Pintu putih: 210+ (Foto) Reka bentuk di pedalaman. Variasi yang sesuai dengan semua orang

Fesyen pintu ditunjukkan dalam reka bentuk pintu dan warna. Baru-baru ini, kami telah melihat populariti warna gelap dan tepu. Pemimpin hari ini berwarna putih. Kami melihat dia di mana-mana. Di pintu trend ini juga sedang dijalankan. Pintu putih - trend terkini fesyen Eropah. Oleh kerana kesempurnaan reka bentuk dan kesederhanaan garis, struktur muka pintu salju putih mempunyai imej estetik yang luar biasa.

Kandungannya:

Itu sebabnya hipermarket perabot memberi perhatian khusus kepada bukaan putih. Seluruh jalan-jalan bandar yang berpakaian putih. Reka bentuk pintu semua gaya, dari klasik ke moden, ada krim, gading dan wakil lain warna cahaya.

Dalam reka bentuk moden putih Pintu sekarang juga relevan, seperti pada masa lalu yang jauh. Warna unik digabungkan dengan hampir mana-mana naungan. perabot, dinding, seksIa sentiasa kelihatan meriah dan estetik.

Interior putih dengan pintu putih

Interior putih dengan pintu putih

Mitos

Apabila artikel mengenai warna putih muncul di suatu tempat, maka puluhan komentar segera muncul di bawahnya, maksudnya frasa "ini sama seperti di hospital" atau "putih tidak praktikal". Untuk memecahkan keraguan anda, mari kita analisis beberapa mitos.

kembali ke menu ↑

Mitos 1. "Seperti di hospital"

Dengan kejayaan yang sama, kita boleh mengatakan bahawa kertas dinding, seluar dan linen katil juga terpakai untuk frasa "seperti di hospital." Tetapi tidak. Di hospital warna putih tidak berlaku, kecuali untuk resusitasi, bilik operasi. Jika tidak, praktikalnya tidak digunakan. Jadi lupa mengenai mitos bodoh ini yang tidak sesuai.

Pintu klasik untuk ruang tamu

Pintu klasik untuk ruang tamu

kembali ke menu ↑

Mitos 2. "Putih tidak sejuk"

"Putih menjadikan bilik sejuk" - ini juga tidak berlaku. Sensasi kehangatan atau sejuk tidak bergantung pada warna, tetapi pada suhu naungan, yang ia banyak: warna gading, kulit telur, salji pertama, dan lain-lain. Perkara utama adalah memilih warna yang anda suka.

kembali ke menu ↑

Mitos 3. "Kotoran boleh dilihat di mana-mana sahaja."

Pada kotoran yang kononnya kelihatan kuat. Jika pemiliknya ceroboh, kotoran di apartmennya akan kelihatan di mana-mana, di mana-mana latar belakang. Hue tiada apa-apa, hitam atau warna. Terdapat banyak sebab untuk menggunakan warna ini di pedalaman.

kembali ke menu ↑

"Putih sentiasa sesuai"

Kelebihan utamanya adalah bahawa ia sentiasa dan di mana-mana sesuai. Apa pun bentuk pedalaman seperti: klasik, modendalam gaya art deco atau Scandinavian - tiada perbezaan.Apa sahaja bahagian dalaman yang anda bina, warna putih di mana-mana akan kelihatan moden dan relevan. Ini adalah harta uniknya. Itulah sebabnya ramai orang menyukainya.

Rasa selesa dan selesa

Rasa selesa dan selesa

kembali ke menu ↑

"Cahaya dan ruang"

Cahaya putih mencerminkan sinar matahari sehingga apabila mereka memasuki bilik, mereka dapat dilihat dari dinding cahaya, menjadikannya lebih terang, penuh dengan udara. Di samping itu, ia secara visual mengembang ruang, menimbulkan siling, jadi untuk bilik kecil dan bilik ini adalah apa yang anda perlukan.

kembali ke menu ↑

"Kelihatan mahal"

Papan putih putih, pintu dan siling yang licin menambah keanggunan di mana-mana bahagian dalam, ia kelihatan mahal.

kembali ke menu ↑

"Dengan panel"

Panel pintu klasik dengan panel sentiasa kelihatan baik, tetapi ini tidak digunakan untuk reka bentuk pintu rata moden, yang juga akan segera keluar dari fesyen, iaitu klasik.

Pintu panel di lorong dalaman

Pintu panel di lorong dalaman

kembali ke menu ↑

"Latar belakang untuk eksperimen"

Satu lagi fakta penting warna putih: kerana kepelbagaian dan kepelbagaiannya, naungan ini hanyalah medan ideal untuk eksperimen. Maksudnya, jika anda ingin mengubah sesuatu di apartmen anda dan takut membuat kesalahan - jangan takut, warna ini akan menanggung segala-galanya.

Kelemahan:

 • Debu yang kelihatan, memerlukan penyelenggaraan yang kerap, terutamanya berhampiran pemegang dan kunci.

Tetapi habuk kurang ketara daripada pada model berwarna gelap.

kembali ke menu ↑

Pintu dalaman putih

Model sedemikian akan mudah dimuatkan ke suasana di mana-mana bilik. Agar tidak kelihatan seperti reka bentuk yang terlalu mudah, daun pintu boleh dihiasi dengan kelengkapan asli dari sebarang bahan. Gaya klasik boleh ditambah dengan pemegang emas bentuk elegan. Brutality menegangkan mengendalikan diperbuat daripada besi tuang, di dalam bilik seorang remaja, anda boleh meletakkan model plastik. Juga menambah perhiasan keaslian dan lukisan pada permukaan daun pintu, sisipan kaca.

Pisahkan warna putih dengan pen

Pisahkan warna putih dengan pen

Pintu terang dengan tingkap kaca berwarna sesuai untuk sebuah bilik kecil.

Tingkap kaca berwarna akan dibiarkan di siang hari, menjadikan suasana lebih cerah dan cerah, yang secara visual akan meningkatkan ruang. Model sedemikian biasanya ditempatkan di antara koridor dan dewan.

Warna putih tidak membebankan alam sekitar. Membuatnya lebih ringan dan lebih elegan. Sekiranya anda memasang reka bentuk pintu cahaya di koridor sempit, ruang itu akan kelihatan lebih luas, kelihatan lebih serius.

Pereka suka menggunakan pilihan ini apabila warna dinding sepadan dengan nada pintu, mereka bergabung, memberi kesan dinding pepejal tanpa pintu. Dengan cara ini, ruangan itu kelihatan lebih luas, lebih ringan.

Selalunya warna dinding digabungkan dengan pintu.

Selalunya warna dinding digabungkan dengan pintu.

Warna cahaya dengan kaca gelap kelihatan berbeza dan menonjol terhadap latar belakang umum. Oleh itu, adalah perlu bahawa alam sekitar adalah unsur yang akan mengimbangi warna terang. Jadi pintu tidak menguasai kawasan sekitarnya.

Sangat bagus, tidak menarik banyak perhatian pada daun pintu dengan kaca bergelombang. Putih adalah warna sejagat yang membolehkan anda menggunakannya dalam minimalis, berteknologi tinggi dan gaya cerewet.

Jika terdapat kesukaran dengan pilihan warna pintu, untuk dalaman yang rumit, ia adalah pilihan yang baik untuk meletakkan model putih.

Ciri utama mereka, hakikat bahawa mereka tidak menonjolkan latar belakang umum, menjadi sekunder.

Satu alternatif yang baik ialah menggelapkan kaca.

Satu alternatif yang baik ialah menggelapkan kaca.

kembali ke menu ↑

Peranan di pedalaman

In Scandinavian gaya, daun pintu berwarna terang akan digabungkan dengan bahan semula jadi. Tambah kesederhanaan, ketenangan. Mereka sesuai dengan gaya minimalis, di mana terdapat perabot dan hiasan minimum, pintu putih tidak akan menonjol, akan mengembangkan ruang, menambah kesederhanaan kepada keparahan.

Dan dalam gaya negara, warna cahaya menekankan perbezaan warna dan warna gelap. Dalam gaya klasik, kanvas yang cerah dengan pemegang emas, dihiasi dengan corak yang indah boleh menjadi hiasan bilik.
kembali ke menu ↑

Gabungan warna

Kanvas putih sempurna dengan harmoni dengan warna gelap.Mencairkan tekanan, menambah sedikit kelembutan dan ringan ke bahagian dalam bilik.

Dinding gelap sempurna membuka pintu putih.

Dinding gelap sempurna membuka pintu putih.

Dinding ungu gelap kelihatan mewah, dengan pintu putih, ia menjadi sedikit lebih ringan, lebih selesa.

Di bilik-bilik dengan kertas dinding biru dan pintu putih digabungkan warna sejuk dan cahaya. Suasana tenang dan segar dibuat.

Indah melihat dinding coklat, warna coklat dengan model pintu sedemikian. Bayangan cahaya mencairkan nada gelap, tidak membenarkan ruangan menjadi suram.

kembali ke menu ↑

Varieti model

Pengilang menawarkan banyak pilihan pintu dengan reka bentuk dengan warna. Atau anda boleh memesan mengikut saiz pintu.

Reka bentuk swing di pedalaman

Reka bentuk swing di pedalaman

Mengikut mekanisme yang dihasilkan:

 • Swing. Apabila struktur pintu dipasang pada dinding dengan engsel. Tidak mudah, kerana anda memerlukan tempat untuk membuka pintu.
 • Gelongsor. Mereka membuka seperti dalam petak, bergerak pada roda di atas gunung di sepanjang dinding. Model yang selesa, terutamanya jika anda mahu menjimatkan ruang.
 • Lipat. Dua jenis lipatan, buku dan akordion. Mereka berbeza dalam bilangan, saiz bahagian.
 • Berpusing. Ini selaras dengan mekanisme yang membolehkan untuk membuka dari mana-mana pihak.

Lipat pintu - selesa dan praktikal

Lipat pintu - selesa dan praktikal

Oleh reka bentuk:

 • Daun tunggal. Model standard mempunyai kanvas tunggal, salah satu jenis yang paling biasa.
 • Bivalves. Ia terdiri daripada dua bahagian yang sama terlibat, direka untuk bukaan besar.
 • Satu setengah. Keistimewaan reka bentuk ini adalah bahawa satu bahagian terlibat, yang kedua lebih kecil daripada lebar pertama, tidak terbuka. Digunakan apabila perlu untuk meningkatkan laluan.
 • Lipat pintu kelihatan hebat, terbuka dalam bentuk akordion. Selalunya dihasilkan dengan memasukkan kaca. Keluar keluar dengan pintu yang besar. Apabila membeli, beri perhatian kepada mekanisme lipatan. Ia mesti diam.

Model tunggal adalah salah satu yang popular

Model tunggal adalah salah satu yang popular

Mereka dibahagikan kepada jenis berikut:

 • Perisai Ini adalah ketika pintu mempunyai struktur padat kanvas.
 • Paneled. Model gabungan terdiri daripada bingkai, salib. Dan ruang itu dipenuhi dengan kaca, lembaran MDF.

Pelbagai pintu membolehkan anda mencari pilihan untuk mana-mana bilik dari bilik kecil ke ruang tamu yang luas.

Model perisai untuk reka bentuk anda

Model perisai untuk reka bentuk anda

kembali ke menu ↑

Dekorasi daun pintu

Jika pembukaan putih nampaknya terlalu membosankan dan tidak menarik, anda sentiasa boleh menambah, menghiasi, menjadikannya lebih cerah.

Kaedah berikut digunakan:

 • Gunakan kesan penuaan, scuffed.
 • Buatlah warna yang dilukis tangan dan pintu biasa akan menjadi asal, unik.
 • Menggunakan percetakan foto.
 • Tukar hiasan dengan kertas hias gambar atau filem pelekat sendiri. Pilihan lain ialah membeli pelekat vinil di kedai.
 • Sisipan kaca atau cermin juga mempelbagaikan reka bentuk struktur pintu.

Daun pintu ternyata diubah oleh kelengkapan, dan pilihan reka bentuk sedemikian besar.

Kami menghiasi kaca dengan lukisan

Kami menghiasi kaca dengan lukisan

kembali ke menu ↑

Pintu masuk

Dahulu, model pintu putih dipersonifikasikan oleh institusi awam, hari ini pintu masuk yang indah dan indah ke bangunan kediaman. Ia dapat dilihat di kotej bergaya, serta di rumah-rumah swasta yang kemas, dalam versi pertama dan kedua ia kelihatan meriah dan menyenangkan secara estetika.

kembali ke menu ↑

Kelebihan dan kekurangan

Pintu putih selalu kelihatan elegan, di mana-mana dinding, dengan warna yang berbeza.

Kelebihan:

 • Penampilan menarik dengan apa-apa kelengkapan.
 • Pemilihan model yang besar.
 • Secara visual berkembang, memanjangkan dinding.
 • Menonjolkan ciri-ciri gaya dan seni bina bangunan.

Pintu masuk putih sentiasa kelihatan kaya dan cantik

Pintu masuk putih sentiasa kelihatan kaya dan cantik

Cons:

 • pintu ringan dengan cepat mencampakkan, kotoran kotor, habuk sangat ketara pada latar cahaya;
 • memerlukan penjagaan yang kerap;
 • Ia semestinya berada di bawah visor, yang akan melindungi dari cuaca, hujan dan salji.

Tetapi semua ini hanya sedikit berbanding dengan keindahan yang diberikannya.

kembali ke menu ↑

Gabungan dengan pedalaman

Sangat penting untuk dipertimbangkan ketika memilih model, reka bentuk dan gaya rumah, senibina. Kemudian pintu akan harmoni sesuai ke dalam dinding bangunan. Panel pintu putih dengan dinding cahaya kelihatan canggih. Kepada rumah-rumah dalam gaya Provence atau negara pintu indah yang direka dengan memasukkan kaca atau cermin. Lihat model yang cantik dengan tingkap besar.

Model dengan panel kaca besar adalah pilihan yang baik untuk visualisasi.

Model dengan panel kaca besar adalah pilihan yang baik untuk visualisasi.

Rumah di mana lorong kecil dan gelap menggunakan bukaan dengan sumber cahaya tambahan. Pilihan ini secara visual akan memperluaskan bilik.

kembali ke menu ↑

Bahan

Kebanyakan pintu masuk pintu terbuat dari logam. Kemasan hiasan putih dilakukan dalam pilihan seperti:

 • hanya di luar;
 • di dalam;
 • di kedua-dua belah pihak.

Pintu boleh putih di satu sisi sahaja.

Pintu boleh putih di satu sisi sahaja.

Kozhvinil

Salah satu bahan murah yang digunakan dari luar panel pintu. Getah busa diletakkan di antara kulit dan pembinaan sebagai penebat bunyi dan haba. Bahan ini tahan kelembapan, tidak sukar untuk dibersihkan.

Tetapi jangan gunakan untuk hiasan dalaman. Ia akan kelihatan terlalu mudah.

Laminate flooring

Bahan ini hanya digunakan untuk penyaduran dalaman. Ia tidak tahan terhadap kelembapan, tetapi mempunyai daya tahan terhadap kerosakan mekanikal.

Papan MDF berlamina

Ia adalah bahan yang mahal, tahan lama, digunakan untuk hiasan dalaman dan luaran, tahan kelembapan, tetapi perhatikan bahawa ia bukan kalis air. Memerlukan rawatan yang berhati-hati. Tahan lama dan tahan kerosakan mekanikal, tetapi masih tidak bertolak ansur dengan bahan pencuci yang agresif.

Thermofilm

Bahan ini mempunyai daya tahan yang baik terhadap pengaruh alam sekitar, dan pelbagai jenis kerosakan. Sering digunakan untuk bangunan awam. Filem itu terpaku di kedua-dua belah pihak.

Plastik logam

Pintu plastik digunakan untuk rumah industri dan swasta. Mereka mempunyai ketahanan yang luar biasa terhadap perubahan suhu, tahan kelembapan. Serambi Hermetik tidak dibiarkan melalui draf.

Tahan perubahan suhu

Tahan perubahan suhu

kembali ke menu ↑

Hitam dan putih

Sebaliknya dua warna yang bertentangan menjadikan bilik itu terang dan tidak biasa. Garis lancar mewujudkan suasana ketenteraman dan ketenteraan. Jenis-jenis semacam itu dipilih oleh individu-individu kreatif, serta orang-orang muda.

Pertimbangkan beberapa pilihan:

 • pekak;
 • dengan kaca;

Model dua-nada yang hebat untuk bilik tidur, pintu putih dengan kaca matte hitam akan kelihatan mewah. Cantik melihat model dengan sisipan kaca separa, dengan dua jalur kaca paralel warna hitam.
Pintu dua warna harmoni sesuai dengan pedalaman.

Pintu dua warna harmoni sesuai dengan pedalaman.

Sesuai untuk gaya minimalis yang menekankan kesederhanaan dan kefungsian. Penggunaan nada hitam, putih dan kelabu menggariskan ketajaman dan ketenteraman.

In ruang tamu model gelongsor kelihatan baik, di mana kaca hitam menduduki sebahagian besar reka bentuk, dihiasi dengan lukisan putih. Pilihan yang indah apabila dalam keadaan tertutup adalah satu.

Pilihan dalam bentuk papan catur di dataran hitam dan putih sesuai untuk bilik yang luas. Kombinasi bahan berkilat dan matte kelihatan asal. Tetapi reka bentuk ini harus digunakan dengan teliti. Sekiranya ruangan itu ternyata terlalu terang, dan berada di dalamnya akan menjadi sukar untuk masa yang lama. Sesuai untuk bilik-bilik yang terang dan besar dengan hiasan dan corak yang berbeza.
Cerah dan asli, semua selaras

Cerah dan asli, semua selaras

Untuk dapur, apertur dengan asas putih dan sisipan hitam hebat, jalur akan kelihatan baik. Versi asal adalah apabila struktur pintu berwarna putih di satu pihak, hitam di sisi yang lain, dan warna gelap berada di bahagian dalam bilik. Ia praktikal dan luar biasa.

Model berkilat adalah trend baru, agak popular.Mudah digabungkan dengan mana-mana bahagian dalam, sentiasa kelihatan perayaan dan elegan, membolehkan anda menghapuskan kebarangkalian dan membuat bilik kecil lebih luas. Penyelesaian yang berjaya untuk bangunan kediaman, serta pejabat, kotej.

Kelebihan:

 • salutan mesra alam, tidak memancarkan bahan yang berbahaya;
 • pilihan luas, kelas ekonomi dan kemewahan;
 • tidak sukar untuk meninggalkan, secara berkala untuk mengelap dari habuk, tempat mudah dicuci;
 • harga yang berpatutan;
 • model sejagat yang sesuai dengan penutup lantai, digabungkan dengan pelbagai hiasan dinding dan siling;
 • perlindungan terhadap kulat;
 • hayat perkhidmatan yang panjang;
 • pintu berkilat tahan kerosakan mekanikal dan pudar.

Gloss sentiasa menarik mata orang lain

Gloss sentiasa menarik mata orang lain

Terutama pilihan ini hebat jika terdapat haiwan kesayangan di rumah, mereka dengan segala usaha mereka tidak akan dapat menggaru pintu. Kerosakan yang lebih besar boleh dibaiki dengan mudah.

Aperture tersebut adalah kelembapan tahan dan mudah bertolak ansur tetesan suhu. Oleh itu, mereka boleh ditempatkan di bilik dengan persekitaran yang agresif, seperti dapur, bilik mandi.

Model dengan kaca yang indah atau sisipan cermin, corak timbul boleh menjadi hiasan bilik, limpah yang menarik menarik mata.

Sesuai untuk mana-mana bahagian dalam, dengan mudah digabungkan dengan langsir, seprei, bantal.

Kami menambah bentuk klasik dengan memasukkan cermin.

Kami menambah bentuk klasik dengan memasukkan cermin.

Beri perhatian kepada keburukan:

Model sedemikian memerlukan penjagaan yang berterusan. Di pintu-pintu cahaya, terutamanya berhampiran istana dan mengendalikan, ada tempat yang kelihatan. Tempat-tempat ini sepatutnya dibersihkan dengan kain lembap, menggunakan detergen. Sarung jari boleh dipaparkan pada gloss.

Tetapi ini hanya satu kelemahan, yang mudah untuk diperbaiki.

kembali ke menu ↑

Varieti model

Dalam pembuatan bukaan berkilat, bahan-bahan tertentu digunakan, ditutup dengan plastik atau lamina, lapisan enamel atau varnis digunakan di atas.

Terdapat banyak model untuk pilihan anda.

Terdapat banyak model untuk pilihan anda.

Terdapat model sedemikian:

 • Berlaminasi. Lapisan teratas dilindungi laminate flooring.
 • Kayu. Bingkai kayu mempunyai hayat perkhidmatan yang panjang, untuk jangka masa yang panjang kelihatan baik.
 • MDF. Model bingkai murah, permukaan lembaran MDF ditutup dengan dua lapisan varnis.
 • Veneer Spesies sedemikian sangat memerlukan. Bingkai ditutup dengan venir, di atasnya gloss digunakan.
 • Pintu coupe. Reka bentuk sedemikian sangat selesa, berfungsi, sesuai untuk mana-mana bilik. Dan akan menjadi tambahan yang indah kepada pedalaman moden.

Anda boleh memilih mana-mana model.

Pintu petak berfungsi untuk mana-mana bilik

Pintu petak berfungsi untuk mana-mana bilik

kembali ke menu ↑

Penyelesaian reka bentuk

Gloss putih dengan sempurna digabungkan dengan lantai gelap, serta dengan bingkai tingkap gelap dan perabot. Dalam kes sedemikian, plinth putih digunakan. Pintu petak dan juga model bilik kecil biasa akan didekati.

Pembukaan berkilat sesuai dengan baik ke dinding biasa. Lihatlah cantik hitam dan putih

kembali ke menu ↑

Dengan lamina putih

Kelebihan lantai dan pintu yang ringan:

 • Dengan reka bentuk ini, pencahayaan dalam bilik bertambah, terutama sesuai untuk pangsapuri kecil. Di dalam bilik-bilik tersebut nampaknya ini adalah tempat di mana terdapat banyak udara segar.
 • Bilik sedemikian nampak lebih luas. Jika lantai lebih terang daripada dinding, bilik akan menjadi lebih tinggi secara visual. Pembukaan terang dan lantai menekankan kemudahan persekitaran.

Keserasian pintu dan lamina

Keserasian pintu dan lamina

Satu kombinasi pintu putih dan laminasi putih yang cantik. Apabila memilih reka bentuk seperti itu, anda perlu mempertimbangkan bahawa warna sedemikian berlaku dengan nada yang berbeza, hangat dan sejuk. Jika struktur pintu mempunyai naungan sejuk, lantai harus sama warna, dan sebaliknya. Di dalam bilik-bilik di mana bingkai tingkap dengan daun pintu sejuk dan lantai harus nada yang sama.

kembali ke menu ↑

Petua berguna

Apabila menggunakan beberapa warna, anda boleh menekankan kelebihan putih, dan menambah sedikit warna cerah ke pedalaman.:

 • Di dalam bilik dengan lantai putih anda boleh melihat perabot yang indah dengan hijau warna. Bilik sedemikian akan sentiasa kelihatan segar, selesa. Pilihan ini digunakan di bilik rehat.
 • Perabot dengan warna ungu membawa sentuhan kemewahan, kemewahan. Gabungan lantai dan pintu putih dengan warna ini sangat popular.
 • Untuk ruang tamu, kanak-kanak, dapur akan sesuai dengan perabot merah, mengisi bilik dengan tenaga dan keyakinan.
 • Di dalam bilik kecil, ia akan kelihatan biru dan biru biru perabot. Kombinasi warna putih dan biru memberikan rasa kesegaran dan ringan.
 • Bilik-bilik dengan pemandangan ceria dan cerah kuning perabot.

Cair putih dengan warna-warna cerah

Cair putih dengan warna-warna cerah

Ia juga kelihatan hebat apabila lantai, pintu, bingkai tingkap dan perabot berwarna putih, dan dinding berwarna hijau, ungu, dan biru.

Gabungan sempurna reka bentuk pintu lama dengan lamina dalam warna oak putih, birch. Agar tidak mengganggu kejelasan geometri, anda boleh menekankannya dengan papan papan yang lebih gelap dengan dua atau lebih nada. Sebaliknya tidak membenarkan lantai untuk bergabung menjadi satu dinding.
kembali ke menu ↑

Dewan masuk

Dewan itu harus cantik dan selesa, kerana ia adalah orang yang memberikan kesan pertama rumah itu. Adalah wajar bahawa ini adalah bilik yang terang, dan bukan koridor gelap dan sempit. Dengan bantuan bukaan putih, dan warna-warna terang dalam reka bentuk bilik, anda boleh mengembangkannya secara visual.

Biasanya dewan pintu masuk tidak mempunyai tingkap, jadi ia memerlukan pencahayaan yang baik, dinding ringan dan pintu akan menjadi penyelesaian reka bentuk yang baik.
Dewan masuk putih dalam gaya eko

Dewan masuk putih dalam gaya eko

Ramai yang takut dengan pilihan ini kerana tidak praktikal putih, terutamanya di kawasan pintu masuk, tetapi ini mudah untuk diperbaiki. Anda boleh menempel di dinding dengan kertas dinding vinil yang boleh dibasuh, mengelap kotoran dengan mudah. Sebarang perabot juga memerlukan penjagaan yang berhati-hati.

Untuk sebuah lorong kecil diperlukan minimalisme dalam perabot. Penyelesaian yang baik permukaan berkilat.

Pembukaan putih digunakan dalam banyak gaya, gaya Skandinavia moden akan memberikan rasa pening. Warna-warna indah kayu semula jadi akan sesuai, mereka akan menyerlahkan keputihan dinding dan pintu.

Jika anda ingin mencairkan keadaan dengan beberapa warna terang, anda boleh meletakkan tikar dengan perhiasan bunga di pintu masuk, anda boleh menggantung gambar dengan bingkai berwarna di dinding.
Kami mencairkan pedalaman dengan gambar di dinding

Kami mencairkan pedalaman dengan gambar di dinding

Apakah pintu putih tidak sepadan?

Terdapat beberapa perkara di mana reka bentuk pintu warna ini tidak relevan:

 • Apabila dinding adalah gading, digabungkan dengan putih, mereka akan kelihatan suram, seolah-olah tidak dibasuh.
 • Kombinasi malang dengan lantai berwarna kuning terang atau gelap.
 • Jika dinding dihiasi dengan bunga atau bunga, bukaan terang akan memberi perasaan rumah negara, dan kehilangan rahmat mereka.
 • Ralat memasang reka bentuk pintu warna ini, jika pedalaman tidak putih.

Berpikir melalui reka bentuk bilik, ia patut mempertimbangkan tips ini supaya kemudian anda tidak perlu melakukan pembaikan lagi.

Kertas dinding terang untuk reka bentuk yang menyeronokkan.

Kertas dinding terang untuk reka bentuk yang menyeronokkan.

kembali ke menu ↑

Pintu putih yang luar biasa

Reka bentuk pintu boleh bukan sahaja aksen di pedalaman, tetapi boleh menjadi tidak kelihatan. Sekiranya anda ingin pembukaan tersembunyi, anda boleh memilih model yang tidak standard, yang dihiasi secara seni di bawah panel dinding.

Terdapat satu lagi pilihan, pintu yang tidak dapat dilihat dari kilang L'Invisible Porte, dan mereka hampir tidak kelihatan di dinding. Pilihan ini sesuai apabila dinding dihiasi dengan lukisan. Anda boleh menghiasi pembukaan, ia akan bergabung dengan kertas dinding. Ketahuilah bahawa mengendalikan struktur sedemikian tidak boleh dilihat.
Pintu tak kelihatan. Adakah anda melihatnya?

Pintu tak kelihatan. Adakah anda melihatnya?

Untuk meletakkannya sedikit, bukaan luar biasa untuk lorong dalam bentuk slaid lumbung. Reka bentuk pintu gelongsor dengan klip kelihatan menarik, dan sangat popular dalam reka bentuk moden.

kembali ke menu ↑

Penjagaan

Secara umum, tanda kotor kekal di kawasan pegangan, terutama di rumah dengan anak-anak. Terdapat banyak cara yang sah untuk membersihkan daun pintu. Salah satunya ialah penyelesaian mudah yang terdiri daripada sabun cair yang dibubarkan di dalam air. Atau gunakan detergen sejagat. Hari ini kita akan menganalisis cara yang dilupakan lama seperti kejadian:

 • 1 l. air;
 • 1 sudu besar. l soda;
 • 1 sudu besar. l serbuk basuh;
 • 3 sudu besar. l cuka.

Universal, tetapi sukar untuk dijaga.

Universal, tetapi sukar untuk dijaga.

Kami mengambil lembangan saiz sederhana dan tuangkan bahan ke dalamnya.Betulkan campuran dengan satu sudu. Kami menggunakan kain microfiber. Masukkan larutan, rendam dengan baik, peras. Berhati-hati dengan tiga tempat kotor. Untuk kesan yang sangat sukar, anda boleh mengambil span melamin.

Jangan lupa memberi perhatian khusus kepada aksesori, yang mengumpul banyak habuk.

Pintu yang dipilih - pilihan adalah milik anda. Tetapi pastinya mereka akan harmoni sesuai ke pedalaman anda.

Pintu putih

Memilih untuk pedalaman

8.5 Skor Jumlah
Pintu putih - dalaman yang kaya dan kaya

Sebelum mula membaiki, pertimbangkan semua butiran, warna. Jangan takut menggunakan pintu putih dalam reka bentuk dalaman. Mereka akan menghiasi rumah anda, menjadikannya cantik dan selesa. Tetapi untuk memastikan bahawa sebagai hasil daripada pembaikan, segala-galanya akan digabungkan dengan baik dan harmoni, hubungi seorang pereka profesional dan anda akan dapat membuat satu projek bersama-sama. Hasilnya pasti akan memuaskan anda dan keluarga anda. Setelah meninjau maklumat, sila tinggalkan komen anda dengan hujah dalam komen. Mereka akan berguna kepada pembaca lain. Pendapat anda sangat penting kepada kami. Terima kasih kerana penyertaan anda. Kami menghargai setiap ulasan anda dan masa anda.

Relevan maklumat
8
Ketersediaan permohonan
7.5
Pendedahan topik
9.5
Kebolehpercayaan maklumat
9
Kebaikan
 • Pembukaan sedemikian meluaskan ruang bilik kecil.
 • Jika anda perlu menukar perabot atau membuat pembaikan, mereka akan memadankan sebarang warna dan teduh alam sekitar.
 • Pada latar belakang cahaya yang monokromatik, pintu dengan warna semacam itu tidak dibezakan dan dinding kelihatan lebih panjang, dan siling rendah kelihatan lebih tinggi.
 • Pada asasnya, tingkap plastik putih dipasang di dalam bilik, yang juga digabungkan dengan apertur warna yang sama.
 • Sesuai untuk sebarang bilik.
Cons
 • Oleh kerana pencemaran yang cepat daun pintu perlu dibasuh dengan kerap.
 • Kos
Tambah ulasan anda

Kami akan gembira dan pendapat anda

Tinggalkan jawapan

Penilaian keseluruhan anda

ms2.decorexpro.com - Jurnal harian Reka bentuk, Senibina, Reka Bentuk Dalaman

Bilik-bilik

Halaman dan taman

Reka bentuk