Warna emas di kawasan pedalaman - Reka bentuk yang elegan antara mewah dan mewah (205+ Foto dapur, bilik tidur, ruang tamu)

Malah pedalaman yang paling mudah boleh dihidupkan semula. Pilihan terbaik - menggunakan hiasan emas kompeten. Warna ini sentiasa dikaitkan dengan kesejahteraan, kekayaan dan kemewahan. Malah sedikit penggunaan teduh ini akan mengubah bilik menjadi sebuah apartmen diraja, yang akan menggembirakan tetamu. Apa yang perlu dicari? Apa warna yang sepadan? Ketahui lebih lanjut dari artikel kami.

Kandungan artikel ini:

Warna apa warna perlawanan emas?

Warna emas menggabungkan sempurna dengan nada hangat - coklat, coklat, merah dan nada. Gaya moden berteknologi tinggi, moden, gabungan menggunakan aksen keemasan cerah, jadi bagi mereka gabungan itu sudah lebih tebal. Perak sangat popular. kuningoren hijau, warna pirus, karang dan merah jambu. Emas dengan hitam - gabungan yang indah, menarik dan bangsawan.

Emas adalah warna kekayaan dan kecantikan

Emas adalah warna kekayaan dan kecantikan

Penyelesaian terbaik adalah bergantung pada asas klasik. Bersama-sama dengan warna cerah yang cerah perlu digunakan naungan, yang mengambil kira-kira 50% ruang di pedalaman. Ini adalah warna putih, kuning telinga, diberkati dengan keupayaan untuk menghalang kebesaran emas.

Ia menduduki sebahagian besar di pedalaman berbanding dengan yang lain

Ia menduduki sebahagian besar di pedalaman berbanding dengan yang lain

Gabungan warna Ciri khas
Golden + Red, Burgundy, Marsala, Magenta Adalah lebih baik untuk memilih bukan "beracun" nada merah, tetapi teredam, untuk mengelakkan graviti dan kegelapan bilik. Ia akan kelihatan baik dan pengenalan kepada palet bilik berwarna putih dan kuning air
Emas + coklat dan warnanya Gabungan hebat dengan kedua-dua warna cahaya (krim, krim) dan gelap (kopi, coklat). Keseimbangan dan kehangatan akan memerintah di dalam bilik
Golden + hijau, pudina, biru Turquoise dan emas sejuk adalah rakan kongsi yang sangat baik. Harmoni untuk tandem ini akan memberi warna putih (anda boleh menggunakan krim)
Golden - Black Sama-sama ini sangat popular dengan pereka moden. Keputusan yang tidak dijangka akan membantu mengubah pedalaman di luar pengiktirafan. Ia boleh dicairkan dengan banyak kemasukan putih atau kecil - ia akan kelihatan elegan dalam mana-mana

Setelah memilih kombinasi warna yang betul, ia mungkin akan menghasilkan hasil yang luar biasa, untuk mewujudkan gaya yang tidak dapat diterima.

Ia akan menjadi menarik untuk anda:TINJAUAN: Gabungan warna Salad di pedalaman bergaya moden: 185+ (Foto) Reka bentuk untuk Dapur, Ruang Tamu, Bilik Tidur

kembali ke menu ↑

Apa yang perlu dicari?

Menghiasi dinding dalam emas boleh dilakukan dengan cara yang berbeza.

Melekat kertas dinding - penyelesaian paling mudah. Tetapi kita harus ingat bahawa, bersama dengan warna emas, terdapat pelbagai corak pada mereka - bentuk geometrik, corak bunga, jalur. Mana-mana kaedah ini digabungkan dengan latar belakang asas yang lebih ringan menjadikan bilik lebih luas secara visual.

Penyelesaian mudah untuk menyelesaikan - kertas dinding melekat

Penyelesaian mudah untuk menyelesaikan - kertas dinding melekat

Tetapi ia tidak perlu untuk menutup dinding di dalam bilik dengan kertas dinding. Terdapat pilihan lain, sebagai contoh jubin daripada drywall dengan debu, jubin dengan penamat "di bawah batu».

Ia adalah mungkin untuk tidak melekat seluruh ruangan dengan kertas dinding emas, tetapi untuk memberi tumpuan kepada beberapa butiran tertentu. Ini akan memberi keterukan ruang dan kepekaan.

Dalam apa jua reka bentuk bilik itu dibuat, emas harus menduduki tidak lebih daripada 1/3 ruang. Jika tidak, bilik akan kelihatan pretentious.
Tidak perlu melekat semua dinding di bawah emas

Tidak perlu melekat semua dinding di bawah emas

Membuat dinding di dalam emas anda perlu ingat beberapa ciri:

 • Apabila merancang untuk menghiasi bilik besar, yang terbaik adalah untuk membuat aksen terang dengan bantuan lukisan, cermin dalam bingkai emas di dinding.
 • Jika dinding bilik dibuat dalam warna emas, maka semua bahagian lain mestilah nada neutral.
 • Perabot untuk apa-apa bilik adalah lebih baik untuk memilih putih atau kelabu, langsir monophonic dan bilangan minimum bahagian.
 • Emas hangat dapat mengurangkan ruang secara visual, jadi teduh ini tidak boleh digunakan di bilik kecil.
 • Memutuskan pemilihan kertas dinding "emas", lebih baik untuk menghentikan pilihan dengan corak geometri yang ketat atau garis menegak. Monogram akan kelihatan sombong, dan hieroglif lebih daripada satu siri motif Oriental.
 • Anda harus mengelakkan gabungan tekstur glossy dan matte nada emas.

Kertas bercetak kertas dengan titisan emas

Kertas bercetak kertas dengan titisan emas

Lembaga
Lebihan emas dapat merosakkan pedalaman, jadi anda perlu menggunakan naungan ini untuk dinding dengan berhati-hati.

Ia akan menjadi menarik untuk anda:ULASAN: Interior dalam warna biru pirus - Pemilihan individu yang cemerlang (235+ Foto). Warna apa padanya?

kembali ke menu ↑

Langsir

Langsir warna emas - satu peluang untuk menambah nota kemewahan, kecantikan dan keselesaan kepada bahagian dalaman yang biasa.

Sebelum membeli langsir emas, disarankan untuk mempelajari beberapa peraturan mudah:

 • langsir teduh serupa dikombinasikan dengan sempurna tulle warna lain;
 • tidak sesuai untuk tetingkap tidak standard;
 • Unsur seperti itu kelihatan mengerikan di dalam bilik dengan kawasan kecil dan rendah siling;
 • kejiranan perak bukanlah pilihan terbaik;
 • Langsir hanya sesuai panjang, 2-3 cm tidak sampai ke lantai.

Tirai Brocade dengan lambrequin

Tirai Brocade dengan lambrequin

Portir warna emas dapat harmoni dengan masuk ke dalam gaya interior: klasik, barok, kekaisaran, art deco, modern, gabungan, gaya oriental. Hiasan monokrom kelihatan sangat organik.

Warna emas sangat muram. Untuk mengelakkan glutonya, anda boleh memilih langsir warna lain dengan corak berlapis emas, monogram atau benang.
Jangan menenggelamkan bilik dengan warna emas.

Jangan menenggelamkan bilik dengan warna emas.

Satu tambahan hebat kepada tirai emas akan menjadi tekstil rumah. Ia boleh menjadi sarung bantal, bedspreads, taplak meja, tuala dengan imej atau elemen yang serupa.

Lembaga
Kanvas emas pepejal tidak memerlukan tambahan, kerana mereka sendiri menyerap ruang.
Satu tambahan hebat - tekstil rumah

Satu tambahan hebat - tekstil rumah

Untuk membuat ensemble lengkap, bingkai gambar dan cermin, candlestick, patung, dan ukiran emas pada keping perabot adalah sesuai.

Tirai emas boleh digunakan di mana-mana bilik, tetapi mereka akan kelihatan sangat baik di ruang tamu. Kesan tambahan boleh dicapai kerana kain cahaya "mengalir" di latar belakang pic dan nada coklat.

Warna yang menyegarkan di pedalaman dapur

Warna yang menyegarkan di pedalaman dapur

Ia akan menjadi menarik untuk anda: KAJIAN: Bergaya, Nyaman dan Kecantikan (170+ Foto): dalaman dalam warna hitam dan putih (ruang tamu, bilik tidur, dapur)

kembali ke menu ↑

Unsur utama

Menggunakan butiran kecil dihiasi dengan emas, adalah mungkin untuk memberi tumpuan kepada nilai sebenar logam berharga ini. Rasa kekangan sangat penting di sini. Dalam mewujudkan pedalaman seperti itu banyak nuansa. Mereka tidak boleh diabaikan:

 • Kertas dinding emas moden dengan corak bunga adalah penunjuk gaya dan fesyen. Memiliki ringan dan tanpa berat badan, mereka tidak akan kelihatan menyedihkan;
 • Tekstil dengan percikan emas akan secara organik melihat ke dalam pedalaman apa pun. Anda boleh tinggal di perabot pelapis dengan warna emas, bantal, bedspread, patung, lampu, dan sebagainya;

Dalam versi klasik, apabila tiada apa-apa tambahan

Dalam versi klasik, apabila tiada apa-apa tambahan

 • Penggunaan perabot kayu berlubang disesuaikan dengan klasik dunia reka bentuk moden. Puncak populariti dianggap sebagai logam berkilat dari naungan yang tersenyum, dekat dengan gelap;
 • tidak kehilangan relevansinya dan candelierdipotong dengan manik kaca emas yang digantung dalam bentuk benang. Lampu bersalut emas akan menjadikan bilik lebih hangat dan cerah. Perkara utama ialah mereka sesuai dengan warna;
 • cermin - ini adalah elemen reka bentuk yang paling menarik dan pelbagai fungsi, dan jika ia masih dalam bingkai emas, maka dengan bantuannya anda berjaya menewaskan kawasan pedalaman. Sempurna dengan perabot apa saja;

Berjaya memukul pedalaman dengan cermin

Berjaya memukul pedalaman dengan cermin

 • menakjubkan dan indah akan kelihatan gambar dan gambar dalam bingkai emas. Latar belakang kuning, jingga, hijau, biru, karang dan merah jambu akan membantu untuk menekankan keterujaan mereka;
 • penemuan menarik - pelbagai objek seni, seperti lukisan besar, dicat dengan emas, atau patung emas, yang akan menarik perhatian;
 • bilik mandi dengan kegelapan emas - indah dan elegan. Sebagai elemen, anda boleh menggunakan kawasan mencuci emas. Satu penyelesaian yang hebat ialah bilik mandi emas, yang akan kelihatan sangat cantik melawan latar belakang dinding yang dipenuhi dengan semulajadi batu;
 • di dapur, peranan serpihan emas boleh dilakukan oleh sebuah kandil kecil, apron mozekmengendalikan loker. Unsur-unsur tersebut akan sesuai dengan apa-apa gaya.

Bilik mandi yang indah dan elegan

Bilik mandi yang indah dan elegan

Aksen emas adalah tambahan yang luar biasa kepada mana-mana pedalaman. Bersenjata dengan semburan boleh dan cat, anda boleh mengubah apa-apa objek, walaupun yang paling tidak menarik, ke dalam hiasan hiasan yang mewah.

Ia akan menjadi menarik untuk anda:ULASAN: Warna Lilac dalam Interior - 210+ (Foto) Kepelbagaian warna dan kombinasi warna

kembali ke menu ↑

Interior bilik di "emas"

Hiasan dalaman setiap bilik adalah proses khas. Di dalam bilik yang berbeza skema warna yang sama akan kelihatan berbeza.

kembali ke menu ↑

Ruang tamu

Palet emas kelihatan sempurna di pedalaman ruang tamu. Wallpaper yang dihiasi dengan emas, boleh berfungsi sebagai aksen. Perabot adalah lebih baik untuk memilih skala hitam, coklat atau beige.

Warna terang atau warna dinding membolehkan anda untuk menarik tekstil, pot bunga, dan elemen hiasan untuk hiasan. Peraturan utama adalah untuk melekat dengan asimetri. Secara visual, aksen ini kelihatan sangat kaya. Di ruang tamu di satu dinding anda boleh meletakkan gambar dalam bingkai berlapis emas, yang lain harus tetap kosong. Langsir emas - tanda kekayaan pemilik. Bagi ramai, hakikat bahawa kerana warna ini di apartmen akan dapat menjadikan bilik lebih cerah menjadi penting.

Apabila dua warna membuat tetapan yang kaya

Apabila dua warna membuat tetapan yang kaya

kembali ke menu ↑

Bilik tidur

Sebahagian besar bilik tidur selesai dengan warna cahaya, di antaranya putih, susu, pic dan mutiara. Sempurna melengkapkan warna unsur-unsur emas. Dengan perbelanjaan mereka, ia akan dapat mengisi bilik dengan keselesaan dan kehangatan yang lebih besar.

Solemnity dan kesenangan dapat dicapai melalui kertas dinding emas dengan cetakan.

Stucco dalam warna logam berharga, patung-patung mewah, lampu lampu lampu emas dan bingkai cermin berlapis emas menekankan keanggunan gaya Baroque.

Stucco di dalam bilik tidur dengan sedikit emas

Stucco di dalam bilik tidur dengan sedikit emas

Tekstil yang elegan, dihiasi dengan perhiasan emas, sangat sesuai dengan kanonisme klasik.

Ia akan menjadi menarik untuk anda:TINJAUAN: Pink Fairy Tale: 220+ (Foto) Varian kombinasi di pedalaman bilik yang berbeza

kembali ke menu ↑

Bilik mandi

Di bilik mandi, anda boleh menggunakan aksesori warna emas dengan selamat. Mereka akan memainkan peranan hiasan dan kemunculan yang luar biasa, yang akan menjadi asas kepada konsep reka bentuk.

Butiran paip yang dihiasi dengan emas, contohnya, mengendalikan dan mengetuk, rel tuala yang dipanaskan, dispenser sabun, penyangkut aksesori mandi, akan kelihatan sangat bagus dan harmoni.
Bilik mandi dalam emas cantik dan kaya

Bilik mandi dalam emas cantik dan kaya

Glitter dan bersinar elemen emas boleh ditekankan oleh nada cahaya penutup dinding. Bingkai cermin emas, lampu dan juga hiasan pada jubin nada yang sama kelihatan baik di dalam bilik mandi.

Tetapi perlu diingat bahawa jika sebuah bilik kecil dengan pencahayaan yang tidak mencukupi dipilih untuk bilik mandi, penambahbaikan dalaman seperti itu hanya akan memperburuk keadaan, secara visual mengurangkan ruang yang sudah dekat.

Ia akan menjadi menarik untuk anda: ULASAN: Biru: Warna Zen di pedalaman untuk mencapai ketenangan. 210+ (Foto) Kombinasi warna di dapur, di ruang tamu, di bilik tidur

kembali ke menu ↑

Dalam reka bentuk dapur

Untuk mengeluarkan dapur Emas boleh dalam apa jua gaya. Warna ini diberkati dengan sifat mencerminkan sinaran cahaya, ia boleh digunakan untuk menghiasi dinding yang tidak cukup diterangi.

Putih dengan emas - gabungan klasik

Putih dengan emas - gabungan klasik

Rasa kepenuhan dapur dengan cahaya terang dapat dicapai terima kasih kepada wallpaper emas, terpaku pada dinding yang diinginkan atau plester warna yang sama.

Anda boleh memberi perhatian dengan bantuan emas ke apron - tempat istimewa di dapur. Pilihan yang paling berjaya ialah menggunakan mozek. Jubin yang dicat dan wallpaper foto juga boleh digunakan.
Menggunakan mozek emas

Menggunakan mozek emas

Untuk memelihara bangsawan dan bangsawan reka bentuk, warna emas di pedalaman harus digunakan dengan sengaja. Ia memerlukan kajian teliti mengenai butirannya.

kembali ke menu ↑

VIDEO: Kekayaan dan kemewahan emas

Golden di pedalaman

Reka bentuk mulia dan mewah

kembali ke menu ↑

GALERI PHOTO (lebih daripada 205 foto)

8.8 Skor Jumlah
Kemewahan emas di kawasan pedalaman

Reka bentuk membosankan? Tidak pasti apa yang perlu diubah? Tambah beberapa emas dan lihat bagaimana warna ini dapat mengemas kini bahagian dalam rumah atau apartmen yang paling setiap hari. Setelah meninjau maklumat, sila tinggalkan komen anda dengan hujah dalam komen. Mereka akan berguna kepada pembaca lain. Pendapat anda sangat penting kepada kami. Terima kasih kerana penyertaan anda. Kami menghargai setiap ulasan anda dan masa anda.

Relevan maklumat
9
Ketersediaan permohonan
8.5
Pendedahan topik
8.5
Kebolehpercayaan maklumat
9
Kebaikan
 • Pedalaman emas adalah peluang yang baik untuk mencipta imej bangsawan melalui penekanan pada kemewahan dan bangsawan.
 • Ia digabungkan dengan banyak warna dan mengisi bilik dengan warna yang unik.
 • Harga agak munasabah.
Cons
 • Tetapi anda juga perlu ingat bahawa warna emas agak rumit. Perkara utama adalah untuk tidak keterlaluan, jika tidak, anda boleh merosakkan kesan pedalaman.
 • Emas tidak akan kelihatan baik dengan semua warna. Sebagai contoh, kejiranan dengan perak adalah penyelesaian yang tidak boleh diterima. Di dalam bilik kecil, warna emas biasanya lebih baik untuk tidak digunakan.
Tambah ulasan anda

Kami akan gembira dan pendapat anda

Tinggalkan jawapan

Penilaian keseluruhan anda

ms2.decorexpro.com - Jurnal harian Reka bentuk, Senibina, Reka Bentuk Dalaman

Bilik-bilik

Halaman dan taman

Reka bentuk