Gaya moden di bahagian dalam apartmen (185+ Foto) - Kesederhanaan mewah reka bentuk yang canggih

Pedalaman dalam gaya Art Nouveau adalah romantis dan lembut, boleh menjadi ketat dan kuat. Garis lancar, bentuk bulat memberikan rahmat dan ringan, dan warna semula jadi dan bahan semula jadi menegaskan keindahan alam. Gaya ini memerlukan kos tertentu. Tetapi buat semula moden yang benar, dapatkan karya.

Kandungannya:

Ciri gaya

"Setiap kali mempunyai seninya sendiri, setiap seni mempunyai kebebasannya sendiri"Kata-kata ini ditulis di muka bangunan salah satu bangunan paling terkenal di Eropah dan menjadi motto bagi para pengikut gaya Art Nouveau.

Pada permulaan kewujudannya, pedalaman menunjukkan satu keseluruhan, menyatukan seni bina, plastik dan lukisan. Penyempurnaan dan kelembutan garis-garis, warna-warna lemah sempurna melengkapi kebrutalan logam palsu. Banyak kombinasi memberikan keaslian dan penjelmaan yang tidak dijangka.

Ciri-ciri utama kemodenan yang mudah dikesan dengan mata telanjang - kepekaan lembut garis dan lukisan, memodenkan artis dan pereka. Bagi susun atur, kekurangan simetri tegar.

Interior Art Nouveau Romantik dan Lembut

Interior Art Nouveau Romantik dan Lembut

Untuk membuat pedalaman dalam gaya moden, mesti ada beberapa item asli. Semua yang anda tidak perlu selaras dengan perkara-perkara ini, maka pedalaman tidak menjengkelkan. Sejumlah besar rasa baru dalam moden Rusia.

Gaya ini sesuai untuk pangsapuri yang mempunyai tata letak yang tidak standard. Rumah negara yang kelihatan cantik, dihiasi dengan gaya ini.

Moden, selalu mempunyai pewarna penulis. Iaitu, anda boleh membezakan tangan seorang tuan atau tuan Eropah. Keperibadian sangat penting, bahkan lebih sukar untuk menarik jika anda sendiri tidak hidup dalam era ini dan tidak merasakan diri anda sebagai individu yang sama.
Garis licin, bentuk bulat memberikan keanggunan dan ringan.

Garis licin, bentuk bulat memberikan keanggunan dan ringan.

Garis memukul tali, yang telah dipilih oleh zaman moden, dapat mencari sumber inspirasi, kembali ke tradisi kebangsaan dan melihat prinsip reka bentuk dengan cara yang baru. Mungkin tuntutan masa kita agak serupa dengan zaman moden. Ia bukan secara kebetulan bahawa mereka mula memilihnya lebih kerap.

Tugas penting adalah memilih pilihan reka bentuk:

 • Penyusunan penuh penyelesaian asal, yang paling mahal. Kami perlu mengikuti butiran terkecil untuk mencapai gambaran sebenar.
 • Pilihan hiasan. Di mana terdapat tiruan gaya, dengan bantuan unsur-unsur asas.
 • Reka bentuk dengan pelbagai elemen dan warna.

Anda boleh meneruskan reka bentuk bilikdan ingat peraturan alam semulajadi, bentuk anggun dan warna semula jadi.

Gaya ini mahal.

Gaya ini mahal.

kembali ke menu ↑

Dapur

Untuk dapur dalam gaya moden, bilik yang luas adalah sempurna.Yang kecil tidak akan kelihatan begitu mengagumkan, tetapi jika ia masih menjadi pilihan projek reka bentuk ini, semuanya hanya perlu mengambil kira beberapa butiran.

Ciri-ciri:

 • Gunakan permukaan halus dan juga varnished.
 • Unsur-unsur dalam kaca perabot, krom.
 • Hiasan bunga di pedalaman.
 • Teknologi moden yang diperlukan.

Untuk dapur sedemikian sesuai dengan bilik yang besar

Untuk dapur sedemikian sesuai dengan bilik yang besar

Lembaga
Tembok Lebih baik cat dalam warna monokromatik Kertas dinding tidak sesuai, juga terpakai kepada panel. Gelas yang digunakan kertas dinding atau seramik jubin saiz kecil.

Jubin itu harus tanpa corak dan pastikan untuk menggunakan grout antara sendi.

Gabungan tekstur yang berbeza akan menekankan gaya moden. Cantik digilap almari dan perabot dengan tidak dirawat kayu.

Perabot adalah wajar untuk memilih warna monokromatik atau dengan unsur-unsur tumbuh-tumbuhan.

Dinding lebih baik dicat dalam satu warna

Dinding lebih baik dicat dalam satu warna

Selamat datang:

 • sisipan kaca dengan pemprosesan hiasan;
 • percetakan foto;
 • fasad perabot, dihiasi dengan tangan;
 • pengilangan

Jadual mungkin mempunyai aksen yang terang atau, sebaliknya, dalam nada seks. Jadual besar dengan kaki panjang nipis akan kelihatan baik. Kerusi dengan perhiasan kerusi rapi dan mewah. Dan komposisi keseluruhan harus berada di tengah-tengah bilik.

Bufet - ruang makan klasik, perabot yang sangat popular dalam gaya moden, serta papan pinggir. Perbezaan kemodenan di sisi jalan dan bufet adalah aspek, pola sayur-sayuran, baik di atas kayu dan di atas logam, pembulatan lembut pada tingkap kaca berwarna.
Segala-galanya mesti digabungkan dan harmoni

Segala-galanya mesti digabungkan dan harmoni

Akan melengkapkan reka bentuk lurus langsirpasu cantik. Penyempurnaan komposisi yang indah akan menjadi bunga di atas meja di tengah dan di cina.

Gambar mahal yang mahal akan memberikan keperibadian kepada bilik. Harus diingat bahawa segala-galanya harus digabungkan dan harmoni, skema warna dengan elemen logam, kekurangan patah dan kelebihan yang menekankan rasa, serta rasa perkadaran.

Dalam kemodenan moden, tempat utama diduduki oleh pulau dapur, menduduki ruang kurang daripada meja tradisional, lebih berfungsi. Adalah mudah untuk menganjurkan penerimaan dengannya, di mana setiap tetamu boleh datang dengan percuma untuk snek atau minuman.

Butiran baru secara beransur-ansur ditambahkan kepada gaya ini, tetapi nuansa utama tetap:

 • berpegang kepada garis yang jelas;
 • bilangan warna minimum;
 • ruang besar;
 • pencahayaan yang tenang.

Perabot dapur, ia adalah wajar untuk menjadi mudah, dapat menyusun semula, menukar pedalaman, mengemaskini rupa bilik.

Tetap untuk membersihkan garis

Tetap untuk membersihkan garis

kembali ke menu ↑

Ruang tamu

Bahagian utama ruang tamu - ini adalah perabot. Perabotan moden boleh dibahagikan kepada dua jenis:

 1. Kombinasi yang sukar dari pelbagai jenis pokok dan penutup pernis.
 2. Sebuah oak yang dibuat dengan baik dan, dari masa ke masa, membuat naungan yang bersih dan mulia.

Perabot moden sering memulihkan perabot kuno, yang digabungkan dengan warna emas dengan hiasan dan reka bentuk bilik.

Kerusi kulit sempit dengan reka bentuk bunga yang diperbuat daripada kayu oak.

Bahagian utama ruang tamu adalah perabot.

Bahagian utama ruang tamu adalah perabot.

Hiasan adalah momen penting dalam reka bentuk ruang tamu, kerana ia boleh melengkapkan momen yang hilang di dalam bilik. Dalam gaya moden, motif hiasan sepenuhnya berasaskan kepada garis-garis vegetatif, tema, dan orang-orang yang paling menimbulkan kesendirian dengan alam semula jadi, yang agak popular sejak awal kebangkitan modenisme di kawasan pedalaman. Bunga mestilah besar, subur, yang boleh menjadi jenis aksen di dalam bilik ini. Mereka menyokong keseluruhan sistem.

Perhiasan di dalam bilik sering hadir dan selalu pada tema tumbuhan. Perhiasan tidak semestinya diambil dari moden Rusia. Reka bentuk Belgium-Perancis digabungkan sepenuhnya dengan moden Rusia, terutamanya pada pintu dan tingkap. Hiasan juga digabungkan dengan perabot antik.
Hiasan adalah momen penting reka bentuk.

Hiasan adalah momen penting reka bentuk.

kembali ke menu ↑

Perabot

Perabot ini agaknya tidak dicirikan oleh ciri-ciri yang moden, baru, bahan Karelian birch, yang benar-benar bahan Rusia. Ciri khas ciri pedalaman adalah raksasa. Tumbuhan biasa untuk era kemodenan. Rasanya roll yang jelas dan selari dengan geng. Corak bunga pada perabot mengulang corak daun raksasa atau mengingatkannya.

Perabot yang tidak standard dengan bentuk yang luar biasa akan melengkapkan gaya yang hebat. Besar atas meja dengan kaki nipis akan sangat berguna.

Sofa dan kerusi perlu satu set. Perabot yang diperbuat daripada bahan yang sama, satu jenis kayu akan kelihatan hebat. Sudut sofa - pilihan yang baik. Perabot adalah wajar untuk dimasukkan ke dalam bentuk "P", "G".
Perabot bukan standard dengan bentuk yang luar biasa

Perabot bukan standard dengan bentuk yang luar biasa

Unsur khas hiasan - bunga besar, besar, yang merupakan jenis aksen di ruang tamu, menyokong semua tema sayuran yang terdapat dalam kain, perabot, dan lukisan.

Masalah besar dalam gaya sejarah adalah untuk membuat perabot. Ia tidak diterima untuk meletakkan sofa di tengah-tengah bilik. Di tengah boleh berdiri kerusi, kerusi berlengan. Di pedalaman bersejarah sangat sukar untuk mencari perabot, sama ada klasik atau moden. Perabot kulit lebih tipikal dari moden.

Sofa adalah kulit, keras, besar, tidak direka untuk penempatan di ruang tamu, kabinet dengan rak kayu. Banyak ruang kosong dengan kumpulan kecil: meja dan kerusi, atau meja kecil dan kerusi-kerusi, serta meja besar di ruang makan.

Sudut sofa - pilihan yang baik

Sudut sofa - pilihan yang baik

kembali ke menu ↑

Pintu

Pedalaman mula dibina tidak sesuai dengan prinsip "memasuki kanan dan kiri - dua pintu masuk yang sama", tetapi dalam lingkaran. Pangsapuri dibina dengan cara enfilade: kita memasuki lorong, maka ruang tamu, pejabat, bilik tidur dan sebagainya, sebaliknya lorong sebuah dewan dibuat, yang juga menghubungkan ke ruang tamu, yang memungkinkan masuk ke dalam dua bilik. Untuk meringkaskan, bangunan suite apartmen membolehkan anda pergi dari satu bilik ke bilik lain dalam kalangan, sebenarnya, semua bilik mempunyai dua pintu: satu boleh masuk, yang lain - keluar. Sangat tipikal moden.

Dalam beberapa cara ia mengulangi bulat, garis lancar yang bersifat. Secara umum, moden telah meletihkan idea dan motif hiasan dari alam semula jadi.

Pilihan yang mudah dan bijak

Pilihan yang mudah dan bijak

Pada asasnya, pintu gaya Art Nouveau mempunyai sisipan kaca dengan falsettoes. Kaca berwarna tidak hanya terdapat dalam Moden. Sisipan sedikit lebih ringan, bingkai lebih gelap. Terdapat juga keriting moden yang tipikal dan garis yang tidak rata menyerupai bunga.

Untuk franc cawangan Belgium Moderniti dicirikan oleh peningkatan kefahaman. Terdapat istilah "garis cambuk" seperti keluk yang licin. Bentuk vegetatif bersebelahan dengan garis ini, yang mengalir dan memutar. Bunga kegemaran dalam tempoh ini - iris.

Rambut wanita yang sedang membangun, yang menghasilkan kesan yang sama, dan bentuk perabot, sangat dekat dengan "garis perosak". Plastik, dinamik, nada, yang harus mewujudkan konsep asas. Ini garis lurus melengkung, tertakluk kepada motif hiasan semata-mata. Ia memperlihatkan dirinya dalam bentuk perabot, sentiasa melengkung garisan lancar.

Sesuai untuk almari pakaian

Sesuai untuk almari pakaian

Kaca berwarna muncul selepas kelalaian yang lama dalam tempoh kemodenan. Sebagai selepas Renaissance, mereka hilang dari pedalaman. Tingkap kaca berwarna moden bergaya, lebih terkawal. Bentuk kaca berwarna dan dekorasi hiasan boleh di dinding, yang menampakkan dirinya dalam corak semi-mosaik. Ia sentiasa dekat dengan gayanya, iaitu, ia adalah satu-satunya ensemble penggulungan yang boleh bergerak dari reka bentuk.

kembali ke menu ↑

Wallpaper

Hiasan dinding memainkan peranan besar dalam apa jua gaya. Art Nouveau mempunyai arah tertentu, tetapi masih dapat menyenangkan pelbagai, corak dan warna yang tidak mengganggu.

Anda boleh bergantung pada minimalism dan gunakan dalam hiasan dinding kombinasi cahaya dan warna terang.Untuk melakukan ini, jangan tumpukan bilik dengan perabot, maka lebih mudah untuk memberi tumpuan pada kertas dinding.
Hiasan dinding memainkan peranan besar dalam apa jua gaya.

Hiasan dinding memainkan peranan besar dalam apa jua gaya.

Wallpaper kertas tidak digunakan dalam gaya ini, biasanya dinding diletakkan dengan kertas dinding cecair atau mereka tidak hadir sepenuhnya. Warna lembut digunakan:

 • berpasir;
 • krim,
 • berkrim,
 • mutiara,
 • pic.

Bayangan semacam itu meningkatkan ruang, dan digabungkan dengan garis hiasan yang licin.

Jika anda memutuskan untuk melukis dinding kelabu atau asfalt, anda boleh menghiasi mereka dengan pelbagai hiasan bunga, ini akan membantu mengelakkan kesuraman. Sesuai dengan panel kayu, tetapi hanya teduh terang.
Poster hiasan dinding hiasan

Poster hiasan dinding hiasan

Ciri-ciri kertas dinding dalam gaya moden:

 • Spesies yang mempunyai corak batu bata, batu semula jadi, kulit, menekankan ciri dan kesederhanaan reka bentuk.
 • Model dengan garis halus, gelombang, perhiasan, corak asimetri dalam gabungan dengan sisipan monophonik sesuai untuk bilik luas yang besar, dan menekankan pandangan yang serius.
 • Model popular dengan tekstur yang luar biasa dan corak timbul.
 • Wallpaper dengan kesan limpahan berkilat, di dinding di bawah matahari kelihatan hebat, dan menambah kemewahan pada reka bentuk bilik.
 • Wallpaper merah, coklat, hitam, biru, akan berjalan lancar dengan warna beige, krim berwarna, menekankan keanggunan kemodenan.

Gaya ini tidak bertolak ansur dengan nada yang terlalu cerah dan menantang, tetapi lebih suka warna yang terang dan tidak mengganggu.

Wallpaper dalam satu nada, hiasan bunga ringan atau cetak akan menjadi penyelesaian seni nouveau yang hebat.

Jika anda akan menambah aksesori ke dinding, berhenti di kertas dinding untuk lukisan, supaya anda boleh menukar warna secara berkala.

Jika anda lebih suka peralihan yang berbeza, anda boleh membuat komposisi seperti gabungan merah, hitam dan putih, reka bentuk ini kelihatan dengan ketat dan pada masa yang sama mewah.

kembali ke menu ↑

Untuk ruang tamu

Adalah dipercayai bahawa ruang tamu lebih mudah dibuat berbanding dengan bilik lain. Ini dijelaskan oleh fakta bahawa ramai orang mahu ruang tamu berada dalam warna yang tenang dan tidak mengganggu. Untuk melakukan ini, cukup mencerahkan cahaya dan tampal di dinding dengan kertas dinding ringan.

Untuk membuat dinding aksen, anda akan memerlukan warna kuning krim, warna krim dan kertas dinding untuk dinding aksen corak corak cerah, corak bunga, percetakan 3D, wallpaper foto.

Lembaga
Jangan keterlaluan, pengecualian adalah plot vegetatif. Anda juga boleh menggunakan abstraksi.
Cahaya kuning air, krim warna dinding

Cahaya kuning air, krim warna dinding

Dinding seperti itu biasanya dibuat di belakang sofa atau di mana ia terletak. tv. Reka bentuk ini direka untuk ruang tamu yang luas. Untuk bilik kecil, ia tidak sesuai, kerana dinding dengan dinding gelap akan mengurangkan ruang. Dan di dalam bilik-bilik di mana terdapat banyak ruang anda boleh membuat zon berasingan dengan bantuan warna, seperti studio dapur. Gabungan warna sesuai untuk bilik-bilik dengan niche dan pelbagai unjuran untuk menekankan keindahan reka bentuk.

kembali ke menu ↑

Untuk bilik tidur

Untuk apa-apa bilik tidak layak melakukan peralihan yang berbeza dan aksen yang terang. Bilik tidur itu terpaku dengan nada putih, hijau muda, merah jambu. Suasana tidak mengganggu akan membantu untuk berehat. Jika anda ingin membuat bilik lebih hebat, angkat perabot dengan warna-warna cerah.

Terdapat satu lagi cara untuk menambah keanggunan - kertas dinding pokleit dengan kilauan metalik atau berkilat.

Suasana tidak mengganggu akan membantu untuk berehat

Suasana tidak mengganggu akan membantu untuk berehat

Dinding mural atau corak di dinding sisi katil juga kelihatan hebat. Tetapi bilik tidur perlu menenangkan, tidak mengganggu. Oleh itu, adalah lebih baik untuk tidak menggunakan model bercetak, bercorak atau dicetak.

kembali ke menu ↑

Untuk dapur

Untuk bilik dengan persekitaran yang agresif, kertas dinding berat boleh dibasuh untuk lukisan digunakan, dan juga timbul. Kawasan kerja boleh dibezakan oleh trellis di bawah batu semulajadi, batapokok

Di ruang makan, lebih baik menggunakan warna yang lebih lembut, lebih hangat, mewujudkan suasana keselesaan. Mereka tidak seharusnya mengganggu dan mengganggu.Nada cahaya akan menambah kesegaran. Nada gelap akan menghancurkan, mengurangkan ruang, yang juga akan menjejaskan bahagian dalam bilik.

Mural dinding kelihatan hebat, tetapi mereka boleh menjadi tidak relevan, tidak bergaya, maka anda perlu mengubah keseluruhan reka bentuk.

Tenang monophonic wallpaper - sesuai untuk dapur.

kembali ke menu ↑

Candelier

Model dalam gaya moden dipasang di mana-mana bilik dari ruang tamu hingga bilik mandi, hanya anda perlu mengambil kira saiz bilik, kerana gaya ini memerlukan pencahayaan yang baik.

Candelier untuk dewan adalah hiasan yang indah, ia harus elegan, penuh. Mereka kelihatan cantik di rantai, lampu sorot lampu-lampu mempunyai fungsi untuk mengubah arah cahaya. Di dalam bilik tidur, letakkan bentuk yang lebih santai, supaya tidak merengsakan, menenangkan, di tapak semaian, anda perlu mengambil kira kategori umur. Model dengan keriting lembut, hiasan terang yang tidak mengganggu dengan tema kanak-kanak.

Kandil untuk dewan - hiasan yang indah

Kandil untuk dewan - hiasan yang indah

Satu kandil Art Nouveau yang tipikal dengan teduhan lampu yang turun, masing-masing, anda boleh menukar lampu di atas meja, sesuai untuk dapur. Tetapi satu nota: untuk sumber cahaya itu, tinggi siling.

Cahaya di era moden sangat penting. Dia boleh menggabungkan dan menambah keselesaan kepada suasana ini, menjadikannya lebih hangat. Ia sangat tipikal untuk moden dengan bahagian yang lebih rendah, seperti untuk ruang makan, apabila ia mungkin untuk menurunkannya lebih rendah, dengan lampshades, memasukkan kristal, dan debu logam.

Nasib baik, kini dalam keupayaan arkitek sejumlah teknik yang lebih besar untuk pencahayaan. Oleh itu, dalam gaya moden moden, banyak pereka menawarkan untuk menambah cahaya teknikal di dinding untuk lebih menerangi hiasan dan perabot. Chandelier dalam gaya ini, meningkatkan ruang, yang sangat penting dalam arah ini.

Sebuah candelier bentuk yang tenang digantung di dalam bilik tidur.

Sebuah candelier bentuk yang tenang digantung di dalam bilik tidur.

Produk pencahayaan hiasan sesuai untuk bahagian dalam bilik, lampu lantai, lampu sorot, sconce, yang diletakkan di sudut, akan menjadi tambahan yang indah.

Mereka juga boleh diperbuat daripada kayu, porselin, kaca nipis, dengan unsur logam, dalam bentuk mewah.

Sebuah candelier rotan yang selesa akan menambah daya tarikan, keselesaan di atas meja di ruang tamu, dan lampu LED tambahan akan menambah motif moden ke pedalaman.

kembali ke menu ↑

Bilik mandi

Bilik mandi moden adalah ruang yang terang dan tidak dapat dilupakan. Penggunaan plinths luas, baguettes luas dan pelbagai mosaik. Jika bilik mandi terlalu kecil, perkara utama adalah untuk menjaga perkadaran, jangan lupa tentang hiasan. Biarkan ia menjadi cermin atau lampu yang indah.

Ini adalah ruang yang terang dan tidak dapat dilupakan.

Ini adalah ruang yang terang dan tidak dapat dilupakan.

Moden tidak memerlukan penggunaan berterusan pelbagai warna terang. Penyelesaian yang bergaya boleh dicapai menggunakan gabungan monokrom atau katil. Penekanan penting dalam hiasan bilik mandi adalah di dinding dan lantai, kerana ia mewakili latar belakang untuk paip.

Lantai ini boleh diletakkan secara tradisional dengan jubin berwarna kelabu atau tenusu. Adalah bagus jika terdapat hiasan bunga dengan keriting halus di atasnya.

Siling adalah lebih baik untuk membuat regangan, kandil kristal akan menambah kekayaan dalam kombinasi dengan lampu sorot. Anda boleh menggunakan stuko, corak halus. Semua ini akan menekankan gaya moden.

Untuk hiasan dinding yang paling sering digunakan jubin atau mozek. Di bilik mandi yang luas, mungkin untuk menggabungkan hiasan plaster.

Oleh kerana bilik mandi pangsapuri standard tidak memanjakan pemiliknya dengan ruang bebas, perabot asas akan menjadi tempat duduk di mana salur dipasang. Ia boleh menjadi cahaya atau gelap, bergantung kepada reka bentuk yang lain.
Untuk hiasan dinding yang paling sering digunakan jubin atau mozek

Untuk hiasan dinding yang paling sering digunakan jubin atau mozek

kembali ke menu ↑

Pipa untuk gaya moden

Walaupun pereka menasihatkan pemasangan paip yang digantung dengan bentuk bujur, ini terpakai kepada sink, tandas, dan masalah. Semua kemungkinan paip mesti disembunyikan. Perhatian khusus harus dikaitkan dengan bilik mandi, yang idealnya terletak di pusat pedalaman. Atau ia mempunyai bentuk asimetri yang diperbuat daripada akrilik. Tetapi ia wujud dalam bilik-bilik besar.

Peralatan paip sesuai dengan keadaan moden. Perkara utama untuk mengelakkan aksesori futuristik.

Perabot, adalah wajar untuk terdiri daripada satu set, diperbuat daripada kayu. Dengan bentuk mewah.

Gunakan paip moden

Gunakan paip moden

kembali ke menu ↑

Hiasan

Hiasan utama di bilik mandi dalam gaya Art Nouveau berasal dari dinding dan barang-barang kecil seperti aksesori dan tekstil. Lampu boleh siling atau lampu terbina dalam, terus ke ruang dan cermin. Unsur-unsur hiasan utama pasti akan menjadi kren.

Perhatian khusus di dalam bilik patut cermin bilik mandi. Ia boleh menjadi besar, hampir seluruh dinding, atau dihiasi dengan baguette kompleks. Gaya ini memerlukan banyak cahaya, dan tingkap besar akan menjadi pilihan yang sangat baik, tetapi jika tidak ada kemungkinan sedemikian, anda boleh mencapai matlamat ini dengan cermin besar yang mencerminkan cahaya, menerangi semua sudut jauh.
kembali ke menu ↑

Dewan masuk

Untuk gaya Art Nouveau sesuai dengan elemen tumbuhan, garis lancar dan tidak ada sudut yang tepat. Dewan itu perlu pelbagai fungsi dan elegan, tanpa banyak masalah.

Lorong itu harus pelbagai fungsi dan elegan.

Lorong itu harus pelbagai fungsi dan elegan.

Adalah dinasihatkan untuk menggunakan:

 • Pelbagai lengkungan bentuk asimetris.
 • Kombinasi pelbagai bahan kayu, batu semula jadi, porselin, kaca dicat.
 • Komposisi dengan bentuk mewah.
 • Harus ada corak watak tumbuhan, anda boleh menggunakan motif Oriental.

Wallpaper dilekatkan di dinding, kerana ini mesti ada dinding halus, penyelesaian yang baik adalah panel plastik. Warna-warna ini menggunakan warna jerami yang kaya, mustard, ungu.

Perabot ini juga digunakan asimetrik, dengan bentuk melengkung yang luar biasa, dari kayu. Terdapat garis bergelombang, tiada kabinet segi empat tepat standard.

Penyelesaian yang menarik untuk menyimpan pakaian luar

Penyelesaian yang menarik untuk menyimpan pakaian luar

Jika lorong itu kecil, maka anda boleh menghiasi almari pakaian dengan hiasan, atau unsur tumbuh-tumbuhan, hidupan liar. Asal tidak kelihatan kerusi atau bangku yang besar dengan upholsteri berpola. Berdiri penggantung. Adalah wajar bahawa semua perabot diperbuat daripada kayu, gangsa, besi tuang akan menjadi penyelesaian reka bentuk yang sangat baik.

Bahagian luar biasa, tetapi agak aneh di lorong - cermin. Ini adalah satu lagi kerja zaman moden. Selalunya, asasnya diperbuat daripada pir, dengan ciri-ciri tingkap kaca berwarna.

Pencahayaan itu harus baik, sconces luar biasa yang dipasang di atas cermin besar, lampu asli atau candelier akan dilakukan. Penambahan yang indah akan menjadi lampu meja dengan bentuk bergelombang pada tablet dengan kaki tinggi, imaginasi yang luar biasa, sumber cahaya yang luar biasa akan menekankan gaya.
Lampu harus sangat baik.

Lampu harus sangat baik.

Pintu-pintu yang membawa kepada bilik yang berbeza harus dihiasi dengan kaca berwarna, yang merupakan ciri gaya moden.

Perhiasan bunga atau oriental yang cantik di dinding, di atas kabinet akan melengkapkan gambar dan menjadikan lorong itu unik.

kembali ke menu ↑

Kabinet

Sangat sukar untuk mencari kerja reka bentuk reka bentuk kajian dalam gaya moden, kerana terdapat praktikal tiada. Oleh itu, banyak mencairkan klasik moden, khususnya kajian. Warna pistachio adalah ciri gaya moden, jadi kami mencadangkan meletakkan almari pakaian dengan palet seperti itu. Pistachio hue menggabungkan semua perkara kecil yang lain dan menjadikan suasana lebih lembut. Kajian ini tidak perlu menghias sebarang butiran ciri.

Arkitek Victor Orda mengubah ruang dalaman dengan bantuan struktur logam dan membiarkan cahaya menerusi gabungan kaca dan logam. Teknologi-teknologi baru telah menjadikan kaca sebagai gabungan kegemaran moden.

Pilihan Kabinet

Pilihan Kabinet

kembali ke menu ↑

Hiasan

Tempat penting dalam pedalaman - hiasan dan hiasan yang subur. Seni permata menyokongnya, dalam bentuk batu berharga, mutiara, karang dan enamel berwarna, kaca seni. Walau bagaimanapun, topik alam adalah keutamaan. Inspirasi, kadang-kadang, adalah perkara yang tidak dijangka, seperti serangga.

Tumbuh-tumbuhan yang diwarnakan bukan hanya pada kain upholsteri atau corak renda, mereka adalah unsur kegemaran geng tersebut. Itulah lambrequin secara tegar, ia dibenarkan mengubah ketinggian tetingkap, komponen sama penting dalam era moden. Di Rusia, misalnya, mereka suka menggambarkan thistle.

Pilihan Kabinet

Pilihan Kabinet

Di zaman moden terdapat perkara yang sangat popular yang dibuat dalam bengkel. Dicirikan oleh aspek, yang digunakan secara meluas dalam cermin yang sama, kaca berwarna, perabot.

Jika anda tidak keterlaluan dengan hiasan, maka reka bentuk sedemikian boleh berjaya dicipta di dalam sebuah bilik kecil.

kembali ke menu ↑

Petua

 • Sekiranya unsur-unsur logam digunakan, garis-garis halus yang diperlukan adalah seperti tema tumbuhan.
 • Apabila membuat nota tingkap, langsir kelihatan cantik pada kornea lebar yang diperbuat daripada kain berat semula jadi.
 • Dalam gaya ini, jangan gunakan simetri, garis-garis perlahan-lahan kira-kira, beransur-ansur berpindah dari satu sama lain.
 • Jangan gunakan warna cerah untuk menghiasi lantai, serta jubin seramik. Garis halus yang licin, bentuk geometri akan memecahkan keseluruhan reka bentuk. Lebih baik meletakkan laminate flooring atau parket dalam warna kayu, yang akan selaras dengan warna pastel dinding.

Jika anda suka segala-galanya bergaya dan terang, elakkan minimalism, maka bahagian dalam gaya moden pasti sesuai dengan anda. Kriteria utama adalah kecantikan, ia mestilah dalam segala hal, walaupun dalam barang-barang dalaman yang paling tidak penting. Gaya ini mencipta reka bentuk yang ringan, harmoni, selesa untuk hidup dan sesuai untuk mereka yang menghargai rumah.

Gaya seni nouveau

Kami mengemas kini pedalaman

9 Skor Jumlah
Misteri dan kemewahan kemodenan

Mana-mana bahagian dalam gaya Art Nouveau adalah karya seni, salah satu gaya yang paling universal dan popular. Buat, impian, kejutan, dan kemudian di pangsapuri anda akan menjadi selesa dan hangat. Setelah meninjau maklumat, sila tinggalkan komen anda dengan hujah dalam komen. Mereka akan berguna kepada pembaca lain. Pendapat anda sangat penting kepada kami. Terima kasih kerana penyertaan anda. Kami menghargai setiap ulasan anda dan masa anda.

Relevan maklumat
8
Ketersediaan permohonan
9
Pendedahan topik
8.5
Kebolehpercayaan maklumat
9
Kebaikan
 • Dengan bantuan kertas dinding, anda boleh memperbaiki atau menyembunyikan benjolan di dinding
 • Secara visual berkembang, mengubah bentuk bilik
 • Gaya moden sesuai untuk bilik dengan tata letak yang tidak standard.
 • Anda boleh menyembunyikan semua kelemahan bilik
Cons
 • Untuk membuat gambaran lengkap tentang kemodenan anda perlu menghabiskan banyak wang.
 • Keupayaan untuk mudah keterlaluan dengan hiasan dan hiasan
 • Bukan untuk bilik kecil
Tambah ulasan anda

Kami akan gembira dan pendapat anda

Tinggalkan jawapan

Penilaian keseluruhan anda

ms2.decorexpro.com - Jurnal harian Reka bentuk, Senibina, Reka Bentuk Dalaman

Bilik-bilik

Halaman dan taman

Reka bentuk