kuning mesti ada.

Lembaga
Hidangan yang disediakan untuk jadual Tahun Baru harus lazat, tidak rumit dan cantik. Terima kasih kepada ini, pelindung tahun depan akan menyokong sepanjang tahun depan.

Ia akan menjadi menarik untuk anda:TINJAUAN: Kertas salji kertas mudah dan tebal DIY: 75+ Foto dengan arahan Langkah demi langkah. Kami menghias rumah untuk percutian (+ Ulasan)

kembali ke menu ↑ kembali ke menu ↑

Apa yang perlu dijumpai?

Bumi Babi suka menjadi tumpuan. Dia kagum dengan pakaian mewah dan cerah. Oleh itu, untuk bertemu dengan anda perlu memilih hanya pakaian dan aksesori yang paling bergaya. Dalam kes tidak bercuti tidak boleh memakai perkara lama tahun lepas.

Golden adalah warna utama tahun ini.

Golden adalah warna utama tahun ini.

Warna utama pakaian untuk memenuhi New 2019 adalah emas. Dia mesti hadir di pakaian perayaan untuk lelaki dan wanita. Jika anda tidak mahu berpakaian lengkap dengan jubah emas, maka anda boleh memilih aksen atau aksesori cahaya dalam warna emas:

 • kerongsang;
 • rambut jepit;
 • tali pinggang.

Hiasan tidak banyak berlaku, malah di sini

Hiasan tidak banyak berlaku, malah di sini

Semua perhiasan mesti dipilih dari bahan semula jadi. Adalah lebih baik memilih pakaian dalam nada lembut lembut. Antaranya ialah:

 • kopi;
 • terracotta;
 • pic;
 • beige

Pertemuan itu bergantung pada bagaimana anda merancang dan menghiasi meja

Pertemuan itu bergantung pada bagaimana anda merancang dan menghiasi meja

Ia akan menjadi menarik untuk anda:ULASAN: Bagaimana untuk membuat bola indah untuk Tahun Baru 2019 dengan tangan anda sendiri? Kraf menarik dan besar (115+ Foto). 9 kelas induk langkah demi langkah

kembali ke menu ↑ kembali ke menu ↑

Kesimpulannya

Cuti ini akan memberikan banyak emosi yang terang dan positif kepada semua ahli keluarga, serta kesan positif ke atas semua bidang kehidupan pada tahun yang akan datang. Tetapi menyediakan hiasan dan mengatur jadual adalah tugas yang sangat membosankan untuk setiap pelayan wanita. Untuk membuat percutian yang sangat bergaya, anda perlu membelanjakan sejumlah besar wang, yang akan menjejaskan anggaran keluarga secara negatif. Jika anda bersedia dengan baik terlebih dahulu dan berfikir melalui semua nuansa cuti, maka anda boleh mengadakan pertemuan New 2019 yang mempesona dan tidak dapat dilupakan.

kembali ke menu ↑

VIDEO: Tetapan meja yang indah

Kami membuat meja yang indah

Idea untuk Tahun Baru

kembali ke menu ↑ kembali ke menu ↑

GALERI PHOTO (lebih daripada 135 gambar)

9.2 Skor Jumlah
Kami bertemu Tahun Baru yang indah

Tahun Baru ada di hidung, tetapi anda masih belum tahu cara mengatur segala-galanya dan tidak mempunyai masa untuk bersiap-siap? Kami tahu cara terbaik untuk menemui tahun Babi Kuning. Mengenai semua tren yang bergaya dan perlu, tentang semua nuansa reka bentuk, yang bernilai mengetahui. Setelah meninjau maklumat, sila tinggalkan komen anda dengan hujah dalam komen. Mereka akan berguna kepada pembaca lain. Pendapat anda sangat penting kepada kami. Terima kasih kerana penyertaan anda. Kami menghargai setiap ulasan anda dan masa anda.

8.6Skor pakar
Relevan maklumat
10
Ketersediaan permohonan
8
Pendedahan topik
8.5
Kebolehpercayaan maklumat
8
9.7Kedudukan pengguna
Relevan maklumat
10
Ketersediaan permohonan
9
Pendedahan topik
10
Kebolehpercayaan maklumat
10
Kebaikan
 • Hiasan cantik
 • Suasana perayaan
 • Banyak pilihan untuk hiasan
Cons
 • Masa persediaan
 • Kos
Tambah ulasan anda  |  Baca ulasan dan ulasan
1 komen
 1. 4.85
  Relevan maklumat
  100
  Ketersediaan permohonan
  90
  Pendedahan topik
  100
  Kebolehpercayaan maklumat
  100

  Sesungguhnya, artikel yang sangat relevan bagi mereka yang sedang giat menyiapkan Tahun Baru. Saya sangat menyukai penekanan pada tahun 2019. Apa yang perlu hadir, bagaimana untuk menghias, apa yang perempuan simpanan masa depan suka gilt. Dan perkara yang paling penting dalam apa yang lebih baik untuk bertemu. Berbekal maklumat sedemikian, anda boleh memulakan latihan dengan selamat. Lagipun, masa hanya ada untuk merayakan Tahun Baru perayaan, cantik, dan pada masa yang sama bajet.

  + Kelebihan: Artikel yang sangat relevan
  - Kekurangan: tidak
  Membantu(2) Tidak baik(0)Anda telah mengundi

Tinggalkan jawapan

Penilaian keseluruhan anda

ms2.decorexpro.com - Jurnal harian Reka bentuk, Senibina, Reka Bentuk Dalaman

Bilik-bilik

Halaman dan taman

Reka bentuk