Membuat dewan untuk perkahwinan yang tidak dapat dilupakan Tangan (210+ Foto) Sekali dan untuk semua kehidupan!

Setiap pasangan mahu hari mereka menjadi unik dan asli, reka bentuk asal untuk majlis perkahwinan akan menjadi cara terbaik untuk menonjol.

Kandungannya:

Strategi reka bentuk yang penting

Upacara perkahwinan itu adalah saat yang sangat menarik, ketika saya terutama ingin hari ini menjadi tak terlupakan bukan hanya untuk para wali acara itu, tetapi juga untuk para undangan. Ia akan membantu untuk membuat percutian asal, tidak serupa dengan hiasan perkahwinan lain yang luar biasa, gaya penuh, aksen, diletakkan dengan bantuan butiran.

Semuanya hanya yang paling indah dan yang terbaik

Semuanya hanya yang paling indah dan yang terbaik

Apa yang akan bergantung kepada pilihan anak muda. Terdapat tiga kaedah utama menghias, gaya penuh - digunakan agak jarang, kerana memerlukan banyak usaha, namun hasilnya akan melebihi semua harapan.

Strategi hiasan yang lebih umum adalah gaya separa, semuanya dimainkan dengan cara aksen yang bertembung, ia boleh menjadi warna yang digunakan untuk menghiasi unsur-unsur utama dewan dan hadir dalam saman pengantin lelaki dengan pengantin perempuan dan tetamu sebagai aksesori.

Dengan gaya separa, anda juga boleh mencapai hasil yang baik.

Dengan gaya separa, anda juga boleh mencapai hasil yang baik.

Untuk mengalahkan sebagai simbol perkahwinan, anda boleh menghiasi apa-apa perkara, dari bunga hingga labu, perkara utama adalah menggunakannya dengan betul. Untuk penganut tradisi dan terdapat gaya reka bentuk klasik. Gaya ini agak universal, sesuai untuk mana-mana tempat perayaan. Tetapi dalam hiasan ini, anda boleh menambah kismis anda sendiri.

kembali ke menu ↑

Perkahwinan sepenuhnya bergaya

Memilih kaedah hiasan perkahwinan ini, anda perlu bersedia untuk fakta bahawa ia memerlukan banyak kos, kewangan dan fizikal, hampir mustahil untuk mempersiapkan diri anda di sini, ia akan mengambil banyak masa dan saraf, yang sudah ada. Adalah lebih baik untuk mendapatkan bantuan daripada pakar yang, sebagai peraturan, mempunyai pasukan profesional sendiri yang mengetahui perniagaan mereka.

Versi klasik reka bentuk percutian

Versi klasik reka bentuk percutian

Pasangan itu hanya perlu bertanya kepada tema parti akan datang. Gaya perkahwinan seperti ini boleh menjadi sangat berbeza, ia boleh menjadi acara yang dianjurkan berdasarkan filem kegemaran, budaya mana-mana orang atau reka bentuk laut romantis. Anda juga boleh memilih sebagai asas untuk tempoh masa tertentu dan mengadakan perayaan yang penuh dengan semangat masa yang dipilih.

Gaya laut tidak dapat ditandingi di sini.

Gaya laut tidak dapat ditandingi di sini.

Dalam kata-kata, tidak ada masalah dengan pilihan gaya, setiap pasangan boleh mencari sesuatu untuk kepentingan mereka sendiri.Reka bentuk ini akan sangat berkesan jika tidak terhad kepada reka bentuk dalaman, tetapi untuk bekerja di tempat, hiburan, imej wira utama majlis, tetamu mereka. Sebagai contoh, anda boleh mempertimbangkan reka bentuk perkahwinan - kisah dongeng musim sejuk.

Kisah musim sejuk pada bila-bila masa sepanjang tahun

Kisah musim sejuk pada bila-bila masa sepanjang tahun

kembali ke menu ↑

Kisah Musim Sejuk

Perkahwinan di musim sejuk selalu menjadi peristiwa hebat, terutamanya jika anda membelanjakannya di luar bandar, di mana terdapat drifts salji, tumbuh-tumbuhan konifer yang dilindungi salji, dan suasana yang selesa oleh perapian. Semua ini sendiri mewujudkan suasana percutian istimewa.

Suasana selesa walaupun di musim sejuk

Suasana selesa walaupun di musim sejuk

Sebagai peraturan, di pedalaman musim sejuk, elemen hiasan seperti itu digunakan, yang sendiri adalah simbol musim sejuk dan mengisi jiwa dengan kehangatan dan keselesaan yang menyenangkan. Di sini digunakan pokok, cawangan cemara, kerucut, bunga bunga dilengkapkan dengan kapas, semua jenis buah musim sejuk.

kembali ke menu ↑

Elemen perkahwinan musim sejuk

Setiap item yang digunakan di pedalaman, menetapkan suasana istimewa perkahwinan. Segala-galanya mesti dipilih dengan jelas, selaras dengan satu sama lain. Ia juga penting untuk tidak membebankan keseluruhan hiasan dengan perkara-perkara kecil yang tidak perlu.

Perkara utama adalah untuk tidak keterlaluan dengan hiasan

Perkara utama adalah untuk tidak keterlaluan dengan hiasan

Dengan barang-barang ini anda boleh membuat kesan rendaman dalam sihir musim sejuk:

  • Seperti yang telah disebutkan, kon, ranting-ranting konifer, ia adalah simbol musim sejuk, tanpa itu mustahil untuk dilakukan untuk mewujudkan suasana. Bouquets ini boleh digunakan untuk menghiasi meja, serta kek perkahwinan.
  • Glitter. Unsur yang seolah-olah tidak begitu jelas dapat menyerlahkan aksen. Mereka boleh mandi pengantin baru bukan kelopak, atau mengalahkan mereka yang mengundang tetamu.
  • Kayu, mungkin bahan yang paling selesa. Meja dan kerusi kayu besar yang dihiasi dengan fabrik semulajadi akan sesuai dengan keindahan dalaman, menetapkan suasana dan keselesaan. Potongan kayu akan menjadi tambahan yang sangat baik sebagai semua jenis plat dan berdiri.
  • Apakah keselesaan tanpa lilin? Mereka hanya boleh ditukar ganti, mereka menghiasi meja, gerbang perkahwinan, tergantung dari siling pada lilin khas. Dan jika anda menghiasi lilin dengan jarum pain atau batang kayu manis, udara dewan akan diisi dengan aroma yang tidak dapat dijelaskan.
  • Velvet dan elemen rajutan akan menambah perkahwinan bukan hanya keselesaan, tetapi juga keramahan alam sekitar. Kursi boleh dihiasi dengan baldu, bulu boleh diletakkan, contohnya, oleh perapian, dan pakaian rajut dapat disampaikan kepada para tamu sebagai cenderahati.
  • Kapas akan menambah cahaya, kelembutan untuk menang, ia boleh diletakkan sebagai dekorasi meja, dan seluruh dewan, dalam bunga atau hanya meletakkan bakul dengan inflorescences, boleh digantung dari siling, dalam apa-apa variasi, ia akan kelihatan luar biasa.

Bouquets Perkahwinan Asal

Bouquets Perkahwinan Asal

kembali ke menu ↑

Gaya separa

Gaya yang lebih popular dalam reka bentuk majlis perkahwinan, tidak seperti yang pertama, ialah reka bentuk itu tidak difikirkan sepenuhnya, dan konsep keseluruhan menetapkan warna atau beberapa imej yang memaparkan aksen di pedalaman dan imej para pengantin baru dengan tetamu.

Jus, perkahwinan buah

Jus, perkahwinan buah

Selalunya, pilihan pasangan jatuh pada warna apa-apa, tetapi perkahwinan buah atau manis sangat relevan sejak kebelakangan ini. Oleh itu, buah, bunga, atau simbol lain bertindak sebagai simbol, dan keseluruhan reka bentuk ditolak daripadanya. Pertimbangkan dengan lebih terperinci contoh hiasan perkahwinan dalam warna pudina.

Besar untuk perkahwinan manis

Besar untuk perkahwinan manis

kembali ke menu ↑

Perkahwinan Mint

Warna mint yang dipanggil sesuai untuk mereka yang ingin menambah nota percutian mereka belia, ringan dan kesegaran, dari satu nama warna yang telah meniup kesegaran dan inspirasi yang sangat. Masa optimum tahun untuk topik tersebut adalah musim bunga atau musim panas.

Nota kesegaran, belia dan inspirasi

Nota kesegaran, belia dan inspirasi

Warna ini sendiri bersekutu dengan kehidupan baru, dengan bermulanya perubahan, oleh itu ia adalah cara terbaik untuk meraikan perkahwinan. Adalah baik untuk menggabungkan naungan ini dengan nada yang ringan dan lembut, tetapi jika anda mahu mengatur lebih banyak warna, anda boleh menambah emas.

Gabungan warna pudina boleh menjadi yang paling pelbagai

Gabungan warna pudina boleh menjadi yang paling pelbagai

Untuk merancang perkahwinan dalam warna pudina perlu didekati secara berperingkat.

kembali ke menu ↑

Gaun pengantin pengantin dan pengantin lelaki

Dalam imej pengantin, anda boleh menggunakan kasut, perhiasan untuk rambut atau tali pinggang warna yang dipilih. Pakaian itu, sebagai peraturan, kekal secara tradisional putih. Tetapi anda boleh menambah nota yang nakal, berpakaian dengan warna pewarna lembut.

Dalam imej yang muda, anda juga boleh menggunakan elemen stilization

Dalam imej yang muda, anda juga boleh menggunakan elemen stilization

Dalam saman pengantin lelaki juga butiran yang dipukul, pudina boleh dibuat tali leher atau rama-rama, manset, kaus kaki, boutonniere. Oleh itu, meletakkan aksen, pasangan itu akan kelihatan sangat harmoni.

kembali ke menu ↑

Rakan-rakan pengantin lelaki dan pengiring pengantin lelaki

Anda boleh menawarkan untuk berpakaian teman wanita dan rakan-rakan baju pengantin dengan warna yang sama. Atau, jika pasangan itu tidak mahu mendesak bentuk pakaian, anda boleh mempersiapkan semua boutonnieres yang sama, yang juga membezakan teman rapat dari orang ramai.

Tetamu percutian juga boleh menyertai pilihan yang dipilih.

Tetamu percutian juga boleh menyertai pilihan yang dipilih.

kembali ke menu ↑

Jemputan untuk tetamu

Warna ini akan membuat tawaran jemputan, cahaya, pudina akan kelihatan baik dengan nada pastel. Adalah mungkin untuk mengalahkan sampul surat dengan cara yang asli dengan mengikat mereka dengan reben warna yang sesuai, atau unsur tambahan lain, contohnya, confetti, clothespins dekoratif dan semua yang fantasi memberitahu

Sangat menarik untuk mengalahkan setiap undangan.

Sangat menarik untuk mengalahkan setiap undangan.

kembali ke menu ↑

Hiasan perayaan memberi banyak ruang untuk idea.

Terutama warna pewarna yang baik akan kelihatan pada musim panas, apabila anda terutamanya mahu sedikit kesejukan. Warna ini sendiri akan menetapkan suasana yang diingini. Warna pudina kelihatan hebat dengan emas dan perak.

Kami mewujudkan suasana yang sesuai untuk semua tetamu.

Kami mewujudkan suasana yang sesuai untuk semua tetamu.

Warna-warna elegan semata-mata menjamin sambutan yang cerah dan tidak dapat dilupakan. Reben, bahan terbang ringan, seperti tulle, boleh menjadi elemen hiasan, mereka akan kelihatan luar biasa baik, berkibar di angin. Meja boleh dihiasi dengan alas meja dan pinggan yang tidak biasa untuk dipadankan.

Roti utama meja adalah kek perkahwinan, anda juga boleh menghiasinya dengan nada perkahwinan keseluruhan, yang akan menjadi mutiara sebenar perayaan seluruhnya.

Hiasan utama setiap percutian adalah kek.

Hiasan utama setiap percutian adalah kek.

Warna pewarna sering dilengkapkan dengan warna cahaya, ingin menambahkan kelembutan yang lebih segar, ia patut menambah nada pewarna untuk hiasan keseluruhan perkahwinan.

kembali ke menu ↑

Gaya klasik

Walaupun banyak pasangan berusaha untuk menonjol, mengatur perkahwinan yang bergaya, menjadikannya sangat mengesankan untuk diri mereka sendiri dan rakan-rakan, ada penganut klasik, dan sejumlah besar.

Buat dekorasi yang abadi

Buat dekorasi yang abadi

Tidak menghairankan, gaya mungkin universal, tetapi tidak sama dalam prestasinya. Gaya klasik adalah ringkas, tidak ada barang rawak, semuanya dianggap terperinci terkecil. Tapi, perkara pertama dahulu.

Floristik klasik yang tidak boleh digantikan

Floristik klasik yang tidak boleh digantikan

kembali ke menu ↑

Imej pengantin perempuan

Biasanya rapuh, lembut, terbang, gadis itu kelihatan seperti anak patung porselin, make-upnya dengan gaya rambut tidak sempurna. Anda boleh menambah keanggunan dengan bantuan lipstik bibir yang dipilih, warna yang kaya, yang akan mengingatkan anda tentang keghairahan dan keghairahan yang dicintai. Perhiasan yang bergaya dan bergaya, menekankan kecantikan gadis itu.

Selesaikan imej dengan solek dan perhiasan

Selesaikan imej dengan solek dan perhiasan

Lebih baik untuk pengantin lelaki berpakaian dalam nada warna gelap tepung, dihiasi dengan boutonniere bunga, yang digunakan dalam pembuatan sejambak pengantin perempuan.

kembali ke menu ↑

Tetapan meja yang indah

Dalam reka bentuk meja untuk perkahwinan klasik tidak ada butiran yang tidak perlu, di sini hidangan itu bertindak sebagai unsur hiasan. Piring halus yang sesuai dengan corak ukiran, dan gelas kristal sendiri akan menghiasi sebarang meja. Hiaskan meja hanya susunan bunga bunga dan lilin. Mewah tidak memerlukan aksesori tambahan.

Jumlah harus bersesuaian

Jumlah harus bersesuaian

kembali ke menu ↑

Perhatian, bunga

Kanon, tentu saja, adalah mawar, tetapi anda boleh menggunakan mana-mana orang lain, perkara utama ialah segala-galanya harus dilihat secara organik dan sesungguhnya. Adalah lebih baik untuk memilih bunga putih atau pastel warna, mawar, teratai, peonies, dan juga tunas mulia yang lain akan kelihatan baik.

Tidak banyak bunga

Tidak banyak bunga

kembali ke menu ↑

Polygraphy

Jemputan untuk tetamu dan kad untuk tempat duduk harus kelihatan sangat elegan. Untuk warna pastel lembut ini, kedua-dua warna hangat dan sejuk. Dan prasasti-prasasti yang terbaik dieksekusi dalam bentuk kaligrafi.

Pelan tempat duduk asal

Pelan tempat duduk asal

Hiasan hiasan dalam gaya klasik akan diingati dan unik bukan sahaja untuk pasangan cinta, tetapi juga untuk para tetamu perayaan.

kembali ke menu ↑

Trend perkahwinan yang bergaya

Tema utama - roman yang dikelilingi oleh alam semula jadi, terus memegang kedudukan utama dalam perancangan majlis perkahwinan. Persahabatan alam sekitar menyentuh topik ini juga; orang mahu dalam hari yang cerah, bermakna bagi mereka, perpaduan dengan alam semula jadi, untuk berkongsi kegembiraan mereka dengan dunia luar tanpa merosakkan alam sekitar.

Serbuk popular dan warna berdebu tahun ini

Serbuk popular dan warna berdebu tahun ini

Gaya perayaan yang paling popular:

  • Boho, atau hutan dongeng. Pengantin perempuan di sini mempersonakan peri hutan, dan pengantin lelaki, tentu saja, adalah putera. Semuanya harus kelihatan paling semula jadi, khemah yang dibuat dari bahan semula jadi, hiasan dalam bentuk lampu, bunga karangan bunga dan musik angin.
Boho Forest Fairy

Boho Forest Fairy

  • Pedesaan. Perkahwinan di kampung itu, tidak ada chic dan patah yang berlebihan. Landskap romantis terhadap latar belakang padang rumput dan jerami, penggunaan bahan semula jadi dari kapas dan rami. Hiasan dalam bentuk kraftangan kertas tanglung dan bunga gandum spikelet, semua yang membawa suasana hangat yang selesa ini.
Gaya Rustic Menarik - Alam Berdekatan Kami

Gaya Rustic Menarik - Alam Berdekatan Kami

  • Gaya eko. Tidak seperti pedesaan, makanan yang sihat digunakan untuk makanan, dan hiasan dibuat dari tumbuhan langsung sahaja.
Gaya Eko - bunga sebenar lebih lagi

Gaya Eko - bunga sebenar lebih lagi

  • Gaya retro selama bertahun-tahun tidak kehilangan kaitannya, semua terima kasih kepada pelbagai pilihan. Ini boleh dikaitkan, dan perkahwinan bertemakan dalam gaya filem masa lampau.

Gaya retro untuk pencinta kismis

Gaya retro untuk pencinta kismis

Hari pernikahan bukan hanya hari penggabungan dua hati, tetapi juga cara terbaik untuk merealisasikan impian anda yang paling luar biasa. Perkara utama adalah untuk memikirkan terlebih dahulu tentang semua butiran, yang merupakan proses yang sangat sukar yang membelanjakan banyak masa dan usaha, tetapi hasilnya akan berbaloi.

Untuk sehari, terjun ke dunia yang sama sekali berbeza, mencuba imej yang indah, menghabiskan masa ini romantis dan menyeronokkan, semua ini bernilai usaha.

Pikirkan segala-galanya supaya bukan sahaja anda, tetapi juga tetamu akan ingat

Pikirkan segala-galanya supaya bukan sahaja anda, tetapi juga tetamu akan ingat

Perkahwinan adalah hari untuk dua orang, dan semua tetamu hanya penonton yang dijemput untuk mengagumi cerita cinta yang indah.

Ini adalah hari untuk dua, dan ia harus lulus dengan cermat dan berkesan.

Ini adalah hari untuk dua, dan ia harus lulus dengan cermat dan berkesan.

Hiasan perkahwinan

Idea hiasan untuk perkahwinan yang indah

Kami akan gembira dan pendapat anda

Tinggalkan jawapan

ms2.decorexpro.com - Jurnal harian Reka bentuk, Senibina, Reka Bentuk Dalaman

Bilik-bilik

Halaman dan taman

Reka bentuk