Betapa menarik, bergaya dan asli untuk menghiasi bilik untuk Tahun Baru 2019 dengan tangan anda sendiri (230+ Foto): Ciri-ciri dalaman yang sangat indah di setiap rumah

Anda boleh menghiasi bilik untuk Tahun Baru dengan cara sedemikian rupa untuk mewujudkan keselesaan untuk saudara-mara anda, dan pada masa yang sama mengejutkan semua orang. Tetapi apabila tiba masanya untuk menyediakan, sangat sering kita tidak tahu di mana untuk bermula. Apakah ciri utama cuti tersebut? Dalam artikel ini anda akan mengenali sejumlah besar idea asal untuk hiasan. Anda akan belajar bagaimana untuk menyediakan bilik percutian dan tingkap di dalamnya. Jadi, semuanya terperinci di bawah.

Kandungan artikel ini:

Di mana untuk bermula?

Ia akan menjadi menarik untuk anda:ULASAN: 180 + Idea foto: Betapa cantik dan Asli menghiasi pejabat dengan tangan anda sendiri untuk tahun 2018 yang baru

Penyediaan ruang untuk percutian harus bermula dengan perancangan yang teliti. Sesetengah tidak memberi perhatian pada soalan ini sama sekali, menganggapnya tidak penting. Orang lain menumpukan perhatian mereka kepada pemikiran mengenai menu, membeli barangan runcit dan menyediakan makan malam perayaan.

Bagaimana untuk menghiasi bilik yang anda perlukan untuk merancang sebelum ini

Bagaimana untuk menghiasi bilik yang anda perlukan untuk merancang sebelum ini

Malah, ia adalah penyediaan dan hiasan bilik yang boleh mewujudkan suasana yang benar-benar hangat. Mereka yang mencintai orang yang tersayang dan cuba mengelilingi mereka dengan perhatian dan perhatian, sentiasa mencari kekuatan dan masa untuk menghiasi apartmen atau rumah mereka.

Perkara pertama yang perlu dilakukan ialah melakukan pembersihan umum. Lagipun, jika bilik itu tidak bersih, maka sebarang hiasan akan kelihatan tidak masuk akal. Tiada siapa yang telah memansuhkan peraturan "Bagaimana untuk merayakan Tahun Baru, jadi belanja". Oleh itu, anda perlu berusaha untuk memenuhi Tahun Baru bersih.

Atribut Krismas sentiasa dalam trend

Atribut Krismas sentiasa dalam trend

Selepas itu, anda boleh berehat untuk menghiasi bilik. Pertama anda perlu menilai bilik itu sendiri dan kemungkinannya. Sekiranya bilik yang akan dijemput oleh tetamu adalah besar dan luas, anda boleh dengan selamat memberikan penerbangan mewah.

Sekiranya ia kecil dan tidak ada ruang yang sangat bebas, maka perlu untuk meneruskan dari saiz perhiasan. Sebagai contoh, anda boleh menggunakan idea-idea berikut yang mengambil sedikit ruang.
Pertimbangkan saiz bilik

Pertimbangkan saiz bilik

Ada di antara mereka yang kecil, yang lain biasanya dilekatkan pada tingkap atau silingjadi banyak ruang tidak mengambil.

Ia juga penting untuk memilih skema warna. Hampir tidak sesiapa pun memutuskan untuk melekat semula kertas dinding atau secara drastik mengubah reka bentuk bilik, jadi anda perlu menolak dari warna yang sudah ada.

Perkara utama ialah terang dan cantik.

Perkara utama ialah terang dan cantik.

Atmosfera Tahun Baru tidak sepatutnya membosankan, membosankan, tetapi juga melampau, menggabungkan banyak warna untuk hiasan pada masa yang sama, juga tidak berbaloi.

Ia akan menjadi menarik untuk anda:TINJAUAN: Botol Decoupage untuk Tahun Baru (170+ Foto). Perhiasan DIY. Idea dan bengkel baru

kembali ke menu ↑ kembali ke menu ↑

Ciri utama cuti tersebut

Malah kanak-kanak kecil akan mengatakan bahawa simbol utama Tahun Baru adalah pokok Krismas. Setiap orang menghadapi persoalan yang lebih baik untuk dibeli - buatan atau hidup. Untuk menyelamatkan, ramai yang memutuskan untuk membeli pokok Krismas buatan dan menggunakannya selama bertahun-tahun.

Ciri utama cuti adalah pokok yang tidak dapat diganti.

Ciri utama cuti adalah pokok yang tidak dapat diganti.

Orang lain suka melakukan ini, tetapi tidak ada tempat untuk menyimpannya. Namun banyak orang di negara kita tidak mewakili Tahun Baru tanpa pokok Krismas yang meriah, aroma yang memenuhi seluruh rumah.

Hampir semua pilihan hiasan sesuai untuk pokok Krismas yang hidup dan buatan. Menghias mainan kaca biasa dianggap usang, supaya anda boleh menggunakan salah satu idea moden.
Kami menghiasi dengan mainan kaca

Kami menghiasi dengan mainan kaca

Lembaga
Ia tidak perlu menggantikan mainan sepenuhnya dengannya, anda boleh menggabungkan beberapa pilihan hiasan.

Ia akan menjadi menarik untuk anda:ULASAN: Bagaimana cara membuat lilin dengan tangan anda sendiri di rumah? Bengkel yang menarik (155+ Foto)

kembali ke menu ↑

Hiasan yang boleh dimakan

Cara paling mudah untuk membuat gula-gula. Anda boleh mengambil kedua-dua gula-gula kecil dan bar coklat yang lebih besar. Walau bagaimanapun, penerbangan mewah ini tidak mengehadkan. Sesetengah cookies atau kek bulat, jadi sukar untuk menggantungnya. Dan jika ia adalah baking rumah, hiasan ini pasti akan mewujudkan suasana yang selesa.

Hiasan yang sangat lazat

Hiasan yang sangat lazat

kembali ke menu ↑

Foto

Jika Tahun Baru disambut dengan keluarga, anda boleh menggantungnya di pokok Krismas gambar. Ia tidak perlu menggunakan bingkai. Setiap foto boleh dihias dengan sedikit hujan. Setiap orang yang datang ke pesta akan mengagumi dirinya sendiri, melihat pokok Krismas. A jika anda membuat kejutan dengan menyediakan foto terlebih dahulu, maka semua orang akan terkejut.

Idea yang tidak dapat dilupakan untuk menggunakan foto

Idea yang tidak dapat dilupakan untuk menggunakan foto

Ia akan menjadi menarik untuk anda: ULASAN: Cara membuat Candlestick Cantik melakukannya sendiri untuk Tahun Baru (95+ Foto): Idea asal untuk kelas induk

kembali ke menu ↑

Bunga

Dan mengapa tidak? Hanya benar-benar kreatif akan mengambil idea menggabungkan yang tidak serasi.

Malah bunga di sini tidak akan berlebihan

Malah bunga di sini tidak akan berlebihan

Satu-satunya kaveat - bunga adalah lebih baik untuk memilih orang-orang yang tidak akan segera. Adalah lebih baik untuk memilih tempat di mana mereka menjual betul-betul segar. bunga dan menghiasi mereka dengan pokok Krismas sebelum ketibaan tetamu.

Lembaga
Ada yang memutuskan untuk tidak terhad kepada satu pokok. Anda boleh membina pokok-pokok Krismas "tambahan", sebagai contoh, meletakkan mereka hujan di dinding. Malah dari produk anda boleh meletakkan bentuk pokok, perkara utama - untuk memasukkan kebijaksanaan.
Idea pokok natal yang baik di dinding

Idea pokok natal yang baik di dinding

Ia akan menjadi menarik untuk anda: ULASAN: Kerajinan yang dibuat dari kerucut cemara (besar, dicat) untuk Tahun Baru (175+ Foto) Mainan yang indah untuk cuti!

kembali ke menu ↑

Salji buatan

Tahun Baru dikaitkan bukan sahaja dengan pokok ini, tetapi juga dengan salji. Malangnya, sifat ibu tidak memanjakan kita dengan cuaca perayaan sebenar setiap tahun. Kadang-kadang anda perlu pergi untuk bertemu Tahun Baru dalam kasut getah, di bawah payung. Oleh itu, idea untuk membuat salji buatan sentiasa relevan.

Salji buatan sentiasa terkini

Salji buatan sentiasa terkini

Dari buih

Ya, busa gutting akan mempunyai masa yang lama. Tetapi, memandangkan terdapat lembaran yang tidak perlu di dalam rumah (contohnya, semua peralatan dibungkus apabila ia dijual), maka hiasan ini akan dikenakan biaya. Anda boleh menghancurkan buih dengan tangan anda, atau dengan terapung atau garpu. Salji buatan boleh dicurahkan di bawah pokok itu, di atas hadiah dibungkus di bawahnya. Anda juga boleh mengikat bola buih di barisan, membuat hiasan untuk candelier. Walaupun ia menyusahkan, tetapi sangat cantik.

Buih salji kelihatan hebat

Buih salji kelihatan hebat

Daripada kertas tandas

Salji buatan sedemikian akan lebih sesuai untuk membuat bola salju dari situ untuk menghiasi pokok Krismas, atau membuat angka lain. Kami meletakkan kertas pada kepingan kecil, meletakkannya di dalam mangkuk gelombang mikro, meletakkan sekeping sabun putih di atas. Letakkan mangkuk di dalam gelombang mikro selama 1 minit, lepaskan bahan dan tambah segelas air untuknya. Tangan Mash, seperti plasticine. Selepas itu pergi ke pemodelan angka yang dipilih.

Lukisan kertas tandas

Lukisan kertas tandas

Lembaga
Menghias dengan salji buatan boleh menjadi barang dagangan Tahun Baru yang berbeza. Sebagai contoh, buih salji boleh melekatkan botol, kedua-dua hiasan dan mereka yang ada sampanye.

Untuk melakukan ini, hanya pra-kot mereka dengan gam. Candlesticks dan barang-barang lain di meja cuti boleh dihiasi dengan cara yang sama.

Ia akan menjadi menarik untuk anda:ULASAN: 175+ Photo merasakan kraf untuk Tahun Baru Anjing Do-it-yourself: Pola dan Corak untuk pemula

kembali ke menu ↑ kembali ke menu ↑

Tingkap tahun baru

Terdapat banyak cara untuk menghias tingkap. Tahun Baru bukan cuti di mana anda hanya boleh menutupnya. Cepat atau lambat, tetamu akan datang ke tingkap - nikmati cuaca di luar tingkap atau menonton bunga api. Ya, dan dari tingkap dihiasi jalanan kelihatan istimewa, terutama di rumah-rumah persendirian. Mana-mana pemilik akan gembira bahawa orang yang melalui rumah mereka mengagumi keindahannya.

Kami menghias tingkap untuk Tahun Baru

Kami menghias tingkap untuk Tahun Baru

Cara yang paling popular untuk menghias tingkap adalah dengan kepingan salji mereka sendiri. Di Internet, anda boleh menemui banyak teknik untuk pengeluaran mereka, supaya anda boleh membuat karya-karya. Juga lihat gambar-gambar yang indah di tingkap.

Kedai-kedai di malam Tahun Baru menjual pelekat khas yang mudah dipakai dan mudah dikeluarkan. Walau bagaimanapun, lebih baik apabila seseorang dari keluarga cat kaca itu sendiri. Anda tidak perlu menjadi artis untuk ini - walaupun perceraian mudah dalam nada salju putih akan kelihatan sesuai, dan menyerupai "kreativiti" alam dalam cuaca sejuk.

Lukis kecantikan ini dengan tangan anda sendiri

Lukis kecantikan ini dengan tangan anda sendiri

Menghiasi tingkap juga boleh mengatur dekorasi pada tingkap tetingkap. Ia boleh menjadi bunga cawangan pokok dan kerusi pokok, lilin, bola Krismas dan semua yang tersisa selepas hiasan pokok Krismas. Sesetengah menghiasi tingkap di sisi jalan, bagaimanapun, ini boleh dilakukan hanya jika cuaca membenarkan.. Sebagai contoh, anda boleh menggantung garland, cahaya yang akan kelihatan di dalam bilik.

Kami mengatur hiasan di atas tingkap

Kami mengatur hiasan di atas tingkap

Ia akan menjadi menarik untuk anda:ULASAN: Kraftangan DIY untuk Tahun Baru 2018 - Surprise orang yang tersayang dengan imaginasi anda (120+ Foto)

kembali ke menu ↑ kembali ke menu ↑

Garlands

Garland semua orang memilikinya. Mereka menghiasi bukan sahaja rumah, tetapi juga pejabat, kedai, pokok di taman. Secara umumnya garland biasa dengan mentol kecil berwarna-warni tidak mengejutkan.

Garlands kegemaran

Garlands kegemaran

Adalah mungkin untuk menambah kalungan biasa atau bahkan menggantikannya dengan bantuan kerja bebas. Banyak bahan tidak diperlukan untuk ini. Sesetengah keluarga mempunyai tradisi setiap tahun pada malam cuti Tahun Baru untuk membuat kalungan dengan tangan mereka sendiri. Untuk melakukan ini, anda boleh menggunakan idea ini.

kembali ke menu ↑

Kertas warna

Menyediakan stensil boleh menjadi yang paling mudah, ia boleh menjadi bulatan dengan garis pusat kira-kira 6 cm. Memotong bulatan warna yang berlainan dan kemudiannya hanya untuk mengelaknya. Untuk melakukan ini, anda boleh mengambil garis memancing atau benang. Kalangan diletakkan pada mereka dengan jarum atau terpaku. Anda boleh membuat satu garland panjang, dan anda boleh membuat beberapa kecil. Anda boleh menghiasi mereka dengan tingkap, pokok Krismas, kandil itu, langsir.

Boleh dibuat dari kertas berwarna

Boleh dibuat dari kertas berwarna

kembali ke menu ↑

Garland bahan semula jadi

Beberapa hari sebelum menghias bilik, mula mengumpul kertas pasir dari tangerines, oren dan lemon. Kemudian, apabila masa yang tepat, mana-mana angka boleh dipotong daripada mereka dengan pisau perkeranian. Bintang asal atau hati. Angka potong bertali pada benang dengan jarum. Walaupun kura-kura seperti ini jauh dari tahan lama, kerana kulit akan kehilangan bentuknya pada hari berikutnya, idea ini sangat asli.

Betapa menarik, bergaya dan asli untuk menghiasi bilik untuk Tahun Baru 2019 dengan tangan anda sendiri (230+ Foto): Ciri-ciri dalaman yang sangat indah di setiap rumah

Garland "lazat" dari bahan semula jadi

kembali ke menu ↑

Garland foto

Terutama selesa ia kelihatan di atas perapian. Untuk melakukan ini, anda hanya perlu meregangkan benang dan melampirkan foto dengan menggunakan pakaian. Idea ini bagus untuk pasangan yang bertemu Tahun Baru bersama-sama. Sekiranya anda ingin mengejutkan, sediakan foto bersama terlebih dahulu dan buatlah kura-kura mereka.

Anda boleh menggunakan gambar jika anda meraikan dalam kalangan rakan atau saudara terdekat

Anda boleh menggunakan gambar jika anda meraikan dalam kalangan rakan atau saudara terdekat

kembali ke menu ↑

Hiasan makaroni

Orang yang malas juga berpeluang membuat garland dengan tangan mereka sendiri, menghabiskan 10 minit secara literal. Untuk melakukan ini, tidak perlu gunting, gam dan stensil. Ia mengenai pasta. Ya, anda boleh membuat kalungan asal dari pasta kerinting biasa.

Kreatif dengan pasta biasa

Kreatif dengan pasta biasa

Di pasar raya, anda boleh membeli pasta keriting, yang mempunyai asas semulajadi. Sebagai peraturan, mereka juga berwarna-warni. Menggunakannya untuk menghiasi bilik adalah salah satu idea yang paling kreatif, suatu penjelmaan.

Mainan pasta

Mainan pasta

Ia akan menjadi menarik untuk anda:ULASAN: Kertas Salji Kertas DIY yang sederhana dan tebal: 75+ Foto dengan Arahan Langkah demi Langkah

kembali ke menu ↑ kembali ke menu ↑

Idea asal yang lain

Apabila menghias bilik untuk Tahun Baru, anda boleh merangkumi sebarang idea yang masuk ke dalam fikiran. Berikut adalah sebahagian daripada mereka:

kembali ke menu ↑

Hiasan Lorong

Hiasan lorong Ia juga mengambil masa, kerana apabila tetamu melintasi ambang rumah, dia harus segera merasakan bahawa dia berada dalam suasana perayaan. Hiasan yang terbaik dalam kes ini ialah hiasan pintu masuk. pintu. Anda boleh menggunakan wreath standard cawangan konifer atau garland.

Pintu yang indah dengan hiasan Tahun Baru

Pintu yang indah dengan hiasan Tahun Baru

kembali ke menu ↑

Kek Perayaan

Dalam bakeri moden boleh menggambarkan sama ada apa-apa subjek pada kek, mewujudkan karya dari itu. Anda boleh membuat angka Tahun Baru dari mastic - Santa Claus, Snow Maiden, lilin, pokok Krismas, secara umum, semua yang anda boleh bayangkan. Satu-satunya kaveat - anda perlu menjaga ini terlebih dahulu. Memandangkan persiapan untuk Tahun Baru bermula dari awal bulan Disember, maka pada masa ini ia adalah berbaloi untuk mula mencari tuan.

Angka Mastik

Angka Mastik

Ia akan menjadi menarik untuk anda: KAJI: Bagaimana untuk membuat bola indah untuk Tahun Baru melakukannya sendiri? Kraf yang Menarik dan Besar (115+ Foto)

kembali ke menu ↑

Cone

Semulajadi benjolan Mereka menghasilkan aroma khas yang sangat berterusan. Daripada mereka, anda boleh membuat banyak kesilapan, anda boleh bertanya kepada kanak-kanak tentangnya. Idea yang baik adalah dengan meletakkan kon di sekitar rumah. Mereka boleh ditambah ke dalam pasu dengan tumbuhan pasu, di kilang tetingkap, rak dan sebagainya ..

Malah benjolan sedemikian boleh mengubah secara mendalam pedalaman.

Malah benjolan sedemikian boleh mengubah secara mendalam pedalaman.

kembali ke menu ↑

Bouquets

Atas sebab tertentu, tidak seperti hari cuti lain, tidak ada kebiasaan untuk memberi bunga pada Tahun Baru. Ini boleh menjaga pemilik rumah, dengan pesanan reka bentuk asli karangan Tahun Baru. Di studio bunga idea ini tidak akan mengejutkan sesiapa pun. Mereka melakukan komposisi seperti yang kelihatan ajaib. Sebagai peraturan, di tengah-tengah sejambak itu cawangan pokok Krismas, tetapi apa-apa boleh ditambah kepadanya:

  • kerusi;
  • bunga segar;
  • buah-buahan dan sayur-sayuran;
  • bunga kertas bergelombang;
  • mainan lembut.

Bouquet bunga nampak cantik

Bouquet bunga nampak cantik

kembali ke menu ↑

Belon

Hiasan yang paling sesuai untuk percutian dengan kanak-kanak. Anda boleh membeli bola dalam bentuk nombor dan meletakkan tahun yang akan datang, anda boleh membeli dalam bentuk binatang - simbol Tahun Baru. Juga memerhatikan belon-belon yang melambung dengan helium, di dalamnya dipenuhi dengan hiasan berwarna-warni.

Hiasan cantik untuk percutian

Hiasan cantik untuk percutian

Sekalipun, kerana kekecohan sebelum Krismas, anda menganggap bahawa menghiasi bilik untuk percutian tidak perlu, ia masih berbaloi. Dan kemudian, wajah-wajah yang gembira, bersinar akan melampaui segala harapan.

kembali ke menu ↑

VIDEO: Pilihan menarik untuk hiasan anda

Malam Tahun Baru

Kami menghias rumah dengan tangan kita sendiri

kembali ke menu ↑ kembali ke menu ↑

GALERI PHOTO (lebih daripada 230 gambar)

8.8 Skor Jumlah
Hiasan yang bergaya, asli dan cantik

Tidak tahu betapa indahnya persediaan untuk Tahun Baru ini? Kami telah mengumpulkan semua idea terbaik untuk menghiasi rumah anda. Anda akan terkejut selepas perubahan itu. Setelah meninjau maklumat, sila tinggalkan komen anda dengan hujah dalam komen. Mereka akan berguna kepada pembaca lain. Pendapat anda sangat penting kepada kami. Terima kasih kerana penyertaan anda. Kami menghargai setiap ulasan anda dan masa anda.

Relevan maklumat
9
Ketersediaan permohonan
9
Pendedahan topik
8
Kebolehpercayaan maklumat
9
Kebaikan
  • Hiasan cantik.
  • Pemilihan idea yang besar.
  • Banyak arahan yang mudah diulangi dengan tangan anda sendiri.
Cons
  • Masa untuk membuat kerajinan.
  • Tidak semua boleh digunakan semula.
Tambah ulasan anda

Kami akan gembira dan pendapat anda

Tinggalkan jawapan

Penilaian keseluruhan anda

ms2.decorexpro.com - Jurnal harian Reka bentuk, Senibina, Reka Bentuk Dalaman

Bilik-bilik

Halaman dan taman

Reka bentuk