Bilik Corner Cantik - 215+ Foto Penyelesaian Terbaik Simpan ruang (almari, perapian, sofa)

Untuk pangsapuri kecil, isu ruang keluar di atas. Apa yang perlu dilakukan dalam situasi ini? - menduduki sudut! Dalam artikel di bawah ini anda akan belajar tentang pelbagai jenis perabot dan mengetahui apa pilihan di pasaran. Bagaimana untuk muat perabot sudut di pedalaman? - artikel di bawah akan menjawab ini dan banyak soalan lain.

Kandungan artikel ini:

 

Pengilangan perabot sudut sejak bertahun-tahun telah popular di negara-negara Eropah. Semuanya bermula dengan sudut dapur dan ruang tamu dan pengeluaran selesai kabinet, jadual dan banyak spesies lain perabot.

Perabot penjuru telah mencipta sensasi sebenar dalam bidang reka bentuk dalaman.

Perabot penjuru telah mencipta sensasi sebenar dalam bidang reka bentuk dalaman.

Di Rusia, spesies ini tidak begitu relevan sehingga beberapa tahun kebelakangan ini. Apabila orang melihat peluang dan manfaat dari segi susun atur dan reka bentuk keseluruhan apartmen, perabot sudut mula secara aktif menyebar ke seluruh rumah. Ia sangat popular di pangsapuri kecil, di mana setiap sentimeter percuma adalah penting.

Perabot penjuru mencipta sensasi sebenar dalam bidang reka bentuk dalaman, kerana dengan bantuannya, anda boleh mengubah susun atur dan melicinkan bilik, di mana terdapat banyak sudut terbuka.

Bilik hidup penjuru

Para tetamu yang datang sering menghargai tuan rumah untuk ruang tamu mereka dan bukan tanpa tujuan. Kebanyakan mesyuarat, menurut tradisi, diadakan di dalam bilik ini. Dalam rangka untuk bersantai keluarga dan para tamu untuk tidak mengganggu apa-apa - anda memerlukan ruang kosong dan kenyamanan. Ia adalah pembangunan ruang dan keselesaan yang menyumbang kepada pembelian kompleks seperti itu.

Pilihan dinding sedemikian memberikan ruang dan keselesaan yang diperlukan.

Pilihan dinding sedemikian memberikan ruang dan keselesaan yang diperlukan.

Penjimatan ruang - ciri utama dinding sudut. Kompleks tempat duduk adalah kompleks kabinet dan rakdi mana pemasangan dijangka tv dan peralatan lain yang direka untuk ruang tamu.

Sekarang ta zon apartmen, yang dianggap "mati", akan diisi dengan almari pakaian yang selesa, rak, dan sebagainya. - Terdapat banyak pilihan, bergantung kepada kompleks yang dipilih. Sekarang tempat-tempat yang kosong sebelum ini, akan diisi dengan perabot yang selesa, di mana anda boleh meletakkan banyak perkara.

Walaupun saiznya kecil, perabot itu menampung banyak perkara. Kabinet terutamanya direka untuk pengumpulan pakaian yang besar - ada rak linen dan juga rak untuk kasut.

Penjimatan ruang - ciri utama dinding sudut

Penjimatan ruang - ciri utama dinding sudut

Setiap kabinet direka sedemikian rupa sehingga mengandungi banyak perkara yang mungkin. Ini dapat difahami jika anda mula melihat setiap bahagian. Terima kasih kepada reka bentuk canggih kompleks - kabinet, laci dan rak, ia menjadi lebih mudah untuk menyimpan benda-benda dan mengatur susunan.

Faedah

1Penjimatan ruang

Ruang tamu adalah tempat yang penting dari segi ruang. Di sinilah tetamu dan ahli keluarga berkumpul.Walau bagaimanapun, sangat sukar untuk meletakkan TV dan banyak perkara, dan oleh itu ramai orang memilih memasang kompleks sudut. Oleh kerana penjimatan ruang, anda boleh mengubah reka bentuk keseluruhan apartmen ke akar, atau menambahnya.

Ruang tamu adalah tempat di mana tetamu dan ahli keluarga berkumpul, ia sepatutnya selesa.

Ruang tamu adalah tempat di mana tetamu dan ahli keluarga berkumpul, ia sepatutnya selesa.

2Pelbagai gaya

Provence, boho, moden - dan ini bukan senarai keseluruhan yang nampaknya dipilih. Anda boleh membuat di ruang tamu sesuatu yang luar biasa, berbeza dari bilik lain. Dengan pilihan warna yang tepat, ruang tamu yang tidak menarik boleh dimainkan dengan cara yang sama sekali baru.

Gaya berteknologi tinggi

Gaya berteknologi tinggi

3Dimensi

Secara besarnya rata jenis perabot ini juga kelihatan sesuai. Terima kasih kepada grid dimensi yang diperpanjang, anda boleh memasang pelbagai saiz kompleks, yang memberikan peluang yang mencukupi untuk reka bentuk apartmen anda sendiri.

Bilik hidup penjuru adalah penyelesaian yang baik untuk mengubah dan mengubah rupa keseluruhan bilik.

Di sebuah apartmen besar perabot jenis ini kelihatan sesuai.

Di sebuah apartmen besar perabot jenis ini kelihatan sesuai.

kembali ke menu ↑

Almari pakaian

Selalunya ruang "dimakan" oleh sudut-sudut. Kerana fakta bahawa mereka tidak boleh selalu digunakan, tempat itu dipangkas dan di apartmen atau bilik boleh menjadi sangat ramai.Dalam kes ini, meletakkan almari pakaian di sudut adalah penyelesaian terbaik.

Kabinet seperti itu memberi banyak ruang simpanan.

Kabinet seperti itu memberi banyak ruang simpanan.

Antara ciri-ciri perabot ini, anda boleh memilih variasi mutlak model. Kini mereka membuat pilihan yang menyerupai almari pakaian, di mana anda boleh menyimpan segala-galanya: kasut, barang-barang kecil, pakaian luar dan seluar dalam. Anda boleh membeli kompleks di mana kabinet direka untuk yang paling diperlukan.

Bilik mana yang lebih baik untuk diletakkan?

Almari sudut akan membantu membebaskan ruang, serta mencairkan sudut "telanjang". Di sesetengah pangsapuri, di mana ada perabot kecil, sudut boleh menjadi sebab utama untuk bukan suasana yang paling selesa. Sekiranya anda berselerak permaidani di sebelah almari, maka tanpa mengira bilik, reka bentuk dan suasana keseluruhan akan berkilau dengan warna-warna baru.

Almari penjuru sangat relevan untuk lorong.

Almari penjuru sangat relevan untuk lorong.

Lebih kerap seperti kabinet digunakan lorong-lorong. Ini disebabkan oleh hakikat bahawa di rumah-rumah lama lorong kecil dibuat dan tidak ada peluang untuk mencipta reka bentuk yang indah.

Kabinet dalam keadaan ini akan dapat menekankan reka bentuk keseluruhan yang sedia ada, perkara utama adalah untuk memikirkan susun atur untuk terperinci terkecil.

Adalah penting untuk memilih perabot supaya kertas dinding dan semua perabot di sekitarnya bersesuaian dengan satu sama lain. Dalam kes reka bentuk yang tidak disengajakan, ia boleh menjadi tidak masuk akal.

kembali ke menu ↑

Sofa

Serupa sofa digunakan untuk hampir mana-mana bilik. Semua kerana - keupayaan khas mereka untuk disesuaikan dengan mana-mana bahagian dalam. Sudah tentu, tanpa mendefinisikan warna dan gaya utama, ia akan menjadi buruk untuk menyelaraskan antara satu sama lain. Ingat bahawa keharmonian warna - asas reka bentuk yang berjaya.

Sofa yang serupa boleh digunakan untuk hampir mana-mana bilik.

Sofa yang serupa boleh digunakan untuk hampir mana-mana bilik.

Bagaimana untuk mengalahkan?

Selalunya membuat pemasangan di ruang tamu. Pada mulanya ia mungkin kelihatan bahawa lokasi harus tegas di sudut, tetapi tidak. Apabila ruang tamu besar, ia sering memutuskan untuk meletakkan sofa tepat di tengah, dan menggantung TV besar secara harmoni di dinding atau meletakkan kanvas untuk projektor.

Dalam gaya klasik

Dalam gaya klasik

Jika sofa berfungsi sebagai tambahan kepada gaya loteng, kemudian menambah beberapa unsur dalaman luar biasa, keharmonian tidak dapat dinafikan. Dalam semua kes lain, sofa boleh mempunyai apa-apa pengaturan, perkara utama adalah untuk memantau keharmonian warna.

Pilih saiz

Jika bilik itu besar, maka anda boleh meletakkan sofa dalam dua cara - di tengah dan di sudut. Apabila menikam, anda akan menjimatkan banyak ruang kosong. Selalunya di ruang tamu meletakkan semua perabot di sekeliling perimeter bilik, dan biarkan bahagian tengah bebas.

Sudut sofa di kawasan pedalaman

Sudut sofa di kawasan pedalaman

Lembaga
Untuk menjadikan sofa kelihatan secara organik di tengah-tengah, adalah penting untuk membuat aksen yang betul dan tidak membebankan segala-galanya dengan sesuatu. Dalam keadaan ini, hiasan kurang terdapat di sekitar, lebih baik. Jangan lupa tentang reka bentuk yang sudah ada! Apabila ditetapkan dengan betul, sofa akan kelihatan rumit dan visual akan mengurangkan ruang.
kembali ke menu ↑

Perapian

Perapian - terperinci yang menambah keselesaan dan kecantikan ke rumah atau apartmen di mana ia terletak.

Perapian sudut boleh:

 • terbina dalam;
 • berdiri sendiri.

Di pasaran banyak pilihan dengan pemasangan yang berbeza. Terlepas dari jenis pemasangan, perapian itu pasti menambah keselesaan dan menjadikan rumah lebih hangat.

Perapian - perincian yang menambah keselesaan dan kecantikan ke rumah atau apartmen

Perapian - perincian yang menambah keselesaan dan kecantikan ke rumah atau apartmen

Selalunya di bawah perkataan "fireplace", orang bermaksud menghadapinya. Asas cerobong asap kini amat popular di pedalaman. Cladding adalah fasad perapian, yang boleh dibuat dalam gaya yang berbeza. Sebagai contoh, dalam gaya moden atau empayar. Relau itu sendiri diberi perhatian yang kurang, kerana mereka sering tidak menggunakan perapian untuk tujuan yang mereka maksudkan, tetapi hanya meninggalkannya untuk kecantikan.

Di pasaran, anda boleh menemui sejumlah besar pilihan dalam pelbagai gaya dan dari bahan yang berbeza. Perapian sudut membantu:

 • letakkan aksen dengan betul;
 • sudut licin;
 • tambah semangat untuk pedalaman.

Hiasan bergaya dengan perapian sudut

Hiasan bergaya dengan perapian sudut

Terdapat beberapa susun atur perapian yang popular:

 • di ruang tamu;
 • bilik belajar;
 • dapur.

kembali ke menu ↑

Lokasi di ruang tamu

Versi pengeluaran yang paling klasik. Dalam kes ini, adalah penting untuk mengambil kira ketinggian perapian. Satu persediaan win-win serupa akan dilihat dalam gabungan dengan perabot lain. Sebagai contoh, jika anda meletakkan kedua-dua belah kerusi lembut dengan kusyen yang besar, dan di tengah - sebuah meja kecil, anda akan mendapat sudut yang selesa.

Versi pengeluaran yang paling klasik

Versi pengeluaran yang paling klasik

Pada waktu petang, anda boleh duduk di perapian dan membaca, membincangkan sesuatu, atau duduk dan bersenang-senang.

kembali ke menu ↑

Di pejabat

Sekiranya anda meletakkan tempat perapian di pejabat di mana gaya yang sangat ketat dikekalkan, kemudian menambah penambahan yang selesa ke kawasan pedalaman, semua keparahan akan dicairkan dan suasana di pejabat akan menjadi lebih lembut dan lebih santai.

Lokasi di pejabat

Lokasi di pejabat

kembali ke menu ↑

Di dapur

Pendiangan boleh menyembunyikan sudut, dan terima kasih kepada pemasangan multivariate, anda boleh membuat dapur dengan gaya apa pun. Dengan perapian, dapur menjadi lebih hangat dan lebih selesa.

Perapian ini boleh disesuaikan dengan baik walaupun di dapur.

Perapian ini boleh disesuaikan dengan baik walaupun di dapur.

Di mana untuk meletakkan perapian sudut? - anda membuat keputusan. Unsur ini boleh disesuaikan secara organik ke dalam hampir setiap bilik.

kembali ke menu ↑

Rak

Rak sudut adalah pilihan yang baik untuk melicinkan sudut dan menjimatkan ruang. Mereka boleh diletakkan buku-buku dan apa-apa perkara kecil lain yang sering berbaring di sekeliling bilik dan tidak tahu tempat mereka.

Rak sudut adalah pilihan untuk melicinkan sudut dan menjimatkan ruang.

Rak sudut adalah pilihan untuk melicinkan sudut dan menjimatkan ruang.

Dapur, bilik mandi dan lorong - tempat di mana jumlah terbesar benda kecil terkumpul. Disebabkan hakikat bahawa tempat itu sering tidak mencukupi, anda perlu mengeluarkan barang-barang yang diperlukan di dalam kotak jauh supaya mereka tidak campur tangan dalam kesibukan harian. Ini sangat menyusahkan, kerana anda perlu mencari perkara-perkara yang perlu di dalam kotak jauh setiap hari. Jika tidak, anda perlu mengalami banyak perkara di bawah kaki anda.

Rak - cara yang baik untuk menjimatkan ruang.

Ciri khas

 • Pemasangan Mudah dipasang, tidak memerlukan pengetahuan khusus untuk mencabut mereka.
 • Reka bentuk. Anda boleh mengalahkan sudut seperti yang anda suka, kerana terdapat plastik, logam dan rak kayu.
 • Kekuatan. Para rak adalah cukup kuat untuk menahan hampir semua berat badan.

Model rak yang sangat asli

Model rak yang sangat asli

Rak buku - penyelesaian terbaik untuk menyimpan barang-barang anda dan mengembangkan ruang tamu, kerana mereka boleh digantung di mana-mana bahagian bilik.
kembali ke menu ↑

Sideboards

Sekeliling sudut boleh melengkapkan ensemble yang ada di ruang tamu atau dapur. Di dalamnya anda boleh meletakkan hiasan dan objek kecil, serta pinggan dan apa-apa hidangan lain. Semua orang memilih cara melengkapkan papan kaki, lebih kerap orang membuat pilihan memihak kepada hidangan.

Sekeliling sudut boleh melengkapkan ensemble yang ada di ruang tamu atau dapur

Sekeliling sudut boleh melengkapkan ensemble yang ada di ruang tamu atau dapur

Dari sudut pandangan penjimatan ruang, papan kaki tidak begitu relevan. Ya, ia menyembunyikan sudut, tetapi masih banyak lagi yang dibuat untuk keindahan, sehingga anda melengkapkan ensemble dalaman anda dengan kes paparan yang indah dengan hidangan atau benda-benda kecil lainnya. Jadi dalam keadaan di mana tidak ada tempat untuk meletakkan sejumlah besar perkara, papan kaki tidak akan membantu.

Dari sudut pandangan reka bentuk, anda boleh mencipta sudut Itali - hiasan perabot warna cahaya, hidangan putih dan pasu besar yang indah di sekeliling.

Perabot serupa yang harmoni akan melihat di ruang tamu yang luas, dikelilingi oleh perabot lain. Adalah dinasihatkan untuk membeli papan sisi dalam ensemble, atau mengambil perabot yang lain - dari bahan yang sama dengan warna dan kayu.

Papan kaki kecil

Papan kaki kecil

Papan kaki secara tradisinya suka diletakkan di ruang tamu, kerana di sana ia akan sangat dialu-alukan untuk melihat:

 • set hidangan yang mahal;
 • gambar kegemaran;
 • buku.

Selalunya, orang membeli perabot seperti ketika mereka memelihara sebuah apartmen atau bilik dalam gaya Biedermeier, namun tanpa gaya yang jelas, papan kaki dapat berjaya masuk ke dalam ruangan.

kembali ke menu ↑ kembali ke menu ↑

Bilik-bilik hidup mini

Bilik-bilik mini adalah kompleks perabot yang terdiri daripada rak dan kabinet. Ciri utama kompleks ini adalah menjimatkan ruang. Sebagai sebahagian daripada rak terletak di dinding, ruang disimpan.

Terdapat kompleks perabot, yang dibuat dalam bentuk dinding tunggal. Terdapat mereka yang sekurang-kurangnya rak dan kompleks terdiri daripada hanya 3 kabinet. Pada abad ke-21, dalam reka bentuk dalaman rumah, orang semakin menjadi minimalis.

Ciri utama penjimatan ruang kompleks ini

Ciri utama penjimatan ruang kompleks ini

kembali ke menu ↑

Pameran

Perabot jenis ini muncul dalam era klasikisme, tetapi kemudian, pameran menjadi relevan di kalangan banyak gaya, termasuk moden. Antara ciri-ciri - gaya yang menakjubkan, kerana penempatan yang tepat akan memberi ruang bagi penciptaan sebarang reka bentuk.

Dalam kes paparan seperti itu, anda boleh meletakkan hidangan, pasu atau benda yang dihiasi kecil.

Dalam kes paparan seperti itu, anda boleh meletakkan hidangan, pasu atau benda yang dihiasi kecil.

Membuat pilihan yang memihak kepada warna gelap oak dan saiz yang agak kecil, anda akan mendapat gaya gaya Empayar.

Perkara utama - untuk mengatur set porselin yang indah di dalam atau apa-apa perkakas lain. Membuat pilihan memihak kepada MDF, anda semakin dekat dengan gaya moden.

Apa yang boleh diletakkan di dalam tetingkap dan di mana untuk meletakkannya?

Selalunya ada tempat hidangan, juga sering meletakkan pasu dan barang yang dihias kecil:

 • patung;
 • angka;
 • payudara.

Anda boleh meletakkan pameran di pejabat atau ruang tamu, dan jika tempat itu terlalu kecil, anda boleh menunjukkan imaginasi dan membuat ruang kerja dari sudut kecil ruang tamu atau bilik tidur.

Showcase sudut akan dapat melancarkan sudut, memberikan ruang yang paling luar biasa.

Showcase sudut akan dapat melancarkan sudut, memberikan ruang yang paling luar biasa.

Sekiranya anda menjimatkan ruang, maka beli sebuah tetingkap kedai mungkin tidak relevan untuk anda. Satu cara atau lain, tingkap kedai jarang lapang. Pada asasnya, terdapat satu set hidangan dan beberapa perkara kecil.

Showcase sudut boleh melicinkan sudut, memberikan ruang yang luar biasa luar biasa, mengambil bahan yang harmoni dengan perabot yang ada dan mengisi dengan betul. Dengan pengedaran dan pementasan yang harmoni, pameran itu akan menghiasi bilik.

kembali ke menu ↑

Langsir

Langsir tambah ke pedalaman keselesaan dan kesenangan. Tanpa mereka, apartmen kelihatan rosak. Sekarang susun atur boleh sangat berbeza - dalam satu bilik terdapat lebih dari 6 penjuru dan sekarang ini adalah normal untuk rumah-rumah moden.

Langsir menambah keselesaan dan kesenangan ke pedalaman.

Langsir menambah keselesaan dan kesenangan ke pedalaman.

Langsir sudut harus kelihatan melengkung. tingkapWalau bagaimanapun, ia sukar untuk dilakukan. Pereka sangat dinasihatkan untuk mengalahkan dan meletakkan penekanan pada tingkap-tingkap sudut melalui kuku dan tirai luar biasa.

Pertimbangkan semua butiran pedalaman yang disenaraikan di bawah untuk mencipta rupa harmoni.

 • Cornice. Cuba untuk buaian adalah satu baris. Untuk ini, anda mungkin perlu membuat batang tirai untuk dipesan.
 • Langsir. Jangan memilih tirai yang terang dan luar biasa, jika bahagian pedalaman anda jauh berbeza. Anda perlu memberi perhatian kepada skema warna bilik, serta gaya umum, pilihan tekstil tingkap akan bergantung kepadanya. Tontonlah keharmonian antara langsir dan barangan dalaman yang lain.
 • Sudut Pengisi sudut yang betul adalah sebahagian daripada reka bentuk yang baik. Jangan menghancurkan sudut berhampiran tingkap, dan letakkan di sana perabot elegan dengan lengkung lancar. Jika tidak, tinggalkan kawasan kosong.

Tirai sudut harus kelihatan seperti dengan selekoh tingkap.

Tirai sudut harus kelihatan seperti dengan selekoh tingkap.

Langsir penjuru tidak berbeza daripada kualiti yang lain. Masalah utama apabila memilih - bahan, ketumpatan dan warna.

Lembaga
Agar tidak tersilap, lebih baik menjemput perancang, atau secara bebas menentukan warna dominan dan membeli tekstil tingkap dalam warna yang serupa.

Kelebihan reka bentuk sudut

 • Penjimatan ruang. Struktur penjuru menjimatkan ruang di apartmen, yang membolehkan anda untuk memuatkan perkara sebanyak mungkin.
 • Sejumlah besar gaya. Klasik atau boho? - anda akan mendapati apa-apa gaya untuk merealisasikan idea anda. Perabot penjuru menghasilkan sebilangan besar syarikat. Pelbagai saiz, warna dan reka bentuk akan membantu mewujudkan sudut yang sempurna.

Struktur penjuru menjimatkan ruang di apartmen

Struktur penjuru menjimatkan ruang di apartmen

 • Saiz yang berbeza. Anda boleh memilih pilihan untuk kedua-dua pangsapuri kecil dan besar. Pemasangan penjuru datang dalam pelbagai saiz dan sesuai untuk mencari ruang hidup.
 • Sesuai dengan sebarang reka bentuk. Kompleks penjuru, dengan pilihan yang tepat, harmoni dengan perabot lain, mewujudkan satu komposisi yang sama.

Teres gaya bergaya Mediterranean

Teres gaya bergaya Mediterranean

kembali ke menu ↑ kembali ke menu ↑

Bagaimana untuk menjimatkan ruang di sebuah pangsapuri kecil?

Jika bagi anda reka bentuk apartmen tidak berada di tempat terakhir, dan pangsapuri mempunyai kawasan kecil, adalah penting untuk merancang tempat dengan betul dan menggunakan warna cahaya. Semakin besar variegasi, lebih banyak penekanan pada dimensi kecil.

Lembaga
Gunakan warna kayu putih. Untuk menampung seberapa banyak perkara yang mungkin, isi sudut dengan rak dan kabinet sudut.
Warna tidak boleh terlalu terang, lebih baik memilih warna cahaya

Warna tidak boleh terlalu terang, lebih baik memilih warna cahaya

Apabila merancang, pertimbangkan warna, cahaya dan pendapat ahli keluarga yang lain. Perhatikan lampu - lebih banyak lagi, lebih baik.

Warna tidak boleh terlalu cerah, nampak harmoni. Jika keseluruhan pangsapuri anda cerah dan bervariasi, maka yang sama harus menjadi perabot. Sekiranya anda mahu menambah ruang, berikan perhatian kepada warna cahaya kertas dinding dan kayu dari mana anda akan membeli perabot.

Pilihan dengan sofa

Pilihan dengan sofa

Untuk menjimatkan masa dan ruang yang penting, berbincang dengan setiap ahli keluarga untuk mengetahui apa perabot dan di mana anda perlu meletakkan. Mungkin ada yang memimpikan akaun peribadi dan tetingkap sudut akan menjadi tambahan pintar untuk pelaksanaannya? Mungkin seseorang mahu ruang tamu yang luas dan dinding sudut akan menjadi penyelesaian terbaik? Ingatlah bahawa lebih baik bertindak bersama. Dengan mempertimbangkan pendapat dan memilih gaya dan warna yang betul, anda boleh membuat sebuah rumah yang anda impikan sepanjang hidup anda, walaupun tanpa kawasan yang besar untuk ini.

Sudut pemasangan perabot paling sesuai di sebuah apartmen kecil

Sudut pemasangan perabot paling sesuai di sebuah apartmen kecil

Set dapur sudut

50 pilihan untuk pilihan anda

9 Skor Jumlah
Simpan ruang - isi sudut

Sudut pemasangan perabot dengan cara yang terbaik sesuai dengan sebuah apartmen kecil. Sejumlah besar gaya dan warna, menyumbang kepada pencampuran perabot yang harmoni di mana-mana kawasan yang ada. Pilihan yang besar untuk saiz perabot boleh memenuhi penduduk dengan mana-mana kawasan. Jadi, mempunyai ruang tamu yang besar, anda boleh meletakkan perabot sudut, meninggalkan ruang bebas yang besar, serta di sebuah pangsapuri kecil. Setelah meninjau maklumat, sila tinggalkan komen anda dengan hujah dalam komen.Mereka akan berguna kepada pembaca lain. Pendapat anda sangat penting kepada kami. Terima kasih kerana penyertaan anda. Kami menghargai setiap ulasan anda dan masa anda.

Relevan maklumat
9
Ketersediaan permohonan
8.5
Pendedahan topik
8
Kebolehpercayaan maklumat
9
Kebaikan
 • Penjimatan ruang
 • Sejumlah besar gaya
 • Dimensi yang berbeza
 • Sesuai dengan sebarang reka bentuk
Cons
 • Kadar tinggi
 • Pilihan murah - pilihan kecil warna dan gaya.
Tambah ulasan anda

Kami akan gembira dan pendapat anda

Tinggalkan jawapan

Penilaian keseluruhan anda

ms2.decorexpro.com - Jurnal harian Reka bentuk, Senibina, Reka Bentuk Dalaman

Bilik-bilik

Halaman dan taman

Reka bentuk