Incredible Bay Windows di Dapur - Seni Reka Bentuk (115+ Gambar-gambar di Interiors)

Reka bentuk dapur dengan tingkap bayinya sesuai dengan konsep gaya untuk menjadikan rumah anda harmoni dengan alam semula jadi. Mulakan kenalan anda dengan tingkap bay dengan artikel kami. Semua maklumat yang berkaitan dari galeri foto dalam artikel kami di bawah ini.

Kandungan artikel ini:

Kaedah penggunaan

Tingkap Bay adalah ruang tingkap yang menonjol ke hadapan dari dinding utama rumah dan membentuk teluk di dalam ruang susun atur persegi atau poligon.. Jendela seperti biasanya terdapat di bangunan lama, ia juga digunakan di rumah-rumah moden. Terdapat pelbagai cara untuk menggunakan ruang ini. Anda hanya boleh membiarkan mereka kosong untuk meningkatkan ruang hidup atau membuat ruang ini tempat kerja yang selesa, sudut yang nyaman atau sesuatu yang lain.

Tingkap Bay adalah ruang tingkap yang menonjol ke hadapan.

Tingkap Bay adalah ruang tingkap yang menonjol ke hadapan.

Rahsia ruang terbuka dan udara sering bermula dengan lebihan cahaya semulajadi. Di dapur, tingkap teluk melakukan peranan berganda, sambil menambah pencahayaan serta unsur seni bina yang menarik ke bilik. Zon selesa boleh digunakan untuk pelbagai tujuan: dari sarapan ke tempat duduk tingkap.

Tingkap Bay adalah peluang yang baik untuk memasang ceruk di ruang dalaman, yang boleh menjadi kosong jika anda tidak membuat keputusan untuk berbuat lebih banyak. Pereka dalaman mampu memaksimumkan utiliti poket yang menakjubkan ini, tetapi kami ingin anda mempunyai sedikit inspirasi di tangan, itulah sebabnya kami akan menunjukkan kepada anda idea-idea yang sangat berguna.

Tingkap ini biasanya terdapat di bangunan lama.

Tingkap ini biasanya terdapat di bangunan lama.

Jika anda memerlukan lebih banyak ruang penyimpanan, tempat duduk tambahan, atau hanya beberapa potensi praktikal, kami mempunyai penyelesaian untuk anda, di sini, jadi datang dan lihat!

Ia akan menjadi menarik untuk anda:ULASAN: Reka bentuk Dapur dengan Balkoni (100+ Foto): Kami adalah untuk penyatuan ruang !!!

kembali ke menu ↑

Jenis tingkap bay untuk dapur

Walaupun tingkap bay dibuat dalam beberapa gaya, mereka semua mempunyai satu perkara yang sama: mereka menonjol di luar dinding luar rumah. Tingkap yang diketuai menghiasi bilik dengan banyak cahaya semulajadi dan memberikan butiran seni bina menarik.Spesies ini menawarkan beberapa kelebihan di dapur di luar daya tarikan estetik mereka, termasuk ruang tambahan, tempat duduk tambahan dan kawasan yang selesa untuk tumbuh-tumbuhan dapur.

Peluang besar untuk memasang niche dalam ruang dalaman

Peluang besar untuk memasang niche dalam ruang dalaman

kembali ke menu ↑

Tradisional

Tingkap bay benar terdiri daripada tiga panel tetingkap bersebelahan yang menonjol dari dinding. Tingkap sisi berada pada sudut, dan paralel tengah ke dinding. Tetingkap tengah biasanya tetap. Setiap sisi dibekalkan sebagai ikat pinggang atau dalam gaya berganda. Kawasan tingkap yang terpencil di tingkap bay biasanya digunakan sebagai tempat duduk. Penempatan dapur daripada jadual di sebelah tingkap bay membolehkan anda menggunakan tempat duduk terbina di satu sisi.

kembali ke menu ↑

Tingkap Bay

Niche mempunyai tingkap sisi kecil pada sudut 90 darjah ke tengah, sebenarnya membentuk segi empat. Dalam niche boleh ada satu di tengah atau beberapa tingkap tengah. Mereka boleh lebih mendalam daripada tingkap bay tradisional. Pedalaman sering digunakan sebagai bangku terbina dalam untuk tempat duduk atau penyimpanan.

Tingkap ini mengisi dapur dengan cahaya.

Tingkap ini mengisi dapur dengan cahaya.

kembali ke menu ↑

Separuh bulatan

Tingkap bay jenis ini membentuk lengkung lembut dan bukannya sudut tajam, setiap tingkap menjadi sama. Ia biasanya dipanggil 4-ray atau 5-ray, bergantung kepada kuantiti. Seperti tingkap bay tradisional, tingkap tengahnya tetap, manakala tingkap sisi masih mempunyai kemungkinan membuka dan menutup. Mereka juga mempunyai tempat duduk. Tingkap bay separuh bulatan biasanya ditemui di rumah gaya tradisional, dan relung lebih biasa di rumah moden.

kembali ke menu ↑

Tingkap taman

Tingkap-tingkap taman biasanya terletak di belakang sink dapur. Tingkap bay ini jauh lebih kecil daripada tiga jenis lain. Daripada kerusi dalaman, tetingkap taman taman biasanya mempunyai purata rak. Tumbuhan kecil seperti herba segar boleh diletakkan di tebing rendah dan di atas rak. Bahagian atas jendela taman ditutupi dengan kaca, memberikan cahaya tambahan untuk tanaman. Seperti semua jenis, tingkap sisi biasanya terbuka dan ditutup.

Dalam hijau dan putih

Dalam hijau dan putih

Ia akan menjadi menarik untuk anda:ULASAN: Reka bentuk dapur bersaiz kecil di Khrushchev: 190 + Gambar susun atur yang nyata dan praktikal

kembali ke menu ↑

Kelebihan dan kelemahan tingkap bay

Tingkap Bay - salah satu pemasangan tingkap yang paling mahal untuk dapur. Walaupun ini tidak sepatutnya merugikan, kerana setiap dapur memerlukan tingkap, ia boleh menjadi penting bagi mereka yang merombak atau membina dapur baru.

Peningkatan kos pemasangan sebahagian besarnya disebabkan oleh saiz dan keperluan reka bentuk keseluruhan mereka untuk memberikan tahap dan sokongan yang betul..

Dalam gaya klasik

Dalam gaya klasik

Lembaga
Pastikan kontraktor anda memahami anggaran, dan juga mengetahui batasan pembaikan ke rumah anda dan sama ada pembinaan menyokong jenis ini.

Mereka menyediakan pandangan panorama, membolehkan anda menggunakan cahaya luaran, dan juga untuk memperuntukkan lebih banyak ruang dalam rakaman. Berikut adalah beberapa kebaikan dan keburukan dari sudut pandang pakar dalam bidang memasang tingkap bay.

kembali ke menu ↑

Faedah Menambah nilai

Tingkap Bay menambah keanggunan rumah itu. Sama ada mereka mempunyai rupa klasik, atau menyokong ciri-ciri moden, tingkap teluk adalah peningkatan nilai yang terjamin. Tingkap Bay juga akan menambah beberapa meter persegi tambahan kepada saiz keseluruhan rumah, yang juga akan menaikkan harga.

Tambah keanggunan ke rumah

Tambah keanggunan ke rumah

kembali ke menu ↑

Menambah ruang ke dapur

Oleh kerana tingkap teluk adalah jenis tingkap yang menonjol, mereka sering menambah sehingga satu meter ke ruang yang ada.

Asas tingkap boleh digunakan sebagai ruang tambahan untuk perkakas dapur, herba yang tumbuh atau hiasan rumah yang lebih bergaya.

Mereka cenderung lebih luas daripada tetingkap standard, dan memberikan kedalaman dan lebar yang lebih besar untuk ruang dapur.

Sediakan pandangan panorama

Sediakan pandangan panorama

Ia akan menjadi menarik untuk anda: ULASAN: Reka bentuk Dapur: 130+ Foto - 2017 baru untuk setiap rasa

kembali ke menu ↑

Peningkatan cahaya semula jadi / pengudaraan

Saiz tingkap bay tidak hanya meningkatkan ruang secara visual, tetapi juga memberikan cahaya semula jadi di dalam bilik. Tingkap-tingkap ini juga mempunyai ruang bawah tanah yang dibiarkan di udara segar. Dengan menghilangkan toleransi angin langsung, mereka secara serentak membolehkan udara melepasi dengan bebas.

kembali ke menu ↑

Pandangan panorama

Pemilik rumah yang mempunyai dapur yang mempunyai akses ke landskap hutan atau pantai boleh mendapat manfaat daripada jenis tingkap ini. Mereka menambah bingkai sempurna untuk berehat dan membuat sebahagian besar dapur.

Benarkan penggunaan lampu luaran

Benarkan penggunaan lampu luaran

kembali ke menu ↑

Kelemahan. Ciri reka bentuk

Apabila memasang tetingkap bay memerlukan ketepatan. Reka bentuk mesti dikekalkan sepanjang pemasangan. Sokongan keluli hendaklah digunakan walaupun semasa pengukuran. Bearing kompartmen harus disokong sepenuhnya di dalam dan di bawah struktur.

Rumah sering cacat dan merosot apabila mereka berumur, dan jika tingkap tidak dipasang dengan betul, ia boleh menyebabkan kemusnahan tingkap.

Secara visual meningkatkan ruang

Secara visual meningkatkan ruang

kembali ke menu ↑

Anda tidak boleh melakukannya sendiri

Sesetengah projek pemasangan tingkap boleh dijalankan secara bebas atau dengan sokongan kontraktor minimum. Tingkap bayu lebih rumit kerana mereka memerlukan pengukuran yang tepat dan penggunaan profesional rasuk sokongan dan struktur sokongan. Kalau pun salah perhitungan yang paling kecil dibuat, ia menjamin malapetaka dan perbelanjaan tambahan dari saku anda untuk membetulkan masalah.

kembali ke menu ↑

Cahaya semulajadi yang berlebihan

Walaupun anda mungkin baru membaca kelebihan fakta bahawa tingkap bay memberikan cahaya semula jadi yang indah, beberapa masalah juga mungkin timbul di sini.

Izinkan mengagumi pandangan itu

Izinkan mengagumi pandangan itu

Sekiranya tetingkap dipasang dengan jenis penapis yang salah pada kaca, ia boleh menjejaskan kehadiran radiasi matahari di rumah anda.

Ini boleh membawa kepada fakta bahawa suhu dalaman dapur akan berubah, yang akan memuatkan sistem perpecahan anda lebih daripada yang diperlukan pada bulan-bulan musim panas. Faktor yang sama akan menyumbang kepada penyingkiran haba pada musim sejuk. Walaupun kaca jenis kaca lebih mahal, ia akan menunjukkan simpanan dalam bil utiliti.

Cantik, dapur cerah

Cantik, dapur cerah

Ia akan menjadi menarik untuk anda:ULASAN: Interior dapur digabungkan dengan ruang tamu (180+ Foto): Rekaan helah dan rahsia penempatan

kembali ke menu ↑

Kesukaran dengan hiasan

Walaupun tingkap bay menawarkan lebih banyak ruang untuk membuat gaya anda sendiri di kawasan dapur, kadang-kadang sukar untuk memilih hiasan yang betul.

Bergantung kepada bentuk keseluruhan tingkap dan bumbungnya, ia boleh menjadi sukar untuk menambah langsir atau untuk memastikan privasi dengan cara lain. Mungkin untuk ini anda juga memerlukan perkhidmatan penghias profesional.
Kawasan makan putih

Kawasan makan putih

kembali ke menu ↑

Idea untuk tingkap bay di dapur

Windows dengan tingkap bay, sebagai ciri seni bina, sering diminati dengan kemungkinan hiasan. Saiz dan bentuk yang luas menjadikan mereka kanvas kosong untuk pelbagai aksen reka bentuk. Mereka sangat penting untuk hiasan bilik dapur. tenggelamkerana ia terletak di mana anda menghabiskan banyak masa. Mereka agak mudah untuk menggunakan aksesori untuk mencapai pesona dan watak visual.. Oleh itu, lihat senarai di bawah dan tentukan idea-idea mana yang sesuai dengan rumah anda.

kembali ke menu ↑

Tumbuhan dan herba hidup

Gunakan banyak cahaya semulajadi dan gunakan ambang tingkap bay untuk membesar dan memaparkan semua jenis tanaman periuk.

Dapur yang luas untuk rumah negara

Dapur yang luas untuk rumah negara

Lembaga
Pilih tumbuh-tumbuhan dengan ketinggian yang berbeza untuk memberikan minat dan visual kepada kumpulan yang sesuai dengan tahap cahaya matahari yang mereka terima setiap hari untuk pertumbuhan optimum.

Harmonisasi koleksi anda dengan meletakkannya dalam periuk yang berwarna-warni, yang penuh dengan gaya hiasan dan skema warna dapur..

Bingkai tingkap dalam warna rotan tenunan ringan untuk memberikan rupa yang lebih semula jadi. Isi kawasan dengan tumbuh-tumbuhan dengan menambah periuk dapur herba wangi yang besar ke pusat komposisi untuk menghiasi taman bunga dengan gaya praktikal.

Lembaga
Dengan meletakkan herba di windowsill dapur, anda boleh mengumpul herba segar untuk memasak tanpa meninggalkan dapur.

Ia akan menjadi menarik untuk anda:ULASAN: Reka bentuk dapur dengan bar (220+ Foto) - Keupayaan untuk membuat pedalaman yang indah dan moden

kembali ke menu ↑

Bank farmaseutikal

Buat kabinet paparan boleh tanggal di petak dapur menggunakan tin farmasi yang telus. Pilih saiz, bentuk, dan ketinggian yang berbeza untuk meningkatkan minat dalam komposisi. Tukar kandungan bergantung pada musim. Pada musim gugur, isi tin dengan raffia, daun kering dan labu mini buatan.

Tingkap ini sukar untuk memilih aksesori

Tingkap ini sukar untuk memilih aksesori

Letakkan buah buatan tiruan dan holly hijau kering dalam balang pada musim sejuk, membungkusnya dalam reben perayaan.. Tin spring boleh beraksen dengan sarang mini tiruan dan telur resin.

Lembaga
Tin tulen dengan bunga kering atau buatan buatan pada musim panas. Tambah tirai roman dalam warna semula jadi ke bahagian atas tingkap untuk membuat latar belakang untuk warna dan tema yang berbeza.
kembali ke menu ↑

Lilin yang elegan

Mempercantik dapur putih yang elegan dengan koleksi lilin putih dan krim di tingkap bay di belakang sink.

Lembaga
Gunakan candlesticks putih dalam gaya dan saiz yang berbeza. Warna putih akan menyatukan gaya yang berbeza untuk rupa mewah.
Memberi keanggunan

Memberi keanggunan

Di bahagian atas, letakkan candlestick dengan lilin elektrik yang dijalankan pada pemasa. Kemudahan dan keselamatan, yang menyediakan lilin yang dinaiktaraf pada bateri, terutama sesuai untuk kawasan dapur. Mereka juga boleh menambah cahaya malam yang lembut ke dapur, walaupun anda tidak berada di dalam bilik. Tambah belon kertas dari Ikea ke bahagian atas untuk kelihatan lembut dan lapang. Tambah beberapa batu kaca hiasan ke beberapa candlesticks untuk kepentingan tambahan.

kembali ke menu ↑

Tetingkap kosong

Jika anda suka idea lakaran kosong, menghiasi kaca sambil mengekalkan privasi anda dengan filem tingkap. Filem tingkap datang dalam pelbagai warna, gaya dan corak. Sebagai contoh, gunakan filem untuk tingkap merah dengan garis berpintal atau filem tingkap yang menyerupai kaca berwarna atau ukiran. Anda tidak memerlukan kemahiran khas untuk memasang filem tingkap. Ukur tingkap, potong filem tingkap dan "masukkan" ke dalam tingkap bay.

Tempat duduk tingkap yang padat

Tempat duduk tingkap yang padat

Ia akan menjadi menarik untuk anda:ULASAN: Merancang Dapur di Rumah Swasta: 175+ Foto Varieti gaya, warna dan keselesaan

kembali ke menu ↑

Tingkap Bay sebagai tempat duduk

Tingkap Bay mempunyai banyak tayangan tingkap dan keluar dari dinding - dalam kebanyakan kes ini menyediakan ruang tempat duduk - idea yang popular dalam hiasan moden. Mereka telah berada dalam dunia reka bentuk untuk masa yang lama, tetapi pereka masih berusaha untuk membuat rumah yang lebih unik, inspirasi dengan bantuan mereka.

Tempat duduk yang betul termasuk beberapa faktor:

 • tempat permohonan;
 • gaya yang betul;
 • kombinasi warna.

Gaya Perancis

Gaya Perancis

Tempat duduk di tingkap dapur adalah penambahan yang nyaman dan mewah yang dapat mewujudkan dapur impian anda, di mana kawan-kawan dan keluarga selesa ditampung. Dan walaupun pada hari yang lebih tenang, anda mempunyai sudut yang menarik dan terpencil untuk membaca dan bersantai, yang juga akan menjadi sebahagian daripada gaya hidup terbuka. Pendekatan pintar, praktikal dan cantik, lihat idea ini untuk duduk di dapur.

kembali ke menu ↑

Kerusi kecil dan bergaya

Ya, tempat yang kukuh untuk duduk di tingkap, yang membolehkan anda mengantuk dengan tidur tengah hari adalah mengagumkan, tetapi tidak semua kita mempunyai ruang yang cukup di dapur untuk menjimatkan penambahan yang mewah.Bagi mereka yang menyimpan bukan sahaja ruang, tetapi juga sumber, ini adalah penyelesaian yang sesuai untuk tetingkap kecil dengan peti simpanan terbina dalam.

Ia akan membantu menyembunyikan hidangan yang biasanya tidak digunakan.

Ia akan membantu menyembunyikan hidangan yang biasanya tidak digunakan.

Ini bukan sahaja memberi anda tempat yang selesa untuk berehat di dapur, tetapi juga membantu anda menyembunyikan hidangan yang tidak biasa anda gunakan.. Ia juga boleh digunakan sebagai zon rumah yang santai atau untuk sarapan kecil dengan meja lipat.

Tempat duduk tingkap kecil juga boleh memberikan kontras yang baik kepada rak-rak di dinding dan almari dapur.

Catchy bantal, kain tempat duduk juga memperkenalkan perubahan tekstur ke ruang jika kayu mendominasi mereka, jubin dan logam. Sama ada anda menggunakannya untuk kanak-kanak atau tempat yang bagus untuk bercakap - kerusi kecil di dapur sentiasa berguna.

Kain tempat duduk membawa perubahan tekstur ke ruang angkasa

Kain tempat duduk membawa perubahan tekstur ke ruang angkasa

Ia akan menjadi menarik untuk anda:ULASAN: 220+ Gambar reka bentuk dapur baru 9 m2: Reka bentuk fungsional dan ringkas

kembali ke menu ↑

Warna iringan

Tempat duduk di tingkap tidak hanya berfungsi, anda boleh menggunakannya untuk meningkatkan gaya keseluruhan.

Oleh kerana kebanyakan dapur moden biasanya dibungkus dengan warna neutral, serta sejumlah besar putih, kerusi tingkap dapat dengan mudah disesuaikan dengan corak ini dengan warna-warna bermusim yang cerah.
Kawasan makan yang selesa

Kawasan makan yang selesa

Segala-galanya dari penutup dan bantal sebelum pencahayaan di atas tingkap, anda boleh dengan mudah berubah dengan ketibaan musim dan trend baru, untuk membuat dapur hiasan segar. Idea ini untuk menghias semula dapur adalah ekonomi dan mudah, dan sudah tentu salah satu yang paling mudah dilaksanakan.

kembali ke menu ↑

Pendekatan moden

Dapur semakin bertindak sebagai tempat yang luas, berkumpul untuk seluruh keluarga, yang juga menyediakan zon peralihan antara pedalaman dan udara terbuka. Tingkap besar di sudut dapur yang menghadap halaman belakang atau kayu beranda, kini merupakan penyelesaian yang lebih biasa di dapur moden. Dari kerusi tingkap kayu sederhana hingga model pereka mewah yang mencipta ilusi bilik di dalam bilik - terdapat banyak cara di mana ia dapat dicapai.

Dalam nada beige

Dalam nada beige

kembali ke menu ↑

Kawasan makan

Meja makan tidak sesuai untuk anda meletakkannya, memerlukan kawasan yang lebih besar daripada yang anda pikirkan.

Lembaga
Cuba pasangnya di niche di tingkap bay, dan anda akan mempunyai bonus bagus dalam bentuk meter persegi percuma. Anda juga boleh membuat bangku di tingkap untuk menggantikan salah satu kerusi.

Ia akan menjadi menarik untuk anda:ULASAN: Kesegaran dan keselamatan Hijau dalam menghias: 130+ Foto dapur hijau di pedalaman. Apa yang memberikan warna semulajadi ini?

kembali ke menu ↑

Langsir untuk tingkap teluk

Di rumah kita terdapat beberapa tempat yang atas sebab tertentu kelihatan sangat sukar untuk dihiasi. Ya, tingkap bay mungkin kelihatan seperti idea yang hebat dengan cahaya semulajadi yang mereka masukkan ke dalam bilik, tetapi apabila mencari perlindungan untuk mereka, anda mungkin tergoda untuk meninggalkan mereka kosong.

Kawasan penerimaan tetamu

Kawasan penerimaan tetamu

Bagaimana untuk memilih bingkai untuk tingkap bay supaya ia sesuai dengan tingkap dan tidak kehilangan cahaya? Ternyata terdapat beberapa idea yang tidak akan kelihatan seolah-olah mereka keluar dari rumah abad yang lalu. Berikut adalah beberapa idea untuk sengaja menghiasi tingkap dapur anda:

 • Buluh langsir - Sekarang pilihan yang popular untuk penutup tingkap. Gunakan satu roll untuk setiap tier untuk menjimatkan ruang tambahan dan biarkan diri anda melengkapkan privasi. Mereka akan membuat tambahan hebat ke tetingkap dapur anda.
 • Tirai roman bercorak - satu lagi idea hebat untuk tingkap dapur dapur. Memilih corak suka bermain adalah cara yang tidak dijangka untuk membawa keseronokan ke ruang anda, dan kerana anda masih perlu membeli langsir, anda mempunyai peluang untuk menjadi kreatif.
Gaya moden

Gaya moden

 • Tirai pelbagai peringkat memberi ruang sentuhan mewah - peluang yang baik untuk reka bentuk yang canggih. Daripada menggunakan tirai roman putih, potong sudut dengan tirai panjang di kain kegemaran anda. Ini akan menambah yang anda cari.
 • Untuk maklumat lanjut pendekatan tradisional Pertimbangkan memilih tetingkap praktikal. tirai. Mereka akan membantu anda menyesuaikan jumlah cahaya dan privasi yang diperlukan.
 • Tirai Venetian - ini adalah idea bijak untuk dapur dengan pelbagai, termasuk logam, plastik dan pokok itu. Mereka boleh dimiringkan untuk memberikan lebih sedikit cahaya dan privasi tambahan, serta mudah dibersihkan. Untuk idea dengan sudut hijau di tingkap bay, tirai menegak akan memberikan hasil praktikal, tetapi mungkin kelihatan agak ketinggalan zaman. Tirai roller sering dipilih untuk rupa moden.

Tingkap dapur memerlukan tangan ringan ketika datang ke langsir. Panel tirai gelap berat tidak berfungsi pada kebanyakan tingkap dapur, kerana ia terlalu formal dan menghalang cahaya berharga.

Sesetengah pemilik rumah lebih suka meninggalkan tingkap dapur mereka dengan telanjang sepenuhnya, yang lain menghiasi mereka. Daripada meninggalkan mereka kosong, anda boleh berpakaian mereka dengan tingkap kaca berwarna atau bahkan butiran seni bina.

Ia akan menjadi menarik untuk anda:ULASAN: Keajaiban warna yang mempengaruhi persepsi kami terhadap pedalaman: Reka bentuk dapur Merah dalam warna terang (115+ Foto)

kembali ke menu ↑

Kesimpulannya

Apabila membuat tingkap bay, pertimbangkan privasi anda. Contohnya, jika anda tinggal di kawasan terpencil, anda tidak perlu menggunakan apa-apa penutup tingkap. Tingkap besar membolehkan cahaya semulajadi mengalir masuk ke dalam bilik tanpa kesukaran dan menambah sentuhan hiasan ke dapur anda.

kembali ke menu ↑

VIDEO: Reka bentuk yang selesa dengan tingkap bay

Tingkap Bay di dapur

Penyelesaian reka bentuk di dapur

kembali ke menu ↑

GALERI PHOTO (lebih daripada 115 gambar)

8.3 Skor Jumlah
Tingkap Bay di dapur - semua kelebihan dan kekurangan

Sebarang idea untuk tingkap bay akan mencerminkan keperibadian anda. Apa yang berfungsi untuk satu orang mungkin tidak berfungsi dengan yang lain - jadi penting untuk membuat projek individu dan benar-benar mendapatkan apa yang anda inginkan, dan bukannya apa yang anda fikir kelihatan lebih baik pada liputan majalah. Ingatlah, ini rumah anda - buat yang terbaik! Setelah meninjau maklumat, sila tinggalkan komen anda dengan hujah dalam komen. Mereka akan berguna kepada pembaca lain. Pendapat anda sangat penting kepada kami. Terima kasih kerana penyertaan anda. Kami menghargai setiap ulasan anda dan masa anda.

Relevan maklumat
8
Ketersediaan permohonan
9
Pendedahan topik
9
Kebolehpercayaan maklumat
7
Kebaikan
 • peningkatan cahaya semula jadi;
 • rakaman tambahan;
 • pandangan panorama.
Cons
 • sukar dipasang;
 • sukar untuk menghiasi;
 • cahaya semula jadi yang berlebihan.
Tambah ulasan anda

Novozhenina Anna

Hai, saya di sini kerana reka bentuk dalaman adalah kelemahan saya. Saya kerap merasakan daun melalui hauz, mencari inspirasi demi kepentingan dan tidak melupakan Ikea))

Kami akan gembira dan pendapat anda

Tinggalkan jawapan

Penilaian keseluruhan anda

ms2.decorexpro.com - Jurnal harian Reka bentuk, Senibina, Reka Bentuk Dalaman

Bilik-bilik

Halaman dan taman

Reka bentuk