Bagaimana untuk memilih perabot moden dan mengemas kini pedalaman? 230+ Foto membuat perwujudan gaya (ruang tamu, bilik tidur, dapur, reka bentuk lorong)

Gaya untuk setiap bilik mencipta perabot. Reka bentuk masa depan bergantung kepada pilihan ini, penempatan yang betul. Warna-warna halus dan hiasan laconic perabot moden mencipta bahagian dalaman yang selesa di pangsapuri-pangsapuri kecil. Bagaimana untuk memilih perabot itu dan tidak membuat kesilapan?

Kandungan artikel ini:

Ciri ciri perabot moden

Banyak ruang simpanan di almari, rak dan dada laci pesanan penyimpanan di pangsapuri kecil. Lancar panel, sebilangan kecil unsur hiasan dan kecenderungan untuk membenamkan perabot membuat reka bentuk ringkas, ringkas.

Almari pakaian gelongsor, yang popular untuk memberikan ruang tamu dan bilik tidur di bangunan baru, dibuat cermin atau panel papan serpih. Di dalamnya, perabot itu dibekalkan dengan bakul, kurungan, dan pencahayaan yang menarik, dan dari luar, almari pakaian kelihatan terhenti dan elegan.

Perabot selesa dalam satu warna

Perabot selesa dalam satu warna

Struktur simpanan - rak, pakaian, rakLebih baik untuk membeli dengan pintu terbina dalam. Ini mewujudkan dalaman yang lebih diperintahkan, menjimatkan masa pembersihan harian.

Reka bentuk modular, popular dalam reka bentuk dalaman, boleh dipilih untuk bilik-bilik saiz sederhana. Gelongsor jaduallipat sofa atau mengubah kerusi menampung sekumpulan tetamu yang besar, dan apabila dilipat, mereka menempati ruang yang minimum. Membeli ensemble modular adalah penyelesaian rasional untuk pangsapuri studio. Contohnya ruang tamu dengan katil sofa dan meja gelangsar mudah berubah menjadi bilik tidur atau pejabat.

Reka bentuk modular untuk ruang tamu kecil

Reka bentuk modular untuk ruang tamu kecil

Ia akan menjadi menarik untuk anda: ULASAN: Bagaimanakah anda dapat mengatur perabot dengan betul dan indah di dalam bilik? 150+ Foto Perancangan untuk prestasi maksimum dan keselesaan

kembali ke menu ↑

Ciri pemasangannya

Alat solek terbina dalam dan perabot individu menjimatkan ruang dalam pangsapuri, mereka lebih luas daripada almari pakaian, rak dan set dapur yang berdiri sendiri. Pemilik pangsapuri sering zoned ruang tamu menggunakan penyelesaian sedemikian.

Sebagai contoh, rak buku terbina dalam membahagikan bilik ke ruang kerja dan bilik tidur. Penyelesaian sedemikian mengurangkan kos penamat premis, mereka boleh "sesuai" dengan tepat dibeli ke dalam dimensi bilik, dengan cekap menggunakan ruang bebas.

Pisahkan kawasan kerja dan bilik tidur

Pisahkan kawasan kerja dan bilik tidur

Banyak pembina memasang meja dan rak ke dinding, yang mengurangkan masa pembersihan harian: pelayan wanita tidak perlu memintas sokongan. Secara visual, kaedah memasang struktur ini membuat "pedalaman" yang lebih ringan, tidak dibebani dengan hiasan. Item besar-besaran dipilih untuk ketinggian maksimum untuk menggunakan semua ruang storan.

Perabot kerap dipilih tinggi

Perabot kerap dipilih tinggi

Pemasangan yang besar bersama-sama dengan pencahayaan yang terang memberi keaslian bahkan kepada struktur yang dibuat daripada bahan-bahan bajet. Contohnya, jalur LED atau pena vintaj yang dipasang pada rak buku papan serpih memberikan reka bentuk yang mudah kelihatan elegan.

Tertanam lekapan lampu atau jalur LED yang dilekatkan pada panel luaran, pintu atau ruang perabot membuat suasana yang selesa, menekankan keindahan item individu. Keutamaan kemudahan ke atas kecantikan, bahan semula jadi, tekstur lancar dan reka bentuk yang sungguh-sungguh terkandung dalam gaya popular reka bentuk dalaman.

Kami mewujudkan suasana yang selesa

Kami mewujudkan suasana yang selesa

Ia akan menjadi menarik untuk anda:ULASAN: Bagaimana untuk melengkapkan Lorong kecil di dalam perabot pangsapuri? Interior Moden yang Hebat (205+ Foto)

kembali ke menu ↑

Gaya popular

Reka bentuk pangsapuri atau rumah negara sering menggabungkan unsur-unsur klasik, moden, loteng, dan skema warna hanya terhad oleh imaginasi para pemilik. Fesyen dalaman menawarkan gaya popular yang digunakan untuk menghiasi perabot.

Penyelesaian Buku

Penyelesaian Buku

Untuk memberikan gaya apartmen tertentu, cukup untuk menggunakan elemen individu dalam reka bentuk: kerusi, lampu, langsir. Ini tidak "membebankan" bilik, atas permintaan pemilik barang-barang itu mudah untuk dipindahkan ke bilik sebelah.
kembali ke menu ↑

Berteknologi tinggi

Pedalaman dalam gaya ini dapat dikenali oleh elemen reka bentuk logam, skema warna adalah gabungan hitam dan putih, di hadapan praktikal perabot. Meja kaca dengan kaki logam dan puncak meja sempit, kabinet TV rendah tebal berkilat MDF - unsur gaya berteknologi tinggi.

Pilihan hi-tech klasik

Pilihan hi-tech klasik

Penyelesaian sedemikian kelihatan paling sesuai di dalam bilik yang luas. Kelimpahan permukaan berkilat, sekatan gelongsor, jenis reka bentuk komunikasi terbuka kelihatan kaya, oleh itu, ia perlu "melembutkan" pedalaman dengan tekstil. Hiasan berteknologi tinggi sesuai untuk:

 • Dapurdigabungkan dengan ruang tamu - tempat yang mungkin untuk memasang alat dengar dengan facades berkilat atau kerusi dengan kaki krom, ciri gaya berteknologi tinggi.
 • Bilik mandi yang luas boleh dilengkapi dengan kabinet kaca di bawah sinklogam bakul pakaian, ottomans monophonik bentuk geometri yang ketat.

Sesuai untuk dapur gabungan dengan ruang tamu

Sesuai untuk dapur gabungan dengan ruang tamu

Ruang tamu adalah ruang yang luas untuk membentuk pedalaman berteknologi tinggi. Merangkai "dinding" tanpa kelengkapan dan hiasan yang cerah, banyak ruang pencahayaan dan penyimpanan yang mencipta keselesaan tanpa membebankan bilik.
Jangan berlebihan dalam gaya berteknologi tinggi

Jangan berlebihan dalam gaya berteknologi tinggi

Ia akan menjadi menarik untuk anda:TINJAUAN: Gabungan kertas dinding dan perabot di ruang tamu / bilik tidur / dapur / taman kanak-kanak. Betapa pentingnya pilihannya?

kembali ke menu ↑

Loteng

Gabungan dinding bata "tidak padat", komunikasi kejuruteraan terbuka, rak lama dan peti kayu asli mencipta warna gelap gaya loteng.

Kerusi berlengan kulit dengan upholsteri wain, sapu lembut, tempat tidur gantung, laci yang bergaya dan dada untuk penyimpanan, rak terbuka untuk buku adalah barang yang popular untuk persekitaran sedemikian.
Loft Style Armchairs Kulit

Loft Style Armchairs Kulit

Oleh kerana skim warna yang berbeza, banyak aksesori dan dinding bataGaya loteng hanya sebahagiannya digunakan di pangsapuri, yang menghasilkan aksen. Gaya keseluruhan sesuai dalam penetapan:

 • Premis lorong atau dewan di mana dada bergaya akan menjadi aksesori terang dan tempat untuk menyimpan perkara-perkara yang perlu.
 • Hidup atau luas balkoni - tempat untuk jadual rendah dari semula jadi kayu atau rak terbuka untuk buku.

Gaya ini bagus untuk bilik-bilik besar.

Gaya ini bagus untuk bilik-bilik besar.

Aksesori yang berasingan, seperti lampu gaya lampu, sesuai di dapur dan ruang tamu. Gaya bilik harus bersifat neutral, lebih baik memilih warna cahaya.

Gabungan perabot dalam estetika loteng dengan hiasan dalaman yang neutral menghasilkan warna yang berbeza dengan warna yang berbeza.
Kemasan neutral di bahagian dalam bilik

Kemasan neutral di bahagian dalam bilik

Ia akan menjadi menarik untuk anda:TINJAUAN: Reka Bentuk Bilik Mandi dengan dan tanpa Tenggelam: Memilih perabot (165+ Foto). Apa yang lebih disukai?

kembali ke menu ↑

Gaya skandinavia

Warna cahaya, bahan semula jadi dan ruang penyimpanan yang berlimpah membuat kunci, rendah Gaya skandinavia. Bilik yang dihiasi dengan warna neutral boleh dilengkapi dengan perabot berwarna terang. Kayu bar logam, kerusi-kerusi berlengan lembut, meja-meja rendah dan kaunter lebar dari kayu padat atau MDF adalah kepingan perabot khas untuk kawasan Scandinavia.

Gaya Scandinavian adalah kehadiran wajib kerusi lembut.

Gaya Scandinavian adalah kehadiran wajib kerusi lembut.

Gaya Cozy Scandinavia kelihatan sesuai di mana-mana apartmen, aksen yang terang akan menambah tekstil bedspreadslekapan lampu atau gambar.

Cahaya, udara dan ruang maksimum

Cahaya, udara dan ruang maksimum

Perabot padat utama dalam gaya Scandinavia kelihatan baik di dalam bilik yang berbeza:

 • Dapur kecil akan kelihatan lebih luas jika anda memberikannya dengan set kayu ringan yang terbina dalam.
 • Bilik tidur, dilengkapi dengan gaya loteng, akan mewujudkan suasana damai untuk bersantai. Bahan semulajadi dan warna cahaya adalah jaminan rehat malam yang selesa.
 • Kawasan kerja, pejabat atau sebahagian daripada ruang tamu, dilengkapi dengan barang-barang dalam gaya ini, akan kelihatan neutral, memastikan kerja yang selesa.

Suasana santai

Suasana santai

Ia akan menjadi menarik untuk anda:TINJAUAN: Perabot bilik mandi: Ciri-ciri pilihan tenggelam dengan kekaki - bagaimana tidak boleh disalah anggap? (190+ Foto)

kembali ke menu ↑

Provence

Bleached oak dengan kesan penuaan, perhiasan bunga, banyak lampu lantai dan barang-barang yang dipalsukan adalah ciri-ciri ciri gaya provensi. Disebabkan warna "feminin" yang kaya, gaya ini digunakan untuk hiasan bilik tidur atau boudoir. Kerusi kayu dengan upholsteri bunga, almari putih alak, serta tempat tidur besi tempa dengan dekorasi bunga sesuai untuk bilik tidur, ruang tamu, kawasan kerja yang menghias.

Warna feminin Provence

Warna feminin Provence

Perabot yang terang dalam gaya Provence akan menjadi aksen premis, dihiasi dengan skema warna yang terkawal. Meja kopi bulat, meja kecil dan trellise pelengkap:

 • Bilik-bilik tidur yang luas dalam warna-warna cerah, dengan perhiasan upholsteri bunga cerah menarik perhatian para tetamu.
 • Bilik tamu, termasuk - luas digabungkan dengan pilihan dapur. Meja dan kerusi yang elegan dalam gaya Provence menambah keselesaan ke dalam bilik, tanpa memunggahnya.

Meja dan kerusi yang elegan

Meja dan kerusi yang elegan

Perhiasan bunga kecil dan kayu vintaj kelihatan lebih sesuai di rumah negara, juga melengkapkan kawasan tempat duduk yang besar di balkoni dan loggias. Kerusi rotan dengan kerusi berlapis-lapis, kerusi besi tempa, peti padat sesuai untuk sisa harian keluarga besar.
kembali ke menu ↑

Pilihan perabot moden

Perabot baru - cara cepat untuk mempelbagaikan kawasan pedalaman, serta lebih ringkas meletakkan tempat yang diperlukan untuk simpanan.

Kami mematuhi gaya yang sama

Kami mematuhi gaya yang sama

Pergi membeli-belah, lebih baik mengambil sekeping kecil kertas dinding, langsir dan lantai. Ini akan mempercepatkan pilihan warna perabot masa hadapan.

Ia akan menjadi menarik untuk anda: ULASAN: Bagaimana membuat dapur dari Pohon Tangan (210+ Foto): Memilih perabot untuk reka bentuk yang bergaya

kembali ke menu ↑

Aspek teknikal

Adalah disyorkan untuk merekodkan hasil pengukuran sebelum membeli, jika anda memerlukan "slaid" modular - adalah munasabah untuk menyediakan lukisan. Sekiranya anda memerlukan kit untuk dapur atau ruang tamu, anda boleh menghubungi pengukur dari salon, supaya pembelian dijamin sesuai dengan saiz bilik.

Perkara utama ialah merancang susun atur perabot dengan betul.

Perkara utama ialah merancang susun atur perabot dengan betul.

Perabot dimensi standard dibeli dari dewan, lebih baik untuk menghasilkan dimensi yang dibuat khas. Dalam kes ini, bahan dan warna dipilih berdasarkan permintaan pembeli. Produk sedemikian diperintahkan untuk premis saiz tidak standard atau reka bentuk yang unik, kandungan berfungsi.

Sebagai contoh, apabila membeli set dapur terbina dalam, pilih warna dan bahan fasad, saiz mereka, serta peralatan dalaman struktur - laci, kurungan, rel.

Banyak yang menggunakan perkhidmatan perabot untuk memesan

Banyak yang menggunakan perkhidmatan perabot untuk memesan

Cara termudah untuk memesan semua perabot untuk sebuah apartmen dari satu pengeluar. Dalam kes ini, warna dijamin digabungkan dengan satu sama lain, mengurangkan masa pengeluaran, serta kos penghantaran.
Bayi yang cantik untuk hobi yang menyenangkan

Bayi yang cantik untuk hobi yang menyenangkan

 

Kedai profil sempit menawarkan lebih banyak warna, reka bentuk dan model perabot yang lengkap daripada kedai umum. Sebagai contoh, apabila membeli alat dengar di salun perabot dapur, pilihan fasad akan lebih luas, dan masa pengeluaran akan kurang.

Kami merangkumi semua yang paling perlu

Kami merangkumi semua yang paling perlu

kembali ke menu ↑

Ciri-ciri visual

Skema warna pemerolehan baru bergantung pada cita rasa pemilik, dan terdapat dua pendekatan utama untuk memilih naungan:

 • Membeli barang-barang yang sepadan dengan bahagian dalam bilik mencipta suasana seragam, visual yang neutral untuk rekreasi. Sangat mudah untuk membuat pedalaman seperti terang dengan menambah tekstil dalam warna yang berbeza, peranti lampu dan elemen hiasan.
 • Perbezaan perabot berwarna terang adalah aksen bilik yang akan menarik perhatian tuan rumah dan tetamu mereka. Upholsteri yang terang, facades yang menarik dapat dengan cepat tayar, sehingga mereka paling baik digunakan dengan sederhana. Contohnya sofa dengan pelapis turquoise kelihatan baik di ruang tamu dengan beige kertas dindingjika barang-barang lain dipadankan.

Sebaliknya aksen di kerusi merah

Sebaliknya aksen di kerusi merah

Perabot bergaya digunakan sebagai aksesori yang melengkapkan bilik, dibuat dalam warna neutral. Jika bilik-bilik di apartmen dihiasi dengan gaya yang sama, maka barang-barang baru harus digabungkan dengannya atau menjadi neutral.
Kami berfikir untuk perkara kecil

Kami berfikir untuk perkara kecil

Gabungan gaya yang berbeza di dalam bilik yang sama akan mewujudkan suasana yang menarik. Untuk mematuhi keharmonian perlu mempertimbangkan beberapa peraturan:

 • Warna-warna digabungkan dengan satu sama lain, jika mereka mempunyai ketepuan dan suhu yang sama.
 • Warna warna kontras paling baik dilengkapi dengan yang neutral supaya pedalaman kelihatan lebih "lembut".
 • Potongan-potongan perabot yang diasaskan paling sesuai diletakkan di tengah-tengah bilik, dan penyelesaian penyimpanan asas berada di latar belakang.

Barang-barang bergaya untuk pusat bilik

Barang-barang bergaya untuk pusat bilik

Program dalam talian untuk memodelkan premis atau sumber bertema dengan foto akan membantu menggabungkan barang-barang dalaman dalam gaya yang berbeza, anda juga boleh menghubungi pereka profesional.

Ia akan menjadi menarik untuk anda:TINJAUAN: Warna perabot apa yang boleh dipilih untuk dapur? Tergesa-gesa untuk mengetahui idea-idea segar untuk pedalaman (280+ Foto)

kembali ke menu ↑

Kesimpulannya

Membeli perabot yang bergaya akan mengemas kini bahagian dalam apartmen tanpa pembaikan yang lama dan mahal. Struktur tertutup dengan kawasan penyimpanan yang besar memerlukan pemasangan oleh profesional. Segera mengemas kini pedalaman akan membantu perabot modular yang bergaya, yang boleh diambil dari dewan dan menonjolkan bilik.

Beralih dari stereotaip

Beralih dari stereotaip

Pilihan untuk warna neutral pemilik yang sesuai dengan pangsapuri kecil. Langsir terang dan bedspreads, lampu terbina dalam atau upholsteri yang cerah membawa semangat ke pedalaman yang tenang. Tekstur yang menarik dan warna-warna kaya kelihatan lebih baik di bilik-bilik yang luas.

Aksen dengan langsir cerah

Aksen dengan langsir cerah

Sebelum membeli perabot, pilih dimensi, gaya, bahan dan warna. Dengan mengikuti peraturan mudah kombinasi warna dan menggunakan hiasan sederhana, semua orang boleh memilih atau memesan perabot moden dengan rasa dan dompet mereka sendiri.
Jangan membebankan pedalaman dengan perkara-perkara yang tidak perlu.

Jangan membebankan pedalaman dengan perkara-perkara yang tidak perlu.

kembali ke menu ↑

VIDEO: Perabot yang akan mengubah pedalaman anda

Perabot moden

Kami memilih mengikut rasa dan warna

kembali ke menu ↑

GALERI PHOTO (lebih daripada 230 gambar)

9.5 Skor Jumlah
Trend fesyen di pedalaman moden

Perabot moden adalah perabot yang memenuhi trend fesyen terkini. Adakah anda mempunyai satu? Kami cuba meletakkan semua gaya bersama dalam artikel ini supaya anda dapat memperoleh maklumat yang paling banyak mengenai topik ini.Selepas membaca, sila tinggalkan komen anda dalam komen dengan argumen. Mereka akan berguna kepada pembaca lain. Pendapat anda sangat penting kepada kami. Terima kasih kerana penyertaan anda. Kami menghargai setiap ulasan anda dan masa anda.

Relevan maklumat
10
Permohonan Kebolehcapaian
8
Pendedahan topik
9.5
Kebolehpercayaan maklumat
9
Kebaikan
 • Reka bentuk yang cantik.
 • Pelbagai warna.
 • Pilihan untuk menggabungkan pelbagai gaya.
Cons
 • Kos
 • Ia tidak selalu sesuai untuk saiz anda.
Tambah ulasan anda

Kami akan gembira dan pendapat anda

Tinggalkan jawapan

Penilaian keseluruhan anda

ms2.decorexpro.com - Jurnal harian Reka bentuk, Senibina, Reka Bentuk Dalaman

Bilik-bilik

Halaman dan taman

Reka bentuk