Gaya berteknologi tinggi di pedalaman (125+ Foto): Semua nuansa yang tersembunyi dari rupa lalai. Reka Bentuk Reka Bentuk Cantik

Dalam gaya berteknologi tinggi, hiasan dalaman sangat popular untuk satu-satunya sebab - kami tanpa teknologi, seperti tiada tangan. Ini adalah falsafah keseluruhan menggunakan pencapaian terkini dalam usaha memudahkan kehidupan anda. Lihatlah gambar dalaman berteknologi tinggi untuk melengkapkan diri anda dengan idea yang betul.

Kandungannya:

Anda mungkin menemui reka bentuk dalaman berteknologi tinggi di tandas moden, dapur, restoran kelas tinggi di bandar, dan mula berfikir tentang menambah gaya kepada anda rumah itu? Walaupun projek High Tech sering digunakan untuk merancang dalaman awam, mereka mungkin kelihatan sesuai pangsapuri dan rumah. Tapi apa gaya reka bentuk dalaman Tech Tech terdiri daripada?

Gaya berteknologi tinggi di pedalaman

Gaya berteknologi tinggi di pedalaman

Reka bentuk dalaman berteknologi tinggi sesuai untuk mereka yang suka dikelilingi oleh logam, plastik dan teknologi tinggi. Gaya cenderung memberi tumpuan kepada bentuk, bukan skim warna. Segala-galanya harus ramping dan berkilat. Reka bentuk dalaman berteknologi tinggi ternyata menyusahkan jika kesilapan dibuat semasa pelaksanaannya.

Konsep gaya

Sekiranya kita ingin menunjukkan reka bentuk dalaman yang paling moden, ia akan menjadi gaya berteknologi tinggi. Ciri khasnya adalah bahawa semua elemen di sini melayani tujuan tertentu. Terdapat hubungan dengan gaya perindustrian untuk memperkenalkan kekhususan ciri, antaranya kekurangan hiasan.

Ketiadaannya ditanggung oleh:

Kemuncak reka bentuk - reka bentuk terbuka menggunakan:

Penyelesaian reka bentuk yang sesuai untuk bilik besar adalah pembahagian menjadi berfungsi zon menggunakan kaca atau gelongsor pintu.

Ciri sifat gaya adalah bahawa semua elemen di sini melayani tujuan tertentu.

Ciri sifat gaya adalah bahawa semua elemen di sini melayani tujuan tertentu.

Gaya ini timbul dari fakta bahawa ia berkaitan dengan kemudahan perindustrian dan imej yang ia cipta, menggunakan dan mengintegrasikan fungsi yang ada unsur-unsur konstituen. Dalam persekitaran berteknologi tinggi, adalah perkara biasa untuk mempunyai hubungan yang lebih terbuka dengan struktur yang menjadi sebahagian daripada hasil akhir visual.

Reka bentuk dalaman berteknologi tinggi bermain dengan potensi asal estetik:

 • paip;
 • injap;
 • lif;
 • rasuk;
 • saluran udara.

Gaya ini juga sangat penting untuk bahan-bahan seperti:

 • kaca;
 • plastik;
 • logam

Dan berhubung dengan kromatik, ia memaparkan palet logam perak, hitam dan putih.

Kecekapan adalah salah satu konsep utama yang boleh digunakan untuk menentukan dalaman berteknologi tinggi, dan persatuan gaya terbaik adalah berdasarkan pendekatan industri dan minimalis.

Dalam hiasan berteknologi tinggi, keindahan dan estetika dihubungkan dengan fungsi dan kepraktisan.. Pada masa yang sama, keterbukaan juga berfungsi sebagai ciri yang mendefinisikan pedalaman tersebut. Oleh itu, sebagai akibat daripada ciri-ciri ini, untuk mengekalkan spesifik gaya, ruang besar, sebagai contoh, harus dibahagikan kepada bidang fungsional menggunakan:

 • halangan cahaya;
 • dinding kaca;
 • pintu kaca.
Dalam gaya ini, keindahan dan estetika disambungkan dengan fungsi dan kepraktisan.

Dalam gaya ini, keindahan dan estetika disambungkan dengan fungsi dan kepraktisan.

Sesuai perabot untuk hiasan dalaman berteknologi tinggi, ia harus mengekalkan kontur geometri ringkas, bahan-bahan monochromatic yang sepadan dengan palet ruang yang sama. Perabot modular juga sesuai. Ia akan meningkatkan potensi kreatif ruang, yang mana seolah-olah terlalu keras, juga diingatkan akan ketagihan ke inovasi dan fungsi.

kembali ke menu ↑

Reka bentuk idea untuk rumah berteknologi tinggi

Gaya High Tech mula-mula muncul di tapak perindustrian, di mana semua elemen-elemennya terutamanya tertakluk kepada tujuan tertentu. Oleh itu, reka bentuk High Tech bukan sahaja estetika, tetapi juga kepraktisan, di mana setiap elemen mampu memberi manfaat, tetapi tidak mengorbankan nilai estetik untuk subjek umum.

Sebagai contoh, berteknologi tinggi dapur Peralatan ini maju, bergaya dan mahal, ia menjadi sebahagian daripada reka bentuk, dan bukan hanya elemen yang akan digunakan untuk tujuan yang dimaksudkan. Begitu juga dengan bilik lain, seperti bilik mandi, ruang tamu.

Setiap elemen, objek dipilih dengan teliti agar sesuai dengan tema High Tech. Dari sofa ke peti sejuk, dari dapur ke paip dan pemegang pintu: setiap elemen direka untuk mencapai tugas terbaik, tanpa mengganggu secara visual keseluruhan penampilan bilik.
High Tech bukan sahaja estetika, tetapi juga praktikal

High Tech bukan sahaja estetika, tetapi juga praktikal

Tema High Tech juga mengambil kira penstrukturan ruang yang kompleks. Bilik-bilik dengan reka bentuk yang tinggi adalah luas, mempunyai sedikit gangguan. Dimensi dipilih dengan teliti untuk menjadikan bilik kelihatan besar. Keterbukaan struktur adalah yang menjadikan projek High Tech popular di restoran dan bar moden, contohnya. Tetapi ia juga relevan dalam bangunan kediaman, di mana ruang tidak kurang pentingnya.

Apabila anda melihat bahan-bahan yang digunakan dalam rekaan High Tech, anda tidak mungkin mencari kayu yang sangat berbeza dari keseluruhan konsep.

Sebaliknya permukaan licin futuristik lancar muncul, serta:

 • kaca;
 • krom;
 • tembaga.

Warna yang biasa digunakan dalam tema High Tech diserlahkan dengan huruf tebal. Perak, hitam berwarna putih. Warna-warna yang terang, seperti merah dan biru, boleh digunakan apabila menambah aksesori atau hiasan, tetapi harus digunakan dengan berhati-hati.

Dalam perkakas dapur seperti teknologi maju, bergaya dan mahal

Dalam perkakas dapur seperti teknologi maju, bergaya dan mahal

Reka bentuk dalaman High Tech mempunyai banyak persamaan dengan reka bentuk minimalis.

Seperti reka bentuk minimalis, reka bentuk High Tech dibezakan dengan keanggunan, kecanggihan, dengan hiasan, corak yang minimum, dan pencegahan kekeliruan di semua kos.

Ini bermakna jika anda menyukai rupa moden yang rapi dan mempunyai bajet yang sesuai dengan citarasa anda, maka Tech High pasti untuk anda.

kembali ke menu ↑

Dalaman bilik tidur

Berteknologi tinggi di bilik tidur memberikan perasaan ketegaran dan keteguhan kerana kemasukan unsur-unsur teknikal dalam reka bentuk. Interior berteknologi tinggi, seperti gaya yang dekat dengan minimalism, sering menggunakan skema warna monokrom, yang mana boleh digabungkan dengan warna biasa biasa:

 • merah;
 • biru;
 • hijau;
 • kuning.

Lukisan, elemen hiasan hampir tidak hadir dalam reka bentuk dalaman berteknologi tinggi.

Interior berteknologi tinggi, seperti gaya yang dekat dengan minimalism

Interior berteknologi tinggi, seperti gaya yang dekat dengan minimalism

Lantai itu hendaklah sama dengan warna yang sama permaidaniatau permaidani perlu bertindih dinding. Penutup lantai kulit tiruan Leopard juga merupakan penyelesaian yang menarik dan menarik. Ia boleh digabungkan dengan perabot dengan struktur permukaan yang sama.

kembali ke menu ↑

Reka bentuk bilik tamu

Ruang tamu dalam gaya teknologi tinggi mudah dibezakan dari ruang tamu, dihiasi dengan gaya lain. Ambil, contohnya, penyelesaian yang luar biasa dari gabungan dua lampu latar ungu pada siling dengan penutup lantai dengan warna ungu yang berbeza.

Kelimpahan kaca dan sekatan logam, garis lurus, bentuk geometri yang jelas, siling digantung, pelbagai jenis pencahayaan dan pencahayaan - semua ini adalah ciri reka bentuk dalaman berteknologi tinggi.
Gunakan lebih banyak sekatan kaca dan logam

Gunakan lebih banyak sekatan kaca dan logam

Pilihan perabot mesti sesuai dengan tempatnya. Perabot berguna dengan bentuk geometri yang mudah dan bahan monokrom. Pecutan warna yang akan bertindak sebagai elemen aksen boleh dibuat dengan menggunakan cerah sofaSebagai contoh, merah, yang boleh memulihkan latar belakang umum.

Fokus yang cerah seharusnya hanya satu. Anda boleh menggunakan sofa modular, yang mengubah bentuknya, dan juga, mungkin, membuat gabungan warna yang berbeza, jika modul mempunyai warna yang berbeza. Unsur dalaman yang sesuai ialah jadual dengan kaca atas kaunter, kerusi dengan kaki logam dan belakang, meja kopi pada roda, rak buku kaca moden rak.

Ruang tamu dalam gaya teknologi tinggi dengan mudah dibezakan dari ruang tamu, dihiasi dengan gaya lain.

Ruang tamu dalam gaya teknologi tinggi dengan mudah dibezakan dari ruang tamu, dihiasi dengan gaya lain.

kembali ke menu ↑

Teknologi berteknologi tinggi di tapak semaian

Bilik kanak-kanakdihiasi menggunakan idea reka bentuk dalaman berteknologi tinggi adalah ruang yang akan menggembirakan peminat kecil perkara-perkara futuristik. Oleh kerana lapisan neutral ciri-ciri, ia mudah mengubah suai ruang dalaman apabila perubahan diperlukan.

Gaya berteknologi tinggi kanak-kanak

Gaya berteknologi tinggi kanak-kanak

Walau bagaimanapun, pedalaman yang berteknologi tinggi di tapak semaian bukan sahaja reka bentuk yang menarik. Intipati konsep ini adalah untuk menyediakan semua manfaat teknologi, yang di nurseri memperoleh makna yang istimewa.. Pada masa ini, tidak ada kekurangan peralatan Wi-Fi yang bersepadu, saling berkait, berteknologi tinggi yang menjaga anak anda.

Dapatkan peranti pintar yang akan menjejaki pergerakannya, detak jantung, pernafasan, kualiti udara, tidur dan pembangunan. Kemudian anda boleh menggunakan data untuk meningkatkan kualiti hidup untuk anak anda (dan, secara transit, milik anda) atau hanya terjun ke dalam kerja tanpa bimbang dan mengendalikan keadaan.

Ini adalah ruang yang akan menggembirakan peminat-peminat kecil perkara-perkara futuristik.

Ini adalah ruang yang akan menggembirakan peminat-peminat kecil perkara-perkara futuristik.

kembali ke menu ↑

Untuk bilik mandi

Dalaman bilik mandi dalam gaya berteknologi tinggi akan membawa ruang semua manfaat kemodenan. Prinsip dasar gaya ini adalah kepraktisan tinggi dengan sangat sedikit aksesori atau perabot.:

 • basuh pinggan mangkuk. Walaupun basuh konvensional sering mempunyai daya tarikan estetik yang sangat kecil, sinki bilik mandi berteknologi tinggi menambah beberapa sentuhan teknologi moden yang generasi muda pasti akan menghargai;

Bilik mandi berteknologi tinggi

Bilik mandi berteknologi tinggi

 • tandas berteknologi tinggi yang tidak memerlukan tangan atau kertas. Tandas-tandas ini mempunyai air kawalan suhu dan pengering automatik (sudah digunakan dan umum di Asia);
 • pemanas tempat duduk tandas dan lampu LED;
 • tandas pembersih diri dan kerusi antimikrobial;
 • sensor gerakan apabila menaikkan dan menurunkan penutup tandas;

Bahagian dalam bilik mandi dalam gaya ruang berteknologi tinggi akan membawa semua manfaat kemodenan.

Bahagian dalam bilik mandi dalam gaya ruang berteknologi tinggi akan membawa semua manfaat kemodenan.

 • paip digital yang mesra alam sebagai cara terbaik untuk memulihara air dan tenaga. Beberapa ciri yang anda harapkan dari kran digital termasuk: pengurangan penggunaan air dan tetapan kawalan suhu digital;
 • teknologi sentuhan inframerah bukan hubungan, yang "membaca" pengguna dan mematikan apabila tangan tidak berada di bawah paip;
 • fungsi yang boleh diprogramkan, seperti menetapkan masa latihan pagi atau pilihan untuk memberus gigi, yang berfungsi untuk selang waktu yang dipilih;
 • mandi akan datang lagi pancuran mandi.

Prinsip gaya ini adalah praktikal yang tinggi.

Prinsip gaya ini adalah praktikal yang tinggi.

Inilah yang boleh anda harapkan dari mandi baru:

 • mandian berasingan tanpa pancuran mandian;
 • mandian gaya Jepun kecil;
 • faucets moden yang elegan untuk mandi, banyak yang keluar dari lantai dan tuangkan ke dalam mandi;
 • tab mandi dengan unsur urut, saluran udara yang menyediakan aliran pancutan urut yang hangat;
 • kromoterapi atau pencahayaan meningkatkan perasaan.

Bath, sebagai peraturan, mengatasi hujan

Bath, sebagai peraturan, mengatasi hujan

Bahan-bahan baru dan bentuk mandi menawarkan bentuk segi empat tepat, serta batu dan tembaga yang diukir. Bilik mandi berteknologi tinggi juga mengandungi alat pintar. Berikut adalah beberapa elemen menarik yang menambah tahap teknologi:

 • kabinet peti sejuk untuk bilik mandi, yang menyimpan ubat atau minuman sejuk di tempat yang sejuk;
 • Panel LCD yang membolehkan anda mengawal suhu di bilik mandi, aliran air, stim, muzik dan chromotherapy;
 • tv kalis air. Menghidangkan mandi dan menonton TV adalah gabungan yang menyenangkan, dan ini menghilangkan peluang menjatuhkan iPad ke dalam bilik mandi apabila anda menjadi sebuah filem.

Bahan dan bentuk segi empat tepat

Bahan dan bentuk segi empat tepat

Pada zaman, teknologi menjadi bahagian penting dalam kehidupan harian rakyat. Itulah sebabnya aksesori bilik mandi berteknologi tinggi ini pasti diperlukan kerana alat teknologi menembusi semua aspek kehidupan manusia. Dari deria ke tandas MP3 dan tandas berteknologi tinggi, aksesori moden ini pasti menjadikan masa mandi lebih menyeronokkan.

kembali ke menu ↑

Reka bentuk dapur berteknologi tinggi

Mana-mana dapur yang termasuk elemen berteknologi tinggi reka bentuk dalaman adalah "dapur dari masa depan." Semua perkakas rumah besar harus menjadi yang paling maju, menggunakan teknologi moden. Susun atur harus semudah mungkin.

Kelebihan krom dan gloss perlu diminimumkan untuk mengelakkan membuat dapur yang menyerupai ruang pejabat.
Dapur dari masa depan

Dapur dari masa depan

Apabila seseorang menyebut dapur masa depan, apa yang anda fikirkan? Bercakap peranti yang menjawab arahan suara? Teknologi memainkan peranan yang besar dalam dapur hari ini. Gaya hidup kami telah berubah, dan fungsi dapur telah berubah, teknologi telah maju selaras dengan keperluan kami.

Dapur bukan lagi hanya sebuah bilik memasak.. Tugas-tugas rumah tangga, pembayaran bil, dobi, hiburan berjadual dan aktiviti-aktiviti lain yang tidak memasak bermigrasi ke dapur, saiznya bertambah, dan beberapa susunan moden menjadikan dapur sebagai tempat utama untuk rumah.

Sistem hiburan dan maklumat membantu memotivasi ahli keluarga lain untuk benar-benar datang ke dapur, duduk dan makan makanan. Komputer di dapur juga berguna, terutamanya apabila anda perlu mencari resipi, membayar bil, atau membuat susulan pada e-mel sambil menunggu mesej penting. Bagi mereka yang mempunyai jadual yang sibuk, teknologi dapur berteknologi tinggi membantu dengan cepat menyediakan makanan, memasak makanan dari jauh dan mengingatkan anda apabila menggantikan makanan.

Dapur bukan lagi hanya sebuah bilik memasak.

Dapur bukan lagi hanya sebuah bilik memasak.

kembali ke menu ↑

Dewan masuk

Masuk ke rumah tidak boleh dipaksa perabot. Reka bentuk berteknologi tinggi menyumbang kepada pembebasan lorong dari perabot, jadi jangan mencolok dengan memikirkan warna yang sama di dinding dan kabinet. Bagi hiasan dinding, mereka harus licin dan padat, menghiasi mereka dengan gambar-gambar kecil. Teknologi berteknologi tinggi juga menetapkan peraturan pencahayaan.

Ruang masuk yang bergaya dengan jumlah minimum perabot

Ruang masuk yang bergaya dengan jumlah minimum perabot

Lampu lantai dengan candelier diharamkan di sini, tetapi pencahayaan terbina dalam agak sesuai. Gunakan lampu loket atau lampu halogen. Di dunia berteknologi tinggi, bukan sahaja logam dan kaca digunakan, tetapi juga:

Secara umum, tidak ada sekatan terhadap pilihan bahan untuk hiasan berteknologi tinggi. Ia perlu mengingati fungsi sahaja.

Gaya ini menyumbang kepada pembebasan lorong dari perabot tambahan.

Gaya ini menyumbang kepada pembebasan lorong dari perabot tambahan.

kembali ke menu ↑

Langsir

Gaya berteknologi tinggi digunakan dan disayangi oleh orang muda yang yakin dan bergaya. Ciri utama gaya ini adalah banyak ruang di dalam bilik. Di sini anda tidak akan melihat comel atau cantik langsir. Sebaliknya, terdapat tirai mendatar atau menegak. Sudah tentu, kemungkinan bilik anda akan kelihatan seperti itu pejabat dengan mereka, jadi anda boleh menggunakan gulung dan jenis langsir minimalis yang lain untuk menjadikan bilik anda kelihatan lebih selesa.

Ciri utama gaya ini adalah banyak ruang di dalam bilik.

Ciri utama gaya ini adalah banyak ruang di dalam bilik.

kembali ke menu ↑

Reka bentuk untuk pangsapuri kecil

Pada pendaftaran satu bilik Flat boleh berguna untuk mengikuti prinsip-prinsip reka bentuk berteknologi tinggi, kerana gaya ini memberikan ruang kecil ilusi yang lebih banyak lagi. Anda akan mendapati diri anda di dalam sebuah bilik kecil yang tidak akan menjadi sempit.

Pilihan dengan gabungan dapur dan ruang tamu

Pilihan dengan gabungan dapur dan ruang tamu

kembali ke menu ↑

Untuk pangsapuri studio

Hi-tech sesuai untuk ruang kecil. Warna yang bersih dan sejuk dan kekurangan perabot tambahan akan membantu mewujudkan ilusi lebih banyak ruang di dalam bilik.

Dalaman studio dicirikan oleh kebebasan ruang.

Lembaga
Jangan takut menggunakan gaya ini di pangsapuri kecil. Banyak objek kaca dan warna cahaya dapat membuat pangsapuri studio terkecil lebih luas.
Pilihan untuk pangsapuri studio

Pilihan untuk pangsapuri studio

kembali ke menu ↑

Untuk bilik kanak-kanak

Gaya berteknologi tinggi adalah pilihan reka bentuk yang sangat praktikal, bukan sahaja untuk bilik yang luas, tetapi juga untuk yang kecil. Ia melibatkan kombinasi perabot asas dengan skema warna cahaya.

Kanak-kanak yang kecil dan bergaya

Kanak-kanak yang kecil dan bergaya

kembali ke menu ↑

Untuk bilik mandi

Bilik mandi berteknologi tinggi tidak dapat menggabungkan keselesaan dan romantik dalam gaya. Provence, Negara atau Moden. Tetapi pada masa yang sama, ia akan mengandungi semua komponen berfungsi yang diperlukan di dalam bilik mandi. Semua aktiviti harian biasa perlu dibuat lebih mudah dan lebih semula jadi.

Pilihan bilik mandi kecil dalam gaya ini

Pilihan bilik mandi kecil dalam gaya ini

kembali ke menu ↑

Untuk dapur

Kaunter bar akan menjadi ideal dalam dapur berteknologi kecil kecil, serta kaca padat atau meja gelangsar, yang boleh diselaraskan bergantung sama ada ia perlu menampung 6 orang atau 2 orang. Kursi boleh dibuat dari:

 • Papan lapis bengkok;
 • kayu;
 • logam;
 • plastik;
 • polikarbonat telus.

Kriteria utama untuk memilih perabot untuk dapur berteknologi tinggi kecil adalah reka bentuk yang minimum, serba boleh dan keanggunan.

Pilihan penjimatan ruang untuk dapur kecil

Pilihan penjimatan ruang untuk dapur kecil

Reka bentuk dalaman berteknologi tinggi akan membantu untuk mengembangkan ruang secara visual, terima kasih kepada warna yang berani, padat dan ketiadaan perabot yang tidak perlu.

kembali ke menu ↑

Barang dalaman

Reka bentuk dalaman berteknologi tinggi biasanya tidak memerlukan elemen hiasan tambahan, kerana sejumlah besar cahaya, sebagai peraturan, dibiaskan oleh permukaan krom dan berkilat dan dicerminkan dalam cermin.

Lembaga
Walau bagaimanapun, jika anda bercadang untuk menambahkan rasa keperibadian kepada kawasan pedalaman, anda perlu menggunakan elemen hiasan yang betul.
Cuba gunakan sedikit hiasan yang mungkin.

Cuba gunakan sedikit hiasan yang mungkin.

Dinding boleh dihiasi dengan potret fotografi yang besar dalam bingkai logam. Adalah sesuai untuk melihat foto hitam dan putih.Angka logam yang menarik, serta objek kaca hiasan juga akan sepadan dengan reka bentuk.

kembali ke menu ↑

Ciri khas gaya

Nama lain untuk gaya berteknologi tinggi adalah istilah "rumah pintar".. Ini bermakna bukan sahaja kehadiran teknologi tinggi, tetapi juga peranti berfungsi. Bersama-sama, mereka harus digunakan sedemikian rupa sehingga semua aktiviti harian biasa menjadi lebih mudah dan lebih alami.

Gaya menyiratkan teknologi tinggi

Gaya menyiratkan teknologi tinggi

Rumah ini benar-benar pintar dalam banyak kes dan menawarkan keselesaan yang tinggi. Ini termasuk sistem automatik untuk pemanasan, penyejukan, keselamatan, dan juga perasa bilik.

Lembaga
Rumah pintar juga boleh mempunyai kawalan suara melalui komunikasi mudah alih dan direka untuk mengoptimumkan kehidupan kita supaya kita hidup dalam penggunaan ekonomi dan pemeliharaan alam sekitar.
Sistem rumah pintar

Sistem rumah pintar

kembali ke menu ↑

Palet warna ciri

Palet warna semasa yang tinggi termasuk kebanyakannya kelabu dan putih, serta semua nuansa mereka. Nada yang berbeza kadang-kadang digunakan, yang berbeza dengan latar belakang utama.

kembali ke menu ↑

Perabot pelbagai fungsi

Idea dalaman berteknologi tinggi mengesyorkan kami perabot yang pelbagai fungsi. Paling penting, ia akan berfungsi dengan reka bentuk moden.

Palet warna termasuk kebanyakannya kelabu dan putih.

Palet warna termasuk kebanyakannya kelabu dan putih.

kembali ke menu ↑

Pencahayaan multilayer

Pelbagai lapisan, banyak, pencahayaan yang luar biasa adalah satu lagi ciri khas dalam bidang berteknologi tinggi. Ia terletak di dinding dan siling. Pencahayaan memainkan peranan penting dalam pembukaan zon susun atur.

Yang paling sesuai ialah lampu loket dalam kombinasi dengan lampu penggantungan halogen kecil, mungkin pada tahap yang berbeza. Keperluan asas adalah kesederhanaan bentuk. Idea yang baik adalah candelier siling yang digantung dengan lampu halogen pada ketinggian yang berbeza - mereka akan memberikan keselesaan dan daya tarikan kepada reka bentuk dalaman. Akuarium yang bergaya dengan ikan eksotik adalah hiasan yang ideal yang akan memberikan konfigurasi dalaman secara keseluruhannya dengan pemandangan estetik, berteknologi tinggi.

Gunakan perabot pelbagai fungsi

Gunakan perabot pelbagai fungsi

kembali ke menu ↑

Pendiangan

Perapian berteknologi tinggi biasanya tidak mengandungi cerobong, dan berfungsi dengan elektrik, pembakar alkohol, bahan api lain:

 • Pengilang Belanda perapian Helex, menggabungkan perapian moden dengan TV HD Penuh. TV dengan skrin rata, direka untuk memasuki sepenuhnya kawasan perapian yang ditutup dengan kaca nipis atau panel hitam;

Pilihan perapian yang bergaya

Pilihan perapian yang bergaya

 • dinding perapian yang dipasang boleh dipasang di dinding sebagai salah satu TV plasma rata. Menggunakan penukar pemangkin kecil, perapian yang dipasang di dinding mempunyai keupayaan untuk membakar bau, udara dalaman yang basi, dengan berkesan memulihkan udara panas dan neutral kembali ke ruang udara;
 • Perapian berteknologi tinggi elektrik tidak perlu diisi dengan kayu api dan penyingkiran abu, yang tipikal perapian tradisional, akan menambah sentuhan teknologi tinggi kepada reka bentuknya. Model sedemikian juga sering menyerupai panel plasma yang dipasang di dinding atau gambar secara keseluruhan dengan api berkedip di belakang paparan kaca. Ia boleh dikawal oleh alat kawalan jauh;

Gaya terdiri daripada garis lurus dan bentuk geometri.

Gaya terdiri daripada garis lurus dan bentuk geometri.

Kesan nyalaan api adalah kemuncak perapian ini.

 • Plat besi elektrik mudah alih bergerak lebih dekat dengan reka bentuk perindustrian, tetapi mereka juga akan sesuai dengan hi-tech dengan sempurna. Lempengan besi tuang adalah karya seni yang benar yang boleh membawa anda estetika dan kehangatan, sering dibuat menggunakan buruh manual. Daripada menggunakan kipas elektrik, perapian elektrik mudah alih ini memberikan haba dari atas, menyediakan sumber panas yang tenang dan lembut;
 • Perapian gas moden juga dilengkapi dengan teknologi pemangkin terkini yang tidak hanya membersihkan emisi ke atmosfer sebelum meninggalkan dapur, tetapi juga membantu menghilangkan bau di dalam rumah dan meneutralkan zarah-zarah udara seperti hama habuk, mewujudkan persekitaran rumah yang bersih dan sihat. Oleh kerana tiada tenaga akan terbuang di cerobong, semua haba yang dihasilkan akan digunakan untuk memanaskan bilik, yang mengurangkan kos operasi;

Panel plasma sering menyerupai gambar yang indah.

Model sedemikian juga sering menyerupai panel plasma yang dipasang di dinding atau gambaran keseluruhan dengan api.

Model sedemikian juga sering menyerupai panel plasma yang dipasang di dinding atau gambaran keseluruhan dengan api.

 • Perapian tabletop boleh muncul dalam hidup anda apabila anda mula berfikir bahawa pendiangan tidak boleh menjadi mudah alih. Perapian di atas meja agak kurang dikurangkan, yang menyerupai api lilin. Walaupun miniatur ini tidak akan menjadi pengganti sepenuhnya untuk yang tradisional, ia pasti akan memukau pasangan anda pada majlis makan malam romantis. Bekerja pada minyak parafin cair.
 • perapian dengan cerobong boleh menjadi tidak kurang menarik untuk reka bentuk berteknologi tinggi anda berbanding rakannya tanpa cerobong. Cerobong ini diintegrasikan dengan lancar ke dalam reka bentuk untuk berkhidmat bukan sahaja sebagai alat pemanasan, tetapi juga sebagai pemegang untuk rak kaca.

Gaya ini terdiri daripada garis lurus dan bentuk geometri, jadi pilih perapian bentuk segi empat tepat, persegi atau bulat.

Rumah impian pintar

Gunakan warna sejuk

Oleh kerana gaya ini agak ringkas, perapian juga harus mudah.

Gaya adalah penjelmaan kemajuan terkini dalam teknologi moden.

Gaya adalah penjelmaan kemajuan terkini dalam teknologi moden.

Pilih warna yang luar biasa baginya untuk membuat objek aksen yang akan menarik kelihatan dengan membalas dendam.

Hi-tech di pedalaman

Gaya dalam reka bentuk

9 Skor Jumlah
Laconic hi-tech

Hi-tech adalah penyelesaian yang sangat baik untuk mana-mana watak yang cenderung kepada kepimpinan. Rumah anda akan memberi inspirasi kepada anda untuk kemenangan baru. Gaya ini juga akan sesuai dengan anda, jika anda mencari fungsi maksimum di pedalaman, anda tertarik dengan konsep ringkas warna dan kontras, kekurangan hiasan, dan jika anda dapat melihat kreativiti dalam setiap hari setiap hari. Setelah meninjau maklumat, sila tinggalkan komen anda dengan hujah dalam komen. Mereka akan berguna kepada pembaca lain. Pendapat anda sangat penting kepada kami. Terima kasih kerana penyertaan anda. Kami menghargai setiap ulasan anda dan masa anda.

Relevan maklumat
8.5
Ketersediaan permohonan
8.5
Pendedahan topik
8.5
Kebolehpercayaan maklumat
9
Kebaikan
 • Gaya adalah penjelmaan kemajuan terkini dalam teknologi moden.
 • Dengan itu, mudah untuk mendapatkan fungsi maksimum dari pedalaman.
 • Penggunaan bahan menarik dan pencahayaan pada beberapa tahap menjadikan ruang yang menarik dan beragam.
Cons
 • Penggunaan warna dan tekstur sejuk mempunyai kesan ruang "sejuk" dan "berhemah", dan ketepatan dan kejelasan garis, jika tidak dikira dengan betul, dengan mudah boleh mengubah ruang hidup ke pejabat.
 • Reka bentuk ini tidak direka untuk kanak-kanak kecil dan mempunyai banyak permukaan yang keras dan berpotensi berbahaya (kaca).
 • Ini adalah reka bentuk yang paling tidak selesa dari pelbagai yang ada, dan dapat mendorong pemikiran kesepian. Oleh itu, ia tidak sesuai untuk orang yang mudah dipengaruhi orang dan orang yang terdedah kepada kemurungan.
Tambah ulasan anda

Novozhenina Anna

Hai, saya di sini kerana reka bentuk dalaman adalah kelemahan saya. Saya kerap merasakan daun melalui hauz, mencari inspirasi demi kepentingan dan tidak melupakan Ikea))

Kami akan gembira dan pendapat anda

Tinggalkan jawapan

Penilaian keseluruhan anda

ms2.decorexpro.com - Jurnal harian Reka bentuk, Senibina, Reka Bentuk Dalaman

Bilik-bilik

Halaman dan taman

Reka bentuk