Kawasan barbeku di negara ini: Bagaimana untuk melengkapkan platform dengan gazebo, barbeku dan grill? (180+ Foto)

Barbeku di negara ini - sebab mengapa ramai orang, terutamanya golongan muda, biasanya keluar dari bandar. Kebab, syarikat yang menyenangkan, alam semulajadi menjamin masa yang akan dibelanjakan dengan senang hati dan dengan beberapa faedah. Ramai yang mempunyai brazier mudah alih mudah dipasang di sudut yang lebih atau kurang dari laman web ini. Orang lain mendekati masalah ini dengan sempurna dan menyusun tapak barbeku yang sebenar.

Kandungan artikel ini:

Pengaturan

Terdapat pendekatan yang berbeza untuk susunan laman web ini. Pertama sekali, ia boleh dibuka. Cara mengatur cara ini bermakna anda akan datang kampung musim panas hanya pada musim panas, dan rakan anda tidak mempunyai peluang untuk keluar kebab terlalu kerap.

Barbeku adalah hiasan yang sempurna di kampung

Barbeku adalah hiasan yang sempurna di kampung

kembali ke menu ↑

Kawasan luar

Kawasan terbuka adalah mudah untuk melengkapkan, dan lebih mudah untuk dibongkar. Ia termasuk:

 • Kanopi. Daripada dinding dengan bumbung di kawasan terbuka, sebuah khemah mudah yang dibentangkan di atas ruang makan. Selalunya ia menyerupai khemah - anda meletakkan pasak dan meletakkan tarpaulin pada mereka. Mudah dibongkar, harganya rendah.
 • Kawasan kerja. Ia termasuk gril mudah alih atau grill - anda boleh memasak di atasnya apa-apa hidangan tidak terlalu rumit, daging goreng, memanaskan sosej yang dibeli di kedai. Dia tidak akan mengalami hujan, di musim sejuk ia boleh dibawa masuk ke dalam bilik. Plus, ia mempunyai harga yang rendah dan, jika ada, mudah diganti.
 • Kawasan makan. Jadual dan kerusi di sekelilingnya - tidak ada yang diperlukan. Pada musim sejuk, sekali lagi, mereka boleh dibawa ke dalam bilik, dan sejuk dan hujan tidak akan membahayakan mereka jika anda memilih bahan dengan baik.

Kami melengkapkan rasa dan kemudahan

Kami melengkapkan rasa dan kemudahan

Jika anda mengambil warna, walaupun kawasan terbuka akan kelihatan baik.

Lembaga
Jika anda mempunyai belanjawan terhad - atau jika anda tidak melihat keperluan untuk membelanjakan wang - reka bentuk terbuka akan sesuai dengan anda.
kembali ke menu ↑

Tertutup

Sebenarnya, ini bertentangan dengan struktur bangunan terbuka yang mahal, agak panjang, tetapi hasilnya akan dipercayai dan cantik, kelihatan seperti bangunan yang berasingan daripada satu platform.

Tertutup barbeku membina lebih mahal

Tertutup barbeku membina lebih mahal

Masukkannya:

 • Arbor. Dia mempunyai dinding dengan bumbung, dia kelihatan seperti sebuah rumah kecil dan sempurna melindungi bukan sahaja dari hujan, tetapi juga dari sejuk. Membina ia boleh mahal, tetapi anda boleh menggunakannya di musim sejuk jika anda mahu berseronok.
 • Kawasan kerja. Barbeku atau grill - terlalu mudah, tidak masuk akal untuk meletakkan gazebo untuk mereka. Tetapi perapian sebenar, dapur atau tandoor sudah serius. Mereka boleh memasak bukan sahaja daging, tetapi juga hidangan yang lebih kompleks. Jika anda mempunyai keinginan, anda juga boleh membakar roti.
 • Kawasan makan. Ia boleh dihiasi dengan indah, dengan rasa dan tanpa sekatan terhadap bahan.Lagipun, di dalam gazebo tertutup, mereka tidak perlu menahan penurunan suhu, kelembapan yang tinggi, keadaan jalan yang keras.

Arbor adalah kecil, tetapi yang paling penting diletakkan

Arbor adalah kecil, tetapi yang paling penting diletakkan

Lembaga
Pembinaan tertutup hanya masuk akal jika pondok anda sesuai untuk musim sejuk - dan hanya jika anda bersedia untuk menunggangnya pada musim sejuk. Dalam kes lain, perbelanjaan tidak terlalu wajar.
kembali ke menu ↑

Universal

Di tapak sedemikian, anda boleh memasang kedua-dua musim panas dan di luar rumah - dan walaupun di musim sejuk, jika anda sudah bersedia untuk meletakkan lebih kurang partition tahan lama.

Mudah digunakan pada bila-bila masa sepanjang tahun.

Mudah digunakan pada bila-bila masa sepanjang tahun.

Ia termasuk:

 • Arbor. Tetapi jika struktur tertutup mempunyai dinding pegun di dalamnya, maka dalam pembinaan sejagat ia terdiri daripada tiang-tiang yang menyokong bumbung. Pada hari-hari musim panas, ruang antara tiang tetap terbuka, sehingga angin sejuk akan mengalir masuk. Tetapi pada musim gugur atau dalam cuaca hujan ia ditutup atau kayu panelatau gril logam atau kain.
 • Kawasan kerja. Di dalamnya anda boleh meletakkan gril atau grill, dan anda boleh mempunyai ketuhar sebenar atau dapur terbuka, bergantung pada citarasa anda. Tapak sejagat membenarkan namanya dalam hal ini.
 • Kawasan makan. Adalah dinasihatkan untuk memilih bahan yang membawa kelembapan dan suhu jatuh, tetapi anda boleh membeli sesuatu yang lebih mahal, hanya tutup gazebo untuk malam.

Taman permainan Universal

Taman permainan Universal

Lembaga
Penyelesaian sejagat sangat sesuai, jika anda tidak dapat meramalkan apa jadinya jadinya - sehingga anda berada di rumah negara, dia akan menunggu dalam keadaan tertutup, tetapi jika anda datang, ia akan mudah diubah.
kembali ke menu ↑

Patio

Ia tidak terlalu biasa, tetapi ia juga mempunyai kelebihan. Ia termasuk:

 • Arbor. Sebagai peraturan, ia mempunyai bumbung dan tiang yang menyokongnya - dan salah satu dinding digantikan oleh dinding rumah atau salah satu bangunan luarnya. Ini memastikan kebolehpercayaan yang lebih besar, dan lebih mudah untuk melindungi diri anda dari angin. Di samping itu, kehadiran dinding membolehkan anda mencuba reka bentuk.
 • Tempat kerja dan makan. Sepenuhnya universal - tetapi biasanya pekerja dibawa keluar dari teras. Tidak banyak alasan praktikal seperti estetika.

Anda boleh mencuba dengan reka bentuk.

Anda boleh mencuba dengan reka bentuk.

Lembaga
Pilih teres jika terdapat taman permainan percuma yang sesuai di dekat rumah.

Ia akan menjadi menarik untuk anda:ULASAN: Bagaimana untuk melengkapkan dapur musim panas di negara ini? 220+ (Foto) Do-it-yourself design projects

kembali ke menu ↑

Lokasi

Terlepas dari mana gagasan pengaturan yang anda sukai lebih, untuk tapak yang anda perlukan untuk menemukan tempat yang memenuhi kriteria tertentu:

 • Jarak dari rumah. Sekiranya kita tidak bercakap tentang teras di mana semuanya jelas, masalah mungkin timbul dengan jarak. Di satu pihak, ia tidak sepatutnya kecil - sebaliknya, sebaik sahaja anda telah mengumpulkan tetamu, asap boleh masuk ke dalam rumah. Sebaliknya, ia tidak sepatutnya besar - jika tidak, anda akan diseksa dengan membawa makanan dari peti sejuk dan membawa hidangan kotor. Pada umumnya, lebih baik jika lebih daripada kurang - anda tidak akan melakukan apa-apa dengan asap, tetapi para tetamu akan membantu dengan membawa benda.
 • Keselamatan. Terlepas dari apa yang akan anda miliki - sama ada perapian, brazier, ketuhar sebenar - terdapat risiko kebakaran. Itulah sebabnya tapak ini biasanya dibakar dengan jubin yang tidak terbakar, dan diletakkan jauh dari segala yang dapat menangkap api, dari pagar kayu, pokok, semak, dan taman permainan.
Cuba jangan sampai dekat rumah supaya asap tidak mengganggu

Cuba jangan sampai dekat rumah supaya asap tidak mengganggu

 • Air. Untuk membawa air ke tapak secara berasingan adalah mahal dan memakan masa. Lebih mudah untuk mengaturnya supaya sumber air tidak perlu terlalu jauh.
 • Angin. Sekiranya anda mempunyai idea tentang apa jenis pukulan angin di rumah negara anda yang paling kerap, anda perlu mempunyai platform supaya asap daripadanya tidak dibawa ke arah rumah, tempat di mana kanak-kanak bermain, dan secara umumnya ke arah orang.
 • Pelepasan. Sukar untuk meletakkan jubin di atas permukaan yang tidak sekata - kemungkinan besar, ia perlu untuk menyingkatnya, dan ini adalah kekuatan, masa, mungkin, bantuan pekerja. Kerana lebih baik untuk segera memilih tempat yang tidak memerlukannya.

Tempat yang bagus untuk teres

Tempat yang bagus untuk teres

Nah, jika anda berjaya meletakkan platform di suatu tempat jauh dari pintu masuk utama ke tapak - ini akan membolehkan anda merasakan beberapa privasi, yang sentiasa bagus.

Lembaga
Pastikan untuk membayangkan sama ada ia mungkin untuk meletakkan laluan ke barbeku. Sekiranya tidak, ia mungkin menyusahkannya.
Berhati-hati untuk mengatur semuanya dengan selesa.

Berhati-hati untuk mengatur semuanya dengan selesa.

Ia akan menjadi menarik untuk anda:TINJAUAN: Jalan di negara dari membuka papak - Reka bentuk halaman yang indah (120+ Foto)

kembali ke menu ↑

Kawasan kerja - perdiangan

Hati mana-mana tapak barbeku, sebenarnya, tempat di mana makanan akan dimasak. Anda boleh menyekat brazier klasik, dan anda boleh memilih sesuatu yang lebih eksotik - Terdapat beberapa penyelesaian:

 • Mangal. Satu klasik yang tidak akan menjadi usang. Harga adalah rendah, kebolehpercayaan gulung ke atas. Ia adalah kotak logam dengan kaki. Di sisi lubang-lubang, yang memberikan ventilasi, di atas tepi rehat untuk lidi. Kayu diletakkan di dalam brazier, ia terbakar ke arang batu, daging yang digantung di lidi digoreng dari atas. Tiada hidangan masakan tidak dijangka, tetapi tidak akan mengalami hujan, bertahan musim sejuk dan akan berfungsi dengan sempurna selama beberapa dekad.
 • Grill. Agak lebih asli - pada pandangan pertama ia kelihatan seperti griddle, yang diletakkan pada kaki, dilengkapi dengan tudung dan diletakkan di jalan. Di bahagian bawah panggangan ada ruang untuk arang batu, panggangan diikat di atasnya. Kebab di atasnya tidak digoreng, tetapi sangat mudah untuk mengisap ikan, daging atau sosis goreng untuk anjing panas. Terdapat juga reka bentuk gabungan - sebuah grid untuk brazier yang membolehkan ia mengubahnya menjadi sejenis grill.
Brazier - klasik yang abadi dan abadi untuk sebarang masalah

Brazier - klasik yang abadi dan abadi untuk sebarang masalah

 • Kompor taman. Idea yang baik untuk teras, kerana ia dilengkapi dengan cerobong, yang bermaksud bahawa asap semasa memasak tidak akan masuk ke dalam rumah. Ia tidak dimaksudkan untuk kebab, anda boleh memasak di dalamnya hanya di dalam piring - tetapi anda boleh mencuba berbagai macam stew, bijirin, kek dan keajaiban masakan yang serupa.
 • Buka perdiangan. Ia adalah perapian yang dibentangkan di perimeter dengan batu semula jadi atau batu bata. Membolehkan anda menggoreng sosis pada ranting, panggang kentang - bawa keindahan hiking di taman biasa.
 • Tandoor. Kompor taman yang sama, tetapi dengan cara oriental. Ia mempunyai bentuk jag, membolehkan anda membakar dinding pelbagai kek dan roti pita. Sangat sesuai jika anda suka membakar, anda suka bekerja dengan doh dan merawat rakan-rakan.
 • Barbeku. Sebenarnya, sesuatu di antara gril dan yang lebih gelap. Angkat panggangan - anda boleh goreng kebab. Anda meletakkan kekisi - anda boleh memanaskan sosis, ikan asap, daging goreng. Selalunya dilengkapi dengan tudung, mudah alih. Mudah dialihkan dari satu tempat ke tempat.

Barbeku - sering digunakan dan dicintai semasa cuti

Barbeku - sering digunakan dan dicintai semasa cuti

Lembaga
Sekiranya anda ingin mencapai kefungsian maksimum dari laman web ini, disyorkan untuk menggabungkan brazier, barbeku atau grill dengan dapur atau tandur. Gabungan ini membolehkan anda memasak pelbagai hidangan pada suasana hati.

Tetapi pada masa yang sama untuk meletakkan ketuhar di kawasan terbuka tidak bermakna.

Hobi yang menyeronokkan

Hobi yang menyeronokkan

Ia akan menjadi menarik untuk anda:TINJAUAN: Cara membuat kolam di pondok Tangan (165+ Foto)? Bingkai, dalaman, konkrit - Mana yang lebih baik?

kembali ke menu ↑

Ruang makan - perabot

Perabot yang akan dipasang di laman web ini bukan sahaja perlu (tidak begitu banyak) cantik, tetapi berfungsi. Namun, dia akan berdiri di udara segar. Dan fungsinya bergantung pada bahan.

Selalunya ia adalah plastik. Dia mempunyai kelebihan:

 • Harga rendah. Plastik perabot kos paling sedikit - oleh itu, ia adalah paling mudah untuk menggantikan.
 • Kemudahan. Lebih mudah membawa meja plastik ke dalam bilik daripada kayu. Malah orang yang tidak terlalu kuat akan dapat mengatasinya.
 • Kebolehpercayaan. Sudah tentu, adalah mustahil untuk membandingkan kebolehpercayaan pokok, tetapi plastik benar-benar tidak sensitif terhadap perubahan suhu, ia tidak takut terhadap kelembapan dan kebun hama.
 • Pelbagai warna. Anda boleh mencari perabot berwarna, anda boleh dengan gambar, ditambah warna akan sentiasa terang, perayaan.

Kebanyakan memilih perabot plastik.

Kebanyakan memilih perabot plastik.

Sudah tentu, terdapat juga kelemahan:

 • Penampilan khusus.Plastik melihat harganya, kerana ia tidak menyamai kemasan mahal, reka bentuk yang kompleks.
 • Hidup pendek. Dia tidak takut air dengan suhu, ini adalah benar, tetapi di bawah matahari ia memudar dengan cepat, akhirnya memakai, dan ia mungkin retak akibat kesannya.

Perabot plastik adalah penyelesaian yang baik untuk kawasan terbuka. Ia akan menjadi mustahil untuk tidak membuang masa untuk membawanya masuk ke dalam rumah, ditambah, ia sesuai dengan nada umum tarp dan brazier.

Perabot tempa adalah satu lagi perkara. Dia mempunyai kelebihan lain:

 • Kecantikan. Perabot logam biasanya dibuat elegan, berkaki tipis, dengan keriting. Ia kelihatan asli, menarik.
 • Ketahanan. Logam bukan plastik. Ia boleh bertahan selama beberapa dekad, terutamanya jika anda membawanya pulang dan berkarat setiap tahun.
 • Kebolehpercayaan. Tidak takut air, perubahan suhu, tidak pudar di bawah sinar matahari, tidak mengalami kerosakan mekanikal, tidak peduli terhadap kesan perosak.

Perabot patio besi tempa tahan lama

Perabot patio besi tempa tahan lama

Kira-kira imbangan:

 • Ketenangan. Membawa perabot besi dari tempat ke tempat adalah sukar, terutamanya jika anda tidak digunakan untuk mengangkat berat atau jika anda mempunyai sakit belakang.
 • Harga. Logam lebih mahal daripada semua bahan lain - jika kita tidak bercakap tentang, tentu saja, hutan mahal yang tidak memerlukan rawatan.

Tetapi logam kelihatan baik hampir di mana-mana. Dengan itu, anda boleh menghidupkan tapak biasa ke dalam prestasi reka bentuk yang menarik, terutamanya jika anda bijak mendekati pencarian untuk semua elemen lain.
Kawasan BBQ dengan perabot kayu

Kawasan BBQ dengan perabot kayu

Bahan seterusnya adalah kayu, sama ada keseluruhan atau pokok anggur, dari mana anda boleh menenun. Kelebihannya adalah sama:

 • Kecantikan. Kayu adalah bahan mulia, tidak kira jenis spesisnya. Ia boleh menjadi oak, mungkin pain, dan mungkin rotan. Mana-mana reka bentuk dari itu kelihatan baik, menarik.
 • Kemudahan. Sekiranya anda tidak mengambil kerusi yang lebih kasar, tetapi kerusi rotan yang elegan, maka anda akan selesa dan selesa di dalamnya, terutamanya jika anda meletakkan sesuatu yang lembut di tempat duduk.
 • Kebolehpercayaan. Jika kayu itu dirawat dengan betul - atau jika anda mengambil baka tahan - ia tidak akan takut kelembapan, perubahan suhu, malah perosak.
 • Ketahanan. Jika anda mengendalikan perabot dengan teliti, ia akan bertahan beberapa dekad.

Perabot kayu sentiasa kelihatan cantik

Perabot kayu sentiasa kelihatan cantik

Kesalahan juga wujud:

 • Harga. Kayu yang dirawat dengan betul adalah mahal, seperti baka jarang.
 • Penjagaan kesusahan. Jika anda tidak peduli dengan pokok ini, ia retak atau mula reput. Ia boleh dimakan oleh bug, ia boleh retak dari kesan mekanikal. Oleh itu, ia perlu diproses sekurang-kurangnya sekali setahun.

Pokok ini digunakan paling kerap di kawasan tertutup. Dan anda perlu ingat untuk selamat dan memasang perabot supaya percikan api tidak dapat mencapainya.
Perkara utama untuk menggunakan kayu tahan terhadap kelembapan

Perkara utama untuk menggunakan kayu tahan terhadap kelembapan

Bahan lain - serpai atau MDF, sebagai contoh, mereka praktikal tidak terpakai, kerana mereka tidak begitu baik berada di luar.

Ia akan menjadi menarik untuk anda:TINJAUAN: Sebuah katalog bunga untuk memberi (240 + Foto dengan nama): Semua peraturan untuk mencipta kecantikan yang luar biasa

kembali ke menu ↑

Kemasan dan hiasan

Agar hasilnya bukan sahaja menjadi selesa dan lama berkhidmat, tetapi juga untuk kelihatan baik, anda perlu memberi perhatian kepada penamat dengan hiasan itu.

Lapisan berikut biasanya digunakan:

 • Konkrit. Bahan ini tidak perlu menghabiskan banyak wang - kosnya sedemikian rupa sehingga kebanyakan dapat membanjiri tapak sekali lagi setiap tahun. Namun, nampaknya, tidak terlalu cantik, memerlukan asas yang sempurna dan cepat jatuh ke dalam pembusukan.
 • Jubin getah. Ini digunakan dalam hiasan taman permainan kanak-kanak, dan jika anda mempunyai anak-anak di laman web ini, bahan ini mungkin paling sesuai. Ia lembut, agak kenyal, anda tidak boleh tergelincir. Tetapi ia boleh mencairkan dalam pelanggaran dengan bunga api panas, ia berpanjangan dari masa ke masa dan tidak kelihatan sangat menarik.
Paving jubin - salah satu pilihan salutan

Paving jubin - salah satu pilihan salutan

 • Paving slabs. Padat, boleh dipercayai, dia tidak takut apa-apa dan kelihatan sangat menarik, terutama jika anda tidak menggunakan unsur monokrom, tetapi warna yang berwarna, meletakkan corak atau menarik dari mereka. Ia boleh retak jika anda menjatuhkan sesuatu yang berat, ia akan haus dari masa ke masa, walaupun perlahan-lahan. Apabila membeli, anda perlu memberi perhatian kepada kelas - semakin tinggi, semakin lama jubin akan berfungsi.
 • Batu semulajadi. Ia tidak kelihatan menarik seperti jubin, tetapi sangat cantik dengan caranya sendiri. Jika anda akan membuat kawasan terbuka, dikelilingi oleh kawasan hijau atau dengan kelopak dari tumbuhan mendaki, maka batu semula jadi akan digabungkan dengan mereka yang terbaik. Boleh berkhidmat sekurang-kurangnya seratus tahun, tetapi berat dan mahal.
 • Rumput. Terdapat jenis rumput, yang digunakan untuk melengkapkan laluan taman. Ia sukar untuk menginjak-injaknya, dan taman permainan akan kelihatan seperti padang rumput hijau yang sebenar. Walau bagaimanapun, ia perlu disiram dan dipotong dari semasa ke semasa.
 • Pokok. Ia kelihatan seperti parket - cantik, elegan. Tetapi ia boleh mengalami percikan rawak, memerlukan rawatan yang sama seperti perabot kayu, dan juga banyak kos. Di kawasan terbuka, lebih baik tidak digunakan sama sekali.

Pohon di lantai kelihatan cantik dan cantik

Pohon di lantai kelihatan cantik dan cantik

Penutupan ini dapat berfungsi dengan sempurna untuk pengezonan ruang - satu bahan ditempatkan berhampiran perapian, di ruang makan yang lain, dan akibatnya mereka kelihatan secara visual terpisah.

Sekiranya anda ingin meningkatkan kesan ini, anda boleh menggunakan:
 • Keluar. Jika ruang makan di satu tingkat, sementara di bawah keranjang, dan bekerja di udara terbuka, di tingkat lain - kontras akan menarik. Plus, asap pasti akan keluar, dan tukang masak akan dapat menumpukan perhatian.
 • Partition. Daripada partition, anda boleh menggunakan skrin yang dibuat dari kayu atau kain, penanaman hijau, tumbuhan braiding, dan trellis. Skrin pada masa yang sama mudah bergerak jika terdapat keperluan seperti itu, tetapi segala-galanya tidak boleh disusun semula untuk berfungsi. Menariknya, partition itu mungkin tidak sampai ke bumbung atau kanopi, tetapi hanya sampai separuh.
 • Kehadiran dinding. Dalam kes ini, satu kawasan di teras terletak berhampiran dengan dinding, manakala yang lain diketepikan, secara berasingan.

Memperkukuhkan kesan di negara ini dengan bantuan tembok

Memperkukuhkan kesan di negara ini dengan bantuan tembok

Dan, tentu saja, tidak cukup untuk dilakukan dalam peruntukan zona tanpa pencahayaan, yang dapat sangat berbeda:
 • Dengan satu sumber besar. Dalam kes ini, satu kandil besar digantung di bawah siling - satu penyelesaian yang baik ialah dengan menggunakan minyak tanah. Di sudut-sudut bayang-bayang misteri diperoleh, dan zon tidak ada sama sekali.
 • Dengan sumber perimeter. Dalam kes ini, tanglung kecil diletakkan di tepi tapak, yang tidak memberikan cahaya terang, tetapi menyediakan lampu latar lembut. Ia akan kelihatan elegan dan menarik.
 • Dengan sumber yang berasingan di zon. Jadi, anda boleh membetulkan lampu di brazier dan meletakkan lampu di atas meja - jadi kehadiran zon akan menjadi jelas, dan akan ada cahaya yang mencukupi bagi semua yang hadir.
 • Dengan lampu hanya satu zon. Cukup penyelesaian yang menarik yang membolehkan anda memilih hanya satu zon - paling kerap makan.

Buat pencahayaan yang baik

Buat pencahayaan yang baik

Lampu elektrik, jalur LED (ia boleh dipasang di dedaunan tumbuhan sekitar), lampu yang berfungsi pada bateri solar boleh digunakan sebagai sumber cahaya. Jika anda tidak mahu membeli lampu, serta menjalankan elektrik, anda boleh menggunakan api hidup - lilin dan lampu.

Tambahan gambar akan membantu:

 • Tekstil. Alas meja, permaidani di bawah meja, kerusi meliputi - semua ini sepatutnya mempunyai satu gaya dan, sebaik-baiknya, fungsi praktikal.
 • Aksesori memasak. Mereka juga harus mempunyai satu gaya.

Lebih banyak aksesori "rumah" seperti pasu, tuala, lukisan, kotak di laman web ini akan hilang.

kembali ke menu ↑

VIDEO: Apa yang boleh dilihat oleh kawasan barbeku?

Kawasan barbeku di negara ini

Bagaimana untuk melengkapkan?

kembali ke menu ↑

GALERI PHOTO (lebih daripada 180 gambar)

8.5 Skor Jumlah
Barbeku di kampung

Untuk membuat platform dan mengatur sendiri, anda perlu mendekati tugas secara kreatif, yang bagus dengan sendirinya. Dalam artikel kami, anda akan dapati semua yang akan membantu anda melakukannya dengan cepat dan selesa. Setelah meninjau maklumat, sila tinggalkan komen anda dengan hujah dalam komen. Mereka akan berguna kepada pembaca lain. Pendapat anda sangat penting kepada kami. Terima kasih kerana penyertaan anda. Kami menghargai setiap ulasan anda dan masa anda.

Relevan maklumat
8.5
Ketersediaan permohonan
8.5
Pendedahan topik
8
Kebolehpercayaan maklumat
9
Kebaikan
 • jika anda suka rekreasi luar, maka anda akan mempunyai lebih banyak peluang untuk menikmati masa anda;
 • jika anda suka memasak, anda akan mempunyai peluang untuk mencuba resipi baru;
 • Anda boleh menjemput rakan-rakan bukan hanya ke laman web, tetapi ke laman berasingan, mudah, praktikal.
Cons
 • perlu mencari tempat yang sesuai, yang tidak mudah di kawasan kecil;
 • anda perlu membelanjakan wang, kerana terlalu sukar untuk membuat panggangan dengan tangan anda sendiri, melainkan jika anda mempunyai kemahiran kimpalan;
 • jika anda membuat kesilapan, anda perlu menangani akibatnya - sebagai contoh, dengan asap masuk ke dalam rumah.
Tambah ulasan anda

Kami akan gembira dan pendapat anda

Tinggalkan jawapan

Penilaian keseluruhan anda

ms2.decorexpro.com - Jurnal harian Reka bentuk, Senibina, Reka Bentuk Dalaman

Bilik-bilik

Halaman dan taman

Reka bentuk