Interior Beige: 220+ Foto Kombinasi Gabungan (dalam Ruang Tamu, Bilik Tidur, Dapur)

Beige adalah perkataan Perancis yang bermaksud bulu yang tidak dikotori. Malah, warna ini, seperti kanvas untuk artis, dicipta untuk kebebasan bersuara di pedalaman.

Kandungannya:

Pereka mengatakan bahawa ini adalah bahan kerja yang baik, kerana ia mudah digabungkan dengan semua warna. Sudah tentu, dinding beige digabungkan dengan dilengkapi Selaras akan membuat keajaiban hilang, tetapi ini tidak menjadikan ruang dalaman lebah sebagai idea yang buruk.

Ini adalah warna yang semula jadi dan santai yang anda tidak pernah bosan, kerana anda boleh menggabungkan semua warna dengannya. Kelebihan ini menjadikan warna kuning menjadi pilihan "mudah dihuni" yang mudah, ia boleh memberi anda inspirasi apabila digunakan dengan betul.

Baru melihat perkara yang biasa

Nada bumi kembali dalam fesyen, termasuk pelbagai warna hangat dan elegan kuning air atau pasir. Tahun ini Afrika akan mengilhami warna di dinding.

Interiere yang berwarna-warni, warna-warna bergaya yang baru

Interiere yang berwarna-warni, warna-warna bergaya yang baru

Dalam catatan ini saya akan menunjukkan kepada anda beberapa bahagian dalaman yang dihiasi dengan palet warna kuning air. The beige baru mengambil warna dari padang pasir, ia adalah naungan panas dengan beberapa kandungan kuning atau ungu dalam komposisi. Untuk menjadikannya lebih jelas dan memberikannya tekstur, ia dicat di dinding dengan pelbagai kaedah yang membuat warna tidak merata.

Walaupun dianggap sebagai naungan neutral, Beige tidak sesuai dengan semua warna atau bahan, ia perlu digabungkan dengan unsur-unsur alam, warna dan tekstur yang diambil dari alam semula jadi. Inilah latar belakang yang sempurna:

 • untuktumbuhan;
 • untuk elemen kayu berkualiti tinggi;
 • untuk sayur-sayuran;
 • aksen biru (hijau lembut, turquoise);
 • barang antik;
 • sangat tisu.

Nada bumi kembali dalam fesyen, termasuk pelbagai warna hangat dan elegan kuning air atau pasir

Nada bumi kembali dalam fesyen, termasuk pelbagai warna hangat dan elegan kuning air atau pasir

kembali ke menu ↑

Nada neutral di pedalaman

Dalam konteks reka bentuk dalaman, cara neutral tidak mempunyai warna. Neutrals, seperti:

 • beige;
 • gading;
 • kelabu;
 • kelabu;
 • warna putih;

Rupa-rupanya, mereka tidak mempunyai warna, tetapi mewujudkan mood di dalam bilik. Ingat nada asas ini apabila anda menghadapi pilihan cat atau kertas dinding.

Beige baru mengambil warna dari padang pasir

Beige baru mengambil warna dari padang pasir

Sebagai contoh, beige mungkin mempunyai warna merah jambu, coklat atau emas. Putih mungkin sedikit gading, kekuningan, kebiruan atau pic.

Neutrals boleh digunakan dalam hiasan dalam dua cara utama: sama ada dengan cara yang lembut, neutral, tenang, atau sebagai warna latar belakang untuk aksen ekspresif.

Beige mampu menawarkan alternatif sejagat untuk nada kelabu. Ia kelihatan harmoni dengan nada coklat perabot kayu, membantu melembutkan perhiasan hitam dan putih. Nada beige adalah universal, elegan, berfungsi.. Sudah tiba masanya untuk memberikan peluang besar, bereksperimen dengan salah satu idea reka bentuk yang hebat ini.

Neutral membuat mood istimewa di dalam bilik

Neutral membuat mood istimewa di dalam bilik

kembali ke menu ↑

Bilik-bilik yang bersih sepenuhnya

Jika anda pergi untuk melihat sepenuhnya neutral, gunakan warna yang berbeza warna yang sama untuk kelihatan bergaya, halus. Gunakan palet warna dengan kecerunan untuk memilih warna harmoni.

Lembaga
Pilih warna yang lebih ringan untuk dinding dengan pelapis gelap. Pilih tikar ke kawasan tengah dalam warna yang melengkapi kayu lantai, tetapi juga mempunyai teduhan lebih gelap daripada dinding untuk membuat perabot menonjol. Pilih warna yang sama jika anda lebih suka permaidani.

Memperbaiki bilik dengan aksesori dengan beberapa atau semua warna yang digunakan. Skema warna ini menyiratkan:

Warna ini mungkin mempunyai warna merah jambu, coklat atau emas.

Warna ini mungkin mempunyai warna merah jambu, coklat atau emas.

Latar belakang Neutral

Dalam skim ini, seperti dalam bilik neutral, mulakan dengan dinding neutral. Pilih neutral dalam persetujuan dengan warna lain yang akan anda gunakan, berapa banyak cahaya semulajadi yang diterima oleh bilik dan rasa peribadi anda untuk dinding yang lebih ringan atau lebih gelap.

Ingatlah bahawa dinding yang lebih gelap secara visual menutup bilik, menjadikannya lebih kecil, dan juga lebih gelap, terutama jika terdapat sedikit cahaya semulajadi.

Oleh itu, jika bilik anda besar dan cerah, anda boleh mempertimbangkan semua pilihan. Sekiranya kecil, terletak di sebelah bayangan, neutral yang lebih ringan akan menjadi pilihan yang lebih baik.

Dinding gelap menghadap ke bilik

Dinding gelap menghadap ke bilik

kembali ke menu ↑

Beige kelabu

Sekiranya anda suka kelabu, juga tentukan sama ada anda lebih suka teduh yang hangat atau sejuk, yang sama berlaku untuk warna putih. Meningkatkan persepsi dengan biru laut sofa dan kerusi, bergaris dari:

 • gading;
 • coklat gelap;
 • biru gelap.

Tambah permaidani atau permaidani untuk menyesuaikan dinding atau sedikit lebih ringan. Sepasang kusyen kusyen berwarna kelabu atau corak yang sama dengan kerusi yang berselerak berselerak dengan rupa yang padat.

Cahaya kuning muda secara visual membesarkan bilik

Cahaya kuning muda secara visual membesarkan bilik

Tempat buku, objek seni di atas meja dari warna dari bata merah hingga tembaga, atau kopi kaca jadualuntuk menambah minat dan warna. Dalam skema warna ini, anda boleh membuat dinding abu-abu gelap dan penekanan pada lantai atau permaidani warna kanvas yang tidak dikotori, dan upholsteri biru gelap yang ekspresif dari sofa dengan penambahan warna merah sebagai hiasan.

kembali ke menu ↑

Beige dengan biru

Ia sememangnya semulajadi untuk menggabungkan kuning air dengan biru. Perabot beige muda, contohnya, kelihatan seimbang dengan dinding biru elegan atau bahkan aksen seperti karpet, bantal.

Interior Beige: 220+ Foto Kombinasi Gabungan (dalam Ruang Tamu, Bilik Tidur, Dapur)

Perabot beige muda kelihatan seimbang dengan dinding biru elegan.

Walaupun tidak ada perbezaan yang ketara dalam nada beige, permainan dengan warna biru dapat mewujudkan suasana dinamik. Di samping itu, kombinasi yang kelihatan bergaya, canggih, pasti akan memukau setiap tetamu.

Duet ini sangat sesuai untuknya dapurtermasuk Gunakannya di mana sahaja "sentuhan ruang" diperlukan.

Gabungan warna yang hebat

Gabungan warna yang hebat

Untuk dapur, ia boleh menjadi almari pakaian biru, warna biru yang menenangkan untuk dinding, atau pulau beige dengan kerusi biru muda.

kembali ke menu ↑

Beige dengan ungu, turquoise dan krim

Palet ini menjadi yang pertama dalam penyelesaian Shabby Chic, kerana ia mencipta ruang yang menarik yang akan memenuhi anda dengan perasaan yang romantis.

Persekitaran yang paling hangat boleh dibuat dengan bantuan zaitun, ungu atau nada coklat, kerana semua warna mereka menyambut dan positif.
Suasana bilik yang bergaya dan hangat

Suasana bilik yang bergaya dan hangat

Harus diingat, palet ini benar-benar bergaya, anda tidak akan sekali lagi memenuhi cadangan ini daripada pereka. Bagi mereka yang mahu tempat mereka menjadi lebih romantis, adalah disyorkan untuk menggabungkan kuning muda dengan merah jambu pucat.

kembali ke menu ↑

Coklat gelap

Nada coklat banyak terdapat di pedalaman nenek kami, tetapi baru-baru ini mereka telah memasuki trend, sebagai warna yang paling bersahaja, hangat, membawa keselesaan. Nada coklat neutral boleh menjadi latar belakang yang sesuai untuk sebarang gaya reka bentuk. Campurkannya dalam warna tepu secara semulajadi dengan pengisian yang cerah atau gunakan pola untuk kepentingan tambahan.

Baru-baru ini, nada ini kembali dalam trend

Baru-baru ini, nada ini kembali dalam trend

Off putih jubin metro, menanggalkan nikel, kabinet kayu gelap akan mewujudkan portal antara reka bentuk moden dan tradisional. Mencampurkan lama dan baru boleh jadi masalah, tetapi apabila dilakukan dengan benar, hasilnya akan sangat menggembirakan.

In ruang tamudi mana terdapat nada kunci berwarna neutral, pilih satu teduhan yang menarik, dengan tepat menetapkannya dengan cara yang luar biasa. Sebagai contoh, krim, coklat lembut, putih akan membuat latar belakang yang bagus dengan krim sebagai yang utama.

Nada coklat neutral boleh menjadi latar belakang yang sesuai untuk sebarang gaya reka bentuk.

Nada coklat neutral boleh menjadi latar belakang yang sesuai untuk sebarang gaya reka bentuk.

kembali ke menu ↑

Hijau kuning

Motif hijau dan emas bertindak sebagai sahabat yang berjaya untuk dinding beige.. Mereka kelihatan naturalistik kerana mereka konsisten dengan idea-idea kami tentang warna semula jadi. Gabungan tulen tanpa tulen dua nada menenangkan akan menjadikan suasana di rumah harmoni. Lampu hijau dengan warna putih yang mudah dan cermin dalam bingkai emas kelihatan klasik.

Lembaga
Cair hijau padu dengan menambahkan beberapa nada hijau yang lain, contohnya, pada penutup, bantal.
Motif hijau dan emas bertindak sebagai sahabat untuk dinding beige.

Motif hijau dan emas bertindak sebagai sahabat untuk dinding beige.

kembali ke menu ↑

Beige di pedalaman moden

Satu lagi sebab yang anda telah dielakkan adalah beige setakat ini ialah anda menganggapnya sebagai pilihan tradisional, yang tidak ada kaitan dengan ide anda tentang kombinasi warna moden. Tetapi adakah anda tahu bahawa kuning air tidak keluar dari fesyen? Sekiranya anda berpendapat bahawa pilihannya di rumah moden adalah risiko, anda mungkin mengelakkan risiko yang terbayar dengan baik.

Dalaman klasik

Dalaman klasik

Beige tidak boleh menjadi tempat selamat - ia boleh menjadi aksen di rumah moden! Ia menangkap perhatian dengan cara yang tidak mengganggu, yang akan mengejutkan penonton dan bukan mengalih perhatian perhatian tanpa perlu. Saya tidak tahu tentang anda, tetapi saya berpendapat ini adalah satu fungsi yang luar biasa untuk warna yang mudah.

kembali ke menu ↑

Tembok beige

Keuntungan terbesar memilih beige untuk dinding adalah bahawa ia melepaskan tangan untuk memilih mana-mana warna yang anda inginkan untuk perabot.

Beige tidak boleh menjadi tempat selamat - ia boleh menjadi aksen di rumah moden.

Beige tidak boleh menjadi tempat selamat - ia boleh menjadi aksen di rumah moden.

Beige adalah latar belakang yang benar-benar netral, yang bermaksud bahawa ia akan sepadan dengan sofa kulit coklat, kerusi kelab merah, lampu kuning dan penyelesaian perabot yang serupa yang boleh anda maksudkan.

Satu lagi campur dalam keadaan ini ialah untuk mendapatkan suasana umum anda akan memerlukan tidak lebih dari dua warna, dan bilik itu tidak akan kelihatan penuh sesak dan terlalu banyak.

Perabot warna apa pun akan sesuai untuk dinding sedemikian.

Perabot warna apa pun akan sesuai untuk dinding sedemikian.

Warna ketiga juga dibenarkan untuk jiwa kreatif jika ia terhad kepada aksen atau seni kecil. Apabila anda berfikir mengenainya, pertimbangkan warna ketiga yang tegas untuk menambah minat kepada bilik (jika anda merasakan bahawa ia tidak ada).

kembali ke menu ↑

Permaidani lebah

Permaidani tona solek moden adalah penyelesaian yang sangat pintar untuk musim panas, bilik-bilik yang segar. Ia menjadikan tempat ini kelihatan luas dan sejuk, tetapi juga mengekalkan haba yang baik semasa musim sejuk.

Membuat bilik kelihatan lebih luas.

Membuat bilik kelihatan lebih luas.

Jika anda mempunyai sebarang masalah dengan permaidani, pilih corak ini, sebagai contoh, beige dengan ungu atau beige dengan garis hijau, biru. Chic Lusuh kelihatan baik dalam penyelesaian.

kembali ke menu ↑

Kertas dinding kuning air

Warna krim dan warna kuning muda sering digunakan di pedalaman sebagai warna dinding. Ini benar-benar satu alternatif yang hebat untuk warna putih, kerana warna kuning muda tidak kelihatan begitu steril, tidak bersifat peribadi. Di samping dinding, krim dan beige kelihatan baik langsiruntuk lantai tidur rehat linen, kusyen, lampshade dan hiasan dalaman yang lain. Mereka boleh digunakan dengan selamat untuk ruang tamu. bilik tiduruntuk mewujudkan ruang lembut.

Warna krim dan warna beige sering digunakan di pedalaman sebagai warna dinding.

Warna krim dan warna beige sering digunakan di pedalaman sebagai warna dinding.

Kombinasi putih dan kuning air di dinding sangat baik untuk terapi seni, mereka membolehkan anda menggantung segala sesuatu yang anda rasa terinspirasi. Bagi sesetengah orang, ini adalah kanvas tebal dan besar, sementara yang lain mencari foto terang yang cukup untuk "menghidupkan" tempat itu. Seni menggantung pada dinding neutral bermakna bahawa anda tidak perlu bimbang tentang menarik perhatian kepadanya - ia akan berada di pusat pula.

Kebanyakan Wallpaper Warna Neutral

Kebanyakan Wallpaper Warna Neutral

kembali ke menu ↑

Bilik eklektik

Bilik eklektik dengan warna yang berbeza benar-benar boleh mendapat manfaat daripada warna kuning muda sebagai latar belakang. Alasan pertama adalah bahawa warna beige agak mantap, dan yang kedua adalah bahawa ia hangat (terutama dengan salji yang sejuk salju putih).

Reka bentuk eklektik

Reka bentuk eklektik

kembali ke menu ↑

Berlapis kuning

Adakah anda tahu bahawa warna gading hangat, dolce de leche (susu pekat direbus), mocha adalah semua warna coklat? Ini bukan warna yang datang ke fikiran anda pada permulaan artikel ini - tetapi pelbagai krim.

Dalam reka bentuk dalaman, nada krim digunakan untuk suasana hati yang bermimpi. Anda boleh menggunakannya untuk keuntungan anda untuk membuat bilik yang paling santai.

Nada krim digunakan untuk suasana bermimpi.

Nada krim digunakan untuk suasana bermimpi.

kembali ke menu ↑

Kesucian mutlak

Idea moden dan bergaya untuk pedalaman akan digunakan sebagai palet warna neutral, salah satu daripadanya akan menjadi lebih utama.

Lembaga
Sebagai contoh, anda boleh meletakkan sofa kelabu perak bersebelahan dengan dinding krim atau membawa bantal bulu ungu untuk menambah suasana hangat dan dinamik.

Tambah aksen hitam dan putih sebagai kontras kepada dinding kuning, terutama jika perabot dibuat dari bahan semula jadi dan kain organik. Kepentingan bertekstur juga boleh ditambah dengan meja kaca atau marmar atas kaunter. Segala-galanya pergi ke beige!

Idea moden dan bergaya untuk pedalaman adalah dengan menggunakan palet warna neutral.

Idea moden dan bergaya untuk pedalaman adalah dengan menggunakan palet warna neutral.

kembali ke menu ↑

Beige dan neutral organik

Dengan warna kuning muda yang hangat, anda boleh memilih satu lagi neutral organik untuk menjadikannya lebih elegan dan halus.

Saya akan mengatakan kelabu hangat dan krim, atau melabur dalam tekstur sebaliknya. Shades gelap sentiasa dialu-alukan, kerana mereka benar-benar boleh memberi maksud kepada dinding beige.

Dengan warna kuning muda, anda boleh memilih satu lagi organik neutral

Dengan warna kuning muda, anda boleh memilih satu lagi organik neutral

kembali ke menu ↑

Tawaran untuk ruang tamu

Bilik-bilik yang tinggal mesti menerima dinding hangat, hangat, jadi kuning-kuning dan sekurang-kurangnya satu perabot besar di bawah naungan yang berwarna-warni.

Langkah seterusnya ialah memilih item yang boleh memecahkan monotoni, gambar berwarna atau aksesori biru akan dilakukan.. Apa yang akan kelihatan sempurna ialah pemasangan perapian berwarna coklat terang atau pembelian peralatan rumah dalam warna yang menarik.

Bilik-bilik hidup harus diterima dan hangat.

Bilik-bilik hidup harus diterima dan hangat.

kembali ke menu ↑

Beige dan putih bersih

Sebabnya silap reka bentuk ini sangat berjaya adalah bahawa pemilik rumah jarang memikirkannya. Beige dan putih-putih adalah kontras luar biasa yang menambah kesunyian, ketenangan ke semua tempat di mana ia digunakan.

Segala-galanya bergantung kepada anda: dinding putih atau beige anda boleh menjadi halangan yang membosankan, atau ciri reka bentuk yang bertujuan untuk eksperimen yang menyenangkan.

Beige dan putih putih adalah kontras luar biasa.

Beige dan putih putih adalah kontras luar biasa.

kembali ke menu ↑

Beige dengan pasir

Gabungan ini menenangkan, harmoni, ia benar-benar boleh membawa kepada sekeping pantai di dalamnya. Anda boleh memperkayakannya dengan nada yang lebih dalam dari coklat, biru, tanpa mengambil risiko kehilangan tenaga positif yang timbul dari gabungan pasir kuning air. Terutama penyelesaian ini disyorkan untuk bilik tidur dan bilik mandi bilik.

Kombinasi yang menenangkan dan harmoni

Kombinasi yang menenangkan dan harmoni

kembali ke menu ↑

Krim dan krim

Warna krim mempunyai banyak warna yang baik dengan semua coklat, yang boleh digunakan untuk perabot, aksesori. Contohnya, gabungan krim dan kuning air dengan nada coklat gelap akan menghasilkan bilik yang hangat dan menyenangkan.. Gabungan warna ini biasanya dipilih untuk mencapai reka bentuk dalaman yang elegan dan sentiasa segar.

Nada-nada seperti itu berbeza dengan mudahnya

Nada-nada seperti itu berbeza dengan mudahnya

Warna warna kuning warni menarik kerana ringan dan semula jadi, sebab itulah mereka sangat popular di kalangan orang ramai. Jika ia beraksen dengan nada warna yang berbeza, ia menjadi lebih menarik, cantik. Krim dan kuning air (yang berwarna sama) dikombinasikan sempurna dengan warna pastel dan cerah. Satu-satunya pengecualian adalah hitam..

Lembaga
Lebih baik menggunakan coklat gelap dan bukannya hitam, kerana warna ini terlalu keras untuk warna seperti nipis dan lembut seperti krim.
kembali ke menu ↑

Brown dan beige

Dia kelihatan menarik, tenang, selesa. Kombinasi warna menyediakan kemungkinan tidak berkesudahan untuk reka bentuk dalaman dalam hampir semua gaya. Brown adalah semula jadi dan dianggap neutral dengan pilihan warna yang berbeza yang memberikan rasa kestabilan dalaman.

Warna ini kelihatan menarik, tenang, selesa.

Warna ini kelihatan menarik, tenang, selesa.

Palet coklat melegakan, sesuai untuk orang yang menghargai keamanan, keselesaan di dalam rumah. Kelebihan utama kombinasi warna coklat dan kuning air di pedalaman ruang tamu - ia mempunyai hasil menang-menang.

Sudah tentu, anda perlu berhati-hati untuk tidak keterlaluan dengan warna gelap, supaya pedalaman tidak kelihatan terlalu suram.

Beige dan coklat berfungsi dengan baik bersama-sama, jika anda mahukan hiasan ruang tamu yang benar-benar bergaya, anda harus mengikuti prinsip asas - memilih warna gelap sebagai aksen, dan yang lebih terang sebagai latar belakang utama. Sebagai contoh, sofa kulit, meja kopi atau sistem rak dalam warna coklat gelap, digabungkan dengan permaidani berbulu, menambah watak istimewa ke bilik.

Palet coklat melegakan

Palet coklat melegakan

Dalam koleksi idea reka bentuk ruang tamu dalam warna coklat dan kuning air, anda akan melihat aksen warna asal. Berikut adalah beberapa idea:

 • Brown sempurna melengkapi kuning air, kombinasi kelihatan sangat mulia, tetapi warna juga boleh digunakan secara berasingan. Dinding gelap di ruang tamu akan sesuai di dalam bilik yang luas dan terang, kerana ia secara visual mengurangkan ruang;

Beige dan coklat kelihatan baik bersama-sama

Beige dan coklat kelihatan baik bersama-sama

 • duet warna ini mudah digabungkan dengan pelbagai warna biru, biru, hijau, ungu, putih, semua warna pastel;
 • Warna coklat yang paling popular, yang kelihatan elegan, elegan, bergaya, adalah koko, coklat, kayu manis, kayu semulajadi. Koko - warna yang kuat, sesuai sebagai aksen. Warna coklat sempurna digabungkan dengan larian. Kelembutan kayu manis coklat menambah kehangatan ke pedalaman, berfungsi dengan warna kuning atau merah. Untuk sentuhan romantis, kayu manis boleh digabungkan dengan warna coklat muda. Warna semulajadi kayu berfungsi dengan kelabu, hijau, warna-warna duniawi yang lain.

Kombinasi nada yang elegan

Kombinasi nada yang elegan

Gabungan ini boleh digunakan untuk membuat dekorasi minimalis moden, serta gaya klasik, Mediterranean atau desa. Dalam kebanyakan kes, semua perabot di ruang tamu, dihiasi dengan coklat dan krim, diperbuat daripada kayu semulajadi, kerana ia menambahkan seorang bangsawan yang istimewa.

kembali ke menu ↑

Sofa

Perabot yang paling hebat biasanya mempunyai warna yang kaya, seperti coklat atau warna kayu yang ringan. Sofa di palet ini akan sentiasa kelihatan mewah, tanpa mengira bahan dari mana ia dibuat - sama ada kulit atau kain lembut.

Anda boleh memilih sofa kerusi, modular atau sudut bergantung kepada saiz ruang tamu anda. Kursi, kerusi dengan warna aksen, seperti hijau, biru atau kuning, akan menjadi tambahan yang menguntungkan, akan mengimbangi warna sofa.
Sofa dalam palet ini akan sentiasa kelihatan mewah

Sofa dalam palet ini akan sentiasa kelihatan mewah

Sesetengah orang takut dengan palet warna coklat, kerana mereka tidak pasti yang mana banyak warna akan sesuai dengan keperibadian mereka, akan kelihatan baik di ruang tamu mereka. Walau bagaimanapun, anda tidak perlu takut untuk mencuba dengan nada yang lebih ringan atau coklat coklat. Terdapat banyak cara untuk mengekspresikan palet ini di ruang tamu - dari lantai ke aksesori, kain. Kombinasi dengan beige memberikan interior yang kaya, penampilan yang terhormat, menciptakan suasana yang sangat menyenangkan.

Anda boleh memilih sofa kerusi, modular atau sudut.

Anda boleh memilih sofa kerusi, modular atau sudut.

kembali ke menu ↑

Dalaman bilik tidur

Apabila membuat palet beige, anda perlu bekerja sedikit untuk mengelakkan bilik yang membosankan. Fikirkan warna nada yang berbeza yang boleh anda gunakan. Juga berfikir tentang tekstur yang berbeza, kepingan perabot dan aksen yang menarik. Gabungan unsur-unsur ini dengan cara yang berbeza akan mewujudkan bilik tidur beige yang menarik dan menarik.

Reka bentuk dalaman bilik air Beige

Reka bentuk dalaman bilik air Beige

Beige agak moden, tetapi ia juga mudah. Penyelesaian kepada bilik yang benar-benar bersih adalah seperti nafas pembersihan yang mendalam, udara segar. Ia baik untuk jiwa, melegakan mata apabila anda memasuki bilik dihiasi dengan satu warna. Menggunakan warna yang berbeza adalah satu cara untuk menggunakan satu warna, tetapi pada masa yang sama memberikan percikan, keperibadian. Menggunakan tekstur yang berbeza ketika menonjolkan bilik juga merupakan cara untuk membuat penampilan menarik.

Beige agak moden, tetapi juga warna yang selesa.

Beige agak moden, tetapi juga warna yang selesa.

Fikirkan tentang menggunakan bantal dalam fabrik yang menyeronokkan, menggunakan perkakasan yang selesa dan lembut. Akhirnya, fikirkan perabot aksen yang akan bertaburan di sekeliling bilik. Lampu meja dengan watak, meja dengan kaki menarik akan memberikan sesuatu yang menarik perhatian yang boleh anda perhatikan.

Bilik juga harus mencerminkan keperibadian pemilik, kecenderungannya.

Lembaga
Jadilah kreatif, tambah elemen yang menekankan kepentingan, identiti pemilik, kerana ini amat penting.
Bilik tidur harus mencerminkan identiti pemilik

Bilik tidur harus mencerminkan identiti pemilik

kembali ke menu ↑

Beige dan merah

Beige memberi pemandangan klasik ke bilik, tetapi dalam kombinasi dengan merah ia memperoleh bunyi baru. Berikut adalah persatuan saya gabungan ini: meringue raspberry cake dengan coklat.

Warna merah raspberry berair, menarik. Walau bagaimanapun, semua warna merah hangat, romantis. Beige dengan skema warna merah menggabungkan warna terang, berani dan menenangkan, nada neutral dalam interior moden yang seimbang.

Gabungan ini mengambil bunyi baru di dalam bilik.

Gabungan ini mengambil bunyi baru di dalam bilik.

Buat palet hangat yang sempurna sepadan dengan raspberi merah:

 • warna coklat gelap dan gelap;
 • warna emas;
 • oren lembut;
 • warna merah kemerahan.

Hitam dan putih, serta nada warna kelabu di sini juga berfungsi dengan baik dengan semua warna. Kelabu dan kuning air yang sejuk boleh membantu mengimbangi warna hangat merah dan merah jambu.

kembali ke menu ↑

Dapur

Dapur moden

Dapur moden

Pertama sekali, fleksibiliti krim adalah penting: sama ada gaya ProvenceModen atau yang lain, di mana sahaja haba boleh diterima, ia akan kelihatan baik.Ciri ini membolehkan anda menggunakan banyak peluang untuk fantasi untuk menghasilkan sesuatu yang unik dan baru. Adalah penting untuk ambil perhatian bahawa kuning air adalah warna tanda. Ia akan melihat bintik-bintik, titisan air, lemak. Walau bagaimanapun, pedalaman masih popular.

Gaya minimalis

Gaya minimalis

kembali ke menu ↑

Klasik

Warna klasik untuk dapur klasik: beige memberikan semua yang anda perlukan di sini - tidak mengganggu, halus, bijak. Kesederhanaan dan simetri dihargai di sini: kecanggihan ditekankan bukan sahaja oleh elemen hiasan yang menarik, tetapi terutamanya oleh bahan mahal. Penyelesaian yang ideal adalah perabot kayu padu dengan pegangan emas dan perak yang bergaya (atau perak).

Lembaga
Ingat bahawa klasik dan plastik tidak akan kelihatan cantik. Penyelesaian yang paling boleh diterima adalah fasad yang diperbuat daripada kayu semula jadi dan bahagian dalam bahan yang lebih murah. Hiasan dalam bentuk ukiran atau sebilangan kecil pengacuan juga dibenarkan di sini.
Warna klasik untuk masakan klasik

Warna klasik untuk masakan klasik

Warna kuning air di pedalaman

Memilih gabungan sempurna

9 Skor Jumlah
Gabungan warna

Kuning yang cantik dan hangat boleh digabungkan dengan begitu banyak warna. Perabot juga penting untuk mengekalkan dalam rangka palet warna, yang akan diumumkan sejak awal. Kami menawarkan pilihan dalaman anda dalam warna beige. Berjaya atau tidak - anda membuat keputusan. Setelah meninjau maklumat, sila tinggalkan komen anda dengan hujah dalam komen. Mereka akan berguna kepada pembaca lain. Pendapat anda sangat penting kepada kami. Terima kasih kerana penyertaan anda. Kami menghargai setiap ulasan anda dan masa anda.

Relevan maklumat
9
Ketersediaan permohonan
9.5
Pendedahan topik
8.5
Kebolehpercayaan maklumat
9
Kebaikan
 • Mewujudkan suasana yang selesa, sesuai untuk sebarang gaya.
 • Kelihatan baik dengan pelbagai warna.
 • Mudah untuk menyesuaikan palet anda sendiri.
Cons
 • Ini adalah warna tanda dengan jejak.
 • Terdapat risiko memilih nada yang salah, dan kemudian pedalaman akan membosankan.
 • Ramai yang berpendapat bahawa mereka cepat-cepat letih, jadi bukan untuk semua orang.
Tambah ulasan anda

Novozhenina Anna

Hai, saya di sini kerana reka bentuk dalaman adalah kelemahan saya. Saya kerap merasakan daun melalui hauz, mencari inspirasi demi kepentingan dan tidak melupakan Ikea))

Kami akan gembira dan pendapat anda

Tinggalkan jawapan

Penilaian keseluruhan anda

ms2.decorexpro.com - Jurnal harian Reka bentuk, Senibina, Reka Bentuk Dalaman

Bilik-bilik

Halaman dan taman

Reka bentuk