Candelier Dapur dalam Gaya Moden Moden (255+ Foto). Mana yang patut dipilih?

Candelier di dapur harus melakukan dua fungsi asas, tanpa mana ruangan akan kehilangan fungsinya. Macam apa? Baca untuk mengetahui.

Nampaknya luar biasa, tetapi candelier di dapur boleh mengubah ruang di luar pengiktirafan! Lihat sendiri.

Kandungannya:

Pencahayaan dapur membantu meletakkan asas untuk memasak yang selesa. Jika anda ingin menyegarkan dapur tanpa membelanjakan banyak wang di atasnya, kemas kini luminaire, menjadikannya pusat tumpuan bilik - ia akan meningkatkan reka bentuk keseluruhan dan menyelesaikan masalah dengan pencahayaan yang mudah.

Candelier bukan sahaja untuk bilik makan. Oleh kerana dapur adalah pusat rumah, ia bukan sahaja berfungsi untuk memasak dan menyimpan makanan, tetapi juga tempat utama untuk makan dan menghabiskan masa bersama keluarga anda. Dalam persekitaran sedemikian, sebuah kandil yang dipilih dengan baik bukan sahaja akan membuat kenyataan tentang reka bentuk, tetapi akan memberikan jumlah cahaya yang baik apabila perlu.

Apa yang harus dipertimbangkan sebelum membeli candelier?

Pertimbangkan ketinggian anda siling. Lampu kandil kemungkinan besar akan menjadi tumpuan di dapur. Jika anda mempunyai siling yang rendah, anda boleh memasang sesuatu yang lebih pendek dan lebih luas. Sekiranya anda mempunyai siling tinggi, maka terdapat peluang untuk candelier yang lebih sempit, panjang.

Lampu dapur membantu meletakkan asas untuk memasak yang selesa

Lampu dapur membantu meletakkan asas untuk memasak yang selesa

Pilihan bergantung pada estetika rumah anda dan jumlah ruang di mana ia akan berfungsi. Betul mengukur dapur anda untuk menentukan saiz kandil yang sesuai, ketinggian, lebar, kedalaman dan beratnya (untuk memastikan siling dapat menyokongnya) untuk mencari pilihan yang paling sesuai.

Kemudian ubah pilihan untuk warna, warna dan fungsi yang akan digabungkan dengan hiasan dapur. Pertimbangkan lampu kandil untuk melihat betapa cerahnya.. Jika candelier tidak cukup terang, anda boleh mempertimbangkan pilihan lain atau tambahkan dapur anda sendiri dengan pencahayaan tambahan dalam bentuk lampu dinding atau pencahayaan terbina dalam pada almari.

Pilih kandil dengan ketat untuk gaya keseluruhan dapur.

Pilih kandil dengan ketat untuk gaya keseluruhan dapur.

Di dapur besar di mana ada atas meja di tengah-tengah dapur (contohnya, sebuah pulau dapur), anda perlu memikirkan reka bentuk candelier di kawasan ini.Bergerak dari lampu candelier dan lampu dapur tradisional, yang kebanyakannya luas dan bulat, lihat penyelesaian bukan standard dalam bentuk laluan yang sesuai dengan kontur pulau ini. Atau, pertimbangkan untuk menggantungkan satu set penggantung lampu mini dan bukannya lebih besar daripada luminaire.

Anda akan mencapai fluks bercahaya yang sama dan terkejut betapa mini-pendants bermain dengan persepsi visual. Akhirnya, apabila terdapat ruang yang cukup di siling, fikirkan kipas siling untuk membantu mengedarkan udara yang menyengat di dapur dan bertindak sebagai sumber cahaya alternatif.

Jangan takut untuk berpindah dari candelier dan lampu dapur tradisional.

Jangan takut untuk berpindah dari candelier dan lampu dapur tradisional.

kembali ke menu ↑

Di manakah candelier harus ditempatkan?

Pilihan lokasi kandil tidak semestinya berhenti dipasang di tengah-tengah siling. Sekiranya anda tidak pasti kedudukan ini, tukar dengan kord sambungan dan juruelektrik.

Pilihan lokasi penempatan lampu di ruang sangat penting, kerana keputusan ini akan bergantung pada keberhasilan atau kegagalan dekorasi. Fikirkan di mana di dalam bilik anda memerlukan lebih banyak cahaya dan jika kurang.
Adalah penting untuk memilih tempat yang sesuai untuk pencahayaan.

Adalah penting untuk memilih tempat yang sesuai untuk pencahayaan.

Sekiranya anda mahu menyala jadual, berfikir tentang lokasi kandil di atasnya. Sekiranya panjang meja membenarkan, pasangkan beberapa candelier di atas meja, dipisahkan oleh sekurang-kurangnya 60 cm di antara mereka.

kembali ke menu ↑

Candeli mana yang hendak dipilih?

Di dapur, di mana pencahayaan dianggap lebih berfungsi daripada hiasan, candelier adalah pilihan yang baik untuk membantu menentukan gaya kawasan ini. Candelier dapur moden adalah cara yang baik untuk menarik perhatian kepada estetika reka bentuk bilik.

kembali ke menu ↑

Gaya tradisional

Dekorasi rumah tradisional boleh bermakna perkara yang berbeza kepada orang yang berbeza, bergantung pada perasaan yang mereka inginkan di dalam bilik atau rumah. Contohnya, hiasan tradisional mungkin formal atau tidak rasmi. Secara umum, hiasan rumah tradisional digunakan untuk memberikan bilik yang selesa, "bersahaja".. Ini adalah melihat bilik untuk mesyuarat hangat, yang bukan tanpa keanggunan dan penambahbaikan yang mudah.

Reka bentuk ini sesuai untuk mesyuarat keluarga yang hangat.

Reka bentuk ini sesuai untuk mesyuarat keluarga yang hangat.

Gaya ini biasanya termasuk nada berkayu kaya seperti:

 • ceri;
 • maple;
 • mahoni

Ia juga mempunyai butiran seni bina seperti gerbang, tiang dengan almari pakaian dan perabot yang elegan, seperti kepingan perabot yang melengkung, meja dengan kaki melengkung.

Oleh itu, lampu itu harus melengkapkan reka bentuk anda.. Dapur tradisional kelihatan hebat dengan candelier yang terletak di atas meja untuk makanan, di atas pulau, di tengah-tengah bilik, atau dengan gabungannya.

Sesetengah orang menggunakan pencahayaan bukan semata-mata dalam tradisi, tetapi dalam gaya peralihan, yang membawa beberapa elemen moden kepada rupa tradisional, serta nota perindustrian: reka bentuk ini juga dipanggil "bandar". Kedua-duanya akan memberikan gaya tradisi anda kelihatan segar tanpa terlalu jauh dari imej yang anda suka.

Dapur tradisional kelihatan hebat dengan candelier yang diletakkan di atas meja untuk makan.

Dapur tradisional kelihatan hebat dengan candelier yang diletakkan di atas meja untuk makan.

Berikut adalah beberapa contoh gaya tradisional tradisional dengan reka bentuk lampu yang tidak biasa untuk inspirasi anda.

kembali ke menu ↑

Dalam gaya moden

Candelier gaya moden mempunyai keupayaan untuk menambah rasa mewah. Meja makan dapur atau pulau yang dipilih dengan baik akan menjadi cara terbaik untuk menambah tetamu bersinar dan mengagumkan tetamu. Tidak seperti bentuk pencahayaan yang ketat, candelier direka bentuk untuk menyampaikan watak sebenar bilik.

Tetapi sebagai tambahan kepada keperibadian hiasan, candelier moden menyediakan fungsi pencahayaan yang luas yang boleh disesuaikan dan secara pilihannya diarahkan ke kawasan khusus. Digabungkan dengan lampu, perabot dan peralatan dapur yang lain, anda akan menikmati bilik yang direka dengan baik dan dihiasi.

kembali ke menu ↑

Gaya Provence

Magic Of Provence terletak pada kesederhanaan gaya hidup. Di kawasan desa yang indah ini, anda dapat merasakan gaya purba, diawetkan dengan sempurna dan berakar selama berabad-abad. Membawa pencahayaan Provencal sedikit ke dalam rumah, anda akan mendapati ruang anda dengan serta-merta menangkap semangat kampung Perancis yang terkenal.

Candelier yang meniru lampu tangan sangat sesuai di sini. candlesticks. Model dengan tiga lilin elektrik mempunyai saiz padat untuk dapur bersaiz sederhana dan bilik makan. Candelier gaya Provence mempunyaiIni adalah satu lagi batang sentuhan yang anggun, dari mana "cawangan" melengkung dengan pelbagai bentuk tip dan lampu yang meluas. Warna adalah pastel, hangat, dengan sedikit "yellowness of time." Kedai-kedai mempunyai banyak model dengan tembaga cerah yang dipoles.

kembali ke menu ↑

Di dapur klasik

Lampu kandil klasik ditentukan oleh kuas berliku, kristal berkilauan dan unsur-unsur antik yang menawan. Model-model ini diilhamkan oleh warisan Victoria, lebih seperti karya seni daripada lampu fungsional, tetapi tidak lebih rendah daripada yang praktikal.

Ia juga termasuk candelier kaca Venetian dan Murano, yang sesuai dengan trend yang berbeza, tetapi sentiasa mengekalkan ciri-ciri romantis dan elegan mereka yang membezakannya.

Trend baru adalah untuk menyatukan imej-imej mewah ini ke dalam persekitaran tradisional kita.

Terima kasih kepada warna konservatif, unsur kayu, pelbagai curlicues yang cantik, candelier klasik sesuai untuk hampir mana-mana dapur.
kembali ke menu ↑

Idea pencahayaan

Pencahayaan yang betul boleh memberikan pelbagai tahap kecerahan, menjadikan dapur yang lebih kecil dan mengubah suasana dan perasaannya dengan ketara. Adalah penting untuk mengikuti skim yang akan menyediakan tugas untuk pencahayaan yang mencukupi, serta mewujudkan suasana yang selesa.

Ketika merancang ruang, lampu dapur kadang-kadang pertimbangan terakhir, tetapi untuk dapur untuk melihat dan berfungsi dengan baik, ruang harus diterangi dengan baik. Pakar sebulat suara percaya bahawa masa terbaik untuk menentukan skim pencahayaan baru adalah pada peringkat perancanganapabila anda membuat lukisan dapur. Jika anda meninggalkan liputan pada masa akan datang, ini boleh menyebabkan keupayaan terhad.

Sistem pencahayaan dapur yang baik memerlukan sekurang-kurangnya dua unsur: pencahayaan yang terang, tenang di kawasan tugas untuk memasak dan memasak yang selamat, serta pencahayaan atmosfera untuk mewujudkan mood, menyerlahkan ciri-ciri seni bina dan menjadikan bilik lebih menarik. Adalah perlu untuk mempertimbangkan tahap berikut:

 • pencahayaan tempatan. Lampu pada kabinet, terletak di atas dapur, tenggelam dan papan pemotongan akan menyediakan tempat kerja yang cerah dan fokus. Pastikan anda meletakkan lampu sedekat mungkin ke tepi depan kabinet, jika tidak, anda hanya akan menerangi belakang permukaan kerja;
 • pencahayaan umum. Untuk persekitaran yang lebih selesa, pertimbangkan pencahayaan yang dikawal secara berasingan, sebaiknya jika peralatan mewujudkan keamatan yang berbeza apabila suis diklik;

 • lampu dinding dan labah-labah akan menambah pencahayaan latar belakang yang halus untuk mencapai suasana yang tepat di kawasan rekreasi;
 • aksen pencahayaan. Lampu aksen mengarahkan penglihatan ke tempat-tempat menarik di dalam bilik. Lampu yang tertanam di papan kaki sebuah pulau dapur, atau jalan dengan lampu, memberikan cahaya lembut di seluruh lantai, yang menjadikan kesan "terapung" objek. Dan pemasangan lampu LED di pinggir meja atas pulau membuat persekitaran yang sangat menarik, terutamanya jika ada bangku bar di sana.

Achk

Semak imbas tingkap kami untuk memaparkan idea pencahayaan dapur.

kembali ke menu ↑

Lampu gantung yang ditangguhkan

Candelier loket adalah lampu loket yang digantung dari siling menggunakan rantai dengan gear atau pada loket untuk memberikan pencahayaan ruang besar dan daya tarik hiasan.Secara tradisinya, lampu sedemikian mempunyai beberapa tiang mentol dan sering berakhir dengan prisma dan angka kristal yang indah untuk membiasakan cahaya. Letaknya di atas ruang makan untuk zon ruang di atas meja:

 • jika anda suka idea candelier kristal klasik, anda boleh mencari pilihan ketinggian boleh laras untuk menyalakan makanan dan orang yang anda bercakap dengan;
 • model gangsa dan tembaga yang indah memberikan rupa moden;
 • model dengan unsur hiasan boleh kelihatan klasik dan vintaj.

Walaupun candelier membawa mereka rasa mewah dan tradisionalisme, gaya hari ini mempunyai kelebihan bentuk dan dekorasi dan boleh memegang hampir mana-mana skema hiasan. Sebagai contoh, bola-bola yang diilhami retro dan butiran geometri dalam gaya abad pertengahan. Candelier moden biasanya struktur satu peringkat, sering dibuat dalam gaya perindustrian, Asia, apa yang dipanggil "galeri" chandelier tergantung, menggantung dalam kumpulan, yang popular.

Candelier loket kaca Murano adalah popular, yang, terima kasih kepada bentuk harmoni mereka, adalah penting untuk menghias kedua-dua ruang kecil dan besar dan meningkatkan nilai mereka.Tidak seperti pencahayaan dekat dengan siling, lampu loket boleh mencipta kesan visual yang lebih penting.

kembali ke menu ↑

Candelier Tiffany

Chandeliers yang digantung yang terkenal dalam gaya klasik dengan tingkap kaca berwarna "Tiffany" membuat wajah eksklusif pedalaman. Cahaya hangat mereka bermain dengan warna hijau, merah jambu dan coklat yang kaya, dan kelihatan seperti karya seni, yang merangkumi sejarah akhir abad ke-19 dan awal abad ke-20. Idea reka bentuk mengambil inspirasi dari pesona padang rumput semula jadi dan garis-garis mendatar mereka. Oleh itu, kebanyakan struktur mempunyai gema estetika ini, mendedahkan keindahan dunia sekeliling.

Mereka hadir motif reka bentuk yang merangkumi tumbuh-tumbuhan, serangga, atau geometri asas, yang mencerminkan seni bina unik rumah zaman itu. Terlepas dari reka bentuk kaca patri, mereka semua menawarkan cahaya yang teredam dan dengan serta-merta menjadikan bilik itu selesa dan nyaman.

Di atas meja

Meja biasanya tempat yang paling jelas untuk candelier ini, tetapi pencahayaan Tiffany juga boleh kelihatan hebat di tempat utama di dapur. Oleh kerana gaya pencahayaan ini begitu popular, Tiffany mula menghasilkan bentuk yang digantung yang sesuai untuk pulau-pulau dapur dan semenanjung.Di samping itu, terdapat pencahayaan moden dalam gaya Tiffany, mencerminkan moodnya, tetapi dalam gaya baru dan moden.

Tiffany akan kelihatan hebat di tengah-tengah dapur

Tiffany akan kelihatan hebat di tengah-tengah dapur

Dapur dihiasi dengan betul di bawah gaya ini bermakna perabot kayu warna mulia, motif-motif yang diilhamkan di atas karpet dan tekstil, banyak aksesori dalam gaya pasaran lambak.

kembali ke menu ↑

Jacqueline Chandelier

Di peringkat visual, Jacqueline memberikan keselesaan yang tinggi dan sesuai dengan semua pencinta kecantikan. Lampu ini akan mengisi ruang dengan berkilau, terima kasih kepada manik kaca perhiasan dan penamat antik dengan tembaga.

Reka bentuknya terdiri daripada helai hiasan individu yang menyusun secara ringkas ke aksen pusat. Permukaan lutut (dan manik-manik itu sendiri) menjadikannya mudah untuk menyaring cahaya dalam mod dinamik, berkedip, menyediakan suasana serta pencahayaan ruang sekeliling.

Setiap lampu, termasuk pendants, candelier, lampu lantai dan pencahayaan luar, termasuk bahan semulajadi dan kemasan buatan tangan yang unik, mewujudkan rupa dan atmosfer yang unik yang memberi kesan yang berkekalan.
kembali ke menu ↑

Lamp Spider

"Spider" adalah gaya perindustrian yang datang kepada kami dari barat, di mana orang-orang ketagih kepada projek-projek yang dilakukan dengan tangan mereka sendiri, mencipta model loket ciri, yang mendapat nama mereka dari kaedah pemasangan: apabila wayar dengan bola lampu pada akhir dipintas di tengah dan tetap di dinding dalam bentuk candelier, supaya produk siap dari satu bundle wayar tersebut benar-benar menyerupai bentuk laba-laba.

Model-model ini mudah untuk membuat diri anda, tetapi berhati-hati dengan voltan tinggi - sebelum memulakan apa-apa kerja dengan elektrik, anda perlu melepaskan keseluruhan apartmen dari bekalan elektrik, jika tidak idea ini akan menjadi mengancam nyawa.

Projek sedemikian sesuai untuk dapur dalam gaya perindustrian dan Loft, serta dalam ruang yang kreatif dan mengandungi motif kreatif.

kembali ke menu ↑

Ketinggian pelarasan

Peraturan umum di kalangan pereka dalaman, yang ditentukan oleh keperluan perkadaran dan keharmonian, ditangguhkan candelier sekurang-kurangnya seperempat jarak antara siling dan lantai. Ini bermakna, contohnya, di dalam bilik dengan ketinggian 4 meter, kandil tidak boleh digantung kurang daripada satu meter dari siling. Sudah tentu, mungkin terdapat pengecualian kepada peraturan ini, mengikut citarasa dan kreativiti anda. Tetapi salah satu petua yang mereka berikan ialah tidak menggantungkan kandil gantung rendah di laluan sehingga ia tidak menjadi penghalang, kerana orang akan membungkuk, walaupun objek itu lebih tinggi 20 cm daripada ketinggiannya.

Lembaga
Jika candelier tergantung di atas meja, ia harus disimpan pada jarak sekurang-kurangnya 90 cm dari bahagian atas meja.

Apabila anda perlu memilih di mana untuk meletakkan candelier dan pada ketinggian apa, anda harus meminta orang lain untuk membantu anda, untuk menyesuaikan jarak jauh dan mempunyai pandangan yang berbeza.

kembali ke menu ↑

Black Candelabra

Tiada apa-apa yang membuat kenyataan lebih berani berbanding dengan candelier hitam. Regal, rasa percaya diri dan gaya yang sangat gelap, hitam adalah warna yang menimbulkan keseluruhan reka bentuk dalam satu stroke.Berikut adalah beberapa petua untuk menghiasi candeliga hitam:

 • bentuk mudah, luas kelihatan menarik di kayu hitam;
 • kerana lampu gelap menarik perhatian, lebih baik untuk membuat kesilapan dalam memilih skala ke bawah, kerana objek itu masih akan menerima kesan visual yang besar;
 • hitam Ia digabungkan dengan hampir semua warna, tetapi untuk menjadikan produk kelihatan organik, lebih baik untuk melengkapinya dengan sekurang-kurangnya satu atau dua unsur hitam yang lain.

Hitam adalah warna yang menimbulkan keseluruhan reka bentuk dalam satu stroke.

Hitam adalah warna yang menimbulkan keseluruhan reka bentuk dalam satu stroke.

Anda akan menyukai bagaimana candeli gelap boleh mengubah ruang anda, hanya pilih imej yang akan melengkapkan gaya anda.

kembali ke menu ↑

16 projek candelier yang menarik yang boleh anda lakukan sendiri

Sisa plastik dan lain-lain adalah masalah besar bagi alam sekitar, kerana tidak semua orang prihatin terhadap pemprosesannya, dan hasilnya cukup berbahaya bagi alam sekitar. Oleh itu, saya ingin menawarkan penyelesaian bukan standard ini untuk pencahayaan dapur untuk menggabungkan perniagaan dengan keseronokan.

Lihatlah gambar-gambar ini untuk diilhamkan oleh contoh-contoh hebat bagaimana anda boleh membuat karya seni yang indah dan berguna dari botol lama. Terdapat sesuatu yang sangat istimewa tentang mengambil objek harian, terlupa dan mengubahnya menjadi sesuatu yang baru, menarik dan, untuk sebahagian besar, menguntungkan.

kembali ke menu ↑

Lampu sudu plastik

Pereka Yaroslav Olenev diisytiharkan sebagai pemenang sektor ekologi dan reka bentuk majalah Future Now untuk model ini. Ini benar-benar cara yang sangat kreatif untuk menuai hidangan yang banyak ditinggalkan dari es krim, berkelah jadi mula menyimpannya dan bukannya membuangnya.

Pilihan sudu plastik

Pilihan sudu plastik

kembali ke menu ↑

Lantern Cupcake

Ingatlah bekas kertas kertas "Ikeevsky" yang terkenal, yang kos, nampaknya dua sen? Jika anda mempunyai mereka, maka anda tahu betapa mudahnya mereka penuh dengan lubang - satu sentuhan canggung cukup untuk membentuk lubang. Tetapi, daripada meninggalkan perkara-perkara kecil yang elegan ini, kini anda boleh mengubahnya menjadi tanglung unik cupcakes. Apa yang anda perlukan adalah gam dan cupcakes, dan anda mendapat sesuatu yang baru dan tidak biasa.

kembali ke menu ↑

Tanglung bintang

Berikut adalah satu lagi kegunaan hebat untuk tanglung kertas lama yang sudah robek: cahaya bintang, yang sesungguhnya agak seperti stalaktit. Apa yang anda perlukan adalah:

 • kertas;
 • gam;
 • gunting;
 • kesabaran

Projek ini amat sukar dilakukan, tetapi keputusannya adalah berbaloi.

kembali ke menu ↑

Candeliga plastik

Potong bahagian bawah botol plastik dan anda akan melihat corak yang tidak dijangka. Reka bentuk bunga cantik! Lampu kandil ini sangat mudah dibuat: semua yang perlu anda lakukan ialah memotong plastik anda bunga menggunakan garis memancing yang dipanaskan atau pisau biasa.Terdapat juga banyak ruang untuk kreativiti anda sendiri: anda boleh membuat apa-apa bentuk yang anda mahu supaya anda mempunyai candelier yang direka semula yang benar-benar satu-of-a-jenis.

kembali ke menu ↑

Benang

Pilihan ini memaparkan bayang-bayang yang menakjubkan di dinding.

Pilihan ini memaparkan bayang-bayang yang menakjubkan di dinding.

Ini adalah salah satu projek yang paling lucu, walaupun ada kebarangkalian yang tinggi untuk melebarkannya dengan pelekat itu sendiri dan permukaan sekitarnya. Hanya campuran benang dengan gam kertas dinding atau PVA, angin di sekitar belon yang besar, melambung, dan kemudian meletupkan belon. bolasebaik sahaja bola kering. Benang akan mengekalkan bentuk bulatnya dan memberi anda corak web yang rumit. Dia juga membuang bayang-bayang yang menakjubkan di dinding.

kembali ke menu ↑

Lampshade Lace

Kaedah dan konsep teduhan lampu ini pada dasarnya adalah sama seperti dalam kes benang. Hanya dalam hal ini anda menutup belon dengan serbet rajutan (ibu atau nenek anda mungkin ada di dalam almari).Pastikan menggunakan mentol lampu penjimatan tenaga supaya haba tidak mencairkan gam.

kembali ke menu ↑

Chandelier Cork Wain

Jika anda suka wain, maka inilah idea untuk anda. Sekiranya anda mempunyai kipas lama yang berdekatan, anda boleh membongkar dan menggunakan grill penggemar sebagai titik permulaan yang anda boleh menggantung gabus. Jika anda tidak mempunyai satu, dan anda tidak mahu membeli kipas terpakai, anda hanya boleh menggunakan wayar tahan lama, membongkoknya ke dalam bentuk bulat (atau persegi).

Model Cork Wain

Model Cork Wain

kembali ke menu ↑

Candelier botol wain

Untuk mencari penggunaan botol wain kosong, beri perhatian kepada projek ini. Reka bentuk seperti ini tidak banyak digunakan di kedai-kedai runcit, tetapi mudah untuk membuat diri anda untuk menjimatkan wang dan, lebih penting lagi, berpuas hati dengan apa yang anda lakukan sendiri.

kembali ke menu ↑

Venir kayu

Ini adalah pemandangan moden yang hebat untuk lampu gantung yang membosankan. Anda benar-benar tidak memerlukan banyak aksesori, dan produk akhir kelihatan seperti dari majalah fesyen! Dengan bahan ringan itu, anda boleh membuat bentuk yang lebih besar, jika anda ingin membuat sesuatu yang lebih hebat. Gunakan stapler untuk menjamin borang tersebut.

Pilihan venir kayu yang luar biasa

Pilihan venir kayu yang luar biasa

kembali ke menu ↑

Lekapan lampu

Ini adalah projek dapur di atas ruang kerja anda: gelas keju tua. Jika anda ingin mengekalkan topik kitar semula, bukannya membeli gratter murah, anda boleh meminta rakan-rakan anda jika mereka mempunyai apa-apa yang lama untuk memberi anda. Anda hanya perlu menggerudi lubang melalui pemegang untuk membetulkannya pada balok kayu.

kembali ke menu ↑

Teduh timah

Jika anda sering minum soda, anda mungkin perlu mula menyimpan pembuka botol untuk menjadikannya sebagai teduh lampu yang menarik dan menarik. Bergantung kepada berapa banyak yang boleh anda kumpulkan, anda boleh membuatnya kecil untuk lampu meja, atau besar untuk lampu loket / lampu siling.

Lampu tin mereka

Lampu tin mereka

kembali ke menu ↑

Mengemas kini perlawanan lama dengan kaedah yang berpatutan

Sudah tentu, anda tidak perlu membuat imej sepenuhnya dari awal.Cuba cari wajah baru di objek yang ada di sekeliling anda. Sekiranya anda mempunyai candelier besi tempa Ikea biasa yang sudah bosan, anda boleh membalutnya dengan jut untuk mendapatkan versi yang lebih cerah, lebih neutral, lebih semula jadi.

Lampu dikemas kini menggunakan jut

Lampu dikemas kini menggunakan jut

kembali ke menu ↑

Lampu bola ping pong

Tiada siapa yang akan meneka bahawa lampu moden yang cerah dan indah itu benar-benar diperbuat daripada bola ping-pong yang berwarna-warni! Ia akan kelihatan hebat di kawasan makan, terutamanya jika anda mempunyai anak. Atau anda boleh memilih mana-mana nada warna untuk dipadankan dengan ruang makan anda.

kembali ke menu ↑

Kandil manik

Kami suka candelier manik kerana mereka kelihatan glamor dan elegan. Asas mereka sebenarnya adalah keranjang kawat gantung, dan manik-manik itu adalah manik-manik murah dari China, yang mana anda hanya boleh menyemburkan cat dengan citarasa anda.

Versi manik yang indah

Versi manik yang indah

kembali ke menu ↑

Lampu chandelier

Orang sering melupakan bentuk indah yang sifatnya memberi kita secara percuma. Perhatian sedikit akan memberi ganjaran kepada anda dengan bentuk yang luar biasa dari ranting dari pokok yang boleh menjadi candeliga asal. Apa yang anda perlu lakukan ialah membersihkannya sedikit dan memasang lampu garland di sekelilingnya untuk sumber cahaya fokus terang tetapi terang.

Cara mudah namun sangat bergaya untuk mencipta lampu

Cara mudah namun sangat bergaya untuk mencipta lampu

kembali ke menu ↑

Mentol dari pek jus

Pereka Ed Chew adalah peminat jus besar dan berpindah ke peringkat seterusnya apabila dia mencipta sumber cahaya yang luar biasa ini, yang bukan hanya berfungsi sebagai karya seni di dalam bilik, tetapi juga menyebarkan bayang-bayang segitiga yang menarik apabila dihidupkan. Dan anda tidak perlu berpegang pada bentuk bulat, pembalikan pek dibentuk supaya ia boleh didapati untuk pelbagai kemungkinan.

Ide dapur dapur segar

Memilih candelier

9 Skor Jumlah
Jadilah cahaya!

Pilihan candelier melibatkan mengambil kira banyak perkara dan faktor. Ukuran dan bentuk juga penting. Berdasarkan saiz bilik, anda perlu memahami apa yang anda mahu lihat. Kami akan memberitahu anda tentang semua nuansa pilihan agar tidak salah dan menjadi pemilik candelier yang paling indah di dapur. Setelah meninjau maklumat, sila tinggalkan komen anda dengan hujah dalam komen. Mereka akan berguna kepada pembaca lain. Pendapat anda sangat penting kepada kami. Terima kasih kerana penyertaan anda. Kami menghargai setiap ulasan anda dan masa anda.

Relevan maklumat
8.5
Ketersediaan permohonan
9.5
Pendedahan topik
9
Kebolehpercayaan maklumat
8.5
Kebaikan
 • Hiasan cantik
 • Pemilihan model yang besar
 • Pelbagai warna cahaya
Cons
 • Harga
 • Hidup pendek
 • Kesukaran pemasangan
 • Kesukaran meninggalkan
 • Pecahan
Tambah ulasan anda

Novozhenina Anna

Hai, saya di sini kerana reka bentuk dalaman adalah kelemahan saya. Saya kerap merasakan daun melalui hauz, mencari inspirasi demi kepentingan dan tidak melupakan Ikea))

Kami akan gembira dan pendapat anda

Tinggalkan jawapan

Penilaian keseluruhan anda

ms2.decorexpro.com - Jurnal harian Reka bentuk, Senibina, Reka Bentuk Dalaman

Bilik-bilik

Halaman dan taman

Reka bentuk