Dapur coklat di pedalaman (120 + Foto) - Gabungan yang berjaya untuk idea Pintar

Dalam beberapa tahun yang lalu, banyak nada telah muncul sebagai "neutral baru". Walau bagaimanapun, salah satu nada yang paling diabaikan dan undervalued dalam menghias sekarang datang ke hadapan, ia boleh membuat skim neutral yang sangat baik - atau cukup kuat untuk membuat kenyataan sebenar. Ya, coklat tidak biasanya dianggap sebagai pilihan yang paling asli, tetapi ia masuk ke dalam interior moden.

Kandungannya:

Persatuan-persatuan yang dikaitkan dengan coklat adalah musim gugur, semulajadi, mempunyai perasaan organik yang dijamin membawa kehangatan yang mengalu-alukan ke ruang anda. Dia mempunyai pelbagai warna di dalamnya. Kaya coklat mahogany boleh membuat kenyataan, tetapi coklat coklat pucat yang lembut, berwarna warnanya atau susu, boleh mencipta latar belakang lembut dan mesra untuk lukisan, perabot, butiran.

Dapur yang kelihatan kukuh

Dapur yang kelihatan kukuh

Idea Dapur Brown

Brown - warna kayu gelap, tanah yang subur. Ini adalah warna komposit, yang terdiri daripada gabungan merah, hitam, kuning. Ia diedarkan secara meluas dalam alam, kayu, tanah, ia adalah pewarna rambut manusia, mata, pigmentasi kulit.

Ia termasuk jisim nada yang berterusan dari cahaya krim menjadi coklat gelap. Sesetengah orang akan berfikir bahawa coklat terlalu marah atau membosankan untuk menghias dapur mereka, tetapi jika semuanya dilakukan dengan betul, anda boleh membuat dapur yang menyenangkan dan hangat yang selesa dan selesa.

Terdapat banyak cara di mana anda boleh menghidupkannya di dapur, dengan menggunakannya secara besar-besaran secara besar-besaran, sebagai contoh, untuk kabinet, lantai, komponen dapur utama lain. Shades berfungsi dengan baik dengan pelbagai jenis logam, tekstur, trim, teknik. Anda boleh mencampur, memadankan elemen yang berbeza, seperti penutup tingkap, bangku bar, apron dan sebagainya Jika anda suka coklat hangat, pelajari cara menggunakannya di dapur, maka berikut adalah beberapa idea.

Klasik dalam warna gelap

Klasik dalam warna gelap

kembali ke menu ↑

Campurkan lama dengan yang baru

Brown adalah pilihan yang hebat untuk menggabungkan dua jenis skema hiasan, seperti gaya sejarah dan baru. Walaupun coklat sering dianggap sebagai warna tua yang lebih tradisional, anda boleh membawanya kembali dari "lama", menambahnya kepada "baru" untuk menjadikannya lebih moden untuk hari ini. Peralatan lanjutan dengan penampilan bergaya yang anggun, seperti nikel atau keluli tahan karat, berfungsi dengan baik dengan warna coklat.

Lembaga
Campurkan kabinet berwarna coklat dengan pintu kaca atau rak terbuka dengan apron lantai atau travertine, serta countertop granit dengan campuran cahaya dan coklat gelap.
kembali ke menu ↑

Warna pop

Gunakan semburan warna di seluruh dapur untuk mengimbangi coklat yang kusam. Warna merah selalu menjadi baik dengannya. Kuning, nada kelabu, oren juga sering digunakan dengan coklat. Kain adalah tempat terbaik untuk aksen, contohnya, pada penutup tingkap atau kusyen tempat duduk. Gunakan percikan warna pada corak apron atau lampu yang tergantung di atas dapur jadual.

Tambahkan unsur terang ke pedalaman

Tambahkan unsur terang ke pedalaman

kembali ke menu ↑

Tingkatkan perabot anda

Jika anda ingin mencipta rupa pintar dengan warna coklat, cuba pilih perabot yang lebih moden, seperti meja dapur, dapur gas atau papan kaki. Cari barangan yang akan menjadi moden, tetapi tidak terlalu besar.

Meja coklat besar atau sebilangan besar perabot sebenarnya boleh membawa terlalu banyak coklat ke dapur, menjadikannya lebih berat. Kaunter bar moden atau dicat, atau putih dengan papan kaki krim dengan pintu kaca, boleh berjaya menghiasi dapur anda.

kembali ke menu ↑

Gabungan coklat

Brown adalah warna yang serius, turun ke bumi, yang bermaksud kestabilan, perlindungan, keselesaan, sokongan. Oleh kerana ia adalah pepejal, tahan lama, matang, lelaki sering memilih untuk menggunakannya dalam reka bentuk dalaman.

Lilac dalam kombinasi dengan coklat

Lilac dalam kombinasi dengan coklat

Menggabungkan coklat dengan warna yang berbeza di pedalaman mungkin seperti berikut:

 • kelabu, perak metalik dengan coklat untuk rupa neutral luar biasa;
 • hitam, oren-merah, putih dengan coklat untuk latar belakang neutral yang kuat;
 • merah jambu pucat, coklat muda, kuning air, hitam untuk warna neutral;
 • coklat terang, jeruk oren, naungan putih untuk getaran duniawi;
 • coklat, merah, kecil terang mencipta corak terestrial, penuh dengan kehidupan;
 • warna coklat dengan warna kelabu dengan salmon gelap oren-merah - ini adalah corak lelaki yang kuat;
 • coklat gelap sebagai latar belakang berfungsi dengan baik dengan oren-coklat, kuning, dan juga dengan warna kelabu yang menambah ringan.

Atas meja oren yang terang

Atas meja oren yang terang

Dapur adalah jantung rumah, tempat di mana makanan lazat disediakan untuk seluruh keluarga. Makanan yang baik memerlukan suasana, kehangatan, yang dilengkapi dengan warna-warna sekitarnya. Pertimbangkan bagaimana setiap naungan memberi kesan kepada dapur kami dengan contoh sampel yang bijak dan teliti ini.

Kami mencampur warna coklat dengan nada yang terang dan neutral.

Cahaya, warna coklat gelap masih menduduki tempat yang mulia dalam trend baru dalam reka bentuk dalaman. Mereka selesa, selamat, elegan, biasa, sesuai untuk gaya, tata letak, seni bina. Cahaya, warna gelap bersifat universal, menarik, yang membolehkan anda membuat reka bentuk dalaman yang tenang dan damai dalam warna-warna neutral atau bereksperimen dengan kombinasi warna terang, membuat hiasan dalaman peribadi.

Oleh kerana coklat cukup ekspresif dan berkuasa, walaupun gambar, bantal hiasan, periuk bunga atau bingkai gambar dalam coklat gelap boleh menarik perhatian dengan baik reka bentuk dalaman moden dalam warna yang lebih ringan, meningkatkan dalaman rumah dengan kontras warna yang kuat dan perasaan yang selesa. Anda boleh meletakkan gambar atau gambar di dinding dalam warna coklat untuk kesan yang ekspresif dan tidak dijangka.

Semua nada Brown berfungsi dengan baik hitam, kelabu, perhiasan putih. Mereka kelihatan menarik dengan hijau, kuning, mencipta skema warna moden semulajadi untuk pedalaman. Violet, merah, merah jambu, biru - alternatif yang sesuai untuk penekanan.
kembali ke menu ↑

Gabungan coklat dan putih

Coklat kelihatan hebat dengan hiasan putih, - perabot bilik putih, sistem pencahayaan, lukisan dinding, langsir untuk tingkap, tikar lantai. Putih membuat coklat lebih ekspresif, menekankan perbezaan, bersama-sama mereka seperti udara bersih dan tanah lembap. Gabungan krim atau mana-mana warna putih dalam tekstil dapur sangat bagus untuk menghasilkan dapur yang seimbang, cerah dan selesa.

Putih membuat coklat lebih ekspresif.

Putih membuat coklat lebih ekspresif.

kembali ke menu ↑

Hiasan kelabu-coklat

Brown sesuai dengan apa-apa tekstur, kelihatan sangat cantik dengan semulajadi pokok. Letakkan warna kelabu dalam teknik yang besar, supaya ia berbeza dengan kayu dengan terang. Anda juga boleh mencairkan pokok dengan dinding konkrit untuk menarik nota perindustrian ke dalam suasana yang selesa.

Chrome dengan akrilik telus, besi tempa dengan seramik sempurna untuk reka bentuk dalaman moden dalam nada coklat dengan aksen warna lain. Cahaya yang cantik, warna gelap, mocha gelap, kopi, coklat, gangsa, mahoni dengan oker, pasir atau rambut unta terlihat menyenangkan, selesa.
Brown bercampur dengan tekstur apa-apa

Brown bercampur dengan tekstur apa-apa

Tembok

Dinding kesturi kelihatan lebih baik dengan warna-warna lembut. Warna coklat muda, coklat, kekuningan coklat sempurna untuk mewujudkan imej yang romantis, selesa, mereka mempengaruhi suasana bilik. Hijau kuning zamrud terang sangat sesuai untuk menghasilkan aksen berani dan bergaya, mereka mencerahkan reka bentuk dalaman moden dalam warna neutral coklat.

Adalah penting. Tembok-tembok yang dicat berwarna kekuningan mencipta reka bentuk dalaman yang unik; ia berfungsi sebagai salah satu cara untuk membawa wajah baru ke dalam bilik, untuk mewujudkan hiasan dalaman yang unik dan peribadi.

Bermain dengan kontras

Lembaga
Gunakan nada warna merah jambu, ungu atau warna biru, warna ungu, coklat kemerahan untuk tirai tingkap, kain upholsteri, lampshade, bantal hiasan, periuk bunga, peralatan dapur.

Warna-warna ini membawa minat, memeriahkan reka bentuk, yang berdasarkan warna coklat gelap dan cahaya.

Dalam gaya minimalis

Dalam gaya minimalis

Tekstur dari kayu dan tekstil semula jadi

Coklat coklat sangat bagus untuk perabot. Kayu pepejal, bahan kayu moden adalah harmoni dengan semua warna coklat gelap, cahaya. Menambah aksesori hiasan dalam warna-warna terang mencipta idea-idea moden yang unik dan menarik.

Idea dengan jute membuat berundur gaya bergaya eko. Chestnut, digabungkan dengan corak yang bergaya dan nada cahaya neutral yang lain, secara mendadak boleh mengubah reka bentuk dalaman, mengejutkan dengan butiran menarik, membawa keseimbangan, memberi perhatian khusus kepada pedalaman.

Tambah gambar kreatif kepada skema monokrom. Catur, jalur, perhiasan geometri atau bulat mudah untuk dinding, kabinet, bantal yang menarik, upholsteri, langsir tingkap atau perkakas dapur, pasu, warna lampu berjaya, unik, idea moden untuk reka bentuk dalaman.
Coklat coklat sangat bagus untuk perabot

Coklat coklat sangat bagus untuk perabot

kembali ke menu ↑

Kombinasi warna kuning muda dan coklat gelap

Krim, warna coklat kelihatan sangat romantis, lembut. Mencampur coklat gelap dengan cahaya, seperti beige, bulu unta, oker, pasir, tan, gandum, serta penekanan pada idea-idea reka bentuk dalaman moden dengan warna biru kehijauan, biru, dan biru menawarkan cara untuk membuat hiasan dalaman yang elegan, tetapi selesa dan elegan.

Set kayu

Perabot kayu warna semula jadi kelihatan selesa, biasa, sesuai untuk pedalaman rumah tradisional dan vintaj. Tetapi ia juga sesuai untuk mewujudkan dalaman yang segar, segar dan moden yang mencerminkan keperibadian anda - cuma menambah warna terang yang terang untuk skema.

Gunung di kabinet batu alam untuk countertop, supaya kedua-dua bahan melengkapkan dan bermain dengan satu sama lain.

Dapur ini kelihatan selesa

Dapur ini kelihatan selesa

kembali ke menu ↑

Dalaman dalaman Tan

Kuning bermaksud kreativiti dan pertumbuhan. Warna-warna cerah melembutkan sesuai dengan warna coklat hampir neutral. Kuning adalah warna terang yang telah ditemui untuk merangsang pemikiran, imaginasi dan kreativiti.

Stabil, coklat pepejal sesuai untuk kuning. Ia juga merupakan warna yang bermaksud kesederhanaan, keselesaan. Praktikal, tetapi dengan nada sensual, coklat paling sesuai untuk hiasan dapur. Masakan coklat kuning adalah tumpuan pemakanan yang konsisten dan memuaskan.

Kuning adalah warna serba boleh yang menyatu dengan coklat yang lebih konservatif. Nah, apabila Brown berfungsi sebagai skim tambahan, kerana ia mempunyai pelbagai jenis warna dari amber yang kaya dengan krim pucat. Warna terang kuning termasuk:

 • chartreuse;
 • krom;
 • emas;
 • lemon

Brown mempunyai warna dari coklat kepada coklat gelap.

Kuning bermaksud kreativiti dan pertumbuhan.

Kuning bermaksud kreativiti dan pertumbuhan.

Warna kuning yang hangat, seperti krim, mentega dan pasta lemon, berjalan dengan baik dengan warna coklat gelap yang lebih kaya. Mereka memberikan pandangan yang lebih tradisional, memberikan sambutan hangat.

Anda boleh menambah:

 • warna pop terang;
 • chartreuse;
 • sitrus;
 • emas

Warna kuning yang lebih dalam, seperti ambar dan aprikot, kelihatan sensasi dengan warna kuning muda dan coklat. Sehingga kombinasi ini tidak kelihatan suram, tambahkan beberapa tetes merah atau hijau atau hitam sebagai aksen untuk menjadikannya menarik.

Skema warna bilik menentukan perasaannya.

Skema warna bilik menentukan perasaannya.

Inilah yang dikatakan para pereka mengenai perkara ini:

 • "Oleh kerana coklat adalah campuran merah, kuning dan hitam, ia adalah warna komposit yang kelihatan baik dengan kuning, kerana ia sudah terkandung dalam komposit. Cat dinding dengan warna mentega dan membuat kabinet dan lantai di bawah mahoni gelap. Gunakan granit coklat-kuning pucat untuk bahagian atas permukaan kerja dan selesaikan dengan warna kuning yang sama pada warna kuning yang sama pada apron. Aksen merah pada pinggan atau bilah tingkap boleh menambah titik fokus. "- Jordan Dane dari Jazz Interiors.
 • "Buat dinding menjadi kuning air dan tambahkan lemon cerah atau lemari kuning ranunculus. Lantai vinil dengan corak beige, putih dan kuning akan kelihatan kemuncak. Tambah apron dalam warna kuning yang sama dengan aksen hitam di dinding penutup, karpet dan pinggan "- Ashley Brown dari Pretty Homes.
 • "Dinding Amber dengan kabinet diperbuat daripada kayu gelap dan lantai yang sama kelihatan cantik. Tambah titik tumpuan krim atau krim untuk membuat kontras yang lazat. Warna bercampur dengan indah dan mencipta suasana yang sangat hangat dan selesa. "- Sandra Lenon.

Kuning adalah warna sejagat.

Kuning adalah warna sejagat.

Skema warna bilik menentukan perasaannya. Masakan kuning dan coklat tradisional dan hangat atau tajam dan moden. Pilih skim anda dan mula membuat. Buat kombo anda sendiri.

kembali ke menu ↑

Palet musim panas hijau dan coklat

Hijau pada dasarnya adalah warna musim panas dan ia kelihatan lebih baik apabila dipilih di bawah naungan hak rumput hijau. Brown dan hijau bersama adalah gabungan hebat kerana inilah yang kita lihat dalam alam semulajadi, terutama di dalam pepohonan.

Fikirkan corak dengan perabot kayu. Dapur adalah sebahagian daripada rumah di mana anda boleh menggunakan kayu secara gaya dan berfungsi dengan berkesan pada masa yang sama. Di sini anda perlu menggunakan kayu untuk kabinet dalam pelbagai warna coklat semulajadi, dan anda boleh menggabungkannya dengan aksen hijau dalam perkara-perkara kecil. Warna hijau mungkin berada dalam periuk, kertas dinding, permaidani dan langsir. Ada rumah di mana hijau digunakan untuk kabinet. Fikirkan skema warna terlebih dahulu sebelum anda memutuskan sesuatu.

Tambah beberapa musim panas ke pedalaman

Tambah beberapa musim panas ke pedalaman

Kabinet berwarna coklat

Dari warna rotan ke warna gelap oak dan walnut - terdapat pilihan warna-warni untuk perabot dalam coklat, yang anda boleh dengan mudah diintegrasikan ke dalam skema. Bagi warna hijau, idea yang paling sederhana adalah menggunakannya untuk dinding. Apabila mereka bentuk dinding, anda boleh melekat pada warna yang disenyapkan hijau, yang tidak gelap seperti zaitun, tetapi juga tidak seperti cahaya seperti rumput. Warna-warna lain yang boleh anda gunakan adalah putih dan sedikit kuning.

Kawasan makan

Hijau dan coklat bersama-sama membuat campuran sempurna untuk meja makan, dengan syarat terdapat ruang untuk zon. Sekali lagi, unsur-unsur coklat datang dalam perabot dan lantai, sementara hijau digunakan sebagai penutup di atas meja, bingkai tingkap, serta dalam kertas dinding, hidangan. Sebagai idea yang menarik untuk ditambah di sini, tumbuhan dimasukkan - dalam pasu, pasu, pasu, atau tergantung. Tumbuhan bekerja hebat untuk kantin di mana terdapat sumber semula jadi cahaya.

Unsur-unsur kecil dan terang membuat dapur lebih segar.

Unsur-unsur kecil dan terang membuat dapur lebih segar.

Sebab terbaik untuk menggunakan palet musim panas coklat dan hijau adalah kestabilan luar biasa apabila kedua-dua warna berada dalam jumlah yang sama / seimbang dan harmoni saling melengkapi. Putih, kuning dan hitam boleh digunakan secara proporsional, tanpa mencairkan tema utama.

kembali ke menu ↑

Kombinasi hebat coklat dan kelabu

Gabungan dua neutral - coklat dan kelabu - di dalam bilik pasti sesuai, lebih-lebih lagi, mereka juga terdapat dalam alam semula jadi. Bukan sahaja mereka boleh menjadi gabungan sempurna - mereka juga berfungsi dengan baik dengan banyak warna lain.

Penentangan menarik

Seperti mana-mana warna, warna coklat dan kelabu mungkin berbeza dari sejuk hingga panas, tetapi keseluruhan coklat dianggap lebih panas dan kelabu dianggap lebih sejuk. Dan ini adalah salah satu sebab mengapa mereka begitu baik bersama. Kelabu boleh memberikan rehat visual yang menyenangkan dan perhatikan kawasan sejuk bilik dengan perabot coklat, dan coklat boleh menambahkan kehangatan ke bilik yang dikuasai oleh kelabu.

Kelabu boleh memberikan penginapan yang menyenangkan untuk mata.

Kelabu boleh memberikan penginapan yang menyenangkan untuk mata.

Pencampuran

Apabila anda menggunakan kebanyakan warna coklat dan kelabu, menggunakan warna yang berbeza dari kedua-dua warna akan menjadi menarik. Dan jelaskan skema warna ini dengan kontras yang tajam putih dalam hiasan, dinding, dinding dengan aksen (terutama dengan batu-bata bertekstur), serta aksesori yang menambah kesegaran.

Saya terutamanya seperti kayu dalam nada hangat, berbeza dengan dinding kelabu dan trim putih. Skim ini berfungsi dengan baik apabila anda ingin memberi pandangan baru ke dapur dengan kabinet berwarna coklat.

Dan kerana coklat dan kelabu neutral, mereka membuat latar belakang yang sempurna untuk memaparkan warna aksen kegemaran anda sekarang.

Pilihan bergaya untuk bilik kecil

Pilihan bergaya untuk bilik kecil

kembali ke menu ↑

Tembok bata

Dinding bata yang tidak ditangani mentakrifkan salah satu trend terkini dalam dapur moden. Permukaan bata dalaman adalah ciri-ciri seni bina yang indah dan asli yang membawa gaya vintaj ke rumah tradisional dan moden. Permukaan bata otentik memberikan rasa pedesaan ke ruang tamu, mewujudkan suasana yang nyaman dan menekankan reka bentuk dalaman yang ringkas. Batu bata terbuka adalah serba boleh, sesuai untuk gaya dapur yang banyak dan kelihatan hebat di dalam bilik-bilik kecil dan dalaman yang luas.

Ini adalah ciri-ciri seni bina yang cantik, tahan lama dan hampir bebas penyelenggaraan yang menyatu dengan semua bahan tradisional dan moden. Blok bata kecil menghasilkan pola yang cantik dan menambah kehangatan ke dapur moden. Terdapat sesuatu di dinding bata yang tidak dirawat yang menarik mata.

Dinding bata yang tidak dirawat bervariasi dalam warna, tekstur dan corak, mewujudkan daya tarikan perindustrian atau suasana gaya negara.. Walaupun bata coklat kelihatan hebat sendiri, ia juga boleh dicat sebahagian atau sepenuhnya dengan cat - kelabu, putih, hitam atau warna lain. Mana-mana reka bentuk bata di dapur akan menjadi luar biasa.

Wallpaper

Ia juga sesuai untuk menggunakan kertas dinding yang meniru kerja keras. Pertimbangkan memilih papan tekstur dengan permukaan pelekat yang kelihatan realistik.

Lembaga
Gabungkan dinding aksen bata dengan semua warna krim, abu-abu, warna coklat yang menggabungkan dengan tekstur dan corak batu bata yang unik untuk mewujudkan ruang yang unik.

Dinding bata kelihatan hebat di dapur klasik. Dinding ini menambah ekspresi ke dalam reka bentuk dalaman, dengan harmoni menggabungkan pendekatan moden. Dinding bata yang buatan sendiri - semulajadi atau ditiru dengan kertas dinding foto - menambah tekstur bergalur yang sentiasa sesuai.

Dinding ini menambah ekspresi ke reka bentuk.

Dinding ini menambah ekspresi ke reka bentuk.

Reka bentuk dinding bata

Ada beberapa cara yang indah untuk menggunakan dinding bata dalaman yang melengkapkan pandangan keseluruhan dapur atau ruang makan. Jika dapur anda mempunyai satu dinding bata terbuka, ia akan menjadi dinding penekanan.. Dengan menambahkan kabinet dapur kepadanya, anda boleh menjadikannya fokus.

Dengan meletakkan kabinet penyimpanan pada dinding batu bata atau dengan menambah rak terbuka kepada bata terbuka, anda dapat meningkatkan reka bentuk dapur anda dengan piring, mangkuk dan tin yang indah yang mewujudkan suasana yang bersahaja. Reka bentuk dengan dekorasi desa kelihatan sangat hangat, menarik dan mesra.

Dengan batu bata mentah di dapur, semua warna berfungsi dengan baik, yang menekankan pemandangan otentik, luar biasa dan bergaya blok tidak dicat. Mewarna dinding bata dalaman dalam warna koordinat juga sesuai.
Tembok bata digabungkan dengan naungan krim

Tembok bata digabungkan dengan naungan krim

Dapur dalam gaya moden dengan bata

Dinding bata adalah ciri seni bina yang dapat memperkayakan dan menghias dapur moden, mencampurkan tekstur, corak dan warna yang unik dengan hiasan dapur dan skema warna yang ada. Dinding bata dalaman menambah kehangatan dan daya tarikan lama ke dapur moden. Batu bata terbuka mewujudkan reka bentuk dalaman yang unik, santai dan canggih.

kembali ke menu ↑

Apa kombinasi dengan coklat untuk dapur untuk dipilih?

Dalam reka bentuk dalaman, coklat adalah sepenuhnya neutral, yang boleh "tenggelam" warna-warna lain. Walaupun pada masa yang sama, ia boleh digunakan hampir di mana-mana, kerana perabot kayu biasanya berwarna coklat.Warna coklat neutral boleh menjadikan bilik lebih luas, dan warna coklat gelap memberikan rasa keselamatan dan keselesaan. Oleh kerana ia adalah warna yang lebih neutral, ditambah juga hangat dan sangat serba boleh, ia menyediakan pelbagai pilihan untuk skema warna.

kembali ke menu ↑

Merah

Coklat gelap berjalan baik dengan warna tembaga merah. Inilah yang terjadi apabila merah panas mencairkan coklat yang membosankan, membuat bahagian dalamnya menarik dan luar biasa.

Dalam kombinasi dengan merah

Dalam kombinasi dengan merah

kembali ke menu ↑

Biru

Biru yang dipasangkan dengan coklat, warna kekuningan yang kaya akan bermain pada kontras dan mencipta perasaan santai, menyelubungi. Ini adalah duet yang halus dan damai..

Duet halus dan damai

Duet halus dan damai

kembali ke menu ↑

Golden

Untuk melihat mewah, memperkayakan perang dengan emas, menambahnya kepada aksen, lekapan lampu, perkakas dapur dan peralatan. Keberanian emas disematkan oleh warna-warna hijau dan membuat pedalaman lembut dan selesa.

kembali ke menu ↑

Orange

Ini adalah satu lagi penambahan organik untuk bersahaja, kedua-dua warna melengkapi satu sama lain, menjadikannya dalaman yang bergaya dan bersemangat.

Brown di pedalaman

Kami mengemas kini reka bentuk dapur

8.5 Skor Jumlah
Gabungan dapur coklat

Tidak tahu apa warna untuk dipilih untuk dapur? Merah? Hijau? Kuning? Kami menawarkan untuk memberi perhatian kepada warna coklat. Semua kelebihan dan kekurangan kawasan pedalaman yang dipilih. Varian kombinasi akan mengejutkan anda. Setelah meninjau maklumat, sila tinggalkan komen anda dengan hujah dalam komen. Mereka akan berguna kepada pembaca lain. Pendapat anda sangat penting kepada kami. Terima kasih kerana penyertaan anda. Kami menghargai setiap ulasan anda dan masa anda.

Relevan maklumat
8
Ketersediaan permohonan
8.5
Pendedahan topik
9
Kebolehpercayaan maklumat
8
Kebaikan
 • Pelbagai jenis warna yang membolehkan anda membuat bilik ekspresif
 • Tidak menandakan, reka bentuk praktikal
 • Berkenaan dengan banyak dapur, dengan hampir semua skema warna asal.
Cons
 • Cukup membosankan
 • Ia perlu untuk mengalahkan, tidak tertarik dengan sendirinya
 • Gelap, menyembunyikan tempat
Tambah ulasan anda

Novozhenina Anna

Hai, saya di sini kerana reka bentuk dalaman adalah kelemahan saya. Saya kerap merasakan daun melalui hauz, mencari inspirasi demi kepentingan dan tidak melupakan Ikea))

Kami akan gembira dan pendapat anda

Tinggalkan jawapan

Penilaian keseluruhan anda

ms2.decorexpro.com - Jurnal harian Reka bentuk, Senibina, Reka Bentuk Dalaman

Bilik-bilik

Halaman dan taman

Reka bentuk