Warna coklat di pedalaman: 260+ (Foto) Reka bentuk "Coklat". Kombinasi warna yang menarik dan asli

Warna coklat di pedalaman adalah penyelesaian klasik dan sejagat untuk hiasan premis untuk sebarang tujuan. Pilihan seperti ternyata boleh jadi lebih banyak lagi. Mereka begitu akrab kepada kami bahawa kadang-kadang tidak kelihatan berapa warna ini di sekeliling kita. Mari kita lihat dengan lebih dekat semua nuansa yang perlu diambil kira.

Kandungannya:

Gabungan warna

Skema warna perang mulia digunakan dalam reka bentuk gaya dan arah mana-mana, baik klasik maupun moden. Kepraktisan dekorasi ini jelas pada permukaan coklat, terutama yang gelap, pencemaran hampir tidak dapat dilihat. Pelbagai jenis warna coklat cahaya dan warna gelap memberikan pilihan yang luas.

Salah satu sifat utama dan kelebihan coklat adalah kombinasi. Warna ini digabungkan dengan hampir mana-mana warna. Dengan itu, anda boleh membisukan warna-warna cerah dan menjadikan warna menarik yang lebih menarik.

Skim warna coklat digunakan dalam reka bentuk apa-apa gaya.

Skim warna coklat digunakan dalam reka bentuk apa-apa gaya.

Menggabungkan warna dan warna lain, palet coklat tidak membahagikan, tetapi secara organik menggabungkan perbezaan dalam komposisi keseluruhan. Pertimbangkan beberapa contoh.

kembali ke menu ↑

Dengan beige

Coklat dengan beige - penyelesaian yang baik. Mereka seimbang dengan satu sama lain, kerana mereka tergolong dalam palet yang sama. Pedalaman, yang diselesaikan dalam urat coklat-beige, mewujudkan suasana khas kehangatan yang bersahaja. Ini adalah pilihan reka bentuk yang hebat. bilik tidur, ruang tamuruang makan. Shade interior akan membolehkan kemasukan elemen terang dalam bentuk tirai dan berbagai aksesori.

Untuk kanak-kanak Perlu memilih hiasan yang lebih ceria. Di sini, coklat digunakan dengan kombinasi warna merah jambu. Di dalam bilik tidur, penyelesaian ini juga mungkin sesuai, kerana ia mewujudkan suasana romantis yang lembut.
Kepraktisan dekorasi ini jelas

Kepraktisan dekorasi ini jelas

kembali ke menu ↑

Coklat gelap

Dihubungkan dengan warna kopi dan coklat gelap. Ini adalah warna pelbagai klasik, memberikan interior bangsawan, menekankan status tinggi.

Kombinasi dengan warna dan warna lain boleh diambil untuk menghiasi bahagian dalam bilik untuk sebarang tujuan di dalam rumah. Ia boleh menjadi ruang tamu, bilik tidur, dewan masuk, dapur atau bilik lain. Warna coklat, setanding dengan hijau, satu cara untuk menyediakan suasana yang menenangkan. Reka bentuk lebih disukai oleh orang-orang yang secara intuitif berusaha untuk damai, kerana mereka mengalami kerusuhan dan merasa lebih selesa dalam persekitaran sedemikian. Warna konservatif lebih sesuai di pedalaman gaya klasik.
Brown dengan beige - penyelesaian yang baik

Brown dengan beige - penyelesaian yang baik

Perlu diingatkan bahawa naungan coklat terlalu gelap untuk menggunakan solonya.Bilik kecil dihiasi dengan nada coklat akan kelihatan suram dan sempit, seperti lubang kelinci. Untuk mengelakkan kesilapan reka bentuk, wajar untuk menggunakan warna tambahan untuk mencairkan.
kembali ke menu ↑

Gabungan dengan warna lain

Salah satu yang paling sesuai untuk pasangan dengan warna coklat gelap - putih. Walaupun gabungan coklat dan putih kelihatan agak hambar, tetapi kerana ini mereka meminta aksen ekspresif tambahan. Warna terang memberikan medan luas untuk eksperimen reka bentuk. Putih neutral akan sentiasa membantu untuk menghadapi sudut gelap yang tidak perlu.

Coklat gelap dengan kuning air adalah duet yang sangat berjaya. Kecantikan dan keseimbangan sama ada dalam gabungan monokrom ini, kerana kedua-duanya datang dalam rentang warna yang sama, tetapi pada masa yang sama mereka jauh dari satu sama lain.
Warna ini boleh digabungkan dengan hampir mana-mana warna.

Warna ini boleh digabungkan dengan hampir mana-mana warna.

Warna kuning muda dan coklat adalah suasana yang hangat di dalam bilik untuk sebarang tujuan. Terutama berbanding dengan duet coklat-putih. Gabungan coklat gelap dan kuning air nampaknya menjadi penyelesaian yang baik untuk membuat ruang tamu atau bilik tidur yang selesa.. Kemasan gambar yang sempurna - aksen yang terang. Sebagai contoh, tekstil dan barangan lain.

kembali ke menu ↑

Dengan merah

Merah coklat dikaitkan dengan mahoni dan kelihatan mewah di pedalaman. Berkhidmat sebagai perwujudan kualiti hidup dan kehormatan.

Warna coklat membentuk pasangan yang hebat dengan warna merah di pedalaman. Ini adalah penyelesaian tradisional untuk gaya Inggeris, sering digunakan, melengkapkan pejabat dan ruang tamu.

Langit coklat terlalu gelap untuk kegunaan solo

Langit coklat terlalu gelap untuk kegunaan solo

Merah dan coklat adalah warna yang berkaitan, dan oleh itu dalam duet mereka kelihatan sangat harmoni di pedalaman. Kesan hiasan sedemikian disediakan dengan memasukkan warna merah dalam warna gelap coklat kompleks.

Dikekang dan praktikal dikaitkan dengan kestabilan dan ketekunan, dan kehadiran warna merah di pedalaman memberikan suasana bangsawan dan menjadikannya pepejal.

Penggunaan semacam itu seolah-olah sangat berjaya digabungkan dengan objek kayu di pedalaman..

Bilik ini mempunyai suasana yang hangat, selesa dan sangat bersahaja.

Gabungan warna coklat dan merah dalam reka bentuk, sebagai contoh, ruang tamu, secara organik dilengkapi dengan putih. Reka bentuk dalaman Catchy, cerah dan juga selera disediakan.
Bahagian bijak dan praktikal

Bahagian bijak dan praktikal

kembali ke menu ↑

Dengan hijau

Ini pasangan yang harmoni. Satu secara semulajadi melengkapkan yang lain, seperti sifat, batang dan cawangan kayu terus daun. Tiada apa-apa yang menangkis fantasi semulajadi, ini adalah gabungan terbaik dari segi estetika.

Dalam pasangan ke hijau dengan nada kuning utama harus dipilih coklat, untuk mencapai kesan visual maksimum. Terima kasih kepada warna limau, pedalaman di dalam coklat menjadi lebih ringan dan suasana dalam persekitaran seperti itu meningkat dengan sendirinya. Reka bentuk yang paling menguntungkan kelihatan di dapur, ruang makan dan ruang tamu.

Gabungan musim bunga dedaunan muda dengan kulit kayu menyenangkan kepada mata, menaikkan semangat, mengisi jiwa dengan keyakinan dan keharmonian. Di kawasan pedalaman, kombinasi segar dan semula jadi ini kelihatan seperti organik.

Dalam gaya klasik

Dalam gaya klasik

Di ruang tamu, dindingnya dihiasi dalam warna coklat, unsur-unsur yang dibuat dalam cahaya hijau, pistachio, warna kapur kelihatan menarik. Persekitaran sedemikian membantu untuk berehat dan berehat sepenuhnya, setelah bekerja dengan baik sepanjang hari, saraf dan pemikiran anda akan teratur.

Gabungan ini mempunyai kelebihan tertentu:

 • Tidak kira komponen mana pasangan warna dominan, keharmonian akan kekal dalam apa jua keadaan.
 • Epal hijau yang digabungkan dengan coklat tidak memerlukan pencairan dengan warna lain.
 • Di pedalaman, perabot berwarna coklat secara organik dilengkapi dengan tekstil dan aksesori dalam palet hijau.

Di bahagian dalam bilik mandi

Di bahagian dalam bilik mandi

Brown dalam duet dengan hijau seolah-olah menjadi penyelesaian warna yang paling stabil dan gabungan paling tenang dua warna semula jadi yang diberikan kepada kami oleh alam semulajadi itu sendiri.

kembali ke menu ↑

Warna coklat di bahagian dalam bilik

Mari kita lihat dengan lebih dekat bagaimana warna boleh menjejaskan kawasan pedalaman. Seperti pemilihan zon tertentu, anda boleh menetapkan nada untuk keseluruhan reka bentuk.

kembali ke menu ↑

Untuk dapur

Warna coklat - penyelesaian yang sangat baik untuk dapur dan ruang makan. Dinding warna cokelat bersama-sama dengan warna coklat pokok membuat suasana yang dihormati yang memastikan selera makan yang baik dalam suasana yang selesa.

Hiasan coklat dapur adalah reka bentuk popular masa yang diuji yang tidak kehilangan kaitannya pada masa kita.

Brown di pedalaman dapur disyorkan untuk bersilih ganti dengan warna seperti kuning air, kuning, putih, hijau, oren atau biru.
Penyelesaian yang sangat baik untuk dapur dan ruang makan.

Penyelesaian yang sangat baik untuk dapur dan ruang makan.

Perabot

Di dapur, dihiasi kebanyakannya dalam warna coklat, perabot yang paling sesuai diperbuat daripada kayu. Permukaan plastik yang meniru struktur kayu juga boleh kelihatan agak pepejal.

Perabot berwarna coklat gelap kelihatan baik di dalam bilik dengan dinding berwarna terang, perabot berwarna terang digabungkan dengan hiasan dinding coklat.

Hiasan perabot boleh menjadi monochromatic dan berwarna-warni, dan permukaannya boleh menjadi matte atau berkilat. Pilihan reka bentuk perabot bergantung pada gaya asas. Hiasan ini dikurangkan kepada minimum atau, sebaliknya, keutamaan diberikan kepada produk yang dihiasi dengan ukiran.
Penyelesaian yang sempurna untuk dapur

Penyelesaian yang sempurna untuk dapur

Ciri-ciri reka bentuk dapur dalam warna coklat

Tingkat di dapur turun laminate flooring, jubin dalam warna coklat. Di atas tingkap hang langsir dengan corak coklat. Untuk penggunaan hiasan dinding kertas dinding dalam kekunci yang sama. Plaster dicat dengan warna yang sesuai. Apabila memilih ubin dipandu oleh peraturan yang sama.

Di dapur coklat kelihatan peralatan rumah tenusu yang hebat.

Lembaga
Di dapur, disyorkan untuk menggunakan beberapa lampu untuk mencipta lampu lembut.

Masa terakhir dalam membuat gambar reka bentuk yang lengkap akan menjadi taplak meja berwarna kopi dengan hidangan kotor.

Kelihatan barang-barang yang hebat peralatan perkakas rumah keluli

Kelihatan barang-barang yang hebat peralatan perkakas rumah keluli

kembali ke menu ↑

Dewan masuk

Lorong klasik dalam warna perang adalah pilihan orang yang mempunyai rasa konservatif. Stereotip berterusan, lipat selama beberapa dekad, perabot kayu, dihiasi dengan pelbagai warna coklat.

Dia datang dalam pelbagai warna. Walau bagaimanapun, peminat bahan semula jadi masih memilih warna kayu semulajadi.

Kelainan variasi cukup dalam kes ini. Anda boleh bersandar kepada:

 • oak;
 • alder;
 • ceri;
 • epal, abu;
 • kacang;
 • chestnut.

Pilihan apa yang tidak akan dipilih, adalah penting untuk mencapai gabungan harmoni semua elemen di bahagian dalam lorong.

 

kembali ke menu ↑

Bilik tidur

Di bahagian dalam bilik tidur coklat akan mempunyai cara terbaik. Warna coklat akan membantu melegakan perlahan-lahan. Tidur yang tenang dan tidak terganggu dijamin, dan pada waktu pagi anda akan disambut dengan naungan kopi yang menyegarkan dan segar.

Dengan menambahkan warna putih, keistimewaan bilik yang dihiasi dengan coklat dapat dicapai. Untuk mengelakkan beberapa kebosanan di pedalaman adalah untuk menambah warna terang aksesori.

Untuk mencairkan warna coklat di dalam bilik tidur, anda boleh menggunakan warna merah jambu dan pucat. Dalam suasana ini, tempat cinta dan perasaan yang lembut.

Di bahagian dalam bilik tidur coklat akan mempunyai cara terbaik.

Di bahagian dalam bilik tidur coklat akan mempunyai cara terbaik.

InPilih warna coklat untuk bilik tidur

Hiasan bilik tidur dalam nada coklat mempunyai kesan menenangkan dan menenangkan. Untuk hiasan bilik tidur perlu diambil bahan warna coklat muda.

Penggunaan berlebihan coklat gelap di pedalaman secara visual mengurangkan ruang.

Bilik-bilik tidur kecil dihiasi dengan warna-warna terang.Isu pencahayaan bilik tidur coklat harus diberikan perhatian khusus. Adalah wajar bahawa ia semulajadi mungkin. Lokasi titik lekapan akan mencapai kesan yang diingini.

Lembaga
Cair warna coklat di bahagian dalam bilik tidur dengan petunjuk salad, krim, aprikot, serta putih neutral.
Warna ini akan membantu untuk berehat.

Warna ini akan membantu untuk berehat.

kembali ke menu ↑

Di ruang tamu

Warna coklat di pedalaman ruang tamu membolehkan anda membuat persekitaran yang selesa untuk bertemu dengan rakan-rakan dan bersantai dengan keluarga anda. Nada coklat di ruang tamu bagus dengan rupa neutral mereka, memberikan suasana yang tenang.. Ramai orang mempunyai warna yang jernih dan terang dalam reka bentuk bilik, mereka menjengkelkan dalam keadaan sedemikian. Dan kerana ruang tamu adalah ruang bersama, warna lembut dalam reka bentuk adalah apa yang anda perlukan. Terima kasih kepada teknik ini, persekitaran yang menyenangkan dicipta untuk semua.

Warna-warna terang harus ditinggalkan untuk dekor tambahan dan aksesori, yang juga mempunyai tempat di ruang tamu. Untuk ruang tamu dengan perapian, kombinasi warna yang baik dari oren coklat dan pucat. Duet semacam itu akan mewujudkan suasana hangat untuk bilik dan mengisi atmosfera dengan cahaya matahari.
Warna membolehkan anda membuat persekitaran yang selesa untuk bertemu dengan rakan-rakan dan bersantai

Warna membolehkan anda membuat persekitaran yang selesa untuk bertemu dengan rakan-rakan dan bersantai

Warna pelengkap yang paling biasa di pedalaman coklat berwarna putih.

Terima kasih kepadanya, dia berjaya meringankan warna coklat gelap, untuk memberikan naungan yang segar dan memberi kehidupan. Penyelesaian yang berjaya untuk ruang tamu yang bergaya.

Orang yang ceria dengan gaya hidup aktif memilih aksen yang terang yang mengangkat semangat mereka. Dari ruang tamu itu tidak mahu pergi. Oleh kerana bekalan warna coklat yang betul di pedalaman, ditambah pula dengan reka bentuk yang kompeten, anda boleh mengubah mana-mana ruang tamu dan menjadikannya luar biasa dan luar biasa.

Gabungan warna coklat dan kuning air adalah pilihan terbaik. Memandangkan pelbagai warna warna anda boleh mencapai kesan ajaib di hiasan dalaman.
Memberi suasana yang santai

Memberi suasana yang santai

Warna coklat di pedalaman dari ruang tamu

Warna yang paling popular:

 • Kakao. Ia biasanya berjalan, bukan sebagai warna primer, tetapi digunakan sebagai elemen hiasan, untuk menghasilkan aksen yang terang di dalam bilik.
 • Coklat. Tambahan yang paling berjaya adalah gading. Juga sesuai untuk penekanan objek di pedalaman.
 • Kayu manis. Nada ini dicirikan oleh kelembutan luar biasa dan kehangatan. Terima kasih kepadanya, suasana yang tenang dan damai dicipta di dalam bilik, yang sangat penting untuk ruang tamu. Pelengkap sempurna untuk kayu manis adalah merah dan kuning. Menambah warna susu cair atau krim ke bawah naungan kayu manis akan membantu mewujudkan suasana romantis.
 • Pokok. Kesan khas boleh dicapai dengan menggabungkan warna berkayu dengan warna-warna terang - merah atau kuning. Harmoni yang sempurna akan menyediakan gabungan dengan warna hijau semulajadi. Suasana positif dan keseronokan di ruang tamu dengan reka bentuk yang sama dijamin.

Nada coklat di pedalaman ruang tamu sentiasa fesyen. Ini adalah contoh reka bentuk klasik. Dengan memilih warna coklat yang betul, menggabungkan mereka dengan warna lain, anda boleh memberikan gaya apartmen yang terasa stabil dan boleh dipercayai.

Warna coklat dikaitkan dengan bumi, sebagai asas segala-galanya dan kunci kepada perumah keluarga yang kuat dan tahan lama. Kehadiran warna kopi dan pasir di pedalaman mewujudkan suasana keselesaan elegan. Di dalam ruang tamu coklat bagus untuk berehat dan berehat dari kebimbangan setiap hari.

Lembaga
Bilik tamu dengan trim coklat harus mempunyai cahaya semulajadi yang baik. Hiasan ini lebih sesuai untuk ruang tamu dengan cahaya semula jadi yang baik.
Nada-nada ini di pedalaman ruang tamu sentiasa dalam fesyen

Nada-nada ini di pedalaman ruang tamu sentiasa dalam fesyen

Warna coklat sesuai untuk hiasan ruang tamu dalam apa jua gaya. Aksesori terang dalam bentuk sofa bantal, lukisan, pasu, patung mencairkan hiasan latar belakang gelap keseluruhan dalam nada coklat.

kembali ke menu ↑

Aksesori dan kemasan

Sebelum menamatkan dan memilih aksesori, anda perlu memikirkan setiap butiran. Sesungguhnya, di setiap kawasan pedalaman, perkara utama adalah tidak melampaui satu atau satu warna atau gabungan.

kembali ke menu ↑

Perabot

Perabot kayu asli di pedalaman - ia adalah pepejal. Kulit coklat sofa berbeza terutamanya. Perabot coklat najis membolehkan langsir, yang dikekalkan dalam warna-warna terang. Untuk mengimbangi warna yang kaya di bahagian dalam perabot, dinding dipangkas dengan bahan warna kuning air.

Trim perabot kayu Kohler dipilih dengan penjagaan khas. Ia hijau, merah, kuning muda, merah jambu pucat dan warna warna primer. Hitam dengan sepasang coklat tidak patut diambil. Sebelum membeli perabot yang diperbuat daripada kayu semula jadi, berunding dengan pereka bentuk supaya anda tidak perlu mengubah keseluruhan pedalaman.
Berhati-hati pilih kombinasi warna.

Berhati-hati pilih kombinasi warna.

kembali ke menu ↑

Wallpaper

Warna kertas dinding berwarna coklat, sebagai bahan penamat, menikmati populariti yang sama. Reka bentuk dalam warna yang menenangkan adalah penyelesaian yang baik untuk premis mana-mana tujuan. Di samping itu, kertas dinding ini diklasifikasikan sebagai bahan penamat yang membolehkan anda membuat kombinasi dengan kebanyakan warna yang ada. Ini memberi peluang besar untuk hiasan dinding.

Warna coklat adalah pelbagai fungsi. Dengan ini mesti dipertimbangkan, menggunakannya di pedalaman. Pemilihan nada kertas dinding yang betul membolehkan anda memberikan aksen, klarifikasi atau, sebaliknya, kegelapan bilik, kontras dan transformasi ruang.

Kain warna ini sentiasa popular.

Kain warna ini sentiasa popular.

Walau bagaimanapun, walaupun terdapat kelebihan yang ketara dari warna coklat, kertas dinding tersebut selalu digunakan di kawasan pedalaman dengan berhati-hati. Kebaradaan warna gelap di dalam bilik boleh menimbulkan suasana buruk dan membuat anda berasa lebih teruk. Tetapi hiasan dinding yang betul dengan dinding berwarna coklat membolehkan anda mencapai keharmonian dalam reka bentuk bilik. Ia selesa untuk tinggal dan berehat dengan selesa.

Oleh kerana hiasan kertas dinding boleh dibuat dalam pelbagai warna ketepuan, kesukaran dengan menyelesaikan mana-mana bilik di dalam rumah, sebagai peraturan, tidak timbul. Ini terpakai untuk lorong, dan dapur, dan ruang tamu. Hanya dengan memilih dan melekat kertas dinding kepada beberapa peraturan mudah tetapi penting.
Dalam warna yang terkawal

Dalam warna yang terkawal

Bagaimana untuk menggunakan kertas dinding di pedalaman?

Menggunakan penutup dinding di pedalaman, ikut garis panduan di bawah:

 • kerana kebanyakan edema coklat agak gelap dan agak suram, pencahayaan bijak di pedalaman datang ke hadapan. Mengambil tindakan ini ke dalam akaun, melekat kertas dinding di dinding, diterangi cahaya dari tingkap besar, atau lampu tempat untuk mencapai pencahayaan yang baik;
 • untuk memastikan ketahanan kertas dinding, anda harus memilih bahan binaan dengan lapisan cat tahan. Ini amat penting di tempat di mana wallpaper memerlukan pembersihan tetap - di dapur, di lorong, dewan, lorong;
 • Anda boleh mencipta dinamik tambahan di kawasan pedalaman dengan mencairkan warna coklat dengan warna yang cerah dan ringan. Sebagai contoh, warna coklat atau coklat;
 • Ingat bahawa kertas dinding coklat gelap - coklat, coklat - tidak sesuai untuk hiasan bilik kecil, kerana mereka secara visual mengurangkan ruang;
 • Wallpaper dengan corak yang besar tidak boleh diambil untuk menampal seluruh perimeter bilik. Sebagai contoh, kertas dinding dengan bunga besar lebih baik digunakan untuk hiasan hanya satu dinding di dalam bilik untuk tujuan penekanan ekspresif.

Beberapa elemen bilik dalam gaya yang diberikan

Beberapa elemen bilik dalam gaya yang diberikan

kembali ke menu ↑

Langsir

Untuk mengambil langsir pada tingkap, perlu dengan perhatian yang sewajarnya. Pereka bentuk mencadangkan memilih model, warna dan gaya tirai, dipandu oleh:

 • warna biasa;
 • tahap cahaya;
 • saiz bilik.

Yang penting di sini ialah persepsi warna ini, hubungannya dengannya. Sekiranya ia dianggap sebagai warna coklat, kopi, koko, maka ia adalah positif tanpa syarat dan ia adalah warna anda, tetapi jika anda tidak suka warna coklat, maka anda harus meminimumkan kehadirannya di pedalaman.

Bersama-sama dengan biru

Bersama-sama dengan biru

Semua perkara di atas mesti dipertimbangkan apabila menggunakan warna coklat di hiasan dalaman. Ini amat sesuai dengan skim warna gelap. Perabotan, kertas dinding, langsir dan aksesori lain dipilih supaya bilik itu bagus. Nada coklat hangat mencipta suasana yang selesa di bilik tidur, ruang tamu, kanak-kanak.

Menyediakan ketenangan fikiran, ketenangan

Menyediakan ketenangan fikiran, ketenangan

Perkara utama adalah untuk memastikan bahawa pedalaman tidak dibebani dengan warna gelap tepu. Ini menjadikan reka bentuk lebih berat, menjadikannya suram, merosakkan keselesaan visual. Aksesori terang, dekorasi yang berbeza, dan kepingan perabot yang asli boleh melakukan perkhidmatan yang baik dalam menghidupkan semula pedalaman.

Ia mewujudkan persekitaran keselesaan yang selamat.

Ia mewujudkan persekitaran keselesaan yang selamat.

Tirai warna ini melembutkan pedalaman, terima kasih kepada harta itu untuk melindungi ruangan dari sinar matahari. Satu-satunya kelemahan yang telah disebutkan: pengurangan ruang optik. Di samping itu, dominasi di pedalaman nada coklat gelap menjadikan keadaan di dalam bilik suram.

Tidak ada alasan untuk menolak kehadiran di pedalaman tirai warna coklat mulia. Jangan lupa tentang langkah pematuhan. Palet di pedalaman mesti digunakan dengan betul. Ia secara organik digabungkan dengan semua warna berkayu coklat gelap dengan urat warna hitam, wenge, yang sering muncul ketika membuat reka bentuk yang kontras.

Brown dihargai kerana kedalaman dan kekayaannya, bangsawan yang dibawa ke pedalaman.. Dari sudut pandang pereka, keluasan palet warna sangat penting. Dalam beberapa variasi, anda boleh menangkap nota burgundy atau bahkan ungu.

Tirai semacam itu melembutkan pedalaman.

Tirai semacam itu melembutkan pedalaman.

Langsir gelap gelap biasa - reka bentuk yang baik untuk ruang tamu dan dalaman yang tertutup. Jika bilik-bilik ini cukup luas dan menyala dengan baik. Untuk bilik dengan warna coklat yang lebih kecil boleh ditinggalkan pada tirai warna cahaya, dalam bentuk corak, lukisan, pinggiran, aksesori.

Varian gabungan

Mencairkan warna dalam reka bentuk bukaan tetingkap boleh menjadi teknik seperti tirai berganda. Untuk tujuan ini, kanvas biasa dilengkapkan dengan langsir tulle atau organza telus. Keanggunan khas boleh dicapai dengan gabungan berikut - langsir coklat gelap tanpa corak digantung di tepi, putih, krim, krim, susu cair atau warna gading diletakkan lebih dekat ke tengah tingkap, dan tengah dihiasi dengan kanvas yang mempunyai kedua-dua warna.

Lembaga
Langsir bersatu akan membantu untuk mengelakkan busting dengan warna gelap. Untuk peralihan mengambil bahan krim putih, putih. Warna kontras memberikan hasil yang ditentukan. Tekstur bahan penamat juga masuk ke dalam perniagaan.
Art Nouveau

Art Nouveau

Di bawah naungan perabot kayu wenge, pereka mengesyorkan tirai yang lain, lebih ringan atau lebih gelap warna. Warna tirai tingkap dan pintu yang bertentangan boleh bertepatan, yang mewujudkan keharmonian warna di pedalaman.

Anda boleh menggunakan cara lain untuk menggabungkan dalam langsir warna keadaan di dalam bilik. Sebagai contoh, langsir coklat, dihiasi dengan hiasan beige. Mereka akan diulangi dalam hiasan dinding, perabot dan barangan lain di pedalaman.

Kubah Tirai Koko

Penyelesaian menarik - reka bentuk tirai ruang tingkap koko teduh. Terima kasih kepada warna-warna yang menyenangkan, nampaknya seolah-olah bilik itu dipenuhi aroma yang biasa dengan minuman kegemaran.Teduhan halus ini adalah tradisional dan relevan dalam reka bentuk.

Penyelesaian menarik - reka bentuk tirai ruang tingkap koko teduh

Penyelesaian menarik - reka bentuk tirai ruang tingkap koko teduh

Kue koko sesuai untuk gaya reka bentuk dalaman yang klasik dan moden, dalam kombinasi organik, dengan warna pastel dan kaya. Lebih daripada yang sesuai dalam hiasan nurseri dan bilik tidur. Penambahan yang selesa dalam bentuk coklat koko menyuarakan reka bentuk dinding, perabot, lantai, tanpa berfokus pada dirinya sendiri, tetapi mewujudkan latar belakang yang tenang secara keseluruhan.

Kain monokrom kelihatan hebat di latar belakang dinding, dihiasi dengan hiasan, atau monokrom yang sama.

Jika langsir dihiasi dengan lukisan atau corak, maka reka bentuk dinding monokrom yang lebih berjaya.

Tirai warna koko akan sesuai di dalam mana-mana bilik. Di samping itu, pedalaman boleh dibayangi oleh permaidani, naungan lampu asal, kusyen sofa dan aksesori lain. Ia akan menarik untuk melihat dan merekabentuk teknik seperti ceruk, dinding hiasan, sebagai aksen unsur.
Gaya desa

Gaya desa

Langsir kopi

Satu lagi pilihan untuk langsir adalah kopi dengan susu. Warna ini juga dikaitkan dengan minuman yang lazat, dan kerana serba boleh digunakan, ia digunakan oleh cinta yang tidak menentu. Shades kopi dalam fesyen dan sering mencari aplikasi dalam hiasan dalaman.

Rahsia untuk populariti tonality kopi terletak pada kemudahan yang mereka digabungkan dengan warna lain warna. Saiz bilik yang dihiasi tidak mempunyai nilai. Warna kopi sama baik untuk kedua-dua bilik yang luas dan kecil.

Pakar dalam bidang terapi warna betul-betul berhujah bahawa naungan kopi dengan susu mempunyai harta untuk menenangkan, adalah kondusif kepada komunikasi positif.

 

Tidak semua orang mempunyai peluang untuk terlibat dalam reka bentuk dalaman di rumah atau pejabat mereka. Di sini pakar akan membantu anda. Nasihat praktikal - bantuan yang baik dalam hal reka bentuk dalaman. Pendekatan pemikiran memastikan pencapaian kesan warna coklat di pedalaman.

Interior dalam coklat

Idea untuk reka bentuk

8.5 Skor Jumlah
Brown di pedalaman - kombinasi yang indah

Kombinasi warna-warna yang berbeza dan warna coklat adalah asas hiasan yang menarik untuk tujuan apa pun. Di sini adalah perlu untuk menghormati langkah-langkah, memiliki rasa yang baik dan rasa warna. Setelah meninjau maklumat, sila tinggalkan komen anda dengan hujah dalam komen. Mereka akan berguna kepada pembaca lain. Pendapat anda sangat penting kepada kami. Terima kasih kerana penyertaan anda. Kami menghargai setiap ulasan anda dan masa anda.

Relevan maklumat
9.5
Ketersediaan permohonan
8
Pendedahan topik
8.5
Kebolehpercayaan maklumat
8.5
Kebaikan
 • Mempromosikan kelonggaran, memberikan ketenangan fikiran, ketenangan
 • Ia mewujudkan persekitaran keselesaan yang selamat.
 • Perabot, aksesori warna coklat kelihatan mahal dan mulia, menyampaikan sifat-sifat ini ke pedalaman secara keseluruhan.
 • Neutrality: tidak melelahkan, tidak dikenakan, penyelesaian latar belakang yang ideal
Cons
 • Warna coklat menjadikan bilik lebih gelap dan lebih tidak menyenangkan.
 • Satu kelebihan warna coklat dalam reka bentuk bilik menghasilkan kesan pengurangan ruang secara visual, dan oleh itu dapat dielakkan ketika menyelesaikan bilik-bilik kecil.
Tambah ulasan anda

Kami akan gembira dan pendapat anda

Tinggalkan jawapan

Penilaian keseluruhan anda

ms2.decorexpro.com - Jurnal harian Reka bentuk, Senibina, Reka Bentuk Dalaman

Bilik-bilik

Halaman dan taman

Reka bentuk