Bagaimana untuk melengkapkan dapur musim panas di negara ini? 220+ (Foto) Do-it-yourself design projects

Dapur di negara ini, foto yang kelihatan menarik dan menarik, tidak semestinya memerlukan anggaran yang besar. Lebih banyak lagi anda memerlukan rasa, ketepatan, keupayaan untuk mengamalkan pengetahuan teoritis dan kesediaan untuk merancang sebelum meneruskan tindakan.

Kandungan artikel ini:

Apa yang boleh menjadi dapur?

Dapur di negara ini boleh terdiri daripada tiga jenis:

 • Buka. Lebih suka tidak dapur, dan arbor, yang berdiri grill atau elektrik jubindan dengannya yang paling mudah perabot. Dalam keadaan panas, ia adalah keseronokan untuk memasak di dalamnya, kerana haba keluar, yang bermaksud ia tidak kaku di dapur.
 • Separuh terbuka. Terletak di beranda. Di satu pihak ia mempunyai dinding, tiga yang lain sama ada terbuka sepenuhnya atau dilengkapi dengan pagar. Ia juga tidak kaku di dalamnya, walaupun dalam keadaan panas, tetapi untuk mendapatkannya dari rumah utama adalah lebih mudah - ini penting jika elektrik, sebagai contoh, hanya di dalamnya.
 • Tertutup. Ia adalah bilik sebenar, yang sama ada terletak di dalam rumah, atau berasingan daripada itu dan kelihatan seperti gazebo tertutup. Di dapur sedemikian, keperluan untuk gaya lebih tinggi, kerana kesannya dibentuk semata-mata oleh reka bentuk dalaman, ditambah dengan siksaan yang penuh untuk memasak di musim panas. Tetapi ia boleh digunakan pada musim sejuk.

Dapur separuh terbuka di negara ini

Dapur separuh terbuka di negara ini

Ia bergantung pada jenis dapur yang anda miliki di negara ini, gaya yang paling sesuai untuk anda, perabot apa yang harus di atasnya, apa aksesori.

Ia akan menjadi menarik untuk anda:TINJAUAN: Apakah siling terbaik untuk membuat dapur? 180+ Gambar Pilihan yang paling bergaya

kembali ke menu ↑

Dapur terbuka dan separuh terbuka

Dapur terbuka dan separuh terbuka adalah berkat yang nyata pada musim panas, terutamanya di kawasan selatan. Pada mereka, anda boleh dengan selamat dan dengan keseronokan memasak, menggulung, memasak, goreng, rebus, tanpa mengalami kekumpangan. Tetapi anda perlu mengikuti peraturan mudah.

kembali ke menu ↑

Isu fungsi

Fungsi dapur terbuka adalah kualiti utamanya. Oleh kerana lokasi tertentu, ia memerlukan perhatian khusus, kerana jika selepas beberapa tahun keretakan dan noda lantai muncul di tiang-tiang pendukung, anda perlu membuat pembaikan. Oleh itu, adalah perlu untuk mendekati pemilihan elemen dalaman secara bijak.

Apabila semuanya berada di jalanan

Apabila semuanya berada di jalanan

Selesai:

 • Paul. Harus sama ada jubin atau semula jadi batu. Mereka sesuai untuk dapur secara keseluruhan - mereka boleh dibasuh dengan detergen yang agresif, mereka tidak mengalami panas, jangan haus. Dan mereka juga sesuai untuk dapur terbuka - mereka tidak takut hujan, hujan batu, atau perbezaan suhu antara siang dan malam. Mereka tidak pudar di bawah sinar matahari dan umumnya sangat dipercayai.
 • Dinding di dapur terbuka. Di dapur terbuka, mereka hampir tidak hadir - ada sama ada kiriman beban, atau panggangan, yang kebanyakannya melakukan fungsi estetika. Kerana mereka tidak memerlukan penamat. Satu-satunya perkara yang anda perlu fikirkan - apa yang dapur akan menutup dalam kes hujan? Anda boleh menggantung roll kalis air langsir, letakkan dinding gelongsor.
 • Dinding di dapur separuh terbuka. Terdapat hanya satu dinding. Ia kelihatan lebih baik jika ia berjubin atau boleh dibasuh. kertas dinding - mereka mudah bertahan dengan perlanggaran, kotoran dan bahan kimia.
 • Siling. Bangkit dalam kebanyakan kes.

Jangan lupa lantai yang boleh dipercayai

Jangan lupa lantai yang boleh dipercayai

Lembaga
Batu di atas lantai kelihatan baik, walaupun dapur itu sendiri adalah kayu. Walau bagaimanapun, jika anda bersedia untuk sentiasa mencuci lantai dan menutup dapur setiap kali anda pergi, anda boleh pergi pokok itu.

Ia juga penting untuk apa yang anda akan masak.

Ia mungkin:
 • Kompor elektrik. Ia perlu menarik tenaga elektrik, tetapi kebanyakan orang lebih biasa memasak di atasnya. Walaupun ia kelihatan agak pelik di dapur terbuka.
 • Ketuhar. Makanan yang dimasak di atasnya mempunyai rasa yang sedikit berbeza, selain itu, dapur terbuka kelihatan agak lebih sesuai daripada dapur elektrik. Anda boleh berjaya memasangkannya ke pedalaman - contohnya, gaya Rusia memerlukan dapur. Tetapi anda perlu belajar memasak di atasnya.
 • Grill atau grill. Barbeku, burger, anjing panas - makanan jalanan, dan tempat memasak, jika tidak di dapur terbuka. Satu-satunya negatif - untuk memasuki gril atau grill di pedalaman boleh menjadi sukar. Kebanyakan orang lebih suka mengambilnya ke jalan, dan jika hujan, bersih di bawah bumbung.

Pilihan luaran yang sangat mudah untuk dimasak

Pilihan luaran yang sangat mudah untuk dimasak

Apabila pelan selesai siap, anda boleh meneruskan perabot. Dan di dalamnya perkara yang paling penting adalah bahan dari mana ia dibuat.

Oleh itu, set dapur boleh:
 • Daripada kayu sebenar. Ia akan menjadi sangat mahal, kerana jenis kayu, yang tidak takut kelembapan dan parasit, jarang berlaku, dan selebihnya memerlukan pemprosesan yang teliti. Tetapi ia akan kelihatan cantik dan akan sesuai dengan sempurna ke dalam dapur kayu di negara ini.
 • Daripada papan serat bersalut dengan plastik. DSP - bahan dengan harga yang rendah dan prestasi rendah. Dengan sendirinya, takut kelembapan, tekanan mekanikal, perubahan suhu. Tetapi dalam kombinasi dengan salutan plastik ia menjadi jauh lebih dipercayai, ia berhenti bertindak balas terhadap air, suhu, kejutan. Walau bagaimanapun, jika retak muncul pada plastik, papan serpong di bawahnya akan segera membengkak.
 • Daripada MDFditutup dengan plastik. MDF lebih dipercayai daripada chipboard - ia juga diperbuat daripada habuk papan, tetapi tidak ditekan, tetapi pertama direbus, dan kemudian satu lapisan dilemparkan. Malah dengan sendirinya, ia lebih stabil, dan dengan plastik ia menjadi sangat boleh dipercayai sama sekali.

Set dapur boleh dibuat dari pelbagai bahan.

Set dapur boleh dibuat dari pelbagai bahan.

Plus chipboard dan MDF - plastik yang menutupi mereka boleh digabungkan sempurna dengan kerusi plastik atau meja.

Kursi juga boleh:
 • Daripada plastik. Cerah, bentuk melengkung mewah, mereka boleh cukup cantik. Mereka tidak takut apa-apa selain daripada kesan mekanikal dan objek panas. Mereka pudar dengan masa. Tetapi mereka biasanya berkhidmat untuk masa yang lama walaupun di luar rumah, dan jika mereka merosot, itu bukan kasihan - anda sentiasa boleh membeli pengganti.
 • Daripada logam. Kerusi logam kelihatan elegan, dan kadang-kadang ketat. Sesuai dengan gaya provensiTerlihat menarik dan asli. Mereka tidak akan dapat membengkok dan pecah, tetapi anda perlu mengambil sama ada dengan lapisan khas yang menghalang karat, atau menutup sendiri. Adalah dinasihatkan untuk memilih kerusi dengan kerusi plastik atau dengan kerusi kain yang boleh dilepaskan, kerana ia tidak menyenangkan untuk duduk di atas logam bersih.
 • Rattan. Rattan - tumbuhan tahan terhadap segala-galanya. Ia kelihatan baik, selekoh, ternyata perabot rotan terbaik. Tidak takut air, tidak takut parasit. Perkara utama - dari semasa ke semasa untuk mengendalikan cara yang sesuai.
 • Dari pokok itu. Ia akan menjadi mahal, tetapi ia akan kelihatan cantik.

Perabot rotan yang cantik dan tahan lama

Perabot rotan yang cantik dan tahan lama

Daripada kerusi anda boleh meletakkan sofa di dapur negara, tetapi anda perlu sentiasa menutupnya sebelum anda pergi - perabot di atas kerusi menderita kelembapan, cahaya matahari langsung, jatuh suhu dan, tentu saja, cecair, selepas kesannya kekal.

Ia tidak begitu mudah dengan jadual - ia boleh menggabungkan dua bahan.

Untuk asas-asas yang anda boleh ambil:
 • Chipboard dan MDF, disalut dengan plastik - akan bertahan lama, datang ke plastik;
 • logam - meja akan menjadi besar, berat, tetapi ia akan berdiri selama beberapa dekad;
 • kayu - akan gagal selama sepuluh tahun, walaupun dengan penjagaan yang betul;
 • daripada batu bata - Dapur terbuka adalah penyelesaian yang sangat baik, kerana batu bata tidak takut terhadap pengaruh luar dan mereka kelihatan baik.

Jadual kayu sangat dipercayai dan tahan lama

Jadual kayu sangat dipercayai dan tahan lama

Ia akan menjadi menarik untuk anda:ULASAN: Kertas dinding moden untuk dapur (240+ Foto): Katalog Idea

Atas meja juga boleh berbeza:
 • kayu - ia menjadi kotor, ia boleh dipotong dengan pisau, sebelum dan kelembapan merosakkannya;
 • MDF atau papan serpihan - tidak merosakkan dari kelembapan, tetapi mudah tercalar atau dipotong;
 • kaca - ia kelihatan cantik, tidak takut apa-apa, tetapi ia mahal, berat, untuk kebanyakan kawasan pedalaman pinggir bandar ia akan kelihatan terlalu menyedihkan;
 • batu - juga tidak takut apa-apa, tetapi berat, akan ada kesukaran untuk membawa, memasang, dan kemudian, jika perlu, membersihkan rumah.

Atas meja mempunyai banyak pilihan untuk dilakukan

Atas meja mempunyai banyak pilihan untuk dilakukan

Bentuknya juga mempengaruhi meja. Ia mungkin:

 • «pulau itu"- seperti meja berdiri sendiri, dikelilingi oleh kerusi;
 • «semenanjung"- bersebelahan dengan set dapur;
 • kaunter bar tinggi, sempit, membolehkan anda mengubah dapur negara biasa menjadi sejenis bar nyata;
 • pengubah - jadual sedemikian dilipat apabila terdapat hanya pemilik yang berkumpul di belakangnya, dan membentangkan apabila tiba masanya untuk menerima tetamu.

Anda juga boleh meletakkan meja mudah alih - kecil, ringan, tidak memerlukan banyak usaha untuk membawanya dan lipat. Dan ia boleh muat di belakang sehingga empat orang.

Mudah apabila perabot boleh disusun semula

Mudah apabila perabot boleh disusun semula

Lembaga
Jadual harus dipilih bukan sahaja oleh bilangan orang dalam keluarga, tetapi juga kerana anda ingin menerima tetamu. Jika ya, anda memerlukan pengubah atau kaunter bar. Jika tidak, anda boleh melihat pulau, semenanjung atau meja mudah alih.

Ia akan menjadi menarik untuk anda:ULASAN: Reka bentuk dapur dengan bar (220+ Foto) - Keupayaan untuk membuat pedalaman yang indah dan moden

kembali ke menu ↑

Gaya

Adalah penting bukan sahaja untuk memilih unsur-unsur fungsi pedalaman, tetapi juga untuk menggabungkannya dengan betul. Lagipun, jika dapur adalah satu set kayu oak padat, meja plastik dan kerusi logam, ia akan kelihatan agak liar - serta merah dinding, siling biru dan terangkuning lantai

Memilih perabot yang boleh digunakan untuk masa yang lama.

Memilih perabot yang boleh digunakan untuk masa yang lama.

Apa yang penting bukan hanya pendekatan praktikal, tetapi juga ketepatan kombinasi.

Anda boleh mencapainya dengan cara yang berbeza - sama ada cuba untuk menggabungkan objek dan warna diri, atau menggunakan gaya siap yang dianggap sesuai untuk situasi tertentu.

Oleh itu, untuk reka bentuk dapur di negara ini, anda boleh memohon:

Gaya bahasa arab

Jika anda mempunyai gazebo dengan gril tempa besi, adalah dosa yang tidak menggunakannya dan tidak memberikan rupa timur yang halus. Warna-warna gaya Arab adalah biru, merah, emas, putih, zamrud. Jubin di lantai harus berpola dan berwarna-warni, dari satu tiang pendukung kepada yang lain untuk menggantung langsir cahaya satin atau kain serupa. Jadual harus rendah, bukan kerusi bantal. Memasak juga disyorkan semasa duduk, meletakkan jubin lebih dekat ke lantai, tetapi jika ia tidak biasa, anda boleh meninggalkan set dapur yang biasa, perkara utama adalah untuk memadankan warna. Lampu logam dengan lilin sebenar, perokok dengan kayu dupa dan balang kaca dengan teh dan rempah akan melengkapkan gambar.

Rusia

Jika anda mempunyai arbor atau beranda kayu, gaya ini paling sesuai. Segala-galanya harus menjadi kayu, bahkan lantai. Jadual besar-besaran. Daripada kerusi - bangku.Set yang perlu dilihat kasar bekerja, dan jubin harus menyamar sebagai dapur (atau anda boleh membuat ketuhar sebenar). Di lantai - karpet tenun, di atas jawatan - sekumpulan bawang, bawang putih, herba. Di sudut - dada dengan beberapa perabot dapur yang berguna. Hidangan - dengan lukisan tradisional. Warna utama adalah mudah - kayu, putih, merah, kuning.

Muzik negara

Juga pedesaan, tetapi amerika. Lantai harus dihadapi dengan batu, semua yang lain - dengan kayu. Perabotnya besar (tetapi anda tidak boleh bangku kayu, tetapi kerusi kayu). Di atas meja taplak mejaplat elegan dihiasi rakmemakai kerusi lembut meliputi dalam sangkar atau titik polka. Gunakan lampu minyak tanah sebagai cahaya.

Gaya adalah sumber idea yang baik yang membolehkan anda membayangkan apa yang anda boleh inginkan dari dapur di dacha.

Rak terbuka kelihatan cantik

Rak terbuka kelihatan cantik

Ia akan menjadi menarik untuk anda:ULASAN: Merancang Dapur di Rumah Swasta: 175+ Foto Varieti gaya, warna dan keselesaan

Walaupun untuk varietasnya yang terbuka, gaya sebenarnya tidak wajib - perkara utama ialah segala-galanya digabungkan dengan segala-galanya:
 • Bahan. Paling penting, mereka bertepatan dengan satu sama lain. Anda hanya boleh menggunakan satu bahan. Anda boleh menggabungkan kayu dengan batu, anda boleh kayu dengan plastik. Perkara utama ialah tidak boleh melebihi dua bahan asas.
 • Borang. Perabot mesti digabungkan dalam gaya. Meja kayu yang besar dan kerusi berkaki cengkeh yang elegan tidak akan kelihatan bersebelahan, walaupun kedua-duanya diperbuat daripada kayu. Sebaiknya, pilih perabot dari satu alat dengar, walaupun anda hanya boleh mencubanya untuk satu sama lain.
 • Warna. Warna utama tidak boleh melebihi dua. Iaitu, jika batu di lantai hitam dan dinding dan siling kayu, maka percubaan untuk meletakkan meja merah di dapur tidak akan berjaya. Anda boleh mengambil salah satu daripada warna utama atau bayangannya - meja hitam atau naungan kayu ringan. Accents juga tidak boleh melebihi dua. Jadi, vas biru boleh berdiri di atas meja kayu ringan, tetapi jika ada hidangan biru, kuning, putih di sekelilingnya, ia tidak akan kelihatan lagi. Adalah lebih baik bahawa sisa hidangan juga mempunyai warna biru.
 • Aksesori. Mesti sepadan dengan gaya. Katakan anda ingin meletakkan meja vas modenis bentuk mewah. Tetapi meja itu kayu, dibuat kira-kira. Di sekelilingnya ada kerusi kayu. Kompor meniru dapur. Lantai batu yang tidak dirawat. Segala sepadan dengan gaya desa. Dan lebih baik mencari vas tanah liat, lebih mudah, dan biarkan ini, satu yang aneh, untuk satu lagi acara yang sesuai.

Untuk pandangan umum, kami memilih semua aksesori dan bahagian mengikut satu gaya.

Untuk pandangan umum, kami memilih semua aksesori dan bahagian mengikut satu gaya.

Malah kerusi plastik yang murah dan meja boleh kelihatan baik jika unit dapur ditutup dengan plastik yang serupa, tidak ada aksesori mahal di sekitar, dan warna-warna yang dipilih dengan rasa.

Dan, sebaliknya, pokok mahal yang tidak sepadan dengan warna pokok arbor tidak akan kelihatan sangat menarik.

Lembaga
Sekiranya anda merasa sukar untuk membayangkan gambar di kepala anda, cat atau gunakan program khas. Lakaran akan membantu anda menavigasi dan memahami apa yang anda mahukan.
Kami memilih pokok dengan warna

Kami memilih pokok dengan warna

Ia akan menjadi menarik untuk anda:ULASAN: 220+ Gambar reka bentuk dapur baru 9 m2: Reka bentuk fungsional dan ringkas

kembali ke menu ↑

Dapur tertutup

Di dapur tertutup, kepentingan fungsi tidak terlalu tinggi, tetapi kepentingan gaya lebih tinggi. Lagipun, bilik tertutup pada masa yang sama meninggalkan kesan yang lebih padat dan tidak mengalami perubahan suhu yang tetap, kelembapan tinggi mungkin disebabkan oleh hujan.

kembali ke menu ↑

Isu fungsi

Sebenarnya, fungsi dapur tertutup adalah kurang menuntut daripada fungsi yang terbuka:

 • Lantai boleh bukan sahaja batu atau jubin, tetapi juga ditutup dengan linoleum. Kelembapan di dalam bilik adalah kurang, kerana ia tidak mungkin akan membengkak dan meletup.
 • Di dinding, anda boleh memasang jubin, kertas dinding yang boleh dibasuh lem, biarkan mereka kayu, jika seluruh rumah diperbuat daripada kayu atau bata, jika bata itu. Perkara utama ialah jubin, kertas dinding dan kayu berkualiti tinggi dan boleh menentang ancaman luaran.
 • Siling mesti dipadatkan atau, jika ia mempunyai balok, biarkan ia tidak berubah.

Di dapur tertutup, gaya yang dipilih sangat penting.

Di dapur tertutup, gaya yang dipilih sangat penting.

Perabot boleh menjadi apa-apa, selagi tidak ada lebih daripada tujuh puluh sentimeter di antaranya. Di samping itu, peraturan "segi tiga kerja" harus diperhatikan. Menurut beliau, sink, kompor dan peti sejuk mesti diatur supaya wujud segitiga di antara mereka. Jadi di antara mereka lebih mudah bergerak dan lebih mudah untuk memasak.

kembali ke menu ↑

Gaya

Untuk kefungsian bilik yang tertutup adalah tidak semestinya, tetapi kepada gaya - sangat. Di sini anda boleh beralih dengan memilih sesuatu yang menarik, luar biasa dan mengambil reka bentuk.

Oleh itu, untuk rumah di negara ini anda boleh menggunakan gaya berikut:

Minimalisme

Putih, krim, warna biru memungkinkan untuk mengembangkan bahkan dapur kecil. Di lantai - kayu ringan atau linoleum, di dinding - kertas dinding biasa atau cat. Siling plaster. Perabot untuk memilih cahaya, semakin kecil, lebih baik. Bahan semula jadi, terutamanya kayu. Aksesori tidak boleh banyak - tirai di tingkap, semangkuk buah di atas meja. Semua plat, alat, barangan berguna untuk membersihkan di loker. Memberi perasaan ruang dan kebebasan.

Dengan unsur minimalis

Dengan unsur minimalis

Muzik negara

Malah, gaya yang sama boleh digunakan untuk reka bentuk dapur terbuka. Lantai adalah batu, dinding adalah kayu, bukannya dapur atau perapian. Perabot kayu, kasar, di atas meja anda boleh meletakkan taplak meja, di atas karpet lantai, yang sepatutnya kelihatan seperti itu dibuat di rumah, tangan. Ware harus menjadi tembikar, dengan corak geometri mudah. Langsir - kain ringan. Warna utama adalah semula jadi. Kayu, hijau, coklat, anda boleh membotol merah gelap. Sumber cahaya sepatutnya perapian, lampu di atas meja. Anda boleh menggantung lampu, meniru minyak tanah, ke siling.

Gaya negara

Gaya negara

Eco

Bahan - kayu, buluh, tongkat. Perabot rotan, elegan, rotan atau bahan yang serupa. Pencahayaan berselerak, selesa, sebaiknya meniru lilin sebenar. Daripada perapian dapur, peti sejuk harus kelihatan seperti almari. Di atas tikar lantai, di tingkap-tingkap langkan. Daripada aksesori - tembikar, yang kelihatan seperti itu dibentuk dengan tangan, knickknacks tanah. Warna-warna adalah semula jadi. Pokok, hijau, merah gelap, dekat dengan coklat, kuning berpasir.

Reka bentuk dapur eko moden

Reka bentuk dapur eko moden

Provence

Terdapat jubin atau kayu di lantai, kertas dinding berwarna-warni di dinding, cat langit siling putih atau plaster itu. Perabotan nipis, elegan, anda boleh rotan, anda boleh kerusi dengan belakang besi tempa. Jadual sebaiknya bulat, kecil. Langsir pada tingkap adalah kopi, pendek, di atas meja itu adalah wajar untuk mempunyai lampu kecil di bawah teduhan lampu, di bawah siling mentol lampu dalam teduhan lampau yang serupa. Pastikan vas dengan bunga di tingkap, pastikan anda mempunyai banyak cahaya, plat elegan, aroma bunga dan bau penaik. Di lantai, anda boleh meletakkan permaidani kecil dalam bunga, tetapi anda boleh melakukannya tanpa ia.

Provence - mudah dan semulajadi

Provence - mudah dan semulajadi

Loteng

Sekiranya dapur tidak ada di rumah kayu, tetapi dalam bata, ia akan menjadi sempurna. Lantai dipalsukan di bawah konkrit, terdapat bata dan plaster di dinding, dan di bawah siling siling - ideal, jika lebih tinggi daripada pangsapuri standard. Perabot yang diperbuat daripada besi dan plastik, dengan hidangan untuk meletakkan rak logam yang tinggi, meja pada kaki logam nipis, dan lebih baik - bangku bar dan bar. Di sudut sana ada sofa kulit, di dinding mesti ada grafiti. Tirai pada tingkap tidak seharusnya. Warna - putih, kelabu, hitam. Aksen terang minimum.

Bata di dinding adalah tanda terang dari gaya loteng.

Bata di dinding adalah tanda terang dari gaya loteng.

Anda boleh, tentu saja, tidak bimbang tentang gaya, tetapi hanya ikuti nasihat dari bahagian di dapur terbuka. Bahagian tentang keserasian dengan sempurna kebimbangan juga tertutup.

Jangan terlalu banyak warna, jangan letak perabot gaya yang berbeza, jangan letakkan aksen di mana sahaja dan dalam jumlah yang terlalu besar, jangan membebankan pedalaman dengan baju knickknacks.

Perkara utama adalah untuk tidak keterlaluan dengan unsur-unsur dan aksesori.

Perkara utama adalah untuk tidak keterlaluan dengan unsur-unsur dan aksesori.

Lembaga
Di dapur adalah sangat penting bahawa semua perkara bukan sahaja mempunyai tempat, tetapi ia adalah selesa.Jika anda berfikir tentang segala-galanya, letakkannya, dan yang memasak sentiasa beralih, maka anda perlu menimbang semula susunan objek.

Iaitu, untuk membelanjakan kuasa pada sesuatu, hasilnya tidak dijamin.

Ia akan menjadi menarik untuk anda:TINJAUAN: Bagaimana dapur putih dengan permukaan kerja putih mengubah pedalaman? 145+ Gaya foto dan variasi penyelesaian reka bentuk

kembali ke menu ↑

VIDEO: Idea untuk dapur dalaman

Dapur di negara ini

Kami melengkapkan dapur kami

kembali ke menu ↑

GALERI PHOTO (lebih daripada 220 gambar)

8.6 Skor Jumlah
Kami melengkapkan dapur di negara ini

Menyusun dapur di dacha, tentu saja, akan mengambil sedikit masa, tetapi kemudian anda akan dapat menikmati hasilnya selama bertahun-tahun, dan prosesnya dapat sangat menghibur. Setelah meninjau maklumat, sila tinggalkan komen anda dengan hujah dalam komen. Mereka akan berguna kepada pembaca lain. Pendapat anda sangat penting kepada kami. Terima kasih kerana penyertaan anda. Kami menghargai setiap ulasan anda dan masa anda.

Relevan maklumat
8.5
Ketersediaan permohonan
8
Pendedahan topik
9
Kebolehpercayaan maklumat
9
Kebaikan
 • jika anda membuat usaha yang mencukupi, anda boleh mendapatkan dapur asli yang selesa yang akan sesuai dengan anda;
 • anda boleh menavigasi mengikut gaya, atau anda boleh mencipta sesuatu yang baru, anda sendiri - menggunakan imaginasi dan buka dari sisi kreatif;
 • anda hanya boleh bersenang-senang, terutamanya jika anda mempunyai seseorang untuk membincangkan kertas dinding, lantai, perabot, dan tempat untuk menggantungnya.
Cons
 • anda perlu berusaha, menghabiskan masa dan wang;
 • anda perlu berpisah dengan yang biasa untuk lebih baik, dan ini tidak semudah yang sepertinya kelihatan;
 • anda perlu membina pelan awal dan menyesuaikannya semasa anda bekerja.
Tambah ulasan anda

Kami akan gembira dan pendapat anda

Tinggalkan jawapan

Penilaian keseluruhan anda

ms2.decorexpro.com - Jurnal harian Reka bentuk, Senibina, Reka Bentuk Dalaman

Bilik-bilik

Halaman dan taman

Reka bentuk