Jubin Kerama Marazzi (165+ Foto) - Tenaga empat elemen

Jubin Kerama Marazzi (Kerama Marazzi) - bahan binaan berkualiti dari pengeluar Itali terkenal.

Kandungannya:

Mengenai Kerama Marazzi

Kerama Marazzi mempunyai sejarah yang panjang. Dari akhir abad kedua puluh, kumpulan Rusia, yang kemudahannya terletak di rantau Moscow dan Orel, adalah sebahagian dari kebimbangan antarabangsa. Pengeluaran berlaku pada peralatan Itali mengikut teknologi yang diluluskan, memastikan pengeluaran produk berkualiti sahaja.

Kerama Marazzi mempunyai sejarah yang panjang.

Kerama Marazzi mempunyai sejarah yang panjang.

Syarikat itu menyediakan kitaran penuh kerja dari reka bentuk untuk dijual kepada pembeli.. Penghantaran dijalankan mengikut wilayah negara, dan juga di luar negara. Katalog koleksi tertumpu pada tradisi benua, negara, bandar.

Kapasiti teknikal membenarkan menghasilkan granit seramik di rantau Moscow:

Pengeluaran dalam Orel termasuk pelepasan:

 • plinths;
 • langkah-langkah;
 • hiasan;
 • mosaik;
 • granit seramik;
 • lantai dan dinding jubin.

Ini adalah bahan binaan yang berkualiti.

Ini adalah bahan binaan yang berkualiti.

Pembebasan ini dilakukan pada peralatan moden dan teknologi Itali yang inovatif. Reka bentuk ini dibangunkan dengan kerjasama studio reka bentuk di Itali. Ia memberi tumpuan kepada kerja-kerja yang dihadapi oleh luaran dan dalaman. Bergantung kepada tujuan jubin, kekuatannya berbeza.

Pengembangan kapasiti, penggunaan peralatan moden membolehkan syarikat untuk bersaing dengan masa. Jumlah pengeluaran kini melebihi 30 juta meter persegi setahun. Memasuki baris baru terus.

Semua peringkat pengeluaran koleksi diadakan dengan berhati-hati terhadap alam sekitar. Pembebasan setiap koleksi diatur mengikut prinsip kitaran tertutup, mematuhi prinsip teknologi bukan buangan, bermula dengan pengekstrakan bahan baku dan berakhir dengan peringkat akhir pengeluaran.
Gunakan di bilik mandi

Gunakan di bilik mandi

kembali ke menu ↑

Faedah permohonan

Dalam proses memilih koleksi jubin untuk hiasan, adalah wajar untuk memberi keutamaan kepada pengilang yang mempunyai reputasi yang kukuh, dan juga telah membuktikan diri mereka di pasaran.

Kerama Marazzi mempunyai kelebihan yang tidak dapat dinafikan:

 • hayat perkhidmatan yang panjang;
 • digunakan untuk pengeluaran bahan semulajadi sahaja;
 • penjagaan yang mudah;
 • koleksi tematik;
 • percetakan digital;
 • tiruan bahan semula jadi menggunakan teknologi DRY PRESS;
 • rintangan kelembapan;
 • rintangan kepada tekanan mekanikal luaran;
 • reka bentuk moden;
 • keanggunan.

Ia mempunyai hayat perkhidmatan yang panjang

Ia mempunyai hayat perkhidmatan yang panjang

Pengeluar menjamin kadar operasi yang tinggi, kerana produk tersebut diuji semasa pengeluaran. Jubin direka untuk digunakan di bilik dengan kelembapan yang tinggi, dengan perubahan suhu. Oleh itu, ia boleh digunakan dalam reka bentuk bilik mandi, bergantung bukan hanya pada penampilan yang menarik, tetapi juga pada ketahanan.

kembali ke menu ↑

Arah Gaya

Syarikat Kerama Marazzi menghasilkan koleksi produk. Menyimpan gaya tertentu membolehkan anda menggabungkan elemen individu bersama-sama. Ini membolehkan anda memilih bahan untuk reka bentuk asal. bilik mandi bilik atau dapur dalam satu warna dan gaya tunggal.

Dibuat dari bahan semula jadi

Dibuat dari bahan semula jadi

Selain koleksi etnik, Kerama Marazzi menghasilkan jubin dengan gambar:

 • landskap bandar;
 • laut;
 • hutan, dsb.

Penyelesaian reka bentuk membolehkan anda memilih dengan tepat warna mandi dan dapur anda, yang akan mengambil kira semua kehendak.

Tahan kepada tekanan mekanikal luaran

Tahan kepada tekanan mekanikal luaran

Koleksi utama termasuk:

 • Itali (sifat Itali, menggabungkan kecerahan warna dan mengekang lanskap);
 • Alpine (bunga liar Alpen, hutan, dicuci dengan hujan dan gunung);
 • Jepun (rekreasi kecantikan puisi timur membolehkan penggunaan tiruan pola Jepun dan kain, corak ciri, pokok berbunga, bunga ceri) dan sebagainya.

kembali ke menu ↑

Masalah pilihan

Selepas memilih pengeluar yang boleh dipercayai, yang bertanggungjawab terhadap kualiti produknya, perkara berikut menjadi kriteria:

 • harga;
 • saiz;
 • pelbagai warna.
Ia mempunyai rintangan kelembapan tinggi

Ia mempunyai rintangan kelembapan tinggi

kembali ke menu ↑

Warna

Pilihan pelbagai warna koleksi membolehkan anda mengisi bilik dengan warna-warna yang menyenangkan mata, menenangkan. Dalam kes ini, anda harus mempertimbangkan gaya bilik.

Bergantung kepada tujuan, warna dan koleksi tertentu dipilih:

 • Imej landskap pagi akan menambah cahaya dan kecerahan;
 • tenang beige dalam kombinasi dengan nada yang sesuai tidak akan menjengkelkan, tetapi menekankan kelembutan reka bentuk;
 • tema maritim adalah salah satu yang paling dicari, ia membolehkan anda untuk mewujudkan perasaan angin lembut dan laut ribut yang bergerak;
 • tiruan marmar dengan tenang ketat hitamputih warna boleh digunakan untuk klasik Gaya Inggeris.

Dalam warna biru pirus

Dalam warna biru pirus

kembali ke menu ↑

Saiz

Kerama Marazzi jubin untuk pelapisan permukaan boleh didapati dalam pelbagai saiz. Bentuk produk boleh menjadi persegi atau segi empat tepat. Di samping itu - mozek yang membolehkan anda membuatnya mural atau untuk melengkapkan reka bentuk corak kecil.

Pilihan saiz jubin perlu mengambil kira saiz bilik. Untuk bilik besar, corak besar dan penggunaan warna gelap dibenarkan. Sebuah bilik kecil lebih baik, sebaliknya, secara visual berkembang dengan menggunakan skala warna cahaya dan corak bersaiz sederhana.

Siling rendah akan ditingkatkan secara visual menggunakan jubin segi empat tepat dengan susunan menegak. Jubin persegi adalah serba boleh, tetapi untuk kawasan yang kecil adalah lebih baik untuk menggunakan medium daripada saiz yang besar.

Terdapat dalam pelbagai saiz.

Terdapat dalam pelbagai saiz.

kembali ke menu ↑

Untuk bilik mandi

Untuk menyelesaikan bilik mandi adalah lebih baik untuk menggunakan warna-warna yang suka, serta dipindahkan dengan tenang. Ini penting, kerana pembaikan penggantian jubin jarang dilakukan, jadi skim warna yang dipilih akan berlangsung selama bertahun-tahun.

Lembaga
Mandi kecil akan menjadi lebih baik untuk melihat reka bentuk jubin kecil, tanpa cetakan besar.
kembali ke menu ↑

Putih dan hitam: adakah mereka universal, seperti biasa dipercayai?

Lembaga
Pilihan paling mudah dalam reka bentuk adalah putih. Tetapi dengan sendirinya ia tidak akan kelihatan menarik, jadi putih tulen disyorkan dicairkan dengan warna yang cerah.

Satu lagi warna yang tidak jelas adalah hitam. Ia adalah ketat, ringkas, tetapi penggunaannya terutama di dalam bilik kecil mungkin tidak diingini. Black visual mengurangkan bilik, menekankan kesilapan dan meninggalkan kesan buruk titisan air dan noda di atasnya.

Lembaga
Menggabungkan hitam dengan putih juga lebih baik di dalam bilik mandi yang besar.
kembali ke menu ↑

Mirror, matte atau glossy?

Jubin mana yang lebih berkesan: cermin, berkilat atau matte? Tidak ada jawapan yang pasti, semuanya bergantung kepada kesan yang anda ingin dapatkan. Cermin - lebih elegan, ia mencerminkan cahaya baik dari sconce, serta dari orang lain. lekapan. Tetapi jika lukisan dilukis di atasnya, maka ia tidak akan kelihatan dengan baik.

Untuk mengetengahkan cetakan adalah disyorkan untuk memberi perhatian kepada permukaan matte yang ketat. Dan untuk pengembangan visual sempadan salah satu dinding boleh dibuat cermin. Koleksi membenarkan kombinasi elemen individu yang baik.
kembali ke menu ↑

Untuk dapur

Reka bentuk apron dapur harus mengambil kira ciri-ciri yang dikenakan oleh keadaan operasi yang sukar.

Di bahagian dalam dapur

Di bahagian dalam dapur

kembali ke menu ↑

Ketahanan dan praktikal

Keanehan hiasan jubin di dapur adalah keperluan untuk penentangan terhadap kesan buruk. Ia boleh menjadi tamparan tidak sengaja dengan peralatan dapur, percikan air dan lemak panas, kesan stim. Keperluan sedemikian disediakan dengan secukupnya oleh produk Kerama Marazzi, yang direka bentuk untuk operasi dalam pelbagai keadaan.

kembali ke menu ↑

Penampilan yang menarik

Banyak masa dibelanjakan di dapur. Makanan ringan ini, dan makanan lengkap dengan keluarga anda. Oleh itu, rupa yang menarik adalah sangat penting.

Jubin ini direka bentuk untuk beroperasi dalam keadaan yang berbeza.

Jubin ini direka bentuk untuk beroperasi dalam keadaan yang berbeza.

Reka bentuk yang bergaya memerlukan keserasian yang baik terhadap reka bentuk dinding, puncak meja dan perabot facades. Kerama Marazzi menghasilkan jubin yang sesuai dengan reka bentuk yang berbeza.

kembali ke menu ↑

Untuk lantai

Pemilihan jubin untuk seks membolehkan anda meletakkan jubin kecil atau papak besar. Untuk bilik mandi adalah lebih baik untuk memilih permukaan tanpa slip.

Untuk bilik-bilik lain, jubin boleh menjadi kasar dan licin sepenuhnya licin. Koleksi Kerama Marazzi dicipta sedemikian rupa untuk membuat komposisi organik dengan penutup dinding dan permukaan lain.

Gaya penutup lantai dan skema warna harus digabungkan dengan seluruh reka bentuk bilik.
Boleh digunakan untuk lantai

Boleh digunakan untuk lantai

kembali ke menu ↑

Koleksi spektakular dan popular

Pengilang mempunyai banyak koleksi. Mereka membenarkan pembeli paling pilih untuk mencari penyelesaian gaya untuk reka bentuk rumah anda. Koleksi sentiasa dikemas kini dan ditambah. Sebahagian daripada mereka dibentangkan di bawah.

kembali ke menu ↑

Travertine

Jubin ini tergolong dalam koleksi Roman. Koleksi Travertine boleh digunakan untuk permukaan pelapis di bilik mandi atau di mana-mana bilik lain. Komposisi ini mempunyai:

 • sempadan;
 • jubin lantai;
 • jubin dinding;
 • hiasan seramik.

Di pedalaman nurseri

Di pedalaman nurseri

Jubin warna naungan pastel warna kuning muda, menyenangkan untuk mata, meniru marmar, dan hiasan dan sempadan dihiasi dengan corak geometri. Kesan keseluruhan yang dibuat oleh reka bentuk adalah penghalusan dan penghalusan. Warna tenang dan reka bentuk ringkas akan menarik ramai.

kembali ke menu ↑

Bromley

Bromley adalah keterukan dan kekangan yang wujud dalam tradisi Inggeris. Shades of beige, coklat dan kelabu dalam koleksi bahasa Inggeris Bromley mencipta reka bentuk yang hebat.

Jubin, meniru batu semula jadi, mendapat namanya sebagai penghormatan kepada sebuah bandar kecil berhampiran London. Pada masa ini, ia adalah kawasan besar di Luar London, yang menghargai tradisi. Sebagai tambahan kepada stoneware porselin dalam koleksi Bromley terdapat hiasan, sempadan dan sisipan.

Di pedalaman restoran

Di pedalaman restoran

kembali ke menu ↑

Surrey

Koleksi Inggeris diilhamkan oleh kebuk-kebuk dewan dan pokok-pokok beech, berbunga rhododendron dan bunga liar. Coklat, biru, warna-warna kuning muda dan putih adalah terkandung dalam corak jubin seramik.Klasik yang dipertahankan sentiasa fesyen dan berjalan lancar dengan hampir semua lekapan.

kembali ke menu ↑

Lignano

Produk yang dipanggil "Dua Venice" membawa kita ke pantai Adriatik yang hangat. Pasir keemasan semenanjung Lignano adalah kawasan resort yang terkenal kurang dari 100 kilometer dari Venice.

Tumbuhan semulajadi semenanjung diwakili oleh oak, pokok pinus dan pokok-pokok lain. Keindahan landskap semula jadi dan flora memberi inspirasi kepada penciptaan koleksi jubin Lignano.

Produk yang dipanggil Dua Venice

Produk yang dipanggil "Dua Venice"

Strukturnya termasuk elemen hiasan, jubin, sempadan, panel, panel dan pensel. Antara warna utama:

 • bordeaux;
 • kelabu;
 • turquoise;
 • putih

kembali ke menu ↑

Bosco

Tiruan kayu kering di dalam jubin dengan kombinasi warna-warna yang indah membolehkan mewujudkan dalaman sejagat. Perhiasan sempadan dengan cara asal menyerlahkan corak rumit. Gabungan warna gelap dan terang membolehkan anda membuat pelbagai komposisi untuk menghias bilik mandi, dapur atau koridor.

kembali ke menu ↑

Grace

Koleksi Itali dicirikan oleh kehangatan dan keanggunan. Tenang warna kuning muda dan corak lancar asal membolehkan anda menghias bilik mandi dengan rasa, serta keanggunan yang canggih. Julat jubin berwarna coklat terang adalah universal.

kembali ke menu ↑

Elegy

Koleksi jubin seramik Elegy dibezakan oleh warna-warna hangat, kemahiran. BBengkak hitam, coklat, bengkak membentuk corak bunga di hiasan dan sempadan.

Mengenali produk Keramo Marazzi, anda akan dapat merealisasikan idea anda dan menerapkan teknik rekaan reka bentuk asal.

 

Jubin di kawasan pedalaman

Gambaran keseluruhan pilihan

8 Skor Jumlah
Memilih kualiti

Jubin dari Kerama Marazzi adalah produk berkualiti tinggi dari pengeluar global yang mematuhi piawaian antarabangsa. Koleksi baru dikeluarkan setiap tahun. Julat Kerama Marazzi mempunyai beberapa ribu nama jubin. Setelah meninjau maklumat, sila tinggalkan komen anda dengan hujah dalam komen. Mereka akan berguna kepada pembaca lain. Pendapat anda sangat penting kepada kami. Terima kasih kerana penyertaan anda. Kami menghargai setiap ulasan anda dan masa anda.

Relevan maklumat
8
Ketersediaan permohonan
7.5
Pendedahan topik
8
Kredibiliti
8.5
Kebaikan
 • Pelbagai
 • Reka bentuk moden digunakan dengan teknologi digital
 • Ketersediaan sijil untuk produk
Cons
 • Kos yang cukup tinggi
 • Bukan setiap kedai boleh dibeli.
 • Peletakan harus dilakukan oleh seorang profesional.
Tambah ulasan anda

Kami akan gembira dan pendapat anda

Tinggalkan jawapan

Penilaian keseluruhan anda

ms2.decorexpro.com - Jurnal harian Reka bentuk, Senibina, Reka Bentuk Dalaman

Bilik-bilik

Halaman dan taman

Reka bentuk