Shades of New Year's celebration: 120+ (Foto) palet 2019. Kami bertemu tahun cerah, cantik dan asli dari Babi Kuning

Kecenderungan untuk merayakan Tahun Baru dalam pelbagai warna datang kepada kami dari China, di mana mereka sangat memperhatikan persoalan yang disampaikan. Penduduk Timur tegas percaya bahawa penaung haiwan selama dua belas bulan akan pasti akan memberi manfaat kepada mereka yang akan menyenangkan dia pada mesyuarat pertama. Untuk memenangi Pig Earthen kuning, mari kita cari warna yang lebih suka, bagaimana untuk menghiasi rumah untuk meraikan Tahun Baru, dan daripada merawat Pig yang akan datang.

Kandungan artikel ini:

Palet Tahun Baru 2019

Ia masih musim luruh di luar tingkap, tetapi ramai yang sudah merancang untuk cuti Tahun Baru. Menyediakan untuk perayaan dalam banyak keluarga bermula hanya dalam beberapa bulan, dan dalam bar carian pelayar lebih sering muncul pertanyaan mengenai warna-warna tahun yang akan datang.

Banyak yang bersedia untuk Tahun Baru

Banyak yang bersedia untuk Tahun Baru

Pakar-pakar timur telah menyoroti maklumat tentang warna yang akan membawa kita keberuntungan jika perempuan simpanan empat musim akan datang dengan betul.

Berbeza dengan simbol menuntut 2017 dan 2018, babi itu sangat pemilih dan meninggalkan kemungkinan pilihan yang luas dalam reka bentuk hiasan peristiwa yang penuh.

Antara warna, para pemimpin memancarkan:

 • Golden. Pada masa yang sama, tidak kira sama ada ia menjadi naungan utama atau hanya beberapa barang untuk hiasan yang akan bersinar.
 • Kuning. Walaupun Babi 2019 sendiri diiktiraf kuning, anda tidak boleh membuat kebanyakan warna cerah dalam pakaian, hiasan dan reka bentuk Krismas daripada jaduallebih penting ialah kaitan menggunakan warna ini, untuk mewujudkan penekanan pada butiran halus.
 • Hijau. Oleh kerana babi kita adalah tanah, ia bersimpati dengan segala sesuatu yang berkaitan dengan motif semulajadi, jadi hijau harus digunakan bukan hanya sebagai naungan, tetapi sebagai objek primordial, contohnya, cawangan cemara, ikebans dari dedaunan hijau kering, dan sebagainya.

Motif semulajadi hijau

Motif semulajadi hijau

 • Hitam. Warna ini benar-benar diiktiraf sebagai simbol bangsawan, ia memberi penekanan terhadap tujuan dan pembuatan keputusan yang seimbang dengan simbol 2019. Dalam kes ini, ia adalah ideal untuk menggunakan kain atau sutera serbet hitam dengan cetakan emas.
 • Ashy dan warna perak adalah sesuai., yang sepatutnya digunakan semasa merayakan Tahun Baru dalam persekitaran rumah yang selesa di kalangan orang asli dan rakan-rakan.

Dalam reka bentuk warna emas

Dalam reka bentuk warna emas

Mumps juga akan memenuhi mereka yang menghiasi rumah dengan bunga putih, coklat dan beri. Ia hanya penting untuk memilih gabungan yang harmoni dan tidak melampaui dengan bilangan unsur berwarna.

Ia akan menjadi menarik untuk anda:ULASAN: Idea-idea yang eksklusif dan lazat: Hadiah gula-gula sendiri.90+ (Foto) Kraf Sweet dan Asli untuk Tahun Baru 2019. 7 bengkel cahaya

kembali ke menu ↑ kembali ke menu ↑

Apa warna yang membuat bilik?

Walaupun hakikat bahawa tidak ada adat untuk meletakkan pokok Tahun Baru di Timur, bagi orang Eropah ia adalah atribut utama Tahun Baru. Dan babi kuning akan menghargai pokok Krismas yang dihias dan indah.

Hadiah di bawah pokok Krismas dengan tangan mereka sendiri

Hadiah di bawah pokok Krismas dengan tangan mereka sendiri

Jika pokok Krismas buatan dipasang setiap tahun di rumah anda, pada tahun 2019 anda harus mempertimbangkan untuk membeli pokok hidup, memandangkan babi bumi lebih suka kesinambungan kepada sintetik dan tidak bernyawa. Sebagai usaha terakhir, tambahkan pedalaman dengan pasu dengan rimbun konifer atau menenun hiasan bunga elegan di pintu dari semak sebenar.
Lengkapkan pedalaman dengan bunga rumput

Lengkapkan pedalaman dengan bunga rumput

Lembaga
Apabila memilih pokok plastik, lebih baik untuk mengekalkan warna semulajadi - hijau dan limau akan sesuai dengan ke dalam kawasan Tahun Baru.
Hiasan yang anda merancang untuk menghiasi bilik harus selaras dengan satu sama lain. Anda tidak boleh menggantung jumbai semua warna pelangi, ia adalah ideal untuk menghentikan pilihan pada skala dua atau tiga warna, di mana untuk menahan gaya semua hiasan perayaan.
Kami mengekalkan hiasan dalam satu skala warna

Kami mengekalkan hiasan dalam satu skala warna

Kayu-kayuan cemara, dari mana anda boleh membuat banyak kraftangan dengan tangan anda sendiri, akan menjadi atribut Tahun Baru yang indah:

 • Untuk menghiasi candlesticks.
 • Kon warna dalam warna yang berbeza dan digunakan sebagai mainan Krismas-pokok (mereka kelihatan sangat cantik dalam warna emas dan perak);
 • Untuk membuat garland dsb.

Candlesticks indah dengan tangan mereka sendiri

Candlesticks indah dengan tangan mereka sendiri

Di bawah pokok Krismas, anda boleh mencurahkan salji tiruan, di mana untuk kerusi mainan kerusi dan, tentu saja, gondong. Ia juga bagus untuk menggantung kalendar dengan nyonya rumah 2019 di dinding.

Jika keluarga berpegang teguh kepada gaya moden dalam reka bentuk apartmen dan tidak mahu mengganggu cara yang mantap, anda boleh memilih hanya beberapa yang digabungkan dengan gaya umum hiasan Tahun Baru, yang diperbuat daripada bahan semula jadi. Ini boleh menjadi patung kayu, pot bunga dengan bunga kering atau gambar herbarium.

Sedikit alam semula jadi untuk hiasan

Sedikit alam semula jadi untuk hiasan

Oleh kerana babi suka keseronokan dan perayaan, anda tidak boleh mengehadkan diri untuk memilih pelbagai kalung LED atau lampu, dari mana anda boleh meletakkan nombor "2019" di dinding atau menggantungnya sebagai hiasan bebas.

Sedikit pokok Krismas untuk Tahun Baru

Sedikit pokok Krismas untuk Tahun Baru

Ia akan menjadi menarik untuk anda:TINJAUAN: 110+ (Foto) Cara mudah untuk menganjurkan pesta Tahun Baru dalam gaya kegemaran anda (Rusia, Scandinavian, oriental). Idea reka bentuk moden

kembali ke menu ↑

Kami membuat meja

Menghiasi meja Tahun Baru adalah seni keseluruhan. Duduk di atas makanan yang dihiasi dengan indah adalah menyenangkan bukan sahaja untuk estetika sebenar, tetapi juga untuk babi tanah. Pengacara pada tahun yang akan datang tidak pergi ke makanan, jadi anda boleh memasak apa-apa hidangan yang sesuai dengan keluarga anda.

Untuk menampung jadual mengikut warna semulajadi taplak meja - hijau, coklat, biru akan menjadi pilihan yang sangat baik. Dalam nada kain taplak anda perlu mengambil tuala. Hidangan haruslah restoran, menggunakan gelas khas untuk pelbagai minuman, piring dan alat makan untuk pelbagai tujuan.

Memasak yang lazat dan indah

Memasak yang lazat dan indah

Anda boleh menghiasi tempat jamuan dengan pinus atau ranting ranting, pasu dengan bunga musim sejuk, buatan tangan dari daun yang dicat kering, dan sebagainya. Tidak diperlukan adalah penggunaan lilin yang dibuat dalam bentuk tematik.

Babi juga akan menyukai tema desa dengan tuala kapas semula jadi dan taplak meja, tembikar, tong roti rotan dan hidangan gula-gula, bakul dengan buah segar, dan sebagainya.
Pilih alas meja coklat - warna 2019

Pilih alas meja coklat - warna 2019

Lebih baik jika anda berjaya mencari masa dan mengikat kain lap basah atau menyulam corak pada alas meja. Juga, tukang tenun boleh menenun bungkus roti atau bakterya sendiri untuk hidangan panas dari anggur.

Ia akan menjadi menarik untuk mencari rawatan, dihiasi dalam bentuk teka-teki binatang, pelbagai pokok atau dihiasi dengan bunga dari sayuran. Pastikan anda mempunyai hidangan sayur-sayuran meja dalam kuantiti yang banyak. Pada kesempatan tahun 2019, tidak mungkin untuk menghadkan pilihan mana-mana jenis daging, kerana babi akan gembira dengan kedua-dua kambing shashlik dan kaki daging babi yang dibakar dalam foil.

Makanan ringan yang lazat untuk Tahun Baru

Makanan ringan yang lazat untuk Tahun Baru

Semua item menu sesuai untuk menghiasi dengan kehijauan. Dengan cara ini, perempuan simpanan tahun ini juga akan menghargai bunga segar di atas meja.

Ia akan menjadi menarik untuk anda:ULASAN: Betapa menarik, bergaya dan asli untuk menghiasi bilik untuk Tahun Baru 2019 dengan tangan mereka sendiri (230+ Foto): Ciri-ciri dalaman yang sangat indah di setiap rumah

kembali ke menu ↑

Membuat mainan

Pada tahun ini, pengeluar risiko mainan Tahun Baru ditinggalkan tanpa keuntungan biasa, kerana babi Bumi lebih suka hiasan buatan tangan.

Puan Tahun Baru melakukannya sendiri

Puan Tahun Baru melakukannya sendiri

Idealnya, jika kecantikan hijau anda akan berpakaian kanak-kanak, kerana mereka boleh melakukannya dengan terang dan tanpa corak biasa. Mainan gaya vintaj dialu-alukan, jadi jika gelas pokok nenek Krismas jubin, kerucut, lada, dan lain-lain disimpan di loteng selama beberapa dekad. - tiba masanya untuk memberi mereka kehidupan yang kedua.

Untuk membuat hiasan Krismas anda sendiri, anda akan memerlukan bahan semula jadi:

 • pokok;
 • acorns;
 • kerusi;
 • kacang;
 • buah berangan;
 • bunga kering.

Tambahkan suasana hati dan kegembiraan kepada kanak-kanak yang menghias pokok Krismas

Tambahkan suasana hati dan kegembiraan kepada kanak-kanak yang menghias pokok Krismas

Semua hadiah alam yang dibentangkan boleh dibalut dengan kerajang emas atau perak, dicat dengan perak, cat pernis terang, disisipkan dengan kaca pecah dan berkilau.

Kraf yang dibuat dari kayu boleh ditinggalkan dalam warna semula jadi atau dilengkapi dengan bola Krismas yang terang. Mereka yang boleh membuat kepingan kertas yang menarik harus dipersenjatai dengan helaian berwarna dan membuat babi kertas, kepingan salji volumetrik yang berwarna-warni yang akan sesuai dengan ke dalam bahagian dalaman Tahun Baru 2019.

Ide-ide menarik yang anda suka.

Ide-ide menarik yang anda suka.

Mainan Krismas yang dibuat dengan belon, benang kapas dan gam akan kelihatan sangat berfaedah. Di sini anda harus menghentikan pilihan warna coklat, kelabu, susu atau lain-lain warna hangat.

Kerana ia menjadi jelas dari di atas, hiasan harus mengandungi kecerahan dan kontras. Pada Tahun Babi, jangan mengabaikan peluang untuk menggantung mandarin, epal, pisang atau buah-buahan cerah lain pada cemara perayaan.

Berikan orang yang anda sayangi Krismas bola benang

Berikan orang yang anda sayangi Krismas bola benang

Ia akan menjadi menarik untuk anda:ULASAN: Fireworks of ideas: Bagaimana anda boleh membuat kertas panjang dan indah untuk Tahun Baru? 100+ Gambar DIY Mudah Berpasangan

kembali ke menu ↑ kembali ke menu ↑

Warna apa yang akan membawa nasib baik?

Piggy membawa harmoni, keselesaan, alam semula jadi, kedamaian. Oleh itu, pada tahun 2019 anda tidak perlu repot-repot, warna yang akan membawa nasib baik, adalah lebih baik untuk mendengar suara dalaman anda dan memahami warna yang memberi anda rasa keselesaan lengkap.

Imajinasi sedikit dan masa untuk kraf

Imajinasi sedikit dan masa untuk kraf

Anda juga boleh beralih kepada bintang yang memberi nasihat palet mana untuk memilih tanda zodiak tertentu. Jadi:

Tandakan horoskop Warna
Aries Warna lemon masak, rumput berair dan emas
Taurus Semua warna coklat, hitam, merah oren kuning perang
Kembar Elektrik, kuning, oren, merah jambu
Kanser Perak, nada langit, warna serbuk
Singa Terang merah, karang terang, terracotta
Virgo Tua kuning muda, abu-abu berdebu
Skala Gamma yin-yang, burgundy dan kuning air, ungu dan merah jambu
Scorpion Warna matte berry, kaya ungu
Sagittarius Shining elektrik, nota katil berkilauan
Capricorn Warna asfalt basah, mustard, ashen
Aquarius Warna laut dan langit di semua warna
Ikan Semua nudovye, pudina lembut, warna bulan sejuk

Dalam rangka untuk nyonya rumah 2019 untuk membawa nasib baik, perkara utama adalah mencari jalan tengah dalam pilihan unsur-unsur skema warna dan perhiasan. Sangat baik jika perayaan itu akan berlangsung dalam lingkungan keluarga yang rapat dan semua ahli keluarga akan berpakaian dalam gaya yang sama. Malu pasti mengucapkan terima kasih kepada semua orang untuk suasana yang selesa ini.

Perhiasan dalam tema - akan menggembirakan anak-anak anda

Perhiasan dalam tema - akan menggembirakan anak-anak anda

Ia akan menjadi menarik untuk anda:ULASAN: Bagaimana cara membuat pokok DIY untuk Tahun Baru dengan tangan anda sendiri? Kami menghias rumah sebelum bercuti (185+ Foto)

kembali ke menu ↑ kembali ke menu ↑

Petua untuk 2019

 • Peniaga selama dua belas bulan akan sangat sensitif. Itulah sebabnya anda perlu bersedia untuk bercuti terlebih dahulu, tanpa sebarang keributan atau tergesa-gesa. Membuat semua hiasan perayaan, menjahit pakaian atau kostum, membeli pokok Krismas, proses menghiasnya, dan menyediakan hidangan Tahun Baru perlu dilakukan secara eksklusif dalam suasana hati yang baik.
 • Semakin banyak tenaga yang anda belanjakan untuk membuat hiasan pokok-pokok Krismas, kraftangan, dan lain-lain, senyuman senyuman yang lebih luas akan menjadi, yang pasti akan membawa nasib baik dalam perniagaan dan keluarga.
 • Untuk menggembirakan tetamu yang dijemput adalah sangat penting kepada orang-orang yang marah, kerana Babi dengan mudah boleh menjadi babi yang liar dan ganas. Dalam hal ini, dalam cuti Tahun Baru anda perlu terutamanya memantau latar belakang emosi anda dengan teliti dan pada masanya untuk membendung kegelisahan dan pencerobohan.

Jangan pilih hanya kuning

Jangan pilih hanya kuning

 • Mereka yang hairan dengan soalan skema warna Tahun Baru, tetapi tidak boleh memilih satu warna utama, harus mengambil merah sebagai dasar. Ia adalah orang yang melambangkan percutian, kegembiraan dan kesenangan di Timur. Sekiranya anda menyelidiki kajian warna yang disyorkan untuk digunakan, bergantung pada horoskop, anda akan melihat bahawa merah adalah relevan dalam setiap kitaran dari 12 pelanggan timur syurga.
 • Pencinta haiwan kesayangan yang lama tidak dapat memutuskan untuk mendapatkan haiwan kesayangan untuk dirinya sendiri dapat merealisasikan impian mereka pada tahun Babi Bumi. Walau bagaimanapun, seseorang tidak seharusnya membiak sebuah terarium di apartmennya, nyonyanya tahun tidak mungkin menghargai, tetapi mereka pasti akan berteman dengan kucing atau anjing.
Warna merah - relevan dalam setiap kitaran 12 tanda zodiak

Warna merah - relevan dalam setiap kitaran 12 tanda zodiak

 • Sekiranya ahli keluarga yang lebih muda akan hadir pada tengah malam di meja Tahun Baru, keputusan yang sangat baik adalah untuk berpakaian mereka dalam pakaian bertemakan comel. Piggy suka semangat perayaan yang bertiup dari karnival kostum dan penyamaran.
 • Sebagai peraturan, wanita memilih pakaian Tahun Baru monophonic, dihiasi dengan manik-manik, manik-manik atau rhinestones. Cetakan bunga tidak semestinya sesuai dengan imaginasi kita pada musim sejuk, tetapi pada Tahun Babi mereka akan melihat yang paling menguntungkan dan membawa nasib baik kepada perempuan simpanan mereka.

Shades of New Year's celebration: 120+ (Foto) palet 2019. Kami bertemu tahun cerah, cantik dan asli dari Babi Kuning

kembali ke menu ↑

VIDEO: Bagaimana untuk menghiasi rumah untuk Tahun Baru 2019?

Bagaimana untuk membuat rumah untuk Tahun Baru?

Bacalah simbol tahun ini - babi yang suka bermain

Ia akan menjadi menarik untuk anda: TINJAUAN: Botol Decoupage untuk Tahun Baru (170+ Foto). Perhiasan DIY. Idea dan bengkel baru

kembali ke menu ↑ kembali ke menu ↑

Kesimpulan

Untuk mempercayai atau tidak mempercayai tanda-tanda dan nasihat ulama Timur mengenai pilihan bunga yang berkaitan dengan Malam Tahun Baru adalah pilihan masing-masing. Bagaimanapun, seperti yang ditunjukkan oleh statistik, mereka yang mengganggu untuk menghiburkan pengunjung pada malam Januari pertama, nasib sentiasa tersenyum dan tidak ada kerugian atau negatif selama setahun.

Mengapa tidak dimuatkan dengan pilihan warna yang baik, tetapi hanya mula menghiasi sarang keluarga anda untuk perayaan percutian yang selesa? Lagipun, tidak perlu mendasarkan penyembahan Babi Bumi, di tempat pertama - ini adalah penciptaan suasana perayaan untuk diri sendiri dan orang tersayang anda.

kembali ke menu ↑ kembali ke menu ↑

GALERI PHOTO (lebih daripada 120 gambar)

7.5 Skor Jumlah
Kami sedang bersiap-siap untuk Tahun Baru bersama-sama

Mahu ada masa untuk bersiap untuk Tahun Baru? Tidak tahu apa yang perlu diberi perhatian? Kami mengumpul semua trend yang bernilai memberi perhatian apabila membuat. Idea perhiasan asal yang bernilai menggunakan. Setelah meninjau maklumat, sila tinggalkan komen anda dengan hujah dalam komen. Mereka akan berguna kepada pembaca lain. Pendapat anda sangat penting kepada kami. Terima kasih kerana penyertaan anda. Kami menghargai setiap ulasan anda dan masa anda.

Relevan maklumat
8
Ketersediaan permohonan
6.5
Pendedahan topik
8.5
Kebolehpercayaan maklumat
7
Kebaikan
 • Hiasan cantik.
 • Pelbagai pilihan.
 • Keistimewaan reka bentuk dengan tangan mereka sendiri.
Cons
 • Masa untuk menghiasi.
 • Kos bahan.
 • Ketidakmampuan beberapa kraf untuk tahun depan.
Tambah ulasan anda
Kami akan gembira dan pendapat anda

Tinggalkan jawapan

Penilaian keseluruhan anda

ms2.decorexpro.com - Jurnal harian Reka bentuk, Senibina, Reka Bentuk Dalaman

Bilik-bilik

Halaman dan taman

Reka bentuk