Warna pewarna di kawasan pedalaman - kesegaran menjadi dan mood berair (135+ Foto). Gabungan warna yang anda tidak jangkakan

Mungkin naungan yang paling menenangkan untuk mata manusia, warna pudina ditambah ke pedalaman, akan memberikan pelbagai emosi. Seperti naungan hijau lain, pudina membantu mewujudkan suasana yang menyegarkan, terutamanya di tempat-tempat yang anda ingin berehat dan mengisi semula dengan tenaga baru, contohnya, di bilik mandi, bilik tidur. Nota segar pudina menyediakan latar belakang yang fleksibel untuk warna lain. Untuk skema warna elegan yang kelihatan segar sepanjang tahun, cuba mencampurkan warna lembut pudina dengan renda putih, kelabu pucat dan mimpi yang lembut.

Kandungannya:

Mint adalah warna pastel yang kelihatan baik di pedalaman, ia digabungkan dengan banyak warna. Memberi perasaan yang segar dan damai, berjalan lancar dengan cahaya, nada gelap, metalik, pastel lain.

Memberi perasaan segar dan damai.

Memberi perasaan segar dan damai.

Langit ini, walaupun ia menerima namanya dari tumbuhan dengan nama yang sama, sebenarnya tidak mempunyai persamaan dengan warna sumbernya. Daun kilang mint hijau gelap, seolah-olah ditutup dengan kain kafan yang kelabu. Dan bunga pudina adalah panicles berbulu biru kotor.

Fluffy hijau batang juga tidak memberi banyak keyakinan. Malah, warna pudina tidak disalin tumbuhan itu, tetapi orang telah lama menggunakan gusi permen karet, dragee, teh, supaya mereka mempunyai imej tetap sesuatu yang segar, mirip dengan akuarium.

Dalam palet warna hijau, warna pirus dan pudina sangat dekat antara satu sama lain. Perbandingan dengan nada biru meletakkannya di sebelah biru. Pakar mengenal pasti empat warna pewarna:

 • mentol;
 • biru terang;
 • pistachios;
 • ombak laut.

Oleh itu, kita boleh mengatakan bahawa pudina adalah di sempadan sejuk dan nada hangat.Adalah cukup untuk menambah sedikit keseronokan kepadanya untuk melembutkan ia di luar pengiktirafan.

Mint adalah warna pastel yang kelihatan baik di pedalaman.

Mint adalah warna pastel yang kelihatan baik di pedalaman.

Peppermint sangat popular pada tahun 1950-an, walaupun ia sering digunakan pada tahun 1930-an dan 1940-an. Warna ini sangat elastik, sangat popular hari ini. Anda sering dapat melihat dinding hijau pewarna dalam reka bentuk moden. Ia sering muncul dalam aksesori moden, terutamanya dalam kombinasi dengan logam.

Wallpaper

Wallpaper Warna pudina monophonic sering digunakan dalam Scandinavian gaya, yang terkenal dengan kesucian visualnya, bersempadan dengannya minimalisme. Ciri palet indah gaya Scandinavia, serta bahan semula jadi bersama-sama dengan dinding mentol mencipta gabungan yang seimbang dan harmoni.

Lembaga
Pilih pola grafik mudah atau kertas dinding cetakan bunga.. Untuk menghiasi dinding, anda boleh menggunakan hiasan dinding tanpa aksesori di dinding. Dinding seperti itu akan meningkatkan ruang, memperbaiki suasana.
Warna pirus dan pudina sangat dekat antara satu sama lain.

Warna pirus dan pudina sangat dekat antara satu sama lain.

Wain pudina yang tidak ditenun dihiasi dengan indah nurseri bilik kedua-dua jantina.

kembali ke menu ↑

Tingkatkan ruang tamu anda dengan langsir pudina

Untuk ruang tamu kelihatan cerah dan segar, memberi perhatian kepada pilihan langsir. Mereka boleh membuat atau memusnahkan reka bentuk anda, jadi pilihlah dengan teliti. Untuk melihat pastel yang diperbaharui yang akan membantu ruang tamu anda mencapai potensi, tirai mint untuk ini adalah trend terkini!

Di dalam bilik yang terang, mereka benar-benar boleh menunjukkan potensi mereka. Mereka membuat bilik anda kelihatan segar dan bergaya, manakala barangan lain di dalamnya akan tetap menjadi tumpuan.

Di dalam bilik di mana terdapat unsur pewarna, langsir pastel akan menyumbang kepada perpaduan skema warna.

Warna ini sangat elastik, sangat popular hari ini.

Warna ini sangat elastik, sangat popular hari ini.

kembali ke menu ↑

Perabot mint sebagai unsur pastel sempurna.

Idea dinding yang dicat mungkin kelihatan terlalu malar dan oleh itu menakutkan sesetengahnya, oleh itu terdapat cara lain untuk menghidupkan ruang tamu anda dengan hiasan pudina yang indah untuk mengubahnya menjadi kesempurnaan pastel.Menambah perabotan pewarna menjamin keselesaan dan kekuatan, dua ciri-ciri yang mana setiap ruang tamu boleh bercita-cita.:

 • Di ruang tamu dengan perabot kayu neutral sofatempat tidur akan menjadi titik fokus, elemen yang menjaga kesan menyegarkan.
 • Kopi Mint jadualKursi adalah pilihan yang jelas. Jika anda tidak mahu retro merasa tidak terkawal, tambahkan satu lagi kerusi yang berbeza untuk mengimbangi pudina segar!
 • Bilik-bilik tamu yang terang, dihiasi dengan gaya ringkas yang bersih, adalah tempat yang sesuai untuk sofa mint. Sekiranya anda hanya mahu sedikit keberanian, tambahkan kerusi di bawah naungan pudina yang lebih kuat.
 • Di ruang tamu moden dengan banyak elemen menarik, kadang-kadang sukar untuk menentukan tumpuan, seolah-olah ia tidak diketahui di mana untuk mencarinya. Sofa mint yang menakjubkan menyelesaikan masalah ini dalam sekejap.
 • Sofa pudina pastel adalah sentuhan bergaya yang boleh menampung mana-mana ruang tamu.

Hiasan terang

Hiasan terang

Warna pastel ini benar-benar boleh membantah dengan banyak pastel asas lain, yang biasa digunakan di pedalaman untuk memberikan latar belakang, asas hiasan. Pertimbangkan juga pencelupan mentol anda fasadjika anda tinggal secara peribadi rumah. Ia bersesuaian dengan alam sekitar, universal untuk fasad gaya apa pun.

kembali ke menu ↑

Buat mood pudina

Mint - tenang, cantik. Ia sesuai untuk gaya yang berbeza, kelihatan baik moden, reka bentuk minimalis, bilik tradisional, reka bentuk vintaj, shebbi-chic. Oleh kerana ia digabungkan dengan pelbagai warna, dan juga berfungsi dalam pelbagai jenis bilik, reka bentuk rumah dengan naungan ini agak mudah dan penghias orang baru boleh mengatasinya. Tetapi, walaupun sifatnya yang tenang, terdapat beberapa perkara penting untuk diingat.

Tenang, palet yang bagus

Tenang, palet yang bagus

Ini adalah warna dua bahagian yang mempunyai banyak warna berbeza:

 • buih laut;
 • biru terang;
 • mentol;
 • pudina;
 • ais krim pistachio.

Oleh itu, setiap pemilik rumah akan mendapati naungan yang dia suka.

Teduh hijau di pedalaman ini memainkan peranan terapeutik tertentu, kerana pada pandangan pertama ia selalu membawa kepada dirinya sendiri, jarang sekali menolak, tetapi sebaliknya menarik perhatian, menjadikan bilik itu terang, segar, luas.
Baik untuk gaya yang berbeza.

Baik untuk gaya yang berbeza.

Tahun lalu ia sangat popular, seseorang mungkin mengatakan bahawa ia adalah warna trend - bukan sahaja dalam reka bentuk, tetapi juga dalam fesyen. Tetapi sejak dia terbiasa dalam industri fesyen, ini adalah kebaharuan asal di pedalaman. Keanehan warna ini adalah ruang, keselesaan, oleh itu ia sering digunakan untuk bilik tidur atau minidapur. Dan ia sangat menyegarkan, menjadikan bilik lebih bersih.

Cerah dan tenang

Apabila membuat keputusan untuk menggunakannya di rumah, mula-mula mempertimbangkan menghias dinding dengannya. Dinding hijau lembut akan mempunyai kesan yang santai, tidak kira di mana anda menggunakannya. Anda boleh memilih pewarna hijau sebagai kertas dinding, selain cat dinding.

Lembaga
Biarkan kertas dinding yang mengandungi pewarna hijau dalam reka bentuk, yang akan menjadikan bilik itu selesa, meriah. Gunakannya di bilik mandi, ruang tamu atau dapur untuk mendapatkan wajah yang segar dan terang.
Dinding hijau lembut akan mempunyai kesan yang santai.

Dinding hijau lembut akan mempunyai kesan yang santai.

kembali ke menu ↑

Hiasan Mint - di mana dan bagaimana untuk memohon?

Pertama sekali anda boleh memilih untuk dinding dan kabinet di dapur, terutamanya untuk hiasan dalaman rumah tangga yang vintaj. Ia mudah diintegrasikan ke tempat-tempat yang berbeza di hiasan anda, contohnya, dalam tekstil. Sayur mentega juga sesuai untuk suasana romantis.

kembali ke menu ↑

Bilik mandi

Sekiranya anda mahu menggunakannya bilik mandi bilik, di hadapan anda banyak pilihan yang berbeza. Gunakannya untuk dinding, lantai jubin, langsir mandi atau sayur-sayuran mint pilih untuk aksesori bilik mandi hiasan. Di bilik mandi, anda boleh menggunakan tuala hijau mint atau butiran romantis untuk membuatnya retro-style

Di bahagian dalam bilik mandi

Di bahagian dalam bilik mandi

kembali ke menu ↑

Ruang tamu

Di ruang tamu, anda mempunyai peluang untuk menggunakannya di mana-mana, bermula dengan menghias sofa dengan bantul bantal hijau, memilih aksesori pewarna, menggunakan sayuran pudina di langsir untuk mengubah suasana bilik. Atau merasakan rasa kesegaran, memilih kehijauan untuk dinding.

Di pedalaman ruang tamu

Di pedalaman ruang tamu

kembali ke menu ↑

Bilik tidur

In bilik tidur Anda boleh menyapa matahari dengan memilih sayur-sayuran untuk tekstil. Ia berguna untuk mencubanya dengan kesan yang santai untuk bedspreads, linen katil, langsir, bantal. Apabila datang ke bilik tidur, solek gaya vintaj atau negara tidak akan menjadi buruk.

Di bahagian dalam bilik tidur

Di bahagian dalam bilik tidur

kembali ke menu ↑

Combo mint: menggabungkan warna

Adalah lebih baik untuk berfikir tentang mood yang anda ingin buat, dan kemudian percayai pandangan anda sendiri. Hasilnya akan sentiasa bergantung kepada jumlah cahaya semulajadi di ruang anda, jadi periksa kombinasi warna yang telah ada di dalam bilik anda sebelum membuat keputusan muktamad.

Mint hidup dengan banyak warna. Adalah penting untuk mengetahui bahawa gabungan warna pudina dengan nada lain akan menjadi dominan dan menggaris bawah, walaupun naungannya yang halus. Oleh itu, adalah penting untuk memilih nada.Menthol dikaitkan dengan kesegaran, tenaga, tenaga. Peppermint lebih biru - seperti air sejuk pada hari yang panas.
Menthol dikaitkan dengan kesegaran, tenaga, tenaga

Menthol dikaitkan dengan kesegaran, tenaga, tenaga

kembali ke menu ↑

Mint dan Metallic

Buat kesan yang cerah dan berani dengan menggabungkan logam dengan pudina, terutamanya kombinasi ini penting untuk dapur, di mana anda boleh meletakkan banyak peralatan logam.Dalam kombinasi dengan logam berkilat elemen di dapur, pudina kelihatan sejuk, segar. Menggabungkan tembaga dengan pudina untuk rupa yang elegan, mewah atau dengan nikel matt lampuuntuk mewujudkan ruang yang agak sejuk.

Peppermint adalah iringan yang sesuai untuk peralatan keluli tahan karat, atau ia juga boleh digunakan sebagai warna pereka untuk peralatan terpilih, besar atau kecil, di ruang angkasa, dengan semakin banyak pengeluar menyertai trend ini.
Digabungkan dengan kelabu dan putih

Digabungkan dengan kelabu dan putih

kembali ke menu ↑

Menggabungkan dengan putih

Untuk menggunakan hartanah santai mentol dengan cara yang paling berkesan, anda boleh menggabungkannya putih. Kombo dengan putih adalah corak yang bersih dan jelas. Di sini anda boleh eksperimen dengan selamat menggunakan dinding putih dengan perabot mentol, atau sebaliknya. Selesai putih dengan kontras ini sentiasa menambah minat seni bina.

Kertas dinding berjalur mint-putih akan sesuai dengan imej. Dan dalam kombinasi dengan merah, kuningAnda boleh menambah tenaga ke ruang sekitar.

Menambah putih ke semua tempat di mana pudina selamat. Anda dengan selamat dapat menambahkannya sebanyak mungkin untuk meningkatkan rasa kesegaran, kesucian dan kelapangan. Gabungan ini akan mengingatkan anda tentang musim panas, salad hijau dari katil.
kembali ke menu ↑

Gabungan dengan hitam

Ini adalah cara radikal, tetapi sangat berkesan untuk menghiasi. Sepasang pudina dengan hitam perabot atau cetakan bermata - salah satu cara yang akan meninggalkan kesan yang jelas.

kembali ke menu ↑

Gabungan dengan lavender

Shadow pastel sentiasa kelihatan baik, mempunyai teduhan yang sangat feminin dan "comel". Lavender adalah alternatif hebat untuk merah jambu jika anda mahu sesuatu yang lembut, tetapi tidak terlalu girly.

kembali ke menu ↑

Kelabu

Kelabu menenangkan, membuang tenaga semulajadi pudina. Untuk menyimpan palet lembut, cuba tambah warna abu-abu, warna pastel.

Di pedalaman nurseri

Di pedalaman nurseri

kembali ke menu ↑

Aquamarine

Digabungkan dengan satu sama lain, kedua-dua warna ini mewujudkan suasana retro-pekat sebenar zaman kegemilangannya. Tambahkan warna merah untuk melengkapkan imej ini.

kembali ke menu ↑

Kombinasi pic dan mint yang menakjubkan

Kedua-dua warna ini moden dan canggih. Tetapi apabila mereka bersama-sama, keajaiban berlaku. Pereka bentuk menarik idea terbaik mereka dari inspirasi semulajadi. Kedua-dua warna ini sangat menyelerakan, menyebabkan persatuan pencuci mulut berair dan ringan. Interior dalaman pic yang kelihatan seperti selera.

Dapur dalam warna yang lembut dan lembut

Dapur dalam warna yang lembut dan lembut

kembali ke menu ↑

Rose warna pudina

Gabungan ini juga dicadangkan oleh alam semula jadi - kita melihatnya dalam semua bunga yang cantik dan, pertama sekali, mawar. Pink dan pudina terletak di hujung bertentangan spektrum warna. Oleh itu, kombinasi yang indah ini mewujudkan satu aspek dinamik yang kaya dengan kontras, ia boleh digabungkan dengan cara yang berbeza semasa pemasangan.Gunakan pewarna untuk warna dinding atau pilih perabot dan aksesori sahaja.

Pada mulanya, gabungan ini telah dibangunkan dalam industri fesyen untuk membuat tunduk vintaj yang bergaya. Tetapi kejayaan "mint rose" berhijrah ke reka bentuk dalaman. Duet segar kembali dalam bentuk baru - anda boleh melihat bahagian dalam yang dibuat dalam warna merah jambu, salmon, warna oren terang.
Dalam gaya minimalis

Dalam gaya minimalis

kembali ke menu ↑

Salmon dan Mint

Jika menthol boleh mengandungi intensiti yang berbeza dari hijau ke birumaka salmon adalah jurang dari karang hingga merah jambu. Ini agak dinamik, gabungan tropika yang tidak akan disedari dan mencadangkan kaitan dengan buah-buahan eksotik - mangga, jambu biji.

kembali ke menu ↑

Mint dan coklat

Coklat kaya coklat Warna duet dengan pudina adalah gabungan warna abadi yang sentiasa kelihatan segar (dan dikaitkan dengan coklat ais krim). Dan combo hitam dan putih klasik dengan pudina boleh memberi ruangan mana-mana canggih, canggih klasik.

Digabungkan dengan krim

Digabungkan dengan krim

Mint dikaitkan dengan musim bunga segar. Terdapat banyak kombinasi warna yang luar biasa yang boleh anda gunakan dengannya untuk menjadikan ruang anda lebih menarik. Cuba raspberry, oren, hijau zaitun, kelabu atau biru laut.
kembali ke menu ↑

Mojito di pedalaman: pudina dengan lemon

Tema mojito sudah cukup dipukuli, tetapi rasa tidak mengganggunya, serta kombinasi warna, memberikan kesan kesegaran ganda.

Lembaga
Skim warna kuning terang menyampaikan kebahagiaan dan kegembiraan, membawa tenaga dan sinar matahari ke dalam reka bentuk dalaman moden dan hiasan rumah. Fikirkan citrus dan daun hijau pudina, aroma yang lazat dan rupa yang menyenangkan, dan padankan warna-warna yang indah ini ke pedalaman anda.
Dapur digabungkan dengan ruang tamu

Dapur digabungkan dengan ruang tamu

Pedalaman sedemikian akan menjadi gembira, ceria dan optimis. Diilhamkan oleh lemon, cahaya kuning dikaitkan dengan kecerahan dan cahaya matahari. Ini adalah warna hangat, jadi ia harus digunakan untuk membawa keselesaan ke pedalaman.

Warna kuning merangsang minda dan mencipta aktiviti fizikal, yang digabungkan dengan pewarna yang tenang dan tenang akan mewujudkan pedalaman seimbang dengan harmoni dan skema warna yang seimbang. Menambah warna merah, warna hiasan coklat dan putih ke dinding kuning atau hiasan akan menambah kehangatan, kecerahan, kemudahan dan dinamik.

Biru, merah jambu atau warna ungu, semua coklat sangat baik untuk menekankan reka bentuk pedalaman "mojito". Mereka boleh digunakan apabila anda perlu menambah minat, watak yang unik, warna kepada idea-idea hiasan rumah.

Bilik tidur yang terang dan selesa

Bilik tidur yang terang dan selesa

kembali ke menu ↑

Limau kapur limau

Kuning mencipta busur ekspresif dengan warna hitam yang boleh ditambahkan ke lampu atau perabot. Sebaliknya kontras akan membuat bilik moden, untuk ini anda juga boleh menggunakan warna putih. Skim warna kuning dan hitam dan putih terang memberikan rasa kegembiraan, mewujudkan suasana yang seimbang dan terang.

Anda juga boleh menambah coklat di sini, tetapi dalam kombinasi dengan maklumat kuning cahaya. Aksen coklat akan menambah rasa kestabilan dan keselamatan ke dalam skema utama yang agak remeh.

Warna warna kuning cahaya adalah warna yang menarik untuk eksperimen. Ringan dan cahaya, warna lemon-mint adalah menyenangkan, ia mewujudkan suasana hati yang suka bermain, ia adalah warna belia, awal musim bunga. Ini gabungan yang indah untuk bilik kanak-kanak, serta dapur, ruang makan, ruang tamu. Warna kuning dan hijau terang boleh digabungkan dengan merah jambu atau ungu, biru dan coklat untuk bilik tidur.
Warna yang menyenangkan dan ringan, warna pudina

Warna yang menyenangkan dan ringan, warna pudina

kembali ke menu ↑

Skim warna kuning hijau kuning

Warna kuning cerah berjalan lancar dengan warna yang lebih gelap dan warna warna tepu. Warna coklat mencipta latar belakang yang hampir neutral untuk dinding kuning, perabot, dan hiasan. Gabung coklat, kuning dan hijau adalah skema warna yang harmoni dan seimbang yang kelihatan semula jadi dan organik.

Mint adalah agak bergaya, yang bermaksud bahawa ia akan menjadi popular untuk beberapa waktu. Tenaga peppermint akan sentiasa popular, jadi jangan bimbang perabot mint hijau anda akan keluar dari gaya.

Tenaga Peppermint akan sentiasa popular.

Tenaga Peppermint akan sentiasa popular.

kembali ke menu ↑

Kami menggunakan kue di tapak semaian

Warna pudina menggabungkan kuasa biru yang menenangkan dengan kekuatan pemakanan hijau, jadi simbiosis kedua-dua warna menjadikan naungan tenang yang optimum untuk tapak semaian. Nada hijau akan mengurangkan kecemasan kanak-kanak, memberikan rasa kesejahteraan fizikal yang mendalam. Nada biru melegakan minda dan badan, dan kesannya terhadap pengurangan tekanan darah, denyutan jantung dan pernafasan telah terbukti Semua ini diperlukan untuk memastikan tidur yang baik dan sihat untuk kanak-kanak..

Mint hijau kelihatan cantik dengan hampir semua warna, sesuai untuk lelaki atau perempuan. Bagi kanak-kanak perempuan, anda boleh memilih gabungan dengan warna merah jambu karang dan lembut untuk memastikan penampilan manis. Untuk kesan yang lebih mani, tambahkan bayangan biru atau oren atau gabungan dengan kelabu atau kuning untuk disesuaikan dengan budak lelaki itu.
Menggabungkan kuasa biru yang menenangkan dengan kekuatan hijau yang berkhasiat

Menggabungkan kuasa biru yang menenangkan dengan kekuatan hijau yang berkhasiat

Hijau mempunyai reputasi untuk menjadi universal, kerana ia adalah warna semula jadi yang paling semula jadi. Ini bermakna ia datang dengan hampir segala-galanya. Walau bagaimanapun, apabila memilih warna, perlu diambil kira bahawa pudina itu jatuh ke dalam keluarga pastel, iaitu warna yang diencerkan dengan putih.

Lembaga
Oleh itu, apabila memilih warna, seseorang harus memberi keutamaan kepada pastel untuk menjadikan pedalaman seimbang. Anda benar-benar tidak boleh salah dengan pilihan ini, tetapi anda boleh dengan mudah memilih orang yang anda sayangi.

Gabungan dengan emas

Saya ingin menarik perhatian anda kepada harta karun yang lain dari mana-mana pastel sejuk, dan cincin khususnya, digabungkan dengan logam berkilat. Sentuhan emas berkilauan untuk menambahkan kehangatan dan kekayaan kepada palet pastel akan menambah minat visual..

Trend glam logam boleh dibuat dengan dinding aksen, yang bukan hanya menimbulkan tumpuan yang menakjubkan, tetapi rasa perpaduan, menyoroti aksesori emas atau perak dan mengikat mereka ke hiasan.

Terlihat cantik dengan warna apa pun.

Terlihat cantik dengan warna apa pun.

Anda boleh menggunakan pelekat emas (atau perak) berkilat untuk tujuan ini, sebagai pilihan. Ini adalah alternatif yang baik atau tambahan kepada kertas dinding yang akan memberikan fleksibiliti hiasan.

Lembaga
Buat dinding aksen dengan bintang atau siling titik polka luar biasa. Anda juga boleh menggunakan pelekat untuk menghias bilik rias atau kepala katil yang membosankan.

Bayi menghabiskan banyak masa melihat siling. Ini boleh digunakan supaya dia boleh merenung sesuatu yang cemerlang. Tambah tembaga atau kandil emas ke pedalaman menthol anda. Buat mudah alih standard daripada candelier standard. Ia mudah untuk menjadikannya sendiri dari bahan-bahan bekas.

Sesuai untuk lelaki atau perempuan

Sesuai untuk lelaki atau perempuan

Barang-barang tembaga juga sangat baik dan melengkapkan nada menthol. Pilih lampu tembaga di kaki, dan di sebelah meletakkan meja tembaga untuk perkara-perkara kecil - kedua-dua objek akan membuat bilik pereka sebenar dari bilik kanak-kanak yang standard.

kembali ke menu ↑

Petua menghias

Hiaskan dengan pudina di dalam bilik yang mempunyai banyak cahaya semulajadi, kerana warna ini mendapat kekayaan dan bayangan yang indah di bawah sinar matahari. Dengan pencahayaan buatan terdapat risiko mendapatkan "wad hospital", terutama jika lampu halogen sejuk digunakan.

Sentiasa menggabungkan pudina dengan aksesori tembaga dan tembaga - lampu, peralatan dapur dan lain-lain. Peppermint juga boleh berfungsi dengan baik dengan permukaan bersalut krom, tetapi berbanding dengannya, bahan emas, dan terutama tembaga, memberi haba dan kecerahan.
Tambah elemen hiasan

Tambah elemen hiasan

Idea yang baik adalah dengan menggunakan pewarna dalam gaya dalaman retro. Ming sering digunakan dalam 50-60s abad ke-20, dan kita masih dapat melihat peralatan dapur yang terkenal ini, yang telah bertahan hingga sekarang - peti sejuk, pemproses makanan, dapur - serta jubin dan barangan pudina lain. Dengan cara ini, jika anda suka vintaj, anda boleh menggunakan warna ini sebagai inspirasi untuk pedalaman retro anda.

Ia perlu menambah naungan panas kepada mana-mana bahagian menthol, kerana ia memerlukan penambahan. Walaupun ia begitu ringan dan segar, ia adalah lebih rendah tanpa sesuatu yang hangat dan / atau gelap.

Tenaga yang luar biasa muncul di dalam bilik di mana terdapat kombinasi dengan warna merah - karang, merah, oren. Gunakan kesan ini untuk tujuan anda sendiri.

Dalam nada dengan gelombang laut

Dalam nada dengan gelombang laut

Gunakan pastel mint dan sebaliknya neutral yang lain.. Ia menjadikan bilik itu terang, tetapi masih tenang dan halus untuk memenuhi peranan yang sama dengan neutral klasik. Saya tidak nampak percanggahan, supaya tidak menganggap pastel murni neutral.
kembali ke menu ↑

Apa yang tidak boleh dilakukan?

Kurang lebih banyak lagi. Sekiranya anda kelihatan seperti tembok pewarna tepung atau perabot tidak diperlukan, mulailah kenalan anda dengan warna terlebih dahulu dengan kecil.

Lembaga
Gunakannya dalam bantal, menyerlahkan aksen di atas bilik, tambah vas kecil di tingkap. Malah sedikit aksesori mentol akan menyegarkan semula ruang dengan sempurna.
.

Cobalah untuk mengenali warna pada musim bunga, apabila alam semula jadi bangun dan kesegaran dirasakan terutama dengan keinginan.

Gunakan pastel dalam gaya yang diberikan.

Gunakan pastel dalam gaya yang diberikan.

Gabungan warna di pedalaman

Gabungan warna yang sempurna

9 Skor Jumlah
Warna pudar - dalaman semula

Melihat bahagian pedalaman, mustahil untuk tidak jatuh cinta dengan mereka. Sekarang mint adalah kegemaran saya. Ia boleh jadi berbeza, ia menyesuaikan diri dengan watak mana-mana. Dalam kombinasi dengan kaca dan logam, ia memberikan keanggunan, digabungkan dengan permukaan matte, memberikan keselesaan. Dengan warna gelap membuat ekspresinya dalaman, dan dengan warna-warna terang - sangat selesa. Dan mereka semua menyerupai wangian yang indah dengan warna yang dikaitkan, wangian yang menyucikan minda dan menyegarkan pemikiran. Ia adalah pewarna yang menjadi sumber inspirasi bagi banyak pereka, yang menyebut nama ini perniagaan dan projek mereka. Restaurateurs memberikan nama ini ke restoran mereka, dan pemilik perniagaan hotel ke hotel modal besar Eropah, di dalamnya pedalaman disimpan dalam warna pudina. Setelah meninjau maklumat, sila tinggalkan komen anda dengan hujah dalam komen. Mereka akan berguna kepada pembaca lain. Pendapat anda sangat penting kepada kami. Terima kasih kerana penyertaan anda. Kami menghargai setiap ulasan anda dan masa anda.

Relevan maklumat
8.5
Ketersediaan permohonan
9
Pendedahan topik
8
Kebolehpercayaan maklumat
9
Kebaikan
 • Mencerminkan citarasa peribadi anda
 • Mewujudkan keselesaan
 • Menetapkan mood
Cons
 • Bergaya, yang bermaksud mahal
 • Tandakan warna
 • Lama kelamaan ia memudar, menjadi kuning atau terbakar
Tambah ulasan anda

Novozhenina Anna

Hai, saya di sini kerana reka bentuk dalaman adalah kelemahan saya. Saya kerap merasakan daun melalui hauz, mencari inspirasi demi kepentingan dan tidak melupakan Ikea))

Kami akan gembira dan pendapat anda

Tinggalkan jawapan

Penilaian keseluruhan anda

ms2.decorexpro.com - Jurnal harian Reka bentuk, Senibina, Reka Bentuk Dalaman

Bilik-bilik

Halaman dan taman

Reka bentuk