Perkara-perkara yang menarik boleh dibentangkan untuk Tahun Baru 2019? Sweet, baby, relevant. 90+ (Foto) Hadiah Terbaik.

Musim persiapan perayaan untuk pertemuan Tahun Babi Kuning Earthen sudah terbuka. Sudah tiba masanya untuk berfikir bahawa berguna dan asal untuk menyampaikan kepada orang yang mereka sayangi pada Malam Tahun Baru. Untuk menyelamatkan diri dari kesibukan pelayaran darurat ke kedai cenderahati pada 31 Disember, kami mencadangkan untuk mengetahui terlebih dahulu apakah hadiah yang sesuai pada tahun 2019? Apa yang boleh anda buat untuk keluarga anda sendiri dan cara memasak hadiah manis yang luar biasa? Maklumat lanjut dalam artikel.

Kandungan artikel ini:

Hadiah DIY

Produk buatan tangan selalu dikelaskan sebagai elit. Dan jika pengeluaran diri berkaitan dengan hadiah untuk orang tersayang, ia masih sangat comel dan penuh jiwa.

Tack-mitten untuk Tahun Baru

Tack-mitten untuk Tahun Baru

Pada tahun babi bumi, kraf buatan tangan akan lebih relevan berbanding sebelum ini, kerana lencana penaung tahun 2019 menyukai semua yang semula jadi, bersahaja dan selesa. Apapun yang anda memutuskan untuk membuat, perkara utama adalah melakukannya dalam suasana hati yang baik dan melabur sekeping diri anda dalam hadiah masa depan.

Firiside - yang berada di tempat pertama dengan perempuan simpanan tahun yang akan datang. Oleh itu, apabila memilih cenderahati yang anda ingin persediaan untuk rakan-rakan dan ahli keluarga, perlu bermula dari keperluan mereka dalam kehidupan seharian.

Pertimbangkan keinginan saudara-mara anda

Pertimbangkan keinginan saudara-mara anda

Jika anda menjaga cenderahati buatan tangan terlebih dahulu, anda boleh bersulam selimut bulu hangat. Ideal untuk benang campuran ini. Bagaimanapun, adalah wajar untuk mempertimbangkan bahawa benang-benang berkualiti agak mahal, dan proses mengait itu sendiri akan mengambil masa sekurang-kurangnya seminggu.

Untuk kegunaan peribadi, bagus untuk mengikat hadiah dalam bentuk tudung hangat, kaus kaki atau sarung tangan. Dalam bentuk perhiasan, kami mengesyorkan menggunakan cetakan tema Tahun Baru. Untuk mengikat perkara saiz yang diperlukan, lebih baik membuatnya, bermula dari grid dimensi yang lebih besar.

Untuk kegunaan peribadi, anda boleh mengikat selendang

Untuk kegunaan peribadi, anda boleh mengikat selendang

Peminat boleh bekerja dengan cangkuk mengait untuk membuat serbet meja terbuka yang diperbuat daripada benang kapas. Sarjana kelas tertinggi boleh mengambil mengait taplak meja atau capes pada lembut perabot.

Sarung tangan terbuka untuk hadiah dengan tangan mereka sendiri

Sarung tangan terbuka untuk hadiah dengan tangan mereka sendiri

Anda juga boleh memberikan floss sulaman atau manik-manik anda sendiri gambar.

Bagi pencinta gambar jarum manik

Bagi pencinta gambar jarum manik

Pemilik bakat seni dapat menggambar gambar babi Tahun Baru atau membuat lukisan artistik alat dapur dengan cat khusus.

Lukisan peralatan dapur

Lukisan peralatan dapur

Untuk membuat hadiah dengan tangan anda sendiri tidak semestinya mempunyai kebolehan kreatif. Anda boleh melihat di Internet, bagaimana membuat bingkai untuk foto atau kolaj foto. Bagi pencinta cara yang lebih mudah, pilihan pembelian akan dilakukan. mural, cetakan foto dan isi bingkai tersebut.

Rumah percetakan moden menawarkan pelbagai perkhidmatan percetakan foto. Hadiah yang sangat baik akan menjadi bantal tangan yang diperbuat daripada kain, di mana pelindung dari dua belas bulan yang akan datang dicetak.

Sewn Pig Fabric Bantal

Sewn Pig Fabric Bantal

Hadiah yang berguna akan menjadi lilin bertema atau sabun buatan tangan. Kit pesanan untuk pembuatan cenderahati ini boleh di Internet di laman web untuk kerja jahitan atau pembelian di kedai khusus. Pilihan ini juga baik untuk mereka yang tidak diberkati dengan bakat pengukir, kerana arahan selalu dilekatkan pada set kraftangan tersebut.

Sabun buatan tangan

Sabun buatan tangan

Merujuk kepada hadiah yang dibuat dengan tangan mereka sendiri boleh menjadi ucapan Tahun Baru dari Santa Claus dan (atau) Salji Maiden. Untuk melakukan ini, anda perlu membeli atau membuat kostum bertema, berfikir atas skrip tahniah, masa dan tempat pegangannya untuk menangkap rumah semua saudara mara. Di samping itu, membeli atau juga membuat cenderahati kecil untuk diri sendiri yang boleh anda berikan kepada orang yang anda sayangi kerana menyertai pertandingan yang dicipta.

Ibu, nenek, teman wanita dan saudara perempuan boleh mempamerkan barang kemas dari pelbagai manik, manik atau batu buatan.

Kalung adalah hiasan yang indah untuk ibu atau nenek

Kalung adalah hiasan yang indah untuk ibu atau nenek

Kanak-kanak boleh menggembirakan kerabat mereka dengan kerajinan kayu, acorns, buah berangan dan bahan semula jadi lain. Ia juga penting untuk mengucapkan tahniah kepada orang yang tersayang dengan kad buatan sendiri yang diperbuat daripada kadbod kertas berwarna dengan pelbagai reben, bunga tebal dan butang kecil.

Ia akan menjadi menarik untuk anda: ULASAN: Kraf Asal untuk 2019 Babi Kuning (65+ Foto). 6 bengkel sendiri yang luar biasa dengan pelbagai teknik (dari rasa, makaroni, garam garam) + Ulasan

kembali ke menu ↑

Cenderamata manis

Peminat ketukangan pastri boleh memakan rasa cuti Tahun Baru dengan rakan-rakan dan saudara-mara dengan membuat pelbagai jenis gula-gula. Pilihan dan resipi untuk cenderahati yang lazat di Internet banyak. Dalam memilih, anda perlu berpandukan kemahiran anda dan set makanan tambahan yang diperlukan untuk memasak.

Cenderamata masakan buatan tangan

Cenderamata masakan buatan tangan

Kue roti Gingerbread yang dibakar dalam bentuk pokok Krismas, bintang, Santa Claus, merasakan bot, tongkat, rusa dan babi akan menjadi hidangan penutup Krismas yang indah dan sangat lazat yang tidak rumit. Sekarang ia adalah bergaya untuk menghiasi gula-gula seperti serbuk berwarna, serbuk gula-gula, manik atau butang yang diperbuat daripada mastic.

Pilihan yang lebih kompleks akan menjadi kek yang dihiasi dalam tema bercuti yang sesuai. Pada tahun 2019, anda boleh membakar kek dalam bentuk wajah babi, dihiasi dengan krim berwarna menggunakan beg pastri dan muncung khas.

Anda boleh membuat kek dalam bentuk babi - sukar, tetapi cantik

Anda boleh membuat kek dalam bentuk babi - sukar, tetapi cantik

Pai Berry yang dibakar dalam bentuk pokok Krismas akan menjadi tambahan yang baik untuk setiap jadual percutian.

Kraftangan bekerja dengan coklat menasihati anda untuk menyediakan coklat buatan tangan. Untuk tampalan, anda boleh menggunakan cip kelapa, semua jenis kacang, buah beri dan buah-buahan kering, kastard, fudge atau serbuk cookie. Hadiah ini akan merayu kepada setiap gigi manis.
Resipi ini berasaskan coklat hitam dan putih.

Resipi ini berasaskan coklat hitam dan putih.

Jika memasak gula-gula bukan unsur anda, anda boleh membuat cenderahati yang lazat dari kuih buatan kilang. Spruce yang diperbuat daripada gula-gula coklat dalam pembungkus hijau akan kelihatan hebat. Anda boleh menghiasi pokok yang manis dengan jubin tulen dan gula-gula berwarna yang lebih kecil.

Hiasan eksklusif mana-mana tahun baru

Hiasan eksklusif mana-mana tahun baru

Dengan cara ini, anda boleh membuat cawan cenderamata dengan corak Tahun Baru, dipenuhi dengan pelbagai jenis gula-gula atau membuat gelas coklat kecil cenderamata penuh dengan gula-gula.

Sangat menyenangkan untuk diterima sebagai permen hadiah yang dibuat oleh orang yang disayangi dengan cinta dan jiwa. Kanak-kanak boleh mempersiapkan mereka dengan mudah, dan bahan-bahan disediakan untuk semua orang. Ia perlu mendidih sirap gula, menambah pewarna makanan kepadanya, tuangkan ke dalam bentuk dan tetapkan kayu.Selepas pengerasan, gula-gula boleh dibalut dengan filem telus dan dihiasi dengan reben reben sutera nipis.

Memberi gula-gula yang disayangi dengan cinta

Memberi gula-gula yang disayangi dengan cinta

Anda boleh membuat gula-gula yang berbentuk kerucut berwarna dari kadbod berwarna, isi dengan coklat Santa Clauses atau snowmen bersaiz kecil, mengikat mereka dengan reben berwarna terang, melekat pelekat Tahun Baru atau kaca pecah berwarna.

Ia akan menjadi menarik untuk anda:ULASAN: Kerajinan dari penyumbat plastik dan gabus (130+ Foto): Membuat objek unik dengan tangan Anda sendiri

kembali ke menu ↑ kembali ke menu ↑

Hadiah asal

"Ais krim untuk kanak-kanak, bunga untuk wanita" ... Jika anda bosan memberikan pemberian corak dalam bentuk sarung tangan kulit, minyak wangi atau lilin Krismas, pecahkan templat dan pergi untuk memilih hadiah asli untuk orang tersayang anda.

Cuti template dan berikan hadiah asli

Cuti template dan berikan hadiah asli

Pada Tahun Babi Kuning, anda boleh membentangkan orang sayang dengan piyama yang hangat dengan imej wanita simpanan 2019 yang akan datang. Hadiah ini berguna kepada semua pemiliknya, kerana homeward yang selesa adalah relevan pada masa musim sejuk lebih dari sebelumnya. Dia juga akan menghargai piyama yang disumbangkan, kerana dia suka segala yang berkaitan dengan kehangatan keluarga.

Lelaki - pemandu perkhidmatan yang baik akan melayani tempat letak tangan kedua untuk kereta atau penganjur yang dilampirkan ke tempat duduk pemandu. Mengamuk seperti cenderahati, kerana memandu dengan mereka akan menjadi lebih selesa.

Terdapat banyak variasi.

Terdapat banyak variasi.

Beri penumpang skuter koper dengan gambar babi dan wang kertas. Ia mudah digunakan dan sangat berguna untuk orang yang sering di jalan raya. Juga, hadiah itu akan melambangkan kekayaan dan keinginan untuk pengetahuan tentang yang baru dan tidak diketahui.

Bagi saudara-saudara yang bersaing dengan masa, tunjukkan bank kuasa dalam bentuk pelindung tahun depan atau penampilan yang serupa.

Bank kuasa dalam bentuk babi bukanlah hadiah yang sepele

Bank kuasa dalam bentuk babi bukanlah hadiah yang sepele

Bumi Babi nikmat semua pelancong, kerana kawasan penginapan mereka sentiasa dipenuhi dengan emosi positif dan keinginan untuk mempelajari dunia lebih dan lebih. Oleh itu, ia akan menjadi lebih baik jika anda memberikan setengah perjalanan anda untuk dua orang.

Tukang kebun boleh memberi patung-patung taman dalam bentuk keluarga babi atau pot (comel) dengan gambar babi.

Ia akan menjadi jimat halaman anda sepanjang tahun

Ia akan menjadi jimat halaman anda sepanjang tahun

Sebelum ini, menjaga hadiah adalah penting bagi mereka yang ingin menyimpan meja di sebuah restoran pada Malam Tahun Baru.

Seluruh keluarga akan senang menerima bola Krismas dengan imej foto keluarga. Sebaik-baiknya, setiap ahli keluarga akan mempunyai gambar mereka sendiri pada bola.

Bola Krismas dengan foto keluarga

Bola Krismas dengan foto keluarga

Pada mulanya kelihatan hadiah Krismas manis dalam bentuk pelbagai kraftangan atau komposisi. Ia boleh menjadi permata permen, kunci bar coklat, bakul penuh dengan pelbagai gula-gula, dan sebagainya.

Mahu memberikan tanggapan - memerintahkan bunga api bercuti khas. Bunga api dengan inskripsi lampu atau asap yang muncul di langit sangat popular.

Moneybox - untuk nasib dan nasib baik pada Tahun Baru

Moneybox - untuk nasib dan nasib baik pada Tahun Baru

Keputusan untuk memberi seseorang hadiah tunai, dalam Tahun Babi, boleh dipukul dengan cara yang sangat luar biasa. Pertukaran jumlah yang dirancang untuk pyataks, beli babi babi yang sesuai dengan saiz syiling dan isikannya. Anda boleh menambah bank piggy dengan pita merah riben sutera.

Keluarga yang mempunyai rasa humor boleh dinasihatkan hadiah dalam bentuk babi patch, gelung dengan telinga atau ekor babi.

Hadiah berani dalam bentuk babi hiasan

Hadiah berani dalam bentuk babi hiasan

Mungkin yang paling luar biasa dan pada masa yang sama hadiah berani akan menjadi babi hiasan sebenar. Binatang ini sangat berhati-hati dalam kehidupan seharian dan mempunyai mata yang sangat comel. Pencinta haiwan akan menghargai penampilan positif ahli keluarga baru.

Ia akan menjadi menarik untuk anda:ULASAN: Buat template sendiri untuk bijirin dan pasta untuk kanak-kanak (185+ Foto) - Penyelesaian asal untuk hiasan rumah dan bukan sahaja

kembali ke menu ↑

Hadiah rajutan

Needlewomen and needlewomen boleh menggembirakan kerabat mereka dengan hadiah rajutan.Bersenjata dengan benang, merajut atau crocheting, anda boleh membuat cenderahati yang tidak biasa dan berguna.

Bersenjata dengan mainan bersulam benang

Bersenjata dengan mainan bersulam benang

Bayangkan hadiah terulung TOP:

Pakaian. Oleh kerana kita merayakan Tahun Baru pada musim sejuk, penting untuk mengikat pakaian hangat untuk hadiah itu. Ini boleh menjadi sweater lelaki, wanita atau kanak-kanak dengan tema Natal, selendang, sarung tangan, kaus kaki bulu, selipar atau topi. Untuk ibu masa depan, sling bayi rajutan atau ransel kanggaru akan menjadi hadiah yang indah.

Tekstil rumah. Untuk digunakan dalam kegunaan harian, ikat kain renda yang sangat besar untuk hadiah, kain lap kain yang diperbuat daripada benang kapas semulajadi, tuala, sarung kerusi atau sarung kerusi, sarung bantal untuk bantal kecil, valentine cenderahati Santa Claus atau sarung tangan, tali untuk cawan menghias, pakaian Krismas pokok berbentuk botol champagne, dsb.

Perhiasan yang menyenangkan yang akan berguna kepada semua

Perhiasan yang menyenangkan yang akan berguna kepada semua

Mainan. Hadiah yang dirajut untuk ahli keluarga termuda boleh menjadi mainan lembut dalam bentuk babi, rusa, kelinci, burung hantu, dll. Anda boleh membuat blaus hangat untuk kanak-kanak atau booties. Bagi orang dewasa, tunjukkan satu set pokok-pokok Krismas dan mainan dalaman knalpot atau alat makan.
Pada jarum yang terkecil

Pada jarum yang terkecil

Anda juga boleh menghubungkan berdiri di dalam bentuk babi untuk kuali panas. Pakaian untuk bola Krismas, cincin kunci, kotak perhiasan, beg tali buah, karangan bunga perayaan di pintu, penanda buku dalam buku, dan sebagainya.

Penanda buku untuk buku

Penanda buku untuk buku

Setelah memutuskan untuk mengikat hadiah Tahun Baru itu, seseorang tidak boleh menyimpan pada pembelian benang, kerana dari ini, kelangsungan hidup produk selanjutnya bergantung.

Untuk menguasai teknik mengait perkara ini atau perkara itu, ia akan mengambil banyak masa, jadi anda perlu mula menyediakan hadiah ini secepat mungkin.
Hangat dan selesa - semua orang terkejut

Hangat dan selesa - semua orang terkejut

Apa sahaja produk yang anda pilih, anda boleh menghiasinya dengan manik, reben, butang atau rhinestones.

Hadiah, dirajut dengan tangan sendiri, akan memanaskan badan bukan sahaja kepada orang yang disayangi, tetapi juga jiwanya, kerana penyediaan cenderahati seperti itu boleh dimulakan hanya dengan cinta yang hebat.

Kaus kaki Krismas dengan rusa - memanaskan orang tersayang anda

Kaus kaki Krismas dengan rusa - memanaskan orang tersayang anda

Ia akan menjadi menarik untuk anda:ULASAN: Bagaimana untuk membuat bola indah untuk Tahun Baru 2019 dengan tangan anda sendiri? Kraf menarik dan besar (115+ Foto). 9 kelas induk langkah demi langkah

kembali ke menu ↑

VIDEO: Apa yang lebih baik untuk memberi Tahun Baru?

10 hadiah terbaik untuk Tahun Baru

Apa yang lebih baik untuk dipilih?

kembali ke menu ↑ kembali ke menu ↑

Kesimpulan

Untuk memberikan hadiah yang baik kepada rakan dan saudara-mara anda, anda tidak perlu menghabiskan banyak wang. Semua hadiah yang paling berharga, sebagai peraturan, mempunyai kos yang rendah dan dibuat dengan tangan.

Pilihan mana yang di atas menunjukkan anda tidak akan memilih, perkara yang paling penting adalah memberikan semua cenderahati dari hati. Nyonya tahun depan tidak suka orang licik dan mereka yang tidak dapat mengawal emosi mereka.

kembali ke menu ↑ kembali ke menu ↑

GALERI PHOTO (lebih daripada 90 gambar)

7.9 Skor Jumlah
Hadiah sejuk untuk Tahun Baru 2019

Terdapat banyak variasi pada tema bercuti. Ternyata ada begitu banyak idea yang mustahil untuk mengingati segala-galanya. Dan jika mereka juga dibuat dengan tangan mereka sendiri, maka itu adalah sangat menyenangkan untuk menerima hadiah itu. Mengenai segala yang boleh diingati - dalam artikel ini. Setelah meninjau maklumat, sila tinggalkan komen anda dengan hujah dalam komen. Mereka akan berguna kepada pembaca lain. Pendapat anda sangat penting kepada kami. Terima kasih kerana penyertaan anda. Kami menghargai setiap ulasan anda dan masa anda.

Relevan maklumat
8
Ketersediaan permohonan
8
Pendedahan topik
7.5
Kebolehpercayaan maklumat
8
Kebaikan
  • hadiah yang bagus dan cantik;
  • lebih murah daripada membeli.
Cons
  • masa untuk kraf;
  • tidak selalu mendapat apa yang diharapkan.
Tambah ulasan anda
Kami akan gembira dan pendapat anda

Tinggalkan jawapan

Penilaian keseluruhan anda

ms2.decorexpro.com - Jurnal harian Reka bentuk, Senibina, Reka Bentuk Dalaman

Bilik-bilik

Halaman dan taman

Reka bentuk