Meja kaca - kebolehpercayaan dan eksklusiviti pedalaman. 285+ (Foto) pilihan dengan rasa pereka

Kualiti yang luar biasa untuk menghiasi bahagian dalam adalah meja kaca, gambar yang menekankan pelbagai bentuk dan saiz. Bagaimanakah mereka boleh mengubah premis itu? Baca artikel, anda akan terkejut.

Kandungannya:

Ruang kerja kaca kaca

Anda mungkin berfikir bahawa jika kaca adalah bahan rapuh, maka ia adalah berbahaya untuk digunakan sebagai dapur countertop. Menghapus beberapa ramalan mitos biasa. Kami tidak akan bercakap tentang kaca nipis, yang digunakan untuk tingkap, perabot atau pedalaman pintu.

Untuk countertops menggunakan kaca berkualiti tinggi, yang dibuat mengikut teknologi moden. Ia memenuhi piawaian makanan dan keselamatan isi rumah, tebal, dengan tepi yang baik. Model sedemikian menjalani pemeriksaan kualiti yang teliti.

Kaca berkualiti tinggi digunakan untuk kerja-kerja.

Kaca berkualiti tinggi digunakan untuk kerja-kerja.

Countertops tidak memecahkan walaupun dari tamparan kekuatan sederhana atau jatuh hidangan pada mereka. Tepi adalah licin atau sedikit kasar, yang menghalang kecederaan, luka. Kencangkan meja atas kaki boleh dipercayai, bahagian atas tidak terbang pada sentuhan pertama.

Sebagai peraturan, kaca tempered digunakan. Ia tahan lama, estetika menyenangkan dan selamat. Apa yang memberi manfaat di atas? Sekatan negatif untuk pengeluaran model kompleks.

Model bulat untuk dapur

Model bulat untuk dapur

Bahan semacam itu memberikan pelbagai jenis fantasi untuk reka bentuk dalaman. Mari kita bercakap mengenai ciri-ciri. Selalunya, kaca kata mewujudkan imej permukaan telus, yang melewati cahaya melalui dirinya sendiri, tidak menjadi halangan, tidak menyembunyikan objek dan bahagian. Ya. Industri pembinaan menghasilkan pelbagai jenis kaca untuk pengeluaran jadual eksklusif:

 • Telus dengan ciri kekuatan tinggi.
 • Panas.
 • Corak pasir.
 • Berwarna.
 • Warna.
 • Dengan percetakan foto.
 • Dihiasi dengan batu berwarna.
 • Kaca berwarna.

Countertop unik dibuat dari kaca untuk bilik yang dihiasi dengan gaya neoklasik atau moden. Countertop telus tidak mencuri ruang. Perabot larut dalam ruang.

Tetapi ini tidak bermakna anda hanya perlu menggunakan kualiti penyamaran. Kesan yang luar biasa ialah gabungan kaca dengan kaki tempa dan kayu yang diukir. Mereka dilihat melalui kaca dan menjadi hiasan tambahan bilik.

Countertop unik diperbuat daripada kaca.

Countertop unik diperbuat daripada kaca.

Bentuk Laconic, kaki bersadur nikel mencerminkan objek dan membuat cahaya dalaman.Sekiranya bahan atau warna dipilih yang sesuai dengan konsep reka bentuk keseluruhan, pangkalan jadual menjadi unsur hiasan tambahan.

Dalam kes ini, anda boleh memilih warna asas untuk memadankan dinding, perabot utama atau aksen bermain. Sebagai contoh, dalam dapur monokrom berwarna putih, gunakan asas meja kelabu hitam, merah, atau gelap.

kembali ke menu ↑

Faedah

Anda perlu membuat zon keselesaan lembut dan elegan? Perabot dengan permukaan kaca menjadi pilihan yang ideal untuk dapur. Apa kelebihan yang diberikan perabot sedemikian:

Hiasan untuk ruang tamu

Hiasan untuk ruang tamu

 • Ia tidak terjejas oleh kelembapan, jadi tidak ada cendawan atau kulat di atasnya.
 • Menentang suhu tinggi: anda boleh meletakkan objek panas dengan selamat.
 • Keselamatan semasa operasi (kaca tempered mempunyai sifat rintangan kejutan yang tinggi) mereka sukar untuk pecah.
 • Bahan universal. Kaca boleh digunakan untuk menghiasi pelbagai gaya dalaman. Pereka membuat model luar biasa.
 • Keselamatan alam sekitar - tabletop diperbuat daripada bahan yang tidak menyerap mikrob, sebatian berbahaya, ia adalah hypoallergenic dan selamat walaupun untuk kanak-kanak.
 • Permukaan kaca memancarkan cahaya dan meningkatkan kawasan bilik, yang menjadikannya lebih besar.
 • Tidak memberi pengaruh kepada sebatian kimia, bahan pencuci agresif tidak akan merosakkannya.

Bahan universal

Bahan universal

Anda boleh menetapkan jadual di balkoni terbuka, loggias, teres, mengatur tempat berehat di plot taman.

kembali ke menu ↑

Bagaimana untuk memilih kaki?

Ini adalah soalan penting. Jadual dengan meja kaca sebagai gabungan yang digabungkan. Oleh kerana kaki adalah asas jadual, keselamatan bergantung kepada kebolehpercayaan mereka. Ia perlu mempertimbangkan gaya dapur:

 • Untuk klasik dan neoklasik - kayu, dengan ukiran, butiran shod, dari batu semula jadi.
 • Berteknologi tinggi - bersadur nikel.
 • Loteng - hitam metalik.
 • Jepun - kemasan kayu matte hitam.
 • Mediterranean - naungan cahaya logam.
 • Gaya Negara dan Eko - kayu, tidak berwarna, rotan.
 • Moden - dengan garis melengkung.
 • Minimalisme - plastik.
 • Moden arah reka bentuk - batu.

Bukan standard, pilihan yang bergaya

Bukan standard, pilihan yang bergaya

Kesan yang menarik memberikan permukaan yang telus di mana anda dapat melihat kaki hiasan. Walau apa pun, mereka mestilah disambungkan dengan ketat ke atas meja untuk mengelakkannya daripada jatuh dan merosot.

Lembaga
Jika anda ingin menekankan perpaduan pedalaman, pilih kaki dan baki atas meja dari bahan yang sama.
kembali ke menu ↑

Bentuk dan saiz

Ciri unik bahan adalah ketelusan. Di satu pihak, ini adalah kelebihan. Tetapi tidak semua keping perabot perlu dipamerkan. Permukaan telus dalam mana-mana berlaku. Oleh itu, jadual tidak harus mengganggu pergerakan di dalam bilik. Oleh itu, pilih saiz yang sepadan dengan saiz bilik.

Pusingan ditetapkan di bilik-bilik persegi. Bentuk bujur bujur sesuai untuk bilik yang panjang. Mini persegi serba boleh. Rectangular menjadi sempadan kawasan fungsional. Jika dalam keluarga dua atau tiga orang dan dengan kawan-kawan lebih suka bertemu di kafe dan tempat hiburan, maka model separa bulat atau segi empat tepat kecil cukup.
Art Nouveau

Art Nouveau

Untuk organisasi pesta percutian lipatan lipatan menjadi sangat diperlukan. Mahu menganjurkan tempat yang selesa untuk teh? Beli jadual pusingan kecil untuk dua.

Bahan universal untuk pelbagai gaya:

 • Baroque - sebuah meja bentuk bulat diameter kecil, kaki kayu, dihiasi dengan ukiran yang rumit dalam bentuk acanthus.
 • Rococo - kaki logam dengan elemen meniru kulit, kaca dalam rim logam.
 • Klasik - Model bentuk segi empat tepat dengan kaki batu besar dengan benang dan atas meja berasap.
 • Moden - Kaca berwarna, kaki dalam bentuk "perosak", besi tempa atau besi tempa.
 • Berteknologi tinggi - logam atau plastik bentuk ringkas dan kaca es.
 • Seni pop - Kaca berwarna. Ia agak sesuai warna merah dan hitam. Pangkalan adalah satu kaki di tengah.
 • Minimalisme - butiran asas ringkas, kaca dibingkai dalam kayu atau logam tanpa keterlaluan, memalsukan dan mengukir.
 • India - kaki diperbuat daripada logam, buluh, kayu. Bahagian atas dibingkai oleh corak gaya batu.
 • Chebbie chic provensi mempunyai pangkalan kayu, kaki halus bentuk palsu.
 • Muzik negara memerlukan rangka kayu. Perabot rotan akan sesuai.

kembali ke menu ↑

Bolehkah menggunakan kaunter kaca untuk dapur?

Seseorang akan berfikir, sudah tentu tidak. Bahan rapuh, sentiasa perlu berjalan dengan kain untuk mengeluarkan titisan. Walau bagaimanapun, mitos: kaca untuk tablet dengan mudah, saya telah menghilangkannya. Sekarang mari kita bincangkan tentang pelbagai jenis perabot untuk dapurdan kemudian bagaimana untuk memudahkan operasi dan mengelakkan pembersihan yang kerap.

Dalam seksyen: "Tudung bergaya untuk meja," saya akan memberikan petua yang membantu mengelakkan menetes dan melindungi permukaan. Opsyen ini pasti berfungsi.

Di bilik kecil anda boleh memainkan tekstur. Untuk permukaan kerja, pilih dari kaca berwarna, dan buatlah ruang makan dari bahan yang telus.

Gaya retro

Gaya retro

Satu peluang yang menarik untuk memberikan kaca berwarna. Bergantung pada hiasan bilik, pilihlah tempat teduh:

Lembaga
Untuk bilik kecil, gunakan warna yang cerah dan gelap. Di dalam bilik besar, meja makan besar dengan kaca hitam berkilat kelihatan hebat.

Kesan yang menarik adalah gabungan kaca jelas, es atau berwarna.a Bilik menjadi elegan, dan meja membuat pelbagai walaupun di dalam dalaman monokrom.

Meja kaca atas dan bahagian bawah yang sama

Meja kaca atas dan bahagian bawah yang sama

Meja dengan kaki kayu melengkapkan kerusi yang sama. Untuk penutup kerusi pesanan dalaman klasik yang selaras dengan serbet dan upholsteri sofa.

Pangkalan plastik di bawah meja harmonis dengan sangat baik dengan kerusi tekstur dan warna yang sama. Lengkapkan dapur laconic dengan kaca depan dengan meja telus dan kerusi besi tempa ringan dengan unsur-unsur rotan. Kesannya akan menggembirakan anda.

Mahu makan ruang "dibubarkan dalam ruang"? Pilih tempat kerja kaca dengan kaki bersalut nikel dan kerusi dengan tempat duduk yang telus dan backrests diperbuat daripada plastik tebal.

Digabungkan dengan kayu

Digabungkan dengan kayu

Letakkan candelier siling atau sconce supaya mereka tidak membuat silau di permukaan. Jika tidak, silau lampu akan merengsakan mata.

kembali ke menu ↑

Jenis meja

Pertimbangkan jenis jadual yang paling relevan dan sering dihadapi di pedalaman. Yang mana satu untuk dipilih adalah satu perkara rasa dan pilihan.

kembali ke menu ↑

Meja kopi yang bergaya

Anda tidak mahu memilih model kopi meja kopi biasa? Pilihan perabot dengan bahagian atas kaca mengubah bahagian dalam dengan cara yang luar biasa. Apakah bahan ini luar biasa? Hanya kaca telus yang melarutkan permukaan, dan warna mempunyai permukaan berkilat yang indah.

Dalam bilik persegi mereka menggunakan model bulat, segi empat tepat, yang menjadi pusat kawasan rekreasi. Perabot sedemikian tidak membebani ruang, ia adalah tanpa berat, elegan.

Dalam gaya klasik

Dalam gaya klasik

Untuk bilik segi empat, produk bujur atau bulat diperlukan. Garis lancar membawa keharmonian, mengubah persepsi saiz bilik. Jika anda memilih apa-apa perabot, bahkan sofa besar dan kerusi-kerusi berlengan tidak akan keluar dari tempatnya.

Permukaan kaca mengimbangi barang-barang dalaman yang besar. Jangan takut permukaan telus. Kaca toughened boleh menahan bukan sahaja berat gelas, tetapi juga objek yang lebih berat: pasu, patung porselin.

Lembaga
Tidak seperti cermin, permukaan kaca tidak mengganggu mata dan tidak menyebabkan ketidakselesaan.Kaca licin menekankan keindahan kelengkapan dalaman dan perabot. Ia boleh digunakan untuk gaya dalaman yang berbeza.
Permukaan semacam itu tidak mengganggu mata.

Permukaan semacam itu tidak mengganggu mata.

kembali ke menu ↑

Gelongsor - menjimatkan ruang

Jadual-jadual transformer mempunyai mekanisme mudah yang membantu perabot kecil "dalam sekejap mata" untuk membuat besar dan sebaliknya. Pada masa lalu, ini adalah buku kecil papan serpih. Perabot sedemikian telah lama dilupakan. Versi moden dari meja dengan permukaan yang telus berfungsi dan menarik.

Jadual rama-rama meningkatkan saiznya dengan berputar penutup atas 90º. Reka bentuk moden mempunyai mekanisme untuk meningkatkan kawasan meja. Oleh itu, reka bentuk sedemikian popular untuk pangsapuri kecil dan kotej besar atau rumah. Jadual boleh diperluas dari setengah meter kepada satu meter.

Pengilang menawarkan model menarik yang mudah diubah dari majalah untuk makan. Dalam kes ini, tablet meningkat. Perabot makan tersebut menggantikan dua keping perabot.

Jadual-jadual transformer mempunyai mekanisme mudah

Jadual-jadual transformer mempunyai mekanisme mudah

Ingatlah perasaan anda di hutan, padang rumput, laut atau lautan. Ia adalah sifat manusia untuk merasa selesa di ruang kosong besar. Perabot yang lebih kecil dan kurang ketara, semakin tidak menggembirakan ia menjadi: ia tidak menarik, tidak menguasai secara visual, tidak menguasai dan tidak menyebabkan kerengsaan.

Kami tidak melengkapkan hiasan dalaman. Perumahan reka bentuk dibangunkan untuk keperluan keluarga. Perabot melengkapkan kehidupan dan bukan menguasai rumah. Oleh itu, jadual kaca adalah sesuai untuk hiasan.

Bercakap secara berasingan mengenai pilihan pusingan. Dalam kedudukan yang dilipat, mereka mempunyai bentuk memanjang dengan dua tepi bulat. Dalam bentuk terungkap mereka dilahirkan semula, menjadi sempurna bulat.

Perabot melengkapkan kehidupan dan bukan menguasai rumah.

Perabot melengkapkan kehidupan dan bukan menguasai rumah.

Jadual makan sedemikian cepat dan mudah diubah. Mengubah jadual tidak banyak ruang untuk kegunaan harian. Sekiranya perlu, dengan cepat beralih atau meningkat disebabkan oleh butiran tambahan, yang membantu menampung sebilangan besar tetamu.

kembali ke menu ↑

Komputer ergonomik

Selalunya bagi komputer meja perlu membuat tempat di apartmen. Mereka tidak dijual dalam set perabot standard, jadi anda perlu memilih model untuk dipadankan dengan perabot lain. Dalam kes ini, meja komputer kaca menjadi ideal. Apa pendapat anda, mengapa? Terdapat beberapa sebab:

 • Tempat kerja menjadi hampir tidak dapat dilihat, ia larut di pedalaman.
 • Bahan ini mesra alam, tidak menyerap bau, cecair.
 • Baik untuk pelbagai gaya dalaman.

Pilihan di bawah komputer

Pilihan di bawah komputer

Ciri menarik bahan ini. Anda boleh menukar perabot di dalam bilik atau menyusun semula meja seperti itu dari bilik ke bilik, dan ia akan harmoni dengan melengkapi mana-mana bahagian dalam. Perimeter produk itu digilap dengan teliti, yang menghalang luka dan kecederaan.

Kaca yang melepasi pemprosesan suhu tidak memberi pengaruh kimia. Rintangan kejutan yang meningkat. Anda boleh meletakkan peralatan komputer, bersandar, duduk di atas meja dan tiada retak akan muncul di atasnya. Bahan tidak merosakkan dari kopi atau teh panas yang tumpah, tidak terdedah kepada acuan, tidak takut sejuk.

Lembaga
Pilih produk dengan sejumlah besar laci dan laci untuk papan kekunci. Sebelum membeli, pertimbangkan saiz meja yang akan menjadi yang paling mudah, dan hanya selepas itu membuat pembelian.
Bahan tidak merosakkan dari kopi atau teh panas yang tumpah

Bahan tidak merosakkan dari kopi atau teh panas yang tumpah

kembali ke menu ↑

Kerja-kerja kaca dengan percetakan foto

Teknologi percetakan foto memungkinkan untuk menghiasi perabot dengan hampir mana-mana corak. Anda boleh memilih gambar mengikut katalog. Tidak mungkin untuk menyenaraikan pilihan. Pertimbangkan bidang utama:

 • Floristik (bunga, daun).
 • Urban (cityscape).
 • Abstrak (bentuk geometri).
 • Animasi.

Lukisan itu digunakan dengan pencetak UV (dakwat UV digunakan) atau filem khas dengan gambar disisipkan. Melukis corak, tikar, mengisi warna mana-mana membolehkan untuk membuat pakaian yang menekankan gaya yang dipilih atau menjadi objek seni yang unik.

Gaya Provence

Gaya Provence

kembali ke menu ↑

Membuat meja dengan tangan anda sendiri

Anda mahu membuat model eksklusif, mempunyai kemahiran untuk bekerja dengan alat binaan? Saya akan beritahu anda cara membuat meja dengan gelas atas dengan tangan saya sendiri untuk sebuah apartmen, kampung, rumah percutian.

Jika rumah anda dihiasi dengan gaya neoklasik, beli bahagian palsu logam untuk kaki di pasar raya bangunan. Bergantung pada model, ini mungkin merupakan sokongan pusat yang terdiri daripada tiga atau empat elemen. Gunung ini dilengkapi dengan baik dengan bulat atau bujur kertas. Pisahkan kaki hiasan dengan baik melengkapi meja segi empat tepat.

Pendirian kayu dipilih bergantung kepada gaya yang dipilih. Unsur-unsur Laconik sesuai dengan gaya minimalis.

Jangan keluarkan kulit, jika anda ingin menekankan gaya bergaya "Eco". Sebelum melekapkan, merawat kaki dengan sebatian yang menghalang kerosakan oleh penggerudian kayu. Tutup kaki dengan cat hitam matt dan dapatkan kesan gaya Jepun.
Pendirian buku asal

Pendirian buku asal

Kaki sepatutnya mempunyai pangkalan rata di bahagian atas, yang dilampirkan pada atas meja dengan sendi bolted atau gam profesional yang boleh dipercayai. Sebelum memasang kaunter meja, semak tahap pembinaan mendatar. Jika anda melangkaui tahap ini, hidangan akan tergelincir dan pecah.

Lembaga
Untuk mengelakkan kaca daripada pecah ketika penggerudian, keluarkan lapisan atas dengan kertas emer pada titik lampiran, dan kemudian gerudi dengan muncung berlian.

Bagi pencinta tawaran eksklusif untuk membuat meja untuk rekreasi luar. Sekeping perabot yang luar biasa untuk kotej atau rumah negara dibuat dari tunggul atau batang pokok tebal. Di bahagian bawah log, adalah perlu untuk melipat lubang separa bulat ke mana titik-titik yang diberi titik. lekapan lampu. Kesan perapian dijamin. Gelas kaca tertumpuk di atas dan dapatkan jadual yang luar biasa sepadan dengan persekitaran semulajadi sebuah rumah negara.

Kaki sepatutnya mempunyai pangkalan rata di bahagian atas.

Kaki sepatutnya mempunyai pangkalan rata di bahagian atas.

Perabot sedemikian untuk pedalaman menjadi tumpuan perumahan, teres atau infield. Meja buatan tangan tidak mempunyai analog. Mereka membuat rumah dan plot unik.

kembali ke menu ↑

Model TV untuk gaya yang berbeza

Model moden TV agak ringan. Oleh itu, sesuai untuk memasangnya di atas meja kaca. Ia tidak memecahkan dan mengekalkan berat teknologi moden. Pilih pilihan dengan pelbagai peringkat dan laci tertutup. Ia akan mudah bagi anda untuk meletakkan peralatan penguat bunyi atau peralatan lain yang diperlukan untuk menonton filem. Ramai varian menahan sehingga 60 kg:

 • Square.
 • Dengan tepi bulat.
 • Polygonal.
 • Rectangular.
 • Peringkat.
 • Dengan beberapa rak.

Model TV

Model TV

TV moden dipasang di dinding. Dalam kes ini, jadual melakukan fungsi hiasan.

Lembaga
Jangan sampah rak. Majalah, peti, vas, cenderahati, patung kecil, sebilangan besar foto secara visual mencuri ruang, dan bilik itu kelihatan kelihatan tidak kemas.

Anda boleh memilih produk pada roda. Ini memudahkan pembersihan. Meja ini dengan mudah menggerakkan meja dan dengan cepat mencipta ruang reka bentuk dalaman yang baru. Ia dibenarkan memilih pilihan yang besar untuk bilik-bilik kecil. Permukaan telus dibubarkan di ruang angkasa.

Perabot sedemikian juga dilengkapi dengan slaid yang bergaya musim ini, rak gantung hiasan, harmoni dengan perabot lembut. Sofa, kerusi memilih dengan pelapis mana-mana: dari kulit, permaidani dan bahan lain. Kaca yang jelas atau frosted tidak masuk ke "konflik" dengan bahan yang berbeza.

TV moden agak ringan.

TV moden agak ringan.

Sekiranya anda mahu menekankan arah gaya, terdapat sedikit helah teknologi. Pilih meja, yang dihiasi dengan filem meniru tekstur kayu.

kembali ke menu ↑

Ciri penjagaan

Kerukunan pedalaman tidak mungkin tanpa kebersihan. Permukaan kaca memerlukan perhatian yang berterusan. Jika dijaga dengan baik banyak masa, ia tidak akan mengambil masa:

 • Gunakan detergen berkualiti tinggi yang tidak meninggalkan kesan pelangi.
 • Sekali sebulan, cuci permukaan dengan deterjen air dan pencuci piring.
 • Gunakan kain microfiber.
 • Bersihkan titisan segar dan segera gosok kaca.
 • Lindungi permukaan dengan tuala atau koktel hiasan.

Permukaan kaca memerlukan perhatian yang berterusan.

Permukaan kaca memerlukan perhatian yang berterusan.

Ini helah mudah membantu mengekalkan rupa sempurna permukaan kaca. Penghalusan. Pencemaran pada permukaan hitam lebih ketara daripada cahaya atau putih tulen.

Anda tidak bersedia untuk "meletakkan hidup" untuk mengekalkan kebersihan sempurna bagi kerja-kerja telus? Pilih kaca percetakan dan percetakan foto. Kotoran dan habuk akan menjadi kurang ketara. Apartment memperoleh pandangan eksklusif yang menggabungkan cahaya, dan perabot jangan mencuri ruang.

kembali ke menu ↑

Tuala yang bergaya

Kaca, walaupun berkualiti tinggi, memerlukan perlindungan daripada calar dan cip. Napkin membantu meneutralkan permukaan kecil kaca kecil:

Napkin melindungi permukaan

Napkin melindungi permukaan

 • Melembutkan kesejukan permukaan kaca.
 • Membantu menjaga kebersihan permukaan dan meminimumkan pencucian.
 • Jangan biarkan yang berliku dan kikis, yang menjadikan hidangan apabila bergerak di sekeliling meja.
 • Napkin membantu untuk mengatur hidangan: setiap hari atau perayaan.
 • Menyembunyikan secara visual kaki mereka yang duduk, yang memberikan keselesaan.

Bahan-bahan semulajadi tahun ini dalam trend:

 • flax;
 • kapas;
 • sutera semulajadi;
 • burlap.

Kesan yang menarik ialah penambahan meja atas yang terbuat dari kaca marah berwarna kehijauan dengan serbet burlap. Mereka dihiasi dengan:

 • sulaman;
 • proshoy;
 • renda;
 • hemlock
 • busur;
 • pita.

Ia perlu mempunyai beberapa set untuk pelbagai acara: makan siang harian, pesta teh, pertemuan dengan rakan-rakan, majlis-majlis khas. Walau bagaimanapun, terdapat batasan.

Lembaga
Pilih bahan dan corak serbet selaras dengan gaya asas bilik. Jika tidak, kain rumah akan menjadi tidak wajar dalam gaya neoklasik megah. Sutera renda halus kelihatan liar dalam gaya Jepun.
Dalam bahan semula jadi trend

Dalam bahan semula jadi trend

Mari kita bercakap mengenai saiz tuala. Tidak ada peraturan yang ketat dalam hal ini. Apa yang perlu diingat:

 • pusingan;
 • persegi;
 • bujur;
 • dalam bentuk berlian.

Rectangular, bentuk memanjang, kelihatan baik untuk berkhidmat selama dua. Teknik ini menyatukan dua orang, mewujudkan laluan emosi dari hati ke hati.

kembali ke menu ↑

Apa yang perlu dilakukan?

Kenapa kita menaikkan soalan sedemikian? Permukaan kaca mencipta aura khas keamanan. Untuk perabot tersebut, gunakan beberapa jenis berkhidmat. Peminat gaya eko akan mengesyorkan tinggal di musim panas bunga dan tumbuhan (ranting ivy, tandan kecil bunga, daun).

Permukaan ini mewujudkan kedamaian khusus untuk kedamaian.

Permukaan ini mewujudkan kedamaian khusus untuk kedamaian.

Gaya minimalisme dan Jepun termasuk pembalut yang diperbuat daripada buluh atau tikar. Pilihan ini melindungi daripada calar dan menghalang hidangan dari gelongsor di permukaan. Pilih vas, pinggan mangkuk, vesel untuk bentuk ringkas rempah.

Klasik dalamannya melengkapi indah candlesticks, berdiri serbetpinggan mangkuk perak:

 • pisau;
 • garpu;
 • sudu;
 • penggoncang garam;
 • shaker lada.

Plat, mangkuk salad secara kiasan bergerak di udara dan mewujudkan suasana kehebatan hebat.

Lembaga
Ambil kesempatan daripada ciri permukaan telus. Anda boleh lakukan tanpa alas meja. Tetapan meja akan menjadi mewah. Anda perlu mengambil hidangan dan perkakas yang sepadan dengan gaya warna pedalaman. Mereka juga melengkapi atas meja menjadi kanvas indah untuk mewujudkan mood.
Alas meja adalah pilihan

Alas meja adalah pilihan

Lembaga
Bagi pencinta makanan dan diet yang sihat, kaca dengan warna kehijauan menjadi pilihan yang sesuai. Warna ini menenangkan dan mengurangkan selera makan.

Jadual gelongsor

Memilih meja kaca

8.5 Skor Jumlah
Jadual kaca untuk pedalaman anda

Jadual kaca adalah salah satu atribut utama mana-mana rumah atau apartmen. Apa sebenarnya ia akan menjadi - anda pilih. Kami akan memberitahu anda tentang semua pilihan meja kaca yang boleh menghiasi dalaman anda. Setelah meninjau maklumat, sila tinggalkan komen anda dengan hujah dalam komen. Mereka akan berguna kepada pembaca lain. Pendapat anda sangat penting kepada kami. Terima kasih kerana penyertaan anda. Kami menghargai setiap ulasan anda dan masa anda.

Relevan maklumat
8.5
Ketersediaan permohonan
9
Pendedahan topik
8
Kebolehpercayaan maklumat
9
Kebaikan
 • Bahan menentang acuan dan cendawan
 • Tidak memerlukan detergen mahal
 • Lama dieksploitasi
 • Tidak busuk seperti kayu, tidak karat seperti logam.
Cons
 • Ia adalah perlu untuk menangani noda cecair, cap jari
 • Boleh merengsakan permukaan sejuk.
 • Adalah sukar untuk mengeluarkan kotoran dan serpihan makanan dari sendi antara meja dan bingkai atau kaki pemasangan
Tambah ulasan anda

Avatar

Saya seorang pereka bukan sahaja dengan pendidikan, tetapi juga di bilik mandi. Saya suka mencipta kecantikan dan keselesaan. Nasihat saya akan membantu memahami arah reka bentuk moden dan mewujudkan dalaman yang bergaya di sekeliling anda.

Kami akan gembira dan pendapat anda

Tinggalkan jawapan

Penilaian keseluruhan anda

ms2.decorexpro.com - Jurnal harian Reka bentuk, Senibina, Reka Bentuk Dalaman

Bilik-bilik

Halaman dan taman

Reka bentuk