Ruang masuk dengan rak untuk kasut dan pakaian Tangan: 125+ Pilihan foto (dengan tempat duduk, dengan gantungan, dengan bangku dan bukan sahaja)

Rak untuk kasut di lorong, yang tersedia hari ini, akan membantu anda menyelesaikan masalah menyimpan kasut di rumah anda.

Kandungannya:

Bilik di pintu masuk ke rumah boleh menetapkan nada untuk seluruh hiasan bilik, dan simpanan kasut yang betul akan meminimumkan kekeliruan dan menyediakan tempat yang bergaya bukan sahaja untuk kasut, tetapi juga untuk barangan peribadi lain. Pilih rak kasut di mana terdapat banyak elemen berfungsi untuk menggabungkan storan.

Sebuah bangku, seorang usang dengan rak dan penganjur lain menyumbang kepada penciptaan bilik yang teratur. Untuk membuat simpanan yang berkesan di kawasan kecil, gunakan bentuk yang tinggi dan sempit. Barang-barang semacam itu tidak memerlukan banyak ruang dan berkesan menggunakan dinding untuk penyimpanan.

Susun koridor dengan betul

In lorong Anda menyambut tetamu dan mengambil langkah pertama ke ruang peribadi anda selepas kerja seharian. Adalah masuk akal untuk mendekati bahagian rumah ini, dengan perhatian khusus kepada organisasi dan kebersihan. Ruang yang dianjurkan dan dipikirkan dengan baik akan mewujudkan nada yang tenang untuk anda dan tetamu anda. Hari ini kita akan bercakap bagaimana untuk memastikan kesan ini dengan bantuan rak untuk kasut.

Rak murah dan bergaya untuk kasut

Rak murah dan bergaya untuk kasut

Lembaga
Gunakan bakul dan kotak untuk memanfaatkan storan baru anda.

Sediakan rak berasingan untuk ahli keluarga yang berlainan atau buat bahagian mengikut musim atau jenis. Contohnya, anda mungkin mempunyai keranjang khas untuk semua beg serbaguna anda bersebelahan pintu depan, jadi anda tidak akan lupa untuk mengambil beg anda apabila anda pergi ke pasaran. Jika agak sukar bagi anda untuk menjejaki perkara seperti kunci dan dompet, membuat bakul khas atau mangkuk hiasan supaya anda sentiasa tahu di mana mereka berada.

Almari pakaian gelongsor untuk penyimpanan kasut dan rak kecil untuk kunci dan perkara-perkara lain yang diperbaiki

Almari pakaian gelongsor untuk penyimpanan kasut dan rak kecil untuk kunci dan perkara-perkara lain yang diperbaiki

Cangkuk boleh membantu semua orang di dalam rumah untuk membangunkan tabiat yang baik untuk membersihkan dan menyimpan barang-barang penting. Persekitaran yang teratur lebih mudah dijaga daripada mengamalkan penghapusan kekal kekeliruan. Untuk melengkapkan sistem storan, tambahkan aksesori akhir - rak atau rak kasut.

Mewujudkan ruang simpanan untuk kasut di luar pintu depan dapat membantu menjaga selebihnya. rumah anda seorang pembersih kecil, yang mendorong rumah dan tetamu mereka untuk melepaskan kasut mereka sebelum menuju ke rumah yang lain.Pilih model rak dengan cangkuk jika anda tidak mempunyai ruang penyimpanan yang mencukupi untuk semua homewear anda atau anda tidak mempunyai ruang yang cukup untuk memberikan tetamu anda tempat untuk menggantung mantel mereka.

kembali ke menu ↑

Letakkan rak untuk kasut dengan mudah

Kasut adalah salah satu perkara yang cepat keluar dari rumah saya. Ramai orang, termasuk saya sendiri, mempunyai kasut lebih banyak daripada yang mereka perlukan. Dan, seperti pakaian, banyak pasangan hampir tidak pernah memakai dan mereka hanya menduduki ruang berharga.

Pada nota
Inilah yang saya hasilkan: Saya melakukan pemeriksaan semua kasut, membawanya bersama dan meletakkannya di dalam bilik yang berasingan. Diisih ke dalam kategori. Saya memutuskan untuk diri sendiri berapa banyak kasut yang saya perlukan untuk setiap kategori. Berani dan tegas menyingkirkan kelebihan stim. Kemudian menghantar mereka kembali ke rak disusun ke dalam kategori.
Penyelesaian tersuai

Penyelesaian tersuai

Ruang bebas akan sentiasa menjadi masalah di mana-mana rumah. Nasib baik, banyak model rak kasut sesuai di mana saja. bilik dan juga di lorong. Mereka akan kelihatan baik di bilik persalinan besar di bilik tamu tingkapdi lorong atau di teras, walaupun di ruang tamu.

Jika anda mahu meletakkan rak untuk menyimpan kasut di ruang tamu, maka mungkin memilih model dengan pintu yang terbuka ke luar. Apabila pintu ditutup, anda zon Kasut penyimpan mungkin kelihatan seperti bangku atau bangku, dan ia boleh digunakan sebagai tempat duduk tambahan. Tiada siapa yang akan meneka jenis harta yang bersembunyi di dalam sana.

kembali ke menu ↑

Bagaimana untuk memilih perabot untuk kasut di dewan?

Malah di rumah-rumah yang paling teratur, lorong-lorong dan koridor dengan cepat boleh menjadi kawasan masalah yang berantakan. Mereka cenderung menjadi tempat sampah untuk kasut dan barangan lain, menjadikan ruang anda kurang menarik untuk keluarga dan tetamu. Menambah lorong dengan perabot khas adalah cara mudah untuk membawa kedua-dua fungsi dan gaya ke dalam rumah..

Penjimatan ruang

Penjimatan ruang

Untuk rak-rak kasut untuk menanggulangi gangguan itu, perlu memilih mereka mengikut organisasi Sebagai contoh, bangku simpanan dengan simpanan di bahagian bawah pada masa yang sama berfungsi sebagai tempat duduk dan boleh digunakan sebagai kedai kasut. Begitu juga, bergaya almari untuk kasut memberi minat dan menyediakan tempat yang mudah untuk disimpan.

Lembaga
Bagaimana pula dengan mewujudkan gaya pantai di lorong dengan perabot simpanan kasut anda? Palet warna untuk hiasan pantai adalah cahaya dan lapang. Putih, biru, krim, bangku atau gantungan dengan rak untuk kasut digabungkan dengan bakul tekstur yang diperbuat daripada rotan atau rotan akan sesuai secara organik dan mencipta aksen utama.
Bangku dengan ruang simpanan di bawah

Bangku dengan ruang simpanan di bawah

Penyangkut dengan rak

Untuk perabot membuat kesan di dalam bilik, memilih penyelesaian yang agak popular dan praktikal dengan penyangkut: ia adalah penyimpanan yang padat dan luas. Para rak atas secara tradisional digunakan sebagai tempat duduk, menjadikannya bantal. Oleh itu, reka bentuk ini menyelesaikan tiga masalah sekaligus:

 • simpanan kasut;
 • menyimpan perkara dan barang kecil yang boleh digantung di kait (contohnya, kunci);
 • tempat duduk yang selesa berhampiran pintu masuk untuk membuang kasut anda.

Lembaga
Untuk menyerlahkan objek, gunakan warna untuk berbeza dengan warna lain di dalam bilik. Shades of contrast dengan baik dengan nada kelabu-coklat. Untuk pengalaman menang-menang, gunakan gabungan klasik hitam dan putih, yang menghasilkan kontras yang peppy dengan mana-mana palet warna. Gabungan ini, sekali lagi, menjadi keutamaan bagi pereka.
Penyimpanan dengan pintu dan laci

Penyimpanan dengan pintu dan laci

Terdapat banyak pilihan, termasuk penyimpanan dengan pintu dan laci, untuk menyembunyikan kasut daripada penglihatan. Destinasi popular adalah kayu tua dan gabungan logam dan kayu.

Kayu cerah atau gelap dengan bentuk mudah sesuai dengan hiasan tradisional.Pilihan mudah ialah kabinet yang mengandungi cermin di bahagian dalam pintu atau laci tambahan untuk barang-barang kecil.

Kebanyakan model Art Nouveau mempunyai garis lurus dan gaya yang tegas. Bawah ruang bawah dan kekurangan tiang sisi memberikan udara dan pada masa yang sama kapasiti, tanpa membuat ruang lebih berat. Ideal untuk kanak-kanak kecil lorong-lorong (dan juga besar).

Art Nouveau

Art Nouveau

Dalam koridor kecil, struktur langsing tinggi menempati ruang yang minimum dan menggunakan ruang. dinding sebagai kawasan simpanan utama. Untuk bilik besar, keseimbangan atmosfera menggunakan dua unsur yang sama.

Rak kayu

Apakah jenis rekaan storan kasut yang sesuai untuk hiasan tradisional atau desa? Unsur-unsur dasar penampilan tradisional atau pedesaan adalah garis sederhana tanpa embel-embel. Kayu dalam kemasan semulajadi, gabungannya dengan bingkai logam tahan lama - penyelesaian yang baik, yang boleh didapati dalam pelbagai jenis reka bentuk. Atau lihat di bangku simpanan dengan uprights logam biasa.

Kayu dalam kemasan semulajadi

Kayu dalam kemasan semulajadi

Rak kasut dengan kerusi

Apabila anda memerlukan perabot yang menyediakan kawasan yang selesa untuk memakai dan mengangkat kasut anda, fikirkan tentang rak untuk kasut dengan tempat duduk. Dia akan membolehkan anda menyimpan dan menyusun kasut dan pakaian lain. Sebuah bangku di atas membolehkan anda duduk diam semasa pereobuvaniya. Anda tidak lagi perlu bersandar pada dinding untuk keseimbangan untuk memakai kasut anda. Kebanyakan ibu akan menyukai fakta bahawa anak-anak mereka tidak akan lagi mencemarkan dinding koridor.

Sebuah bangku di atas akan membantu anda dengan mudah mengubah kasut.

Sebuah bangku di atas akan membantu anda dengan mudah mengubah kasut.

Lengkapkan dengan bantal untuk kehangatan dan kemudahan.Rak di bawahnya memberikan ruang yang cukup untuk menyimpan beberapa pasang kasut, kasut dan selipar yang anda pakai setiap hari. Anda boleh meletakkan kotak rotan di atas untuk menyimpan aksesori kecil di satu tempat yang mudah.

Bangku kasut kayu keras dan venir adalah rupa yang menarik dan serba boleh.

Lembaga
Pilih model dengan jadual atasuntuk meletakkan objek hiasan.

Peranti konsep dan bakul terbuka sangat sesuai untuk menyimpan petunjuk dan aksesori untuk anjing, payung kompak, topi, sarung tangan dan barang-barang lain. Banyak bangku kasut berjalan baik dengan perabot lain.

Lihat bergaya

Lihat bergaya

Di bawah kawasan duduk terdapat beberapa rak untuk kasut. Bergantung pada berapa banyak rancangan anda untuk dibelanjakan dan berapa banyak ruang yang anda miliki, mereka boleh menyimpan dari 6 hingga 20 pasang kasut.

Rak besi tempa

Rak kasut besi tempa diperbuat daripada kepingan dan mempunyai kos yang tinggi. Produk ini diperlukan untuk kegunaan luaran, kerana ia mempunyai ketahanan kakisan yang tinggi dan kekuatan yang luar biasa. Ciri utama mereka adalah seperti berikut:

 • perlindungan kakisan;
 • peningkatan kekuatan;
 • reka bentuk eksklusif.

Model palsu

Model palsu

Dalam pembuatan produk palsu yang berkualiti tinggi, campuran logam yang boleh dipercayai dan teknologi khas digunakan mengikut garis panduan industri. Semak dengan pengeluar komposisi bahan mentah.

Bangku dengan rak

Untuk mendapatkan ruang penyimpanan tambahan untuk kasut di lorong, serta ruang tamu, bilik tidur, ruang makan atau bilik lain, dan apabila anda tidak mempunyai ruang yang cukup untuk perabot besar-besaran, cuba gunakan najis atau Utsmaniyah dengan ruang simpanan yang mencukupi.

Kotoran dalam nada kelabu kelihatan selesa

Kotoran dalam nada kelabu kelihatan selesa

Unsur-unsur apa yang harus dipertimbangkan untuk bangku sedemikian? Tekstur kain lembut memberi keselesaan kepada bilik. Pilihan pelapis untuk bangku hendaklah berada dalam warna yang sama seperti warna dasar yang digunakan di lorong untuk menyesuaikan item baru secara organik. Untuk menghiasi lorong dengan baik, gunakan warna cahaya atau putih tulen.

Kabinet di dalam dewan dengan rak

Sekiranya anda membuat keputusan untuk meletakkan almari pakaian yang lengkap di dalam lorong, walaupun dia makan semua ruang, pilih model sedemikian supaya ia menyediakan gabungan storan berfungsi dan penampilan yang bergaya, kerana penampilannya akan mengatasi dan menarik perhatian tetamu.Sebagai contoh, buat kabinet aksen dengan pintu dalam gaya yang bercampur dengan hiasan yang ada.

Gabungan storan berfungsi dan rupa yang bergaya

Gabungan storan berfungsi dan rupa yang bergaya

Barangan pakaian sering dilakukan padaseperti biasa, yang agak semulajadi untuk realiti kita - lorong-lorong yang luas agak jarang berlaku. Ciri kedua mereka adalah sejumlah besar rak dan sektor kecil untuk menyimpan kasut, surat dan penduduk tetap koridor yang lain.. Walaupun rak kasut sering dibuka, almari biasanya mempunyai pintu yang menyembunyikan rak di dalamnya.

Bangku dengan rak

Tidak ada banyak bangku yang mengkhususkan diri dalam simpanan kasut, kerana elemen ini mega mudah dan boleh digunakan di mana-mana bilik dan untuk sebarang tujuan. Setiap bilik mempunyai ruang untuk bangku kecil, jadi mengapa tidak memilihnya dengan ruang simpanan. Apa yang mereka selesa untuk koridor adalah saiz padatnya, dan anda boleh menggunakannya walaupun di dalam bilik kecil dan mendapatkan dua kelebihan yang besar - tempat untuk penyingkiran dan penyimpanan kasut yang selesa.

Boleh digunakan walaupun di dalam bilik kecil.

Boleh digunakan walaupun di dalam bilik kecil.

Perkara yang bergaya dan berfungsi ini sentiasa kelihatan seperti aksen, membawa keperibadian ke dalam reka bentuk. Sebagai tambahan kepada penyimpanan kasut yang kemas, bangku ini boleh digunakan untuk menyimpan barang-barang lain yang akan sentiasa berada di akses yang dekat - ciri yang berguna untuk para tetamu semasa lawatan mereka, dan bagi pemiliknya.

Pakai bantal tambahan, selimut untuk membuat keselesaan dan kemudahan. Dengan meletakkannya di bawah cermin atau gambar yang besar, anda akan mencipta reka bentuk holistik lengkap yang tidak memerlukan butiran tambahan.

Gaya klasik dan bijak

Gaya klasik dan bijak

Lembaga

Untuk membuat tema laut yang popular dalam beberapa pukulan, tumpukan pada warna putih, krim, warna biru dan pasir - mereka adalah asas gaya ini. Tambah tekstur seperti kain tenunan atau bakul tenunan. Sebuah bangku dengan rak dengan elemen rotan akan mewujudkan suasana yang tepat.

Rak logam

Pilihan yang ideal adalah rak logam universal, di mana terdapat ruang untuk payung, kasut dan barangan lain untuk para tetamu. Penambahan logam dengan kayu akan menjadikan perabot lebih dipercayai dan estetik menarik. Barisan logam yang mudah digabungkan dengan kayu adalah asas untuk mencipta gaya "mudah" yang menaklukkan dengan "jenius "nya.

Barisan logam mudah digabungkan dengan kayu

Barisan logam mudah digabungkan dengan kayu

Berdiri untuk simpanan

Item ini sama dengan gantungan dengan rak, tetapi mempunyai ruang simpanan tambahan. Ia ringan dan menarik perhatian, ia boleh ditambah ke mana-mana hiasan. Dalam koridor kecil, bangku yang dipasangkan dengan rak dinding dan cangkuk mencipta tempat sejagat bagi tetamu untuk meninggalkan kot, topi dan kasut kotor. Gunakan bantal lembut bergaya. Hormati penjajaran warna, untuk mewujudkan harmonisasi organik gaya bilik.Permaidani berdiri dengan satu perkara berlaku kedua-dua monophonic, dan corak.

Dewan masuk gaya Scandinavia

Dewan masuk gaya Scandinavia

Rak tertutup

Walaupun rak kasut sering dibuka, pakaian biasanya mempunyai pintu yang menyembunyikan rak dalaman dengan pemegang kasut yang mudah. Walaupun pilihan pakaian dan bahan untuk mereka adalah sebahagian besarnya terhad kepada kayu atau logam, bersama dengan rak tertutup standard dan rias masih terdapat sebilangan besar model hiasan dengan cermin, permukaan logam, kesan decoupage dan banyak lagi.

Pemakainya mempunyai rak dengan pemegang kasut yang mudah.

Pemakainya mempunyai rak dengan pemegang kasut yang mudah.

Dalam gaya moden yang disediakan, dada hitam berlapis hitam kelihatan baik, dan dada walnut atau oak sesuai untuk gaya negara.

Rak penjuru

Untuk menggunakan ruang dengan berkesan, selalu menempati sudut-sudut bilik. Oleh kerana untuk lorong itu harta yang paling relevan adalah keupayaannya, gunakan sudut untuk meletakkan kasut dengan tepat di dalamnya. Rak buku penjuru dibuka dan ditutup, tetapi yang tertutup sentiasa membuat ruang lebih berat kerana bentuknya dan menyembunyikan meter persegi.

Untuk penggunaan ruang yang cekap

Untuk penggunaan ruang yang cekap

Rak terbuka kelihatan hebat dari kayu, pilihan ini agak luas dan sesuai untuk keluarga besar.

Rak plastik

Rak plastik adalah sesuai untuk perumahan sewa, serta apabila berpindah ke rumah baru, apabila masa diperlukan untuk membeli kelengkapan tetap. Oleh kerana sifat-sifat bahan tersebut, plastik berumur pendek dan sesuai hanya sebagai pilihan sementara. Walau bagaimanapun, ia adalah baik kerana ia menyiratkan pelbagai warna dan stylisasi untuk bahan dan fenomena semula jadi yang berbeza, atau kesan lain..

Rak plastik sebagai pilihan sementara

Rak plastik sebagai pilihan sementara

kembali ke menu ↑

9 cara mudah untuk mengatur kasut

Sekiranya anda mempunyai sekurang-kurangnya 10 pasang kasut yang anda pakai secara tetap dan perlu mengaturnya, tips ini akan membantu anda. Menguruskan kasut tidak memerlukan membelanjakan kekayaan, dan tidak bermakna anda harus mempunyai sebuah almari saiz sebuah rumah kecil. Anda boleh dengan mudah menganjurkan kasut anda dalam longgokan kecil yang sempurna dan tidak pernah risau kehilangannya lagi.

Pilihan storan yang tidak biasa

Pilihan storan yang tidak biasa

Rak untuk kasut boleh dibuat dari banyak perkara di tangan yang kelihatan hebat dan benar-benar berkesan dalam menjaga segala-galanya kemas. Lihatlah 9 idea terbaik untuk menganjurkan kasut dan lihat bagaimana mereka membantu anda menyimpan koleksi yang kemas.

kembali ke menu ↑

Dianjurkan mengikut gaya

Jika anda cenderung memakai pelbagai jenis kasut: balet flat, kasut, kasut, dan sebagainya, maka anda boleh mengaturnya mengikut gaya untuk memilih keseluruhan gambar sekaligus. Ambil satu langkah lagi: jika anda mempunyai koleksi yang mencukupi, aturnya dengan gaya, dan kemudian berwarna.

Dalam gaya kayu

Dalam gaya kayu

kembali ke menu ↑

Sesuai dengan rak biasa

Jika anda mempunyai ruang, tambahkan beberapa rak ke almari anda untuk memegang kasut anda. Menambah rak ke dinding adalah cara terbaik untuk menyimpan semua kasut anda bersama-sama dan mempunyai banyak ruang untuk perkara lain. Ini berfungsi dengan baik apabila terdapat almari pakaian yang cukup besar, tetapi anda boleh meletakkan rak baru di mana-mana tempat di mana dinding kosong.

Untuk lorong di mana terdapat dinding percuma

Untuk lorong di mana terdapat dinding percuma

kembali ke menu ↑

Gunakan rak buku

Rak buku besar untuk mengatur apa sahaja yang anda inginkan, dan anda boleh menggunakannya untuk menjaga kasut anda. Jika anda mempunyai tempat untuk memasang rak buku di dalam almari, hebat. Jika tidak, simpan sepatu anda di rak di bilik tidur anda atau bilik mandi - di mana anda mempunyai tempat untuknya. Pertimbangkan membina ke dalam dinding bilik tidur untuk menjimatkan ruang dan mempunyai pilihan yang mudah untuk menyimpan kasut dan aksesori lain.

Rak Buku, sebagai pilihan untuk penyimpanan

Rak Buku, sebagai pilihan untuk penyimpanan

kembali ke menu ↑

Cari ruang tambahan

Terdapat begitu banyak tempat untuk menyimpan kasut anda. Jika anda mempunyai ruang untuk membuat rak, letakkannya di bilik tidur atau almari. Gunakan meja persalinan untuk penyimpanan yang kemas dan juga rak-rak kecil yang menggantung di dinding adalah sempurna untuk menyimpan kasut dari lantai.Gunakan imaginasi anda untuk membuat ruang simpanan untuk kasut.

kembali ke menu ↑

Pemegang kasut loket

Dengan bantuan beberapa lembaga nipis mewujudkan tempat untuk kasut dengan tumit. Anda hanya perlu memotong bilah ke dinding atau mengetuknya ke bahagian belakang kabinet, memastikan ia dipasang dengan tepat. Kemudian letakkan tumit anda pada papan tumit. Ini berfungsi dengan baik untuk ruang kecil, dan anda boleh meletakkan beberapa pasang kasut pada satu jalur.

Untuk tumit

Untuk tumit

Dan di sini adalah satu lagi pilihan untuk inspirasi: giliran, selepas satu pereka, bingkai disassembled untuk gambar ke dalam simpanan dinding. Pilihan dua: beli dinding di kedai pembaikan rumah, potong saiz, cat dan akhirnya menggantungnya.
kembali ke menu ↑

Rak paip PVC

Biasanya paip PVC tersembunyi di belakang drywall, tetapi di sini ia mengambil tempat utama sebagai asas untuk rak kasut kreatif yang lain yang boleh anda buat dengan tangan anda sendiri.

Versi tiub yang sangat bergaya

Versi tiub yang sangat bergaya

kembali ke menu ↑

Idea untuk rak sempit

Di tempat yang sempit, seperti sudut pintu masuk, rak kasut ini, yang juga boleh dibuat secara berasingan, menyediakan penyelesaian padat tetapi berkesan untuk menyimpan kasut dari sebarang jenis - dari kasut ringan hingga kasut yang besar.

kembali ke menu ↑

Pendants

Simpan ruang dengan meletakkan kasut di dinding atau di belakang almari. Terbaik untuk kasut dan kasut rata. Apa yang anda perlukan ialah penyangkut kasut dan bilah.

Penggantung khas di dalam almari, sebagai alternatif untuk penyimpanan

Penggantung khas di dalam almari, sebagai alternatif untuk penyimpanan

kembali ke menu ↑

Hidupkan rak IKEA anda ke dalam rak kasut

Peretasan hayat Ikea sentiasa berjaya, memilih rak buku Ikea biasa dan menjadikannya kedai kasut yang cantik dan menyimpan kasut yang sangat cekap. Anda boleh membuat penganjur kasut ini hanya dalam masa satu jam dan mempunyai banyak ruang simpanan untuk semua kasut.

kembali ke menu ↑

Rak di bawah kasut dengan tangan mereka sendiri

Saya benar-benar diilhamkan oleh rak kasut dengan tangan saya sendiri berdasarkan rak buku Ikea. Saya mendapat Ikea Billy, yang tidak berkesan di dalam rumah:

Rak buku ini mempunyai saiz yang sesuai untuk bahagian separuh kiri almari pakaian saya dan saya mendapati pelajaran di Internet untuk membuat rak dinding berukuran enam kaki.

Mudah untuk melakukannya sendiri

Mudah untuk melakukannya sendiri

kembali ke menu ↑

Melakukan rak heksagon dengan tangan anda sendiri: apa yang anda perlukan?

Senarai alat anda agak mudah. Buat seberapa banyak bentuk yang anda mahu dan aturnya. Arahan ini direka untuk 8 helai yang sesuai dengan sempurna ke dalam rak IKEA Ikea. Di manakah saya mulakan:

 • Saya membeli selimut 1 x 10 inci (2.5x25 cm) panjang 1.5-2 meter untuk memudahkan penghantaran barang-barang rumah;
 • gam untuk kayu;
 • varnis untuk salutan;
 • noda kayu - Saya menggunakan minyak biji rami;
 • sandpaper, berus dan kain untuk pencelupan.

Mudah lakukan sendiri

Mudah lakukan sendiri

Juga ambil perhatian bahawa 1x10 inci agak sempit dan kira-kira 23 cm Ini bermakna angka kasut akan mempunyai kedalaman 9 1/4 inci (23 cm). Ini adalah saiz yang sempurna untuk kanak-kanak dan kasut ibu (saiz saya ialah 37). Sekiranya keluarga anda cukup tinggi, anda memerlukan kedalaman yang besar.

kembali ke menu ↑

Panduan Rangka Sepatu demi Langkah

Langkah 1 (pilihan)

Sediakan rak anda. Rak buku asal saya adalah hitam. Saya dengan cepat melukis dan melukisnya dengan putih, menggunakan cat yang tinggal. Jika anda sudah mempunyai rak putih atau mahu menggunakan hitam, langkau item ini.

Langkah 2

Kira sudut. Cuba ingat semula sekolah menengah dan hitung saiz segi enam.

Lebar buku saya ialah 30 inci (76 cm), dan saya memerlukan setiap rak 10 inci lebar (atau hanya persegi).

Langkah 3

Buat kawan dengan seseorang yang memiliki alat kuasa. Untuk membuat rak, anda perlu memotong bilah 1 x 10 inci ke 48 bilah 15 cm (5.3 / 4 inci).

Rak buku do-it-yourself

Rak buku do-it-yourself

Buat beberapa plat tambahan supaya terdapat rizab sekiranya berlaku perkahwinan. Kemudian letakkan pisau pada alat pada 30 darjah dan potong setiap akhir hujungnya.

Langkah 4

Pasang papan dengan bentuk segi enam tetap. Pukul di kuku di sepanjang satu pinggir setiap potong pokok.

Kemudian gunakan gam kayu di sepanjang jahitan sebelum memaku kepingan bersama. Setiap segi enam akan sedikit tipis sehingga gam kayu kering. Saya memasang semua rak ke tempat di mana gam telah kering sepenuhnya dalam sekelip mata, supaya semua sudut tetap rata.

Langkah 5

Ia adalah masa untuk cat. Ia sentiasa disyorkan untuk pretreat kayu sebelum pencelupan.Anda juga boleh membasahi kayu dengan kain dan air daripada membeli produk khas. Saya menggunakan kaedah ini dan gembira dengan hasilnya.

Variasi palet mereka

Variasi palet mereka

Langkah 6

Pemasangan Saya membuat rak-rak dalam tiga baris, mengaturnya dalam corak penjaga pintu. Saya juga menggunakan rak atas asal sebagai pendirian untuk bakul dan barang-barang yang lebih kecil.

Untuk rumah saya, rak kasut adalah satu-satunya perabot untuk penyimpanan yang sesuai dengan bilik, dan segala-galanya hanya barang-barang hiasan dan ruang kerja yang ringan yang tidak menimbang di pedalaman.

Ruang yang diperlukan untuk setiap koridor

Ruang yang diperlukan untuk setiap koridor

 

Bagi saya, rak kasut dengan kerusi membuka dunia baru keselesaan: Saya tidak dapat membayangkan bagaimana anda boleh hidup tanpa tempat yang indah ini untuk duduk sebelum, terutamanya selepas hari kerja yang panjang.

Idea rak

Pilihan kayu

9 Skor Jumlah
Rak kasut

Secara tradisinya, lorong adalah tempat kami meninggalkan semua pakaian luar. Walau bagaimanapun, bagaimana untuk menguruskan untuk memastikan bilik ini lapang dan masih cukup luas? Jika anda mempunyai koridor besar - anda bernasib baik. Setelah meninjau maklumat, sila tinggalkan komen anda dengan hujah dalam komen. Mereka akan berguna kepada pembaca lain. Pendapat anda sangat penting kepada kami. Terima kasih kerana penyertaan anda. Kami menghargai setiap ulasan anda dan masa anda.

Relevan maklumat
9.5
Ketersediaan permohonan
8.5
Pendedahan topik
9
Kebolehpercayaan maklumat
8
Kebaikan
 • Jangan menimbang ke pedalaman
 • Model rendah juga boleh digunakan sebagai tempat duduk.
 • Di pasaran terdapat pelbagai kebaikan ini untuk setiap rasa, warna, saiz dan dompet
Cons
 • Ia tidak selalu mungkin untuk menggabungkan rak dan almari di bilik yang sama disebabkan oleh kesan kekacauan
 • Rak yang luas untuk kasut melegakan dan mencadangkan idea bahawa kasut tidak begitu banyak, kerana ia disimpan dengan baik
 • Model rak fesyen agak mahal.
Tambah ulasan anda

Novozhenina Anna

Hai, saya di sini kerana reka bentuk dalaman adalah kelemahan saya. Saya kerap merasakan daun melalui hauz, mencari inspirasi demi kepentingan dan tidak melupakan Ikea))

Kami akan gembira dan pendapat anda

Tinggalkan jawapan

Penilaian keseluruhan anda

ms2.decorexpro.com - Jurnal harian Reka bentuk, Senibina, Reka Bentuk Dalaman

Bilik-bilik

Halaman dan taman

Reka bentuk