Ciri-ciri Dresser putih 200+ (Gambar) pilihan (berkilat, dengan laci, tanpa pemegang)

Setiap pangsapuri harus mempunyai tempat yang istimewa untuk menyimpan linen dan pakaian. Yang terbaik, seorang tukang rias putih boleh melakukan pekerjaan ini. Hue dianggap universal. Ia sesuai dengan gaya yang berbeza.

Kandungan artikel ini:

Kekuatan dan kelemahan model

Akhir-akhir ini perabot mula aktif mendapat populariti. Ia boleh didapati di hampir setiap bilik. Putih laci dada diletakkan di dalam bilik tidur, kanak-kanak, ruang tamu dan lorong. Model ini mengatasi tugas utamanya - penyimpanan cadar atau pelbagai perkara.

Perabot putih cantik di pedalaman

Perabot putih cantik di pedalaman

Ramai orang takut membeli model ringan. Nampaknya mereka yang mengekalkannya dalam keadaan asalnya sangat sukar. Tetapi dengan masalah perawatan yang tepat pada masanya tidak akan timbul. Hue dianggap universal. Ia sesuai dengan hampir semua gaya dan menggabungkan dengan baik dengan warna lain.

Ciri utama ialah konfigurasi perabot. Selalunya, ia mempunyai beberapa laci. Mereka agak lebih luas daripada rak biasa, menjadikannya mudah untuk melihat barang-barang di dalam nutria. Ia mudah untuk melipat tempat tidur dan lain-lain di sini.
Ramai yang takut membeli perabot berwarna seperti itu.

Ramai yang takut membeli perabot berwarna seperti itu.

Kelebihan utama laci putih laci adalah:
 • serba boleh. Model ini melakukan beberapa tugas secara serentak. Fungsi utamanya ialah tempat menyimpan pakaian atau pakaian. Sekiranya anda menggantungkan dada cerminia boleh digunakan sebagai tandas wanita jadual. Di samping itu, perabot, dilengkapi dengan bumper, boleh menggantikan stesen yang berubah. jadual;
 • naungan sesuai untuk sebarang gaya bilik. Ia digunakan sebagai pangkalan. Warna membantu mewujudkan suasana yang selesa di dalam bilik;
 • zon ruang. Model ini akan dapat mengatasi tugas membahagikan bilik menjadi tertentu zoncontohnya kerja dan masa lapang;
 • pemakainya boleh dipasang di dalam bilik dengan gaya apa pun. Perkara utama ialah memilih fasad yang sesuai;
 • di permukaan cahaya, habuk tidak akan begitu ketara;
 • hayat perkhidmatan yang panjang. Perkara utama adalah tepat pada masanya dan berhati-hati menjaga rias.

Sesuai untuk mana-mana bahagian dalam

Sesuai untuk mana-mana bahagian dalam

Jenis perabot ini lebih baik untuk dipasang di pangsapuri kecil, di mana setiap sentimeter bernilai beratnya dalam emas. Warna putih secara visual mengembang ruang, menjadikan kawasan bilik lebih besar.

Selain kelebihan setiap jenis perabot mempunyai kekurangannya.

Kekurangan pakaian adalah:
 • Penjagaan yang berhati-hati dan berterusan. Terutama jika apartmen mempunyai kanak-kanak kecil atau haiwan peliharaan.Semua permukaan perlu disapu setiap hari dengan kain lembap.
 • Jangan membebankan pedalaman. Ia perlu mengisi kotak secara merata, bermula dari bahagian bawah.
 • Beri keutamaan kepada bahan berkualiti dan tahan haus yang lebih baik. Jika anda memilih bahagian yang kelihatan cantik tetapi rapuh, maka model itu akan cepat gagal.

Memerlukan penjagaan yang sangat berhati-hati

Memerlukan penjagaan yang sangat berhati-hati

Ia akan menjadi menarik untuk anda:ULASAN: Perabot ruang tamu dalam gaya moden (115+ Gambar): Semua yang anda perlu ketahui untuk mencipta reka bentuk yang bergaya

Kaum putih mempunyai lebih banyak kelebihan daripada keburukan. Dari mana kita boleh membuat kesimpulan mudah bahawa dengan berhati-hati, ia akan bertahan lama.
kembali ke menu ↑

Varieti

Kedai-kedai ini mempunyai sebilangan besar model yang berbeza dari pakaian putih. Setiap daripada mereka mempunyai reka bentuk sendiri.

Dengan penjagaan yang betul, mereka akan bertahan lama.

Dengan penjagaan yang betul, mereka akan bertahan lama.

Perabot boleh dibahagikan kepada beberapa kumpulan utama. Di antaranya:

 • Pilihan klasik. Model telah dan akan relevan pada bila-bila masa, tanpa mengira trend fesyen moden. Mereka sesuai dengan sebarang tetapan bilik. Reka bentuk meja rias mengandungi beberapa kotak. Mereka dibingkai dengan permukaan yang bergaya. Setiap salinan dilengkapi dengan kelengkapan yang elegan.
 • Gloss terang. Laci dada putih itu boleh dipasang di dalam bilik yang dihiasi dengan gaya minimalis. Ciri-ciri model itu dianggap sebagai cermin atau permukaan berkilat. Dia menambah daya tarikan ke bilik.
 • Selesa provensi. Reka bentuk pemakainya putih memudahkan untuk menyesuaikannya ke pedalaman, dihiasi dengan semangat kuno. Untuk mencapai matlamat ini, fasad perabot adalah khusus berumur. Sebagai contoh, buat lambakan tiruan atau calar.
 • Model yang dilengkapi dengan cermin. Perabot boleh digunakan sebagai meja persalinan. Kosmetik, gambar atau perkara lain yang sepatutnya sesuai dengan permukaannya.

Model pilihan, dilengkapi dengan cermin

Model pilihan, dilengkapi dengan cermin

Terdapat juga jenis perabot yang berasingan - ia adalah dada putih untuk bilik kanak-kanak. Mereka adalah untuk usia yang berbeza. Sebagai contoh, untuk kanak-kanak kecil, model itu juga dilengkapi dengan meja yang berubah-ubah, dan untuk kanak-kanak sekolah, ruang simpanan tambahan.

Jika apartmen mempunyai ruang yang sangat sedikit, maka anda boleh membeli laci dada dari laci. Ciri ini adalah laci segitiga yang dalam.. Mereka mencipta ruang penyimpanan tambahan di mana mainan, benda, pakaian dan juga buku mudah dikeluarkan. Pilihan sesuai untuk pangsapuri kecil. Ia akan membolehkan penggunaan setiap sentimeter ruang dengan faedah.

Pilihan dalaman klasik

Pilihan dalaman klasik

Ia akan menjadi menarik untuk anda:ULASAN: Bagaimana memilih Perabot moden dan mengemas kini pedalaman? 230+ Foto membuat perwujudan gaya (ruang tamu, bilik tidur, dapur, reka bentuk lorong)

Lembaga
Bagi keluarga kecil, anda boleh memilih model piawai atau sudut model saiz piawai. Tetapi lebih banyak orang tinggal di apartmen yang sama, perabot yang lebih luas perlu.
kembali ke menu ↑

Bahan

Apabila memilih tukang rias, seseorang berfokus pada reka bentuk keseluruhan bilik, serta kos bahan.

Perabot harus luas

Perabot harus luas

Antara yang paling popular ialah:

 • papan serpih. Ia dibuat dengan menekan. Dengan resin pengeluaran digunakan. Mereka benar-benar selamat untuk kesihatan;
 • papan gentian. Dalam pengeluaran hanya menggunakan sedikit resin, yang menjadikan bahan tersebut tidak berbahaya kepada manusia. Ciri MDF adalah penunjuk kekuatan yang dipertingkatkan. Mereka sesuai untuk pembuatan gaun dengan permukaan berkilat;
 • pelbagai semulajadi kayu. Bahan ini sesuai untuk pembuatan perabot mewah. Ini akan menambahkan ke pedalaman mewah. Pengeluaran menggunakan hanya bahan-bahan alam sekitar yang menekankan keindahan alam pokok itu;
 • plastik. Ia sesuai untuk bilik kanak-kanak.Bahan ini telah meningkatkan kekuatan dan keselamatan.

Pilih bahan yang berkualiti

Pilih bahan yang berkualiti

Apabila membuat model, pelbagai bahan tambahan digunakan, serta aksesori perabot.

Ia akan menjadi menarik untuk anda:ULASAN: Bagaimanakah anda dapat mengatur perabot dengan betul dan indah di dalam bilik? 150+ Foto Perancangan untuk prestasi maksimum dan keselesaan

kembali ke menu ↑

Ciri-ciri putih untuk pemakainya

Teduh putih dianggap klasik dalam pembuatan perabot. Ia boleh digunakan di mana-mana premis. Perabot sentiasa berubah menjadi halus dan mendalam, kerana warna mempunyai lebih daripada 10 warna.

Apabila memilih, dipandu oleh reka bentuk keseluruhan bilik.

Apabila memilih, dipandu oleh reka bentuk keseluruhan bilik.

Perkara utama adalah memilih pilihan terbaik untuk diri sendiri. Antara usaha yang dikeluarkan:

 • mutiara;
 • salji putih;
 • susu;
 • platinum

Mana-mana warna ini menyerlahkan pakaian dan menekankan maruahnya.

Sering memilih warna putih dengan sentuhan

Sering memilih warna putih dengan sentuhan

Warna putih mempunyai beberapa kelebihan penting.

Ini termasuk:
 • Perkembangan visual ruang bilikDi mana perabot ini dipasang. Hue memberikan jumlah tambahan dada.
 • Mengisi bilik dengan ruang. Warna putih mencerminkan cahaya dengan baik. Ia membantu menjadikan bilik lebih cerah dan lebih cerah.
 • Gabungan yang berjaya. Mana-mana nada warna putih berjalan lancar dengan perabot lain di dalam bilik. Sebagai contoh, dengan hitambiru merah atau mana-mana warna terang.
 • Rasa tenang dan ketenangan. Ia telah lama dibuktikan oleh ahli psikologi bahawa jika ada perabot berwarna putih di dalam bilik, ini secara sedar menenangkan orang itu dan juga menetapkannya dengan cara yang positif.
 • Pengenalan kejayaan. Warna cahaya program tuan tanah untuk mencapai matlamat mereka, yang akan membawa kekayaan yang baik ke rumah. Orang yang telah mencapai kejayaan dalam kehidupan biasanya memberikan pangsapuri mereka hanya dengan perabot putih. Ini dianggap sebagai tanda status sosial yang tinggi.

Warna putih mencerminkan cahaya dengan baik.

Warna putih mencerminkan cahaya dengan baik.

Warna putih wujud dalam pelbagai warna. Perkara utama ialah memilih yang sesuai untuk reka bentuk apartmen. Jika apartmen dihiasi dengan gaya minimalismeia adalah lebih baik untuk kekal dalam warna sejuk dan laconic. Untuk reka bentuk yang lebih canggih - perabot harus dibuat dalam alabaster atau nada mutiara.

Lembaga
Adalah lebih baik untuk tidak menggabungkan warna putih dengan kelabucahayahijau atau coklat warna selesai. Mereka akan menghalang semua sifat positif nada penamat.
Lebih baik untuk menggabungkan dengan kertas dinding ringan

Lebih baik untuk menggabungkan dengan kertas dinding ringan

Tidak perlu memberikan seluruh ruangan hanya dengan perabot putih. Ini boleh menyebabkan persatuan dengan hospital. Di dalam bilik itu tidak selesa.

Ia akan menjadi menarik untuk anda:ULASAN: Bagaimana untuk melengkapkan Lorong kecil di dalam perabot pangsapuri? Interior Moden yang Hebat (205+ Foto)

kembali ke menu ↑

Bagaimana untuk menjaga?

Dressers of this shadow kelihatan cantik dan nyaman. Tetapi ramai yang takut untuk memasangnya di pangsapuri mereka kerana margin warna. Mereka berfikir bahawa ia memerlukan penjagaan yang lebih teliti. Jika kita menafikan semua ketakutan, maka perabot putih mempunyai lebih banyak kelebihan daripada nuansa. Terdapat beberapa peraturan asas yang akan membantu mengekalkan rupa tanpa pakaian putih.

Kurangkan ketakutan perabot putih

Kurangkan ketakutan perabot putih

Ini termasuk:

 • Untuk menghapuskan laman berminyak dan tercemar, lebih baik menggunakan bawang, dipotong menjadi 2 bahagian. Potong bahagian yang anda perlukan untuk mengendalikan noda. Kemudian lap tempat ini kering.
 • Sekiranya permukaannya berkilat, maka pembersih yang kasar tidak boleh digunakan untuk membersihkannya. Sekiranya anda mempunyai sebarang keraguan, lebih baik anda menguji dadah di tempat yang tidak mencukupi. Sekiranya tiada tindak balas negatif diikuti, maka ia boleh digunakan untuk pembersihan selanjutnya.
 • Papan kekunci berlapis, anda hanya boleh membersihkan secara berkala dengan kain bersih yang dicelup dalam air atau kain lap khas untuk pembersihan.Sekiranya terdapat noda pada permukaan meja yang tidak disingkirkan dengan segera, kain itu hendaklah dibasahi dalam larutan sabun.
 • Semasa pembersihan meja rias, jangan gunakan kain kasar dan keras. Tumpukan boleh merosakkan atau menggaru permukaan perabot. Lebih baik menggunakan tisu yang terbuat dari viskos.

Cuba jangan keterlaluan dengan warna putih

Cuba jangan keterlaluan dengan warna putih

Jika anda mengikuti peraturan mudah ini, dada akan mengekalkan penampilannya untuk masa yang lama. Ini terpakai kepada permukaan berkilat dan matte.

Ia akan menjadi menarik untuk anda:TINJAUAN: Gabungan kertas dinding dan perabot di ruang tamu / bilik tidur / dapur / taman kanak-kanak. Betapa pentingnya pilihannya?

kembali ke menu ↑

Peraturan pemilihan commode

Tidak setiap pemasak putih akan masuk ke dalam ruang sebuah bilik. Untuk membuat ini berlaku, anda perlu mengetahui parameter asas pilihan perabot.

Pilihan dada beech di bilik kanak-kanak

Pilihan dada beech di bilik kanak-kanak

Ini termasuk:

 • Dimensi. Model standard mempunyai kedalaman 60 cm. Saiznya membolehkan anda dengan tepat meletakkan jumlah yang betul perkara. Perabot tidak akan mengambil banyak ruang di dalam bilik.
 • Bilik. Terdapat beberapa jenis perabot yang dipilih.

Model kecil, apabila tidak banyak ruang

Model kecil, apabila tidak banyak ruang

 • kanak-kanak. Model perlu dilengkapkan dengan laci yang mudah. Mereka membuka dan menutup dengan mekanisme mudah tetapi dipercayai;
 • ruang tamu atau dewan. Perabot mesti mempunyai permukaan pepejal;
 • bilik tidur. Lebih baik memilih laci dada dengan ruang simpanan tambahan, laci dan rak yang luas.

Perabot mesti mempunyai permukaan yang padat.

Perabot mesti mempunyai permukaan yang padat.

 • Bahan. Secara praktikal di dalam semua bilik ada kemungkinan untuk memasang dada putih laci yang diperbuat daripada chipboard atau MDF. Pengecualian adalah bilik mandi. Selalu ada tahap kelembapan yang dinaikkan. Oleh itu, lebih baik memilih pelbagai jenis kayu semulajadi atau plastik.
 • Gaya. Semua perabot di dalam bilik perlu digabungkan dengan satu sama lain. Ia dipilih berdasarkan reka bentuk bilik.
 • Pilihan tempat. Sebelum memasang perabot, anda perlu menyediakan tempat ini dan membuat semua ukuran.

Sebelum membeli, model perlu diperiksa dengan teliti untuk calar, cip atau kerosakan luaran yang lain.. Anda juga perlu menilai kekuatan semua mekanisme, pengikat. Pastikan untuk menyemak ketersediaan semua aksesori.

kembali ke menu ↑

VIDEO: Dressers - sesuatu yang sangat penting di pedalaman

Dada di pedalaman

Pilihan untuk pemilihan

kembali ke menu ↑

GALERI PHOTO (lebih daripada 200 gambar)

8.4 Skor Jumlah
Pakaian putih

Perabot putih selalu kelihatan cantik di pedalaman. Perkara utama adalah untuk tidak keterlaluan dan tidak mengubah dalaman klasik menjadi reka bentuk yang membosankan. Setelah meninjau maklumat, sila tinggalkan komen anda dengan hujah dalam komen. Mereka akan berguna kepada pembaca lain. Pendapat anda sangat penting kepada kami. Terima kasih kerana penyertaan anda. Kami menghargai setiap ulasan anda dan masa anda.

Relevan maklumat
8.5
Ketersediaan permohonan
8.5
Pendedahan topik
8
Kebolehpercayaan maklumat
8.5
Kebaikan
 • universiti;
 • melakukan sejumlah besar tugas serentak;
 • menggabungkan dengan semua gaya.
Cons
 • untuk perabot putih memerlukan penjagaan yang berhati-hati dan berterusan;
 • Untuk model yang bertahan lama, anda harus memilih bahan yang berkualiti.
Tambah ulasan anda

Kami akan gembira dan pendapat anda

Tinggalkan jawapan

Penilaian keseluruhan anda

ms2.decorexpro.com - Jurnal harian Reka bentuk, Senibina, Reka Bentuk Dalaman

Bilik-bilik

Halaman dan taman

Reka bentuk