Kami membuat pedalaman dalam warna hitam: Langsir / Kertas Dinding / Siling (185 + Foto). Aksen terang reka bentuk anda

Rasa seperti penguasa hebat, mewujudkan pedalaman hitam.

Kandungannya:

Dinding putih kelihatan seperti senjata rahasia menang-menang: mereka membuka bilik dari semua saiz - bilik-bilik kecil kelihatan besar, bilik-bilik besar nampaknya lapang - selalu kelihatan segar dan sesuai. Satu lagi plus: ia adalah mudah untuk memilih hiasan bilik, kerana warna putih digabungkan dengan mana-mana warna lain. Walau bagaimanapun, sekarang anda akan belajar sesuatu yang baru: ia juga mudah untuk bekerja dengan warna lain, serta putih, dan warna ini bertentangan lengkap.

Sekiranya saya memilih?

Ini mungkin bukan warna yang anda segera pergi ketika memilih warna asas, tetapi saya ingin membantu anda menimbang semula pandangan anda. Saya faham bahawa ia kelihatan lebih rumit, tetapi saya berjanji bahawa ia tidak. Lihatlah foto-foto dalaman ini untuk memastikan ia cukup mudah untuk membuat warna ini berfungsi untuk anda.

Warna hitam di dinding

Warna hitam di dinding

kembali ke menu ↑

Memberi banyak cahaya semulajadi.

Sudah tentu, terdapat orang-orang yang memilih dalaman yang mirip gua. Tetapi apabila anda memerlukan ruang yang akan meriah dan mesra - dan dia akan mempunyai dinding grafit - pastikan ia menerima banyak cahaya semulajadi. Jika anda ruang tamu atau bilik tidur tidak cukup tingkap, semak semula warna asas.

Interior hitam kelihatan hebat

Interior hitam kelihatan hebat

kembali ke menu ↑

Gunakan skema warna yang agak monokromatik.

Ini bukan peraturan yang keras dan pantas untuk diikuti dalam apa cara sekalipun, hanya menganggap garis panduan anda yang tidak dapat dinafikan untuk ruang moden yang jelas. Sudah tentu, gabungan itu adalah pilihan yang paling klasik, elegan, tetapi campuran beberapa bahan neutral dan semula jadi juga menyebabkan faktor penyambut baik.

Warna ini berjalan lancar dengan yang lain

Warna ini berjalan lancar dengan yang lain

kembali ke menu ↑

Ruang kecil? Buat satu dinding sahaja

Jika ini adalah pengalaman warna pertama anda, dan jika ada kebimbangan sedikit pun, tidak perlu membuat pertaruhan besar.Membuat hanya satu dinding akan menambahkan ekspresi tanpa pengaruh menindih kegelapan, ia akan menjadi helah yang sangat baik untuk ruang kecil.

Oleh kerana warna gelap mempunyai kesan visual mendekati titik tontonan, dinding aksen di dalam bilik boleh memberi kesan memanjangkan ruang. Atau, sebaliknya, memendekkannya, jika bilik itu mempunyai bentuk yang tidak teratur. Anda boleh mencapai kontras yang menyenangkan dengan membuat seluruh bilik dalam warna-warna cerah.
Membuat hanya satu dinding akan membawa ekspresif tanpa pengaruh menindas kegelapan.

Membuat hanya satu dinding akan membawa ekspresif tanpa pengaruh menindas kegelapan.

kembali ke menu ↑

Bekerja dengan kontras yang tinggi

Kunci untuk membuat dinding arang batu adalah untuk memastikan bahawa sebahagian besar dari semua yang lain di dalam bilik itu berbeza. Ini bermakna memilih warna yang lebih ringan. selesai, lantai, acuan, aksen dan juga seni. Dengan cara ini anda tidak akan mendapati diri anda dalam gua gelap yang dalam.

Walaupun warna cahaya diperlukan, meninggalkan pedalaman di bawah naungan hitam yang sepadan akan menjadikan bilik kelihatan lebih ekspresif. Pilih hiasan dalam kayu hitam dan warna yang serupa.
Objek hitam di pedalaman akan menjadikan penampilan bilik lebih ekspresif.

Objek hitam di pedalaman akan menjadikan penampilan bilik lebih ekspresif.

kembali ke menu ↑

Siling

Struktur siling grafit adalah idea reka bentuk yang paling radikal, mereka mewujudkan suasana misteri, kesan visual yang luar biasa, tidak dijangka. Ini adalah salah satu trend terkini dalam reka bentuk dalaman, dan, menurut pereka dan arkitek, prejudis biasa dalam hal ini adalah salah satu salah tanggapan terbesar.

Siling ini mewujudkan suasana misteri, kesan visual yang luar biasa dan tidak dijangka.

Siling ini mewujudkan suasana misteri, kesan visual yang luar biasa dan tidak dijangka.

Mereka berbeza dalam gaya, menawarkan penyelesaian berani untuk bilik-bilik yang luas.

Siling boleh dicat di:

 • warna padang;
 • kelabu gelap;
 • dihiasi dengan kertas dinding hitam dan kelabu.

Rasuk kayu hitam yang dicat, ditambah dengan struktur siling berwarna putih atau berwarna, adalah satu lagi idea moden. Dalam kombinasi dengan kertas dinding hitam dan putih, siling hitam mencipta ekspresif, menambah kontras tajam ke pedalaman.

Cat karbon di siling, kertas dinding boleh menekankan kawasan kecil di sekitar:

 • lampu siling;
 • hiasan;
 • lampu loket yang unik;
 • cantik candelier.

Penyelesaian yang berani untuk bilik yang luas.

Penyelesaian yang berani untuk bilik yang luas.

Siling sedemikian mewujudkan titik fokus yang menarik untuk reka bentuk dalaman, dan boleh menentukan gaya bilik. Reka bentuk siling arang batu glamor. Warna gelap, warna gelap kelabu gelap moden, kelihatan sangat menarik. Mereka harus dilengkapi dengan aksen yang terang warna-warna yang berbeza dan memanggil dekorasi cerah di pedalaman yang akan melengkapkan warna gelap bilik.

Ia perlu mengimbangi, mengharmonikan reka bentuk dalaman moden dengan siling grafit, lantai, struktur dinding, aksesori untuk perabot dan hiasan.
Mewujudkan titik tumpuan yang menarik dalam reka bentuk dalaman

Mewujudkan titik tumpuan yang menarik dalam reka bentuk dalaman

kembali ke menu ↑

Menamatkan lantai dan siling

Arang kelabu dan kelabu gelap adalah elegan dan simbolik. Mereka dikaitkan dengan drama, misteri, rasa hormat, kemewahan, rahmat dan keterukan. Di Jepun, hitam adalah simbol kesucian, mungkin kerana mudah melihat debu pada permukaan gelap. Warna pitch, termasuk kertas dinding, lampu, perabot bilik, aksesori untuk hiasan, adalah idea-idea yang berkaitan dengan masa depan.

Arang kelabu dan kelabu gelap adalah elegan dan simbolik.

Arang kelabu dan kelabu gelap adalah elegan dan simbolik.

Warna yang mengagumkan adalah salah satu trend dalaman moden dalam hiasan. Ia memperkenalkan percikan warna gelap ke tempat tinggal dan menjadikan bilik-bilik dengan siling tinggi lebih selesa, kurang luas dan cerah.

Reka bentuk siling seperti mengurangkan ruang, menyerap cahaya, mewujudkan reka bentuk dalaman yang agak suram, tetapi selamat, selesa. Suasana di dalam bilik bergantung kepada keamatan warna abu-abu yang digunakan dalam hiasan.

Nada arang yang bergaya sesuai untuk mencipta reka bentuk dalaman yang anggun, bergaya dan elegan dengan siling hitam, kelabu atau dinding hitam yang elegan. Unsur-unsur seni bina gelap kelabu dalam kombinasi dengan perincian terang kelihatan luar biasa, misterius, dan tidak menyedihkan dan membosankan.

Warna ini sesuai untuk mencipta reka bentuk dalaman elegan, bergaya dan elegan.

Warna ini sesuai untuk mencipta reka bentuk dalaman elegan, bergaya dan elegan.

kembali ke menu ↑

Siling dan perabot di ruang tamu

Struktur siling pitch adalah penyelesaian yang agak berisiko untuk hiasan dalaman, kerana siling gelap secara visual mengurangkan ketinggian kawasan pedalaman..

Lembaga
Warna gelap menarik perhatian, jadi apabila memilih nada gelap untuk siling, anda perlu mengambil kira pandangan yang kuat dan mengagumkan yang digabungkan dengan mesej eksklusif glamor.
Di bahagian dalam dapur

Di bahagian dalam dapur

kembali ke menu ↑

Candelier

Apabila mencari kandil untuk gaya anda, anda perlu mengambil kira sifat hiasan, tahap ekspresi, bentuk, saiz. Rumah moden boleh menyertakan candelier dengan perhiasan yang bergaya yang diperbuat daripada paip logam atau bentuk sfera yang menarik. Jika rumah anda mempunyai gaya bercampur, hampir mana-mana model akan sesuai untuk memasukkannya ke dalam bilik anda.

Elementif dalam bilik tidur

Elementif dalam bilik tidur

Candeliga hitam menarik perhatian dengan ekspresi mereka, kerana kontras visual yang terang, bertatahkan dengan rhinestones atau hiasan lain lebih ketara pada mereka. Sama ada anda suka keindahan desa candelier besi tempa atau lebih suka glamor dari candeli kristal, lihat reka bentuk yang sesuai dengan citarasa anda.

Model sedemikian menarik perhatian dengan ekspresi mereka.

Model sedemikian menarik perhatian dengan ekspresi mereka.

kembali ke menu ↑

Candeli besi besi tempa

Reka bentuk besi tempa yang canggih adalah menghairankan serba boleh, jadi ia sesuai untuk gaya moden, industri atau bercampur. Candelier hitam adalah impian minimalis, terutamanya di sebelah dinding putih tulen, hiasan mudah, dan kombinasi pembinaan palsu dengan butiran kayu adalah kombinasi yang berjaya pesona pedesaan, kecantikan semulajadi. Berikut adalah beberapa idea untuk memasang hiasan ini di dalam bilik:

 • pencahayaan di dapur tempa-besi akan mencipta lampu sasaran, kerana model-model ini boleh dipasang di atas kawasan tertentu;
 • menggantungkan kandil gantung ke atas katil atau di ruang tamu di zon untuk duduk menyinari tempat utama.

Candeliga hitam - impian minimalis

Candeliga hitam - impian minimalis

Kandil besi tempa boleh dibekalkan dalam reka bentuk yang berbeza dan darjah kerumitan, tetapi ia mempunyai kecantikan dan kerumitan dengan reka bentuk yang mudah, terutama dalam kombinasi dengan pelbagai bahan.

Pertimbangkan sebuah candelier yang merangkumi dua atau tiga nada logam - sebagai contoh:

 • gangsa;
 • tembaga;
 • besi tempa.

Tambah unsur-unsur kaca atau akrilik, logam, bahagian seramik, atau petunjuk kayu.

Model sedemikian boleh dibekalkan dalam reka bentuk yang berbeza dan tahap kerumitan.

Model sedemikian boleh dibekalkan dalam reka bentuk yang berbeza dan tahap kerumitan.

kembali ke menu ↑

Besi

Kandil besi akan membuka ruangan dengan garis-garis yang kuat dan bersih. Terlepas dari reka bentuk, ia menonjol dalam kesederhanaannya, pendekatan yang luar biasa untuk pencahayaan moden - ia adalah trend dan klasik. Antiquarian dan patina masa - kesan lain yang boleh dicapai dengan bantuan logam di kandil.

Walaupun kaca yang jelas, keluli bersalut, siluet minimalis akan mewujudkan unsur-unsur vintaj. Cuba menggunakan candelier pelbagai peringkat untuk melihat ekspresif, atau pilih lampu dengan kristal memotong dengan keriting dan kerinting tangan yang palsu.

Terlepas dari reka bentuk, pilihan ini menarik kesederhanaannya.

Terlepas dari reka bentuk, pilihan ini menarik kesederhanaannya.

kembali ke menu ↑

Crystal

Menenun dalam sedikit kelip, bergemerlapan di lampu siling dengan bantuan lampu logam dihiasi dengan kristal berkilauan. Reka bentuk ini dibuat untuk mengarahkan kuasa cahaya dengan cara yang paling glamor. Gunakannya untuk gaya tradisional dengan besi tempa atau mempertimbangkan versi kandil kristal yang ditutupi dengan rhinestones kaca berwarna. Memilih pendekatan dekaden untuk lampu siling anda? Pilih candelier besi tempa dengan kristal yang dipotong menjadi bentuk geometri prisma, atau dipasang dengan kluster kristal hitam.

Reka bentuk ini dibuat untuk mengarahkan kuasa cahaya dengan cara yang paling glamor.

Reka bentuk ini dibuat untuk mengarahkan kuasa cahaya dengan cara yang paling glamor.

Terdapat banyak candelier dalam kemasan hitam yang sesuai untuk rumah dengan gaya istimewa.

Lembaga
Apabila memilih lampu seperti itu, beri perhatian kepada candelier besi tempa dengan salutan logam gelap atau candelier kaca dengan kristal hitam, jatuh titisan hiasan.

Untuk model Moderna yang tidak menonjol, tetapi tidak terlalu dihiasi dengan butiran, anda boleh bersandar ke arah memilih gangsa atau nikel. Ramai candelier dalam logam ini mempunyai reka bentuk ringkas, mudah tetapi tidak mudah dipandang.

Pilihan yang luar biasa dan bergaya

Pilihan yang luar biasa dan bergaya

kembali ke menu ↑

Dengan trim hitam

Gantungkan candelier besi klasik, dibuat dalam gaya negara, untuk penambahan yang indah kepada suasana santai. Atau cuba candelier kaca hitam dalam kombinasi dengan aksen kayu yang berusia akurat untuk pendekatan yang mudah untuk tema perindustrian. Tema-tema gelap ini akan digabungkan dengan kayu padu, logam cacat dengan penambahan selesai matte hitam dan bingkai emas yang digilap. Sama ada anda mahu kesederhanaan atau kemewahan, candeliga hitam akan sentiasa melengkapi estetika pilihan anda.

Dalam gaya moden

Dalam gaya moden

kembali ke menu ↑

Shades yang paling sesuai

Warna gelap untuk reka bentuk siling termasuk warna kelabu keperakan, warna kelabu kepada kelabu gelap, warna kelabu grafit dan arang, kelabu batu dan kelabu warna abu-abu, arang batu, kelabu muda, semua warna kelabu lain.

kembali ke menu ↑

Putih

Reka bentuk siling hitam yang kuat dan elegan dengan kombinasi warna putih atau warna lain adalah cara yang inovatif, berani untuk mencipta dalaman yang unik dalam gaya yang elegan dan kreatif. Cat putih lembut dan perabot adalah cara logik, selamat untuk mengharmonikan, mengimbangi reka bentuk dalaman moden dengan siling hitam atau dinding. Idea menghias hitam dan putih sesuai untuk mewujudkan dalaman rumah yang berani, asli, dan moden.

Pilihan yang elegan

Pilihan yang elegan

kembali ke menu ↑

Cermin permukaan

Reka bentuk berkilat, siling cermin dalam kombinasi dengan trend dalaman hitam yang mencipta refleksi, menjadikan bilik-bilik yang hebat, luas. Permainan cahaya dan kegelapan membolehkan anda bereksperimen dengan idea-idea baru pedalaman, bahan moden dan kaedah kreatif. Misteri warna gelap, penyelesaian luar biasa membawa semangat ke reka bentuk dalaman.

Cermin, siling hitam

Cermin, siling hitam

kembali ke menu ↑

Bagaimana untuk menghiasi dengan perabot hitam?

Di sini anda mengambil tetamu anda, menghabiskan masa dengan kawan, keluarga. Ruang tamu harus sederhana, neutral, supaya tidak ada yang merasa tidak selesa. Ini bukan bidang yang perlu diperibadikan. Warna mana yang lebih baik daripada yang satu ini? Nampaknya warna yang sempurna untuk perabot. Dia elegan, sederhana, neutral.

Kami membuat pedalaman dalam warna hitam: Langsir / Kertas Dinding / Siling (185 + Foto). Aksen terang reka bentuk anda

Ruang tamu harus sederhana, neutral supaya tidak ada yang merasa tidak selesa.

Walau bagaimanapun, menghias ruang tamu dengan perabot hitam tidak begitu mudah. Oleh kerana warna adalah bertentangan dengan putih, yang melambangkan kebersihan dan pencahayaan, anda mungkin berfikir bahawa perabot itu akan menjadikan ruang tamu gelap dan kecil. Ini tidak semestinya berlaku, hanya perlu tahu cara menggunakan warna ini untuk kelebihan anda.

Pertama sekali, perabot gelap lebih mudah untuk menyesuaikan diri dengan keadaan anda daripada dinding gelap. Di sini anda mempunyai banyak cara untuk membawa cahaya ke ruang tamu, menjadikannya lapang, cerah.

Untuk siling, gunakan warna neutral cahaya. Oleh itu, perabot hitam akan menonjol, bilik akan lapang, terang. Lantai juga harus ringan. Mereka tidak sepatutnya menjadi warna yang sama seperti dinding, tetapi masih cukup ringan untuk membuat kontras yang kuat dengan perabotnya. Anda juga harus cuba untuk memancarkan cahaya semulajadi yang mungkin.Cuba untuk tidak menutup tingkap dengan langsir berat dan padat.

Untuk siling, gunakan warna neutral cahaya.

Untuk siling, gunakan warna neutral cahaya.

kembali ke menu ↑

Sofa

Tambah perabot mengikut pelan yang telah anda buat terlebih dahulu. Apabila perabot hitam berada di tempat, lihat sekeliling dan tambahkan aksesori berani dan berwarna-warni. Mereka akan menambah pelbagai dan menambahkan warna ke bilik. Anda boleh menggunakan bantal cerah, karya seni atau bunga.

Lembaga
Sofa arang batu sering dipilih sebagai elemen aksen di dalam bilik, biasanya ia mempunyai bentuk padat, kadang-kadang peranan ini dilakukan oleh kerusi, atau alat dengar penuh.
Penekanan di dalam bilik

Penekanan di dalam bilik

kembali ke menu ↑

Pintu

Kecenderungan untuk melukis pintu Warna ini bermula kira-kira 10 tahun lalu. Sejak itu, ia tidak mengurangkan popularitinya, kerana ia adalah salah satu daripada perubahan kecil yang mempunyai kesan besar ke pedalaman.

Lihatlah gambar-gambar ini untuk melihat rupa yang mengagumkan mereka. Mereka mempunyai kesan yang sangat ekspresif dalam kombinasi dengan dinding gelap dan cahaya, monokrom dan lantai kayu.

Pintu hitam di pedalaman

Pintu hitam di pedalaman

kembali ke menu ↑

Tulle

Cairkan perabot dicukur tulle dalam warna yang sama. Oleh kerana reka bentuk tipisnya, ia tidak akan mengganggu cahaya, ia akan melengkapi idea umum bilik itu dengan sempurna.

kembali ke menu ↑

Reka bentuk ruang tamu hitam dan putih

Memang benar hiasan hitam dan putih digunakan lebih kerap untuk dapur moden dan mandi spa daripada untuk ruang tamu. Tetapi tidak seperti bilik tidur, di mana warna-warna cerah atau pastel biasanya berlaku, mencipta hiasan dikromatik di ruang tamu, menetapkan warna hitam dan putih, akan menjadi tugas yang menarik.

Reka bentuk ruang tamu hitam dan putih

Reka bentuk ruang tamu hitam dan putih

Hiasan ini akan memberi anda banyak pelajaran untuk mendapatkan kecanggihan dan keanggunan. Beliau juga menawarkan perspektif mengenai aksesori. Perbezaan antara hitam putih menjadikannya mudah untuk aksen senibina tertentu, aksen hiasan di ruang angkasa. Di mana warna berlainan bergantung pada musim, trend atau rasa, kombinasi hitam dan putih mewakili pasangan yang akan kekal dalam fesyen walaupun selama berabad-abad.

kembali ke menu ↑

Ruang tamu Deco

Sebagian besar interior moden mempunyai lounge deco, diilhamkan oleh gaya moden dan minimalis. Sekiranya ruang tamu anda dicirikan dengan garis lurus dan bersih, perabot dinding dan hiasan berhati-hati, ini bermakna anda telah menerima idea asas minimalism.

Ruang tamu Deco

Ruang tamu Deco

Hiasan hitam dan putih sesuai gaya hiasan ini! Terlepas dari tema ruang tamu anda, ia akan menjadikannya lebih relevan. Walaupun hitam menekankan pelbagai elemen seni bina di dalam bilik, putih memberikan nafas udara segar, menjadikannya lebih luas.

kembali ke menu ↑

Ruang tamu dengan perapian

Jika anda tinggal di sebuah apartmen, dan di ruang tamu anda ada perapian, ketahui bahawa aksesori yang mendominasi perapian dan tempat keseluruhannya paling kerap cermin. Aksesori ini mencerminkan reka bentuk dalaman hitam dan putih dengan dinamisme yang lebih besar dan keghairahan. Jadi, berani bermain dengan bentuk dan keaslian, serta mempunyai gaya dan suasana!

Aksesori yang menguasai perapian

Aksesori yang menguasai perapian

kembali ke menu ↑

Hiasan ruang tamu minimalis

Jangan lupa bahawa hiasan hitam dan putih untuk lantai ruang tamu memainkan peranan penting.

Jika diletakkan permaidani di lantai atau mozek dengan corak hitam dan putih, kontras yang sedang dibincangkan di sini akan disimpan di atas lantai. Kontras sering dibentangkan sebagai satu set bentuk geometrik yang mudah atau kompleks atau garis dan lengkung.Walau apa pun, pilihannya akan kaya dan kaya!

Hiasan ruang tamu minimalis

Hiasan ruang tamu minimalis

kembali ke menu ↑

Reka bentuk moden

Bantal, lukisan, permaidani, langsir, perabot itu sendiri boleh memadankan hiasan hitam dan putih. Warna atau warna pastel boleh berjalan lancar dengannya:

 • gambar;
 • lukisan;
 • poster seni moden.

Mereka akan dapat memulihkan kawasan pedalaman. Semakin gaya itu kelihatannya berat dan ketat, semakin ia mewujudkan keaslian, kemodenan.

Ruang tamu hitam dan putih dalam gaya moden

Ruang tamu hitam dan putih dalam gaya moden

kembali ke menu ↑

Ruang tamu Scandinavia

Jika anda memerlukan hiasan yang unik, kemudian menghiasi ruang tamu anda dalam gaya Scandinavia. Dikenali dengan rasa modennya, reka bentuk ini secara organik akan mengambil aksen logam, lukisan menarik, sentuhan kerajinan tangan, mencipta pemandangan pedesaan atau moden. Di samping itu, jika anda berfikir meletakkan sofa kulit hitam di ruang tamu anda, maka penekanannya dengan warna yang berani. Penempatan logam pemegang lilin di atas meja akan kelihatan indah.

Gaya skandinavia

Gaya skandinavia

kembali ke menu ↑

Bilik tidur

Ini adalah pilihan berani, serba boleh untuk skema warna bilik. Dari dinding ke hiasan moden bergaya, kemungkinan bilik tidur gelap tidak berkesudahan. Jika anda ingin menggelapkan reka bentuk bilik tidur, idea-idea ini akan membantu anda.

Gabungan hitam dan putih sering digunakan untuk reka bentuk minimalis moden klasik.

Gabungan hitam dan putih sering digunakan untuk reka bentuk minimalis moden klasik.

Palet monokrom adalah pilihan yang sesuai untuk bilik tidur, ia sentiasa menarik dan relevan. Anda mungkin memilih palet neutral untuk membuat kesan moden di dalam bilik. Gabungan hitam dan putih sering digunakan untuk reka bentuk minimalis klasik klasik kerana kesannya.

Putih mencerminkan cahaya, dapat membuat ruangan kelihatan lebih besar, dan hitam menyerap cahaya, dapat membuat ruangan lebih kecil. Oleh itu, penggunaan warna-warna ini bergantung pada ruang yang anda sedang kerjakan, atas kesan yang anda ingin capai.
Palet monokrom - pilihan yang sesuai untuk bilik tidur

Palet monokrom - pilihan yang sesuai untuk bilik tidur

Pilih bahagian dalaman putih yang dominan di dalam bilik tidur anda untuk mencapai ketenangan, atau warna hitam yang hitam supaya ia kuat dan tajam.

Berikut adalah beberapa idea inspirasi:

 • gunakan aksesori hitam seperti headboards dan lampu;
 • gunakan katil hitam dengan corak warna putih dan motif lain;
 • pertimbangkan kemungkinan untuk membuat dinding putih putih, yang jelas akan berbeza dengan bantal hitam, perabot;
 • tambah langsir tebal arang batu ke bilik tidur supaya mereka menambah ekspresi ke bilik;
 • Ekspresi bilik juga dapat memberikan seni hitam di dinding.

Pilih dalaman putih yang dominan di dalam bilik tidur anda

Pilih dalaman putih yang dominan di dalam bilik tidur anda

Pilih mohair hitam atau bulu palsu di atas katil digabungkan dengan suede kelabu pucat atau karpet kulit lembu.

kembali ke menu ↑

Idea Dapur

Ini bukan topik pertama yang datang ke minda ketika merancang dapur. Stereotipikal itu dipercayai bahawa dapur harus putih, cerah. Lihat karya dapur seni ini untuk memastikan bahawa ini tidak berlaku. Shades berwarna hitam, biru gelap, coklat gelap menambah apa yang putih tidak dapat menambahkan - pesona menggoda, kelancaran, penghalusan.

Dapur hitam

Dapur hitam

kembali ke menu ↑

Countertop Hitam Granite

Hampir semua barang-barang dapur kelihatan cemerlang dalam warna hitam, tetapi ia paling menonjol dalam reka bentuk ini. atas mejayang berfungsi sebagai salah satu elemen lakonan utama di dalam bilik. Selalunya terletak bersendirian - di pulau itu atau hanya menduduki kawasan yang besar. Granit hitam mulia akan kelihatan elegan dalam apa jua gaya.

Hampir semua barangan dapur kelihatan cemerlang dengan warna hitam.

Hampir semua barangan dapur kelihatan cemerlang dengan warna hitam.

Tambah beberapa unsur kecil di krom, kayu, tekstur matt di atas meja di bawah meja granit, bangku granit, panel kayu hitam di dinding.Tetapi dengan pendekatan yang terbuka ini, semua aksesoris anda, termasuk pisau, gelas, cawan, papan pemotong, teko, balang kekotoran, dan sebagainya, hendaklah disimpan di tempat mereka.

kembali ke menu ↑

Skim hitam dan putih

Palet monokrom berfungsi dengan baik dalam kedua-dua arah, tanpa mengira sama ada anda menggunakan skema tradisional atau moden. Penambahan hitam yang paling mudah untuk pereka dapur memanggil skim hitam dan putih. Terdapat sejumlah besar dapur dalaman dalam spektrum ini - dari granit hitam klasik dan laminate flooring sebelum gelombang corak grafik baru, kontur dan siluet dalam reka bentuk hitam dan putih, sesuai untuk sebarang projek.

Penambahan hitam yang paling mudah untuk pereka dapur memanggil skema hitam dan putih.

Penambahan hitam yang paling mudah untuk pereka dapur memanggil skema hitam dan putih.

Lembaga
Sekiranya anda akan memohon skim hitam dan putih, membuat satu teduhan dominan, dan jangan berikan semua orang nilai yang sama. Kebanyakan skema putih mempunyai rayuan baru, tetapi tidak dapat melihat keanggunan skema gelap dengan petunjuk putih.

Sebagai alternatif, gunakan aksesori untuk penamat yang lebih lembut.

Monochrome berfungsi dengan semua warna kayu, serta warna kelabu dan jelas, seperti hijau zamrud.

 Skim hitam dan putih di dapur

Skim hitam dan putih di dapur

Lembaga
Memadankan warna putih pada permukaan yang berlainan boleh menjadi tampal. Sebagai contoh, kertas dinding dengan latar belakang putih mungkin kelihatan berkrim di sebelah meja putih, jadi cuba simpannya dengan menggunakan aksesori hitam sebagai tanda baca.

Skema monokrom boleh dilakukan secara berani dan mengandungi tekstur permukaan yang berbeza dan kombinasi kemasan yang berlainan. Glossy dan matte, permukaan legap dan padat merangkumi lapisan untuk menambahkan minat tambahan dan melembutkan ketajaman.

Gaya minimalis

Gaya minimalis

Jangan takut untuk mencampur corak dan saiz - untuk melakukan ini, mengelilingi corak dengan garis mudah. Jika anda mempunyai tempat untuk duduk, menggabungkan reka bentuk yang berbeza untuk perasaan tidak formal.

kembali ke menu ↑

Kabinet dapur, peti sejuk dan peralatan lain dalam warna hitam

Oleh kerana mereka meliputi kawasan besar dapur anda, kabinet dan perkakas mempunyai kesan yang besar terhadap bagaimana dapur kelihatan.Walaupun bahan dan gaya pintu sangat penting, warna adalah segalanya.

Salah satu trend reka bentuk moden yang paling popular adalah kabinet dapur dan peralatan dapur gelap. Walaupun ini mungkin kelihatan tidak berlawanan dengan persepsi yang diterima bahawa dapur harus mempunyai warna yang cerah dan hangat, anda mungkin terkejut betapa ide ini berfungsi untuk kebanyakan dapur.

Kabinet dan perkakas mempunyai kesan yang besar terhadap bagaimana dapur kelihatan.

Kabinet dan perkakas mempunyai kesan yang besar terhadap bagaimana dapur kelihatan.

Kabinet hitam menawarkan ketepuan dan kedalaman tertentu supaya warna yang lebih ringan tidak dapat dicapai. Warna menjemput anda untuk berlama-lama, tenang dan renungkan segala-galanya. Yang tenang dan kedalaman warna gelap sangat bagus untuk dapur mewah. Walau bagaimanapun, adalah penting untuk diperhatikan bahawa tema gelap untuk dapur memerlukan lebih banyak pengalaman dan penjagaan.

Sekiranya anda tidak pasti mengenai kombinasi dan kebolehan anda, anda harus mendapatkan nasihat dari pakar hiasan dalaman. Apabila digabungkan dengan warna dan tekstur yang betul, kabinet gelap mencipta rupa yang menakjubkan sehingga mereka jatuh cinta.
Kabinet hitam menawarkan ketepuan dan kedalaman tertentu.

Kabinet hitam menawarkan ketepuan dan kedalaman tertentu.

Bahagian terpenting pilihan ialah untuk mengetahui cara mencampurkan dan menyesuaikannya dengan warna dan tekstur yang lain. Inilah yang akan menentukan bagaimana dapur kelihatan seperti.

Berikut adalah petua beberapa kombinasi yang anda akan dapati berguna dalam kabinet dapur hitam:

 • keseimbangan warna gelap dengan warna yang lebih ringan. Jika anda tidak mahu dapur gothic, terlalu banyak hitam boleh menyedihkan. Gabungkan warna gelap yang anda pilih dengan warna yang lebih ringan. Satu kombinasi win-win, terutama untuk dapur bertema, hitam dan putih. Kebanyakan warna gelap juga menjadi baik dengan warna putih.Anda juga boleh menyertakan aspek-aspek warna yang lebih ringan, seperti meja kuning, lantai coklat atau dinding aksen merah;
Keseimbangan warna gelap dengan warna yang lebih ringan

Keseimbangan warna gelap dengan warna yang lebih ringan

 • pastikan terdapat banyak cahaya semulajadi. Sekiranya anda tidak berhati-hati, warna gelap dapat mewujudkan persepsi bilik yang lebih kecil dan boleh menyedihkan. Untuk mengatasi ini, pastikan anda mempunyai banyak cahaya semulajadi. Pada waktu malam, pencahayaan yang mencukupi diperlukan untuk menjadikan dapur anda kelihatan cerah dan sejuk;
 • menggabungkan dengan unsur gelap yang lain. Walaupun kabinet gelap kelihatan hebat di dinding terang, mereka juga kelihatan hebat apabila digabungkan dengan lantai gelap atau unsur gelap lain di dapur. Ini akan menghalang penampilan apabila kabinet hitam atau peti sejuk kelihatan seperti penyendiri sedih di dalam bilik. Anda boleh memadankannya dengan lantai gelap, aksen dinding gelap, atau atas meja gelap.
Pastikan terdapat banyak cahaya semulajadi.

Pastikan terdapat banyak cahaya semulajadi.

Seperti yang telah disebutkan, pencampuran warna gelap dengan unsur-unsur lain agak rumit daripada jika anda mempunyai kabinet terang untuk bekerja. Cari gaya yang sesuai dengan dapur anda, meminjam atau memperbaikinya untuk kesempurnaan.

kembali ke menu ↑

Bilik mandi hitam

Kami tidak selalunya berfikir hitam sebagai tempat teduh yang betul untuk bilik mandi, kerana ia memampatkan dan ruang yang sangat kecil. Hitam, sesungguhnya, kadang-kadang boleh berasa sedikit sesak. Tetapi jika anda masuk ke sini selepas bilik klasik yang luas, ia membuatkan anda merasakan bahawa anda sedang memasuki sebuah gua rahsia, sejenis kawasan swasta, sejenis kelab VIP yang berminat. Pergi ke bilik mandi anda secara kreatif dengan warna hitam.

Pilihan bilik mandi

Pilihan bilik mandi

Sudah tentu, sangat sukar untuk mengeluarkan bilik mandi hitam jika saiznya kecil atau mempunyai banyak cahaya semulajadi. Tetapi hitam, bersama-sama warna putih dan terang, boleh menggunakan pelbagai cara menarik untuk menunjukkan kemahiran reka bentuk anda. Hitam tidak pernah keluar dari fesyen, jadi menggunakannya memastikan bahawa hiasan anda tidak menjadi ketinggalan zaman.

Hitam tidak pernah keluar dari fesyen

Hitam tidak pernah keluar dari fesyen

Saya harap anda menikmati ulasan saya. Tinggalkan idea anda dalam komen.

Warna hitam

Kami membuat pedalaman dalam warna hitam

9 Skor Jumlah
Dalaman hitam bergaya

Mahu mengatakan bahawa gelap dan hodoh? Jangan percaya, tetapi kelihatan cantik di bahagian dalaman umum bilik. Beliau mempunyai gabungan warna yang boleh mencairkan reka bentuk gelap. Setelah meninjau maklumat, sila tinggalkan komen anda dengan hujah dalam komen. Mereka akan berguna kepada pembaca lain. Pendapat anda sangat penting kepada kami. Terima kasih kerana penyertaan anda. Kami menghargai setiap ulasan anda dan masa anda.

Relevan maklumat
8.5
Ketersediaan permohonan
9
Kebolehpercayaan maklumat
9
Pendedahan topik
9
Kebaikan
 • Interior hitam yang paling ekspresif, berbanding yang lain yang asas, hitam di kawasan pedalaman akan mewujudkan suasana yang misterius dan intim.
 • Warna-warna.
 • Mereka membolehkan anda untuk memberi kesan yang ketara kepada kawasan dan ruang, menyesuaikan saiz bilik.
 • Warna hitam paling mudah digabungkan dengan warna lain dan lebih rendah dalam warna ini hanya putih.
Cons
 • Interior hitam nyata mengurangkan ruang.
 • Mereka menindas dan tidak akan sesuai dengan banyak orang kerana perasaan berat.
 • Pedalaman hitam agak sukar untuk dilaksanakan dengan cekap - ia memerlukan ketepatan perhiasan dan kebolehan tertentu.
Tambah ulasan anda

Novozhenina Anna

Hai, saya di sini kerana reka bentuk dalaman adalah kelemahan saya. Saya kerap merasakan daun melalui hauz, mencari inspirasi demi kepentingan dan tidak melupakan Ikea))

Kami akan gembira dan pendapat anda

Tinggalkan jawapan

Penilaian keseluruhan anda

ms2.decorexpro.com - Jurnal harian Reka bentuk, Senibina, Reka Bentuk Dalaman

Bilik-bilik

Halaman dan taman

Reka bentuk