Hidup di padang rumput bunga atau bagaimana memilih kertas dinding yang betul di dalam bunga. 170+ (Foto) mekar percintaan dalam kehidupan seharian kelabu

Pembinaan semula kawasan pedalaman tidak hanya ekonomikal, tetapi juga menyusahkan, kerana perlu memilih dengan hati-hati unsur-unsur dan bahan-bahan dalaman untuk hiasan. Wallpaper dalam bunga - ia adalah menarik, moden, bergaya. Tetapi keputusan sedemikian harus digabungkan dengan betul dengan hiasan lain, yang sukar untuk dilaksanakan tanpa pengetahuan. Selanjutnya, peraturan dan cadangan dalam pemilihan kertas dinding dalam bunga untuk pedalaman diri sendiri akan dibentangkan secara terperinci.

Kandungan artikel ini:

Kami memilih latar belakang yang betul

Memutuskan apa wallpaper latar belakang akan berada di dalam bilik - cahaya, warna gelap atau terang. Hanya kemudian anda boleh mula memilih saiz cetakan bunga, naungannya, kekerapan permohonan.

Latar belakang sedemikian akan bersorak

Latar belakang sedemikian akan bersorak

Dalam pemilihan latar belakang cadangan berikut pereka diberikan:

 • Menggabungkan kertas dinding memerlukan keseimbangan. Fokus pada satu perkara - pada kertas dinding cerah dalam bunga atau gunakan hanya warna neutral di pedalaman.
 • Jika anda ingin mencipta aksen yang terang, gunakan latar belakang yang terang, tetapi bukan bunga. Warna terang yang digunakan mungkin tidak mencerminkan kecerahan yang dimaksudkan di pedalaman.
 • Lukisan dalam cetakan besar harus menetapkan gaya keseluruhan bilik.
 • Adalah penting untuk menggabungkan kertas dinding, dan tidak melekat seluruh bilik dengan cetakan warna sahaja. Pilihan warna dilakukan dengan peraturan - warna sahabat wallpaper disesuaikan dengan nada motif bunga. Adalah lebih baik untuk menggabungkan latar belakang putih dengan bunga merah dengan salutan seragam dari warna merah yang halus.
 • Sebaliknya tajam latar belakang dan unsur bunga yang digunakan boleh digunakan di bilik besar. Jika tidak, dia akan "makan" ruang kosong.

Jangan takut untuk menggabungkan kertas dinding di pedalaman

Jangan takut untuk menggabungkan kertas dinding di pedalaman

Secara organik dengan kertas dinding dalam bunga, dinding monophonik dan jalur digabungkan. Jalur ini menyumbang kepada keseimbangan ruang geometri - mencipta kesan bulat, dari mana kawasan bilik akan kelihatan lebih besar.

Ia akan menjadi menarik untuk anda:ULASAN: Kertas dinding di dalam bilik tidur - ide dalaman dalaman 2017, gambar dan cadangan yang tidak boleh diabaikan

kembali ke menu ↑ kembali ke menu ↑

Cadangan dalam pemilihan

Belajar cadangan perekayang akan membantu anda memilih pewarna kertas dinding dan menggabungkannya dengan unsur-unsur lain:

 • Saiz cetakan bunga adalah penting. Jangan memilih warna dengan perbungaan besar, jika anda tidak bercadang untuk mencipta semula pedalaman moden.
 • Di dalam bilik kecil pilih lukisan dengan cetakan kecil.Ia akan lebih baik sekiranya ia tidak berbeza.
 • Sebaliknya kontras latar belakang dan motif bunga adalah berat untuk persepsi visual, negatif mempengaruhi jiwa manusia. Sekiranya pilihan dibuat, adalah disyorkan untuk merapikan dinding di belakang belakang orang itu sofa dalam ruang tamudi belakang kepala katil katil dalam bilik tidur.

Saiz cetakan bunga memang penting

Saiz cetakan bunga memang penting

 • Sekiranya ruangan itu besar, anda boleh memilih warna yang kaya dengan latar belakang dan warna. Untuk ruang kecil - bukan kombinasi yang berbeza, sebagai warna pastel yang mungkin.
 • Anda tidak boleh memilih lukisan dalam bunga kecil untuk bilik besar. Masalahnya boleh diselesaikan hanya jika semua dinding bilik terpaku.
 • Di dalam bilik yang besar dan bahkan dalam yang kecil, anda boleh membuat gambar kertas dinding dalam bunga. Untuk melakukan ini, gam cetak persegi atau segi empat tepat cerah ke satu dinding. Gosokkan sempadan terang, membentuk gambar itu.

Warna tepu akan kelihatan baik di dalam bilik yang besar.

Warna tepu akan kelihatan baik di dalam bilik yang besar.

Kertas dinding dengan corak bunga boleh dibezakan, dengan penggunaan glitter, dibuat dengan gaya tertentu. Bahan-bahan cat air juga kelihatan menarik, yang boleh menonjolkan diri mereka sendiri dan melakukan harmonis dengan unsur-unsur dalaman secara tidak sengaja.

Ia akan menjadi menarik untuk anda:ULASAN: Kertas dinding vinil pada asas bukan tenunan (240+ Gambar): dari pilihan mudah untuk pencetakan 3D

kembali ke menu ↑ kembali ke menu ↑

Kami mengkaji kawasan pedalaman secara terperinci

Jika terdapat ketidakpastian dalam skema warna, pelajari peraturan untuk menggabungkan warna dan cetakan bunga. Selaras dengan kemungkinan memilih yang paling mudah untuk merealisasikannya.

Ketepuan gambar adalah lebih baik untuk mencairkan sesuatu

Ketepuan gambar adalah lebih baik untuk mencairkan sesuatu

Ia akan menjadi menarik untuk anda:ULASAN: Wallpaper di pedalaman (190 + Foto): dari teori ke amalan. Idea asal dengan masa

kembali ke menu ↑

Bunga putih atau sebaliknya

Warna putih di pedalaman adalah cahaya dan organik, sesuai untuk bilik dengan tujuan apa pun. Tidak ada yang hanya lem dinding dengan kertas dinding putih, tetapi menggunakan kombinasi - gabungan dengan warna-warna terang. Peraturan berikut dikenakan:

 • Adalah disyorkan untuk menggabungkan warna putih dengan warna-warna terang, tetapi secara sederhana. Berwarna-warni mendapat kombinasi putih dengan hitam, merah, biru dan warna kaya yang lain. Perkara utama bukanlah untuk membuat kontras di dalam bilik yang akan "memukul" keras di mata dan merangsang keadaan agresif.
 • Putih boleh membuat bunga itu sendiri pada latar belakang gelap. Dengan kombinasi ini, gam hanya bahan di satu sisi, yang akan menarik perhatian dan menjadi yang utama di seluruh pedalaman.
 • Motif bunga putih di dinding boleh menghasilkan kesan dakwat corak yang dikenakan melalui stensil. Cetakan sedemikian sesuai untuk reka bentuk fesyen.

Bunga putih pada latar belakang gelap

Bunga putih pada latar belakang gelap

Wallpaper dalam bunga putih, terutamanya jika ia besar, akan mengambil semua perhatian penduduk. Ini perlu dipertimbangkan semasa mencipta semula pedalaman.

Ia akan menjadi menarik untuk anda:ULASAN: Memilih kertas dinding di lorong dan koridor (50+ Foto): Buat pedalaman rumah dengan tangan anda sendiri

kembali ke menu ↑

Latar belakang kelabu dengan bunga

Ini adalah jenis yang diketahui, oleh itu ia sesuai untuk gaya moden. Latar belakang kelabu bergabung dengan warna hangat cetakan bunga, serta dengan dinding cahaya, jika anda menggunakan kaedah menggabungkan beberapa jenis kertas dinding.

Latar belakang kelabu mudah dikombinasikan dengan kertas dinding putih.

Latar belakang kelabu mudah dikombinasikan dengan kertas dinding putih.

Latar belakang kelabu mudah dikombinasikan dengan dinding putih, kelabu, krim dan juga warna gelap dinding, tetapi dengan syarat bahawa kawasan bilik tidak akan dikurangkan. Pada latar belakang kelabu anda boleh mencari bunga putih, perak, bunga krim, kecil atau besar, yang dipilih selaras dengan saiz bilik.

Ia akan menjadi menarik untuk anda:ULASAN: Kertas dinding moden untuk dapur (240+ Foto): Katalog Idea

kembali ke menu ↑

Kertas dinding kuning air

Jenis kertas dinding ini dianggap universal - ia sesuai dengan Classic, Provence, Muzik negara, Gaya Inggeris dan lain-lain. Bergantung pada warna gaya dipilih untuk kombinasi. Di sini anda boleh menyerlahkan merah, biru, coklat, zamrud hijau, putih dan hitam.

Wallpaper serba boleh yang sesuai dengan banyak gaya.

Wallpaper serba boleh yang sesuai dengan banyak gaya.

Kertas dinding beige telah popular pada masa ibu bapa kami. Sebelum ini, tidak ada warna-warna warnanya. Warna beige kembali ke pedalaman rumah, tetapi dalam variasi baru - kini lukisan kuning bunga dengan motif bunga lebih cerah, lebih halus, memasuki pedalaman sebagai titik utama atau tongkat latar belakang.

Ia akan menjadi menarik untuk anda:ULASAN: Wallpaper di tapak semaian untuk kanak-kanak lelaki (+200 Foto): kita memberi anak peluang untuk menyatakan diri mereka

kembali ke menu ↑

Hijau

Muffle hijau berbunyi, jadi gam wallpaper ini di bilik dengan tingkap menghadap jalan raya.

Green menambah daya tarikan kepada keseluruhan reka bentuk.

Green menambah daya tarikan kepada keseluruhan reka bentuk.

Bunga pada latar hijau boleh menjadi:

 • putih;
 • emas;
 • perak;
 • merah terang;
 • biru;
 • ungu;
 • kuning;
 • lilac.

Kertas dinding hijau dengan bunga sering hanya melengkapi pedalaman, dan tidak menarik perhatian penduduk. Oleh itu, anda boleh menampal semua dinding itu.

Hijau mempunyai konflik anti-tekanan

Hijau mempunyai konflik anti-tekanan

Ia akan menjadi menarik untuk anda:ULASAN: Wallpaper Cantik di ruang tamu: 150+ Foto dalaman. Idea moden untuk menggabungkan

kembali ke menu ↑ kembali ke menu ↑

Pilihan warna di dalam bilik

Berasaskan diri dengan saranan gabungan warna untuk kegunaan kemudian di bilik.

 

Bergantung pada warna gaya dipilih

Bergantung pada warna gaya dipilih

Ia akan menjadi menarik untuk anda:ULASAN: Dinding cecair di bahagian dalam bilik biasa (150+ Foto): Ciri-ciri penggunaan

kembali ke menu ↑

Ruang tamu

Ruang tamu perlu menjadi perayaan, jadi gambar lebih baik untuk memilih warna-warni dan terang, dengan kontras dan peralihan yang tajam. Sekiranya terdapat kawasan kecil, gam hanya pada satu dinding - di belakang sofa, supaya warna terang yang dipilih tidak membahayakan keadaan psikologi keluarga.

Adalah lebih baik memilih gambar yang berwarna-warni dan terang.

Adalah lebih baik memilih gambar yang berwarna-warni dan terang.

Anda boleh membuat ruang tamu lebih santai dengan memilih warna yang sejuk untuk latar belakang dan cetakan itu sendiri - kelabu, biru, berpasir. Cetakan bunga menjadi putih, perak, emas. Gabungan seperti itu harmoni dan, walaupun kedinginan mereka, akan mewujudkan pedalaman yang lembut.

Ia akan menjadi menarik untuk anda:ULASAN: Bagaimana melihat kertas dinding foto 3d di dinding: 225+ Foto dalaman luar biasa

kembali ke menu ↑

Bilik tidur

Bilik tidur dianjurkan untuk tampil dengan gaya yang tenang - Provence, Classic dan lain-lain, yang memerlukan dinding menampal dalam bunga kecil. Mereka tidak bertolak ansur dengan kesejukan - kehangatan dalam gabungan latar belakang dan cetakan bunga dialu-alukan.

Lebih baik menggunakan warna sejuk di bilik tidur.

Lebih baik menggunakan warna sejuk di bilik tidur.

Adalah penting untuk memberi perhatian kepada pelbagai warna. Jangan letakkan peonies atau mawar di bilik tidur. Tulen tulin, kekwa, daisies akan dilakukan.

Ia akan menjadi menarik untuk anda:ULASAN: Gabungan Animasi Bilik Tidur: 240+ Foto Penghias Interior Yang Cantik

kembali ke menu ↑

Dapur

Pada dapur Pilihan ini kelihatan luar biasa, tetapi sangat baik. Pilih bunga kecil di dapur kecil pada latar belakang cahaya, dan yang besar pada yang besar. Pilih kertas dinding foto dengan corak yang terang, menampal mereka di dinding percuma bilik. Bunga di dapur sebaiknya digunakan dalam gaya Provence atau Negara.

Wallpaper gaya Provence - mudah dan menarik

Wallpaper gaya Provence - mudah dan menarik

Ia akan menjadi menarik untuk anda: ULASAN: Hiasan dalaman dengan kertas dinding berwarna kelabu (140+ Gambar): Peraturan umum untuk pemilihan dan kombinasi

kembali ke menu ↑

Dewan masuk

Lorong motley mengalu-alukan gaya di mana abstraksi terlibat. Jika pilihan jatuh pada bunga, maka pilih corak bunga yang sesuai.

Selalunya lorong-lorong sempit, jadi di sini lebih baik untuk merapikan semua dinding dengan kertas dinding terang dengan bunga-bunga terang. Gabungan dibenarkan di lorong-lorong persegi.

Kertas dinding terang dengan bunga terang

Kertas dinding terang dengan bunga terang

Ia akan menjadi menarik untuk anda:ULASAN: Wallpaper untuk lukisan - Kebaikan dan keburukan. 240+ (Foto) Interior di ruang tamu, bilik tidur, dapur

kembali ke menu ↑

Kanak-kanak

Cetakan bunga hanya sesuai untuk kanak-kanak perempuan untuk perempuan. Dalam kes ini, adalah lebih baik untuk bertanya tentang keinginan anak - biarkan anak perempuan itu sendiri memilih motif warna yang dia mahu lihat untuk masa yang lama di dalam biliknya. Selanjutnya, tugas ibu bapa adalah bermain di sekitar kertas dinding yang dipilih, di mana kombinasi dengan cahaya atau hanya dinding biasa terletak pada inti.

Pilihan yang bagus untuk bilik kanak-kanak perempuan kecil.

Pilihan yang bagus untuk bilik kanak-kanak perempuan kecil.

Ia tidak dibenarkan di nurseri untuk memilih warna gelap dan bunga besar. Buat pilihan yang memihak kepada warna pastel, supaya tidak menggembirakan kanak-kanak, tidak mengganggu tidurnya.

Ia akan menjadi menarik untuk anda:ULASAN: Gambar kertas dinding di bahagian dalam bilik tidur: 205+ (Foto) Idea yang menarik untuk membuat keselesaan

kembali ke menu ↑

Bilik mandi

Di dalam bilik mandi, anda juga boleh membungkus dinding dalam bunga untuk mengangkat mood anda semasa mandi. Adalah disyorkan untuk memilih warna pastel yang akan menjadikan bilik itu selesa dan terang. Latar belakang cahaya dengan corak yang kontras akan membantu memberikan lampu tambahan bilik mandi, jadi anda tidak perlu menggunakan lampu kuasa tinggi.

Lebih baik memilih warna pastel.

Lebih baik memilih warna pastel.

kembali ke menu ↑

VIDEO: Aplikasi kertas dinding yang paling berjaya di dalam bunga

Kertas dinding bunga untuk reka bentuk anda

Pilihan yang bernilai memberi perhatian kepada

kembali ke menu ↑ kembali ke menu ↑

Kesimpulannya

Versi yang dibentangkan itu bergaya, bergaya dan praktikal tertentu, kerana ia membolehkan perubahan pedalaman, dan kadang-kadang keseluruhan reka bentuk, hanya dengan menggantikan perabot dan tekstil. Cetakan sedemikian boleh dengan mudah digabungkan dengan wallpaper lain - memenangi sentiasa biasa atau bergaris. Adalah disyorkan untuk memilih lukisan bunga mengikut gaya yang dipilih di dalam bilik.

kembali ke menu ↑ kembali ke menu ↑

GALERI PHOTO (lebih daripada 170 gambar)

9 Skor Jumlah
Suasana romantik dengan kertas dinding bunga

Wallpaper dengan bunga telah digunakan di pedalaman untuk masa yang lama. Mereka menggabungkan dengan sangat baik dengan warna lain. Tetapi pada masa yang sama kombinasi itu tidak seharusnya terlalu terang dan kontras. Lebih baik memilih warna pastel. Pedalaman eksklusif boleh didapati tanpa banyak usaha. Setelah meninjau maklumat, sila tinggalkan komen anda dengan hujah dalam komen. Mereka akan berguna kepada pembaca lain. Pendapat anda sangat penting kepada kami. Terima kasih kerana penyertaan anda. Kami menghargai setiap ulasan anda dan masa anda.

Harga
9
Ketersediaan
8.5
Praktikal
9
Pelbagai pilihan
9.5
Kebaikan
 • kecantikan;
 • kecerahan;
 • keupayaan untuk memberi tumpuan kepada dinding dengan bunga;
 • Anda boleh mencipta sebarang gaya di pedalaman.
Cons
 • keperluan untuk pemilihan semua elemen yang teliti;
 • mudah dikalahkan dalam gabungan;
 • kerumitan diri sendiri.
Tambah ulasan anda

Kami akan gembira dan pendapat anda

Tinggalkan jawapan

Penilaian keseluruhan anda

ms2.decorexpro.com - Jurnal harian Reka bentuk, Senibina, Reka Bentuk Dalaman

Bilik-bilik

Halaman dan taman

Reka bentuk