175+ Gambar Projek rumah dari blok konkrit Foam, atau Bagaimana dengan cepat membina mimpi?

Pada zaman teknologi baru, banyak menjadi nyata dan berpatutan. Buih kotej - impian menjadi kenyataan.

Kandungannya:

Kami merancang untuk membina blok buih

Pembinaan mana-mana bangunan bermula dengan lukisan. Ia meletakkan komunikasi, perancangan, ciri seni bina. Versi elektronik buih blok buih adalah langkah pertama ke arah rumah impian anda.

Rumah blok buih luar biasa

Rumah blok buih luar biasa

Anda tidak boleh memulakan pembinaan pada corak di atas kertas - ini tidak dapat dielakkan membawa kepada kesukaran yang lebih lanjut. Lupakan sesuatu, jangan berfikir, atau hanya tidak tahu apa-apa. Ini boleh dielakkan dengan mempunyai pelan yang jelas. Keyakinan anda terhadap kualiti kerja adalah motivasi yang baik untuk memerintahkan pelaksanaan lukisan.

Pelan lantai bawah

Pelan lantai bawah

Konkrit busa (blok buih), sebagai bahan binaan, semakin popular.

Terdapat banyak sebab untuk ini:

 • Bahan ringan memudahkan peletakan.
 • Dimensi besar, yang menjimatkan masa pembinaan sebanyak mungkin.
 • Struktur poros dengan ciri-ciri penebat panas dan bunyi yang lebih baik.
 • Bahan mesra alam. Jumlah minimum kekotoran yang tidak menjejaskan kesihatan manusia.
Pelan lantai kedua

Pelan lantai kedua

Bahan ini sesuai untuk bangunan rendah. Bangunan bertingkat tinggi biasanya dibina menggunakan papak lantai. Jisim mereka boleh menjejaskan struktur konkrit busa. Akibatnya dapat dielakkan dengan menghabiskan waktu yang diperuntukkan untuk menyusut blok. Jika anda mengikuti teknologi pembinaan, anda boleh membina dua tingkat tanpa risiko.

kembali ke menu ↑

Projek pondok satu tingkat atau mewujudkan ladang "keluarga"

Sudah bertahun-tahun berlalu sejak zaman bangsawan, tetapi siapa yang enggan menjadi pemilik harta "klan". Dan hari ini pembinaan "sarang keluarga" adalah perkara biasa.

Rumah sepatutnya menyenangkan penyewa. Pemilik masa depan mempunyai hak untuk memilih lokasi bilik, kawasan dapur, bilangan gudang dan rumah hijau yang diperlukan. Kini arkitek bekerja bersama-sama dengan pereka, mewujudkan bangunan yang indah: dari klasik yang ketat hingga gothic dan berteknologi tinggi.

Konkrit busa sesuai untuk penyesuaian semasa pembinaan, anda boleh memilih rumah seni bina kompleks dan pastikan: sama akan menjadi milik anda. Dengan bayaran, anda boleh "membina semula" pedalaman sehingga anda menemui sesuatu yang sesuai dengan citarasa anda.

Melayari laman web ini, menggunakan landskap atau membina kolam renang - perkhidmatan berbayar tambahan. Harga akan "membuat" dan skala perubahan, tetapi jika anda mula membuat impian anda menjadi kenyataan, maka anda akan menjimatkan lebih baik pada anggaran kos.

Sebuah syarikat pembinaan yang menjalankan projek boleh melebih-lebihkan kuantiti dan meremehkan kualiti, yang akan menjejaskan jumlah akhir. Oleh itu, adalah bernilai membuat "anggaran dasar." Ini termasuk pengiraan asas jumlah bahan binaan dan anggaran harga perkhidmatan.

kembali ke menu ↑

Pembinaan rumah-rumah dua tingkat

Untuk mula memilih projek perlu lama sebelum pembinaan. Apabila masa berlalu, keadaan kehidupan berubah, pemikiran baru mengenai ciri reka bentuk datang ke minda. Selama setengah tahun projek anda akan masak, ia akan menjadi bijak.

Kami telah membincangkan kelebihan projek tersuai. Apabila membina sebuah rumah, mereka juga penting. Model pelanggan pedalaman untuk rasa sendiri. Peranan khas dalam projek bangunan dua tingkat dimainkan oleh yayasan. Ia harus berdasarkan pengetahuan mengenai geografi kawasan, analisis tanah, jisim seluruh bangunan yang dimaksudkan.

Profesional memilih asas jalur.

Jenis asas ini diperbuat daripada konkrit. Ini adalah reka bentuk yang mahal, tetapi ia boleh memegang berat rumah dua tingkat. Satu lagi kesukaran ialah pengancing tumpang tindih. Pengiraan yang betul - kunci untuk hidup yang selamat.

Lembaga
Sila ambil perhatian bahawa jika ada kanak-kanak kecil dalam keluarga, perhatian khusus harus dibayar dalam projek. tangga. Ia mestilah selamat atau mempunyai halangan sisi pelindung.

Bilik air dalam dua tahap - ini adalah ramuan komunikasi yang rumit. Dalam projek-projek mereka "tersembunyi", tetapi dengan akses yang diperlukan untuk kemungkinan pembetulan kesilapan. Memerlukan paip tambahan. Sistem pemanasan mungkin sukar, memerlukan pemasangan peralatan khas (pam edaran) - diperlukan untuk laluan penyejuk yang tersedia di sepanjang litar.

Pembinaan dua tingkat memerlukan pematuhan dengan semua formaliti teknikal. Penyimpangan dari norma boleh membawa kepada akibat negatif. Selepas membetulkan kesilapan adalah mustahil.
kembali ke menu ↑

Konkrit busa dengan mansard

Melihat projek rumah itu, anda tidak memahami dengan segera, ini adalah rumah dua atau satu tingkat. Tidak boleh dinafikan dengan penjimatan kos loteng berbanding dengan pembinaan dua tingkat dan bonus dalam bentuk ruang guna tambahan untuk bangunan satu tingkat.

Harga sebuah rumah dengan loteng lebih rendah daripada harga dua tingkat disebabkan ketiadaan lantai dan plot dindingitulah sebabnya mereka mendapat populariti dengan pelanggan. Terutamanya berharga apabila tanah kecil dan ruang simpanan - salah satu keutamaan. Ramai yang meminta untuk menambah projek ke balkoni, yang akan menambah keindahan dan keselesaan rumah.

Untuk bilik loteng adalah hangat dan selesa, anda memerlukan kerja yang berkualiti dengan bumbung. Walaupun anda sendiri dapat membina dinding - dengan bumbung anda tidak boleh meneka dan mendapat banyak masalah. Untuk rangka kerja, anda boleh menggunakan kayu kering, pilih penebat dan penebat, membuat lapisan dengan papan lapis, dan kemudian tutupnya dengan jubin logam atau bahan bumbung lain.

Apabila membeli bahan untuk bumbung, ingat bahawa blok buih menyerap kelembapan. Ia adalah perlu untuk membuat tanjung pada overhangs. Mereka akan melindungi dinding dari alam semula jadi.

Loteng boleh diatur untuk mana-mana kawasan yang anda perlukan: ia boleh menjadi kajian, kanak-kanak, bilik tidur. Reka bentuk loteng boleh berbeza dari seluruh rumah - ruang berasingan, di sini anda boleh merangkumi idea paling gila. Ruang di bawah bumbung kini bukan sahaja ruang penyimpanan untuk perkara-perkara yang tidak perlu.

kembali ke menu ↑

Projek 8x8

Direka seperti kawasan rumah untuk keperluan keluarga purata dengan satu atau dua orang anak. Ruang peribadi disediakan untuk semua orang, termasuk jumlah keseluruhan ruang tamu, dewan, dapur yang luas.

Terdapat projek tipikal dan individu. Kotej biasa boleh dimuat turun secara percuma di Internet. Tetapi jika anda mempunyai idea anda tentang rumah masa depan - menyewa satu pasukan pereka. Mereka akan mengambil kira zon iklim di mana anda akan hidup, kualiti tanah, geografi tapak.

Projek rumah 8x8

Projek rumah 8x8

Lembaga
Pentingnya tindakan ini tidak boleh dipandang ringan, karena jenis dasar struktur masa depan akan bergantung padanya.Tetulang tetulang tambahan akan menyediakan rumah anda dengan kekuatan tambahan.
Fasad rumah blok buih memerlukan peletakan dan pelapisan

Fasad rumah blok buih memerlukan peletakan dan pelapisan

Blok mempunyai struktur selular, mereka perlu dikukuhkan untuk kebolehpercayaan tambahan. Asas mesti mendatar. Daripada parameter ini, bergantung pada peletakan baris pertama yang betul. Konkrit busa adalah bersifat hygroscopic: sebelum menaikkan dinding, lebih baik untuk kalis air asas.Facade Rumah blok buih memerlukan melepa dan pelapisan. Selain kecantikan, terdapat faktor penebat haba tambahan. Pilihan untuk menghadapi bahan-bahan bervariasi dalam tekstur dan harga.

kembali ke menu ↑

Dari buih dengan garaj. Perbelanjaan atau keperluan tambahan?

Kereta itu ada di hampir setiap keluarga, tempat untuk garaj diperlukan untuk pemaju. Ia sering difikirkan bahawa ini adalah perbelanjaan tambahan, dan kereta boleh berdiri di jalan. Tetapi jika anda melihat projek rumah itu - ia tidak mungkin untuk ditolak.

Garaj ini direka bentuk sebagai sebahagian daripada rumah, dengan keseluruhannya. Diasumsikan bahawa garaj - ini adalah syurga untuk kereta, dan bilik utiliti tambahan untuk penyimpanan. Selalunya keluarga menggunakan garaj sebagai stor bilik untuk menyimpan jeruk dan lilitan, melengkapkan simpanan rak.

Lembaga
Adalah disyorkan untuk mempunyai garaj di sebelah utara - di sebelah selatan, ia akan terlalu panas.

Ia berhati-hati menjaga pengalihudaraan. Bau gas ekzos tidak boleh menembusi kawasan hidup. Adalah lebih baik untuk membina garaj pada jarak 5-10 meter dari rumah itu sendiri.

kembali ke menu ↑

Plus garaj:

 • Anda boleh masuk ke garaj terus dari rumah. Sangat mudah apabila anda tidak perlu keluar untuk alat atau balang acar.
 • Sekiranya anda kembali dengan banyak pembelian atau perkara berat, jangan seret di halaman, anda boleh memunggah di rumah.
 • Dalam cuaca buruk, ia tidak mengambil masalah untuk memulakan, memanaskan kereta, dan apabila anda kembali tidak perlu basah atau membekukan, kembali ke rumah.
 • Kemungkinan besar kereta itu akan dicederakan atau dicuri jika berada di garaj "rumah".
 • Garaj terbina dalam lebih panas daripada bangunan yang berasingan dan pembaikan kecil tidak kelihatan sangat menyusahkan.

Setelah mempertimbangkan semua kebaikan dan keburukan garasi terbina dalam, saya akan menambah bahawa di ruang bebas anda boleh membina taman permainan atau meletakkan gazebo. Jimat untuk membina rumah dengan garaj boleh jadi, meninggalkan lantai dua yang memihak kepada loteng.

kembali ke menu ↑

Kelas ekonomi rumah. Peluang besar untuk sebuah rumah kecil

Peluang besar untuk sebuah rumah kecil

Peluang besar untuk sebuah rumah kecil

Untuk membina projek atau tidak - pelanggan memilih bergantung pada kemungkinan kewangan. Lihat internet untuk projek percuma. Ini akan membolehkan anda menavigasi isu ini dengan lebih baik. Jika anda mencari pilihan yang sedia ada - anda boleh mencari syarikat pembinaan untuk melaksanakan projek tersebut. Jika tidak, buatlah konsep rumah anda. Pereka akan mengambil kira semua kehendak dan membangunkan projek yang anda perlukan. Berinteraksi dengan mereka, anda boleh membuat perubahan di mana-mana peringkat, dan ini akan dilakukan dengan cekap, dengan mengambil kira proses tersebut.

Pilihan untuk menghiasi ruang tamu

Pilihan untuk menghiasi ruang tamu

Bagi mereka yang tidak mempunyai wang yang cukup untuk pembinaan mahal, ada cadangan dalam segmen "Rumah kelas ekonomi". Ini adalah perumahan yang sangat berfungsi tanpa skop wilayah. Pesara, pengantin lelaki, keluarga muda - ini adalah kategori utama pelanggan untuk projek tersebut.

Bilik tidur yang kecil dan nyaman dengan warna biru

Bilik tidur yang kecil dan nyaman dengan warna biru

Kadang-kadang ia berlaku bahawa harga pondok mini itu dapat dibandingkan dengan harga apartmen di bandar, dan kelebihan hidup di luar bandar tidak dapat dibandingkan dengan "alam konkrit dan aspal". Hari ini anda tidak akan mengejutkan sesiapa sahaja dengan infrastruktur yang dibangunkan. Pusat membeli-belah, kedai, sekolah terletak di mana-mana. Kehidupan yang lebih berharga menjadi di luar bandar.

Bilik mandi yang bergaya dan selesa

Bilik mandi yang bergaya dan selesa

Kelas ekonomi adalah ciri kos, tidak berkualiti. Anda tidak kehilangan apa-apa dengan melabur dalam reka bentuk dan pembinaan, tetapi mendapat kelebihan: anda menentukan apa perumahan itu akan menjadi seperti. Sebagai contoh, dapur adalah asas bagi mana-mana suri rumah. Pangsapuri murah mencadangkan ruang dapur tidak lebih daripada 6.5 meter.Dan dalam projek ini anda boleh meletakkan dapur 10 - 12 meter.

Dinette kecil

Dinette kecil

Perkara yang sama berlaku untuk semua yang lain: anda menyuarakannya - anda telah merangka dan membinanya untuk anda. Dan satu lagi perbandingan harga tidak memihak kepada apartmen - jika anda membeli apartmen dua bilik di bandar, garasi (yang masih perlu anda capai), anda boleh memenuhi syarat untuk rumah kelas ekonomi untuk perbelanjaan. Tetapi akan ada dapur 10 meter, 2 atau 3 bilik, luas dewan masuk dan garaj terbina dalam.

Meja makan boleh diletakkan di ruang tamu.

Meja makan boleh diletakkan di ruang tamu.

Semua pengiraan untuk kos pembinaan dan reka bentuk rumah akan memberi anda kontraktor terpilih. Kebimbangan anda adalah untuk menetapkan tugasan, membayar bil. Kebanyakan firma menganggap ansuran, pelanggan pinjaman.

kembali ke menu ↑

Projek rumah negara. Hujung minggu yang selesa

Pembinaan rumah negara adalah perkara yang bertanggungjawab. Ia berbeza daripada pembinaan perumahan sahaja dalam skala. Fungsi dacha adalah untuk menjadi perumahan, sementara pemilik bosan kesibukan bandar akan tiba di tanah mereka untuk berehat.

Bangunan pondok yang dirancang dengan kekhususan:

 • Adakah anda merancang kediaman sementara di negara ini?
 • Pengiraan katil.
 • Kehadiran ruang bawah tanah dan ruang bawah tanah.
 • Operasi dalam musim panas atau pemanasan disediakan.

Jika anda membuat keputusan untuk memerintahkan projek rumah negara anda sendiri, sekumpulan pereka akan membuat pengukuran yang diperlukan di tapak anda, membuat anggaran perbelanjaan, menyediakan projek mengikut kehendak anda.

Fungsi pondok - untuk menjadi perumahan untuk rekreasi

Fungsi pondok - untuk menjadi perumahan untuk rekreasi

Semua perkara penting ini mesti difikirkan terlebih dahulu. Di hadapan kewangan dan sebidang tanah kecil, lebih baik untuk membina struktur dua tingkat. Sekiranya tidak ada sekatan ke atas kawasan itu, bangunan satu tingkat akan menjadi pilihan ekonomi.

Samostroy tidak selalu bermaksud kos rendah. Lebih sering ternyata bahawa si penderitaan membayar dua kali. Jika anda membina untuk masa yang lama - pemusnahan blok busa yang tidak dapat dielakkan.

Mereka cepat menyerap kelembapan dan boleh runtuh. Cepat boleh memecahkan teknologi.

Terdapat hanya satu pilihan yang tersisa - untuk mempercayakan pembinaan kepada tuan. Sekiranya terdapat projek, peluang untuk kesilapan kecil.

Di hadapan kewangan dan sebidang tanah kecil, lebih baik untuk membina struktur dua tingkat

Di hadapan kewangan dan sebidang tanah kecil, lebih baik untuk membina struktur dua tingkat

Jika anda meragui keperluan untuk projek - cuba untuk mengira perbezaan sebenar antara pembinaan diri dan dilakukan oleh profesional. Pertimbangkan kos bahan, penghantaran, saraf, masa yang dibelanjakan. Mungkin anda akan kecewa dengan bulatan bahan binaan yang tidak berkesudahan, membina habuk dan keletihan anda sendiri.

kembali ke menu ↑

Trend reka bentuk moden

Dunia berkembang dengan pantas. Reka bentuk dan pembinaan tidak terkecuali. Bahan-bahan baru muncul, dengan tegas menakluk pasaran. Blok dari konkrit busa datang untuk menggantikan bata. Ciri-cirinya dibenarkan untuk membina dengan cepat dan cekap. Reka bentuk bangunan yang dibina sangat mengagumkan.

Pada masa yang sama, rumah-rumah kecil menjadi popular di kalangan kelas pertengahan. Semakin ramai orang memimpikan kotej negara. Jika sebelum ini dianggap mewah, kini banyak keluarga yang mampu membeli harta peribadi.

Ciri-ciri konkrit busa membolehkan anda membina dengan cepat dan cekap.

Ciri-ciri konkrit busa membolehkan anda membina dengan cepat dan cekap.

Projek itu sebelum ini mampu membayar beberapa pemaju. Orang biasa dibina dengan cara lama atau sebagai jiran. Sekarang arkitek, pereka, pereka adalah profesi yang popular.

Siapa yang pernah membina, tahu betapa sukarnya untuk tidak membuat kesilapan, meramalkan segala-galanya, tidak kecewa dalam beberapa tahun akibatnya. Kadar pembinaan semakin meningkat, dan dengan mereka keperluan untuk projek. Anda cepat terbiasa dengan segala-galanya yang baik: sukar untuk meninggalkan projek turnkey.

Bangunan itu dalam gaya moden

Bangunan itu dalam gaya moden

Formula ini adalah "mengawal tetapi tidak berpartisipasi": masa kebanyakan kita dikhaskan untuk bekerja, dan pembinaan memerlukan kehadiran berterusan. Permintaan melahirkan tawaran - ada firma yang menjaga semua rumah kami dalam pembinaan.

Untuk membina bahan-bahan moden - anda perlu mengetahui perkara-perkara kecil, untuk menavigasi dalam banyak inovasi. Pereka melakukan pekerjaan yang sangat baik dengan tugas ini. Beberapa yang mahu mengambil pembinaan mereka sendiri.

kembali ke menu ↑

Beberapa helah projek

Dalam proses kerja projek, terdapat banyak pertikaian dalam keluarga mengenai lokasi premis di dalam rumah. Sebagai contoh, koridor: sebagai tambahan kepada fungsi laluan - tiada ciri yang berguna. Anda boleh menyingkirkan ruang ini dengan mengeluarkan sekatan, mewujudkan satu platform.. Boleh buat dan melengkung pembinaan Ini mencipta ilusi kehadiran bilik lain dan sedikit mengembang ruang (terutama jika anda memasang cermin besar di satu bahagian bilik).

Ruang tamu dengan gaya desa yang selesa

Ruang tamu dengan gaya desa yang selesa

Dengan bantuan reka bentuk dan perabot taman permainan akan dibahagikan kepada zon visual dan mewujudkan kesan ruang yang besar dan terang. Silap mata ini boleh digunakan di tingkat pertama bangunan dua tingkat.

Lembaga
Lantai pertama boleh dibuat lebih dinamik kerana warna yang dipilih dengan betul dari dinding atau hiasan kertas dinding. Tetapi tingkat kedua akan menjadi lebih "kediaman", "tidur". Baginya lebih baik untuk meninggalkan warna pastel, perhiasan bunga dan perabot ringan.

Sekiranya projek itu mempunyai garaj terbina dalam, ruang di atasnya sesuai untuk bilik persalinan. Ruang tamu tidak disyorkan untuk tujuan keselamatan. Kadang-kadang ruang ini dilengkapi dengan tempat untuk tangga.

Bilik di tingkat pertama sepatutnya selesa untuk semua ahli keluarga.

Bilik di tingkat pertama sepatutnya selesa untuk semua ahli keluarga.

Bilik di tingkat pertama adalah untuk kegunaan umum. Ia harus selesa untuk semua ahli keluarga. Adalah lebih baik untuk merancangnya dengan segera, selagi anda boleh membuat pindaan. Sekiranya keluarga besar, lebih baik diambil di bawah ruang tamu bilik terbesar di tingkat bawah supaya semua ahli keluarga dapat dengan mudah disesuaikan dengan jadual besar.

Kami membahagikan dan mengatur

Dapur sering digabungkan dengan ruang tamu. Pemisahan visual berlaku melalui pemasangan kaunter bardan Tudung dengan tata letak ini harus berkuasa. Bau - mungkin satu-satunya pengurangan zon seperti itu.

Bilik tidur yang besar dan terang dalam gaya desa.

Bilik tidur yang besar dan terang dalam gaya desa.

Apabila anak berada di rumah, tugas menjadi lebih rumit. Peralatan kanak-kanak zon perlu disesuaikan dengan reka bentuk keseluruhan. Adalah lebih baik untuk mengambil perabot dengan mengambil kira eksploitasi yang intensif bagi peniaga kecil. Cuba beli meja kayu, kerusi, katil bayimainan Bahan yang mesra alam akan menyelamatkan kesihatan anak anda.

Daripada plastik, dicat dalam warna termonuklear, dan objek kaca rapuh, lebih baik untuk melengkapkan kawasan kanak-kanak dengan peralatan sukan dan perabot tanpa sudut tajam.

Anak lelaki dan anak lelaki anda tidak memerlukan cermin dan pasu. Segala-galanya di tapak semaian harus ditujukan untuk keselamatan anak.

Dapur cantik dalam warna-warna cerah

Dapur cantik dalam warna-warna cerah

Sesetengah pelanggan diminta untuk membuat projek kehadiran ruang bawah tanah. Ia adalah usaha yang mahal, tetapi fungsinya tidak dipersoalkan. Anda boleh menggali lubang di bawah ruang bawah tanah di dalam rumah, dan anda boleh menemui ruang kosong di salah satu bangsal. Ia lebih mudah untuk mencari ruang bawah tanah di rumah, kerana ruang bawah tanah itu bukan hanya tempat untuk acar dan tinctures. Ia sering dilengkapi dengan rak rak dan sistem komunikasi keluaran.

Bilik mandi minimalis

Bilik mandi minimalis

Mewujudkan satu projek adalah satu proses yang menarik. Terdapat banyak idea, ia berlaku bahawa butiran kebenaran tidak mudah dicari. Dengar nasihat profesional - pengalaman mereka boleh mencadangkan pilihan sempurna untuk anda.

kembali ke menu ↑

Kebaikan dan keburukan pembinaan projek

Projek tipikal mempunyai beberapa kelebihan yang tidak dapat dinafikan:

 • Mereka murah. Ini adalah pilihan yang menarik untuk pembinaan bajet.
 • Dokumentasi projek siap.
 • Model ini dijual lebih daripada sekali. Beberapa projek pembinaan menjadikan ia agak boleh dipercayai.

Satu manfaat besar untuk pereka: satu pekerjaan boleh dijual tanpa had kali.

Untuk seorang pereka, tolak projek sedemikian adalah kos yang murah.

Untuk seorang pereka, tolak projek sedemikian adalah kos yang murah.

Kelemahan termasuk perkara berikut:

 • Ketidakupayaan untuk membuat perubahan susun atur, unsur-unsur fasad.
 • Pelanggan mungkin tidak memahami lukisan dan kurang mengendalikan pelaksanaan kerja. Ini jarang berlaku apabila terdapat perbincangan yang membina projek dengan arkitek.
 • Strukturnya kehilangan keunikannya, mempunyai banyak salinan.

Bagi perancang itu, tolak kos yang agak murah bagi sesuatu projek itu.

Bagaimana untuk membina rumah hanya keputusan anda, kerana di dalamnya anda dapat merealisasikan semua impian anda. Dan biarkan ia menjadi rumah impian anda.

7.5 Skor Jumlah
Rumah blok buih - dalam perjalanan ke mimpi!

Bagi ramai orang, membina rumah mereka adalah satu acara yang lama ditunggu-tunggu. Semua orang mahu membina perumahan berkualiti tinggi yang boleh dipercayai, yang akan diwarisi kepada anak-anak dan cucu-cucu. Reka bentuk akan mewujudkan rumah yang unik, yang akan menggembirakan rumah tangga selama bertahun-tahun. Ketahui bagaimana untuk melakukan ini dengan artikel kami. Setelah meninjau maklumat, sila tinggalkan komen anda dengan hujah dalam komen. Mereka akan berguna kepada pembaca lain. Pendapat anda sangat penting kepada kami. Terima kasih kerana penyertaan anda. Kami menghargai setiap ulasan anda dan masa anda.

Relevan maklumat
7
Ketersediaan permohonan
6.5
Pendedahan topik
7.5
Kebolehpercayaan maklumat
7
Kebaikan
 • Mereka murah.
 • Dokumentasi projek siap.
 • Model ini dijual lebih daripada sekali.
Cons
 • Ketidakupayaan untuk membuat perubahan susun atur, unsur-unsur fasad.
 • Pelanggan mungkin tidak memahami lukisan dan kurang mengendalikan pelaksanaan kerja.
 • Strukturnya kehilangan keunikannya, mempunyai banyak salinan.
Tambah ulasan anda

Kami akan gembira dan pendapat anda

Tinggalkan jawapan

Penilaian keseluruhan anda

ms2.decorexpro.com - Jurnal harian Reka bentuk, Senibina, Reka Bentuk Dalaman

Bilik-bilik

Halaman dan taman

Reka bentuk